كاردوك مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك
|
معرفي كنسرو ماهي | طرح توليد كنسرو ماهيماهي ها و فرآورده هاي وابسته به آن از غني ترين مواد غذايي مورد استفاده انسان مي باشند. اين ماده غذايي در كنار كالري بالايي كه دارد، حاوي پروتئين با كيفت بالا و اسيد آمينه هاي ضروري نيز است كه جايگاه بالايي در تغذيه انسان دارد. از ديگر خواص قابل توجه انواع ماهي ها مي توان به اين موضوع اشاره كرد كه ميزان چربي و كلسترول آن ها بسيار كم است و در عين حال داراي اسيد چرب امگا 3 مي باشد. ماهي ها داراي انواع ويتامين هاي محلول در آب و محلول در چربي مي باشند و حاوي انواع مواد معدني شامل سديم، آهن، فسفر، سلنيوم، روي، منگنز، مس و … هستند. فرآيند توليد كنسرو ماهي به گونه اي مي باشد كه تمامي خواصي كه از انواع ماهي ها نام برديم حفظ مي گردد؛ اما تاريخ نگهداري ماهي افزايش پيدا مي كند. پس از پخت اوليه ماهي ها آن ها در قوطي هاي مخصوص قرار داده و پس از اضافه كردن نمك و روغن، طي يك فرآيند حرارتي، ماهي را كنسرو مي كنند. شما در هر جايي كه هستيد براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد طرح توليد كنسرو ماهي مي توانيد با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.
مواد اوليه استاندارددر فرآيند كنسرو ماهي، برخي از مواد اوليه استفاده مي گردد. اگر قصد راه اندازي خط توليد كنسرو ماهي را داريد، بهتر است به استاندارد بودن مواد اوليه دقت داشته باشيد. در ادامه به ويژگي هاي مواد اوليه استاندارد در كنسرو ماهي اشاره كرده ايم.
كد آيسيك مرتبط با صنعت توليد كنسرو ماهيكد آيسيك مرتبط با صنعت توليد كنسرو ماهي به شرح موارد زير است:
بررسي كالاهاي جايگزيندر صنايع غذايي پيشرفت هاي بسياري ديده مي شود. به طوري كه اگر يك كالا وجود نداشته باشد، محصولات مشابه با آن جايگزين شوند. در مورد كنسرو ماهي، محصولات بسياري همچون كنسرو انواع لوبيا ها، كنسرو بادمجان و انواع خورشت ها و البته ديگر فرآورده هاي گوشتي شامل سوسيس و كالباس مي تواند جايگزين تن ماهي شود. اما با اين حال نيز گوشت آبزيان همچون گوشت ماهي داراي هضم پذيري بالايي هستند. ميزان پروتئين موجود در گوشت ماهي بسيار بالا بوده و البته از نوع باكيفيت نيز هست. همينطور نكته قابل توجه ديگر اين است كه بيماري مشترك ميان انسان و آبزيان بسيار كم بوده و مي توان نتيجه گرفت كه حتي استفاده از گوشت آبزيان براي انسان سالم تر است. استفاده از ماهي ها به دليل اينكه اين ماده غذايي سرشار از موادمعدني، امگا 3 و .. است؛ حتي مي تواند در جلوگيري از بسياري از بيماري ها موثر باشد. بنابراين استفاده از گوشت ماهي به دليل ارزش غذايي بالاتر براي انسان در الويت مصرف قرار دارد. شما در هر جايي كه هستيد براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد طرح توليد كنسرو ماهي مي توانيد با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد. اهميت استراتژيكي كالا در دنياي امروزامروزه با تغيير ذائقه مردم، استفاده از غذاهاي دريايي نيز افزايش پيدا كرده است. در برابر تقاضاي بالايي كه براي غذاهاي دريايي وجود دارد، ذخاير آن ها رو به كاهش مي باشد. توليد كنندگان فعال در اين زمينه سعي در ايجاد تنوع در بين محصولاتي كه به مشتريان ارائه مي دهند، دارند. به همين دليل صيد آن ها با افزايش همراه بوده است. در حال حاضر آبزي پروري يك صنعت عمده تجاري در توليد غذاهاي دريايي مي باشد. فرآيند توليدپس از اينكه انواع ماهي از دريا صيد مي شود، به دليل فعاليت باكتري ها و آنزيم، در معرض فساد و خرابي قرار مي گيرد. براي افزايش ماندگاري و مدت زمان نگهداري ماهي ها از روش كنسرو كردن استفاده مي كنند. در ادامه به فرآيند توليد كنسرو ماهي اشاره كرده ايم :
ويژگي هاي استاندارد فرآورده نهايي | طرح توليد كنسرو ماهيمحصول نهايي كه در كارخانه هاي كنسرو سازي ماهي توليد مي شود بايد داراي ويژگي هاي استاندارد فرآورده نهايي باشد. از مهم ترين اين استاندارد ها مي توان به موارد زير اشاره كرد :
نشانه گذاري | طرح توليد كنسرو ماهينشانه گذاري هاي موجود بر روي قوطي هاي كنسرو بايد خوانا و البته داراي ويژگي هاي زير باشد.
تجهيزات و ماشين آلات مورد نياز | طرح توليد كنسرو ماهيدر خط توليد كنسرو ماهي به برخي تجهيزات و ماشين آلات به شرح موارد زير نياز مي باشد :
خدمات قابل ارايه كاردوك به طرحها و واحدهايبراي تهيه طرح توليد دزد گير خودرو و ساير طرح توجيهي ها در زمينه هاي مختلف مي توانيد با كارشناسان تماس بگيريد. از جمله خدمات مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توان به موارد زير اشاره داشت :
براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها ميتوانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.
منبع: طرح توليد كنسرو ماهي
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |