كاردوك
مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك

اتحاديه نانوايان تهران براي تمام واحدها در محدوده شهر بزرگ تهران جهت بازرسي واحد، صدور، تمديد و تغيير آدرس جواز و ارائه سهميه هاي دولتي خدمات ارائه مي‌دهد. با وجود اينكه از سال 1397 محدوديت هاي شديدي در صدور جواز صادر شد، در سال 1400 ثبت نام در سامانه ايرانيان اصناف براي دريافت جواز نانوايي باز شده است. 

“براي اطلاع از سهميه ها و شرايط صدور جواز در سال 1400 ابتدا با اتحاديه بايد تماس بگيريد و سپس براي ثبت نام در سامانه ايرانيان اصناف اقدام نماييد.”

آدرس اتحاديه نانوايان تهران

تهران _ خيابان شريعتي _ اول خيابان ملك _ بن بست ميرمجتهدي _ پلاك ۵ 

شماره تماس : 77509561-77503313-021

خدمات و جوازهاي مربوط به اتحاديه‌نانوايان تهران

در اتحاديه نانوايان تهران براي 7رسته شغلي به شرح زير پروانه كسب صادر مي‌شود:

1 – رسته بربري پزي ( با حداقل مساحت لازم 60 مترمربع)

2 – رسته لواشي (با حداقل مساحت لازم 60 مترمربع)

3 – رسته تافتوني (با حداقل مساحت لازم 60 مترمربع)

4 – رسته خشكه پزي (با حداقل مساحت لازم 60 مترمربع)

5 – رسته بلكي پزي سنتي (با حداقل مساحت لازم 60 مترمربع)

6- مجتمع نان سنتي براي دو نوع پخت (با حداقل مساحت لازم 90 مترمربع) غير از سنگك

7- مجتمع نان سنتي براي سه نوع پخت (با حداقل مساحت لازم 120 متر مربع) غير از سنگك براي اشنايي بيشتر با شرايط دريافت و صدور جواز كسب نانوايي كليك كنيد.

سوالات متداول

آيا امكان اجاره جواز نانوايي وجود دارد؟

به طور قانوني راه‌هايي براي به اشتراك گذاشتن جواز وجود دارد. اما به دليل محدوديت‌هايي كه در سال‌هاي اخير اتفاق افتاده، بازار سياهي جهت فروش جواز نانوايي متاسفانه ايجاد شد. لازم به ذكر است كه چنين معامله‌اي قانوني نبوده و خريد و فروش جواز نانوايي پيگرد قانوني دارد. 

آيا يك نفر مي‌تواند دو تا جواز داشته باشد؟

بله، هر كسبه اي مي‌تواند براي بيش از يك واحد صنفي جواز دريافت كند، اما براي واحدهاي صنفي دوم و سوم بايد مباشر معرفي نمايد.

آيا براي واحد نانوايي مدرك فني لازم است؟

بله، صاحب جواز يا مباشر بايد داراي مدرك فني باشند.

 

منبع: اتحاديه نانوايان تهران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۵۵:۱۸ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

بر اساس اكتشافات معدني انجام‌شده در كشور، محصولات معدني ايران با تنوع بالا شامل 68نوع ماده معدني غيرنفتي است و ذخاير كشف‌شده به حدود 37ميلياردتن ‌مي‌رسد. همچنين طبق برآوردها ذخاير بالقوه در كشور حدود 60ميليارد تن بوده و ارزش برآوردشده اين ذخاير معدني معادل 1400ميليارد دلار است. كشور ايران دوازدهمين كشور بزرگ معدني جهان محسوب مي‌شود. معادن سنگ‌آهن در بيشتر كشورهاي جهان وجود دارد. سنگ آهن با كيفيت مطلوب همواره نياز صنعت تهيه و توليد مقاطع و قطعات آهن و فولاد در شكل و اندازه‌هاي مختلف مي‌باشد و چون سنگ‌هاي معدني استخراج شده امكان كاربرد مستقيم در صنايع را ندارند، لذا فرآوري سنگ‌هاي آهن اهميت وافري دارد. در ادامه خلاصه‌اي از طرح توجيهي توليد كنسانتره سنگ آهن را آورده‌ايم.

براي دريافت مشاوره كسب و كار در زمينه توليد و استاندارد توليد دارو در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توليد كنسانتره سنگ آهن

طرح توليد كنسانتره سنگ آهن | معرفي كنسانتره سنگ آهن

كنسانتره‌هاي آهن سنگ‌هاي معدني هستند كه پس از استخراج و خردايش مورد عمليات كانه آرايي قرار مي‌گيرند و معمولاً داراي عيار آهن بالا بوده و فاقد ناخالصي‌هاي نامطلوب مي‌باشند. جهت سفارش و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

طرح توليد كنسانتره سنگ آهن | موارد استفاده از كنسانتره آهن

كنسانتره سنگ آهن به عنوان كالاي واسطه‌اي تلقي شده و به عنوان ماده اوليه در صنايع گندله سازي يا اگلومراسيون به مصرف مي‌رسد. لازم به ذكر است كه براي توليد هر يك تن گندله به حدود يك تن كنسانتره سنگ آهن نياز است.

استفاده از كنسانتره در توليد كلوخه

براي توليد كلوخه، سنگ آهن پس از خردايش در فرايند كلوخه سازي قرار مي‌گيرد. معمولاً به علت آن كه كلوخه قابليت حمل و نقل زياد را ندارد، عمل كلوخه سازي در محل كارخانه ذوب و توليد آهن و فولاد انجام مي‌گيرد.

استفاده از كنسانتره در توليد گندله

گندله يكي از متداول‌ترين اشكال سنگ آهن موجود در بازار جهاني است. در گندله سنگ آهن پس از عمليات خردايش و كانه آرايي بصورت گندله در واحد گندله سازي توليد شده و پس از آن به بازار عرضه مي‌گردد. در مورد محصولات واسطه توليد آهن و فولاد (كلوخه و گندله) بايد توجه شود كه ابعاد كنسانتره براي توليد گندله بايد بسيار ريزتر از ابعاد كنسانتره جهت توليد كلوخه باشد.

طرح توليد كنسانتره سنگ آهن | ويژگي‌هاي كنسانتره سنگ آهن

هر نوع محصول توليدي مستلزم داشتن خواص و تركيب خاصي براي ماده اوليه است، مثلاً كيفيت كنسانتره آهن براي توليد چدن از كنسانتره لازم براي توليد فولاد متفاوت است. در جريان فولاد سازي چون عمل تصفيه و پالايش نيز انجام مي‌گيرد، لذا كنسانتره مصرف شده براي توليد فولاد مي‌تواند حاوي ناخالصي بيشتري باشد، در حالي كه كنسانتره مورد مصرف در توليد چدن ريخته‌گيري از كيفيت بهتري بايد برخوردار باشد. اندازه دانه‌بندي سنگ آهن براي فرايندهاي مختلف متفاوت است.

سنگ آهن كلوخه حاصل از معدن ابتدا به وسيله سنگ شكن‌ها شكسته و سپس دانه بندي مي شود.  سنگ آهن پودر شده يا سنگ آهن كنسانتره محصول كارخانه‌هاي فرآوري، با روش‌هاي مخصوص و به كمك مواد چسباننده به دانه‌هاي بزرگتري تبديل شده و به شكل پليت يا آگلومره با مشخصات مورد نياز براي فرآيند توليد آهن و فولاد مصرف مي‌شود.

طرح توليد كنسانتره سنگ آهن | معرفي كد هاي آيسيك

بر اساس سيستم طبقه‌بندي آيسيك كد‌‌‌‌ محصولات طرح جاري به شرح جدول ذيل مي‌باشد.

نام كالا

كد ISIC

كنسانتره آهن

1310412309

كلوخه سنگ آهن (آگلومره)

1310412317

سنگ آهن دانه بندي شده

1310412308

ساير انواع كانسنگ آهن

1310312316

انواع شمش فولاد ساده كربني و كم آلياژي

2710412456

طرح توليد كنسانتره سنگ آهن | مواد اوليه توليد كنستانتره آهن 

در كارخانه فرآوري از مرحله استخراج تا پايان فرايند مواد اوليه را مي‌توان به دو دسته مواد اوليه اصلي و مواد اوليه مصرفي تقسيم نمود. سنگ آهن كه به عنوان ماده اصلي در كارخانه كنسانتره در 4تيپ سنگ آهن پر عيار كم گوگرد، سنگ آهن پر عيار پرگوگرد، سنگ آهن كم عيار كم گوگرد، سنگ آهن كم عيار پر گوگرد طبقه‌بندي مي‌شود. مواد اوليه مصرفي مواد كمك فرايندي مي‌باشند.

طرح توليد كنسانتره سنگ آهن | فرايند توليد كنستانتره

فرآيند توليد كنسانتره در كارخانه شامل مراحل زير مي‌باشد:

  • سنگ‌ شكني توسط سنگ‌ شكن فكي
  • بستر انباشت و برداشت
  • مدار آسياي اوليه كه شامل انبار قبل از آسيا، آسياي اوليه، سرند يا هيدروسيكلون و نوار نقاله‌هاي بار در گردش
  • جدا كننده مغناطيسي كوبر
  • مدار آسياي ثانويه شامل آسياي گلوله‌اي و هيدروسيكلون‌ها
  • جداكننده مغناطيسي مرحله رافر، مرحله كلينر و ري كلينر
  • مدار فلوتاسيون كه شامل سلول‎‌هاي فلوتاسيون مرحله رافر و كلينر
  • تيكنر باطله و سيستم آب در گردش
  • فيلترهاي آبگيري از محصول نهايي
  • انبارهاي ذخيره كنسانتره
  • سد باطله

 

واحد سنگ شكني

سنگ آهن استخراج شده از معدن با ابعاد حداكثر mm1200 به واحد سنگ شكني وارد مي‌شود. با خردايش در سنگ شكن فكي به ابعاد كوچك‌تر از mm200 مي‌رسد و جهت استفاده در مراحل بعدي به بستر انباشت و برداشت منتقل مي‌شود. اين بخش شامل فيدر خوراك دهي به سنگ شكن، چكش هيدروليكي، سنگ شكن فكي، سنگ‌شكن‌هاي مخروطي و نوار نقاله زير سنگ شكن جهت انتقال مواد به بستر مي‌باشد.

بعد از خردايش مواد در سنگ شكن اوليه، توسط سرندي مواد بزرگ‌تر از mm200 جدا شده و طي دو مرحله در سنگ‌شكن‌هاي مخروطي خرد مي‌شود تا به ابعاد كوچك‌تر از mm20 برسد.

 بسترانباشت و برداشت

مواد خرد شده در مرحله سنگ شكني به وسيله نوار نقاله‌اي از سنگ شكن به بستر انباشت و برداشت در سطح زمين منتقل مي‌شود. با احتساب ظرفيت سنگ ورودي سالانه با احتساب ٣0٠ روز كاري در سال حدود 5700 تن سنگ در روز مي‌باشد. اين بستر به منظور همگن سازي سنگ آهن دريافتي از معدن با كيفيت هاي مختلف پيش بيني شده است. روش انباشت مواد ريسه‌اي رشته‌اي مي‌باشد كه ريسه‌هاي مختلف در طول بستر تخليه مي‌شود.

آسياي اوليه

اين واحد شامل يك سيلوي ذخيره خوراك به ظرفيت بالانش شده فيدر ارتعاشي، يك دستگاه آسياب و يك سرند مي‌باشد. مواد بعد از خردايش در آسيا، توسط سرندي با حد جدايش mm1 جدا مي‌شود. مواد درشت‌تر به عنوان بار در گردش به آسيا برمي‌گردد و مواد كوچك‌تر از mm1 به جدا كننده مغناطيسي كوبر مي‌رود.

 

جدا كننده مغناطيسي كوبر

جدا كننده مغناطيسي كوبر معمولا براي حذف مواد غيرمغناطيسي كه در ابعاد درشت از مواد مغناطيسي جدا شده‌اند؛ بكار مي‌رود. اين جداكننده كه معمولا به شدت متوسط به كار مي‌رود، سبب حذف مواد گانگ آزاد شده و با جلوگيري از خردايش آن‌ها در انرژي مصرفي مدار صرفه‌جويي مي‌نمايد. مواد مغناطيسي محصول جداكننده كوبر، جهت خردايش بيشتر و آزاد شدن كاني‌هاي آهن دار از گانگ به آسياي گلوله‌اي خوراك دهي مي‌شود.

آسياي گلوله‌اي

مجموعه آسياب گلوله‌اي و هيدروسيكلون‌ها در مدار بسته كار مي‌كنند. مواد بعد از خردايش در آسياي گلوله‌اي به هيدروسيكلون خوراك دهي مي‌شود. هيدروسيكلون مواد را طبقه بندي نموده، ذرات ريزتر به جداكننده‌هاي مغناطيسي مي‌رود و مواد درشت‌تر به عنوان بار در گردش به آسياي گلوله‌اي برمي‌گردد.

پر عيار سازي مغناطيسي

مواد طبقه بندي شده در هيدروسيكلون به جدا كننده‌هاي مغناطيسي‌تر خوراك دهي مي‌شود. جدا كننده‌هاي مغناطيسي شامل سه مرحله رافر، كلينر و ريكلينر است كه بطور سري كار مي‌كنند. طي اين سه مرحله جدايش مغناطيسي كنسانتره آهن با عيار بيش از 68% حاصل مي‌شود، ولي مقدار گوگرد كنسانتره هنوز بالاست و بايد گوگردزدايي شود.

 

واحد فلوتاسيون

در اين بخش كنسانتره به دست آمده از جدا كننده‌هاي مغناطيسي به وسيله پمپ و همزن رقيق شده و به سلول‌هاي فلوتاسيون وارد مي‌شود. در بخش فلوتاسيون سه مرحله فلوتاسيون رافر، كلينر و ري‌كلينر وجود دارد كه بطور سري كار مي‌كنند. در بخش فلوتاسيون به روش فلوتاسيون معكوس كاني‌هاي گوگرددار كه عمدتا پيريت و پيروتيت هستند شناور شده و از كنسانتره جدا مي‌شود.

 

آبگيري كنسانتره نهايي

كنسانتره توليد شده در فلوتاسيون به دليل آنكه داراي آب زيادي است، قابليت انبار شدن و جابجايي را ندارد. كنسانتره توليد شده در فلوتاسيون حدود 35% رطوبت دارد كه رطوبت آن بايد به كمتر از 9% برسد. به اين منظور كنسانتره را به تانك‌هاي همزن ارسال شده و بصورت پالپي يكنواخت به واحد فيلتراسيون مي‌رود.

آبگيري باطله

به منظور جلوگيري از هدر روي آب همراه باطله و همچنين كاهش هزينه‌هاي مربوط به سد باطله، آب همراه باطله در تيكنر كاهش مي‌يابد. باطله حاصل فرآيندهاي جدايشي اعم از جداكننده هاي مغناطيسي و فلوتاسيون است. بعد از ته نشيني مواد در تيكنر، آب زلال سرريز، جمع آوري و براي استفاده مجدد در فرآيند به مخزن آب ارسال مي‌گردد.

مواد ته نشين شده نيز توسط پاروهاي كف تيكنر جمع آوري شده و توسط لوله مناسب به سد باطله منتقل مي‌شود. براي مشاهده ساير طرح توجيهي صنعتي هاي نوشته شده توسط تيم كاردوك كليك كنيد.

 

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرحها و واحدهاي

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح هاي صنايع معدني   توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • ارائه خدمات نصب و راه اندازي ماشين آلات  
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توليد كنسانتره سنگ آهن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۴۵:۳۶ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

بر اساس اكتشافات معدني انجام‌شده در كشور، محصولات معدني ايران با تنوع بالا شامل 68نوع ماده معدني غيرنفتي است و ذخاير كشف‌شده به حدود 37ميلياردتن ‌مي‌رسد. همچنين طبق برآوردها ذخاير بالقوه در كشور حدود 60ميليارد تن بوده و ارزش برآوردشده اين ذخاير معدني معادل 1400ميليارد دلار است. كشور ايران دوازدهمين كشور بزرگ معدني جهان محسوب مي‌شود. معادن سنگ‌آهن در بيشتر كشورهاي جهان وجود دارد. سنگ آهن با كيفيت مطلوب همواره نياز صنعت تهيه و توليد مقاطع و قطعات آهن و فولاد در شكل و اندازه‌هاي مختلف مي‌باشد و چون سنگ‌هاي معدني استخراج شده امكان كاربرد مستقيم در صنايع را ندارند، لذا فرآوري سنگ‌هاي آهن اهميت وافري دارد. در ادامه خلاصه‌اي از طرح توجيهي توليد كنسانتره سنگ آهن را آورده‌ايم.

براي دريافت مشاوره كسب و كار در زمينه توليد و استاندارد توليد دارو در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توليد كنسانتره سنگ آهن

طرح توليد كنسانتره سنگ آهن | معرفي كنسانتره سنگ آهن

كنسانتره‌هاي آهن سنگ‌هاي معدني هستند كه پس از استخراج و خردايش مورد عمليات كانه آرايي قرار مي‌گيرند و معمولاً داراي عيار آهن بالا بوده و فاقد ناخالصي‌هاي نامطلوب مي‌باشند. جهت سفارش و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

طرح توليد كنسانتره سنگ آهن | موارد استفاده از كنسانتره آهن

كنسانتره سنگ آهن به عنوان كالاي واسطه‌اي تلقي شده و به عنوان ماده اوليه در صنايع گندله سازي يا اگلومراسيون به مصرف مي‌رسد. لازم به ذكر است كه براي توليد هر يك تن گندله به حدود يك تن كنسانتره سنگ آهن نياز است.

استفاده از كنسانتره در توليد كلوخه

براي توليد كلوخه، سنگ آهن پس از خردايش در فرايند كلوخه سازي قرار مي‌گيرد. معمولاً به علت آن كه كلوخه قابليت حمل و نقل زياد را ندارد، عمل كلوخه سازي در محل كارخانه ذوب و توليد آهن و فولاد انجام مي‌گيرد.

استفاده از كنسانتره در توليد گندله

گندله يكي از متداول‌ترين اشكال سنگ آهن موجود در بازار جهاني است. در گندله سنگ آهن پس از عمليات خردايش و كانه آرايي بصورت گندله در واحد گندله سازي توليد شده و پس از آن به بازار عرضه مي‌گردد. در مورد محصولات واسطه توليد آهن و فولاد (كلوخه و گندله) بايد توجه شود كه ابعاد كنسانتره براي توليد گندله بايد بسيار ريزتر از ابعاد كنسانتره جهت توليد كلوخه باشد.

طرح توليد كنسانتره سنگ آهن | ويژگي‌هاي كنسانتره سنگ آهن

هر نوع محصول توليدي مستلزم داشتن خواص و تركيب خاصي براي ماده اوليه است، مثلاً كيفيت كنسانتره آهن براي توليد چدن از كنسانتره لازم براي توليد فولاد متفاوت است. در جريان فولاد سازي چون عمل تصفيه و پالايش نيز انجام مي‌گيرد، لذا كنسانتره مصرف شده براي توليد فولاد مي‌تواند حاوي ناخالصي بيشتري باشد، در حالي كه كنسانتره مورد مصرف در توليد چدن ريخته‌گيري از كيفيت بهتري بايد برخوردار باشد. اندازه دانه‌بندي سنگ آهن براي فرايندهاي مختلف متفاوت است.

سنگ آهن كلوخه حاصل از معدن ابتدا به وسيله سنگ شكن‌ها شكسته و سپس دانه بندي مي شود.  سنگ آهن پودر شده يا سنگ آهن كنسانتره محصول كارخانه‌هاي فرآوري، با روش‌هاي مخصوص و به كمك مواد چسباننده به دانه‌هاي بزرگتري تبديل شده و به شكل پليت يا آگلومره با مشخصات مورد نياز براي فرآيند توليد آهن و فولاد مصرف مي‌شود.

طرح توليد كنسانتره سنگ آهن | معرفي كد هاي آيسيك

بر اساس سيستم طبقه‌بندي آيسيك كد‌‌‌‌ محصولات طرح جاري به شرح جدول ذيل مي‌باشد.

نام كالا

كد ISIC

كنسانتره آهن

1310412309

كلوخه سنگ آهن (آگلومره)

1310412317

سنگ آهن دانه بندي شده

1310412308

ساير انواع كانسنگ آهن

1310312316

انواع شمش فولاد ساده كربني و كم آلياژي

2710412456

طرح توليد كنسانتره سنگ آهن | مواد اوليه توليد كنستانتره آهن 

در كارخانه فرآوري از مرحله استخراج تا پايان فرايند مواد اوليه را مي‌توان به دو دسته مواد اوليه اصلي و مواد اوليه مصرفي تقسيم نمود. سنگ آهن كه به عنوان ماده اصلي در كارخانه كنسانتره در 4تيپ سنگ آهن پر عيار كم گوگرد، سنگ آهن پر عيار پرگوگرد، سنگ آهن كم عيار كم گوگرد، سنگ آهن كم عيار پر گوگرد طبقه‌بندي مي‌شود. مواد اوليه مصرفي مواد كمك فرايندي مي‌باشند.

طرح توليد كنسانتره سنگ آهن | فرايند توليد كنستانتره

فرآيند توليد كنسانتره در كارخانه شامل مراحل زير مي‌باشد:

  • سنگ‌ شكني توسط سنگ‌ شكن فكي
  • بستر انباشت و برداشت
  • مدار آسياي اوليه كه شامل انبار قبل از آسيا، آسياي اوليه، سرند يا هيدروسيكلون و نوار نقاله‌هاي بار در گردش
  • جدا كننده مغناطيسي كوبر
  • مدار آسياي ثانويه شامل آسياي گلوله‌اي و هيدروسيكلون‌ها
  • جداكننده مغناطيسي مرحله رافر، مرحله كلينر و ري كلينر
  • مدار فلوتاسيون كه شامل سلول‎‌هاي فلوتاسيون مرحله رافر و كلينر
  • تيكنر باطله و سيستم آب در گردش
  • فيلترهاي آبگيري از محصول نهايي
  • انبارهاي ذخيره كنسانتره
  • سد باطله

 

واحد سنگ شكني

سنگ آهن استخراج شده از معدن با ابعاد حداكثر mm1200 به واحد سنگ شكني وارد مي‌شود. با خردايش در سنگ شكن فكي به ابعاد كوچك‌تر از mm200 مي‌رسد و جهت استفاده در مراحل بعدي به بستر انباشت و برداشت منتقل مي‌شود. اين بخش شامل فيدر خوراك دهي به سنگ شكن، چكش هيدروليكي، سنگ شكن فكي، سنگ‌شكن‌هاي مخروطي و نوار نقاله زير سنگ شكن جهت انتقال مواد به بستر مي‌باشد.

بعد از خردايش مواد در سنگ شكن اوليه، توسط سرندي مواد بزرگ‌تر از mm200 جدا شده و طي دو مرحله در سنگ‌شكن‌هاي مخروطي خرد مي‌شود تا به ابعاد كوچك‌تر از mm20 برسد.

 بسترانباشت و برداشت

مواد خرد شده در مرحله سنگ شكني به وسيله نوار نقاله‌اي از سنگ شكن به بستر انباشت و برداشت در سطح زمين منتقل مي‌شود. با احتساب ظرفيت سنگ ورودي سالانه با احتساب ٣0٠ روز كاري در سال حدود 5700 تن سنگ در روز مي‌باشد. اين بستر به منظور همگن سازي سنگ آهن دريافتي از معدن با كيفيت هاي مختلف پيش بيني شده است. روش انباشت مواد ريسه‌اي رشته‌اي مي‌باشد كه ريسه‌هاي مختلف در طول بستر تخليه مي‌شود.

آسياي اوليه

اين واحد شامل يك سيلوي ذخيره خوراك به ظرفيت بالانش شده فيدر ارتعاشي، يك دستگاه آسياب و يك سرند مي‌باشد. مواد بعد از خردايش در آسيا، توسط سرندي با حد جدايش mm1 جدا مي‌شود. مواد درشت‌تر به عنوان بار در گردش به آسيا برمي‌گردد و مواد كوچك‌تر از mm1 به جدا كننده مغناطيسي كوبر مي‌رود.

 

جدا كننده مغناطيسي كوبر

جدا كننده مغناطيسي كوبر معمولا براي حذف مواد غيرمغناطيسي كه در ابعاد درشت از مواد مغناطيسي جدا شده‌اند؛ بكار مي‌رود. اين جداكننده كه معمولا به شدت متوسط به كار مي‌رود، سبب حذف مواد گانگ آزاد شده و با جلوگيري از خردايش آن‌ها در انرژي مصرفي مدار صرفه‌جويي مي‌نمايد. مواد مغناطيسي محصول جداكننده كوبر، جهت خردايش بيشتر و آزاد شدن كاني‌هاي آهن دار از گانگ به آسياي گلوله‌اي خوراك دهي مي‌شود.

آسياي گلوله‌اي

مجموعه آسياب گلوله‌اي و هيدروسيكلون‌ها در مدار بسته كار مي‌كنند. مواد بعد از خردايش در آسياي گلوله‌اي به هيدروسيكلون خوراك دهي مي‌شود. هيدروسيكلون مواد را طبقه بندي نموده، ذرات ريزتر به جداكننده‌هاي مغناطيسي مي‌رود و مواد درشت‌تر به عنوان بار در گردش به آسياي گلوله‌اي برمي‌گردد.

پر عيار سازي مغناطيسي

مواد طبقه بندي شده در هيدروسيكلون به جدا كننده‌هاي مغناطيسي‌تر خوراك دهي مي‌شود. جدا كننده‌هاي مغناطيسي شامل سه مرحله رافر، كلينر و ريكلينر است كه بطور سري كار مي‌كنند. طي اين سه مرحله جدايش مغناطيسي كنسانتره آهن با عيار بيش از 68% حاصل مي‌شود، ولي مقدار گوگرد كنسانتره هنوز بالاست و بايد گوگردزدايي شود.

 

واحد فلوتاسيون

در اين بخش كنسانتره به دست آمده از جدا كننده‌هاي مغناطيسي به وسيله پمپ و همزن رقيق شده و به سلول‌هاي فلوتاسيون وارد مي‌شود. در بخش فلوتاسيون سه مرحله فلوتاسيون رافر، كلينر و ري‌كلينر وجود دارد كه بطور سري كار مي‌كنند. در بخش فلوتاسيون به روش فلوتاسيون معكوس كاني‌هاي گوگرددار كه عمدتا پيريت و پيروتيت هستند شناور شده و از كنسانتره جدا مي‌شود.

 

آبگيري كنسانتره نهايي

كنسانتره توليد شده در فلوتاسيون به دليل آنكه داراي آب زيادي است، قابليت انبار شدن و جابجايي را ندارد. كنسانتره توليد شده در فلوتاسيون حدود 35% رطوبت دارد كه رطوبت آن بايد به كمتر از 9% برسد. به اين منظور كنسانتره را به تانك‌هاي همزن ارسال شده و بصورت پالپي يكنواخت به واحد فيلتراسيون مي‌رود.

آبگيري باطله

به منظور جلوگيري از هدر روي آب همراه باطله و همچنين كاهش هزينه‌هاي مربوط به سد باطله، آب همراه باطله در تيكنر كاهش مي‌يابد. باطله حاصل فرآيندهاي جدايشي اعم از جداكننده هاي مغناطيسي و فلوتاسيون است. بعد از ته نشيني مواد در تيكنر، آب زلال سرريز، جمع آوري و براي استفاده مجدد در فرآيند به مخزن آب ارسال مي‌گردد.

مواد ته نشين شده نيز توسط پاروهاي كف تيكنر جمع آوري شده و توسط لوله مناسب به سد باطله منتقل مي‌شود. براي مشاهده ساير طرح توجيهي صنعتي هاي نوشته شده توسط تيم كاردوك كليك كنيد.

 

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرحها و واحدهاي

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح هاي صنايع معدني   توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • ارائه خدمات نصب و راه اندازي ماشين آلات  
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توليد كنسانتره سنگ آهن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۴۵:۱۳ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

با توسعه شهرسازي و نياز به ساخت ساختمان‌ها و توجه روز افزون مردم به معماري و دكوراسيون داخلي ساختمان‌ها تهيه و توليد ابزار و مواد مورد نياز براي ساخت دكوراسيون بسيار حائز اهميت است. به گونه‌اي كه امروزه براي ساخت هر سبك از دكوراسيون بايد ابزار و مواد متفاوت و مخصوص آن سبك را تهيه نمود. يكي از اين ابزارها كه امروزه در سايزها، جنس‌ها و اشكال گوناگوني عرضه مي‌شود، قلمو نقاشي است كه هر كدام از انواع آن براي فعاليت خاص و براي رسيدن به نتيجه و انجام كار خاصي برنامه‌ريزي شده استفاده مي‌شود. در ادامه خلاصه‌اي از طرح توجيهي توليد قلموي نقاشي آورده شده است. براي سفارش و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در زمينه توليد و استاندارد توليد دارو در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 منبع: طرح توجيهي توليد قلمو نقاشي

طرح توجيهي توليد قلمو نقاشي | معرفي قلم مو نقاشي

قلمو نقاشي وسيله‌اي دستي است كه اجزاي اصلي آن رشته مو، پايه فلزي و دسته مي‌باشد. رشته‌هاي موي قلمو رنگ را به خود جذب مي‌كند. دسته ابزار راحتي و تعادل مناسبي را براي انجام دقيق و راحت‌تر رنگ‌آميزي فراهم مي‌كند. پايه فلزي نيز موها را محكم كنار هم نگه مي‌دارد. قلمو در صنعت رنگ كاري و طراحي دكوراسيون براي رنگ آميزي استفاده مي‌شود و از لحاظ جنس مو، اندازه قلم، شكل برش مو، ضخامت دسته مو و جنس دسته انواع متفاوتي دارد كه هركدام از ويژگي‌هاي آن‌ها كاربردهاي متفاوتي دارد و براي كارهاي متفاوتي مورد استفاده قرار مي‌گيرند. به همين دليل توجه به نوع قلم و كاربرد آن بسيار مهم است.

 

طرح توجيهي توليد قلمو نقاشي | معرفي كد هاي آيسيك

بر اساس سيستم طبقه‌بندي آيسيك كد‌‌‌‌ محصولات طرح جاري به شرح جدول ذيل مي‌باشد.

جدول كد آيسيك محصولات مورد نظر

نام كالا

كد ISIC

قلم مو نقاشي

3699412338

قلمهاي ترسيمي

36991150

قلم مو نقاشي

36991292

قلم مو پلاستيكي

36991293

طرح توجيهي توليد قلمو نقاشي | ويژگي‌هاي  قلم مو نقاشي

انواع متنوع قلم موها در بازار و كاربردهاي مختلف آن‌ها در ابعاد و اندازه مختلف براي رنگ آميزي سطوح مختلف از لحاظ اندازه، فرم، ضخامت و جنس موهاي قلم مو موجب به وجود آمدن ويژگي‌هاي متعددي شده كه بايد در انتخاب مناسب‌ترين نوع قلمو به آن‌ها توجه كنيم.

اندازه‌هاي كوچك‌تر قلم مو، براي كارهاي باريك‌تر و گوشه‌هاي دور از دسترس مناسب است. اندازه طولي قلم مو باعث مي شود كه رنگ بهتر در قلم مو نگه داشته شده و كاربرد آن روان‌تر باشد. پايه فلزي كه موها بر روي آن نصب شده، موها را كنار هم نگه مي‌دارد و محكم بودن پايه باعث مي‌شود كه هنگام استفاده از قلم موي نقاشي ساختمان، موها شل نشوند.     

طرح توجيهي توليد قلمو نقاشي | موارد كاربرد

كاربرد اصلي قلمو در رنگ كاري و نقاشي ساختمان مي‌باشد كه با توجه به نوع رنگ و طرح مورد نياز از آن‌ها استفاده مي‌شود. به همين دليل قلموهاي مورد استفاده براي رنگ‌هاي روغني، پلاستيكي، اكليلي باهم متفاوتند. از انواع قلم مو نقاشي ساختمان  مي‌توان بادبزني، تخت و گرد را نام برد. قلم‌ موها از موي جانوران يا الياف مصنوعي پلاستيكي تهيه مي‌كنند. قلموهايي كه از موي حيوانات ساخته مي‌شوند كيفيت بهتري دارند و انعطاف پذير بيشتري از خود نشان مي‌دهند. همچنين اين قلم‌ موها توانايي بالاتري براي جذب آب دارند. پس از استفاده و اتمام رنگ كاري، قلم را بايد با حلال‌هاي نوع خود شستشو بدهيد.

مواد اوليه براي توليد قلمو نقاشي

موهاي مورد استفاده در ساخت قلم مو مي‌توانند از نوع طبيعي و موي حيوانات بخصوص موي گراز باشند يا مي‌توانند از الياف پلاستيكي يا مصنوعي از جنس پلي استر و نايلون يا هردو آن‌ها ساخته شوند. همچنين انواعي از قلم مو هستند كه از فوم ساخته مي‌شوند. دسته‌ها ممكن است از چوب يا پلاستيك باشند.

نقاشان مواد خاص دسته را دوست دارند. به طور كلي، نقاشان حرفه‌اي دستگيره‌هاي چوبي را ترجيح مي‌دهند. براي چسباندن رشته مو در نوار فلزي كه فرول نام دارد از چسب اپوكسي استفاده مي‌شود. فرول نيز مي‌تواند از انواع مختلف فلزات ساخته شود، ولي مناسب‌ترين آنها فولاد است. همچنين در قسمت مركزي بالاترين ناحيه موها كه در داخل نوار فلزي قرار دارد، تيغه‌اي قرار مي‌دهند كه با ايجاد حفره‌اي بين موها نقش مخزن رنگ را در قلم مو دارد و به نام شاخه اسپيسر شناخته مي‌شود. جنس اين تيغه مي‌تواند از چوب باشد.

طرح توجيهي توليد قلمو نقاشي | دانش فني پروژه و فرايند  توليد محصول

بيشتر برس‌ها به صورت انبوه توليد مي‌شوند، اما برس‌هاي گران قيمت و با كيفيت حرفه‌اي اغلب با دست مونتاژ مي‌شوند، فرايند ساخت قلم موي ساخته شده از الياف طبيعي با دسته پلاستيكي را توصيف مي‌كند.                                            

 

مخلوط كردن مو

ابتدا موها را كه در بسته‌هايي با طول يكسان هستند را باز كرده و باهم مخلوط مي‌كنند. آن‌ها را با تمام موهاي تراز شده در يك جهت در دستگاه مخلوط قرار مي‌دهيم تا زماني كه موها كاملاً مخلوط شود، اما نبايد جهت آن‌ها به هم بخورد.

افزودن فرول

موهاي مخلوط شده در دستگاهي قرار مي‌گيرند كه وزن مشخصي از مو را جدا كرده و داخل يك فرول و قاپ فريم فلزي فرو مي‌كند.

افزودن تيغه

موهاي قرار گرفته در فرول در روي نوار نقاله قرار داده مي‌شود و سپس يك قطعه چوبي يا سلولزي مناسب، متناسب با اندازه فرول در انتهاي آن قرار مي‌دهند.  

چسب اپوكسي

قلموها پس از قرارگيري در قفسه مناسب به ايستگاه چسب كاري انتقال مي‌يابد. در اينجا، يك انتهاي قلم مو را توسط دستگاه تزريق اپوكسي با چسب آغشته مي‌شود. در شيوه‌هاي منوال اين كار چسباندن مو به قلم مو با پمپ دستي انجام مي‌شود. قلم چسب كاري شده در شرايطي قرار مي‌گيرد تا چسب خشك شود.

پاكسازي موها

پس از چسب كاري موها توسط تجهيزات مخصوصي پاك سازي مي‌شوند به صورتي كه تمام موهاي شل شده جدا مي‌شوند. سپس سر قلم به صورت زاويه دار برش مي‌خورد تا بتواند رنگ را راحت‌تر بگيرد.

ساخت دستگيره ها

دستگيره‌هاي قلم مو هم مي‌توانند در همان محل با تجهيزات مخصوص توليد شود و يا واسپاري شده و از سازندگان ديگري خريداري شوند. به طور كلي، برس‌هاي با كيفيت پرمصرف داراي دسته‌هاي پلاستيكي هستند كه توسط دستگاه تزريق پلاستيك در قالب‌هاي مخصوصي توليد مي‌شوند. به طوري كه پلاستيك پس از ذوب شدن و تزريق به سرعت در قالب سفت شده و وقتي قالب باز مي‌شود. دسته توسط پران‌هاي دستگاه به خارج هدايت مي‌شود و پس از پليسه‌گيري قابل استفاده مي‌باشد. در اين فرايند تعداد زيادي دستگيره مي‌تواند با توجه به ظرفيت دستگاه تزريق و قالب آن به طور همزمان توليد شود.

قرار دادن دستگيره ها

سر برس پس از خشك شدن روي هم چيده مي‌شوند و به ترتيب و به طور خودكار دسته پلاستيكي ساخته شده را وارد محفظه فرول آن مي‌شود. پس از قرار گرفتن دستگيره‌ها مجموعه حاضر توسط ماشين ميخ مي‌خورند تا سر برس به طور ايمن و محكم‌تر بر روي دسته قرار بگيرد.

بسته بندي

دستگاه بسته بندي دستگيره را درون فرول قرار گرفته و آماده شده‌اند را گرفته و به صورت جداگانه بسته‌بندي مي‌كند. با اين حال، تعدادي از برس‌ها با حداقل بسته بندي و يا بدون بسته بندي ارائه مي‌شوند و در محل فروش در كارتن‌ها فروخته مي‌شوند.

براي مشاهده ساير طرح توجيهي صنعتي هاي نوشته شده توسط تيم كاردوك كليك كنيد.

طرح توجيهي توليد قلمو نقاشي | آمار توليد قلم نقاشي كشور

آمار ظرفيت اسمي مجوزهاي توليد انواع قلم نقاشي در روز

كشور

63

2271801

1345

88940000

عدد

پروانه

11

117966

398

43433000

عدد

جواز

52

2153835

947

45507000

عدد

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرحها و واحدهاي

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • ارائه خدمات نصب و راه اندازي ماشين آلات  
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: طرح توجيهي توليد قلمو نقاشي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۰۴:۳۳:۰۲ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

معادن نمك بسياري در كشور شناخته شده و به سهولت مورد بهره برداري قرار مي‌گيرند، اما بايد توجه داشت كه نمك چه به صورت جامد (سنگ نمك) و چه محلول (آب دريا) به ندرت به شكل خالص يافت مي‌شود. مطالعه و شناسايي تركيبات و ناخالصي‌هاي همراه نمك خوراكي، گوياي اين واقعيت است كه مصرف نمك خام بدون خالص سازي و حذف ناخالصي‌هاي همراه آن، به منزله مصرف يك ماده سمي و مسموم كننده است و اثرات و عوارض سوء آن به تدريج و در دراز مدت ظاهر مي‌شود. در ادامه خلاصه طرح توجيهي توليد نمك طعام را ارائه داده‌ايم. جهت سفارش و نوشتن طرح توجيهي به روز كليك كنيد.

 

منبع: طرح توجيهي توليد نمك طعام

طرح توجيهي توليد نمك طعام | تعريف محصولات

نمك طعام ماده‌اي است سفيد رنگ، متبلور، شور مزه و بدون بو كه طي انجام فرآيند خالص سازي فرآوري شده و بدست مي آيد. به طور عمده از كلرورسديم تشكيل شده است. نمك طعام يا كلرورسديم به مقدار فراوان در طبيعت و به صورت سنگ معدن ويا محلول در آب دريا وجود دارد. نمك جامد غالباً با املاح پتاسيم و منيزيم و كلسيم همراه است و به صورت توده‌هاي حجيم رسوبي در معادن نمك زيرزميني قرار گرفته است. 

نمك طعام محلول يكي از تركيبات موجود در آب درياها است و به همين دليل به آن نمك دريايي اطلاق مي‌گردد. اقيانوس‌ها شامل بخش اعظم كلرورسديم موجود در پوسته زمين مي‌باشند و آب درياها در حدود 2/8-3 درصد وزني خود داراي كلرورسديم هستند. نمك طعام جزء اصلي سفره غذايي انسان‌ها را تشكيل مي‌دهد.

 

طرح توجيهي توليد نمك طعام | استاندارهاي  محصول

موسسه استاندارد و و تحقيقات صنعتي و سازمان غذا و دارو الزامات و استانداردهايي را براي تعيين ويژگي‌هاي فيزيكي و شيميائي، نمونه برداري، بسته بندي و نشانه‌گذاري نمك خوراكي بسته بندي شده تدوين نموده‌اند كه طي استاندارد شماره 26 ابلاع شده است. رعايت ضوابط استاندارد جهت دستيابي به ويژگي‌هاي نمك طعام مندرج در مفاد آن الزامي است.

جدول ويژگي استاندارد نمك طعام  

 ويزگي

حدود قابل قبول

وضعيت ظاهري

رنگ شفاف  سفيد تا مات

طعم وبو

شور مزه و عاري از هر گونه بو  

مواد خارجي

فاقد هرگونه مواد خارجي

حداقل خلوص (%Nacl)

99/2 گرم درصد

حداكثر رطوبت

0/1 گرم درصد

حداكثر مواد نامحلول در آب

0/05 گرم درصد

حداكثر مقدار سولفات برحسبSo4

0/4 گرم درصد

حداكثر مقدار منيزيم برحسب Mg

0/03 گرم درصد

حداكثر كلروركلسيم و كلرورمنيزيم

—-

حداكثر قليائيت برحسب ميلي ليترهاي دسي نرمال سود مصرف شده

5/5 ميلي ليتر

 براي 100 گرم نمك خشك حد ناخالصي‌هاي فلزي مجاز

حداكثر آهن

نيم  ppm

حداكثر مس

نيم  ppm

حداكثر سرب

5 ppm

حداكثر آرسنيك

1 ppm

معرفي كدهاي ISIC متعلق به محصولات مورد بررسي

وزارت صنعت، معدن و تجارت از اين طبقه‌بندي براي دسته‌بندي فعاليت‌هاي صنعتي استفاده مي‌نمايد. بر اساس سيستم طبقه بندي دارويي كدهاي آيسيكي نمونه به شرح ذيل ارايه مي‌گردد.

جدول كدهاي آيسيك نمك     

نام محصول

كد ISIC

نمك سنگي نمك معدني

14221112

نمك دانه بندي شده

1422412307

طرح توجيهي توليد نمك طعام | بررسي كالاهاي جايگزين

بسته به نوع كاربردي غالباً براي اين محصولات امكان جايگزيني كالايي داراي پذيرش علمي وجود ندارد، وجود كيفيت در ساختار فراورده‌هاي توليدي مطابق  استاندارد بر بهبود و تاثير مثبت محصول با كيفيت مي‌افزايد.

 تكنولوزي هاي  مراحل ساخت  توليد نمك طعام   

سنگ نمك استخراج شده معادن يا آب درياها و درياچه‌هاي شور، حاوي املاح و مواد ناخالصي‌هايي است. پالايش و خالص‌سازي نمك خام و تهيه كلرورسديم خوراكي به روش‌هاي مختلف به شرح ذيل صورت مي‌گيرد.

روش هاي پالايش و خالص سازي نمك طعام

در حال حاضر اداره نظارت بر مواد غذا و دارو يكي از دو روش ذيل را به عنوان خط توليد نمك خوراكي به رسميت مي‌شناسد.

 

روش خالص سازي XRT

از اين روش يراي پالايش نمك استخراج شده از معادن سنگ نمك، دريائي و يا درياچه‌اي مي‌توان استفاده كرد كه طي آن سنگ نمك پس از انتقال از معدن به كارخانه، توسط دستگاه‌هاي سنگ شكن (در صورت استفاده از سنگ نمك)، تا اندازه مناسب خردايش و ريز مي‌شود و نرمه آن توسط سرند جدا مي‌گردد. گرانول حاصل، درون يك دستگاه جداساز هيدروسپراتور شده و همراه آب نمك اشباع تصفيه شده به دستگاه ديگر به نام هبدرواكستراكتور وارد و از آنجا به سيستم هيدروميل و سپس به سيستم هيدرو سپراتور  و در ادامه مجددا به هيدرو اكستراكتور و از آنجا به سانتريفيوژ و در نهايت به خشك كن و سيستم اضافه نمودن يد و مواد افزودني منتقل مي‌شود. محصول نمك طعام توليد ذخيره و سپس به سيستم بسته‌بندي ارسال مي‌گردد.

 

روش ريكريستاله كردن

در اين روش مواد اوليه پس از خرد كردن سنگ نمك، به كمك آب تصفيه شده بهداشتي تبديل به محلول آب نمك اشباع مي‌شود. اين آب نمك در يك سيستم همانند خالص سازي آب نمك در روش XRT خالص و ذخيره مي‌گردد. اين آب نمك خالص تحت شرايط خلاء و يا فشار جوشانده تا به مرحله فوق اشباع مي‌رسد. دانه‌هاي نمك ايجاد شده (كريستالايزر) در اين سيستم ايجاد و در سانتريفيوژ از محلول جدا و به خشك كن ارسال و در آنجا خشك مي‌شود. بقيه مراحل همانند روش قبلي است.

طرح توجيهي توليد نمك طعام | ليست ماشين آلات توليد نمك طعام

ليست ماشين آلات توليد نمك طعان براي ظرفيت توليد 50000 تن در سال عبارت است از:

  • سيلو و فيدر نمك خام
  • كانواير بازديد و بالابر
  • دكانتر لاملا
  • سيستم افزودن ادتيوها و يدزني
  • فيلترشني و پمپ‌هاي تغذيه
  • هيدرواكستراكتور، هيرو ميل و هيدرو سپراتور
  • تانك حاليت و سيلوي‌هاي ذخيره
  • سانتريفيوژ و سيستم خشك كن
  • سرند تفكيك
  • دستگاه‌هاي بسته‌بندي  

 

 

آمار واحدهاي داراي پروانه بهره برداري نمك طعام كشور

 

تعداد

سرمايه م.ر

اشتغال

ظرفيت اسمي

واحد سنجش 

كل مجوز هاي صنعتي  كشور

54

4248320

1465

8114504

تن

پروانه  بهر برداري

21

449194

380

953754

تن

جواز تاسيس

33

3799126

1085

7160750

تن

براي مشاهده ساير طرح توجيهي صنعتي هاي نوشته شده توسط تيم كاردوك كليك كنيد.

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرحها و واحدهاي

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

 

 براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي توليد نمك طعام


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۳۰:۴۷ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

بر خلاف ساير غلات، گندم در توليد بسياري از محصولات مختلفي از جمله در تهيه نان، بيسكويت، كيك، اسپاگتي، ماكاروني و … مورد مصرف قرار مي‌گيرد. از نشاسته گندم در صنايع كاغذسازي، چسب سازي نيز استفاده مي‌شود. سبوس و كاه گندم نيز به عنوان خوراك دام استفاده مي‌گردد. بلغور گندم يك نوع شناخته شده‌تر از دانه‌هاي كامل گندم است. بلغور داراي چربي كم و در عوض سرشار از مواد معدني همچون منگنز، منيزيم و آهن است و منبع خوبي از پروتئين گياهي محسوب شده و مي‌تواند دوز بسيار خوبي از فيبر مورد نياز سلامت گوارش و قلب انسان را تامين كند. به همين دليل بلغور گندم بخشي از يك رژيم غذايي سالم مي‌تواند باشد. براي اشنايي با بيشتر با طرح توليد بلغور گندم با ما در ادامه مطلب همراه باشيد.

 منبع: طرح توليد بلغور گندم

طرح توليد بلغور گندم | معرفي بلغور گندم

بلغور به لحاظ معناي لغوي به هر چيز در هم شكسته و در هم له شده اطلاق مي‌شود و به طور خاص گندم يا جوي پخته شده و خشك كرده را بلغور مي‌نامند كه از فرايند آسياب و نيمكوب شدن بدست مي‌آيد و ماندگاري بسيار بالايي دارد و آن را مدت‌ها مي‌توان نگهداري نمود، بدون آنكه كپك بزند و يا بوي رطوبت بگيرد.

جهت سفارش و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

ويژگي‌هاي بلغور

با افزايش جمعيت و روبه رو شدن با مشكلات ناشي از آن از جمله كمبود مواد خوراكي، پيدا كردن راه حل‌هايي براي تهيه منابع غذايي وسيع و به صرفه اقتصادي بسيار مورد توجه قرار گرفته. توليد جايگزين‌هاي مختلف براي منابع غذايي عموم مردم از جمله راهكارهاي توليد منابع جديد غذايي مي‌باشد. از آنجا كه سالانه مقدار قابل توجهي برنج براي مصارف روزانه به ايران وارد مي‌شود و همچنين ايران از لحاظ توليد گندم به خودكفايي كامل رسيده، مي‌توان بخشي از مصرف برنج را با فراورده معرفي شده جايگزين نمود. در اين شرايط از حجم واردات بي رويه برنج كاسته شده و ميزان اشتغال‌زايي در سطح كشور بالا خواهد رفت.

از ويژگي‌هاي بارز بلغور گندم مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

  • عاري بودن از هرگونه علف‌هاي هرز، پوسته، سبوس، كاه، آفت مرده و بقاياي آن‌ها
  • عدم وجود ناخالصي معدني شامل سنگ، شن، خاك و غيره
  • نداشتن بوي غيرطبيعي ناشي از فساد
  • عدم وجود باقي‌مانده آفت كش‌هاي كشاورزي
  • نياز نداشتن به مكاني جهت انبارداري

 

طرح توليد بلغور گندم | معرفي كد هاي آيسيك

بر اساس سيستم طبقه‌بندي آيسيك كد‌‌‌‌ محصولات طرح جاري به شرح جدول ذيل مي‌باشد.

جدول كد آيسيك محصولات مورد نظر

رديف

نام كالا

كد ISIC

1

گندم پوست گيري شده

1531412331

2

گندم پوست گيري و نيم كوب شده

1531512364

3

گندم پرك شده

1531512369

3

گندم پوست گيري و نيم كوب شده

1531512364

طرح توليد بلغور گندم | مواد اوليه

با توجه به توضيحات ارائه شده تنها مواد اوليه اين محصول گندم است كه بايد با تجهيزات و مراحل مناسب كه در ادامه در مورد آن توضيح خواهيم داد پوسته گرفته و كوبيده شود كه به بلغور گندم تبديل شود. گندم‌ها نيز انواع گوناگوني دارندكه به آن‌ها اشاره مي‌شود. 

گندم بهاره و پاييزه

اين دو نوع علاوه بر آن كه دانه‌هايشان از نظر رنگ ، بافت ، شكل و … باهم متفاوتند شرايط رشد آنها نيز باهم تفاوت دارد. اين دو نوع گندم را در دو زمان مختلف در سال كشت مي‌نمايند. از لحاظ ظاهري عمق شيار روي دانه گندم پاييزه زياد و در گندم‌هاي بهاره كم است. همچنين از لحاظ مصرف گندم‌هاي بهاره و پاييزه به دو گروه نرم و سخت تقسيم مي‌شوند. نرم بهاره و پاييزه براي مصرف در صنايعي همچون بيسكويت سازي، شيريني پزي و كيك پزي مناسبند. در حالي كه گندم‌هاي سخت بهاره و پاييزه در نانوايي استفاده بيشتري دارند.

گندم دوروم

گندم دوروم از گروه گندم‌هاي تتراپلوئيد هستند. گندم دوروم از نظر ويژگي‌هاي تغذيه‌اي بهتر از ساير گونه‌هاي گندم است. ويژگي‌هاي بارز اين گندم شامل دارا بودن ميزان زياد پروتئين، بتاكاروتن و برخي املاح و ويتامين‌ها است. خواص كيفيتي گندم دوروم تاثير بسزايي در فرايند عمده صنايع آسياباني و ساخت محصولات خميري دارد. در حقيقت،‌ سموليناي مورد استفاده جهت ساخت محصولات خمير، يك محصول پيچيده مي‌باشد كه از غلات با دقت بالايي بدست مي‌آيد.

گندم دوروم در مقابل خشكسالي و بيماري‌ها از گندم‌هاي سخت بهاره مقاوم‌تر است. انواع پاييزه آن در مقابل سرما مقاومند و براي تهيه آرد ماكاروني كشت مي‌شوند. همچنين گندم دوروم گندم سختي است و تورم نشاسته آن بيشتر از گندم‌هاي سخت ديگر است.

موارد كاربرد بلغور

بلغور به صورت گرانول‌هاي توليد شده از گندم مورد استفاده انسان مي‌باشد كه مي‌تواند جايگزين بسيار مناسبي براي برنج باشد. بسته‌بندي اين فراورده در كيسه‌هاي پلاستيكي در وزن‌هاي مختلف است و به دليل پائين بودن ميزان نشاسته و بالا بودن ميزان پروتئين نسبت به بسياري از مواد غذايي مانند نان، سيب زميني و برنج مي‌تواند جايگزين مناسبي بوده و ايجاد تنوع غذايي براي  مصرف كننده را به همراه داشته باشد.

تكنولوژي و فرايند توليد  بلغور

 

بهترين نوع گندم براي توليد بلغور با كيفيت مناسب، گندم دوروم است. پس از بارگيري و انتقال اين نوع گندم به كارخانه گندم را ابتدا به بخش بوجاري برده و توسط دستگاه‌هاي مربوطه بوجاري مي‌گردد. بعد از مرحله بوجاري، گندم را شستشو مي‌دهند. شستشو به دو روش استفاده از وان‌هاي مربوطه و يا استفاده از نوار نقاله متحرك و اسپري آب بر روي آن انجام مي‌شود.

گندم را پس از شستشو در وان‌هاي استيل پر شده از آب به مدت يك ساعت توسط همزن خيس مي‌گردد و سپس عمليات پخت مقدماتي را در اتوكلاو و ديگ بخار را انجام مي‌دهند. بسته به بافت و نوع گندم اين عمليات در دماهاي بالاي مختلف و در مدت‌هاي گوناگوني انجام مي‌شود. در اثر اين عمل نشاسته گندم ژلاتينه مي‌گردد. پس از مرحله پخت گندم و پوست‌گيري محدود گندم را در كابينت‌هاي خشك كن هدايت مي‌كنند. البته مي‌توان گندم‌ها را توسط بستر سيال نيز خشك كرد. در آخر گندم خشك شده را آسياب و در بسته‌هايي از جنس سلوفان به وزن 1كيلو گرم توسط دستگاه بسته بندي و سپس انبار و براساس سفارش به بازار حمل مي‌گردد. جهت بازديد از ساير طرح توجيهي صنعتي هاي نوشته شده توسط تيم كاردوك كليك كنيد.

آمار توليد انواع بلغور در كشور

آمار توليد انواع بلغور و جبوبات پوست كننده شده كشور

 

تعداد

سرمايه

اشتغال

   

كل

177

7400128

5695

805900

تن

پروانه

52

1400484

1964

104192

تن

جواز تاسيس

125

5999644

3731

701708

تن

 

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرحها و واحدهاي

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح  توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • ارائه خدمات نصب و راه اندازي ماشين آلات  
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 منبع: طرح توليد بلغور گندم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرح توليد بلغور گندم،
موضوع:
[ ۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۰۴:۵۹:۱۰ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 4
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی