كاردوك
مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك

تامين مواد غذايي مورد نياز مردم به خصوص در كشورهاي توسعه نيافته به يكي از مهم‌ترين چالش‌هاي آن جوامع تبديل شده است. مهم‌ترين مسائلي كه سبب رشد چشمگير صنعت پرورش طيور گشته، ارزش غذايي، قيمت مناسب و كاربردهاي آن است. مزيت‌هاي مذكور سبب بالا رفتن تقاضا، رشد سريع توليد و پرورش آن در سطح جهان شده است. پيش برآورد ميزان توليد جهاني گوشت طيور در سال2021 بالغ بر 102ميليون تن بوده كه با بهبود اقتصادي رشد تقاضاي بيشتري را نيز به همراه دارد كه تقاضاي بيشتر را نيز براي خوراك طيور به وجود خواهد آورد. ميزان صادرات جهاني گوشت مرغ در سال2021 معادل 12ميليون تن پيش‌بيني شده است و برزيل يكي از صادركنندگان عمده جهاني گوشت مرغ است كه بخشي از بازارهاي مختلف اين محصول را تامين مي‌كند. در ادامه خلاصه طرح توجيهي واحد مرغداري گوشتي را آورده‌ايم. براي سفارش و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.  

منبع: طرح توجيهي واحد مرغداري گوشتي

 

طرح توجيهي مرغداري گوشتي | تعريف محصولات

گوشت يكي از منايع اصلي تامين پروتئين مورد نياز بدن انسان‌ها است كه براي انجام فعاليت‌هاي روزمره خود به آن نياز دارند. ميزان پروتئين گوشت مرغ نسبت به انواع گوشت‌هاي ديگر بالاست. فرايند پرورش، كشتار، آماده سازي و بسته بندي گوشت مرغ به گونه‌اي استاندارد و بهداشتي و تحت نظارت صورت مي‌گيرد كه بتوان از سلامتي محصول مورد استفاده اطمينان حاصل نمود. گوشت مرغ در بيشتر رژيم‌هاي غذايي مردم جهان و در رستوران هاي سرتاسر دنيا يكي از غذاهاي اصلي است كه هم به صورت مرغ سرخ شده و هم آب پز طي فرايندهاي متنوع پخت و پز با طعم‌هاي متفاوت مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

خواص گوشت مرغ

وچود پروتئين در گوشت مرغ لازمه حفظ  استحكام استخوان‌ها و پيشگيري از پوكي استخوان انسان است. گوشت مرغ حاوي انواع ويتامين‌ها و مواد معدني با ارزش غذايي بالا است و  100گرم آن بطور متوسط 165كالري انرژي دارد و مي‌تواند بخشي از چربي مورد نياز بدن را نيز تامين نمايد.

 

طرح توجيهي مرغداري گوشتي | پرورش مرغ گوشتي

به لحاظ اقتصادي و فني نژادهاي خاصي از مرغ مناسب پرورش در مرغداري‌ها انتخاب مي‌شوند كه جوجه‌هاي آن‌ها به سرعت طي 5 الي 7 هفته بتواند به رشد كامل آماده كشتار برسد. مرغداري‌هاي گوشتي جوجه‌هاي مورد نياز خود را غالباً خريداري و در سالن‌هاي خود پرورش مي‌دهند. مگر مجتمع‌هايي كه خود توليد جوجه يك روزه و همزمان مرغداري گوشتي را دارند.

طرح توجيهي مرغداري گوشتي | بررسي كالاهاي جايگزين

بسياري از گوشت‌هاي ديگر همانند گوشت گاو ،گوسفند، ماهي و ميگو كالاهاي جايگزين گوشت مرغ هستند؛ اما بدليل قيمت و خواص گوشت مرغ هيچ كدام قابليت رقابت با آن را ندارند. محصولات و حبوبات پروتئين‌دار كشاورزي هم نمي‌تواند جايگزين كاملي بجاي گوشت مرغ باشد.

طرح توجيهي مرغداري گوشتي | الزامات احداث مرغداري

مهم‌ترين گزينه در راه‌اندازي مرغداري انتخاب محل اجراي طرح است كه پس از تهيه و اطمينان از موافقت بااجراي طرح در آن محل بايد مراحل اخذ پروانه تاسيس طي شود كه طي آن مشخصات فني و زيربنايي مرغداري به همراه ظرفيت در پروانه قيد مي‌گردد.

قبل از شروع عمليات اجرايي مي‌توان با شبيه‌سازي دقيق سايت پلان را در محيط‌هاي نرم‌افزاري طراحي كرد و پس از اطمينان از انطباق مشخصات اقدام به تهيه پلان و نقشه‌هاي مهندسي نمود. سپس آن را به تاييد جهاد كشاورزي رساند. شبيه سازي طرح با قابليت رويت وانيميت كردن آن به سرمايه‌گذار اين امكان را مي‌دهد كه به دقت جزييات فني و اجرايي را مطابق با مشخصات محل اجرا از قبل رويت نموده و در زمان طراحي و اجرا تا زمان بهره‌برداري با كمترين خطا و اشتباه محاسباتي به لحاظ فني و اقتصادي رو به رو شود. مساحت زمين و سرمايه قابل تامين احداث طرح با نگرش به بازارهاي ملي و منطقه‌اي و با توجه به فرايند امكانسنجي فني، مالي و اقتصادي به دست مي‌آيد و براساس آن پروانه تاسيس بررسي و صادر مي‌گردد.

 

طرح توجيهي مرغداري گوشتي | نگهداري مرغ هاي گوشتي

پرورش جوجه‌ مرغ‌هاي گوشتي در سالن مرغداري به مدت 35 الي 50 روز انجام مي‌شود و در مواقعي كه دوره آماده‌سازي تمام شد، مرغ‌ها را از سالن به كشتارگاه‌ها منتقل كرده و سالن را براي جوجه ريزي مرحله بعد كاملا با ضدعفوني كردن و پاك سازي آماده مي‌كنند.  

تغذيه مرغ گوشتي

ميزان و كيفيت خوراك طيور نقش اصلي را در دوران رشد دارد. اين بخش پرهزينه‌ترين بخش پرورش مرغ گوشتي است. تغذيه مرغداري در سه دوره پيش دان يا آغازين، ميان دان يا رشد و پايان دان تقسيم مي‌شود. مرغداران صنعتي يك رژم غذايي كرامبل هيجده روزه خاص را از ۱تا 10 روزگي پرورش جوجه‌ها اعمال مي‌كنند و از روز 11 تا 24 با تغيير تركيب كرامبل جيره غذايي ديگري را استفاده مي‌نمايند و در مرحله سوم تغذيه از روز 25 الي 42 دان پاياني پلت را مي‌توانند استفاده نمايند. تمامي جيره‌هاي غذايي مرغداري برنامه‌ريزي شده و طبق فرايند توليد خوراك با استفاده از تجهيزات صنعتي آسياب و مخلوط آماده مي‌شود.

طرح توجيهي مرغداري گوشتي | شرايط پرورش در مرغداري ها 

نوردهي در سالن

برنامه ريزي نوردهي مناسب در طول دوره پرورش منجر به رشد مطلوب مرغ‌ها مي‌شود و بر سن بلوغ جنسي به همراه ساير عوامل فيزيكي نگهداري و تغذيه‌اي تاثير مي‌گذارد. لذا افزايش طول مدت و شدت روشنايي با توجه به عرض جغرافيايي، ميزان و شدت نور مصنوعي با طيف زرذ، نارنجي و قرمز تا حد 40 لوكس دقيقاً برنامه ريزي مي‌شود.

شرايط سالن پرورش مرغ

طول و عرض سالن‌هاي مرغداري بسته به ابعاد زمين و منطقه استقرار متفاوت است. غالبا عرض سالن مابين ۱۲ تا ۱۶متر در نظر گرفته مي‌شود و نوع سازه آن مطابق با نقشه و پلان‌هاي مهندسي مي‌تواند هم از سازه‌هاي فلزي همانند خرپا و سوله پيش ساخته و هم بتن مسلح يا سازه‌هاي سبك استفاده نمود.

نوع پوشش سقف سالن‌ها نيز با توجه به طراحي و شرايط اقليمي منطقه تعيين مي‌شود كه مي‌تواند به صورت پوشش‌هاي فلزي و غيرفلزي باشد. ميزان ارتفاع براي مرغداري‌هاي گوشتي در مناطق گرم و سرد متفاوت است و مي‌تواند از 6/2 تا 8/2 در مناطق گرم و در  اقليم سرد مابين 2/2 تا 4/2 باشد.

مساحت مورد نياز براي مرغداري

در اين طرح مطابق ضوابط با ملحوظ داشتن فضاي حدود يك دهم مترمربع براي پرورش هر مرغ گوشتي و جهت اجراي طرح مرغداري 20000 قطعه‌اي، نيازمند 2400مترمربع زير بنا در زميني به وسعت 6000مترمربع با احتساب زيرساخت‌هاي جنبي و ستادي و اتاق فرمان مي‌باشد. در سالن با عرض ۱۴متر مي‌توان ۶رديف دان خوري زنجيري و ۶ رديف آب خوري را در طول سالن 72 متري مستقر نمود  كه در ارتفاع ديواره‌هاي سالن مي‌تواند ۸/۲ متر و وسط  سالن جهت شيب‌بندي مناسب 1/3 متر مي‌تواند باشد.

محل استقرار و ارتفاع اتاق فرمان مي‌تواند بلندتر از سالن‌ها باشد تا به سادگي امكان تامين هواي مورد نياز هيترها و تخصيص فضاي مناسب براي نصب دان خوري‌ها و استقرار مدارهاي برقي و الكتريكي فرمان، تابلوهاي برق، لوله‌هاي تاسيسات آبررساني و ساير ملزومات فراهم باشد. از اتاق فرمان امكان ورود، نظارت و مانتيتورينگ سالن پرورش وجود دارد. جريان تونلي هوا در سالن‌هاي مرغداري نيازمند استقرار پنجره و دريچه‌هاي تهويه است. علي رغم وجود نور مصنوعي پنچره‌هايي به منظور استفاده از نور طبيعي با فاصله بيست متري از هم نصب شود كه امكان تنظيم تهويه سالن ها  را در مواقع ضروري نيز فراهم نمايد.

تهويه سالن پرورش

تهويه در مرغداري‌هاي به سه شيوه طبيعي، مصنوعي با فشار منفي و مثبت انجام مي‌گيرد. وجود دريچه‌هاي سقفي و پنجره‌هاي سالن به تهويه طبيعي فضاي مرغداري در سالن‌هاي با عرض كم كمك مي‌كند. جهت ايجاد تهويه مصنوعي با فشار منفي از ونتيلاتور مكنده هوا استفاده مي شود كه يك جريان سيال هوا را از يك طرف وارد و از طرف ديگر خارج مي‌كند.

در تهويه مصنوعي فشار مثبت سيستم دمنده (باعث ايجاد جريان هوا در سالن پرورش مي‌شود) استفاده مي‌نمايند. مقدار تهويه هوا در سالن‌هاي مرغداري گوشتي معادل 5/3 الي 4مترمكعب هوا به ازاء هر كيلوگرم وزن زنده طيور طي ساعت محاسبه مي‌گردد. سرعت جريان هوا براي جوجه‌هاي گوشتي از 2/0متر در ثانيه نبايد تجاوز نمايد. در اين طرح تعداد تهويه‌ها متناسب با وضعيت سالن‌ها انتخاب و نصب مي‌شود. براي هركدام از سالن‌ها ۲دستگاه تهويه بزرگ و ۳ دستگاه تهويه  هفتاد سانتي‌متري به صورت يك در ميان را مي‌توان مستقر نمود  كه هواي خروجي سالن‌هاي پرورش توسط كانال به سمت پايين هدايت مي‌گردد.

طرح توجيهي مرغداري گوشتي | تجهيزات مرغداري

مهم‌ترين تجهيزات مرغداري عبارتند از سيستم‌هاي  آبخوري، دانخوري، دريچه يا پنجره هوادهي اينلت، هواكش‌ها، پدهاي سلولزي، قفس مرغداري، هيتر، تاسيسات كنترلي ترمو ديناميكي و المان‌هاي برقي به گونه‌اي كه با كمترين تردد امكان نظارت بر تغيير شرايط مطلوب در كوتاه‌ترين زمان فراهم گردد. 

آبخوري

آبخوري‌ها به منظور تامين آب سالم آشاميدني و مورد استفاده قرار مي‌گيرند و به دو صورت دستي و اتوماتيك در سالن‌هاي مرغداري وجود دارند. از آب خوري‌هاي اتوماتيك در سالن‌هاي مرغداري صنعتي استفاده مي‌شود. نحوه استقرار و فواصل آب خوري‌ها با دقت انجام مي‌شود. آب خوري‌هاي اتوماتيك مي‌تواند فنجاني، پستانكي، سيفوني يا به شكل ناوداني باشد.

دانخوري

دانخوري‌ها وسيله دريافت خوراك و تغذيه  طيور مي‌باشند كه هم به صورت دستي و هم اتوماتيك توليد مي‌شوند. دانخوري‌هاي دستي نيازمند نيروي انساني براي تامين خوراك است، ولي دانخوري‌هاي اتوماتيك اين كار به صورت خودكار انجام مي‌شود و در اشكال ناوداني زنجيري و لوله‌اي بشقابي توليد و نصب مي‌شوند. 

 

دريچه يا پنجره هوادهي اينلت

دريچه هوادهي اينلت مورد استفاده تهويه سالن پرورش مرغداري هستند و متناسب با نياز و وضعيت آب و هوايي با امكان تنظيم هوادهي در انواع فضاها انتخاب و نصب مي‌شوند.  

هواكش مرغداري

هواكش براي خارج كردن هواي آلوده و گازهاي موجود در سالن‌هاي مرغداري استفاده مي‌شود. تعداد، ابعاد و قدرت آن متناسب با ابعاد سالن و شرايط محيط و تراكم طيور انتخاب و نصب مي‌گردد.

پدسلولزي

پدهاي سلولزي با امكان استفاده از فيلترهاي نانو برروي آن‌ها جهت جلوگيري از غبار گرفتگي، روش جديدي براي تهويه سالن‌هاي مرغداري است. اين پدها از اوراق موجدار و داراي شكل هندسي متقارن از كاغذي و با قابليت جذب بالاي آب تشكيل شده است. عبور جريان هوا از لايه‌هاي مرطوب آن سبب خنك و مطبوع شدن هواي داخل سالن توليد با هزينه كم خواهد شد.

جت هيتر

دستگاه هيتر ابزار تامين گرماي مورد نياز سالن‌ها با استفاده از المنت‌هاي گرم شونده مي‌باشد كه مي‌تواند با گاز و گازوئيل يا به صورت مشعل‌هاي دوگانه سوز و يا برقي باشد. در اين طرح با توجه به هواي سالم بدون داشتن گازهاي متصاعد شده سمي و آلوده كننده از جت هيتر برقي استفاده  مي‌گردد. 

قفس مرغداري

وجود قفس مرغداري كارها را علي الخصوص در پرورش مرغ تخم‌گذار براي مرغداران بسيار ساده مي‌نمايد. پرورش مرغ در قفس امورات نظارت و كنترل پرورش طيور براي صاحبان اين صنعت علل الخصوص در ظرفيت‌هاي بالا موجه مي‌كند. از قفس‌هاي مرغداري مي‌توان در پرورش انواع طيور استفاده نمود.

كفپوش مرغداري

جهت حفظ بهداشت محيط مرغداري و جلوگيري از شيوع بيماري و آلودگي در سالن وجود كفپوش مناسبي چه بصورت تايل و چه به صورت رول بسيار موثر است. در بيشتر مرغداري‌هاي قديمي از پوشال مرغداري براي پوشاندن كف سالن پرورش استفاده شده است.

نكات مهم در واكسينه كردن جوجه هاي گوشتي

يكي از امراض خطرناك طيور، كه اپيدمي آن مي‌تواند با تاثير روي سيستم‌هاي هاضمه، تنفسي و عصبي مرغ‌ها موجب تلف شدن مرغ ها شود، نيو كاسل است. لذا پيشگيري و واكسينه كردن مي‌تواند به حفظ سلامت محصولات كمك شاياني بنمايد. در اين راستا لازم است استفاده از واكسن تاريخ گذشته و واكسينه كردن مرغ‌هاي بيمار حذر نمود و الزاماتي همانند رعايت فاصله زمان مابين واكيسناسيون و نگهداري از دارو در شرايط استاندارد و خنك را نيز رعايت نمود. براي ديدن ساير طرح توجيهي صنعتي هاي نوشته شده توسط تيم كاردوك كليك كنيد.

طرح توجيهي مرغداري گوشتي | چكيده مطالعات  اقتصادي- مالي

زمين :6000

زير بنا : 2400

تاسيسات مكانيكي  والكتريكي :              ۱۱,۵۵۲ ميليون ريال

سرمايه‌گذاري كل:                                40,222  ميليون ريال

هزينه هاي توليد :                                    8,427  ميليون ريال

نرخ بازده داخلي                                     4/24 در صد

دور برگشت سرمايه :                               2/3 سال

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح  توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • ارائه خدمات  مديريت پيمان راه اندازي طرح  
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي واحد مرغداري گوشتي



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۲۹:۳۳ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

طبق پيش‌بيني‌ها واردات كره كشور چين در سال 2021 با 14درصد افزايش به 140 هزار تن برسد كه 73000تن از آن را از آمريكا وارد نمايد. چين در حال حاضر  به بزرگترين بازار واردات كره در جهان تبديل شده است. طي چند سال گذشته تا اكتبر سال 2020، واردات كره در چين رشد كرد و  مصرف ساليانه جهان نيز به دليل استفاده گسترده از كره در توليد نان و محصولات آردبر و همچنين در پخت و پز خانگي رشد كرده است. واردات محصولات لبني اتحاديه اروپا نيز تا اواخر سال 2019 داراي 2درصد افزايش بوده است كه بيشتر اين كره را از ايرلند وارد كرده‌اند، واردات كره از هند نيز تا اكتبر تقريباً دو برابر و به 10200 تن رسيده است. در ادامه طرح تويد كره گياهي را بر اساس موقعيت كشورمان بررسي كرده‌ايم. براي سفارش و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

 براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي توليد كره گياهي مارگارين

طرح توليد كره گياهي | معرفي محصول 

مارگارين محصولي ناشي از فرايند امولسيوني تركيب آب و روغن  است كه در آن طي فرايند  قطره آب  و بصورت پيوسته  در چربي محصول  پراكنده و محصور شده است و بسته به نوع  كاربرد و نيازبازار مصرف  انواع مارگارين با  تركيب هاي متفاوتي از روغن و چربي  بر اساس اموليسون سازي توليد مي شود

انواع محصول  

با توجه به توسعه صنايع غذايي و تكنولوژي هاي آن امكان تنوع پذيري توليد  متناسب با ويژگي هاي مورد انتظار از  مارگارين گسترش يافت  براي نمونه مارگارين هاي داراي مقدار كمتر چربي اشباع شده و اسيدهاي چرب ترانس نرم تر بوده و  بلحاظ كالري و ميزان چربي متنوع مي باشند  مارگارين رژيمي نرم  و در حدود چهل درصد چربي دارد و ماگارين نرم  داراي ميزان  كالري دوبرابري نسبت به نمونه قبل و  ميزان هيدروژنه شدن كمتر نسبت به ماگارين عادي  است  ماگارين  ساخته شده از انواع روغن نباني  بعضاً هيدروژنه شده ،مواد نگهدارنده ،شير كم چربي و آب  بهمراه ويتامين هاي مفيد A و D را مي توان  براساس نوع مصرف و كاربرد  نبر دسته بندي نمود  همانند ماگارين هاي با  خاصيت كشساني بيشتر ،ماگاربن هاي مورد استفاده در صنايع غذايي آردبر وقناديها   ،ماگارين  مخصوص توليد كرم هاي خوراكي و سرخ كردني ها 

 

فوايد مارگارين

در ماگارين  بدليل استفاده از روغن هاي نباتي بطور طبيعي رنگ  آن سفيد مايل به زرد كم­رنگ  مي باشد  بيشترين مزيت آن را مي توان  وجود چربي‌­هاي چند  رشته اي اشباع‌ نشده همانند امگا 3 و امگا 6 در آن دانست  كه  موجب  كاهش كلسترول خون و پايين آمدن احتمال ابتلا به  بيماري هاي  قلبي و عروقي مي شود.  كره حيواني و مارگارين از نظر ميزان كالري باهم تفاوت زيادي ندارند كره حيواني  برخي از چربي‌­هاي طبيعي را دارد كه براي محكم شدن استخوان‌­ها مفيد هستند.

طرح توليد كره گياهي | كد ISIC محصول

مطابق طبقه بندي وزارت صنعت معدن و تجارت محصولات مرتبط با كره گياهي داراي كدهاي ايسيك به صررت زير هستند.

كد آيسيك

محصول

1514512409

مارگارين مايع

1520512777

كره پاستوريزه مخلوط از كره حيواني و روغن گياهي اسپريد (پخش پذير)

1514512408

مارگارين جامد

1520412709

انواع كره پاستوريزه

1520412717

كره مخلوط از كره حيواني و روغن گياهي

طرح توليد كره گياهي | بررسي استانداردهاي اجباري محصول

با مراجعه به فهرست استانداردهاي ملي موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران ضمن رعايت استاندارهاي عمومي صنايع غذايي استاندارهاي ويژه توليد به شرح ذيل تدوين شده‌اند. 

  • مارگارين (كره نباتي) – ويژگي‌هاي ميكروبي شماره استاندارد 5637
  • روغن‌ها و چربي‌هاي حيواني و گياهي –مارگارين (كره نباتي) شماره استاندارد 7513
  • كره گياهي (مارگارين) – ويژگي‌ها و روش‌هاي آزمون شماره استناندارد  143
  • كره گياهي (مارگارين) اندازه‌گيري ويتامين A روش آزمون شماره استاندارد 8814             

طرح توليد كره گياهي | معرفي موارد مصرف و كاربرد مارگارين

مارگارين مورد بررسي در اين طرح به شكل جامد و مايع در دسته روغن و چربي‌ها مورد مصرف خانوار، بنگاه‌هاي صنعتي توليد مواد غذايي، قنادي‌ها و صنايع آردبر مورد استفاده قرار مي‌­گيرد، از اين ­رو محصول مورد بررسي هم ماهيتي مصرفي و هم واسطه‌اي دارد.

طرح توليد كره گياهي | بررسي ميزان مصرف محصول

مصرف سرانه انواع روغن نباتي در ايران حدود 18كيلوگرم برآورد شده است كه به دو شيوه مصرف مستقيم در محيط خانوار و به صورت غيرمستقيم از طريق خريد و مصرف در محصولات صنايع غذايي كيك و بيسكويت و شيريني و شكلات و كنسرو مي‌باشد. كره گياهي همانند كره حيواني نيز به عنوان غذاي انسان مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

بررسي كالاهاي جايگزين كره گياهي

كره گياهي يك ماده غذايي طبيعي و گياهي قابل جايگزين با محصولاتي همچون كره حيواني كه داراي كالري نسبتاً برابري هستند، قرار مي‌گيرد. كره حيواني متشكل از شير تازه گاو با 35درصد چربي، 51درصد آب و 5درصد املاح شير مي‌باشد. درحالي كه كره گياهي از جامد كردن روغن‌هاي مايع با روش خاص و افرودن عطر و طعم كره بدست مي‌آيد. كره گياهي ارزان‌تر است و براي مبتلايان به بيماري‌هاي قلبي و عروقي مصرف كره گياهي توصيه مي‌شود.

طرح توليد كره گياهي | فرايند توليد مارگارين

به طور كلي فرايند توليد كره گياهي را مي‌توان در دو مرحله به صورت زير تعريف كرد:

مرحله اول: توليد روغن از دانه هاي روغني

مرحله دوم : توليد كره از روغن

در اين طرح به منظور تناسب طرح با سرمايه‌گذاري صرفا مرحله دوم فرايند توليد يعني مرحله توليد كره از روغن مورد نظر مي‌باشد.

 

مرحله نخست در فرايند توليد ماگارين آماده سازي مواد اوليه در دو فاز آب و چربي و افرودن مواد افزودني به روغن همانند ويتامين‌ها، طعم دهنده‌ها، امولسيفايرها و ساير افرودني‌هاست. مواد افرودني در دماي 50 الي 60درجه سانتي‌گراد به روغن افزوده شده و پس از اختلاط فازي در دماي 70 تا 80 درجه پاستوريزه مي‌گردد. پس از اين مرحله، مخلوط خنك شده، كريستاليزه شده و به بخش بسته‌بندي منتقل مي‌گردد.

فارهاي فرايند صنعتي توليد مارگارين

فاز چربي

در اين فاز از چربي­‌هاي مختلفي مي‌توان در تهيه مارگارين استفاده نمود كه مي‌تواند به تناسب نوع مارگارين مخلوطي از چربي و روغن‌هاي متفاوت را بكار گرفت كه در مرحله آماده‌سازي در شرايط دمايي برنامه ريزي شده، قبل از امولسيون سازي آماده تصفيه و در صورت لزوم هيدروژنه مي‌شود.

فاز آبي

در اين فاز شير بدون چربي پاستوريزه شده با افزودن مايه لاكتيكي حالت تخمير پيدا مي‌كند و به آن موادي افزودني همانند طعم ­دهنده و مكمل غذايي به همراه ويتامين A و D و نمك افزوده شده و در تانك ذخيره به خوبي مخلوط و هموژن مي‌گردند. 

فاز امولسيون سازي

استفاده از امولسيفايرها مارگارين را به صورتي درمي آورد كه از آن بتوان براي سرخ كردن مواد غذايي نيز استفاده نمود. بدون اينكه آب متراكم موجود در آن به اطراف پاشيده شود، عوامل امولسيون كننده مورد استفاده در توليد مارگارين لستين، GMS و موثرترين امولسيفايرها نثبيت وضعيت كريستال­‌هاي آن سوربيتان منو استئارات و استرهاي اسيد سيتريك منو گليسريدها مي‌باشند.

 

طرح توليد كره گياهي | زون هاي صنعتي توليد مارگارين

فرايند مارگارين و محصولات وابسته حاوي يك فاز آب و يك فاز چربي است بنابراين مي‌تواند به عنوان فرايند امولسيوني آب در روغن تلقي مي‌شود. امولسيون كه در آن فاز آب به خوبي بصورت قطره و بصورت پيوسته در چربي محصول پراكنده شده است و بسته به نوع كاربرد محصول تركيب فاز چربي طي فرآيند توليد بر اساس اموليسون سازي انتخاب مي‌شود.

زون يك : فاز آماده سازي آب و چربي

مواد اوليه اغلب به صورت انبوه در اين فاز آماده مي‌شود، آب آشاميدني مورد استفاده در فرايند بايد از كيفيت خوبي برخوردار باشد. كيفيت آب در مرغوبيت محصول نهايي بسيار تأثير دارد. در فاز آبي غير آب ساير مواد شامل نمك، پروتئين هاي شير، شكر، تثبيت كننده‌ها (اسپردهاي كاهش يافته و كم چربي)، مواد نگهدارنده و طعم دهنده‌هاي محلول در آب آماده سازي مي‌شود. 

زون 2 : آماده سازي امولسيون

امولسيون سازي با انتقال و ميكس روغن‌ها و چربي‌هاي مختلف تهيه مي‌شود. اختلاط چربي‌هاي آماده شده با فازآبي در اين مرحله  انجام مي‌شود. براي تكميل مرحله چربي فامولسيفاير و ساير مواد افزودني محلول در روغن به تركيب چربي اضافه مي‌شود. وقتي همه مواد تشكيل دهنده مرحله چربي به درستي مخلوط شدند به همراه مواد آماده شده در فاز آب به صورت كنترل شده وارد فاز تركيب امولسيون تحت اختلاط فشرده مي‌شود.

امولسيون سازي داراي سيستم سنجش جريان و توزين جرمي براي كنترل نسبت مواد اضافه شده به مخازن است. در اين فاز براي اينكه بتوانيد ازخط تبلور به طور مستمر در فرايند استفاده شود، از يك سيستم دو مخزني براي تهيه امولسيون استفاده مي‌شود. بنابراين در هر لحظه خط تبلور محصول از يك مخزن تغذيه مي‌شود، در حالي كه يك مخزن جانشيني به عنوان رزرو وجود دارد. 

 

 زون 3:  پاستوريزاسيون

ورود مواد از مخزن با فرامولسيون سازي به طور مداوم از طريق يك مبدل حرارتي صفحه‌اي (PHE) داراي پمپ به مبدل حرارتي سطحي تحت فشار و پرفكتور جهت تبلور قبل از ورود به پاستوريزاسيون انتقال مي‎‌يابد. فرآيند پاستوريزاسيون سبب مهار رشد باكتري‌ها و ساير ميكروارگانيسم‌ها مي‌شود، بنابراين ثبات ميكروبيولوژيكي را بهبود مي‌بخشد.

فرآيند پاستوريزاسيون پس از آماده سازي امولسيون در دماي 45-55 درجه سانتيگراد يك توالي گرمايش و نگهداري امولسيون در دماي 75-85 درجه سانتيگراد به مدت 16 ثانيه و سپس خنك كنندگي تا دماي 45-55 درجه سانتي گراد انجام مي‌شود. 

زون 4 : چيلر، كريستال سازي و  ورزدادن محصول

امولسيون با استفاده پمپ پيستوني فشار قوي (HPP) به خط تبلور انتقال مي‌يابد. خط تبلور براي توليد مارگارين و محصولات مرتبط معمولاً  از يك سيستم فشار قوي كه توسط آمونياك يا گاز فريون خنك كننده تشكيل شده (چيلر و دستگاه‌هاي روتور پيني كريستاليزر) در خط فراوري قرار مي‌گيرند. شدت و زمان فراوري مورد نياز براي ايجاد الاستسيته در محصولات پس از خط تبلور اعمال مي‌شود. نقطه كليدي در خط تبلور اعمال فشار بالا هم زمان با برودت محصول امولسيوني است. 

 

در اين سيستم امولسيون گرم به سرعت خنك و متبلور مي‌شود. بلورهاي چربي متبلور شده يك شبكه سه بعدي را تشكيل مي‌دهند كه در آن قطرات آب و روغن مايع به دام انداخته شده‌اند و در نتيجه محصولي با خاصيت منعطف نيمه جامد ساخته مي‌شود. از آنجا كه در خط تبلور معمولاً بيش از يك محصول توليد مي‌شود، پرفكتور  اغلب از دو يا چند بخش يا لوله‌هاي خنك كننده به منظور انعطاف‌پذير خط تبلور استفاده مي‌كند. فرآيند تبلور و فراوري پس از آن تأثير زيادي در مشخصات مارگارين نهايي و محصولات اسپريدي را دارد. پس از سرد شدن محصول در سيستم تيلور و پرفكتور كريستال‌هاي محصول را براي مدت زمان مشخصي ورز داده تا به يك شبكه سه بعدي مطلوب محصول برسند. 

 زون  5:  سيستم پر كردن بسته بندي

دستگاه‌هاي بسته بندي و پر كننده مختلفي وجود دارد كه در انتهاي خط استفاده مي‌شود. خطوط جديد توليد بدليل حساسيت فرايند داراي PLC كنترل و تنظيم فرايند هستند كه در ضمن كنترل و مانيتورينگ فرايند خط توليد، هنگام پردازش در صورت وجود خطا، هشدارها را به اپراتور ارسال مي‌نمايد. 

 سيستم شتشو در محل CIP

 تميزكننده خط توليد بحش ضروري فرايند احداث واحد توليد مارگارين است. يك  واحد مدرن مارگارين از زمان توليد مارگارين بايد به طور منظم تميز شود. براي حفظ بهداشت فرايند پاكيزگي از چربي‌ها و محصولات حاوي پروتئين، فواصل كوتاه تميز كاري لازم است كه از طريق محلول‌هاي تميز كننده انجام شود. CIP داراي مخازن ذخيره ويژه فرايند است و يك راه حل سازگار با محيط زيست و اقتصادي پاكيزيگي صنايع غذايي است و در صورت نصب چندين خط توليد در يك كارخانه، امكان تنظيم مسيرهاي تميزكاري موازي CIP وجود دارد كه كاهش قابل توجهي در زمان تميز كردن و هزينه‌ها فراهم مي‌آورد. براي مشاهده ساير طرح توجيهي صنعتي هاي نگارش شده توسط تيم كاردوك كليك كنيد.

 

 

پروانه بهره برداري انواع كره و روغن مايع وجامد مارگارين  تا سال 1400 در كشور 

تعدادبنگاه

سرمايه

اشتغال

ظرفيت

واحد سنجش

39

40323883

9729

320150

تن

ظرفيت توليد عملي سال اول طرح

محصول

ظرفيت توليد

واحد

كره گياهي

500

تن

كره حيواني

500

تن

خدمات قابل ارايه كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار تخصصي و متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • ارايه بررسي‌هاي بازار محصول و خدمات مورد نياز  
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

 براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي توليد كره گياهي مارگارين



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرح توليد كره گياهي،
موضوع:
[ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۱:۰۲ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

اتحاديه صنف نان سنگك تهران براي تمام واحدها در محدوده شهر بزرگ تهران جهت بازرسي واحد، صدور، تمديد و تغيير آدرس جواز و ارائه سهميه هاي دولتي خدمات ارائه مي‌دهد. با وجود اينكه از سال 1397 محدوديت هاي شديدي در صدور جواز صادر شد، در سال 1400 ثبت نام در سامانه ايرانيان اصناف براي دريافت جواز نان سنگك به صورت آزادپز باز شده است. 

“براي اطلاع از سهميه ها و شرايط صدور جواز در سال 1400 ابتدا با اتحاديه بايد تماس بگيريد و سپس براي ثبت نام در سامانه ايرانيان اصناف اقدام نماييد.” براي انجام امور ثبت نام در سامانه ايرانيان اصناف كليك كنيد.

آدرس اتحاديه نان سنگك تهران

تهران _ خيابان شريعتي _ بالاتر از مطهري _ كوچه بينا _ پلاك 2 واحد 6

شماره تماس :021_ 8845524
021_ 88434743

خدمات و جوازهاي مربوط به اتحاديه‌نانوايان تهران

در اتحاديه صنف نان سنگك تهران براي 3رسته شغلي به شرح زير پروانه كسب صادر مي‌شود:

1 – رسته نان سنگكي ماشيني ( با حداقل مساحت لازم 50 مترمربع)

2 – رسته نان سنگك سنتي (با حداقل مساحت لازم 60 مترمربع)

3 – رسته توليد انواع نان سنگكي به صورت آزادپز (با حداقل مساحت لازم 50 مترمربع)

براي اشنايي بيشتر با شرايط دريافت و صدور جواز كسب نانوايي كليك كنيد.

سوالات متداول

آيا امكان اجاره جواز نانوايي وجود دارد؟

به طور قانوني راه‌هايي براي به اشتراك گذاشتن جواز وجود دارد. اما به دليل محدوديت‌هايي كه در سال‌هاي اخير اتفاق افتاده، بازار سياهي جهت فروش جواز نانوايي متاسفانه ايجاد شد. لازم به ذكر است كه چنين معامله‌اي قانوني نبوده و خريد و فروش جواز نانوايي پيگرد قانوني دارد. 

آيا يك نفر مي‌تواند دو تا جواز داشته باشد؟

بله، هر كسبه اي مي‌تواند براي بيش از يك واحد صنفي جواز دريافت كند، اما براي واحدهاي صنفي دوم و سوم بايد مباشر معرفي نمايد.

آيا براي واحد نان سنگكي مدرك فني لازم است؟

بله، صاحب جواز يا مباشر بايد داراي مدرك فني باشند.

 

منبع: اتحاديه نان سنگك تهران



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۰۲:۰۹ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

اتحاديه نان هاي صنعتي تهران براي تمام واحدها در محدوده شهر بزرگ تهران جهت بازرسي واحد، صدور، تمديد و تغيير آدرس جواز و ارائه سهميه هاي دولتي خدمات ارائه مي‌دهد. با وجود اينكه از سال 1397 محدوديت هاي شديدي در صدور جواز صادر شد، در سال 1400 ثبت نام در سامانه ايرانيان اصناف براي دريافت جواز نانوايي باز شده است. 

“براي اطلاع از سهميه ها و شرايط صدور جواز در سال 1400 ابتدا با اتحاديه بايد تماس بگيريد و سپس براي ثبت نام در سامانه ايرانيان اصناف اقدام نماييد.”

 

براي انجام امور ثبت نام در سامانه ايرانيان اصناف مي ‌توانيد با شماره 09351520300 تماس بگيريد.

آدرس اتحاديه نان هاي صنعتي

تهران ـ خيابان جلال آل احمد ، ورودي خيابان آرش مهر ، جنب موسسه مالي كاسپين ، ساختمان گلزار ،طبقه 4 ،واحد 403

تلفن : 88267563 (021
تلفن : 88259363 (021
تلفن : 88259362 (021
تلفن : 88270006 (021
فكس : 88259315 (021
كد پستي : 1445873445

سوالات متداول

آيا امكان اجاره جواز نانوايي اتحاديه نان هاي صنعتي وجود دارد؟

به طور قانوني راه‌هايي براي به اشتراك گذاشتن جواز وجود دارد. اما به دليل محدوديت‌هايي كه در سال‌هاي اخير اتفاق افتاده، بازار سياهي جهت فروش جواز نانوايي متاسفانه ايجاد شد. لازم به ذكر است كه چنين معامله‌اي قانوني نبوده و خريد و فروش جواز نانوايي پيگرد قانوني دارد. 

آيا يك نفر مي‌تواند دو تا جواز داشته باشد؟

بله، هر كسبه اي مي‌تواند براي بيش از يك واحد صنفي جواز دريافت كند، اما براي واحدهاي صنفي دوم و سوم بايد مباشر معرفي نمايد.

آيا براي واحد نانوايي مدرك فني لازم است؟

بله، صاحب جواز يا مباشر بايد داراي مدرك فني باشند.

منبع: اتحاديه نان هاي صنعتي



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اتحاديه نان هاي صنعتي،
موضوع:
[ ۹ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۵۸:۴۴ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

اتحاديه خواربار فروشان در تهران براي صدور جواز، تعويض، تمديد و ابطال پروانه كسب خواربار فروشي خدمات ارائه مي‌دهد. در صورت دارا بودن شرايط لازم مي توانيد جهت دريافت خدمات مذكور به اتحاديه مراجعه كنيد. با شيوع كرونا بسياري از خدمات به صورت غير حضوري داده مي‌شود. شما مي‌توانيد با ورود به سامانه ايرانيان اصناف و ثبت درخواست جهت دريافت خدمات مورد نظر اقدام نماييد.

براي ثبت درخواست در سامانه ايرانيان‌اصناف مي‌توانيد با كارشناسان مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد.

آدرس اتحاديه خواربار فروشي تهران

آدرس اتحاديه : خيابان شريعتي، نرسيده به سه راه طالقاني، خيابان شهيد طاهريان (آمل)، خيابان مقدم جنوبي، نبش كوچه خداداد، پلاك 2

تلفن:77640855-77640952

شماره فاكس اتحاديه: 77641357

نحوه دريافت جواز از اتحاديه خواربار فروشي تهران

اتحاديه خواربار فروشي تنها براي يك رسته شغلي خدمات ارائه مي‌دهد. براي دريافت جواز بايد شرايط زير را رعايت كنيد.

  • ارائه اجاره نامه يا سندملكي رسمي و تجاري با مساحت حداقل 12 مترمربع
  • لوازم و اسباب كار متعارف با صنف
  • رعايت اصول بهداشتي و مقررات محيط كار بر اساس ضوابط
  • دارا بودن گواهي و آموزش بهداشت اصناف

چه كالاهايي مربوط به اتحاديه خواربار فروشي تهران مي شود؟

كالاهايي كه در خواربارفروشي و سوپرماركتي عرضه مي‌شوند، اشتراك زيادي دارند، اما در خواربار فروشي اين امكان وجود دارد كه محصولات به صورت فله‌اي عرضه شوند. همچنين در خواربارفروشي الزامي براي دسترسي مشتريان به كالاها نيست. از جمله اقلام قابل فروش در خواربار فروشي به شرح زير هستند.

  • برنج ايراني و خارجي
  • تخم مرغ
  • ذرت ، كنجاله سويا ، حبوبات و انواع دانه هاي روغني
  • شكر و قند
  • روغن مايع و جامد
  • نان هاي بسته بندي و صنعتي
  • شير و لبنيات
  • چاي و قهوه
  • مواد شوينده و بهداشتي
  • و….

آيا يك نفر مي تواند براي دو مكان جواز صنفي دريافت كند؟

بله ، هر كس مي‌تواند با دارا بودن شرايط هر صنف جواز مربوط به آن را دريافت كند، اما براي دريافت جواز بيشتر از يك واحد نياز به معرفي مباشر است.

آيا براي خواربارفروشي نيازي به مدرك فني است؟

خير براي دريافت جواز خواربارفروشي نياز به دريافت مدرك فني نيست. اما دريافت گواهي بهداشت الزامي است. براي دريافت جواز خواربار فروشي كليك كنيد.

 

منبع: اتحاديه خواربار فروشي تهران



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۵۴:۲۴ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

گاه مراحل ثبت شركت به قدري دشوار به نظر مي رسد كه ممكن است از آن صرف نظر كنيد. اما شروع هر كسب و كار حرفه‌اي نيازمند داشتن يك شركت معتبر است. براي اينكه بتوانيد به شغل خود اعتبار ببخشيد بايد شركت خود را ثبت كنيد. اين كار ضمن اعتبار بخشيدن به شركت شما باعث تعامل و همكاري بيشتر اعضاي گروه در شركت‌تان مي‌شود. اطلاع از انواع شركت ها نيز ضرورت دارد. براي رسيدن به اين هدف كافي است فرايند ثبت شركت را بدانيد و يا براي آساني بيشتر آن را به افرادي كه در اين زمينه فعاليت دارند، بسپاريد.

براي ثبت نام يا دريافت مشاوره در زمينه مراحل ثبت شركت‌ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: مراحل ثبت شركت ها

مراحل ثبت شركت ها

هر كسب و كاري بايد با برنامه‌ريزي‌هاي دقيق و حساب شده وارد عرصه‌ رقابت شود. برخي از شركت‌ها با برنامه مشخص و تعيين شده فعاليت خود را شروع مي‌كنند و برخي نيز سعي مي‌كنند از چاشني نوآوري در كار خود استفاده كنند. هدف شركت شما هر چه كه باشد بايد آن را ثبت كنيد تا كار شما وجهه‌ي قانوني داشته باشد و از كار شما كپي برداري نشود. در ادامه به نحوه و چگونگي ثبت شركت‌ها مي‌پردازيم. شما مي توانيد با دريافت مشاوره و يا سپردن ثبت شركت خود به كارشناسان مركز كاردوك از درستي انجام امور اطمينان كسب كنيد.

1- قدم اول از مراحل ثبت شركت | شريك مناسب

ثبت شركت نيازمند داشتن يك شريك مناسب است. البته نياز نيست شركاي زيادي داشته باشيد، حداقل 2 نفر و حداكثر سه نفر براي شروع كار كفايت مي‌كند. شركاي شما سهامداران شركت‌تان هستند، پس بهتر است در انتخاب آنها دقت كنيد.

2- قدم دوم | ثبت نام در سامانه الكترونيكي

خوشبختانه امروزه ثبت شركت‌ها به صورت الكترونيكي صورت مي‌گيرد كه اين كار باعث صرفه جويي در وقت و هزينه افراد شده است. بنابراين شما بايد به سايت رسمي اداره ثبت شركت‌ها و مؤسسات غيرتجاري مراجعه كرده و با وارد كردن اطلاعات درخواست شده وارد مرحله بعدي شويد.

3- قدم سوم | انتخاب نام شركت

شما بايد از قبل 5 نام مناسب براي شركت خود را انتخاب كنيد. در اين گام نام انتخابي خود را بدون عنوان كردن «شركت» وارد مي‌كنيد. براي انتخاب نام شركت بايد قوانيني را رعايت كنيد. از جمله:

  • نام شركت شما بايد خاص باشد.
  • كاملاً ايراني باشد.
  • نام شركت بايد مرتبط با موضوع شركت باشد.
  • نام شركت متناسب با قوانين و شئونات جمهوري اسلامي ايران باشد.
  • در شركت‌هاي سهامي عام كلمه «عام» و در شركت هاي سهامي خاص كلمه «خاص» بايد بلافاصله بعد از اسم و يا قبل از اسم شركت اضافه شود.

در پايان اين مرحله يك كد پيگيري به شما داده مي‌شود تا از وضعيت ثبت «نام» شركت خود مطلع شويد.

4- قدم چهارم | موضوع و مدت زمان فعاليت شركت

در اين مرحله شما در سامانه مشخص مي‌كنيد كه موضوع شركت شما در چه موردي است و قرار است به صورت محدود و يا نامحدود فعاليت كنيد. اگر موضوع فعاليت شما در ليست موضوعات سامانه نبود در يك فيلد جداگانه‌اي كه در پايين آن قرار دارد مي‌توانيد خودتان به طول كامل موضوع فعاليت را شرح دهيد.

5- قدم پنجم از مراحل ثبت شركت | ثبت آدرس شركت

در اين فيلد شما بايد آدرس شركت خود را وارد كنيد. وقتي كه كد پستي را وارد مي‌كنيد سامانه به صورت خودكار نشاني شما را از اداره پست دريافت و ثبت مي‌كند. اگر در حال حاضر آدرس ثابتي نداريد مي‌توانيد آدرس منزل و يا آدرس يكي از شركاي خود را انتخاب كنيد. در انتخاب آدرس دقت كنيد چون مدارك لازم به آدرس ثبت شده از طرف شما ارسال مي‌شود.

6- قدم ششم از مراحل ثبت شركت | تعيين سرمايه‌ي اوليه

در اين مرحله فرد حقوقي بايد سرمايه‌ي اوليه خود را ثبت كند. يادتان باشد بسته به نوع شركت كه با مسئوليت محدود است و يا شركت سهامي، اين سرمايه متفاوت است. براي شركت‌هاي سهامي مقدار و ارزش سهام مورد نظر بايد وارد شود. اما براي شركت‌ها با مسئوليت محدود، حداقل سرمايه 100 هزار تومان خواهد بود.

7- قدم هفتم | اضافه كردن اسامي شركا

نام شركا را بايد در اين مرحله وارد كنيد. نام كامل آن‌ها بايد به همراه شماره ملي‌شان در سامانه ثبت شود. اگر تعداد شركاي شما زياد بود مثلاً بيش از 150 نفر، بايد از طريق پُر كردن يك فرم جداگانه اقدام به ثبت و اضافه كردن نام شركا كنيد. در غير اين صورت ميتوانيد به راحتي نام شركا را در همين مرحله وارد كنيد.

8- قدم هشتم | مشخص كردن جايگاه شركا

در اين مرحله شما تعيين مي‌كنيد كه شركايتان چه جايگاهي در شركت را به خود اختصاص داده‌اند. همچنين در همين قسمت بايد مشخص كنيد كه تاريخ شروع فعاليت آنان از چه زماني بوده است.

9- قدم نهم | مشخص كردن سهام شركا

در اين قسمت گزينه‌اي رو به روي شما باز مي‌شود كه مشخص مي‌كنيد سهام هر يك از شركاي شما چقدر است. مشخص كردن ميزان سهم و سرمايه‌ي هر يك از شركا الزامي است.

10- قدم دهم از مراحل ثبت شركت | اطلاعات مربوط به نماينده شركت

در اين قسمت شما اطلاعات مربوط به نماينده شركت را وارد كرده و مشخص مي‌كنيد كه فرد مورد نظر دقيقاً چه اختياراتي دارد.

11- قدم يازدهم | ثبت شعبه‌ها

اگر شركت شما چندين شعبه دارد، بايد در اين مرحله اطلاعات لازم و مربوط به ساير شعبه‌ها را وارد كنيد. در غير اين صورت مي‌توانيد از اين مرحله بگذريد.

12- قدم دوازدهم | انتخاب روزنامه‌ي مؤسسه يا شركت

در اين گام بايد اطلاعات مربوط به امور مالي خود را وارد كنيد. يعني روز و ماه و سال مالي خود را وارد كرده و سپس روزنامه مؤسسه يا شركت خود را انتخاب مي‌كنيد و به مرحله بعد مي‌رويد.

13- قدم سيزدهم | تنظيم صورت جلسه

همانطور كه از نامش پيداست در اين قسمت بايد صورت جلسه مؤسسين و يا هيئت مديره را انتخاب كنيد.

14- قدم چهاردهم | اظهارنامه

در اين مرحله هر تقاضا و يا اظهارنامه‌اي كه داريد مي‌توانيد وارد كنيد. در وارد كردن آن دقت كنيد، چرا كه مي تواند در هزينه هاي‌تان تاثير داشته باشد.

15- قدم پانزدهم از مراحل ثبت شركت | دريافت متن اساسنامه

هر چيزي كه شما از ابتدا تا اينجا پُر كرده‌ايد در قالب يك فرمي به نام متن اساسنامه ظاهر مي‌شود. متن را مطالعه مي‌كنيد و در هر قسمتي اگر اشتباهي وجود داشت، شما مي‌توانيد به عقب بازگشته و آن را اصلاح كنيد.

16- قدم شانزدهم | متن شراكت‌نامه

اين قسمت مثل مرحله‌ قبلي است. شما متني با عنوان شراكت‌نامه دريافت مي‌كنيد كه در صورت نياز به اصلاح به مي‌توانيد به راحتي آن را تغيير دهيد.

17- قدم هفدهم | خلاصه اظهارنامه

خلاصه‌اي از اظهارنامه‌اي كه شما تكميل كرده‌ايد برايتان ظاهر مي‌شود. در اين مرحله مثل دو مرحله قبل در صورت نياز مي‌توانيد تغييراتي ايجاد كنيد.

18- قدم هجدهم | تكميل مدارك مورد نياز

در اين مرحله شما بايد تمام مدارك قانوني و مربوط به شركت خود را ثبت كنيد. از جمله اصل مجوز فعاليت، تأييديه اصالت مدارك و هويت، عدم سوء پيشينه و… لازم به ذكر است در وارد كردن اطلاعات در اين قسمت دقت بفرماييد و در نهايت گزينه پذيرش نهايي را فشار دهيد.

19- قدم نوزدهم | پست مدارك

بعد از اينكه همه مدارك خود را تكميل كرديد آن را پست كنيد. اگر مي‌خواهيد از روند پرونده ثبت شركت خود باخبر شويد از كد رهگيري كه در ثبت نام اينترنتي دريافت كرديد استفاده كنيد. اگر مدارك شما كامل باشد، شركت شما بعد از مدتي ثبت مي‌شود.

20- قدم بيستم از مراحل ثبت شركت | صدور آگهي ثبت شركت

وقتي پرونده شما مورد تأييد قرار گرفت يعني شركت شما ثبت شده است. اين آخرين مرحله از ثبت شركت است كه بايد حضوري به اداره ثبت شركت برويد و امضا كرده تا مدارك خود را دريافت كنيد. بعد از اينكه آگهي خود را در روزنامه رسمي كشور ثبت كرديد بايد به سراغ تشكيل پرونده مالياتي برويد تا كد اقتصادي دريافت كنيد. حالا كار ثبت شركت شما به اتمام رسيده و مي‌توانيد كسب و كار خود را با آسودگي خاطر، به طور جدي آغاز كنيد.

سؤالات متداول از مراحل ثبت شركت

اگر مدارك ما داراي ايراد باشد آيا باز هم مي‌توانيم براي ثبت شركت اقدام كنيم؟

بله. اگر مدارك شما داراي ايراد بود مي‌توانيد تمام مراحل توضيح داده شده را از اول طي كرده و نسبت به ثبت شركت خود اقدام كنيد.

آيا براي درج آگهي ثبت شركت خود در روزنامه بايد هزينه‌اي پرداخت كنيم؟

بله. در اين مرحله شما بايد به سايت روزنامه رسمي شركت مراجعه كنيد و پس از پرداخت هزينه‌هاي لازم آگهي شركت خود را در روزنامه منتشر كنيد. براي جلوگيري از اشتباهات ديگر مي توانيد راهنماي ثبت شركت ها را مطالعه نماييد.

براي ثبت نام يا دريافت مشاوره كسب و كار در زمينه مراحل ثبت شركت‌ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: مراحل ثبت شركت ها



:: بازديد از اين مطلب : 174


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۰:۱۳ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

اتحاديه نان هاي صنعتي تهران براي تمام واحدها در محدوده شهر بزرگ تهران جهت بازرسي واحد، صدور، تمديد و تغيير آدرس جواز و ارائه سهميه هاي دولتي خدمات ارائه مي‌دهد. با وجود اينكه از سال 1397 محدوديت هاي شديدي در صدور جواز صادر شد، در سال 1400 ثبت نام در سامانه ايرانيان اصناف براي دريافت جواز نانوايي باز شده است. 

“براي اطلاع از سهميه ها و شرايط صدور جواز در سال 1400 ابتدا با اتحاديه بايد تماس بگيريد و سپس براي ثبت نام در سامانه ايرانيان اصناف اقدام نماييد.”

 

براي انجام امور ثبت نام در سامانه ايرانيان اصناف مي ‌توانيد با شماره 09351520300 تماس بگيريد.

آدرس اتحاديه نان هاي صنعتي

تهران ـ خيابان جلال آل احمد ، ورودي خيابان آرش مهر ، جنب موسسه مالي كاسپين ، ساختمان گلزار ،طبقه 4 ،واحد 403

تلفن : 88267563 (021
تلفن : 88259363 (021
تلفن : 88259362 (021
تلفن : 88270006 (021
فكس : 88259315 (021
كد پستي : 1445873445

سوالات متداول

آيا امكان اجاره جواز نانوايي اتحاديه نان هاي صنعتي وجود دارد؟

به طور قانوني راه‌هايي براي به اشتراك گذاشتن جواز وجود دارد. اما به دليل محدوديت‌هايي كه در سال‌هاي اخير اتفاق افتاده، بازار سياهي جهت فروش جواز نانوايي متاسفانه ايجاد شد. لازم به ذكر است كه چنين معامله‌اي قانوني نبوده و خريد و فروش جواز نانوايي پيگرد قانوني دارد. 

آيا يك نفر مي‌تواند دو تا جواز داشته باشد؟

بله، هر كسبه اي مي‌تواند براي بيش از يك واحد صنفي جواز دريافت كند، اما براي واحدهاي صنفي دوم و سوم بايد مباشر معرفي نمايد.

آيا براي واحد نانوايي مدرك فني لازم است؟

بله، صاحب جواز يا مباشر بايد داراي مدرك فني باشند.

منبع: اتحاديه نان هاي صنعتي



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اتحاديه نان هاي صنعتي،
موضوع:
[ ۸ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۲۱:۵۰ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

اتحاديه خواربار فروشان در تهران براي صدور جواز، تعويض، تمديد و ابطال پروانه كسب خواربار فروشي خدمات ارائه مي‌دهد. در صورت دارا بودن شرايط لازم مي توانيد جهت دريافت خدمات مذكور به اتحاديه مراجعه كنيد. با شيوع كرونا بسياري از خدمات به صورت غير حضوري داده مي‌شود. شما مي‌توانيد با ورود به سامانه ايرانيان اصناف و ثبت درخواست جهت دريافت خدمات مورد نظر اقدام نماييد.

براي ثبت درخواست در سامانه ايرانيان‌اصناف مي‌توانيد با كارشناسان مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد.

آدرس اتحاديه خواربار فروشي تهران

آدرس اتحاديه : خيابان شريعتي، نرسيده به سه راه طالقاني، خيابان شهيد طاهريان (آمل)، خيابان مقدم جنوبي، نبش كوچه خداداد، پلاك 2

تلفن:77640855-77640952

شماره فاكس اتحاديه: 77641357

نحوه دريافت جواز از اتحاديه خواربار فروشي تهران

اتحاديه خواربار فروشي تنها براي يك رسته شغلي خدمات ارائه مي‌دهد. براي دريافت جواز بايد شرايط زير را رعايت كنيد.

  • ارائه اجاره نامه يا سندملكي رسمي و تجاري با مساحت حداقل 12 مترمربع
  • لوازم و اسباب كار متعارف با صنف
  • رعايت اصول بهداشتي و مقررات محيط كار بر اساس ضوابط
  • دارا بودن گواهي و آموزش بهداشت اصناف

چه كالاهايي مربوط به اتحاديه خواربار فروشي تهران مي شود؟

كالاهايي كه در خواربارفروشي و سوپرماركتي عرضه مي‌شوند، اشتراك زيادي دارند، اما در خواربار فروشي اين امكان وجود دارد كه محصولات به صورت فله‌اي عرضه شوند. همچنين در خواربارفروشي الزامي براي دسترسي مشتريان به كالاها نيست. از جمله اقلام قابل فروش در خواربار فروشي به شرح زير هستند.

  • برنج ايراني و خارجي
  • تخم مرغ
  • ذرت ، كنجاله سويا ، حبوبات و انواع دانه هاي روغني
  • شكر و قند
  • روغن مايع و جامد
  • نان هاي بسته بندي و صنعتي
  • شير و لبنيات
  • چاي و قهوه
  • مواد شوينده و بهداشتي
  • و….

آيا يك نفر مي تواند براي دو مكان جواز صنفي دريافت كند؟

بله ، هر كس مي‌تواند با دارا بودن شرايط هر صنف جواز مربوط به آن را دريافت كند، اما براي دريافت جواز بيشتر از يك واحد نياز به معرفي مباشر است.

آيا براي خواربارفروشي نيازي به مدرك فني است؟

خير براي دريافت جواز خواربارفروشي نياز به دريافت مدرك فني نيست. اما دريافت گواهي بهداشت الزامي است. براي دريافت جواز خواربار فروشي كليك كنيد.

 

منبع: اتحاديه خواربار فروشي تهران



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۸ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۱۸:۵۲ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

پيش از آغاز يك فعاليت اقتصادي وسرمايه گذاري روي پروژه‌هاي صنعتي، معدني و تجاري لازم است با ضوابط و فرايندهاي اخذ مجوز در دستگاه دولتي آشناو يكسري اقدامات اوليه را پيش از آغاز فعاليت هاي اقتصادي انجام داد. لذا لازم است در هر پروژه سرمايه گذاري به تناسب نوع آن  با مراحل انجام كار و مرجع يا مرجع هاي رسيدگي به درخواست ها كاملاً آشنا شد. وزارت صنعت ،معدن و تجارت براي ارايه خدمات به متقاضيان سرمايه گذاري  درگاه الكترونيكي ارايه اطلاعات و خدمات صنعت، معدن و تجارت را با نام بهين ياب جهت تسهيل فرايندهاي ثبت اطلاعات و درخواست هاي  متقاضيان را درمحيط اينترنت راه اندازي كرده است. متقاضيان از طريق تقسيم بندي هاي انجام شده در  اين سامانه مي توانند خدمت مورد نظررا دريافت نمايند .

 

براي ثبت نام يا دريافت در زمينه خدمات بهين ياب از مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توانيد با شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 منبع : سامانه بهين ياب

خدمات بهين ياب شامل چه مواردي است؟

اين درگاه براي ارايه خدمات در 9 بخش بشرح ذيل برنامه ريزي شده است :

  • سرمايه گذار
  • محصولات
  • فناوري
  • منابع انساني
  • تجارت خارجي
  • تامين مالي
  • بنگاه ها
  • جريان كالا
  • انرژي

خدمات فعال قابل ارائه در بخش سرمايه گذاري سامانه بهين ياب

در بخش سرمايه گذاري خدماتي بشرح زير به متقاضيان بدون نياز به مراجعه مستقيم از طريق اينترنت و سامانه بهين ياب قابل  ارايه است:

  • قابل انجام بودن كليه خدمات مرتبط و مورد نياز سرمايه‌گذاران براي  اخذ جواز تاسيس راه اندازي يك واحد صنعتي شامل: صدورجواز، تمديد جواز، اصلاح جواز، انتقال جواز و تعليق آن
  • قابل انجام بودن كليه مراحل اخذ پروانه بهره‌برداري كارخانه صنعتي شامل: صدورپروانه، تغيير نام و مالكيت پروانه و تعليق آن
  • قابل انجام بودن كليه مراحل صدور پروانه طراحي و مونتاژ آسانسور
  • داشتن لينك ارتباطي به سامانه صدور پروانه توليد نرم افزار
  • داشتن لينك ارتباطي به سامانه صدور جواز و پروانه بهره برداري انبار ذخيره سازي كالا

همزمان با اخذ جوازهاي مذكور سرمايه‌گذاران و صاحبان بنگاه‌هاي اقتصادي قادرند از طريق بخش سامانه بهين ياب خدمات ثبت گزارش پيشرفت طرح هاي در حال احداث، استعلام وضعيت بنگاه ها ،اخذ شناسه كسب و كار، ارسال آمار توليد واحدهاي صنعتي و خدمات مورد نياز معافيت‌هاي گمرگي ورود مواد اوليه ماشين آلات و تاسيسات صنعتي خود را نيز دريافت نمايند. براي دريافت جواز تاسيس و اخذ پروانه بهره برداري كليك كنيد.

خدمات فعال قابل ارائه در بخش محصولات سامانه بهين ياب

در خدمات بهين ياب مرتبط با محصولات، براي صاحبان صنايع  بصورت الكترونيكي امكان خريد مواد اوليه پتروشيمي و محصولات فلزي (مس و آلومينيوم) را از طريق بورس كالا صرفاً با تاييد سازمان هاي صنعت معدن و تجارت ميسر مي‌باشد. براي خريد از طريق بورس كالا  ابتدا بايد هويت توليدكننده و نياز واقعي وي به نوع وميزان مواد اوليه مشخص شود. بورس كالا فقط به متقاضياني كه از طريق درگاه اينترنتي بهين ياب تائيد شده اند اجازه خريد مي دهد. خريد مواد اوليه براي كليه واحدهاي توليدي صنعتي و صنفي داراي پروانه بهره برداري و پروانه كسب منوط به ارائه وتاييد آمار توليد امكان پذير مي باشد.

خدمات فعال قابل  ارايه در بخش فناوري چيست؟

خدمات فعال شده بهين ياب در اين بخش شامل صدور جواز تاسيس و پروانه واحدهاي فني مهندسي مي باشد كليه كارشناسان و مهندسين مشاور كه تمايل به مجوز مشاوره صنعتي، معدني به متقاضيان اين حوزه ها را با توجه به مدارك تحصيلي اعضا و تجربه كار عملي خود را دارند مي توانند بصورت الكترونيكي مجوزفني مهندسي را دريافت نمايند. زمينه هاي تخصصي كه مشاورين فني مهندسي مي توانند مجوز بگيرند بشرح ذيل است :

  • سيستم هاي مديريت و بهبود كيفيت باكد(7421412302)
  •  
  • صنايع اپتيك و ليزر باكد (7421412373)
  •  
  • صنايع برق، الكترونيك، كنترل و اتوماسيون باكد (7421412303)
  •  
  • صنايع غذايي باكد (7421412304)
  •  
  • صنايع شيميايي باكد (7421412305)
  •  
  • خدمات فني و مهندسي در زمينه صنايع هوا فضا باكد (7421412306)
  •  
  • صنايع تجهيزات پزشكي و صنايع آزمايشگاههاي طبي باكد (7421412307)
  •  
  • طراحي صنعتي باكد (7421412308)
  •  
  • محصولات آرايشي و بهداشتي باكد (7421512355)
  •  
  • صنايع لوازم خانگي باكد (7421512334)
  •  
  • تجهيزات مخابراتي باكد (7421412364)
  •  
  • طراحي سازه هاي صنعتي باكد (7421412380)
  •  
  • مهندسي جوش باكد (7421612312)
  •  
  • مواد و فرآيندهاي صنايع نفت، گاز و پتروشيمي باكد (7421412379)
  •  
  • طراحي و ساخت انباره و باتري باكد (7421412385)
  •  
  • مهندسي مواد و فرآيندهاي توليد فلزات باكد (7421412309)
  •  
  • مواد و فرآيندهاي توليد محصولات كاني غير فلزي باكد (7421412363)
  •  
  • خدمات فني و مهندسي در زمينه صنايع سلولزي باكد (7421412324)
  •  
  • صنايع ماشين سازي و تجهيزات باكد (7421412328)
  •  
  • صنايع حمل و نقل باكد (7421412335)
  •  
  • توليد و بهينه سازي مصرف انرژي باكد (7421412340)
  •  
  • زمين شناسي و معدن باكد (7421412343)
  •  
  • صنايع چرم و نساجي باكد (7421412351)
  •  
  • صنعت دارو باكد (7421412354)
  •  
  • كنترل و كاهش آلاينده هاي محيطي، آب، فاضلاب و فيلتراسيون باكد (7421412356)
  •  
  • تجهيزات آزمايشگاهاي صنعتي باكد (7421412384)
  •  
  • نانو فناوري باكد (7421412369)

خدمات فعال قابل  ارائه در بخش  تامين مالي سامانه بهين ياب

دارندگان مجوز درحوزه هاي مختلف ازسازمان هاي صنعت، معدن و  تجارت براي تكميل طرح ، افزايش يا تثبيت توليد و اشتغال ،طرح توسعه ،بازسازي و نوسازي بنگاه خود كه نياز به تسهيلات بانكي دارند مي توانند در سه بخش تكميل طرح هاي نيمه تمام با پيشرفت فيزيكي بالاي 60 درصد، بازسازي و نوسازي و نيز تامين سرمايه در گردش، نسبت به ثبت درخواست تسهيلات مورد نياز خود از طريق بخش تامين مالي اين سامانه اقدام نمايند. متقاضيان مي توانند پس از ثبت و ارسال الكترونيكي درخواست، نتايج را از طريق دبيرخانه هاي كارگروه تسهيل و رفع موانع توليد واقع در سازمان هاي صنعت، معدن و تجارت استان ها تا زمان تصويب و تامين اعتبار مورد نياز  درخواست خود را پيگيري نمايند.

خدمات فعال قابل  ارايه در بخش  بنگاهها

در اين بخش صاحبان طرحها و بنگاههاي اقتصادي مي توانند از  وزارت صنعت، معدن و تجارت يك شناسه كسب و كار تخصيص داده را بگيرند. اين شناسه به منزله هويت و فعاليت بنگاه است. ارايه خدمات به بنگاهها توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت منوط به داشتن شناسه كسب و كار مي باشد. و همچنن در اين بخش امكان ثبت اطلاعات و ارسال گزارش ظرفيت و آمار توليد بنگاه  هاي صنعتي، امكان اعلام پيشرفت  طرحهاي درحال احداث صنعتي و بروز رساني اطلاعات انبارهاي ذخيره كالا در كشور  نيز  فراهم شده است. ساير حوزه هاي طراحي شده در سامانه بهين ياب در حال تكميل و فعال سازي مي باشد.

براي ثبت نام يا دريافت مشاوره در زمينه خدمات بهين ياب مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

منبع : سامانه بهين ياب

 



:: بازديد از اين مطلب : 168


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۸ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۱۶:۰۸ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

پيش از آغاز يك فعاليت اقتصادي وسرمايه گذاري روي پروژه‌هاي صنعتي، معدني و تجاري لازم است با ضوابط و فرايندهاي اخذ مجوز در دستگاه دولتي آشناو يكسري اقدامات اوليه را پيش از آغاز فعاليت هاي اقتصادي انجام داد. لذا لازم است در هر پروژه سرمايه گذاري به تناسب نوع آن  با مراحل انجام كار و مرجع يا مرجع هاي رسيدگي به درخواست ها كاملاً آشنا شد. وزارت صنعت ،معدن و تجارت براي ارايه خدمات به متقاضيان سرمايه گذاري  درگاه الكترونيكي ارايه اطلاعات و خدمات صنعت، معدن و تجارت را با نام بهين ياب جهت تسهيل فرايندهاي ثبت اطلاعات و درخواست هاي  متقاضيان را درمحيط اينترنت راه اندازي كرده است. متقاضيان از طريق تقسيم بندي هاي انجام شده در  اين سامانه مي توانند خدمت مورد نظررا دريافت نمايند .

 

براي ثبت نام يا دريافت در زمينه خدمات بهين ياب از مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توانيد با شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 منبع : سامانه بهين ياب

خدمات بهين ياب شامل چه مواردي است؟

اين درگاه براي ارايه خدمات در 9 بخش بشرح ذيل برنامه ريزي شده است :

  • سرمايه گذار
  • محصولات
  • فناوري
  • منابع انساني
  • تجارت خارجي
  • تامين مالي
  • بنگاه ها
  • جريان كالا
  • انرژي

خدمات فعال قابل ارائه در بخش سرمايه گذاري سامانه بهين ياب

در بخش سرمايه گذاري خدماتي بشرح زير به متقاضيان بدون نياز به مراجعه مستقيم از طريق اينترنت و سامانه بهين ياب قابل  ارايه است:

  • قابل انجام بودن كليه خدمات مرتبط و مورد نياز سرمايه‌گذاران براي  اخذ جواز تاسيس راه اندازي يك واحد صنعتي شامل: صدورجواز، تمديد جواز، اصلاح جواز، انتقال جواز و تعليق آن
  • قابل انجام بودن كليه مراحل اخذ پروانه بهره‌برداري كارخانه صنعتي شامل: صدورپروانه، تغيير نام و مالكيت پروانه و تعليق آن
  • قابل انجام بودن كليه مراحل صدور پروانه طراحي و مونتاژ آسانسور
  • داشتن لينك ارتباطي به سامانه صدور پروانه توليد نرم افزار
  • داشتن لينك ارتباطي به سامانه صدور جواز و پروانه بهره برداري انبار ذخيره سازي كالا

همزمان با اخذ جوازهاي مذكور سرمايه‌گذاران و صاحبان بنگاه‌هاي اقتصادي قادرند از طريق بخش سامانه بهين ياب خدمات ثبت گزارش پيشرفت طرح هاي در حال احداث، استعلام وضعيت بنگاه ها ،اخذ شناسه كسب و كار، ارسال آمار توليد واحدهاي صنعتي و خدمات مورد نياز معافيت‌هاي گمرگي ورود مواد اوليه ماشين آلات و تاسيسات صنعتي خود را نيز دريافت نمايند. براي دريافت جواز تاسيس و اخذ پروانه بهره برداري كليك كنيد.

خدمات فعال قابل ارائه در بخش محصولات سامانه بهين ياب

در خدمات بهين ياب مرتبط با محصولات، براي صاحبان صنايع  بصورت الكترونيكي امكان خريد مواد اوليه پتروشيمي و محصولات فلزي (مس و آلومينيوم) را از طريق بورس كالا صرفاً با تاييد سازمان هاي صنعت معدن و تجارت ميسر مي‌باشد. براي خريد از طريق بورس كالا  ابتدا بايد هويت توليدكننده و نياز واقعي وي به نوع وميزان مواد اوليه مشخص شود. بورس كالا فقط به متقاضياني كه از طريق درگاه اينترنتي بهين ياب تائيد شده اند اجازه خريد مي دهد. خريد مواد اوليه براي كليه واحدهاي توليدي صنعتي و صنفي داراي پروانه بهره برداري و پروانه كسب منوط به ارائه وتاييد آمار توليد امكان پذير مي باشد.

خدمات فعال قابل  ارايه در بخش فناوري چيست؟

خدمات فعال شده بهين ياب در اين بخش شامل صدور جواز تاسيس و پروانه واحدهاي فني مهندسي مي باشد كليه كارشناسان و مهندسين مشاور كه تمايل به مجوز مشاوره صنعتي، معدني به متقاضيان اين حوزه ها را با توجه به مدارك تحصيلي اعضا و تجربه كار عملي خود را دارند مي توانند بصورت الكترونيكي مجوزفني مهندسي را دريافت نمايند. زمينه هاي تخصصي كه مشاورين فني مهندسي مي توانند مجوز بگيرند بشرح ذيل است :

  • سيستم هاي مديريت و بهبود كيفيت باكد(7421412302)
  •  
  • صنايع اپتيك و ليزر باكد (7421412373)
  •  
  • صنايع برق، الكترونيك، كنترل و اتوماسيون باكد (7421412303)
  •  
  • صنايع غذايي باكد (7421412304)
  •  
  • صنايع شيميايي باكد (7421412305)
  •  
  • خدمات فني و مهندسي در زمينه صنايع هوا فضا باكد (7421412306)
  •  
  • صنايع تجهيزات پزشكي و صنايع آزمايشگاههاي طبي باكد (7421412307)
  •  
  • طراحي صنعتي باكد (7421412308)
  •  
  • محصولات آرايشي و بهداشتي باكد (7421512355)
  •  
  • صنايع لوازم خانگي باكد (7421512334)
  •  
  • تجهيزات مخابراتي باكد (7421412364)
  •  
  • طراحي سازه هاي صنعتي باكد (7421412380)
  •  
  • مهندسي جوش باكد (7421612312)
  •  
  • مواد و فرآيندهاي صنايع نفت، گاز و پتروشيمي باكد (7421412379)
  •  
  • طراحي و ساخت انباره و باتري باكد (7421412385)
  •  
  • مهندسي مواد و فرآيندهاي توليد فلزات باكد (7421412309)
  •  
  • مواد و فرآيندهاي توليد محصولات كاني غير فلزي باكد (7421412363)
  •  
  • خدمات فني و مهندسي در زمينه صنايع سلولزي باكد (7421412324)
  •  
  • صنايع ماشين سازي و تجهيزات باكد (7421412328)
  •  
  • صنايع حمل و نقل باكد (7421412335)
  •  
  • توليد و بهينه سازي مصرف انرژي باكد (7421412340)
  •  
  • زمين شناسي و معدن باكد (7421412343)
  •  
  • صنايع چرم و نساجي باكد (7421412351)
  •  
  • صنعت دارو باكد (7421412354)
  •  
  • كنترل و كاهش آلاينده هاي محيطي، آب، فاضلاب و فيلتراسيون باكد (7421412356)
  •  
  • تجهيزات آزمايشگاهاي صنعتي باكد (7421412384)
  •  
  • نانو فناوري باكد (7421412369)

خدمات فعال قابل  ارائه در بخش  تامين مالي سامانه بهين ياب

دارندگان مجوز درحوزه هاي مختلف ازسازمان هاي صنعت، معدن و  تجارت براي تكميل طرح ، افزايش يا تثبيت توليد و اشتغال ،طرح توسعه ،بازسازي و نوسازي بنگاه خود كه نياز به تسهيلات بانكي دارند مي توانند در سه بخش تكميل طرح هاي نيمه تمام با پيشرفت فيزيكي بالاي 60 درصد، بازسازي و نوسازي و نيز تامين سرمايه در گردش، نسبت به ثبت درخواست تسهيلات مورد نياز خود از طريق بخش تامين مالي اين سامانه اقدام نمايند. متقاضيان مي توانند پس از ثبت و ارسال الكترونيكي درخواست، نتايج را از طريق دبيرخانه هاي كارگروه تسهيل و رفع موانع توليد واقع در سازمان هاي صنعت، معدن و تجارت استان ها تا زمان تصويب و تامين اعتبار مورد نياز  درخواست خود را پيگيري نمايند.

خدمات فعال قابل  ارايه در بخش  بنگاهها

در اين بخش صاحبان طرحها و بنگاههاي اقتصادي مي توانند از  وزارت صنعت، معدن و تجارت يك شناسه كسب و كار تخصيص داده را بگيرند. اين شناسه به منزله هويت و فعاليت بنگاه است. ارايه خدمات به بنگاهها توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت منوط به داشتن شناسه كسب و كار مي باشد. و همچنن در اين بخش امكان ثبت اطلاعات و ارسال گزارش ظرفيت و آمار توليد بنگاه  هاي صنعتي، امكان اعلام پيشرفت  طرحهاي درحال احداث صنعتي و بروز رساني اطلاعات انبارهاي ذخيره كالا در كشور  نيز  فراهم شده است. ساير حوزه هاي طراحي شده در سامانه بهين ياب در حال تكميل و فعال سازي مي باشد.

براي ثبت نام يا دريافت مشاوره در زمينه خدمات بهين ياب مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

منبع : سامانه بهين ياب

 



:: بازديد از اين مطلب : 241


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۸ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۰۶:۵۷ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 8
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی