كاردوك
مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك

طبق پيش‌بيني‌ها واردات كره كشور چين در سال 2021 با 14درصد افزايش به 140 هزار تن برسد كه 73000تن از آن را از آمريكا وارد نمايد. چين در حال حاضر  به بزرگترين بازار واردات كره در جهان تبديل شده است. طي چند سال گذشته تا اكتبر سال 2020، واردات كره در چين رشد كرد و  مصرف ساليانه جهان نيز به دليل استفاده گسترده از كره در توليد نان و محصولات آردبر و همچنين در پخت و پز خانگي رشد كرده است. واردات محصولات لبني اتحاديه اروپا نيز تا اواخر سال 2019 داراي 2درصد افزايش بوده است كه بيشتر اين كره را از ايرلند وارد كرده‌اند، واردات كره از هند نيز تا اكتبر تقريباً دو برابر و به 10200 تن رسيده است. در ادامه طرح تويد كره گياهي را بر اساس موقعيت كشورمان بررسي كرده‌ايم. براي سفارش و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

 براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي توليد كره گياهي مارگارين

طرح توليد كره گياهي | معرفي محصول 

مارگارين محصولي ناشي از فرايند امولسيوني تركيب آب و روغن  است كه در آن طي فرايند  قطره آب  و بصورت پيوسته  در چربي محصول  پراكنده و محصور شده است و بسته به نوع  كاربرد و نيازبازار مصرف  انواع مارگارين با  تركيب هاي متفاوتي از روغن و چربي  بر اساس اموليسون سازي توليد مي شود

انواع محصول  

با توجه به توسعه صنايع غذايي و تكنولوژي هاي آن امكان تنوع پذيري توليد  متناسب با ويژگي هاي مورد انتظار از  مارگارين گسترش يافت  براي نمونه مارگارين هاي داراي مقدار كمتر چربي اشباع شده و اسيدهاي چرب ترانس نرم تر بوده و  بلحاظ كالري و ميزان چربي متنوع مي باشند  مارگارين رژيمي نرم  و در حدود چهل درصد چربي دارد و ماگارين نرم  داراي ميزان  كالري دوبرابري نسبت به نمونه قبل و  ميزان هيدروژنه شدن كمتر نسبت به ماگارين عادي  است  ماگارين  ساخته شده از انواع روغن نباني  بعضاً هيدروژنه شده ،مواد نگهدارنده ،شير كم چربي و آب  بهمراه ويتامين هاي مفيد A و D را مي توان  براساس نوع مصرف و كاربرد  نبر دسته بندي نمود  همانند ماگارين هاي با  خاصيت كشساني بيشتر ،ماگاربن هاي مورد استفاده در صنايع غذايي آردبر وقناديها   ،ماگارين  مخصوص توليد كرم هاي خوراكي و سرخ كردني ها 

 

فوايد مارگارين

در ماگارين  بدليل استفاده از روغن هاي نباتي بطور طبيعي رنگ  آن سفيد مايل به زرد كم­رنگ  مي باشد  بيشترين مزيت آن را مي توان  وجود چربي‌­هاي چند  رشته اي اشباع‌ نشده همانند امگا 3 و امگا 6 در آن دانست  كه  موجب  كاهش كلسترول خون و پايين آمدن احتمال ابتلا به  بيماري هاي  قلبي و عروقي مي شود.  كره حيواني و مارگارين از نظر ميزان كالري باهم تفاوت زيادي ندارند كره حيواني  برخي از چربي‌­هاي طبيعي را دارد كه براي محكم شدن استخوان‌­ها مفيد هستند.

طرح توليد كره گياهي | كد ISIC محصول

مطابق طبقه بندي وزارت صنعت معدن و تجارت محصولات مرتبط با كره گياهي داراي كدهاي ايسيك به صررت زير هستند.

كد آيسيك

محصول

1514512409

مارگارين مايع

1520512777

كره پاستوريزه مخلوط از كره حيواني و روغن گياهي اسپريد (پخش پذير)

1514512408

مارگارين جامد

1520412709

انواع كره پاستوريزه

1520412717

كره مخلوط از كره حيواني و روغن گياهي

طرح توليد كره گياهي | بررسي استانداردهاي اجباري محصول

با مراجعه به فهرست استانداردهاي ملي موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران ضمن رعايت استاندارهاي عمومي صنايع غذايي استاندارهاي ويژه توليد به شرح ذيل تدوين شده‌اند. 

  • مارگارين (كره نباتي) – ويژگي‌هاي ميكروبي شماره استاندارد 5637
  • روغن‌ها و چربي‌هاي حيواني و گياهي –مارگارين (كره نباتي) شماره استاندارد 7513
  • كره گياهي (مارگارين) – ويژگي‌ها و روش‌هاي آزمون شماره استناندارد  143
  • كره گياهي (مارگارين) اندازه‌گيري ويتامين A روش آزمون شماره استاندارد 8814             

طرح توليد كره گياهي | معرفي موارد مصرف و كاربرد مارگارين

مارگارين مورد بررسي در اين طرح به شكل جامد و مايع در دسته روغن و چربي‌ها مورد مصرف خانوار، بنگاه‌هاي صنعتي توليد مواد غذايي، قنادي‌ها و صنايع آردبر مورد استفاده قرار مي‌­گيرد، از اين ­رو محصول مورد بررسي هم ماهيتي مصرفي و هم واسطه‌اي دارد.

طرح توليد كره گياهي | بررسي ميزان مصرف محصول

مصرف سرانه انواع روغن نباتي در ايران حدود 18كيلوگرم برآورد شده است كه به دو شيوه مصرف مستقيم در محيط خانوار و به صورت غيرمستقيم از طريق خريد و مصرف در محصولات صنايع غذايي كيك و بيسكويت و شيريني و شكلات و كنسرو مي‌باشد. كره گياهي همانند كره حيواني نيز به عنوان غذاي انسان مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

بررسي كالاهاي جايگزين كره گياهي

كره گياهي يك ماده غذايي طبيعي و گياهي قابل جايگزين با محصولاتي همچون كره حيواني كه داراي كالري نسبتاً برابري هستند، قرار مي‌گيرد. كره حيواني متشكل از شير تازه گاو با 35درصد چربي، 51درصد آب و 5درصد املاح شير مي‌باشد. درحالي كه كره گياهي از جامد كردن روغن‌هاي مايع با روش خاص و افرودن عطر و طعم كره بدست مي‌آيد. كره گياهي ارزان‌تر است و براي مبتلايان به بيماري‌هاي قلبي و عروقي مصرف كره گياهي توصيه مي‌شود.

طرح توليد كره گياهي | فرايند توليد مارگارين

به طور كلي فرايند توليد كره گياهي را مي‌توان در دو مرحله به صورت زير تعريف كرد:

مرحله اول: توليد روغن از دانه هاي روغني

مرحله دوم : توليد كره از روغن

در اين طرح به منظور تناسب طرح با سرمايه‌گذاري صرفا مرحله دوم فرايند توليد يعني مرحله توليد كره از روغن مورد نظر مي‌باشد.

 

مرحله نخست در فرايند توليد ماگارين آماده سازي مواد اوليه در دو فاز آب و چربي و افرودن مواد افزودني به روغن همانند ويتامين‌ها، طعم دهنده‌ها، امولسيفايرها و ساير افرودني‌هاست. مواد افرودني در دماي 50 الي 60درجه سانتي‌گراد به روغن افزوده شده و پس از اختلاط فازي در دماي 70 تا 80 درجه پاستوريزه مي‌گردد. پس از اين مرحله، مخلوط خنك شده، كريستاليزه شده و به بخش بسته‌بندي منتقل مي‌گردد.

فارهاي فرايند صنعتي توليد مارگارين

فاز چربي

در اين فاز از چربي­‌هاي مختلفي مي‌توان در تهيه مارگارين استفاده نمود كه مي‌تواند به تناسب نوع مارگارين مخلوطي از چربي و روغن‌هاي متفاوت را بكار گرفت كه در مرحله آماده‌سازي در شرايط دمايي برنامه ريزي شده، قبل از امولسيون سازي آماده تصفيه و در صورت لزوم هيدروژنه مي‌شود.

فاز آبي

در اين فاز شير بدون چربي پاستوريزه شده با افزودن مايه لاكتيكي حالت تخمير پيدا مي‌كند و به آن موادي افزودني همانند طعم ­دهنده و مكمل غذايي به همراه ويتامين A و D و نمك افزوده شده و در تانك ذخيره به خوبي مخلوط و هموژن مي‌گردند. 

فاز امولسيون سازي

استفاده از امولسيفايرها مارگارين را به صورتي درمي آورد كه از آن بتوان براي سرخ كردن مواد غذايي نيز استفاده نمود. بدون اينكه آب متراكم موجود در آن به اطراف پاشيده شود، عوامل امولسيون كننده مورد استفاده در توليد مارگارين لستين، GMS و موثرترين امولسيفايرها نثبيت وضعيت كريستال­‌هاي آن سوربيتان منو استئارات و استرهاي اسيد سيتريك منو گليسريدها مي‌باشند.

 

طرح توليد كره گياهي | زون هاي صنعتي توليد مارگارين

فرايند مارگارين و محصولات وابسته حاوي يك فاز آب و يك فاز چربي است بنابراين مي‌تواند به عنوان فرايند امولسيوني آب در روغن تلقي مي‌شود. امولسيون كه در آن فاز آب به خوبي بصورت قطره و بصورت پيوسته در چربي محصول پراكنده شده است و بسته به نوع كاربرد محصول تركيب فاز چربي طي فرآيند توليد بر اساس اموليسون سازي انتخاب مي‌شود.

زون يك : فاز آماده سازي آب و چربي

مواد اوليه اغلب به صورت انبوه در اين فاز آماده مي‌شود، آب آشاميدني مورد استفاده در فرايند بايد از كيفيت خوبي برخوردار باشد. كيفيت آب در مرغوبيت محصول نهايي بسيار تأثير دارد. در فاز آبي غير آب ساير مواد شامل نمك، پروتئين هاي شير، شكر، تثبيت كننده‌ها (اسپردهاي كاهش يافته و كم چربي)، مواد نگهدارنده و طعم دهنده‌هاي محلول در آب آماده سازي مي‌شود. 

زون 2 : آماده سازي امولسيون

امولسيون سازي با انتقال و ميكس روغن‌ها و چربي‌هاي مختلف تهيه مي‌شود. اختلاط چربي‌هاي آماده شده با فازآبي در اين مرحله  انجام مي‌شود. براي تكميل مرحله چربي فامولسيفاير و ساير مواد افزودني محلول در روغن به تركيب چربي اضافه مي‌شود. وقتي همه مواد تشكيل دهنده مرحله چربي به درستي مخلوط شدند به همراه مواد آماده شده در فاز آب به صورت كنترل شده وارد فاز تركيب امولسيون تحت اختلاط فشرده مي‌شود.

امولسيون سازي داراي سيستم سنجش جريان و توزين جرمي براي كنترل نسبت مواد اضافه شده به مخازن است. در اين فاز براي اينكه بتوانيد ازخط تبلور به طور مستمر در فرايند استفاده شود، از يك سيستم دو مخزني براي تهيه امولسيون استفاده مي‌شود. بنابراين در هر لحظه خط تبلور محصول از يك مخزن تغذيه مي‌شود، در حالي كه يك مخزن جانشيني به عنوان رزرو وجود دارد. 

 

 زون 3:  پاستوريزاسيون

ورود مواد از مخزن با فرامولسيون سازي به طور مداوم از طريق يك مبدل حرارتي صفحه‌اي (PHE) داراي پمپ به مبدل حرارتي سطحي تحت فشار و پرفكتور جهت تبلور قبل از ورود به پاستوريزاسيون انتقال مي‎‌يابد. فرآيند پاستوريزاسيون سبب مهار رشد باكتري‌ها و ساير ميكروارگانيسم‌ها مي‌شود، بنابراين ثبات ميكروبيولوژيكي را بهبود مي‌بخشد.

فرآيند پاستوريزاسيون پس از آماده سازي امولسيون در دماي 45-55 درجه سانتيگراد يك توالي گرمايش و نگهداري امولسيون در دماي 75-85 درجه سانتيگراد به مدت 16 ثانيه و سپس خنك كنندگي تا دماي 45-55 درجه سانتي گراد انجام مي‌شود. 

زون 4 : چيلر، كريستال سازي و  ورزدادن محصول

امولسيون با استفاده پمپ پيستوني فشار قوي (HPP) به خط تبلور انتقال مي‌يابد. خط تبلور براي توليد مارگارين و محصولات مرتبط معمولاً  از يك سيستم فشار قوي كه توسط آمونياك يا گاز فريون خنك كننده تشكيل شده (چيلر و دستگاه‌هاي روتور پيني كريستاليزر) در خط فراوري قرار مي‌گيرند. شدت و زمان فراوري مورد نياز براي ايجاد الاستسيته در محصولات پس از خط تبلور اعمال مي‌شود. نقطه كليدي در خط تبلور اعمال فشار بالا هم زمان با برودت محصول امولسيوني است. 

 

در اين سيستم امولسيون گرم به سرعت خنك و متبلور مي‌شود. بلورهاي چربي متبلور شده يك شبكه سه بعدي را تشكيل مي‌دهند كه در آن قطرات آب و روغن مايع به دام انداخته شده‌اند و در نتيجه محصولي با خاصيت منعطف نيمه جامد ساخته مي‌شود. از آنجا كه در خط تبلور معمولاً بيش از يك محصول توليد مي‌شود، پرفكتور  اغلب از دو يا چند بخش يا لوله‌هاي خنك كننده به منظور انعطاف‌پذير خط تبلور استفاده مي‌كند. فرآيند تبلور و فراوري پس از آن تأثير زيادي در مشخصات مارگارين نهايي و محصولات اسپريدي را دارد. پس از سرد شدن محصول در سيستم تيلور و پرفكتور كريستال‌هاي محصول را براي مدت زمان مشخصي ورز داده تا به يك شبكه سه بعدي مطلوب محصول برسند. 

 زون  5:  سيستم پر كردن بسته بندي

دستگاه‌هاي بسته بندي و پر كننده مختلفي وجود دارد كه در انتهاي خط استفاده مي‌شود. خطوط جديد توليد بدليل حساسيت فرايند داراي PLC كنترل و تنظيم فرايند هستند كه در ضمن كنترل و مانيتورينگ فرايند خط توليد، هنگام پردازش در صورت وجود خطا، هشدارها را به اپراتور ارسال مي‌نمايد. 

 سيستم شتشو در محل CIP

 تميزكننده خط توليد بحش ضروري فرايند احداث واحد توليد مارگارين است. يك  واحد مدرن مارگارين از زمان توليد مارگارين بايد به طور منظم تميز شود. براي حفظ بهداشت فرايند پاكيزگي از چربي‌ها و محصولات حاوي پروتئين، فواصل كوتاه تميز كاري لازم است كه از طريق محلول‌هاي تميز كننده انجام شود. CIP داراي مخازن ذخيره ويژه فرايند است و يك راه حل سازگار با محيط زيست و اقتصادي پاكيزيگي صنايع غذايي است و در صورت نصب چندين خط توليد در يك كارخانه، امكان تنظيم مسيرهاي تميزكاري موازي CIP وجود دارد كه كاهش قابل توجهي در زمان تميز كردن و هزينه‌ها فراهم مي‌آورد. براي مشاهده ساير طرح توجيهي صنعتي هاي نگارش شده توسط تيم كاردوك كليك كنيد.

 

 

پروانه بهره برداري انواع كره و روغن مايع وجامد مارگارين  تا سال 1400 در كشور 

تعدادبنگاه

سرمايه

اشتغال

ظرفيت

واحد سنجش

39

40323883

9729

320150

تن

ظرفيت توليد عملي سال اول طرح

محصول

ظرفيت توليد

واحد

كره گياهي

500

تن

كره حيواني

500

تن

خدمات قابل ارايه كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار تخصصي و متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • ارايه بررسي‌هاي بازار محصول و خدمات مورد نياز  
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

 براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي توليد كره گياهي مارگارين



:: بازديد از اين مطلب : 0

امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرح توليد كره گياهي،
موضوع:
[ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۱:۰۲ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 7
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی