كاردوك مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك
|
آيا هنور توليد چيپس داراي توجيه اقتصادي است؟ طرح توجيهي توليد چيپس توسط چه كساني بايد نوشته شود؟ يكي از عوامل مهم ايحاد مزيت رقابتي در توليد و فروش محصولات صنعتي استفاده بهينه ازمزيتهاي نسبي كشور و منطقه است. ايران با توليد بيش از 5 ميليون تن سيب زميني در سال بعد از كشورهايي همانند چين و هندوستان در مقام سيزدهم توليدكنندگان جهان قرار دارد. وجود مواد اوليه و تكنولوژي مناسب توليد در كشور زمينهاي فراهم كرده تا با منابع كافي و مديريت كارا در بازار حضوري سودمندي داشت. با اين حال براي شروع چنين پروژهاي بايد مطالعات لازم انجام شود، كارشناسان كاردوك با تجربه چندين ساله در انواع پروژههاي صنعتي و غيرصنعتي ميتوانند به شما جهت شروع كار وطرح توجيهي خدمات ارائه دهند. در ادامه خلاصه اي از طرح توليد چيپس آورده شده است.
براي دريافت مشاوره در زمينه انواع طرح هاي توجيهي ميتوانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.
منبع: طرح توجيهي توليد چيپس
طرح توجيهي توليد چيپس | معرفي محصولچيپس بستهبندي شده با كد آيسيك 1513412460 سيب زمينيهاي برش و سرخ شده در محيط روغن است كه به صورت برگ مانند تهيه ميشود. اين محصول به دو صورت ساده و چاشنيدار توليد ميگردد، در نوع اول براي طعم دادن از نمك استفاده ميشود، چيپسهاي طعمدار علاوه بر نمك با ادويههاي مجاز طعمدار ميشوند. در صورت نياز به تغيير و خوش رنگ كردن فراورده الزام به استفاده از رنگهاي مجاز طبيعي بايد رعايت شود. طرح توجيهي توليد چيپس | ويژگيهاي محصولتوليد چيپس مشمول اخذ و رعايت ضوابط استاندارد شماره ملي شماره 3764 است كه بر كيفيت و فرايند توليد آن نظارت ميكند. براساس مصوبات قانوني ادارات نظارت بر غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي عرضه چيپس سيب زميني به صورت فله در كشور بدليل ضرورت رعايت استادندارهاي توليد و بهداشت محصول ممنوع شده است. عرضه اين محصول الزاما بايد در بسته بنديهايي باشد كه امكان نفود عوامل خارجي به داخل آن همانند رطوبت، نور و بو وجود نداشته باشد و از داخل بسته نيز چيزي به بيرون خارج نشود. طعم و رنگ آن بايد از استانداردها تبعيت نمايد. براي دستيابي به كيفيت مناسب چيپس بايد عاري از وجود هر گونه قارچ زدگي و خرابي باشد و از كمترين تعداد گره و حفره سطحي برخوردار بوده و ظاهر و يا داخل سيب زمينيها سالم باشد. بر روي بستهبندي چيپس نام برند، نوع محصول، نام و نشاني توليدكننده، علامت تجاري و شماره سريال توليد، شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به انضمام قيمت فروش و تاريخ توليد، تاريخ انقضاي قابليت مصرف و وزن خالص محصول بايد درج شده باشد. طرح توجيهي توليد چيپس | كالاهاي جايگزين و رقيبفرنچ فرايز و چيپس خشك شده ميوهها و انواع فرآوردههاي حجيم شده بر پايه ذرت همانند؛ پفك، پاپ كورن، انواع تنقلات خشكبار نيز ميتواند به عنوان كالاهاي جايگزين باشد. طرح توجيهي توليد چيپس | موارد كاربرداز انواع چيپس در طعمهاي متفاوت هم به عنوان تنقلات و هم به عنوان كمك غذا استفاده ميشود. طرح توجيهي توليد چيپس | دانش فني پروژه و روش توليد محصولسيب زميني مرغوب ابتدا در آب شسته ميشود، سپس به بخش پوست كني منتقل ميگردد. تراش نازك پوست سيب زميني در دستگاههاي سايش، ضايعات سيب زميني را تا 4 درصد كاهش داده، در ادامه سيبزميني پوست كنده شده از طريق هاپر به درون دستگاه برش سرازير شده و در محوطه آب برش داده ميشود تا نشاسته از اسلايسها با جريان دائمي آب شسته شده و در هنگام سرخ شدن به هم نچسبند. تعيين شكل و ضخامت برش تراشهها به جنس (نوع) سيبزميني، زمان ماندگاري در انبار، ميزان آماس سيبزميني وابسته است كه معمولا بين يك الي سه ميليمتر متغير ميباشد. در اين بخش نيز در طول برش يك درصد از وزن سيبزميني كاهش مييابد. سيبزميني برش خورده شده به صورت اسلايس قبل از سرخ شدن به دستگاه بلانچر منتقل ميشود. در اين دستگاه در دو مرحله، محصول داخل آب گرم و آب سرد قرار ميگيرد. اين شوك وارد شده باعث ترد شدن محصول در مرحله سرخ كردن ميشود. اسلايس خشك شده و با رطوبت تنظيم شده ضمن ضدعفوني شدن و رنگبري در محلولهاي مجاز وارد مرحله سرخ شدن ميشود. چيپس سرخ و برشته شده بعد از روغنگيري به شكل ورقه ورقه شده در آمده و پس از آن سيبزميني به دستگاه بلانچر منتقل ميشود. در اين مرحله توسط نوار نقاله به داخل دستگاههاي نمك و طعمزني هدايت ميگردد. در نهايت پس از خشك و سرد شدن به سمت دستگاه بستهبندي با وزن 50 الي 220 گرمي در محيط گاز خنثي انتقال مييابد. طرح توجيهي توليد چيپس | ماشين آلات و تجهيزات خط توليدماشين آلات و تجهيزات توليدي مورد نياز توليد چيپس سيبزميني عبارتند از: دستگاه شستشوي سيب زمينيداراي شاسي و بدنه از جنس تمام استيل صنايع غدايي جهت عمليات شستشوي سيبزميني داراي بالههاي گردشي و سيستم ضدعفوني سيب زميني. الاواتور و پوست كن سيب زمينيالواتور براي انتقال سيبزميني خام شسته شده به دستگاه پوست كن ميباشد. جنس دستگاهها استيل است. دستگاه پوست كن سيب زمينيدستگاه پوست كن با تكنولوزي سايشي داراي مخزن مخصوص بوده و وظيفه جداسازي پوست از سيبزميني را به عهده دارد. سيستم بازبيني سيب زمينياين مرحله جهت كنترل سيبزمينيها قبل از برش خوردن ميباشد. هاپر اسلايس سيب زمينيسيبزميني پس از بازبيني از طريق بالابر و قيف هدايت به دستگاه برش زن منتقل ميشود. دستگاه اسلايسر سيب زمينيدستگاه برش زن سيب زميني به شكل ورقههاي مد داراي يك محور ده تيغه دوار ميباشد. دستگاه بلانچر سيب زمينيدر اين سيستم اسلايسهاي سيبزمينيها شسته شده و شرايط ايجاد ميشود كه در مرحله پخت بهم نچسبند. دستگاه سرخ كن سيب زمينيفراير سيب زميني سرخ كردن و پخت اسلايسهاي سيب زميني را به شيوه غوطه وري انجام ميدهد. دستگاه جداسازي روغندستگاه انتقال روغنگيري جهت جداسازي روغن از سيبزميني سرخ شده به كار ميرود. در اين دستگاه روغنهاي بازيابي شده از چيپس به مخزن دستگاه هدايت ميشود. دستگاه طعم دهنده چيپسچيپس سيبزميني بعد از سرخ شدن براي طعمدار شدن به اين دستگاه منتقل ميشود. سيستم بسته بتدي چيپسدر اين سيستم از بالابر توزيندار مشتمل بر ظرفهاي خاص جهت انتقال چبپس به دستگاه بستهبندي مجهز به سنسورهاي الكترونيكي و PLC استفاده ميشود كه در آن ضمن پركردن و دوخت بسته با محصول داخل آن را با گاز خنثي ازت پر ميكند. سيستم بستهبندي مجهز به جت پرينت درج مشخصات قيمت و تاربخ روي بستهها ميباشد. محصول توليد خروجي از دستگاه بسته در كارتنهاي آماده حمل به انبار و بازار قرار ميگيرد. طرح توجيهي توليد چيپس | بررسي بازار و رقباتا پايان سال 1398 تعداد 74 واحد صنعتي با اشتغال 3856 با ظرفيت اسمي 123975تن چيپس سيبزميني در طعمهاي مختلف در كشور در حال فعاليت ميباشند. در اين طرح با تحقيقات بازار و محاسبه مصرف داخلي براساس مجموع عرضه داخلي و واردات و كم كردن از ميان صادرات در طول يك دهه گذشته و با پيشبيني تقاضاي 5 سال آينده و تحليل موازنه مطالعه توليد در 5 سال گذشته ميزان واقعي تفاضا مشخص شده است؛ براين اساس اين طرح در راستاي پاسخگويي به مازاد كمبود توليد محصول در آينده ارايه گرديده است. با اين توضيح كه نسبت تبديل جوازهاي تاسيس صادره به پروانه بهرهبرداري اندك بوده و از 684 مجوز تاسيس صنعتي صادره تنها 23 واحد در راستاي عرضه داخلي با ظرفيت اسمي 47110 در حال فعاليت هستند. بنابراين در صورت رفع موانع پيشرو در طول پنج سال آينده بخشي از مازاد ظرفيت توليدي مورد نياز را تامين نمايند.
طرح توجيهي توليد چيپس | سرمايه گذاري مورد نيازبر اساس مطالعات انجام شده احداث واحد توليد چيپس سيب زميني در سال جاري با ظرفيت اقتصادي حدود 59 ميليارد ريال سرمايه نياز دارد. نرخ بازدهي داخلي سرمايه گذاري بيشتر از 34 درصد بوده و در كمتر از 3 سال بعد از به توليد رسيدن سرمايه اوليه برگشت خواهد شد. در ادامه خلاصهاي از نيازمنديهاي احداث اين واحد با ظرفيت عملي توليد 300 تن در سال ارائه شده است: مشخصات عمومي طرح
جدول سرمايه گذاري طرح
شاخص هاي مالي
طرح توجيهي توليد چيپس | مزاياي اجراي طرح
طرح توجيهي توليد چيپس | نتيجه مطالعات مالي و اقتصاديشاخصهاي مالي و اقتصادي برگرفته از محاسبات مالي كه از نرمافزار Comfar III Expert و برمبناي طرح توجيهي استخراج شده وضعيت قابل قبولي را به لحاظ مالي براي توليد چيپس با كيفيت نشان ميدهد. به دليل وجود تقاضاي مازاد در طول چند سال اول زمينه بسيار مساعدي براي ايجاد اين واحد فراهم است. جهت اخذ مجوزهاي توليد اين محصول و تامين زيرساخت براساس پلانهاي مهندسي توليد استاندارد و صادرات محور ميتوانيد در تمامي مراحل انجام كار از زمان بررسي ايده تا پيادهسازي و زمان بهرهبرداري از مشاوران و كارشناسان خبره و باتجربه كاردوك كمك بگيريد. براي اطلاع از نحوه نوشتن طرح توجيهي و دريافت خدمت از كارشناسان كاردوك كليك كنيد.
براي دريافت مشاوره در زمينه انواع طرح هاي توجيهي ميتوانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.
منبع: طرح توجيهي توليد چيپس
امتیاز:
بازدید:
|
|
||||
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |