كاردوك
مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك

 

 

معرفي كنسرو ماهي | طرح توليد كنسرو ماهي

ماهي ها و فرآورده هاي وابسته به آن از غني ترين مواد غذايي مورد استفاده انسان مي باشند. اين ماده غذايي در كنار كالري بالايي كه دارد، حاوي پروتئين با كيفت بالا و اسيد آمينه هاي ضروري نيز است كه جايگاه بالايي در تغذيه انسان دارد.

از ديگر خواص قابل توجه انواع ماهي ها مي توان به اين موضوع اشاره كرد كه ميزان چربي و كلسترول آن ها بسيار كم است و در عين حال داراي اسيد چرب امگا 3 مي باشد. ماهي ها داراي انواع ويتامين هاي محلول در آب و محلول در چربي مي باشند و حاوي انواع مواد معدني شامل سديم، آهن، فسفر، سلنيوم، روي، منگنز، مس و … هستند.

فرآيند توليد كنسرو ماهي به گونه اي مي باشد كه تمامي خواصي كه از انواع ماهي ها نام برديم حفظ مي گردد؛ اما تاريخ نگهداري ماهي افزايش پيدا مي كند. پس از پخت اوليه ماهي ها آن ها در قوطي هاي مخصوص قرار داده و پس از اضافه كردن نمك و روغن، طي يك فرآيند حرارتي، ماهي را كنسرو مي كنند.  شما در هر جايي كه هستيد براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد طرح توليد كنسرو ماهي مي توانيد با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.

 

مواد اوليه استاندارد

در فرآيند كنسرو ماهي، برخي از مواد اوليه استفاده مي گردد. اگر قصد راه اندازي خط توليد كنسرو ماهي را داريد، بهتر است به استاندارد بودن مواد اوليه دقت داشته باشيد. در ادامه به ويژگي هاي مواد اوليه استاندارد در كنسرو ماهي اشاره كرده ايم.

  • ماهي : براي توليد كنسرو ماهي بايد از ماهي سالم، بدون عيب و تميز استفاده گردد. از ويژگي هاي سالم بودن ماهي مي توان به داشتن پوست شفاف و طبيعي، دارا بودن بوي ماهي تازه سيد شده، عضله هاي سفت و در عين حال ارتجاعي، چشم هاي روشن و شفاف اشاره كرد. در توليد كنسرو ماهي هم از ماهي هاي منجمد و هم از ماهي هاي تازه استفاده مي شود.
  • روغن : براي توليد كنسرو ماهي روغن نيز استفاده مي گردد. معمولا روغن مورد استفاده در صنعت كنسرو سازي روغن مايع خوراكي همچون روغن زيتون است.
  • نمك : نمك مورد استفاده در كنسرو ماهي نيز بايد داراي ويژگي هاي استاندارد باشد.
  • آب : براي شستشوي ماهي ها بايد از آب آشاميدني استفاده گردد.
  • قوطي : در صنعت كنسرو سازي بايد از قوطي هايي كه در برابر خوردگي و ضربه مقاوم هستند، استفاده گردد.

كد آيسيك مرتبط با صنعت توليد كنسرو ماهي

كد آيسيك مرتبط با صنعت توليد كنسرو ماهي به شرح موارد زير است:

  • كد آيسيك كنسرو انواع ماهي : كد 15121113
  • كد آيسيك كنسرو ميگو : كد 15121131
  • كد آيسيك پودر ماهي (غير خوراكي) : كد 15121612

بررسي كالاهاي جايگزين

در صنايع غذايي پيشرفت هاي بسياري ديده مي شود. به طوري كه اگر يك كالا وجود نداشته باشد، محصولات مشابه با آن جايگزين شوند. در مورد كنسرو ماهي، محصولات بسياري همچون كنسرو انواع لوبيا ها، كنسرو بادمجان و انواع خورشت ها و البته ديگر فرآورده هاي گوشتي شامل سوسيس و كالباس مي تواند جايگزين تن ماهي شود.

اما با اين حال نيز گوشت آبزيان همچون گوشت ماهي داراي هضم پذيري بالايي هستند. ميزان پروتئين موجود در گوشت ماهي بسيار بالا بوده و البته از نوع باكيفيت نيز هست.

همينطور نكته قابل توجه ديگر اين است كه بيماري مشترك ميان انسان و آبزيان بسيار كم بوده و مي توان نتيجه گرفت كه حتي استفاده از گوشت آبزيان براي انسان سالم تر است.

استفاده از ماهي ها به دليل اينكه اين ماده غذايي سرشار از موادمعدني، امگا 3 و .. است؛ حتي مي تواند در جلوگيري از بسياري از بيماري ها موثر باشد. بنابراين استفاده از گوشت ماهي به دليل ارزش غذايي بالاتر براي انسان در الويت مصرف قرار دارد. شما در هر جايي كه هستيد براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد طرح توليد كنسرو ماهي مي توانيد با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.

اهميت استراتژيكي كالا در دنياي امروز

امروزه با تغيير ذائقه مردم، استفاده از غذاهاي دريايي نيز افزايش پيدا كرده است. در برابر تقاضاي بالايي كه براي غذاهاي دريايي وجود دارد، ذخاير آن ها رو به كاهش مي باشد.

توليد كنندگان فعال در اين زمينه سعي در ايجاد تنوع در بين محصولاتي كه به مشتريان ارائه مي دهند، دارند. به همين دليل صيد آن ها با افزايش همراه بوده است. در حال حاضر آبزي پروري يك صنعت عمده تجاري در توليد غذاهاي دريايي مي باشد.

فرآيند توليد

پس از اينكه انواع ماهي از دريا صيد مي شود، به دليل فعاليت باكتري ها و آنزيم، در معرض فساد و خرابي قرار مي گيرد. براي افزايش ماندگاري و مدت زمان نگهداري ماهي ها از روش كنسرو كردن استفاده مي كنند. در ادامه به فرآيند توليد كنسرو ماهي اشاره كرده ايم :

  • مرحله اول  : ماهي هاي صيد شده از كاميون هاي سرد خانه دار تخليه مي شوند و سپس ماهي هاي سالم از ماهي هاي زخمي جدا سازي مي شوند.
  • مرحله دوم : ماهي ها به سردخانه منتقل شده و در دماي منفي 18 درجه سانتي گرارد نگهداري مي شوند. ماهي ها كم كم و به اندازه نياز براي كنسرو كردن از سرد خانه خارج مي گردند.
  • مرحله سوم : در اين مرحله ديفراست و سرزني ماهي ها انجام مي شود. در ادامه ماهي ها به تكه هاي كوچكتر قطعه قطعه  مي شوند. در اين مرحله ضايعات ماهي ها نيز وارد سردخانه ضايعات مي شود.
  • مرحله چهارم : قطعات ماهي با آب تميز شستشو داده مي شود.
  • مرحله پنجم : پس از شستشوي ماهي ها، قطعه هاي تميز ماهي بر روي سيني هاي پخت قرار داده مي شود و وارد تونل اتوكلاو براي پخت اوليه مي گردد. در اين مرحله به كمك بخار و هواي داغ در پخت اوليه ميكرو ارگانيسم هاي موجود در ماهي تا حد امكان از بين مي روند.
  • مرحله ششم : ماهي هاي پخته شده به قسمت جداسازي منتقل مي شوند و استخوان، گوشت سياه، پوست ماهي و گوشت ماهي از هم جدا مي شود.
  • مرحله هفتم : گوشت هاي پاك شده به سمت قسمت پر كن هدايت مي شوند و در قوطي هاي مشخصي به صورتي دستي و يا اتوماتيك ريخته مي شوند. در اين مرحله وزن قوطي ها نيز بررسي مي گردد.
  • مرحله هشتم : قوطي هاي پر شده وارد بخش اضافه كردن نمك و روغن مي شوند. روغن و آب نمك به صورت داغ به قوطي حاوي ماهي ها اضافه مي گردد.
  • مرحله نهم : هواي داخل قوطي ها توسط دستگاه اگزاست خارج مي گردد.
  • مرحله دهم : در اين مرحله درب قوطي ها قرار داده مي شود و چربي ديواره هاي قوطي كنسرو ماهي نيز توسط قوطي شود شسته مي شود.
  • مرحله يازدهم : كنسرو هاي ماهي در دماي 121 درجه سلسيوس و به مدت 65 دقيقه استريليزاسيون مي شوند.
  • مرحله دوازدهم : قوطي ها خشك شده و پس از بسته بندي اوليه و كد گذاري به انبار منتقل مي شوند.

ويژگي هاي استاندارد فرآورده نهايي | طرح توليد كنسرو ماهي

محصول نهايي كه در كارخانه هاي كنسرو سازي ماهي توليد مي شود بايد داراي ويژگي هاي استاندارد فرآورده نهايي باشد. از مهم ترين اين استاندارد ها مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • داشتن قوطي هاي بدون زنگ زدگي، باد كرده، لحيم شده، ضرب ديده
  • بدون علائم نشتي در قوطي هاي كنسرو ماهي
  • بدون هيچ گونه ضايعات غير گوشتي ماهي شامل پوست، استخوان، باله، فلس و … در محتويات درون كنسرو ماهي
  • سفت و بدون بافت متلاشي شده ماهي موجود در قوطي كنسرو
  • دارا بودن رنگي روشن و يكدست
  • داشتن طعم و بوي طبيعي
  • عدم استفاده از هر گونه مواد افزودني

نشانه گذاري | طرح توليد كنسرو ماهي

نشانه گذاري هاي موجود بر روي قوطي هاي كنسرو بايد خوانا و البته داراي ويژگي هاي زير باشد.

  • درج نام محصول به صورت كامل مثلا با گوشت تيره با بدون گوشت تيره
  • ذكر دقيق مواد اوليه و اجزا به كار رفته در كنسرو ماهي
  • درج شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي
  • ذكر شماره سري ساخت، تاريخ توليد و تاريخ انقضاي مصرف
  • درج وزن خالص محتويات كنسرو ماهي
  • قيمت براي مصرف كننده

تجهيزات و ماشين آلات مورد نياز | طرح توليد كنسرو ماهي

در خط توليد كنسرو ماهي به برخي تجهيزات و ماشين آلات به شرح موارد زير نياز مي باشد :

  • دستگاه هاي مربوط به تميز كردن محتويات اضافه‌ درون شكم ماهي
  • دستگاه برش و قطعه قطعه كردن ماهي
  • تجهيزات مناسب شستشو ماهي
  • دستگاه نمك ريز
  • دستگاه روغن ريز
  •  اتوكلاو
  • دستگاه خنك كننده‌ ي قوطي‌ ها پس از خروج از اتوكلاو

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي

براي تهيه طرح توليد دزد گير خودرو و ساير طرح توجيهي ها در زمينه هاي مختلف مي توانيد با كارشناسان تماس بگيريد. از جمله خدمات مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توان به موارد زير اشاره داشت :

  • تهيه و مشاوره طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ثبت نام در سامانه بهين ياب
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • راه اندازي و اجراي پروژه هاي صنعتي و خدماتي
  • كمك به تامين نيروي انساني نصب، راه اندازي ماشين آلات و تاسيسات عمومي طرح
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توليد كنسرو ماهي

امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرح توليد كنسرو ماهي،
موضوع:
[ ۲۸ دى ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۶:۱۰ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 2
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی