كاردوك
مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك

طرح توجيهي توليد تير برق يكي از طرح هايي است كه قبل از اجرا حتما بايد توسط كارشناسان مورد بررسي قرار بگيريد. توسعه كشور مستلزم توسعه شبكه برق رساني در همه مناطق كشور است، لذا نياز به تجهيزات لازم براي انتقال برق از نيروگاه‌ها به مناطق مختلف روز به روز در حال افزايش است. با توجه به صرفه نبودن واردات تيرهاي بتني برق به دليل هزينه حمل زياد و نبود جايگزين مناسب براي اين تيرها، ناگزير به توليد داخلي اين محصول متناسب با نياز كشور هستيم. تيرهاي بتني برق با توجه به نوع كاربرد، تكنولوژي ساخت، امكانات توليد و منطقه مورد استفاده در انواع مختلفي ساخته مي‌شوند كه از آن جمله مي‌توان به تيرهاي بتني با مقطع مستطيل و تيرهاي بتني با مقطع دايره اشاره كرد.

 منبع: طرح توجيهي توليد تير برق     

طرح توجيهي توليد تير برق | معرفي تير برق بتوني و ويژگي‌هاي آن

تير برق بتني يك ستون براي نگه‌داري خطوط انتقال هوايي مواردي همچون كابل برق، فيبر نوري و نصب تجهيزات مرتبط آن‌ها مانند ترانسفورماتورها و چراغ خيابان است كه ممكن است با توجه به نوع كاربرد آن‌ها در ارتفاع هاي مختلفي قرارگيرند (۱۲، ۱۵، ۱۹ متري) كه با نام‌هاي ستون تلفن، ستون برق يا تير برق به كار گرفته و نصب مي‌شوند. كابل‌هاي برق از روي سر تير برق عبور مي‌كنند كه اين يك راه كم هزينه براي ايزوله كردن آن از سطح زمين و خارج كردن آن از مسير عبور افراد و وسايل نقليه مي‌باشد. تيرهاي برق بتني براي خطوط انتقال كم ولتاژ مورد استفاده قرار مي‌گيرند و خطوط انتقال ولتاژ بالا بر روي دكل‌هاي فولادي قرار مي گيرند.

اندازه قطر تيرها معمولاً از پايين به بالا به طور يكنواخت كمتر مي‌شود. جهت نصب لوازم خطوط هوايي و امكانات بالا رفتن از تير، روي تيرها سوراخ‌هايي به قطر خاص در نظر گرفته مي‌شود. در تيرهاي برق بتوني مسلح چهارگوش روي بدنه تير فرورفتگي‌هايي براي بالارفتن از آن وجود دارد.  همچنين مشخصات تير بر روي يكي از وجه‌ها و در فاصله  معين از پايه تير نوشته مي‌شود. در بالاي تيرها با توجه به تجهيزاتي كه قرار است روي آن نصب شود ممكن است از كراس‌آرم‌ها يا سكوي ترانسفورماتور استفاده كنند.

براي سفارش و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

طرح توجيهي توليد تير برق | معرفي كد هاي آيسيك

بر اساس سيستم طبقه‌بندي آيسيك مورد استفاده وزارت صنعت معدن وتجارت  كد‌‌‌‌ محصولات طرح جاري به شرح جدول ذيل مي‌باشد.

جدول كد آيسيك محصولات مورد نظر

كد ISIC نام كالا
2695612319 تيرچه بتني مسلح پيش ساخته
2695612370 تير و پايه بتني مسلح پيش ساخته
2695612371 تير و پايه بتني مسلح پيش تنيده
2695612376 تيرچه بتني مسلح پيش تنيده

 

مواد اوليه توليد آماده سازي

از مزاياي اين طرح در دسترس بودن و فراواني مصالح تشكيل دهنده آن است. اين مصالح شامل موارد زير مي‌باشد:

1- سيمان: حدود ۷ الي ۱۵ درصد از حجم بتن

2- آب: حدود ۸ الي ۲۱ درصد از حجم بتن

3- مصالح سنگي ( سنگدانه ها): ۶۴ تا ۸۵ درصد از حجم بتن

4- مواد افزودني (مضاف): به ميزان جزئي و به صورت درصدي از وزن سيمان

استفاده از مصالحي ديگر نيز نظير فولاد به عنوان افزودني هاي بتن در توليد تيرهاي برق بتني مسلح همواره مرسوم و متداول بوده است. از آنجايي كه كسب مقاومت در بتن به طور مستقيم به واكنش تدريجي هيدراسيون (تركيب با آب) سيمان وابسته است، سرعت بخشيدن به واكنش ضمن حفظ كيفيت  همواره مورد توجه بوده است.

مواردكاربرد تير بتوني

تيرهاي بتني برق با مقطع مستطيل براي مصارف معمولي و خطوط انتقال برق در شهرها، و تيرهاي بتني برق با مقطع دايره براي خطوط با اهميت بالاتر و ساختمانهاي دولتي و مهم استفاده مي شوند، زيرا داراي استحكام بيشتري در مقايسه با ساير تيرها بوده و مي توانند داراي طول بلندتري نيز باشند.

 

طرح توجيهي توليد تير برق | تكنولوژي و فرايند توليد تير بتوني

به دليل عدم امكان ساخت تيرهاي بتني برق در محل بهره‌برداري، اين تيرهاي بتن آرمه به صورت صنعتي و انبوه توليد مي‌شوند. در ساخت تيرهاي بتني با توجه به نوع كاربردي كه دارند از 2 نوع قالب با مقاطعي به شكل دايره يا مستطيل استفاده مي‌شود. براي عمل آوري بتن در زمان كوتاه و بالا رفتن خاصيت مقاومتي تيرها از روش عمل آوري با بخار گرم استفاده مي‌شود. دليل اصلي به كارگيري بخار گرم وجود رطوبت به همراه دماي بالا است كه هر دو عامل تسريع كننده واكنش عمل آوري بتن مي‌باشند.

با استفاده از روش بخار مي توان به يك مقاومت اوليه بالا دست يافت، به نحوي كه بتوان قطعات بتني را پس از مدت زمان كوتاهي از مرحله قالب گيري، حمل و جابجا كرد. باز كردن سريع تر قالب ها و استفاده مجدد از آنها در توليد قطعات ديگر از مزاياي ديگر استفاده از بخار آب مي‌باشد. در بتن هاي پيش تنيده به وسيله بخاردهي روند كسب مقاومت بتن تسريع مي‌گردد و وسايل پيش تنيدگي را مي‌توان در زمان كوتاه‌تري برچيد. سيستم عمل آوري بتن با بخار صرف نظر از مزايايي كه دارد، اگر به نحو كنترل شده  استفاده نشود، آثار زيانباري را در دوام و كيفيت بتن ايجاد مي‌نمايد كه به حاظ سازه اي اهميت دارد. خطوط توليد تيرهاي برق بتني چهارگوش با تيرهاي برق بتني گرد متفاوت است. لذا در ادامه نحوه ساخت هر كدام از آنها را به طور مختصر شرح مي‌دهيم:

طرح توجيهي توليد تير برق | فرايند توليد تيرهاي برق بتني چهارگوش

1-قالب بندي

قالب هاي مورد استفاده در توليد تيرهاي برق معمولاً فولادي هستند و بايد طوري طراحي و ساخته شوند كه داراي مقاومت، استحكام، صلبيت، وادارها و مهارهاي كافي و مناسب باشند تا در مقابل فشار و ارتعاشات ناشي از تراكم بتن، بدون تغيير شكل و اعوجاج‌هاي خارج از رواداري، مقاومت نمايند.

اين قالب‌ها بايد به گونه‌اي ساخته شوند كه تميز كردن آن‌ها پس از خروج هر مرحله محصول براي استفاده مجدد آسان باشد. اتصالات و درزهاي قالب‌ها بايد محكم و آب بندي شده باشند تا مانع از پس و پيش شدن پانل ها و فرار شيره و كرمو شدن بتن و يا ديگر نقص هاي بتن شوند. به منظور جلوگيري از لب پر شدن بتن، كليه گوشه‌هاي تير توليدي بايد داراي پخ باشند. پخي را مي توان با خم كردن ورق فولادي، سه گوش چوبي و يا سه گوش هاي لاستيكي به وجود آورد.

2- بتن ريزي

پس از استقرار اسكلت ساخته شده از  آرماتور و تثبيت و تنظيم قالب، بتن ريزي مطابق روش هاي مرسوم و بر اساس تجربيات كنترل و اجراي خوب انجام مي‌شود.

3- عمل آوري

به طور كلي بهترين روش عمل آوري بتن استفاده از بخار آب در زير چادر برزنتي است. در اين حالت، معمولا رطوبت كافي نيز براي انجام واكنش هاي سيمان به دست مي آيد. براي جلوگيري از افت رطوبت و گرما مي توان بستر قالب ها را با برزنت ياپوشش مناسب پوشاند. در دماي بالا، عمل آوري بايد ۲ تا ۴ ساعت تأخير نسبت به آخرين بتن ريزي انجام شود و همچنين دما نبايد از ۷۰ درجه سانتيگراد تجاوز كند. پس از خاتمه زمان عمل آوري كه با آزمايش مقاومت نمونه آگاهي مشخص مي شود به بتن اجازه سردشدن تا دماي محيط داده مي‌شود. وقتي دماي هوا كمتر از ۱۰ درجه سانتيگراد باشد، بتن بايد با سرعتي كمتر از ۱۰ درجه سانتيگراد بر ساعت خنك شود.

4- جابجايي و حمل قطعات

انواع وسايل بلند كردن قطعات پيش ساخته بتني، شامل جرثقيل ها، ليفتراك ها و انواع مختلف جرثقيل هاي دروازه‌اي مي‌باشند. گاهي اوقات از جرثقيل‌هاي متحرك چرخ لاستيكي يا ريلي نيز استفاده مي شود. در كارگاه هاي مسقف استفاده از جرثقيل هاي سقفي بسيار مناسب است.

طرح توجيهي توليد تير برق | توليد تيرهاي برق بتني گرد

1_آماده سازي اسكلت آرماتور و استقرار آن درون قالب

براي توليد پايه گرد بتني پيش تنيده، ابتدا بايد قفسه آرماتور (شامل مفتول‌هاي پيش تنيدگي  و خاموت فنري پيچيده به دور آن را آماده كرده و در درون قالب‌هاي فولادي قرار داد.

2-بتن ريزي قالب

پس از استقرار اسكلت آرماتور و تثبيت و تنظيم قالب، بتن ريزي مطابق روش‌هاي مرسوم و بر اساس استاندارد، كنترل و اجراي خوب انجام مي‌شود.

3-كشش مفتول‌ها توسط دستگاه كشش (جك هيدروليك)

بعد از مرحله بتن ريزي، مفتول‌هاي اصلي توسط جك كشش هيدروليكي مخصوص كشيده شده و در همان حالت كشيده شده ثابت مي‌شوند.

4-چرخش قالب توسط دستگاه گريز از مركز (سانتريفيوژ)

پس از فيكس شدن مفتول ها قالب بر روي دستگاه سانتريفيوژ قرار داده و عمليات چرخش قالب و تراكم بتن (توسط نيروي گريز از مركز) انجام مي‌پذيرد.

5-عمل آوري

در نهايت براي سفت شدن سريع‌تر بتن، قالب ها درون چاله بخار قرار داده مي‌شوند (عمل آوري اوليه) و پس از گذشت استاندارد، از آن خارج شده و بعد از آن تير بتني از قالب خارج و به استخر آب (جهت عمل آوري ثانويه) منتقل مي‌گردد. پس از گذشت چند روز تيرها از استخر به محل دپو انتقال عمل آوري نهايي در محل نگهداري انجام مي‌شوند.

6-جابجايي و حمل قطعات

انواع وسايل بلند كردن قطعات پيش ساخته بتني، شامل جرثقيل ها، ليفتراك ها و انواع مختلف جرثقيل هاي دروازه‌اي مي‌باشند. گاهي اوقات از جرثقيل‌هاي متحرك چرخ لاستيكي يا ريلي استفاده مي‌شود. در كارگاه هاي مسقف استفاده از جرثقيل هاي سقفي بسيار مناسب است.

براي مشاهده ساير انواع طرح توجيهي هاي نوشته شده توسط تيم كاردوك كليك كنيد.

طرح توجيهي توليد تير برق | بررسي بازار و رقبا

تعداد 201 واحد هاي توليدصنعتي  انواع تير بتوني كشور باظرفيت هاي اسمي به شرح جدول ذيل وبا سرمايه گذاري 1221 ميليارد ريالي  داراي پروانه بهر برداري بوده و مشغول به فعاليت هستند.

آمار واحدهاي صنعتي داراي پروانه بهر برداري تير برقي كشور تا اسفند 1399
تعداد  سرمايه  اشتغال ظرفيت  واحد سنجش
201 1221948 3596 175000 متر
285696 تن
1557417 عددو اصله 

 

طرح توجيهي توليد انواع تير بتوني برق

جهت مشاوره اخذ مطالعات انجام شده احداث طرح انواع تير بتوني بر اساس موقعيت و ميزان سرمايه گداري در ظرفيت اقتصادي و تكنولوژي هاي در دسترس و اطلاع از مشخصات عمومي آن در سال جاري مي‌توانيد از مشاوه كارشناسان كاردوك استفاده نماييد.

براي مشاهده طرح توجيهي توليد هبلكس كليك كنيد. 

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرحها و واحدهاي

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار اختصاصي توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  •  ارايه مشاوره فني و كمك به راه اندازي طرح 
  • مشاوره بازاريابي محصول
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

 منبع: طرح توجيهي توليد تير برق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ فروردين ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۵۱:۱۲ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

دريافت جواز كسب مشاور املاك براي تمامي كساني كه در اين رسته مشغول به كار هستند، ضروري است. نصب تصوير پروانه كسب در دفتر املاك بايد طوري قرار بگيرد كه در معرض ديد مشتريان باشد. رسته مشاورين املاك جزء مشاغل دلالي است كه داراي تعرفه هاي مشخصي از معاملات دارد. حق مشاوران بايد طبق ضوابط و قوانين از مالك و مستاجر يا خريدار دريافت شود. در ادامه مدارك و شرايط دريافت جواز مشاورين املاك ملكي در تهران آورده شده است. براي گرفتن پروانه كسب كليك كنيد.

براي دريافت جواز كسب با كمترين دردسر مي‌توانيد با كارشناسان مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد.

 منبع: جواز كسب مشاور املاك و مستغفات

جواز كسب مشاور املاك توسط چه اتحاديه اي صادر مي شود؟

مشاور املاك زير مجموعه اتحاديه اصناف مشاوران املاك با كد آيسيك ۷۰۲۰۱۰ است. در اين اتحاديه براي تمام مشاغلي كه با عنوان مشاور املاك فعاليت مي‌كنند، جواز كسب صادر مي‌گردد.

شرايط دريافت جواز كسب مشاور املاك

براي دريافت جواز كسب مشاور املاك مي‌بايست برخي شرايط را دارا بود تا جواز كسب توسط اتحاديه صادر گردد. اين شرايط به شرح زير مي‌باشند:

  • واحد صنفي مورد نظر مي‌بايست حداقل ۵۰متر مربع مساحت داشته باشد.
  • فرد متقاضي بايد دوره‌هاي آموزشي در حوزه املاك را گذرانده باشد و از لحاظ مهارت صلاحيت داشته باشد.
  • واحد صنفي مي‌بايست به داده‌ها و شبكه‌هاي رايانه‌اي مجهز باشد.
  • وسايلي كه در واحد صنفي استفاده مي‌شوند مي‌بايست طبق عرف اتحاديه باشند.
  • فرد مي‌بايست داراي گواهي سلامت باشد و نكات بهداشتي نيز در واحد صنفي رعايت شود.

مراحل دريافت پروانه كسب مشاوره املاك و مستغفات

براي دريافت مجوز املاك ملكي از اتحاديه مشاوران املاك كشور مي‌بايست مراحل زير را انجام دهيد:

  • از طريق سامانه ايرانيان اصناف درخواست خود را ارسال مي‌كنيد
  • پس از بررسي‌هاي اوليه از طرف ارگان مربوطه در مرحله اوليه درخواست مورد بررسي قرار مي‌گيرد. حدودا 10 روز طول مي‌كشد.
  • در صورت پذيرش اوليه امكان ارسال مدارك به وجود مي‌آيد.
  • پس از ارسال مدارك و پذيرش اسناد، به واحد مذكور بازرسي جهت بازديد از اتحاديه ارسال مي‌شود.
  • در مرحله بعد هيئت مديره اتحاديه با توجه به شرايط فرد، در مورد او تصميم‌گيري نموده و اگر داراي صلاحيت بود، تاييديه دريافت جواز كسب را به او ارايه مي‌نمايند.
  • در مرحله آخر پرداخت وجوه الزاميه اتحاديه از طريق سامانه ايرانيان اصناف بايد انجام شود. (حق عضويت سالانه ۳۴۵۰۰۰۰ و وروديه سال اول ۸۰۰۰۰۰۰ريال)

در مرحله آخر اگر فرد صلاحيت دريافت جواز كسب را داشت رئيس اتحاديه جواز كسب او را براي يك سال صادر نموده و بعد از يك سال براي يك دوره پنج ساله يا ده ساله تمديد مي‌نمايد. براي آشنايي با روش تمديد پروانه كسب كليك كنيد.

براي آشنايي بيشتر با مراحل گرفتن جواز كسب كليك كنيد.

مدارك مورد نياز براي گرفتن پروانه كسب مشاوره املاك

  • تصوير شناسنامه
  • تصوير كارت ملي
  • تصوير اجاره نامه يا سند مالكيت واحد صنفي
  • يك تصوير 3*4
  • تصوير آخرين مدرك تحصيلي
  • كارت پايان خدمت يا گواهي معافيت دائم و يا دفترچه اعزام به خدمت براي آقايان
  • فيش واريز حق عضويت در اتحاديه
  • گواهي گذراندن ده ساعت آموزش
  • گواهي موافقت اداره اماكن نيروي انتظامي
  • گواهي عدم سو پيشينه كيفري
  • گواهي عدم اعتياد
  • گواهي صلاحيت فني
  • كارت سلامت از وزارت بهداشت

فرد متقاضي سه ماه فرصت دارد كه مدارك بالا را به اتحاديه تحويل دهد تا جواز كسب صادر شود. پس از اينكه مدارك بالا به اتحاديه تحويل داده شد رئيس اتحاديه شرايط فرد را مي‌سنجد و اگر او صلاحيت فعاليت در حوزه مشاور املاك را داشت براي او جواز كسب صادر مي‌كند.

هزينه دريافت پروانه كسب مشاوره املاك

برخي از افراد تصور مي‌كنند كه دريافت جواز براي مشاور املاك نياز به صرف هزينه زيادي دارد و به همين‌خاطر از دريافت مجوز و آغاز فعاليت خودداري مي‌كنند كه در اين باره بايد بگوييم دريافت مجوز مشاور املاك هزينه زيادي ندارد. هزينه دريافت مجوز چيزي حدود پانصد هزار تومان تا دو ميليون تومان مي‌باشد كه با توجه به نوع واحد صنفي فرد تعيين مي‌گردد.

مدت زمان صدور پروانه كسب مشاور املاك چقدر است؟

براي دريافت مجوز كسب مشاور املاك زمان زيادي لازم نيست و همين كه فرد از طريق سامانه درخواست مجوز نمايد، حدود يك الي دو ماه كل فرايند صدور جواز طول مي‌كشد. با سيستماتيك شدن فرايند ثبت نام و به حداقل رسيدن مراجعه حضوري، اتلاف وقت بين سازمان هاي مربوطه نيز كاهش يافته و متقاضيان واجد شرايط به راحتي مي‌توانند شروع به كار نمايند.

براي آشنايي بيشتر با سامانه ايرانيان اصناف كليك كنيد.

براي دريافت جواز كسب با كمترين دردسر مي‌توانيد با كارشناسان مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد.

 

سوالات متدوال

چقدر طول مي كشد تا پروانه كسب مشاوره املاك‌صادر گردد؟

حدود يك الي دوماه طول مي كشد تا جواز كسب مشاور املاك صادر گردد.

حداقل مساحت لازم براي تاسيس مشاور املاك چقدر است؟

حداقل مساحت لازم براي تاسيس مشاور املاك دوازده متر مربع مي باشد.

 

منبع: جواز كسب مشاور املاك و مستغفات


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: جواز كسب مشاور املاك،
موضوع:
[ ۲ فروردين ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۲۲:۱۴ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

آيا مي‌دانيد اتحاديه مرغ ، پرندگان و ماهي تهران به چه منظوري تشكيل مي گردد؟ آيا مي دانيد اعضاي تشكيل دهنده اين اتحاديه چه كساني هستند و چه وظايفي دارند؟ در ادامه شرح كوتاهي داده شده است، اما بايد بدانيد تمامي خدمات مربوط به اتحاديه ديگر به صورت حضوري نيست. براي مثال براي دريافت پروانه كسب بايد به صورت اينترنتي اقدام كنيد. براي انجام امور مربوط به صدور پروانه كسب كليك كنيد.

براي دريافت جواز كسب در كمترين زمان مي‌توانيد با كارشناسان مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: اتحاديه مرغ و ماهي تهران

 

 

آدرس و شماره تماس اتحاديه مرغ ، پرندگان و ماهي در كلان شهر تهران

خيابان مطهري – خيابان سليمان خاطر، (روبروي سازمان تعزيرات حكومتي) خيابان اورامان، پلاك ۳۴، واحد ۱۰۵

شماره هاي تماس:

۰۲۱-۸۸۸۶۳۰۸۶

۰۲۱-۸۸۳۰۲۲۴۷

۰۲۱-۸۸۳۰۸۲۲۲

براي دريافت پروانه كسب فروش مرغ كليك كنيد.

اتحاديه مرغ و ماهي و پرندگان تهران چه نوع اتحاديه‌اي است ؟

اين اتحاديه يك نوع اتحاديه غير تجاري است كه به جهت نظم بخشيدن به كسب ‌و كار فعالان حوزه مرغ، ماهي و پرندگان تشكيل شده است. بطور كلي اين اتحاد بيشتر به منظور حفظ و حمايت از حقوق صنفي، انجام وظايف مقرر در قانون و آيين ‌نامه‌هاي مذكور، ايجاد تحكيم و اصول همكاري بين افراد صنف، بهبود وضع پيش، خدمات در ارتباط با رفاه مصرف كنندگان، بهبود اقتصادي كشور و تسهيل روابط افراد صنفي با مؤسسات دولتي و خصوصي در شهرها تشكيل مي‌گردد.

اتحاديه مرغ ، پرندگان و ماهي تهران  از چه بخش‌هايي تشكيل مي‌گردد ؟

اين اتحاديه متشكل از پنج يا هفت عضو و شامل چهار يا شش پخش مي‌باشد.
بخش‌هاي هيئت اتحاديه مرغ، پرندگان و ماهي عبارتند از:

۱- رييس هيئت مديره

۲- نايب رئيس هيئت مديره

۳- منشي هيئت مديره

۴- خزانه‌دار هيئت مديره.

وظيفه هيئت اتحاديه مرغ ، پرندگان و ماهي چيست ؟

وظيفه هيئت اتحاديه مرغ، پرندگان و ماهي، سروسامان دادن به مشكلات اعضاي صنف است. اين مشكلات عبارت‌اند از:
۱- سروسامان دادن به قيمت‌ها و بحث استعلام آن‌ها

۲- رفع مشكلات و تعزيرات سازمان حمايت

۳- رفع دغدغه‌هاي اوليه اعضاي صنف براي ارائه خدمات راحتر

۴- بررسي مشكل ماليات و پيش گيري توسط رييس اتحاديه

۵- بررسي دلايل ركود درآمد اعضاي صنف

۶- بررسي وضعيت واحدهاي بدون پروانه كسب و واكنش جدي درباره آن‌ها

وظيفه رئيس هيأت‌ مديره اتحاديه مرغ ، ماهي و پرندگان چيست؟

رييس يك اتحاديه ارشدترين مدير در ميان اعضاي هيئت ‌مديره اتحاديه‌ها بشمار مي‌رود. معمولاً رييس هيات مديره از طريق رأي‌گيري از ميان اعضاي هيات مديره انتخاب مي‌شود.
پس از آنكه اعضاي هيئت ‌مديره يك واحد صنفي انتخاب مي‌شود، در اولين جلسه هيات مديره بايد يك نفر از بين اعضاي حاضر به‌ عنوان رئيس و ۲ نفر به‌ عنوان نايب ‌رئيس انتخاب شوند.
اولين و مهم‌ترين وظيفه رييس هيات مديره اداره اتحاديه است. در واقع اين فرد كه بالاترين مقام در يك اتحاديه به شمار مي‌رود، وظيفه دارد همپاي ديگر اعضا وظايف خود را انجام دهد. بطور كلي وظايف رييس هيئت مديره اتحاديه عبارت است از:

۱- اداره جلسات هيئت ‌مديره

۲- دعوت از اعضاي هيئت مديره اتحاديه جهت حضور در جلسات

۳- ابلاغ مصوبات به ‌عنوان نماينده قانوني اتحاديه در مجمع امور صنفي هر شهرستاها

وظايف نايب رئيس اتحاديه مرغ، پرندگان و ماهي چيست ؟

وظايف نايب رئيس اتحاديه عبارت است از:

۱- انجام كليه امور اتحاديه در غياب رييس اتحاديه مرغ، پرندگان و ماهي

۲- اجراي دستورات رئيس اتحاديه مرغ و ماهي و پرندگان براساس قانون و مقررات

۳-كمك و مساعدت به اجرايي مصوبات هيئت مديره.

وظيفه خزانه‌دار اتحاديه  چيست ؟

به طور كلي وظايف خزانه دار اين اتحاديه عبارت است از:

۱- مسئوليت نظارت بر امور مالي اتحاديه

۲- تهيه پيش ‌نويس بودجه ترازنامه و صورت‌هاي مالي سالانه و ماهانه

۳- ارائه گزارش عملكرد مالي اتحاديه به هيئت ‌رئيسه به‌صورت ماهانه

۴- ارائه نظرات مشورتي به اتحاديه‌ها در تهيه و تنظيم بودجه ترازنامه و صورت‌هاي مالي سالانه

۵- پيگيري و نظارت بر جلب و جذب منابع و مخارج بودجه براساس الگوي مصرف بر رعايت چارچوب‌هاي لازم‌الاجرا

لازم به ذكر است كه اسناد و اوراق مالي اتحاديه مانند چك، برات و سفته ها و قراردادها با امضاي رأي رئيس و خزانه‌دار و در غياب هر كدام از اين دو نايب رييس اول امكان‌پذير است.

وظيفه منشي در هيئت مديره چيست ؟

به طور كلي منشي در هيات مديره اتحاديه مرغ، پرندگان و ماهي وظيفه برنامه‌ريزي و سازمان ‌دهي فعاليت‌هاي اعضاي هيئت مديره را دارد. همچنين پاسخ‌گويي به تماس‌هاي تلفني، مراجعات حضوري، مكاتبات اداره، ثبت و نگهداري اسناد و مدارك، كنترل هزينه‌ها و فعاليت‌هاي اداري از ديگر وظايف محوله به منشي در اتحاديه مي‌باشد.

جلسات هيأت ‌مديره اتحاديه مرغ و ماهي و پرندگان چند روز يك ‌بار تشكيل مي‌گردد ؟

جلسات هيئت مديره اتحاديه مرغ و ماهي و پرندگان به طور عادي بايد هر هفته يك ‌بار در روز معين در محل مقرر شده تشكيل گردد. اگر روزي كه قرار است جلسات هيات مديره در محل اتحاديه تشكيل گردد با يك روز تعطيل مصادف شود. روز بعد از تعطيلي جلسه هيئت مديره بايد تشكيل گردد.

چه كساني مي‌توانند عضو اتحاديه مرغ، پرندگان، پرندگان و ماهي شوند ؟

كليه اشخاص اعم از حقيقي و يا حقوقي مطابق با ماده ۲ قانون نظام صنفي قادر به عضويت در اعضايي هيئت مديره مرغ، پرندگان و ماهي هستند.
كليه اعضا مي‌تواند طبق مقررات اين اساسنامه و ساير مقرراتي كه در اجراي قانون نظام صنفي تصويب گرديده است به عضويت در اتحاديه دريابند.

در صورت غيبت اعضاي اتحاديه در جلسات تكليف چيست ؟

هرگاه هر يك از اعضاي هيات مديره در هر سمتي كه هستند بدون عذر موجه ۳ جلسه متوالي و يا ۵ جلسه متناوب در مدت زمان ۶ ماه از حضور در جلسات عادي يا فوق‌العاده خودداري نمايند، بايد مراتب از طريق هيئت مديره به مجمع امور صنفي پرندگان و مرغ ماهي اعلام شود.
هيئت رئيسه مجمع امور صنفي مكلف است طي مدت يك ماه به موضوع رسيدگي كرده و در صورت احراز غير موجه بودن غيبت فرد موضوع را به كميسيون نظارت شهرستان مربوطه اعلام نمايد.

 

براي دريافت جواز كسب با كمترين دردسر مي‌توانيد با كارشناسان مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد.

 

 

منبع: اتحاديه مرغ و ماهي تهران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اتحاديه مرغ تهران،
موضوع:
[ ۱ فروردين ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۴۶:۳۳ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 9
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی