كاردوك
مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك

ماليات‌ها منابع مالي مهم و اصلي كشورها براي توسعه زيرساخت‌ها محسوب مي‌شوند. اما متأسفانه فرار مالياتي باعث شده كه كمبود بودجه براي ساخت و توسعه زيرساخت‌ها افزايش پيدا كند. زماني كه افراد، شركت‌ها و گاهي برخي از اُرگان‌ها به نحوي قانوني و يا غير قانوني تلاش مي‌كنند تا از پرداخت ماليات خود شانه خالي كنند، فرار مالياتي رخ مي‌دهد كه اين مهم براي اقتصاد كشورها شرايط خوبي را ايجاد نمي‌كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه فرار مالياتي  مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: فرار مالياتي

 

 

فرار مالياتي

پرداخت ماليات در بسياري از كشورها جزء اصول شهروندي و براي رفاه حال افراد جامعه تعبيه شده است و دولت حق اين را دارد كه اگر افراد به دلايل غير قانوني از پرداخت ماليات خود طفره بروند، براي آن‌ها مجازات‌هايي را تعبيه كند. گاه ندانستن تعاريف و يا علل فرار مالياتي بسياري از كسب و كارها را دچار مشكل مي‌كند. 

اغلب تجار به دليل عدم آگاهي از چگونگي پر كردن فرم هاي مالياتي علارغم قوانين مربوط به حوزه فعاليت‌شان كه داراي بخشودگي هاي متعددي است، هزينه زيادي بابت ماليات پرداخت مي كنند. كافي از همان ابتدا از مشاوران مجرب استفاده كرده تا مشمول چنين ماليات‌هايي نشويد. بنابراين جهت دريافت كد اقتصادي كليك كنيد.

مفهوم فرار مالياتي

فرقي نمي‌كند كه افراد براي چه نوع مالياتي از پرداخت آن طفره مي‌روند. هر نوع اقدام در خصوص عدم پرداخت ماليات مانند ندادن اطلاعات لازم در مورد عوايد، منافع مشمول ماليات به مقامات مسئول، فرار مالياتي خوانده مي‌شود. فرار مالياتي ممكن است به روش‌هاي مختلفي صورت بگيرد ولي هدف اصلي در به كارگيري اين روش‌ها، عدم پرداخت كامل يا ناقص ماليات است.

انواع مختلف فرار مالياتي

فرار مالياتي انواع مختلفي دارد. رايج‌ترين نوع فرارهاي مالياتي به روش‌هاي زير صورت مي‌گيرد:

  • حساب سازي و حساب به حساب كردن آنها
  • استفاده صورت حساب خريد و هزينه بيش از يكبار
  • ثبت مطالبات سوخت شده واهي و غير واقعي
  • انعقاد قرارداد و فاكتورهاي صوري و غير واقعي
  • جا به جا كردن مقدار تعدادي و ريالي كالاي خريداري شده
  • كم فروشي و تغيير مقادير كمي و كيفي آن
  • ثبت ارز غير واقعي و محقق نشده

 

علت‌هاي اصلي فرار مالياتي در ايران

  • عدم تنوع پايه‌هاي مالياتي و تركيب نامناسب درآمدهاي مالياتي
  • وجود معافيت‌هاي مالياتي وسيع و متنوع
  • تعدد، پيچيدگي و ابهام در قوانين، مقررات و فرآيندهاي مالياتي
  • افزايش فساد و گستردگي بخش غيررسمي اقتصاد
  • عدم اعتماد مردم به كارآيي و اثربخشي دولت
  • فرهنگ مالياتي ضعيف
  • فقدان نظام جامع اطلاعات مالياتي
  • مشكلات ساختار اقتصاد

راه‌هاي پيشگيري از فرار مالياتي

ايجاد شرايط مناسب

يكي از راه‌هايي كه دولت و سازمان امور مالياتي بايد در نظر بگيرند اين است كه قبل از افزايش ماليات‌ها حتماً بايد رضايت و شرايط مناسبي را براي كارمندان اداره ماليات و مميزي‌ها فراهم كند، در اين صورت آن‌ها نيز مي‌توانند با سرعت و گستردگي بيشتري ماليات‌ها را دريافت كنند.

بالا بردن فرهنگ مالياتي

فرهنگ مالياتي در كشور ايران بسيار ضعيف است. افراد فكر مي‌كنند با عدم پرداخت ماليات مي‌توانند سود خوبي به دست آوردند، اما در واقع در حق خودشان و ديگران اجحاف مي‌كنند. اُرگان‌ها و نهادهاي مختلف بايد اين باور را در افراد و ماليات دهندگان ايجاد كنند كه ماليات‌هاي پرداختي صرف ساخت و ساز و بهبود اوضاع مملكتي مي‌شود.

توجه به وضعيت اقتصادي مردم

با توجه به بحران‌هاي مختلفي كه اقتصاد ايران در آن قرار دارد، در امر ماليات ستاني بايد به شرايط اقتصادي كشور و وضعيت كسبه و بنگاه‌هاي خصوصي توجه شود، در غير اين صورت اخذ ماليات‌هاي سنگين از فعالان اقتصادي بر خلاف واقعيت‌ها و درآمدهاي اقتصاديِ موجود، به تكدر خاطري منتهي مي‌شود كه به مرور ممكن است برخي از اين افراد را مجاب به فرارهاي مالياتي كند كه مي‌بايد نسبت به اين موارد، با دقت نظر هر چه بيشتر توجه شود. مشاوران كاردوك به شما مي توانند جهت يافتن راهي براي كاهش ضرر و استفاده بخشودگي هاي مالياتي راهنمايي ارائه دهند.

پُر كردن خلاءهاي اجرايي

قوانين زيادي در خصوص ماليات‌ها و مجازات كساني كه ماليات نمي‌دهند وجود دارد اما مشكل اصلي در خلاء اجرايي درست قوانين است. به همين دليل مسئولان مربوطه بايد بتوانند خلاءهاي موجود را با مديريت خود اصلاح كنند تا جلوي فرار مالياتي گرفته شود.

اخذ ماليات بر ارزش افزوده

به منظور جلوگيري از فرار مالياتي و ضربه به اقتصاد كشور، اخذ ماليات بر ارزش افزوده در كشور لازم است. در حال حاضر در كشور فرارهاي مالياتي صورت مي‌گيرد؛ بنابراين ساماندهي ماليات‌ها، دريافت ماليات به صورت منطقي و اجراي ماليات بر ارزش افزوده الزامي به نظر مي‌رسد.

افراد مشمول مجازات فرار مالياتي

شايد بخواهيد بدانيد كه چه كساني به دليل مشكلات مالياتي مجازات مي‌شوند. ما در ادامه اين مورد را براي شما بررسي كرده‌ايم.

_افرادي كه از تحويل اظهار نامه مالياتي و مدارك و گزارش‌هاي مالي مربوطه به سازمان امور مالياتي سر باز مي‌زنند.

_افرادي كه طي سه سال پشت سر هم از رد اظهارنامه مالياتي شانه خالي مي‌كنند.

_افرادي كه از كارت امور بازرگاني اشخاص ديگر به منظور فرار از ماليات استفاده مي‌نمايند.

_افرادي كه مدارك و اسناد ارسالي به سازمان امور مالياتي را با اطلاعات مالي غير واقعي و دروغين تكميل مي‌كنند.

_افرادي كه با هدف فرار از پرداخت ماليات، به صورت آگاهانه و از روي عمد قرار دادها را با نام ديگران تنظيم مي‌نمايند.

_افرادي كه قرارداد هاي موديان ديگر را به نام خود تنظيم مي‌كنند و از اين جهت در فرار مالياتي به آن‌ها كمك مي‌رساند.

_افرادي كه از دسترسي بازرسين مالياتي يا شخص ثالث به اطلاعات و گزارش هاي مالي كسب و كار خود جلوگيري مي‌نمايند.

ا_فرادي كه از ارسال و ايجاد اطلاعات مالي (مربوط به ماده قانوني شماره ۱۶۹) به سازمان امور مالياتي امتناع مي‌كنند.

_افرادي كه مكلف به انجام وظايف قانوني مربوط به ماليات بر ارزش افزوده و ماليات‌هاي مستقيم هستند اما آن را در موعد مقرر انجام نمي‌دهند.

مجازات فرار مالياتي

  • ۶ الي ۲۴ ماه حبس به صورت تعزيري
  • پرداخت جزاي نقدي به ميزان ۲ تا ۸ ميليون تومان
  •  سي و يك تا هفتاد و چهار ضربه شلاق
  •  محروميت شش الي پنج ساله از حق و حقوق اجتماعي
  • ممنوعيت حداكثر ۵ ساله از يك سري فعاليت هاي اجتماعي و شغلي
  • ممنوعيت حداكثر ۵ ساله از دعوت افراد توسط شخص حقوقي به جهت افزايش درآمد و سرمايه
  • ممنوعيت حداكثر ۵ ساله از صدور يك سري اسناد و مدارك تجاري توسط شخص حقوقي

سؤالات متداول در خصوص فرار مالياتي

چند درصد از افراد جامعه ماليات پرداخت مي‌كنند ؟

تنها ۴۰ درصد از افراد جامعه ماليات پرداخت مي‌كنند و اين بخاطر اين است كه تعدادي از بنگاه‌هاي اقتصادي فاقد محل خاص قابل شناسايي هستند. مثل دلار فروشان و دلالان.

چگونه ماليات‌ها را دريافت مي‌كنند؟

دريافت ماليات از گروه‌هاي مختلف درآمدي بر اساس قانون ماليات‌هاي مستقيم و قانون ماليات بر ارزش افزوده صورت مي‌گيرد.

براي دريافت مشاوره در زمينه فرار مالياتي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره09351520300 تماس بگيريد. 

 

منبع: فرار مالياتي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: فرار مالياتي،
موضوع:
[ ۱۵ فروردين ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۱۹:۰۰ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

شركت سهامي در ايران از جمله رايج‌ترين نوع شركت‌ها محسوب مي‌شود. افرادي كه سرمايه‌گذار هستند و يا كساني كه قصد تأسيس شركت را دارند، بيشتر تمايل دارند در شركت‌هاي سهامي فعاليت كنند. شركت‌هاي سهامي بر اساس سرمايه تشكيل مي‌شوند، اما به شرطي كه اين سرمايه به سهام تبديل شده باشد. در مورد سهام هم بايد بگوييم كه مسئوليت صاحب سهام محدود به مبلغ اسمي سهام آن‌ها است.

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع شركت‌ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع : شركت سهامي

 

 

شركت سهامي

در شركت‌هاي سهامي همه چيز به صورت مساوي تقسيم مي‌شود و شايد اين يكي از دلايل علاقه‌مندي افراد به اين نوع از شركت‌ها است. براي اينكه با شركت‌هاي سهامي بيشتر آشنا شويد، لطفاً تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد. براي آشنايي با انواع شركت ها كليك كنيد.

انواع شركت‌هاي سهامي

شركت‌هاي سهامي به دو نوع بسيار مهم تقسيم مي‌شوند، بر اساس نوع شركت نحوه تامين سرمايه، شراكت و استراتژي شركت تغيير مي كند. پس بنابر اهدافي كه داريد بايد نوع شركت را تعيين كنيد. مركز كاردوك به شما كمك مي‌كند تا به راحت‌ترين شكل ثبت و مجوزهاي لازم را اخذ نماييد.

شركت سهامي عام

يكي از شركت‌هاي معروف سهامي، شركت سهامي عام است. در اين شركت‌ها مؤسسين، براي اينكه بخشي از سرمايه شركت خود را تأمين كنند، سهام خود را به مردم مي‌فروشند كه اگر دقت كرده باشيد، نمونه‌هاي تبليغاتي فروش سهام را در آگهي‌هاي بازرگاني ديده‌ايم. براي تاسيس اين نوع شركت حداقل 5 عضو اصلي نياز است و سهم سرمايه مؤسسين شركت نبايد كمتر از 20 درصد باشد. سهام اين شركت‌ها در بورس مورد معامله قرار مي‌گيرد.

همچنين اظهارنامه به انضمام طرح اساسنامه شركت و طرح اعلاميه پذيره نويسي سهام كه به امضاء كليه مؤسسين رسيده باشد با قيد روزنامه كثيرالانتشار منتخب، در تهران به اداره ثبت شركت‌ها و در شهرستان‌ها به اداره ثبت شركت‌ها و در نقاطي كه اداره ثبت وجود ندارد به اداره ثبت اسناد و املاك محل تسليم و رسيد دريافت شود.

شركت سهامي خاص

اين نوع از شركت‌ها همانطور كه از نام‌شان پيداست، تمام سرمايه خود را از طريق مؤسسين تأمين مي‌كنند كه دقيقاً نقطه مقابل شركت سهامي عام است. در شركت سهامي خاص حداقل مديران 3 نفر هستند. در اين شركت مؤسسين نمي‌توانند اوراق قرضه را منتشر كنند، مجمع عمومي وجود ندارد و تعداد شركاي آن كمتر از سهامي عام است. در اين گونه شركت‌ها صدور اعلاميه پذيره نويسي وجود ندارد و در بدو امر 35 % از سرمايه بايد در حساب مخصوصي سپرده شود. نكته مهم اين شركت‌ها اين است كه سهامشان در بورس به هيچ عنوان قابل معامله نمي‌باشد.

ويژگي‌هاي شركت‌هاي سهامي

1- نام شركا ذكر نخواهند شد.

2- به جاي نام شركت عنوان «سهامي» قيد مي‌شود.

3- ركن اصلي آن‌ها بر پايه سرمايه است.

4- مركز اصلي كه به عنوان اقامتگاه وجود دارد، بايد ثبت شود.

5- تابعيت اين شركت‌ها به هيچ وجه تابع تابعيت شركاء آن نيست.

6- موضوع شركت بايد همان چيزي باشد كه شركت به خاطر آن سرمايه گذاري كرده و تأسيس گرديده است.

اهميت شركت سهامي

1- شركت سهامي همه ويژگي‌هاي يك شركت تجاري به معناي خاص را دارد.

2- در مورد بازرگاني بودن اين شركت‌ها (بدون توجه به موضوع فعاليتش)، هيچ گونه اختلافي ميان حقوقدانان وجود ندارد.

3- سرمايه عنصر اساسي و محوريت تجارت است.

4- مقررات ناظر به فعاليت، اداره و نظارت بر عملكرد شركت و مديران با وسواس و دقت پيش بيني شده است.

5- مقررات قانوني حاكم بر شركت سهامي در مقايسه با ديگر شركت‌هاي بازرگاني مفصل‌تر و كامل‌تر به نظر مي‌رسد.

6- كاركردها و مكانيزم فعاليت و اداره به گونه‌اي است كه امكان نقش آفريني بيشتر اين نوع شركت‌ها را در روابط تجاري فراهم ساخته است.

7- تعداد شركا معمولاَ زياد است؛ در نتيجه در حالي كه ممكن است سرمايه هر يك از شركا به تنهايي قابل ملاحظه نباشد، با اين حال كل سرمايه شركت خيلي زياد و قابل توجه هست.

8- مسئوليت شركا محدود به سهامي است كه در شركت دارند و در مقابل طلبكاران بيشتر از آن مسئوليتي ندارد.

9- تمام اعمال و معاملاتي كه شركت انجام مي‌دهد تجاري محسوب مي‌شود.

طبقه بندي شركت‌ها در دنيا بر اساس قوانين كشورها محاسبه و انجام مي‌شود. در ايران نيز هر گاه دو يا چند نفر به منظور انجام امور تجاري با تسهيم سرمايه و ترسيم نحوه تقسيم سود و زيان طبق مفاد قرارداد تفاهم نمايند؛ فعاليت آن‌ها يك شركت تجاري را تشكيل داده است. نام ديگر اين شركت‌ها شركت سهامي است كه بسته به اهداف مؤسسين آن به عام و يا خاص تبديل مي‌شوند. شركت‌هاي سهامي از هر نوعي كه باشند وجودشان براي رشد اقتصادي كشور لازم و ضروري است.

اگر قصد ايجاد شركتي‌سهامي را داريد، مي توانيد تمامي مراحل اداري و قانوني را به مركز كاردوك بسپاريد. براي اطلاع از مدارك لازم ثبت شركتكليك كنيد.

سؤالات متداول 

ميزان سرمايه براي اين نوع از شركت‌ها چقدر است؟

سرمايه شركت‌هاي سهامي عام از پنج ميليون ريال و سرمايه شركت‌هاي سهامي خاص از يك ميليون ريال نبايد كمتر باشد.

پرداخت سرمايه در شركت سهامي به چه صورتي است؟

قانون اجازه داده است كه در زمان تشكيل شركت‌هاي سهامي دارندگان سهام حداقل سي و پنج درصد از سرمايه تعيين شده را پرداخت و مابقي را فقط تعهد نمايند. البته مدت تعهد باقي مانده سرمايه نبايد از پنج سال تجاوز كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع شركت‌ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع : شركت سهامي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: شركت سهامي،
موضوع:
[ ۱۵ فروردين ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۰۲:۴۷ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

آيا به دنبال طرح توجيهي توليد انواع لامپ و چراغ ال اي دي (LED) هستيد؟ توليد انواع لامپ و چراغ LED  در كشور از مزيت اقتصادي مناسبي برخوردار بوده و سودآوري قابل توجهي دارد. با توليد اين محصول مي‌توانيد زمينه اشتغال 40 نفر را فراهم كرده و در يك فرايند زماني از محل ستادهاي پروژه و متناسب با وضعيت بازار طرح توسعه متعددي را اجرا نماييد. نوشتن طرح نياز به مهارت و دانش مربوط به صنايع را به صورت عملي دارد. مركز كاردوك با ارائه انواع خدمات كسب و كار تضمين كننده تمامي محصولاتش نيز است. در ادامه خلاصه‌ي يكي از طرح‌هاي توجيهي توليد لامپ را آورده‌ايم. براي اطلاع از اصول كلي طرح توجيهي كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره از كارشناسان مركز كاردوك جهت شروع كار و بهره برداري از خلاقيت هودتان مي توانيد با شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع : طرح توجيهي توليد لامپ ال اي دي

 

 

طرح توجيهي توليد لامپ ال اي دي | معرفي محصول

لامپ ها و چراغ‌هاي روشنايي LED  از انرژي بسيار كمي براي توليد نور در رنگ‌هاي مختلف استفاده مي‌كنند؛ به طوري كه مصرف برق آن‌ها ده درصد لامپ‌هاي معمولي با تقريبا طول عمر بالا تا ۵۰۰۰۰ ساعت و نوردهي بسيار زياد مي‌باشند.

واژه LED مخفف كلمات Light Emitting Diode به معناي ديود ساطع كننده نور است. ديودهاي ساطع‌كننده نور زير گروه نيمه رساناها به شمار مي آيند. خاصيتي كه LED ها را از ساير نيمه هادي‌ها متمايز مي‌سازد؛ اين است كه با گذر جريان از آنها انرژي بر اثر مقاومت به صورت نور ساطع مي شود. به طور كلي لامپ‌هاي ديودهاي نوري از پنج بخش اصلي  LED، عدسي يا لنز، مجموعه قاب و هيت سينك، بردهايي مدار چاپي و منبع تغذيه تشكيل شده است. بطور معمول ولتاژ ورودي آن‌ها بين 111 تا 311 است و اشعه ماوراء بنفش و مادون قرمز توليد نمي‌كنند. در حال حاضر اين لامپ‌ها با توان‌هاي 1،3،5،11،28،31،51،61 و 111 وات و بيشتر نيز توليد مي‌شوند.

 

طرح توجيهي توليد لامپ ال اي دي | ويژگي‌ ها

مصرف كم انرژي

در شرايطي كه ايجاد نيروگاه‌هاي توليد برق بسيار پرهزينه و زمان‌بر است و پيك مصرفي فعلي كشور به بيش از ۵۲ هزار و ۶۰۰ مگاوات رسيده، مشتركان برق كشور بايد با كاهش مصرف خود امكان جلوگيري از قطعي برق را فراهم نمايند. يكي از راه‌هاي كاهش مصرف، جايگزيني لامپ‌هاي LED به جاي ساير لامپ‌هاي رشته اي، بخار جيوه و بخار سديم و CFL است.

لامپ‌هاي ال اي دي امكان توليد روشنايي مورد نياز و مطلوب را با تنظيم شدت و زاويه تابش نور با صرف انرژي بسيار كمتر فراهم مي‌كند. اين لامپ‌ها هم قابليت تغذيه با جريان مستقيم و هم جريان متناوب الكتريكي را با مصرف كم دارند. همچنين از منابع انرژي خورشيدي يا باتري نيز مي‌توان جهت تامين انرژي خود استفاده كنند. در جدول زير ميزان مصرف انرژي الكتريكي لامپ‌هاي مختلف بر حسب شاخص روشنايي لومن (ميزان نوردهي يكنواحت منبع روشنايي) مقايسه شده است.

              ميزان نور خروجي(لومن)

نوع لامپ

LM 350 500 LM 700 LM 900 LM
رشته اي 30وات 40 60 80
كم مصرف CFL 7وات 9 14 18
LED  نوري 5/3وات 5/5 5/7 10

طول عمربالا

چون ديودهاي نوري گرماي زيادي توليد نمي‌كنند داراي مزيت هاي مهمي چون اتلاف انرژي بسيار اندك، بازده انرژي بسيار بالا، استقامت بيشتر و طول عمر زياد هستند. اين لامپ‌ها طول عمري بين ۵۰ تا ۶۰ هزار ساعت دارند. همچنين كيفيت نور خروجي نسبت به ساير انواع لامپ‌ها در سطح بالاتري قرار مي‌گيرد.

نوع لامپ عمرمفيد(ساعت)
رشته اي 1000
كم مصرف CFL 10000
LED  نوري 50000

 

زمان واكنش بهتر   Response Time

لامپ‌هاي ال اي دي به محض دريافت ولتاژ برق روشن مي‌شوند (كمتر از 20ميكرو ثانيه)، ولي لامپ‌هاي متال هاليدي زماني بالغ بر 5 دقيقه لازم دارند تا به حداكثر نوردهي خود برسند. يعني لامپ‌هاي ال اي دي پانزده بسيار سريع‌تر روشن مي‌شوند. لامپ‌هاي متال هاليد را اگر به مدت بيش از 5 دقيقه روشن بگذاريد گرم شده و بعد از 5 دقيقه اگر لامپ را خاموش كنيد ديگر فوراً روشن نمي شوند و سنسور داخل لامپ اجازه روشن شدن مجدد لامپ را تا زمان سرد شدن نمي‌دهد.

بهداشتي بودن

لامپ‌هاي LED فاقد اشعه‌هاي مضر ماوراء بنفش و ماوراء قرمز لامپ هاي فلورسنت و كم مصرف هستند. با توجه به پاك و سالم بودن نور لامپ‌هاي ال اي دي، اين گونه لامپ‌ها با لامپ‌هاي مضر فلورسنت و كم مصرف (داراي جداره حباب آغشته به جيوه) جايگزين شده اند.

كالاهاي جايگزين انواع لامپ وچراغ LED

لامپ‌هاي رشته‌اي، لامپ‌هاي فلورسنت جيوه‌اي و كم مصرف، لامپ‌هاي گازي بخار سديم، مهتابي‌ها، لامپ‌‌هاي متال هاليد، لامپ‌هاي با نور سفيد و معمولي را مي‌توان كالاي جايگزين لامپ‌هاي ديودهاي نوري فرض نمود. اما با توجه به مزيت لامپ‌هاي ديود نوري به لحاظ طول عمر، مصرف كم انرژي، روشنايي بيشتر و باكيفيت‌تر،  جايگزين خوبي براي ساير محصولات رقيب از نظر تكنولوژي و اقتصادي است.

طرح توجيهي توليد لامپ ال اي دي | موارد كاربرد

موارد كاربرد اين لامپ‎ها عبارتند از :

  • استفاده براي تامين روشنايي محيط هاي بسته، مسكوني و اداري (سقف، دكوراسيون منزل، كابينت آشپزخانه ،اتاق ها و راهرو) و نور پردازي و تزئين محيط هاي داخلي همانند قفسه كتابخانه ها، ويترين مغازه‌ها، موزه ها
  • استفاده برا تامين روشنايي محيط‌هاي عمومي و معابر شهري، پاركينگ‌ها، در قالب چراغ هاي خياباني و پروژكتورها در روشنايي محيط‌هاي عمومي، خيابان‌ها، نورپردازي و تزئين محيط خارجي همانند نماي ساختمان‌ها، آب نماها، پايه پل‌ها، بناهاي تاريخي، پارك‌ها

تنوع اندازه، شكل ظاهري و رنگ لامپ‌هاي LED مصرف آن را در اين زمينه‌ها دو چندان كرده است. طراحي آن‌ها شبيه لامپ‌هاي معمولي بوده تا امكان جايگزيني آسان براي مصرف كننده وجود داشته باشد.

دانش فني پروژه و روش توليد محصول

عمده فرآيند توليد لامپ LED، در خط  مونتاژ قطعات متشكل لامپ شكل مي‌گيرد. قطعات با كيفيت و كنترل شده مورد نياز توليد لامپ به صورت آماده در فرآيند مونتاژ  ال اي دي به كار گرفته مي‌شود تجهيزات خط توليد عبارتند از:

  1. خط مونتاژ كليه قطعات لامپ به همراه سيستم‌هاي انتقال اتوماتيك (دو خط)
  2. سيستم چسب كاري اتوماتيك 2 دستگاه
  3. پرس اتوماتيك و دستي 4 دستگاه
  4. دستگاه پانچ اتوماتيك 2 دستگاه
  5. ليزر جت دوستگاه
  6. سيستم پنوماتيك تامين هواي فشرده يك دستگاه
  7. دستگاه هاي سنجش پارامترهاي نوري دو دستگاه
  8. دستگاه تست پايداري وعمر لامپ دو دستگاه
  9. تجهيزات، ابزارآلات الكترونيكي و كارگاهي و آزمايشگاهي (اسيلوسكوپ، ائومتر، لايت متر، حرارت سنج، ابزار لحيم‌كاري و جوش و...) ست كامل

 

بررسي بازار و رقبا

نظر به ويژگي‌هاي منحصر به فرد اين نوع لامپ‌هاي ال اي دي در كاهش مصرف انرژي، عمر طولاني، گستردگي كاربرد آن در صنايع مختلف از جمله ساختمان سازي، درك نيازهاي متنوع خريداران و ضرورت صرفه‌جويي در ميزان انرژي مصرفي، بهترين بازار هدف براي اين محصول بازار داخل كشور سپس صادرات به كشورهاي همسايه است.

در حال حاضر در 435 كشور جواز تاسيس و پروانه صنعتي با سرمايه گذاري اسمي 19894338 ميليون ريال و اشتغال اسمي 18236 جهت توليد انواع لامپ صادر شده است. از اين تعداد 189 فقره آنها مربوط به صدور پروانه بهربرداري بنگاه‌هاي صنعتي توليد كننده انواع لامپ مختلف با اشتغال  10123 نفر و سرمايه گذاري 6871855 ريال مي‌باشد. از اين تعداد بنگاه 132 واحد دركشور پروانه توليد انواع لامپ و چراغ ال اي دي را با ظرفيت  اسمي توليد 140 ميليون عدد (شعله) را دريافت داشته‌اند.

درحال حاضر بيش از 60 درصد نياز بازار از محل واردات تامين مي‌شود كه غالبا لامپ‌هايي با طول عمر استاندارد را تشكيل نمي‌دهد. توليد عملياتي كشور در بهترين شرايط 40 درصد نياز داخلي را پاسخ داده است.

سرمايه گذاري مورد نياز

بر اساس مطالعات انجام شده احداث يك واحد توليد و مونتاژ لامپ و چراغ‌هاي اي سي دي در سال جاري با ظرفيت اقتصادي حدود  72  ميليارد ريال سرمايه  اوليه نياز دارد. نرخ بازدهي سرمايه گذاري بيشتر از ۳۵ درصد بوده و كمتر از ۳ سال برگشت سرمايه اوليه خود را خواهد داشت. در ادامه خلاصه‌اي از نيازمندي‌هاي احداث اين واحد با ظرفيت عملي توليد ساليانه   500000 چراغ  ال اي دي  دار و 2100000 لامپ ال اي دي در سال ارائه شده است. بديهي است با گذشت زمان و شرايط اقتصادي لازم است مطالعات پيش امكاسنجي بروز رساني شود.

طرح توجيهي توليد لامپ ال اي دي | مشخصات عمومي

رديف موضوع برآرود واحد
1 زمين 2200 متر مربع
2 زيربنا كل توليدي ،خدماتي و ستادي ) 1120 متر مربع
3 ماشين آلات داخلي 1800 ميليون ريال
4 ماشين آلات خارجي 51000 يورو

جدول سرمايه گذاري طرح

رديف موضوع هزينه ها  (ميليون ريال )
1 سرمايه گذاري ثابت 24838
2 سرمايه گذاري  درگردش 50122
3 كل سرمايه گذاري 74950

شاخص هاي مالي

موضوع هزينه ها  (ميليون ريال )
نرخ بازده داخلي IRR 4/35
دوره برگشت سرمايه 99/2

طرح توجيهي توليد لامپ ال اي دي | مزاياي اجرا

لامپ‌ها و چراغ‌هاي ال اي دي با توجه به مصارف متعدد در محيط هاي باز و بسته نيازمند روشنايي، به عنوان كالايي ضروري اين صنعت مي‌باشد. لذا با توجه به افزايش توسعه عمراني در كشور تقاضاي بالا و جذابيت قابل قبول در اين زمينه هم جهت جايگزيني لامپ‌هاي قبلي هم به عنوان كالاي جديد مورد نياز موجود مي‌باشد. در ادامه برخي مزاياي اجراي اين طرح ارائه شده است:

  1. سودآوري، بازده و دوره برگشت مناسب سرمايه­ گذاري
  2. كاربرد گسترده و رو به رشد محصولات؛ هم به عنوان كالاي جايگزين هم بعنوان محصول جديد
  3. امكان صادرات در صورتي كه استانداردهاي لازم در اين محصول رعايت شوند
  4. امكان تامين اعتبار ارزي از طريق سامانه نيما جهت موارد اوليه خارجي
  5. امكان توسعه سطح تكنولوژي و افزايش ظرفيت توليد و ايجاد تنوع در محصولات توليدي براساس نتايح حاصل از فعاليت تخصصي واحد تحقيق و توسعه
  6. امكان شبيه سازي، ارتقا كيفيت و توليد انبوه بخشي از مواد اوليه مورد نياز در زنجيره تامين در طرح توسعه

طرح توجيهي توليد لامپ ال اي دي | نتايج مطالعات

اخذ مجوزهاي لازم و تامين زير ساخت براساس پلان‌هاي مهندسي حوزه  هاي سويل، صنعتي، مكانيكال و الكتريكي و برقراري ارتباطات فرا ملي به منظور تامين بخشي از ماشين آلات و تجهيزات، بخش توليد قطعات و مواد اوليه مورد نياز واحد از كمپاني‌هاي خارجي از ضروريات اين طرح سرمايه گذاري است.

نظر به ضرورت بومي سازي دانش فني، بهبود، اصلاح و تنوع بخشي مستمر محصول و فرايندهاي برنامه‌ريزي، راه اندازي و اخذ پروانه واحد تحقيق و توسعه بنگاه و اتخاذ تهميدات به منظور توليد محصولات براساس استاندارهاي ملي و بين‌المللي بسيار ضروري است.

به دليل قوانين و نحوه خاص نگارش طرح توجيهي بسياري از كارآفرينان نياز دارند تا براي شروع كار از موسساتي ياري بطلبند. موسسه كاردوك نيز در اين زمينه خدمات ارائه مي دهد. براي اطلاع از نحوه نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره از كارشناسان مركز مشاوره كسب و كار كاردوك جهت شروع كار و بهره برداري از خلاقيت هودتان مي توانيد با شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع : طرح توجيهي توليد لامپ ال اي دي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۱۱:۵۱ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

يكي از رشته هاي پُرطرفدار در ايران، مديريت بازرگاني است. اصولاً رشته‌هاي مديريت در ايران به دليل شرايط شغلي مناسب، علاقه‌مندان خود را دارد. بازرگاني از گرايش‌هاي جذاب رشته مديريت است، اما بسياري از جوانان در ابتداي انتخاب اين رشته از آينده و جايگاه شغلي كه در انتظارشان هست، اطلاعي ندارند. همين امر باعث ميشه نتوانند مهارت‌هاي و مسيرهاي درست جهت رسيدن به اهداف شان را انتخاب كنند. براي اطلاع از نحوه ورود به بازار كار و سرمايه گذاري حتي در دوران دانشجويي از كارشناسان مركز كاردوكمشاوره كسب و كار دريافت كنيد.

 

براي مشاوره كسب و كار و شروع كار مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع : رشته مديريت بازرگاني

 

 

رشته مديريت بازرگاني

اگر علاقه‌مند به كار در شركت‌ها و مؤسسات مختلف تجاري و بازرگاني هستيد، رشته مديريت بازرگاني مناسب شماست. با جذب افراد اين رشته و تربيت مديران بازرگاني لايق، مؤسسات و اُرگان‌هاي تجاري توانستند به پيشرفت‌هاي خوبي برسند، بسياري از كسب و كارهاي موفق نيز با استفاده از مهارت‌ها و تكنيك‌هاي مديريتي به سودهاي كلان دست يافته‌اند. براي اطلاع از نحوه عمل و حيطه هاي كاري يك شركت بازرگاني كليك كنيد. در ادامه اطلاعات كامل‌تري را در مورد اين رشته در اختيار شما قرار مي‌دهيم.

1- معرفي رشته مديريت بازرگاني

يك شركت تجاري به مديراني نياز دارد تا بتوانند بين مشتريان و خريداران ارتباط برقرار كنند. هر مديري با استفاده از دانش و امكانات سازماني خود علاوه بر بهبود اين مسير ارتباطي، سعي در شكل دادن مسيرهاي تازه هست. بنابراين لازمه نشستن در اين جايگاه داشتن ديدي فراتر و خلاقانه نسبت به ساير افراد است.
مدير شركت با اعمال سياست‎‌هاي خود، مشتريان را جذب مي‌كند، برند و محصول را معرفي مي‌كند و عامل اصلي در سود و زيان شركت به حساب مي‌آيد. براي رسيدن به اين جايگاه لازمه در دانشگاه در يكي از رشته هاي مدريتي به تحصيل بپردازيد. اين رشته افراد را مقاطع مختلف كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري تربيت مي‌كند و آن‌ها را براي ورود به بازار كار آماده مي‌كند.

2- هدف اصلي رشته مديريت بازرگاني

هر رشته بنابر اهدافي تعريف شده و در دانشگاه‌ها تدريس مي‌شود. هدف اين رشته اين است كه دانشجويان را با وظايف سازمان‌هاي بازرگاني آشنا كند و به آن‌ها آموزش قدرت تجزيه و تحليل اطلاعات مهم و اساسي را ارائه دهد. همچنين اين رشته دانشجويان را آماده مي‌كند تا بتوانند بهترين تصميمات را در جهت منافع شركت‌ها و سازمان‌هاي بازرگاني اتخاذ كنند و براي هر مشكلي نيز راه حل‌هايي اساسي طبق قانون ارائه دهند.

3- گرايشات رشته بازرگاني

اين رشته مانند ساير رشته ها در مقطع كارشناسي بيشتر به مباني و اصول مديريتي مي‌پردازد، اما در مقطع كارشناسي ارشد افراد مي‌توانند در يكي از رشته‌هاي بازاريابي، بازرگاني بين المللي، تجارت الكترونيك، مديريت استراتژيك، بازرگاني داخلي و كارآفريني به تحصيل بپردازند. كساني كه در مقطع دكتري مي‌خواهند به تحصيل بپردازند نيز مي‌توانند يكي از گرايشات اين رشته از جمله؛ مديريت بازرگاني، مديريت سياست‌گذاري بازرگاني و رفتار سازماني و مديريت منابع انساني را انتخاب كنند. همانطور كه مي‌بينيد رشته بازرگاني با گرايشات مختلفي كه در ايران دارد، توانسته علاقه‌مندان به خود را به چند برابر افزايش دهد كه البته اين به نفع سازمان‌ها و اُرگان‌هايي است كه در زمينه تجارت فعاليت مي‌كنند.

4- بازار كار رشته مديريت بازرگاني

دانشجويان با تحصيل در رشته مديريت بازرگاني مي‌توانند به شناخت خوبي از كسب و كارها برسند و به شيوه‌هاي موفقيت در يك تجارت پي ببرند. بر همين اساس بازار خوبي براي اين رشته وجود دارد كه البته با توجه به مهارت و تخصص، فرد مي‌تواند به جايگاه خوبي دست پيدا كند. برخي از مشاغل حاضر براي اين رشته عبارتند از:

بازاريابي و مشاغل مرتبط با آن

فعاليت در حوزه صادرات و واردات

فعاليت در زمينه برند سازي و تحقيقات بازار شركت‌ها

فعاليت در قسمت بازار فروش و جذب مشتري

فعاليت در زمينه بيمه

فعاليت در زمينه امور مالي و بانكداري

فعاليت در زمينه تجارت الكترونيك

5- مهارت‌هاي لازم براي رشته بازرگاني

كسي كه مي‌خواهد مدير بازرگاني شود، بايد بتواند ويژگي‌هايي را در خود پرورش دهد و يا آن‌ها را داشته باشد. از جمله اين ويژگي‌ها مي‌توان به خلاقيت، اعتماد به نفس بالا، فن بيان قوي، توانايي مديريت و كنترل، قدرت تجزيه و تحليل و علاقه‌مند به مسائل تجاري، بازرگاني و اقتصادي اشاره داشت. داشتن اين ويژگي‌ها به فرد كمك مي‌كند تا در طي دوران تحصيل و بعد از مشغول شدن به كار موفق‌تر از ديگر همتايان خود عمل كند.

بهترين كار براي موفقيت در رشته تحصيلي و تضمين آينده شغلي انتخاب مسير درست و كسب مهارت هاي مورد نياز در آن رشته است.

سؤالات متداول

اين رشته چند واحد درسي دارد؟

مجموع واحدهاي رشته مديريت بازرگاني در دوره كارشناسي 140 واحد و در مقطع كارشناسي ارشد 32 واحد است كه از اين تعداد 4 واحد آن مختص پايان نامه مي‌باشد.

آيا مي‌توان غير از ورود از طريق كنكور مدرك اين رشته را به دست آورد؟

ورود از طريق كنكور سراسري يكي از بهترين گزينه‌ها براي تحصيل در اين رشته است. اما اگر مي‌خواهيد از طريق ديگري در اين رشته تحصيل كنيد مي‌توانيد به آموزشگاه‌هاي حضوري و مجازي مراجعه كرده و پس از انجام تحقيقات لازم و اطمينان از اعتبار مدرك اعطايي، شروع به تحصيل كنيد.
اگر مدرك دانشگاهي نيز براتون اهميت ندارد، مي توانيد با ورود به بازار كار و شركت در كارگاه هاي مختلف مهارت هاي مديريتي را كسب كنيد.

 

براي مشاوره كسب و كار و شروع كار مي توانيد با مشاوران مركزمشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع : رشته مديريت بازرگاني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: رشته مديريت بازرگاني،
موضوع:
[ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۰۵:۵۱ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

در بسياري از مواقع موانع خلاقيت باعث از بين رفتن استعدادها و فرصت‌هايي هستند كه مي توانستند تحولات بزرگي در زندگي شما ايجاد بكنند. شناخت اين موانع و جستجو براي رفع آن‌ها به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد از توانايي‌هاي خود بيشترين بهره برداري را داشته باشيد. اصولاً يك تعريف دقيق و مشخصي از خلاقيت وجود ندارد، اما معمولا به انساني كه انديشه‌اي نو و تازه ارائه مي‌دهد، گفته مي‌شود. به ياد داشته باشيد هميشه هر ايده‌اي در ابتدا خام بوده و نياز به پرورش دارد؛ در اين مسير بايد موانع را بشناسيد تا بخش هاي پنهان وجودتان را شكوفا كنيد. در ادامه با ما همراه باشيد تا موانع خلاقيت و راه هاي پرورش آن ها را بشناسيد.

 

براي دريافت مشاوره از كارشناسان مركز كاردوك جهت شروع كار و بهره برداري از خلاقيت هودتان مي توانيد با شماره09351520300 تماس بگيريد.

 منبع : موانع خلاقيت 

 

 

موانع خلاقيت و نحوه مقابله با آن

خلاقيت در ذهن همه افراد وجود دارد، اما برخي آن را عملي مي‌كنند و براي برخي فقط در حد يك ايده باقي مي‌ماند. بعضي مواقع نيز فرد نمي‌تواند آنطور كه بايد از تفكر خلاق خود استفاده كند. اين‌ها همان عواملي هستند كه اجازه شكل گيري ايده‌هاي تازه را در ذهن ما نمي‌دهند. پس بايد بتوانيم موانع خلاقيت را شناسايي كرده و آن را از سر راه خود برداريم تا بتوانيم فردي با تفكر خلاق باشيم. در ادامه به موانع خلاقيت و راهكارهاي برطرف كردن آن‌ها مي‌پردازيم.

1- موانع خلاقيت | غرق شدن در رويا

همه ما در طول روز رويا پردازي مي‌كنيم. انسان بدون رويا معنايي ندارد. اما وقتي هيچ كنترلي روي روند روياپردازي و خيال بافي خود نداشته باشيد، نمي‌توانيد به افكار خلاقانه خود اجازه رشد و ظهور بدهيد. غرق شدن بيش از حد در روياها باعث مي‌شود تا از واقعيت زندگي و امور روزانه خود دور شويد.

راه حل: رسيدن از رويا به واقعيت

روياهاي خود را مديريت كنيد. سعي كنيد به صورت آگاهانه روياپردازي كنيد. اجازه ندهيد رشته خيال بافي شما از دست‌تان خارج شود و در جهت نامعلوم حركت كند. براي انجام اين كار به درستي، يك مشكل را در نظر بگيريد و در مورد آن روياپردازي كنيد. از طريق همين رويا بافي به راه حل برسيد و در دنياي واقعي آن را اجرا كنيد تا مشكل حل شود. اين به شما كمك مي‌كند تا خلاقيت خود را از دست ندهيد.

2- موانع خلاقيت | آشفتگي ذهني

وقتي كنترلي روي افكار خود نداشته باشيد دچار آشفتگي ذهني مي‌شويد. ذهن فرد ممكن است به دلايل مختلفي به هر سمت و سويي كشيده شود. گاهي اوقات ديدن يك تصوير و يا شنيدن يك صدا فرد را وارد جزئياتي مي‌كند كه هيچ ربطي به هم ندارند. اين ذهن پريشان قدرت خلاقيت فرد را از بين مي‌برند. چون اصلاً فكر نمي‌كند و فقط از يك شاخه به شاخه ديگر مي‌پرد.

راه حل: استفاده از تكنيك بي ذهني

رام كردن ذهن سركش كه فرد را به هر سمت و سويي مي‌كشاند سخت نيست اما نيازمند تمرين مداوم است. شما بايد هر چيز اضافه و نكته‌هاي بي استفاده را از ذهن خود دور كنيد. هر كاري كه انجام مي‌دهيد فقط تمركزتان را روي همان كار قرار دهيد. مثلاً وقتي غذا مي‌خوريد، فقط غذا بخوريد و يا وقتي فيلم مي‌بينيد فقط فيلم ببينيد و روي تك تك ديالوگ‌هاي فيلم تمركز كنيد. انجام دادن اين تمرين براي چند بار اول سخت خواهد بود اما به مرور مي‌توانيد كنترل ذهن سركش خود را به دست بگيريد.

3- موانع خلاقيت | مشغوليت‌هاي بيش از حد روزانه

شايد شما هم جزء آن دسته افراديد كه بيشتر طول روز خود را با كار سپري مي‌كنند. اين افراد هيچ وقتي براي فكر كردن ندارند. وقتي نتوانيد براي انديشيدن زماني را تعيين كنيد، چگونه مي‌خواهيد خلاق باشيد و يا به خلاقيت برسيد؟ اين يكي از مهم‌ترين موانع خلاقيت است كه بيشتر انسان‌ها درگير آن هستند، يعني "نداشتن زمان مشخص براي انديشيدن".

راه حل: تعيين زمان مشخص براي فكر كردن

شايد نتوانيد در وضعيت كاري خود تغييري ايجاد كنيد، اما مي‌توانيد زماني را براي انديشيدن تعيين كنيد. موفقيت در اين كار به خصوصيت‌هاي شما برمي‌گردد. بررسي كنيد در چه زماني از روز حالتان بهتر است، در آن زمان چند دقيقه را به تفكر بپردازيد و اجازه ندهيد چيزي تمركزتان را بر هم بريزد.

4- موانع خلاقيت |نگراني بيش از حد

يكي از مشكلات بشر امروزي نگراني بيش از حد بر سر هر موضوعي است. وقتي كه افراد بيش از حد بر سر موضوعات كاري، شخصي، اخبار و حوادث و هر چيز سطحي و غير سطحي، ذهن خودشان را درگير مي‌كنند، از تفكر خلاق فاصله مي‌گيرند. با اينكه مي‌دانند نگراني آن‌ها در بيشتر مواقع چيزي را برطرف نمي‌كند، اما به اين رفتار خود ادامه مي‌دهند.

راه حل: نگران نباشيد

قدرت اينترنت و شبكه‌هاي مختلف تلويزيون، دنياي جديدي براي ما ايجاد كرده كه مي‌توانيم هر لحظه در جريان به روزترين اخبار قرار بگيريم. اما يك بار با خودتان فكر كنيد كه آيا اين حجم از اطلاعات بي ربط براي زندگي شما لازم است!. توجه كردن به اخباري كه در يك كشور ديگر رخ مي‌دهد و از قضا دردناك هم هست جز نگران كردن شما چيزي را به همراه ندارد. يادتان باشد شما نمي‌توانيد همه نگراني‌هاي دنيا را برطرف كنيد و هيچ مشكلي در كره زمين باقي نگذاريد. اتفاقات تلخ و غمناك هميشه وجود دارند. شما بايد سعي كنيد كمتر در جريان اخبار و حوادث مختلف قرار بگيريد تا سطح نگراني خود را كاهش دهيد.

يادتان باشد شايد بتوانيد با كمك‌هاي خود فقط بخشي از مشكلات ديگران را حل كنيد نه همه آن را. بنابراين نگراني را در خود برطرف كنيد تا فرصتي داشته باشيد كه خلاقيت خود را شكل دهيد. همانطور كه بودا مي‌گويد:«اگر مشكل قابل حل شدن است پس چرا نگراني؟اگر مشكل قابل حل شدن نيست پس نگراني هيچ سودي برايت ندارد».

5- موانع خلاقيت | كارهاي يكنواخت

هيچ چيز بدتر از يكنواختي نيست. بدون شك همه ما گاهي دچار اين مشكل مي‌شويم كه هيچ تنوعي در روزهاي زندگي‌مان وجود ندارد و تنها تكرار مكررات در حال آمد و شد است. معمولاً يكنواختي به خاطر فشار زياد كاري اتفاق مي‌افتد. اين مشكل عوارض زيادي همچون عدم تمركز، احساس ايستايي، بي حوصلگي و بدتر از همه مانع خلاقيت فرد مي‌شود.

راه حل: ايجاد تنوع در زندگي

براي ايجاد خلاقيت و برون رفت از وضعيت يكنواختي مي‌توانيد از موارد زير كمك بگيريد:

1- در محيط كاري پروژه‌هاي جديد و متنوعي دريافت كنيد.

2- مسئوليت‌هاي تازه‌اي به عهده بگيريد.

3- مهارت‌هاي حرفه‌اي را بياموزيد.

4- ورزش كنيد.

5- با افراد جديدي رفت و آمد كنيد.

شايد به نظرتان اين موارد خيلي ساده باشند اما به شما كمك مي‌كند از يكنواختي خارج شويد و به خلاقيت‌هاي تازه‌اي دست پيدا كنيد.

كوتاه سخن اينكه…

اگر بتوانيم مسائل مختلف زندگي‌مان را به گونه‌اي ديگري حل كنيم و به ايده‌هاي تازه‌تري برسيم، به مهارت تفكر خلاق دست پيدا مي‌كنيم. خلاقيت از ذهن ما سرچشمه مي‌گيرد و ما بايد شرايط محيط بيرون از ذهن خود را طوري تغيير دهيم كه منجر به خلاقيت در ما شود. در اين صورت است كه شما مي‌توانيد در زندگي كاري و شخصي خود به موفقيت برسيد. همچنين خوب است كه با شناخت ويژگي هاي افراد خلاق آن ها را در خود نيز پرورش دهيد.

سؤالات متداول

آيا تفكر منفي مي‌تواند يك مانع براي خلاقيت در نظر گرفته شود؟

قطعاً همينطور است. تفكر منفي به عنوان يك سد بزرگ ذهني، مانع از اين مي‌شود تا فرد ايده‌هاي خود را به اجرا بگذارد چون مي‌ترسد كه ايده‌هايش از بين بروند و يا دزديده شوند.

آيا شركت در كلاس‌هاي يوگا و تمركز مي‌تواند به خلاقيت در ما منجر شود؟

بله. يوگا ورزشي است كه به مهار تفكرهاي انباشته شده در ذهن كمك مي‌كند و همچنين تمرينات تجسم سازي يوگا به آزاد شدن انرژي خلاق كمك مي‌كند و قوه تخيل را تقويت مي‌نمايد. بنابراين يوگا مي‌تواند باعث خلاقيت در افراد شود.

 

براي دريافت مشاوره از كارشناسان مركز مشاوره كسب و كار كاردوك جهت شروع كار و بهره برداري از خلاقيت هودتان مي توانيد با شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع : موانع خلاقيت 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: موانع خلاقيت،
موضوع:
[ ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۴۹:۴۶ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

مديريت استراتژيك يا مديريت راهبردي عمدتا توسط مالكان و يا مسئولان اصلي سازمان تعيين مي شود. تجزيه و تحليل مسائل مهم، برنامه ريزي، مشخص كردن دور برد سازمان و اتخاذ تصميم به نحوي كه منابع سازمان حفظ شود از جمله مفاهيمي است كه در مديريت استراتژيك تعريف مي‌شود. توجه به اين مفاهيم به صورت تئوري آسان به نظر مي رسد، اما در احرا نياز به دانش تخصصي و تجربه عملي داريد؛ به همين دليل مشاوران كسب و كار با دربرداشتن تجربه و دانش مي‌توانند بهترين حامي شما در اين زمينه باشند. در ادامه بيشتر با تعريف و نحوه اجراي مفاهيم مديريتي آشنا مي‌شويد.

 

براي دريافت مشاوره  در زمينه هاي مديريتي مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300تماس بگيريد.

 منبع: مديريت استراتژيك

 

 

تعريف مديريت استراتژيك

مديريت استراتژيك ؛ فرايند برنامه ريزي، سازماندهي، اجرا و كنترل براي رسيدن به اهداف مورد انتظار و كسب رضايت‌مندي ذي نفعان تعريف مي‌شود. منظور از فرايند اين است كه مدير با چه كارهايي مي‌تواند سازمان را به هدفش برساند و با چه كارهايي مي‌تواند بهره‌وري منابع سازمان را بالا ببرد. مديريت از نظر ماهيتي علم و هنر بكارگيري درست منابع انساني، مالي، تجهيزاتي و... را داراست.

اولين گام مديريت استراتژيك

اولين اقدام مدير، تهيه و فراهم كردن يك طرح (يا بيزينس پلن) است. براي آماده سازي طرح، فرايندي بايد دنبال شود كه برنامه ريزي يا پلانينگ ناميده مي شود. در برنامه ريزي اولين كار و سوال پرسيدن چرايي و هدف از انجام پروژه است. با تعيين هدف يا اهداف مقصد مورد نظر سازمان روشن مي‌شود؛ به اين صورت مسير و آينده سازمان نيز براي همه افراد آن مشخص مي گردد.

فرايند برنامه ريزي در مديريت استراتژيك

ارزيابي توانايي‌ها و وضعيت موجود اولويت برنامه‎ريزي است. پس بايد نقاط قوت و ضعف خود را شناخته و بر اساس آن‌ها مقصد مورد نظرتان را تعيين كنيم. در مرحله بعد بايد به دنبال راه‌ها، راه حل‌ها، روش‌ها، شيوه‌ها و تكنيك‌هايي باشيد كه احتمال رساندن شما به مقصد را بيشتر بكند. پس لازمه كه سوالاتي از خود بپرسيد؛

چگونه، از چه روشي و با چه كساني؟

براي چه؟

چند نفر مي‌خواهيم همكار ما باشند؟

چه مقدار بودجه نياز داريم؟

كجا بايد اين كار را بكنيم؟

در چه نقطه ، چقدر طول مي كشد اين كار را انجام دهيم؟

چه كساني مرتبط با اين كار هستند؟

چه تكنولوژي لازم داريم؟

و....

مجموعه پاسخ هاي كه به اين سوالات مي دهيد، همان طرح است. بدين صورت طراحي و برنامه ريزي كرده ايد كه چه كاري را چرا، چگونه، چه وقت و با چه كسي و ابزاري انجام بدهيم؟

موارد ذكر شده، اولين اقدامات لازم فرايند مديريت است و اگر انجام دهيد؛ نبايد انتظار سازماني با بهره وري بالا (كار با كيفيت در زمان كم، حداقل هزينه و صرفه جويي) داشته باشيد.

تهيه بيزنس پلان براي سازمان

پس براي رسيدن به بهره‌وري در سازمان  مدير بايد برنامه ريزي كند كه در نتيجه آن يك جزوه به دست مي‌آورد كه به آن طرح يا بيزنس پلان گفته مي‌شود (طرحي كه براي اجرا آماده خواهد بود). مدير جهت تهيه اين طرح توجيهي اوليه مي تواند از مشاورين متخصص كسب و كار  در بررسي‌هاي بازار مالي، فني و اقتصادي استفاده نمايد. بديهي است حوزه هاي مختلف تهيه و طراحي كسب و كار و بخش‌هاي اقتصادي، فني و مديريتي نيازمند بررسي‌هاي دقيق كارشناسي جهت ارايه راهكارها و پاسخ هاي تخصصي  مورد نياز جهت دستيابي به بهروري سازماني خواهد بود. براي نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

آيا برنامه سازمان را مي‌توان به بنگاه‌هاي برون سازماني سپرد؟

با تخصصي شدن هر چه بيشتر علوم، نياز به همراهي افراد بيشتري در يك پروژه نيز بيشتر مي شود. نوشتن طرح توجيهي و بيزينس پلن نيز تبديل به يكي از مشاغلي شده است كه توسط مراكز مشاوره كسب و كار ارائه مي گردد. كساني كه در اين حوزه فعاليت دارند، اغلب داراي تجربه عملي نيز هستند و نسبت به قوانين و اصول مديريت اشراف كامل دارند. مركز كاردوك نيز در اين زمينه فعاليت مي كند. كارشناسان اين مركز مي توانند به شما در تهيه بيزينس پلن، نوشتن و اجراي تمامي مراحل انجام كار شما را همراهي كنند. 

براي دريافت مشاوره مديريت كسب و كار مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع: مديريت استراتژيك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مديريت استراتژيك،
موضوع:
[ ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۴۵:۰۸ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

در اجراي اصل يكصد و بيست و سوم قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران قانون تسهيل تسويه بدهي بدهكاران شبكه بانكي كشور كه در جلسه مورخ يازدهم شهريور ماه  ۱۳۹۸ مجلس شوراي اسلامي به تصويب و در تاريخ ۲۰ / ۹ /  ۱۳۹۸  از سوي مجمع تشخيص مصلحت نظام با اصلاحاتي  مورد موافقت قرار گرفت و پس از واصل طي نامه در مورخ ۰۳ /۱۰ /۱۳۹۸ توسط رياست جمهوري در مورخ /۰۸ /۱۰ /۱۳۹۸ به وزارت اقتصاد و دارايي بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران و ساير وزارت‌خانه ها دستگاه‌هاي اجرايي كشور ابلاع گرديد. در ادامه به شرح كامل اين قانون پرداخته‌ايم.

 

براي دريافت مشاوره جهت تسويه بدهي به بانك ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره09351520300 تماس بگيريد.

 منبع : تسهيل قانوني تسويه بدهي بدهكاران

 

 

 

قانون تسويه بدهي | شيوه محاسبه بدهي سر رسيده شده

مطابق مفاد اين قانون به منظور حمايت از رونق توليد و تسهيل تسويه بدهي ريالي غيرجاري توليد كنندگان به بانك‌ها و مؤسسات اعتباري، چنانچه وام گيرندگان تمام يا قسمتي از بدهي سررسيد شده اشون را تا آخر سال 97 را تسويه نكرده اند؛ اگر بخواهند بدهي غيرجاري خود را نقدأ تسويه نمايند، ميزان بدهي آن ها به صورت زير محاسبه مي گردد.

۱- در صورتي كه قرارداد تسهيلات گيرنده با بانك يا مؤسسه اعتباري تجديد يا امهال نشده باشد، همان قرارداد، ملاك محاسبه مانده بدهي تسهيلات گيرنده بر اساس اين قانون خواهد بود.

۲- در مورد قراردادهايي كه يك يا چند نوبت از طرقي مانند انعقاد توافقنامه، قرارداد جديد با اعطاي تسهيلات جايگزين، تجديد يا امهال شده باشد:

شيوه محاسبه بدهي سر رسيده قبل و بعد از سال ۱۳۹۳

در صورتي كه قرارداد اوليه بانك يا مؤسسه اعتباري با تسهيلات گيرنده، قبل از ۱/ ۱ / ۱۳۹۳ منعقد شده باشد، آخرين قرارداد و يا توافقنامه قبل از تاريخ مزبور، «قرارداد ملاك محاسبه» تلقي و محاسبه مانده بدهي مشتري بر اساس آن انجام مي شود. در صورتي كه قرارداد اوليه بعد از ۱/ ۱ / ۱۳۹۳ منعقد شده باشد، ملاك محاسبه، اولين قرارداد بعد از تاريخ ياد شده مي‌باشد.

٣- مبلغي كه تسهيلات گيرنده بايد براي استفاده از مزاياي اين قانون به صورت نقدي به بانك يا مؤسسه اعتباري بپردازد، عبارت است از مانده اصل و سود قبل و بعد از سر رسيد (تا تاريخ تسويه نقدي) كه با استفاده از فرمول ابلاغي بانك مركزي، بر اساس نرخ سود ساده و غير مركب مندرج در قرارداد ملاك محاسبه تعيين مي شود. با حذف كليه جرائم متعلقه و سودهاي ناشي از آن و با در نظر گرفتن پرداختهاي مشتري و زمان پرداختهاي وي محاسبه مي شود.

سقف مجاز محاسبه بدهي سر رسيده موضو ع قانون

4- سقف مجاز براي برخورداري از مزاياي اين قانون براي هر شخص حقيقي و حقوقي غيردولتي در كل شبكه بانكي، به ترتيب، پنج ميليارد و بيست ميليارد ريال تعيين مي شود.

٥- تسهيلاتي كه بنا به نظر بانك مركزي و در راستاي ساماندهي بازار غيرمتشكل پولي از مؤسسات در حال تصفيه به بانك‌ها و مؤسسات اعتباري غيربانكي منتقل شده باشد، مشمول احكام اين قانون بوده و در چهارچوب ضوابط اجرائي كه توسط بانك مركزي تدوين خواهد شد، تعيين تكليف مي شود.

مهلت زماني استفاده از موضوع قانون

6- تسهيلات گيرندگان مشمول استفاده از ضوابط اين قانون حداكثر تا پايان اسفندماه ۱۳۹۸ مهلت دارند درخواست خود را به بانكها با مؤسسات اعتباري موردنظر ارائه كنند.

بانك يا مؤسسه اعتباري غيربانكي مكلف است حداكثر ظرف مدت دو ماه از زمان ارائه درخواست مشتري، كليه دريافتها و پرداخت هاي مشتري را كه مربوط به «قرارداد ملاك محاسبه» است به همراه زمان دريافت يا پرداخت، در سامانه اي كه بانك مركزي اعلام مي كند، ثبت نمايد. تسهيلات گيرنده براي برخورداري از مزاياي اين قانون بايد حداكثر تا پايان شهريورماه ۱۳۹۹ مانده بدهي خود را كه توسط سامانه فوق الذكر محاسبه و به او اعلام مي شود، نقدأ تسويه نمايد.

ساير تبصره هاي قانون تسويه بدهي

۷- قراردادهاي فروش و واگذاري دارايي هاي بانك يا مؤسسه اعتباري غيربانكي و تسهيلات اعطايي ارزي اعم از منابع داخلي بانكها و مؤسسات اعتباري و ساير منابع، از شمول اين قانون مستثني هستند.

۸- بانكها و مؤسسات اعتباري غيربانكي مجازند در صورتي كه در نتيجه اجراي اين قانون متحمل زيان شوند، پس از تأييد بانك مركزي، زيان مزبور را از سال ۱۳۹۹ به بعد به تدريج حداكثر ظرف مدت پنج سال در صورتهاي مالي خود مستهلك كنند.

۹- حكم اين قانون قابل تمديد نمي باشد.

تبصره- كليه تسهيلاتي كه براي توليد اعطا شده، مشمول اين قانون است. بانك مركزي موظف است دستورالعمل اجراي اين قانون از جمله تشخيص تسهيلات توليدي از غير توليدي را ظرف مدت دو هفته از تاريخ ابلاغ اين مصوبه، به بانكها و مؤسسات اعتباري اعلام نمايد.

خدمات كاردوك در امور قانون تسويه بدهي

مركز مشاوره كسب و كار كاردوك به شما كمك مي كند تا بتوانيد از بخشودگي ها و تسهيلاتي كه توسط قانون براي كارفرمايان و افراد فعال در ديگر حوزه ها در نظر گرفته شده، استفاده نماييد.

براي دريافت مشاوره جهت تسويه بدهي به بانك ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع : تسهيل قانوني تسويه بدهي بدهكاران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۲۴:۵۴ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

پروانه بهره برداري را مي‌توان يك سند رسمي به حساب آورد كه مشخص مي‌كند زمان بهره‌برداري محصولات و كالاهاي تعيين شده از طرف شما چه زماني بايد صورت بگيرد. اين سند از طرف وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر مي‌شود. پروانه‌ بهره‌برداري قابل تمديد است و حتي مي‌توان آن را مورد معامله قرار داد و يا منتقل كرد. گرفتن پروانه بهره برداري ممكن است براي تان با دشواري هايي همراه شود كه با كمك كارشناسان و موسسات فعال در اين حوزه مثل كاردوك به راحتي مي‌توانيد براي هر نوع كسب و كاري پروانه بهره برداري دريافت نماييد.

براي دريافت مشاوره جهت اخذ پروانه بهره‌برداري مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع : پروانه بهره برداري

 

اخذ پروانه بهره برداري

بدون پروانه بهره‌برداري شما نمي‌توانيد در زمينه‌هاي خصوصي فعاليت‌هاي اقتصادي و بهر‌ه برداري داشته باشيد، به همين دليل بايد مراحلي را طي كرده و از وزارت صنعت، معدن و تجارت اين پروانه را دريافت كنيد. در ادامه مراحل اخذ پروانه‌ بهره‌برداري را به شما توضيح مي‌دهيم.

تفاوت جواز كسب با پروانه بهره برداري

در واقع پروانه بهره‌برداري را مي‌توان يك مجوز كسب براي واحدهاي صنعتي به حساب آورد. يعني زماني كه كارهاي مربوط به تأسيس كارخانه و يا يك واحد توليدي انجام مي‌شود، مي‌تواند جايگزيني براي جواز تأسيس باشد. در واقع بايد در ابتدا جواز تأسيس را اخذ كنيد و بعد نسبت به گرفتن پروانه بهره‌برداري اقدام كنيد.

مزيت‌هاي اخذ پروانه بهره برداري

پروانه بهره‌برداري مزيت‌هاي زيادي را براي صاحبان مشاغل به همراه دارد كه مي‌توان به چند نمونه از مهم‌ترين اين موارد اشاره كرد، از جمله؛ معافيت‌هاي مالياتي، سهولت در ثبت برند، برخورداري از تشويقات وزارت صنعت، معافيت‌هاي مالياتي در طرح‌هاي قابل انتقال، معافيت مالياتي در طرح‌هاي هنري، سهولت در واردات ماشين آلات بدون پرداخت ماليات گمرك، گرفتن علامت استاندارد و دريافت انواع مختلفي از تسهيلات بانكي از جمله نمونه مزيت‌هاي اخذ پروانه بهره‌برداري مي‌باشد.

مدارك مورد نياز براي اخذ پروانه بهره برداري

تصوير كپي كارت ملي مدير عامل، تصوير كليه مدارك شركت جهت اشخاص حقوقي، كپي آگهي تغييرات شركت در مورد شخصيت‌هاي حقوقي (در صورت وجود)، اسناد مالكيت زمين محل استقرار يا اجاره نامه و اقرار نامه رسمي براي محل‌هاي استيجاري، اعتبار جواز تأسيس، تصوير پايان كار ساختماني، كپي از قرارداد خريد امتيازهاي آب و برق، اصل و فتوكپي فاكتور خريد ماشين آلات، فاكتور خريد مواد اوليه، فاكتور خريد و اجراي سوله، ارائه اطلاعات پرسنل كارخانه از طريق فايل EXCEL، ارائه پاسخ استعلام‌هاي مربوطه، رسيد پرداخت هزينه صدور پروانه بهره‌برداري و رسيد پرداخت هزينه تمبر بانكي از جمله مدارك مورد نياز براي اخذ پروانه بهره‌برداري است.

مراحل صدور پروانه بهره برداري

مرحله اول: ارائه درخواست

بايد درخواست كتبي در خصوص دريافت پروانه بهره‌برداري را به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه دهيد. از طريق سامانه بهمن ياب«behinyab.ir»كه جواز تأسيس را صادر مي‌كند مي‌توانيد تقاضاي اخذ پروانه بهره‌برداري را درخواست كنيد. براي آشنايي بيشتر با سامانه بهين ياب كليك كنيد.

مرحله دوم: تحويل مدارك مورد نياز

تمام مدارك مورد نيازي كه در سايت صنعت، معدن و تجارت و سامانه بهمن ياب ذكر شده بايد تحويل داده شود، كه در بالا به اين مدارك اشاره كرديم.

مرحله سوم: استعلام از اداراتي كه تاييديه آن‌ها لازم است

مواردي چون گواهي عدم سوء پيشه و مواردي اين چنيني بايد از طريق اداراتي كه سازمان مربوطه آن را اعلام كرده است، استعلام بگيرند.

مرحله چهارم: تكميل پرسشنامه پروانه بهره برداري

بايد فرم سؤالات را مربوط به پروانه بهره‌برداري را دريافت و تكميل كنيد.

مرحله پنجم: بازديد كارشناس

در اين مرحله كارشناس متخصص از محصول، كالا و يا خدماتي كه شما قصد بهره‌برداري آن را داريد بازديد مي‌كند تا آن را با طرح اوليه تطبيق دهد.

مرحله ششم: تعيين ظرفيت توليد واحد صنعتي

بايد در فرم مربوطه مقدار ظرفيت توليدي واحد صنعتي مورد نظر شما به صورت دقيق ذكر شود.

مرحله هفتم: اعلام نظر كارشناس

كارشناس مربوطه پس از مورد بررسي قرار دادن طرح مذكور، طبق هزينه‌هاي انجام شده پيش نويس فرم پروانه بهره‌برداري را تهيه نموده و براي تاييد و امضا به معاون مربوطه ارائه مي‌دهد.

مرحله هشتم: دريافت پروانه بهره برداري

پس از اينكه مسئول مربوطه به تصويب و امضا پروانه بهره‌برداري پرداخت، فرم مربوطه (فرم شماره ۴) تايپ شده و به تعداد ۶ نسخه تكثير نموده و پس از ثبت در دفتر يا دبيرخانه نسخه اصل آن پس از دريافت حقوق دولتي بر اساس ميزان سرمايه ثابت طبق جدول پيوست (حداكثر تا مبلغ ۱۵۰ هزار ريال) به متقاضي تحويل و باقي نسخه نيز مانند جواز تأسيس به مراجع مربوطه ارسال مي‌گردد.

سؤالات متداول در مورد اخذ پروانه بهره برداري

پروانه بهره برداري چه مدت اعتبار دارد؟

اصولاً پروانه‌هاي بهره‌برداري براي مدت زماني ده ساله صادر مي‌شوند. اين پروانه‌ها معمولاً نياز به تمديد ندارند، اما اگر شرايط خاصي پيش آيد افراد بايد بعد از پايان ده سال نسبت به تمديد پروانه بهره‌برداري خود اقدام كنند. مثلاً اگر فردي بخواهد پروانه بهره‌برداري را به ادارات دولتي ارائه دهد، آن وقت بايد آن را تمديد كند.

آيا مي‌توان پروانه بهره برداري را انتقال داد؟

بله. مي‌توانيد پروانه بهره‌برداري را به اشخاص ثالث به شرط تنظيم صلح نامه و موافقت اصولي وزارت صنعت و معدن انتقال داد.

براي دريافت مشاوره جهت اخذ پروانه بهره‌برداري مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع : پروانه بهره برداري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: پروانه بهره برداري،
موضوع:
[ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۱۸:۱۷ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

مراحل گرفتن جواز كسب چيست و به چه ترتيبي بايد عمل كرد؟ در ايران مانند ديگر كشورها، قانون‌گذار قوانيني را براي شروع فعاليت‌ها در نظر گرفته است. اين قوانين اصولي را براي فعاليت به افرادي كه مي‌خواهند كسب و كارشان را شروع كنند، ارائه مي‌دهد. در قانون گرفتن جواز كسب اجباري است. جواز كسب مجوزي است براي داير كردن يك واحد صنفي، پس بدون دريافت آن فعاليت اقتصادي شما غير قانوني محسوب مي‌شود، طبق ماده12 قانون نظام صنفي افراد قبل از راه اندازي كسب و كار موظف به اخذ پروانه فعاليت از واحد صنفي مربوطه مي‌باشند. شما مي توانيد با كمك مراكز مشاوره كسب و كار مثل كاردوك به راحت ترين شكل مدارك لازم جهت شروع كار را دريافت نماييد.

براي دريافت مشاوره جهت مراحل جواز كسب مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300تماس بگيريد.

 

منبع : وام با جواز كسب 

 

مراحل گرفتن جواز كسب

پس براي اينكه به راحتي كسب و كار خود را شروع كنيد بايد جواز كسب داشته باشيد. لازم است بدانيد فرقي نمي‌كند فعاليت شما در چه زمينه‌اي است، بايد حتماً براي قانوني شدن آن جواز داشته باشيد. در ادامه به مراحل گرفتن جواز كسب مي‌پردازيم.

1- مراحل گرفتن جواز كسب | ارائه درخواست

متقاضي بايد درخواست خود را به صورت كتبي ارائه دهد. فرد متقاضي بايد درخواست خود را از طريق سايت ايرانيان اصناف به اين آدرس www.iranianasnaf.ir انجام دهد. بعد اينكه متقاضي درخواست خود را ارائه داد، مدتي بعد رسيدگي به آن آغاز مي‌شود. در حين بررسي كارشناسان مربوطه از محل واحد صنفي مورد نظر بازديد كرده و گزارش كامل خود را به پرونده اضافه مي‌كنند. بعد از انجام اين مراحل پرونده تكميل شده در هيئت مديره مورد بررسي قرار مي‌گيرد و پاسخ كتبي آن متعاقباً اعلام مي‌شود.

2- ارائه يك مدرك مهم

در اين مرحله فرد متقاضي بايد يكي از مدارك زير را جهت تعيين وضعيت ملكي واحد صنفي خود ارائه دهد كه شامل؛ سند مالكيت به نام متقاضي، اجاره‌نامه رسمي به نام متقاضي، اجاره‌نامه عادي (با اخذ تعهد محضري) به نام متقاضي، مبايعه‌نامه به نام متقاضي، حكم قطعي دادگاه مبني بر الزام به تنظيم سند اجاره، رسيد پرداخت اجاره‌بهاي معتبر، قرارداد اجاره محل كسب با ادارات و سازمان‌هاي دولتي، نهادها، شهرداري، شركت‌هاي تعاوني مسكن و شركت‌هاي خاص صنفي، شركت‌هاي تحت پوشش سازمان‌هاي دولتي و نهادها مي‌باشد.

3- مراحل گرفتن جواز كسب | استعلام از ادارات ذي‌ربط و ارائه مدارك

در اين مرحله فرد متقاضي بايد از ادارات ذي‌ربط استعلام دريافت كند. گواهي مركز بهداشت شهرستان و ارائه كارت معاينه پزشكي جهت صنوف مشمول(مواد خوردني، آشاميدني، بهداشتي و…)، گواهي عدم اعتياد به مواد مخدر، گواهي عدم سوء پيشينه كيفري، موافقت اداره نظارت بر اماكن نيروي انتظامي، گواهي گذراندن دوره آموزش(حداقل ده ساعت) از موسسه آموزشي معتبر(مورد تاييد كميسيون نظارت شهرستان مربوط)، ارائه هرگونه مدرك مبني بر تشكيل پرونده يا ارائه هر يك از اوراق پرداخت مالياتي، گواهينامه مهارت فني جهت مشاغل مندرج در آئين‌نامه تبصره ذيل ماده سيزده قانون، اختصاص كد شناسه ده رقمي (ملت كارت) و الصاق آن به پروانه كسب (جواز كسب) و اختصاص برچسب شناسه صنفي مطابق با كد ده رقمي از جمله موارد استعلام و ارائه مدرك است.

4- تعيين نظام وظيفه

اين مورد مختص به آقايان است كه بايد وضعيت نظام وظيفه خود را با ارائه مداركي روشن كنند.  گواهي پايان خدمت، گواهي معافيت دائم، گواهي اشتغال به تحصيل، گواهي معتبر مبني بر داشتن معافيت پزشكي از حوزه نظام وظيفه و دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غيبت در مدت اعتبار آن.

5- مراحل گرفتن جواز كسب | ارائه سوابق كاري

ارائه سوابق كاربري تجاري يا كارگاهي يا اداري محل واحد صنفي مورد درخواست در اين مرحله بايد انجام شود.

6-  ارائه مدارك تكميلي

در اين مرحله فرد بايد مدارك بيشتري را ارائه دهد كه شامل؛ فرم‌هاي مخصوص معرفي فرد از مرجع صدور، كپي تمام صفحات شناسنامه، كپي كارت ملي، كپي مدرك تحصيلي يا حداقل سواد خواندن و نوشتن (به استثناي متقاضياني كه سن آنان از پنجاه سال بالاتر مي‌باشد)، دوازده قطعه عكس پرسنلي جديد (۳×۴)، تعهدنامه كليه صنوف، فيش واريز مبلغ حداكثر تا سقف پنج برابر حق عضويت اتحاديه براي سال اول (حق ورودي) كه از مبلغ ۳٫۰۰۰٫۰۰۰ ريال عدول نمايد. فيش واريز مبلغ ۳۰٫۰۰۰ ريال به حساب ۲۱۷۳۳۰۰۸ خزانه كشور از جمله اين مدارك است.

7- مراحل گرفتن جواز كسب | بررسي

در اين مرحله پرونده توسط رئيس و يا نائب رئيس تكميل مي‌گردد.

8- صدور پروانه

در اين مرحله با توجه به مراحلي كه فرد طي كرده و مداركي كه ارائه داده است، جواز كسب را دريافت مي‌كند.

لازم به ذكر است گرفتن جواز براي كارهاي صنعتي و سرمايه گذاري تفاوت داشته و لازم هست كه از طريق سامانه بهين ياب اقدام شود. در اين صورت خوب است با نوشتن طرح توجيهي نيز آشنا شويد.

سؤالات متداول در مورد جواز كسب

در صورتي كه با جواز كسب ما مخالفت شد چه كاري مي‌توانيم انجام دهيم؟

مي‌توانيد ظرف مدت ده روز اعتراض خود را به كميسيون نظارت مربوطه تسليم نمايد. دوم اينكه كميسيون نظارت موظف است ظرف مدت يك ماه نظر خود را اعلام دارد. نظر كميسيون نظارت در اين مورد قطعي است. در صورتي كه اتحاديه در مدت مقرره پاسخ ندهد متقاضي مي‌تواند اعتراض خود را به كميسيون نظارت تسليم كند.

آيا صاحبان پروانه كسب مي‌توانند مباشر انتخاب كنند؟

بله. صاحبان پروانه كسب مي‌توانند جهت اداره واحد صنفي خود اقدام به معرفي مباشر كنند.

براي دريافت مشاوره جهت مراحل جواز كسب مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 09351520300تماس بگيريد.

 

منبع : وام با جواز كسب 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: وام با جواز كسب،
موضوع:
[ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۱۸:۰۵ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

طرح توجيهي توليد آب معدني به شما كمك مي كند تا ذخاير طبيعي منابع آب معدني كه در مناطقي از كشور وجود دارد، به فرصتي براي سرمايه‌گذاري و صنعتي سازي تبديل كنيد. اين فرصت تنها براي مناطقي است كه داراي چنين مزيت طبيعي هستند. با سرمايه گذاري در اين بخش مي‌توانيد از مزاياي اقتصادي و سودآوري كلاني برخوردار شويد. به طوري كه با راه اندازي فاز اول پروژه حداقل براي 18 نفر نيز به طور مستقيم اشتغال ايجاد مي‌كنيد. در ادامه خلاصه اي از اين طرح را شرح داده ايم. براي دريافت مشاوره كسب و كار و خريد و سفارش طرح توجيهي با مركز كاردوك تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ايده‌ و فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري صنعتي از مركز مشاوره كسب و كار كاردوك با شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

 

منبع : طرح توجيهي توليد آب معدني 

 

معرفي طرح توجيهي توليد آب معدني

آب معدني آبي زلال و بي‌بو و حاوي تركيبات مفيد طبيعي معدني (همچون پتاسيم، كلسيم، آهن، اكسيژن) بوده و عاري از مواد مضر (مثل نيترات و آرسنيك) براي سلامتي انسان است. در فرايند تامين آب از منابع طبيعي، انتقال، تصفيه، پركردن در ظروف، بسته‌بندي و توزيع محصول بعنوان يك كالاي اقتصادي مي‌بايد از استانداردهاي ملي ايران، مصوبات حوزه توليد و بسته‌بندي و آخرين اصلاحيه‌ها و تجديدنظرهاي تبعيت نمود.

نظر به اينكه تامين آب از منابع طبيعي همانند چشمه و چاه‌هاي متصل به سفره هاي آب زير زميني بدست مي‌آيد، پس تركيبات آن در فصول مختلف سال بايد از ثبات نسبي برخوردار بوده و با تغيير شرايط، ويژگي‌هاي آن نبايد تغيير كند. ازديدگاه اقتصادي واحد صنعتي توليد، فرآوري و بسته‌بندي انبوه آب معدني مي‌بايد در نزديكترين فاصله ممكن قانوني به سرچشمه آب باشد.

طرح توجيهي توليد آب معدني با توجه به نقاضاي بازار

به لحاظ افزايش تقاضا براي آب با توجه به سرانه مصرف روزانه هر فرد تا ۲ ليتر و عدم امكان توليد و بسته‌بندي آن در تمامي مناطق كشور و كشورهاي همسايه (بدليل شرايط اقليمي خشك و محدود بودن منابع تامين آب شرب، سالم و  بهداشتي چه بصورت گاز دار و بدون گاز)، سرمايه گذاري در اين طرح با شرط تامين و در دسترس بودن منابع آب قابل تاييد با توجه به ظرفيت اقتصادي، موجه مي‌باشد.

فرآيند توليد آب معدني

تكنولوژي و روشهاي توليد آب معدني را مي توان به سه بخش عمده تقسيم نمود .
الف) آماده‌سازي و سالم‌سازي آب

ب ) پر كردن وبسته‌بندي آب معدني

ج) توليد ظروف و قطعات مورد نياز جهت بسته بندي آب

كالاهاي جايگزين آب معدني

آب عنصري حياتي براي نوشيدن وبهداشت انسان هاست، ما آن را براي توليد غذا و تامين حيات انساني نياز داريم. آب معدني و آشاميدني داراي كالاهاي متعدد جايگزين همانند آب ميوه‌ها، نوشابه‌هاي گازدار و بدون گاز، ماءالشعير هست كه تركيب اصلي آن‌ها را نيز آب سالم تشكيل مي‌دهد؛ پس عملا بازار خاص خود را دارند و جايگزني ندارد. آب آشاميدني به شيوه‌هاي مختلف نير قابليت غني سازي را نيز دارد.

طرح توجيهي توليد آب معدني | بررسي بازار و رقبا

نظر به وابستگي اين توليد به وجود منابع آب سالم در ظرفيت و دبي اقتصادي و كمبود منابع آب در اقليم‌هاي خشك كشور و كشورهاي همسايه كه غالباً با معضل تامين آب آشاميدني سالم و بهداشتي مواجه هستند و به موازات توسعه مثبت فرهنگ مصرف استفاده از آب سالم به صورت مظروف، گستردگي كاربرد اين محصول در حوزه صنايع از جمله ساختمان سازي و روند رو به رشد صنايع ساختماني و تزئيني در داخل كشور و درك مناسب نيازهاي متنوع خريداران و ضرورت صرفه جويي در ميزان انرژي مصرفي، بهترين بازار هدف براي اين محصول بازار داخل كشور سپس صادرات به كشورهاي همسايه است.

آمار و ارقام مربوط به بازار

در حال حاضر در  كشور 292 جواز تاسيس احداث انواع آب آشاميدني و معدني گازدار و بدون گاز در كشور صادر شده است. از اين تعداد 90 طرح با پيش بيني سرمايه گذاري 15117266 ميليون ريال و اشتعال 4088 نفر و پيش‌بيني ظرفيت توليدي ساليانه 6312193 تن از انواع آب هست.

طرح‌هاي داراي پيشرفت فيزيكي بالاي 35درصد در حال اجرا هستند. تعداد 317 واحد صنعتي داراي پروانه بهره‌برداري صنعتي توليد انواع آب آشاميدني و آب معدني بسته بندي شده در كشور وجود دارد كه داراي سرمايه گذاري اسمي 38744563 ميليون ريال، اشتغال اسمي 34935 نفر و ظرفيت توليدي ساليانه 16641668 تن هستند. از اين تعداد 106 واحد صرفا آب معدني توليد مي نمايند كه داراي  اشتغال  5876 نفر با سرمايه گذاري 7884303 ميليون ريال و ظرفيت توليدي ساليانه  5478568  مي‌باشد.

نياز بازار

بدون احتساب صادرات در كشور ساليانه 58000000 تن انواع آب آشاميدني و معدني مورد نياز شرب است كه هم اكنون بخش بزرگي از آن توسط آب موجود در سيستم‌هاي لوله كشي شبكه آب‌رساني تامين مي‌گردد. همزمان اين آب به مصارف بهداشتي، شتشو، آشاميدن، فضاي سبز و ساير نيازمندي‌هاي حوزه شهر و روستا مي‌رسد كه علل القاعده مي‌بايست از سطوح تصفيه متفاوتي به تناسب استاندارد و نوع مصرف برخوردار مي‌بود.

بودجه مورد نياز جهت سرمايه گذاري

با توجه به  توان سرمايه‌گذاري، سطح تكنولوژي، محل استقرار و ظرفيت توليد در بخش‌هاي پركن و بسته‌بندي آب و توليد ظروف مورد نياز؛ سرمايه‌گذاري و اجراي طرح توليد و بسته‌بندي آب‌هاي معدني گازدار و بدون گاز و يا غني شده متفاوت است.

بر اساس مطالعات انجام شده در حال حاضر سرمايه‌گذاري ثابت توليد آب معدني در بطري‌هاي 500 ميلي ليتري و 1500 ميلي ليتري و ليواني با ظرفيت اقتصادي ساليانه حدود 30000تن، 96 ميليارد ريال و سرمايه در گردش 38 ميليارد ريال نياز دارد.

نرخ بازدهي سرمايه گذاري انجام شده، بيشتر از 33 درصد بوده و كمتر از ۳ سال دوره برگشت سرمايه را خواهيد داشت. در ذيل خلاصه‌اي از نيازمندي‌هاي احداث اين واحد با ظرفيت عملي توليد ساليانه 30000تن انواع ظروف پر و بسته‌بندي شده آب معدني در سال ارائه شده است. بديهي است با گذشت زمان و تغيير شرايط اقتصادي بايد مطالعات پيش امكان سنجي و بروز رساني انجام شود.

مشخصات عمومي طرح توجيهي توليد آب معدني

رديف موضوع برآرود واحد
1 زمين 6800 متر مربع
2 زيربنا كل (توليدي ،خدماتي و ستادي ) 2120 متر مربع
3 ماشين آلات داخلي 28700 ميليون ريال
4 ماشين آلات خارجي 81000 لير تركيه

 

جدول سرمايه گذاري طرح توجيهي توليد آب معدني

رديف موضوع هزينه ها  (ميليون ريال )
1 سرمايه گذاري ثابت 96128
2 سرمايه گذاري  درگردش 38125
3 كل سرمايه گذاري 134253

 

شاخص هاي مالي

موضوع ميزان
نرخ بازده داخلي IRR 4/34  درصد
دوره برگشت سرمايه 13/3
نرخ بازده داخلي حقوق صاحبان سرمايه 76/37 درصد

 

مزاياي اجراي طرح توجيهي توليد آب معدني

  • سودآوري، بازده و دوره برگشت مناسب سرمايه­ گذاري
  • مصرف گسترده و رو به رشد محصولات طرح
  • امكان صادرات اين محصول در صورتي كه استانداردهاي لازم در توليد اين محصولات رعايت شوند.
  • امكان غني سازي آب توليدي با گاز و مواد مغذي
  • امكان توسعه سطح تكنولوژي، افزايش ظرفيت توليد و ايجاد تنوع
  • امكان توليد و توسعه ظروف مورد نياز بسته بندي آب

نتايج  مطالعات فني ، اقتصادي و مالي

اخذ مجوز پهاي لازم از معاونت غذا و دارو و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و امور آب منطقه‌اي از الزامات و پيش شرط‌هاي اجراي اين طرح است. اداره تامين زير ساخت براساس پلان هاي مهندسي حوزه‌هاي سيل، صنعتي، مكانيكال و الكتريكي و برقراري ارتباطات فرا ملي به منظور تامين بخشي از ماشين آلات و تجهيزات مورد نياز واحد از شركت‌هاي خارجي از ضروريات اين طرح سرمايه گذاري است.

نظر به ضرورت تنوع بخشي مستمر محصول و فرايندهاي برنامه‌ريزي راه‌اندازي و اخذ پروانه واحد تحقيق و توسعه بنگاه و انخاذ تمهيدات به منظور توليد محصولات غني شده براساس استاندارهاي بهداشتي ملي و بين المللي بسيار ضروري است. اگر تصميم به توليد چنين واحد صنعتي داريد مي توانيد تمامي مراحل پروژه از نوشتن طرح توجيهي ، اخذ مجوزها و تامين مالي را به مركز كاردوك بسپاريد. براي نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه ايده‌ و فرصت هاي سرمايه گذاري صنعتي با شماره 09351520300 تماس بگيريد.

 

منبع : طرح توجيهي توليد آب معدني 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۱۰:۱۸ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 4
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی