كاردوك مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك
|
طرح توجيهي راه اندازي كشتارگاه صنعتي طيور براي راه اندازي يك مجموعه اقتصادي در جهت توليد گوشت طيور مي باشد. معمولا كشتارگاه هاي صنعتي طيور به گونه اي راه اندازي مي شوند كه صفر تا صد توليد گوشت طيور شامل ذبح تا انجام برخي فرآيند ها بر روي گوشت، در يك مجموعه انجام شود. كشتارگاه هاي صنعتي طيور در كشورمان تازه تاسيس هستند و نياز به كسب اطلاعات بيشتري براي شروع دارند. در ادامه اين مقاله اطلاعات كاملي از طرح كشتارگاه صنعتي طيور ارائه كرده ايم. براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد. منبع: طرح كشتارگاه صنعتي طيور
معرفي محصول | طرح كشتارگاه صنعتي طيوردر سال هاي گذشته براي تهيه و توليد گوشت طيور، يك مكان متمركزي وجود نداشت. ارائه و فروش گوشت طيور به افراد مختلف به اين صورت انجام شد كه هر گوشت فروشي و قصاب دام و طيور را در مكان خود ذبح مي كرد و پس از پاك كردن در اختيار افراد ديگر قرار مي داد. اين روش ضمن اينكه كاري زمانبر بود، از نظر رعايت مسائل بهداشتي نيز مشكل داشت. به همين دليل در ابتدا با برنامه ريزي دولت و كمك شهرداري، مكان هايي بهداشتي براي ذبح طيور و ارائه آن به مشتريان در نظر گرفته شد و پس از مدتي به بخش هاي خصوصي تحت نظر سازمان بازرسي گوشت واگذار گرديد كه در اين حالت نيز دولت كنترلي بر كشتارگاه ها نداشت. تمامي اين دلايل در كنار رشد جمعيت و شهر ها باعث شد براي توليد گوشت سفيد طيور و مواد غذايي پروتئيني، كشتارگاه هاي صنعتي طيور راه اندازي شوند. كنترل و بازرسي در اين كشتارگاه ها توسط دامپزشكان و بازرسان مربوطه انجام مي شود. اداره كشتارگاه هاي صنعتي طيور تعاوني بر عهده شركتي مي باشد كه شركت هاي تعاوني تعيين كرده اند. در هر بازه زماني، در آمد هاي حاصله محاسبه شده و با كسر مخارج و هزينه هاي مربوط به نوسازي تجهيزات، به حساب شركت هاي تعاوني واريز مي شود. اهداف احداث كشتارگاه صنعتي طيور | طرح كشتارگاه صنعتي طيوراز مهم ترين اهداف احداث كشتار گاه صنعتي طيور به عنوان يك مجموعه صنعتي كه با بهره دهي كامل، مي توان به موارد زير اشاره كرد:
ارزش غذايي گوشت مرغ | طرح كشتارگاه صنعتي طيوراز مهم ترين منابع غذايي حاوي پروتئين براي انسان، گوشت مرغ مي باشد. از آنجايي كه ميزان پروتئين موجود در گوشت مرغ از ديگر گوشت ها بيشتر است و همينطور احتمال انتقال بيماري از اين مرغ ها به انسان بسيار كم تر مي باشد، جزو مواد غذايي پر مصرف در كشورمان مي باشد. به طور كلي گوشت مرغ به دليل داشتن پروتئين بالا باعث سلامت استخوان ها، جلوگيري از پوكي استخوان و … مي شود. ضمن اينكه داراي انواع ويتامين ها و مواد معدني نيز هست. لازم به ذكر است اگر گوشت مرغ در مرحله آماده سازي آلوده شود، مي تواند موجب انتقال بيماري هاي سالمنلوزيس به انسان شود. بنابراين رعايت بهداشت در مراحل مختلف شامل سر بريدن، پر كني و … بسيار حائز اهميت است تا گوشت سالم و بدون آلودگي به دست مصرف كننده برسد. معرفي كد آيسيك مرتبط با صنعت كشتارگاه صنعتي طيور | طرح كشتارگاه صنعتي طيوردر اين قسمت كد آيسيك مرتبط با محصولات غذايي توليد شده در كشتارگاه صنعتي طيور را ارائه كرده ايم.
كدهاي زير نيز شامل كشتارگاه صنعتي طيور مي شوند :
محصولات و خدمات كشتارگاه طيور | طرح كشتارگاه صنعتي طيورمحصولاتي كه علاوه بر مرغ در كشتارگاه طيور توليد و به مشتريان عرضه مي شود، شامل موارد زير است:
بخشهاي مختلف كشتارگاه صنعتي طيور | طرح كشتارگاه صنعتي طيوركشتارگاه هاي صنعتي طيور شامل بخش هاي مختلفي است كه در ادامه به آن ها اشاره كرده ايم.
واحدهاي مختلف كشتارگاه مرغ نيز شامل بخش هاي متفاوتي كه به شرح موارد زير مي باشد:
ويژگي هاي لاشه مرغ خوب | طرح كشتارگاه صنعتي طيورلاشه مرغ تازه بايد در تمامي اجزا، ويژگي هاي مورد قبولي داشته باشد تا بتوان آن را به عنوان يك ماده غذايي سالم مصرف كرد. از مهم ترين ويژگي هاي لاشه مرغ تازه مي توان به موارد زير اشاره كرد:
لاشه مرغ منجمد علاوه بر ويژگي هاي لاشه مرغ تازه، بايد داراي ويژگي هاي زير نيز باشد:
فرآيند توليد گوشت مرغ در كشتارگاه هاي صنعتي | طرح كشتارگاه صنعتي طيورفرآيند توليد گوشت مرغ در كشتارگاه هاي صنعتي طيور در چندين مرحله انجام مي شود كه در ادامه آن ها را توضيح داده ايم. مرحله اول: تخليه مرغفدر اين مرحله مرغ توسط كاميون و يا وانت هايي كه داراي قفسه هاي مخصوص حمل مرغ زنده است، وارد كشتارگاه صنعتي طيور مي شود. پس از انتقال مرغ ها به سالن، يكي يكي از پا از قلاب هايي آويزان مي شوند. مرحله دوم : شوكمرغ هاي آويزان از پا به نوار نقاله هوايي براي آرام شدن وارد دستگاه شوك الكتريكي مي شوند. شوك اكلتريكي با وارد شدن مرغ به دستگاهي كه داراي واني از فايبرگلاس با آب حاوي الكتريسيته ضعيف است براي 10 تا 15 ثانيه انجام مي شود. مرحله سوم : ذبح مرغمرغ ها پس از شوك الكتريكي به روش اسلامي ذبح مي شوند. به دليل آويزان بودن مرغ ها، خون از بدن مرغ سريعا خالي مي شود. مرحله چهارم : اسكالدر يا پر خيس كنشستشوي اوليه مرغ ها توسط اين دستگاه انجام مي شود. در اين مرحله پرهاي مرغ ها آماده جداسازي مي گردد. بقاياي خون از بدن مرغ ها خارج مي شوند و شسته و تميز مي گردند. براي اينكه پرها به راحتي جدا شود تا دماي 55 تا 60 درجه سانتيگراد نيز گرم مي شوند. مرحله پنجم : قسمت پر كنمرغ ها براي جداسازي پرها توسط خط نقاله هوايي وارد دستگاه مي شوند و پر آن ها بدون هيچ آسيبي به مرغ ها، جدا مي شود. مرحله ششم : قسمت كله كشسر مرغ در اين مرحله جدا مي گردد. مرحله هفتم : قسمت پا اندازپاي مرغ ها در اين مرحله از قلاب خارج مي شود. مرحله هشتم : قسمت پابردر مرحله هشتم، مرغ ها بر روي يك ديسك آلومينيومي هدايت مي شوند و پس از خم شدن پا از مفصل، با تيغ ثابت برش داده مي شوند و در نهايت توسط تيغ متحرك از مفصل جدا مي شوند. مرحله نهم : قسمت مقعد برقسمت مقعد مرغ توسط ماشين ركتوم بريده مي شود تا هيچ گونه آلودگي وارد شكم مرغ نشود. در اين مرحله يه كمك سيستم نگهدارنده پاي مرغ و همينطور سيستم نگهدارنده دم مرغ، مقعد تا جناح سينه مرغ نيز پاره و باز مي شود. در اين مرحله نيز برش ها به گونه اي انجام مي شود كه پارگي روده موجب آلودگي مرغ نشود. تيغ ها پس از هر بار استفاده، به طور اتوماتيك شسته مي شوند. مرحله دهم : قسمت تخليه اتوماتيك شكم مرغدر اين مرحله شكم مرغ تخليه مي شود به طوري كه قاشق تخليه شكم از جلوي سينه وارد شكم مرغ مي شود و با يك حركت تمامي شكم مرغ را خالي مي كند. تمامي قاشق ها بعد از هراستفاده به صورت اتوماتيك شسته مي شوند. مرحله يازدهم : جداسازيپس از اينكه شكم مرغ را تخليه مي كنند، بايد قسمت هاي مختلف آن را از يكديگر جدا كنند. در اين مرحله قسمت هاي خوراكي مرغ مثل دل و جگر و سنگدان تميز و شسته مي شوند و وارد نوار نقاله و ميز مربوطه مي گردند. ديگر قسمت هاي غير خوراكي مرغ نيز از طريق كانالي براي دپوي زير زميني انتقال مي بابد تا به خوراك دام تبديل شود. مرحله دوازدهم : قسمت چيلر حلزونيمرغ ها وارد چيلر حلزوني مي شوند تا ضمن شستشو با پودر يخ نيز به درجه حرارت 4 درجه سانتي گراد برسند. مرحله سيزدهم : بسته بنديدر نهايت مرغ ها بايد بسته بندي شوند و براي عرضه به مشتري آماده گردند. براي اينكار ابتدا آب هاي اضافي مرغ حاصل از مرحله شست و شو را از آن خارج مي كنند. بسته بندي هاي دل و جگر را نيز درون مرغ ها قرار مي دهند و در نهايت در كيسه هايي از جنس نايلون قرار داده مي شود و پس از تخليه هوا، پلمپ مي گردد. مرغ ها پس از بسته بندي در سرد خانه نگهداري مي شوند. ماشين آلات و ابزار مناسب | طرح كشتارگاه صنعتي طيوربراي كشتالرگاه صنعتي شيور در هر بخشي از كشتار، به برخي ماشين آلات و ابزار مناسب نياز است كه در ادامه به تمامي آن ها اشاره كرده ايم. خط اصلي كشتار در كشتارگاه مرغ
تجهيزات ذبح و پركني كشتارگاه مرغ
تجهيزات واحد تبديل ضايعات كشتارگاه مرغ
خط چيلينگ روم كشتارگاه مرغ شامل:
تجهيزات واحد فرآوري (عمل آوري) و بسته بندي مواد پروتئيني (گوشت سفيد) شامل:
ساير تجهيزات موردنياز كشتارگاه مرغ
تجهيزات واحد فرآوري (عمل آوري) پاي مرغ كشتارگاه مرغ | طرح كشتارگاه صنعتي طيور
واحد بسته بندي در كشتارگاه مرغ | طرح كشتارگاه صنعتي طيور
براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.
منبع: طرح كشتارگاه صنعتي طيور
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |