كاردوك مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك
|
معرفي محصول | طرح توليد خوراك ماهيآبزيان همانند ساير موجودات، جهت رشد و پرورش به مواد مغذي نياز دارند؛ در خوراك توليد شده براي ماهيها تمامي مواد موردنياز جهت تغذيه آنها از جمله پروتئينهاي جيواني و گياهي، مواد انرژي زا، املاح، ويتامينها و … با نسبتهاي استاندارد وجود دارد. خوراك ماهي با توجه به سن ماهيها و مواد اوليه اي كه در داخل آنها به كار رفته است، در اشكال مختلفي شامل پلت، خرد شده، پولكي، گرانول و رشته اي توليد مي شود. ظاهر خوراك ماهي نيز از اهميت بالايي برخوردار است به طوري كه غذاي آبزيان پرورشي بايد يك دست و خوش رنگ باشد و نظر ماهيان را به خود جلب كند. از سويي ديگر خوراك ماهيها بايد متناسب با سن ماهي و اندازه دهان آنها داراي اندازه، زبري، نرمي و خشكي متناسبي باشد. خوراك ماهي به دليل ارزان بودن مواد اوليه اي كه در توليد آن به كار ميرود، داراي قيمتهاي به صرفه و اقتصادي است. همينطور استفاده از غذاي خشك اين امكان را به افراد ميدهد كه همراه با آنها داروهاي خاص مثل آنتي بيوتيكها و … را نيز جهت كنترل بيماري در ميان آبزيان، به غدا اضافه نمايند. شما در هر جايي كه هستيد ميتوانيد براي تهيه طرح توجيهي كشاورزي ، دام و طيور با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد. ويژگيهاي خوراك ماهيتوليد كنندگان خوراك ماهي بايد در زمان توليد اين محصول سعي كنند غذايي را براي آبزيان توليد كنند كه داراي ويژگيهاي لازم باشد. در ادامه به مهم ترين ويژگيهاي خوراك ماهي اشاره كردهايم:
مواد اوليه مورد نياز در طرح توليد خوراك ماهيمواد اوليه مورد نياز در طرح توليد خوراك ماهي در كشورمان جزو مواد اوليه در دسترس و ارزان محسوب ميشود كه در ادامه به آنها اشاره كرده ايم:
بررسي بازار خوراك آبزيان | طرح توليد خوراك ماهيدر سالهاي اخير پرورش ماهي به خصوص ماهي قزل آلا به دليل متناسب بودن مزه آن با ذائقه مردم كشورمان، رو به افزايش است و در صنعت مواد غذايي استقبال خوبي از آن كرده اند. با توجه به جايگاه ويژه ماهي در رژيم غذايي مورد تاييد سازمان جهاني غذا و درو، ميتوان گفت پرورش ماهي به كسب و كاري پرسود مبدل شده است. در همين راستا توليد خوراك ماهي و آبزيان غني جهت پرورش ماهيهاي با كيفيت تر بسيار حائز اهميت است. جهت توليد خوراك ماهي ابتدا بايد از رفتارهاي تغذيه اي و نياز غذايي ماهيان مختلف آگاه شد و سپس با استفاده از تكنولوژيهاي نوين اقدام به توليد آنها كرد. البته لازم است اشاره كنيم كه حساسيت بسياري در تغذيه آبزيان وجود دارد و رعايت مسائل بهداشتي در پرورش آنها مهم است كه همين موضوع لزوم توليد غذاي ماهي باكيفيت را نشان ميدهد. كد آيسيك مرتبط با طرح توليد خوراك ماهيكد آيسيك خوراك آبزيان، كد 15331120 و كد آيسيك بسته بندي خوراك دام، طيور و آبزيان، كد 15331170 است. كد تعرفه گمركي غذا براي ميگو كد 23311313 و كد تعرفه گمركي غذا براي ساير آبزيان پرورشي كد 23311323 است. كالاهاي جايگزين و مكمل خوراك ماهيدر مراكز پرورش ماهي و آبزيان، متناسب با ميزان توليد و شرايط اقليمي، در فصول مختلف سال از خوراك ماهي با مكملها و درصدهاي متغيري از مواد اوليه استفاده ميشود اما تا به امروز جايگزيني براي اين نوع از خوراك ماهيها معرفي نشده است. معرفي بازار هدف خوراك ماهيكاربرد اصلي خوراك ماهي براي پرورش آبزيان به خصوص ماهيهاي سردآبي است . در كشورما شهرهاي كردستان، كرمانشاه و ايلام جزو بزرگ ترين پرورش دهندههاي ماهي در كشور هستند. با توجه به اين توضيحات ميتوان گفت بازار هد1ف توليد كنندگان خوراك ماهي، شهرهاي موجود در خط زاگرس هستند. البته لازم است اشاره كنيم كه علاوه بر اين، خوراك آبزيان به ديگر كشورها همچون عراق نيز صادر ميگردد. ضرورت اجراي پروژهدر سالهاي اخير مردم به گوشت ماهي به عنوان يكي از انواع گوشت سفيد بسيار توجه داشته اند. دليل آن هضم آسان و همچنين ارزش غذايي بالايي است كه گوشت ماهي از آن برخوردار است. اين موضوع نشان دهنده اهميت پرورش آبزيان را نشان ميدهد. به منظور افزايش كيفيت ماهيهاي پرورش يافته، بايد توجه بيشتري به غذاي مصرفي آنها داشت و از فرمولاسيونهاي علمي جهت بهبود كيفيت غذاي آنها استفاده كرد. دانش فني مورد نيازآبزيان جزو موجودات آهسته خوار هستند كه در آب زندگي ميكنند. بنابراين نميتوان براي آنها غذا را به صورت پودر و يا آردي شكل توليد نمود. عموما غذاي مصرفي ماهيها و آبزيان پرورشي به صورت اكسترود پلت يا كرامبل است. طي اين روش در درجه حرارت بالاي 90 درجه سانتي گراد، به اندازه 16 درصد بخار آب به اين خوراكها اضافه ميگردد. پس از اتمام مراحل توليد، خوراك توليد شده داراي دانسيته بالايي بوده و با وزن مناسبي كه دارد در آب فرو ميرود. در اين روش توليد بايد مقادير مناسبي از افزودنيها، جهت پيونده اجزا و مواد اوليه به كار گرفته شود. فرآيند توليد خوراك ماهي | طرح توليد خوراك ماهيفرآيند توليد خوراك ماهي در 10 مرحله خلاصه ميشود كه در ادامه به آنها اشاره كردهايم :
ماشين آلات و تجهيزات مورد نياز در توليد خوراك ماهيدر طرح توجيهي توليد خوراك ماهي به برخي ماشين آلات و تجهيزات نياز است كه در ادامه به ليست كامل آن اشاره كرده ايم:
خدمات قابل ارايه كاردوك به طرحها و واحدهاي توليد كنندهبراي تهيه طرح توجيهي در زمينههاي مختلف ميتوانيد با كارشناسان تماس بگيريد. از جمله خدمات مركز مشاوره كسب و كار كاردوك ميتوان به موارد زير اشاره داشت :
براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي ميتوانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.
منبع: طرح توليد خوراك ماهي
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |