كاردوك
مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك

در بسياري از كشورهاي پيشرفته سرمايه‌گذاري انبوهي روي توليد و توزيع محصولات لبني انجام شده و با توجه به نقش مهم اين محصولات در سلامتي انسان‌ها، پيشرفت بسياري در ارتقا سطح تكنولوژي و اتوماسيون ماشين آلات صنعتي، سيستم‌هاي مديريت شبكه لجستيك، تامين مواد اوليه و توزيع محصولات با توجه به محدويت زماني نگهداري و سلامتي آن‌ها از زمان توليد تا مصرف ايجاد شده است. حساسيت تامين به موقع شير سالم و باكيفيت استاندارد براي توليد توسط كاميون‌هاي داراي مخازن استاندارد صنايع غذايي و خودروهاي يخچال دار حمل و توزيع محصولات توليد مطابق با نياز خط توليد كارخانه و سفارش محصولات سبب شكل گيري سامانه‌هاي لجستيك با قابليت‌هاي كنترل برنامه‌ريزي شده است. در طي نگارش طرح توجيهي توزيع محصولات لبني به طور كامل به راه حلي براي اين مسائل پرداخته مي‌شود.

ضعف در ارايه خدمت و كمبود شركت‌هاي تخصصي حمل و نقل شير و محصولات لبني در كشور بسياري از كارخانه‌هاي توليدي كشور را كه با مشكل تامين به موقع مواد اوليه و حمل سالم، سريع و به موقع محصولات توليد مواجه هستند، وادار كرده كه به جاي توسعه بنگاه‌ها و افزايش ظرفيت و ايجاد تنوع در محصولات توليدي و پاسخگويي به نياز بازار، راساً بر روي خريد انواع خودرو سبك و سنگين خاص تامين شير و حمل محصولات سرمايه‎‌گذاري نمايند و يك بنگاه حمل ونقل را به موازات شركت توليدي خود ايجاد نمايند. تعدادي از كارخانه‌هاي توليدي نيز به دليل فقدان وجود شبكه حمل و نقل تخصصي با قابليت برنامه پذيري از بخش توليد دچار زيان‌هاي زيادي مي‌شوند، چرا كه نه به موقع مواد اوليه را دريافت مي‌كنند و نه در زمان و شرايط  مناسب محصولات‌شان به بازار مي‌رسانند. جهت سفارش و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره كسب و كار در زمينه توليد در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي توزيع محصولات لبني

طرح توجيهي توزيع محصولات لبني | حجم بازار حمل محصولات لبني كشور

روش‌هاي نوين حمل محصولات لبني صنعتي به بازار مصرف در كشورهاي پيشرفته با حصول اطمينان از بهداشتي بودن محيط و شرايط حمل محصول و توجه به ضرورت تسريع در دريافت و تحويل شير مبتني بر فناوري اطلاعات و ارتباطات شكل گرفته است. توليد شير خام در دامداري‌هاي صنعتي كشور در سال ۹۵ حدود ۴ميليون و ۸۰۰هزار تن و در سال بعد به بيش از  5ميليون تن رسيد كه اين بستر و توجه به فراورده‌هاي مبتني بر اين پتانسيل مي‌تواند ضمن تامين نياز شير خام سالم كشور امكان صادرات محصولات لبني را نيز فراهم نمايد.

اين حجم بازار فزاينده تعداد واحدهاي توليد صنعتي و غيرصنعتي محصولات لبني كشور را واداشته كه طرح‌ها و ظرفيت‌هاي توليد و خدمات خود بر اساس تقاضاي ساليانه هشت ميليون تني در سال برنامه ريزي نمايند. بخشي از اين ظرفيت در شبكه خارج ار توليدات صنعتي به مصرف مي‌رسد و قريب به 5ميليون تن شير خام دامداري‌ها در اختيار واحدهاي صنعتي قرار مي‌گيرد. اين درحالي است كه در كشور خطوط توليد شير خشك نيز بخشي از شير توليدي را در حدود 2500تن در سال جذب مي‌كنند. در اين شبكه گسترده جمع آوري و توزيع بايد بار ميكروبي شير خام زير يك ميليون و درصد چربي و پروتتين آن حدود 3درصد باشد.

طرح توجيهي توزيع محصولات لبني | تعريف شبكه لجستيك محصولات لبني

شبكه حمل محصولات لبني ساختاري نرم افزاري و سخت افزاري مديريت شده است كه قادراست با استفاده از نرم افزار تحت شبكه امن، تامين مواد اوليه و توزيع محصولات لبني به صورت عمده و مويرگي با قابليت برنامه پذيري،رديابي و كنترل ماشين آلات حمل و مبادي توليد، تحويل، توزيع و فروش در يك ساختار يكپارچه مديريت نمايد.

اين شبكه به تمامي حلقه‌هاي ذي‌نفعان اين زنجيره با سطح دسترسي مناسب آنلاين كارتابل نرم افزاري تخصيص مي‌دهد تا امكان برقراري خريد، فروش و ارائه خدمات متوازن و سريع فراهم نمايد. با راه اندازي اين سامانه و بكارگيري بهره‌وري ظرفيت‌هاي بلااستفاده توليد، توزيع و ناوگان خودروهاي سبك، متوسط و ويژه تامين مواد اوليه و توزيع محصولات از مزرعه تا كارخانه و از كارخانه تا فروشگاه مي‌تواند كمك شاياني به كاهش هزينه، افزايش ارزش افزوده و سود بنگاه‌ها را تضمين و تثبيت نموده و از زيان‌هاي ناخواسته در اين زنجيره جلوگيري جدي به عمل آورد.  

طرح توجيهي توزيع محصولات لبني | ضرورت هاي راه انداز شبكه حمل و نقل

نظر به حساسيت بالا و ماندگاري كم شير خام به لحاظ زماني، حمل و نقل سالم و سريع آن، همواره از اهميت بالايي برخوردار بوده است. لذا سعي بر اين است كه شير توليدي از دامداري‌ها بايد در حداقل زمان ممكن پس از دوشيدن (ترجيحاً دو ساعت) تحت شرايط مناسب خنك و بهداشتي جمع آوري شده و با همين سرعت به مجتمع‌هاي فرآوري صنعتي و توليدي منتقل شود.

سپس محصولات لبني توليد شده نيز در سطح كشور به صورت مستمر و پس از توليد و آماده شدن از طريق شبكه توزيع براساس سفارش تحويل مراكز فروش و مصرف گردد. اين امر روزانه و بدون توقف فقط با برنامه ريزي دقيق جذب، حمل شير و فراورده‌هاي آن به صورت متمركز ميسر مي‌شود كه ضمن صرفه جويي در منابع و زمان امكان نظارت‌هاي بهداشتي بر عملكرد توليدكنندگان، توزيع كنندگان و فروشندگان و فرايندهاي توليد و ارائه خدمات را توسط دستگاه‌هاي نظارتي بسيار بهتر فراهم مي‌نمايد.

 

طرح توجيهي توزيع محصولات لبني | نيازمندي‌هاي اوليه اجراي طرح

  • تيم فعال نيروي انساني داراي ساخت، توان مالي، مديريتي و فني شايسته
  • تهيه طرح توجيهي فني اقتصادي و مالي لجستيك صنايع
  • امكان پذيري تامين منابع مالي اجراي طرح
  • تهيه نرم افزار مديريت لجستيك با هماهنگي ذي‌نفعان سه حوزه
  • تعريف ساختارهاي حقوق مورد نياز و رايزني با تمامي ذي‌نفعان شبكه  

 

استانداردهاي شبكه لجستيك صنايع لبني

در شبكه و زنجيره تامين و توزيع محصولات لبني بايد به استاندارهاي شير مورد نياز كارخانه‌هاي صنعتي به شرح ذيل توجه شود. 

استاندارد شماره 164 با موضوع    ” ويژگي‌ها و روش‌هاي آزمون شير خام”

 استاندارد شماره 164 با موضوع    ” ويژگي‌ها و روش‌هاي آزمون شير خام”

استاندارد شماره 2406   با موضوع    ” ويژگي‌ها ميكروبيولوژي شير و فراورده هاي لبني “

استاندارد شماره ۴۶۲۹با موضوع    ” آيين كار بهداشتي كارخانجات شير و فرآورده هاي آن “

استاندارد شماره ۳۵۴۹با موضوع    ” آيين كار نگهداري و حفاظت شير پس از دوشش “

استانداردهاي حمل شير خام

مطابق دستورالعمل سازمان دامپزشكي كشور تانكر خودروهاي حمل شير جنس بايد داراي شرايط ذيل باشد:

  •  جنسن تانكر از استيل ضدزنگ و داراي دو جداره و قابل شستشو و ضدعفوني باشد.
  • خودرو بايد مجهز به سيستم شستشو در محل (CIP=Cleaning In Place) باشد.
  • تجهيزات و مخازن تانكر حمل شير قبا از بارگيري بايد شستشو و ضدعفوني شوند.
  • دماي شير حمل شده در زمان بارگيري بايد بين ۲ تا ۴درجه سانتي گراد و هنگام تحويل شير در مراكز جمع آوري و يا كارخانجات فرآوري حداكثر ۸ درجه سانتي گراد باشد.
  • نمونه برداري شير جهت انجام آزمايش‌هاي شير خام بايد برابر استانداردهاي نمونه برداري شير و توسط افراد ذي‌صلاح و مورد تاييد سازمان دامپزشكي انجام گيرد.
  • كليه مراكز و كارخانجات فرآورده‌هاي لبني (كارگاه و كارخانجات غني سازي، توليد بستني و ماست بندي و …) بايد شير مورد نياز واحد خود را از مراكز جمع آوري شير و يا دامداري‌هاي مجاز دريافت نمايند.

طرح توجيهي توزيع محصولات لبني | بررسي اجمالي  آماري بخشي از محصولات لبني كشور

بررسي آمار بنگاه‎‌هاي صنعتي تا پايان سال 1399 در بخش توليد شير صنعتي، ماست و پنير بشرح زير است، البته به اين آمار توليدات صنفي و سنتي محصولات مشابه را نيز بايد اضافه نمود.

پروانه‌هايي بهره‌برداري انواع شير كشور

تعداد

سرمايه (م.ر)

اشتغال اسمي

ظرفيت اسمي 

واحد  سنجش

623

310001733

207692

6994963

تن

جواز هاي تاسيس توليد انواع شير صادره كشور

تعداد

سرمايه

اشتغال اسمي

ظرفيت اسمي

واحد  سنجش

2042

474523145

125541

51476302

تن

جوازهاي تاسيس توليد انواع شيرداراي پيشرفت بالاي 60درصد

تعداد

سرمايه

اشتغال اسمي

ظرفيت اسمي

واحد  سنجش

86

28229515

5916

15625967

تن

 

پروانه هايي بهره‌برداري انواع ماست كشور

تعداد

سرمايه (م.ر)

اشتغال اسمي

ظرفيت اسمي

واحد  سنجش

473

91944923

56591

2412765

تن

  جوازهاي تاسيس توليد ماست صادره كشور

تعداد

سرمايه

اشتغال اسمي

ظرفيت اسمي

واحد  سنجش

2003

428347801

101487

15655867

تن

جوازهاي تاسيس توليد ماست كشور داراي پيشرفت بالاي 60درصد

تعداد

سرمايه

اشتغال اسمي

ظرفيت اسمي

واحد  سنجش

67

11009533

3523

237294

تن

 

پروانه‌هاي بهره‌برداري انواع پنير كشور

تعداد

سرمايه (م.ر)

اشتغال اسمي

ظرفيت اسمي

واحد  سنجش

889

606880798

306240

1480703

تن

جوازهاي تاسيس توليد انواع پنير صادر كشور

تعداد

سرمايه

اشتغال اسمي

ظرفيت اسمي

واحد  سنجش

1786

897696119

128432

3461465

تن

جوازهاي تاسيس توليد انواع پنير كشور داراي پيشرفت بالاي 60درصد

تعداد

سرمايه

اشتغال اسمي

ظرفيت اسمي

واحد  سنجش

120

64929844

6618

229985

229985

براي مشاهده ساير انواع طرح توجيهي صنعتي هاي نوشته شده توسط تيم كاردوك كليك كنيد.

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار تخصصي و متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • ارايه بررسي‌هاي بازار محصول و خدمات مورد نياز  
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي توزيع محصولات لبني

امتیاز:
بازدید:
[ ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۱۷:۵۱ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 8
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی