كاردوك مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك
|
اگر دست پخت خوبي داريد، تهيه غذاي خانگي يكي از مناسب ترين مشاغلي است كه مي توانيد انتخاب كنيد. اما بايد در نظر داشته باشيد كه طبخ براي 4 تا 10 نفر تفاوت زيادي با 200 پرس غذا در روز دارد. تهيه غذاي خانگي جوانب مختلفي دارد كه مهم ترين آن دستور پخت مورد استفاده است. شما با دستور پخت متفاوت تان مي توانيد خيلي سريع مشتريان ثابت خود را پيدا كنيد. اين كار نيز سختي ها و دشواري هاي خودش را دارد كه لازم است قبل از ورود به آن در مورد آن ها تفكر نماييد. جهت اطلاع از چگونگي راه اندازي كسب و كار خانگي كليك كنيد.
براي ثبت نام يا دريافت مشاوره در زمينه تهيه غذاي خانگي ميتوانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.
منبع: تهيه غذاي خانگي
تهيه غذاي خانگيتهيه غذاي خانگي يكي از پردرآمدترين و پر زحمت ترين مشاغلي است كه براي بسياري از افراد به خصوص خانم ها جذابيت دارد. اما شروع هر كاري بدون بررسي هاي مورد نياز كاري بيهوده خواهد بود. از اين رو بايد از همان ابتدا به سوالات زيادي پاسخ دهيد تا بتوانيد در اين مسير به موفقيت مورد نظرتان برسيد. 1- مشخص كردن هدفشما بايد هدف خود را از تأسيس يك تهيه غذاي خانگي مشخص كنيد. در صورتي كه ندانيد قرار است چه كاري انجام دهيد و چه مسيري را طي كنيد، در ميانه راه پشيمان ميشويد و يا با مشكل برميخوريد. بايد هدف خود را از ايجاد تهيه غذاي خانگي مشخص كنيد و خود را به چالش بكشيد. مثلاً بررسي كنيد كه 1- آيا مغازه داريد و ميخواهيد از مشتريها در همانجا پذيرايي كنيد؟ 2- آيا ميخواهيد در گوشهاي از خانه غذا تهيه كرده و براي مشتريها ارسال كنيد؟ 3- آيا ميخواهيد چند نوع غذاي محدود براي ارائه به سازمانها، شركتها يا محيطهاي اداري تهيه كنيد؟ 4- آيا در نظر داريد با تبليغات از همه جاي شهر مشتري داشته باشيد و غذاهاي متنوعي در منوي پيشنهاديتان وجود دارد؟ 5- فينگر فود، غذاي سنتي، غذاي فرنگي، غذاي مخصوص گياهخوارها يا …. مشخص كنيد چه نوع غذايي مدنظرتان است. 2- بررسي هزينههاي مورد نيازهزينهها بخش جداييناپذير در كسب و كار تهيه غذاي خانگي است. پس قبل از هر اقدامي هزينهها را سبك و سنگين كنيد. ببينيد براي شروع، پيشرفت، خريد تجهيزات و مواد اوليه و براي طي كردن فرآيند دريافت مجوز به چه مقدار بودجه نياز داريد. از طرفي ديگر براي موارد ضروري و اتفاقات پيش بيني نشده هم بايد هزينههايي را در نظر گرفته باشيد كه در طول مسير با كمبود بودجه مواجه نشويد. 3- نيروي كارمطمئناً شما براي پيشبرد چنين شغلي نياز به چند نفر نيروي كار داريد. بنابراين بررسي كنيد كه چند نفر نيروي كار داخلي و خارجي بايد همراهتان باشند. برخي از نيروهاي كار براي داخل سالن مورد نظر شما نياز است و برخي از نيروهاي كار براي كار در بيرون از سالن يعني به عنوان پيك مورد نياز است. 4- نوع غذاي مورد نظر را مشخص كنيدبايد در يك دستهبندي مشخص شروع به تهيه غذا كنيد. نبايد در كنار غذاهاي سنتي، غذاهاي فرنگي سرو كنيد. معمولا تهيه غذاي خانگي شامل غذاهايي چون خورشتها، كوكوها، ميرزاقاسمي، كشك بادمجان، كوبيده، جوجه و... هستند. پس مشخص كنيد كه از بين غذاهاي سنتي قرار است چه مواردي را انتخاب كرده و بپزيد. 5- پخت با حجم كمهرچه دور ريز غذاهايتان كمتر باشد. به نفع شماست. پس در روزهاي اول كه كسي شما را نميشناسد بايد با تعداد كمتري شروع كنيد و آرام آرام كار را گسترش دهيد. اگر مغازه داريد تعداد مشتريانتان به نسبت بيشتر است و سرعت اضافه شدن آنها سريعتر خواهد بود. پس تقريبا روزي ۳۰ تا ۵۰ عدد غذا براي روزهاي اول كافي ميباشد. براي سرويس دهي بهتر بايد از شب قبل غذاها را نيم پز كنيد، با اين كار هم سرويس دهي سريع تر خواهد بود و هم غذاها كيفيت بالايي خواهند داشت. هرگز كيفيت كار را به خاطر هزينه ها پايين نياوريد، هيچ مشتري غذاي بي كيفيت شما را دوباره خريداري نمي كند. 6- تعيين ميزان فروشاگر به دنبال سود بالا در هر فروش باشيد، مسلما مشتريانتان محدود به قشر خاصي مي شوند. اما اگر با سود كمتر، فروش زيادي داشته باشيد؛ قشر بزرگ تري را ميتوانيد مورد هدف قرار بدهيد. بنابراين علاوه بر حفظ كيفيت بايد طوري قيمت را تعيين كنيد كه افراد متوسط جامعه (پر جمعيت ترين بخش جامعه) بتوانند از غذاي شما تهيه كنند. 7- انتخاب نام تجارينام تجارت كوچك خود را دست كم نگيريد. هر چقدر كيفيت غذاي شما خوب باشد، همچنان مخاطبان شما را از روي برندتان شناسايي ميكنند. مثلاً ميگويند قورمه بهاران بهترين طعم و مزه را دارد. بنابراين نامي مناسب و متناسب با فعاليتتان را در دستور كار خود قرار دهيد. نام تجاري خوب شما يك بازاريابي دقيق و اصولي محسوب ميشود. 8- يافتن مناسب ترين درگاه فروشيكي از دغدغه هاي اصلي كه بايد از ابتداي شروع كار داشته باشيد، بازاريابي است. امروزه گسترش اينترنت و فضاهاي مجازي فرصت مناسبي به كسب و كارهاي خرد داده تا بتوانند خود را به مخاطبان در هر مكاني بشناسانند. اما روش هاي مختلفي براي ورود به بازار وجود دارد كه با استفاده مشاوره كسب و كار مي توانيد راحت ترين و كم هزينه ترين راه را انتخاب نماييد. تجهيزات آشپزخانه صنعتي در تهيه غذاي خانگيپخت غذا با ظرفيت بالا، قابل مقايسه با مقدار آشپزي خانگي نيست، از اين رو تجهيزات آشپزخانه خانگي پاسخگوي شما نيست و نياز به تجهيزات قويتري داريد. پس بايد از شركتهاي توليد كننده تجهيزات آشپزخانه صنعتي اقدام به تهيه حداقل تجهيزات آشپزخانه كنيد. اقلام اوليه شامل موارد زير ميباشد كه البته بستگي به منوي غذاي شما دارد و ممكن است تجهيزات ديگري به آنها اضافه يا كم شود.
قبل از تهيه تجهيزات به منظور صرف بهينه بودجه در نظر گرفته شده و انتخاب درست تجهيزات از تجارب مشاوران و كارشناسان فروش تجهيزات آشپزخانه صنعتي بهره بگيريد و حتما به اين نكته توجه بفرماييد كه از شركتهاي توليد كننده كه محصولات را گارانتي ميكنند و خدمات پس از فروش ارائه ميدهند، تجهيزات را تهيه كنيد. مجوز ها و كارت بهداشت براي تهيه غذاي خانگيهمه مشاغلي كـه با سلامت مردم در ارتباط هستند از جمله اغذيه فروشيها بايد براي فعاليت مجوز و كارت بهداشت داشته باشند. بر اين اساس حتي افراد فعال در تهيه غذاهاي خانگي نيز ملزم به داشتن كارت بهداشت هستند. در خصوص مشاغل خانگي نيز مجوز فعاليت كسب و كار خانگي نيز لازم است. شما مي توانيد با دريافت مشاوره از كارشناسانكاردوك در اين مسير راحت تر به نتيجه برسيد. براي صدور كارت بهداشت روشهاي مختلفي وجود دارد، يكي از اين روشها كه اخيرا فعال شده، مراجعه بـه مراكز پيشخوان دولت اسـت. دفاتر پيشخوان تسهيلاتي را براي صدور هر چـه سريعتر كارت بهداشت در اختيار مردم و متقاضيان قرار داده اند. براي تهيه غذاي خانگي از كجا شروع كنيم؟ابتدا بايد امكانات خود را بسنجيد تا بر اساس آن ها تصميم گيري كنيد. سرمايه اوليه، امكانات و تجهيزاتتان را برآورد كنيد و در مقابل هزينه ها را نيز مشخص كنيد. از تجربه ديگران و كمك افراد متخصص نيز استفاده كنيد. عجله نكنيد، زمان مهم است اما در نهايت با شروع كار بدون بررسي ضرر بيشتري خواهيد كرد. همزمان با برآورد هزينه ها جهت دريافت مجوزها نيز اقدام كنيد. با دريافت مشاوره مي توانيد در كوتاه ترين زمان جواب بسياري از سوالات خودتان را بگيريد. سرمايه مورد نياز براي تهيه غذاي خانگيبا توجه به تنوع اجناس و تغيير قيمت ها در بازار نميتوان به طور دقيق سرمايه مورد نياز را برآورد كرد. به همين دليل بايد هر زمان كه تصميم به شروع تهيه غذاي خانگي گرفتيد، اقدام به برآورد هزينه ها نماييد. مركز كاردوك با تهيه پيش امكان سنجي در هر كسب و كاري به شما براي شروع كارتان خدمات مشاوره نيز ارائه مي دهد. مسلما زماني كه يك سري امكانات اوليه داشته باشيد، براي شروع كار هزينه كمتري نياز خواهيد داشت. معمولا مشاغل خانگي با كمك اعضاي خانواده ايجاد مي شود، اين نيروي كار به دليل مشترك بودن منافعشان مي توانند در كاهش هزينه ها كمك شاياني نمايند.
كوتاه سخن اينكه...تهيه غذاي خانگي ميتواند يك شغل خوب و خوشمزه باشد به شرط آنكه در هر حال كيفيت آن را حفظ كنيد و در رعايت بهداشت كوشا باشيد تا بتوانيد مشتريان وفاداري پيدا نماييد. با رعايت و دقت در نكات بالا ميتوانيد تهيه غذاي خود را راه اندازي كنيد. سؤالات متداول در خصوص تهيه غذاي خانگيآيا براي اين كار در منزل و تحويل به بيرون هم نياز به كسب مجوز هست؟بله براي شروع كار در خانه نيز نياز به مجوز كسب و كار خانگي و كارت بهداشت داريد كه به نسبت شرايط آسان تري دارد. براي تبليغات تهيه غذاي خود چه كاري بايد انجام دهيم؟با توجه به موقعيتي كه داريد بايد بهترين روش تبليغاتي را استفاده كنيد. براي مثال اگر در نزديك يك موسسه و يا ارگاني هستيد، مي توانيد با ارائه چند نمونه كار و بستن قرار داد فروش خود را تضمين نماييد. براي ثبت نام يا دريافت مشاوره در زمينه تهيه غذاي خانگي ميتوانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.
منبع: تهيه غذاي خانگي
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |