كاردوك مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك
|
معرفي محصول | طرح توجيهي توليد پودر سير با گريد داميسير از شاخه گياهان علفي به شمار ميآيد كه حداكثر تا ارتفاع 49 سانتي متري رشد مي كند. قسمتي از اين گياه كه در قسمت زير زمين قرار مي گيرد، به صورت متورم است كه از 5 تا 12 قطعه تشكيل شده و به صورت محصور شده در داخل غشاءهاي نازك و ظريف قرار گرفته است. برگ هاي سير باريك و نواري شكل مي باشند كه رنگشان سبز تيره است و گل هايي به رنگ صورتي در ابعاد كوچك دارد. سير از گياه هاي آسياي بومي ميانه است كه حالا در تمامي جهان يافت مي شود. از مهم ترين قسمت هاي سير، هسته آن است كه در مصارف طبي و دارويي نيز مورد استفاده قرا ميگيرد. جالب است بدانيد كه سير داراي تركيبات گوگردي است كه خاصيت ضدعفوني كننده و ميكروب كشي دارد. عنصر اصلي و فعال موجود در سير “صر آلين” نام دارد كه پس از كوبيده شدن تبديل به آليسين مي گردد كه تمامي خواص بو و درماني سير از اين عنصر است. همينطور آليسين داراي خواص آنتي بيوتيكي است كه از ابتلا به كلسترول جلوگيري مي نمايد. در سير ماده فعال ديگري به نام آجون وجود دارد كه پس از ورود به بدن از بسته شدن رگ ها و سكته مغزي جلوگيري مي كند. در تركيب سير موادي شامل آب، مواد نشاسته اي، چربي، كلسيم، فسفر، پتاسيم، آهن، سديم، ويتامين آ، ويتامين ب 1، ويتامين ب 2 و ويتامين ث وجود دارد. كد آيسيك محصولبر اساس سيستم طبقه بندي وزارت صنايع و معادن، كد آيسيك مجزايي براي سير و يا پودر سير تعريف نشده است. در ادامه به كد هاي آيسيك مرتبط با طرح توليد پودر سير با گريد دامي اشاره كرده ايم:
شماره تعرفه گمركي | طرح توجيهي توليد پودر سير با گريد داميكد تعرفه گمركي در امر واردات و صادرات از اهميت بالايي برخوردار است. شماره تعرفه گمركي مرتبط با پودر سير گريد دامي، كد 07032000 مي باشد. شرايط واردات پودر سير با گريد داميبا توجه به قانون واردات و صادرات كالا، هيچ گونه محدوديتي در زمينه واردات پودر سير و يا سير به كشور وجود ندارد. شرايط صادرات پودر سير با گريد داميمتاسفانه در بخش صادرات پودر سير با گريد دامي، كشور ايران حضور فعالي در بازار هاي جهاني ندارد. دليل اين موضوع تا حد زيادي وابسته به كيفيت پايين محصولات كشاورزي است. از راه حل هاي مناسب در اين زمينه اين است كه براي كشاورزي و توليد محصولات از ماشين آلات مناسب استفاده شود و همينطور آزمايشگاه هاي مجهزي نيز اقدام به تست و بررسي محصولات نمايند. از سويي ديگر داشتن حضور فعال در زمينه صادرات و بازارهاي جهاني، نيازمند اين است كه برنامه ريزي هاي لازم در اين زمينه انجام شود و از ابتدايي ترين مراحل تا مرحله فرآوري با نظارت صحيح و اصولي انجام گيرد و در نهايت يك محصول باكيفيت و مطابق با استانداردهاي جهاني توليد گردد. موارد مصرف و كاربرد پودر سير | طرح توجيهي توليد پودر سير با گريد داميسير از مواد غذايي پركاربرد شناخته مي شود كه از آن هم به خاطر خواص بيشماري كه دارد و هم به عنوان چاشني غذاها استفاده مي كنند. در ادامه به برخي از خواص پودر سير اشاره كرده ايم:
جالب است بدانيد كه در مطالعات جديد از خواص پودر سير در خوراك طيور گزارش شده است كه در ادامه به چند مورد از آن ها اشاره كرده ايم:
بررسي كالاهاي جايگزين و تجزيه و تحليل اثرات آن بر مصرف محصولبراي اينكه بتوان كالاهاي جايگزين پودر سير را شناسايي كرد، بايد متناسب با سليقه افراد جامعه مواردي را در نظر گرفت كه قابل جايگزين شدن با پودر سير است. پودر سير به عنوان يك چاشني در غذاهاي مختلف مورد استفاده قرار مي گيرد. بنابراين ديگر چاشني ها و ادويه ها مي تواند به عنوان جايگزين آن معرفي شود. البته هيچ گونه چاشني ديگري، قابليت هاي پودر سير را ندارد. اهميت استراتژيكي كالا در دنياي امروزاز پودر سير يا به عنوان يك گياه دارويي و يا به عنوان چاشني استفاده مي شود. در طول ساليان متمادي انسان ها از پودر سير به عنوان درماني براي فشارخون بالا، برونشيت و هر گونه ناراحتي هاي مجاري معده و روده، سرفه و … استفاده مي كنند. بر اساس تحقيقات پزشكي، سير بسياري از انواع باكتري ها، ويروس ها، عفونت هاي قارچي و انگل هاي روده اي را از بين مي برد. اين ماده ضد اكسيد نيز به حساب ميآيد و منجر به افزايش سيستم ايمني بدن مي گردد. حتي پزشكان بر اين باور هستند كه سير در پيشگيري از ابتلا به سرطان نيز موثر است. تمامي مواد تشكيل دهنده سير داراي تاثير مثبتي بر روي سيستم ايمني قلب و عروق هستند و در درمان كلسترول و تري گليسريد بالا نيز موثر واقع مي شوند. پودر سير به عنوان يك چاشني پرطرفدار براي غذا شناخته مي شود كه همواره آماده مصرف است و استفاده از آن آسان است. كشورهاي عمده مصرف كننده محصول | طرح توجيهي توليد پودر سير با گريد داميامروزه مزاياي محصولاتي همچون سير در ميان مردم شناخته شده است به همين دليل استفاده از آن ها افزايش پيدا كرده است. در حال حاضر در برخي كشورهاي اروپايي، آسياي ميانه و خارميانه، سير خام و يا فرآوري شده را از ديگر كشورها وارد كرده و ضمن استفاده در صنايع غذايي در غذاي دام و طيور خود نيز استفاده مي كنند. از مهم ترين كشورهايي كه بيشترين مصرف پودر سير را دارند، مي توان به موارد زير اشاره كرد:
دانش فني و روش توليد پودر سير با گريد داميبه منظور توليد پودر سير از سير خام، مراحل مختلف شامل شستشو، ضدعفوني، پوست گيري، خرد كردن، خشك كردن، آسياب كردن و تبديل سير به پودر سير انجام مي گردد. البته ممكن است كارخانجات مختلف از روش هاي ديگري نيز استفاده كنند اما به طور كلي تغييرات جزئي با اين روش گفته شده خواهد داشت. فرآيند توليد پودر سير در نه مرحله انجام مي شود كه در ادامه هر كدام را توضيح داده ايم: 1.مرحله اول : آماده سازي اوليه | طرح توجيهي توليد پودر سير با گريد داميطي مرحله آماده سازي اوليه، ريشه هاي سير گرفته مي شود و در نهايت توسط انتقال دهنده هايي به سمت دستگاه شست و شو هدايت مي گردد. 2.مرحله دوم : شستشو و ضد عفوني كردندستگاه شستشو متشكل از يك نقاله و چندين دوش آب است كه عمليات شستشو و سپس ضد عفوني كردن را انجام مي دهد. برخي از دوش ها براي ضدعفوني كردن سير از محلول آب و ضدعفوني كننده پر كلرين استفاده مي كنند. 3. مرحله سوم : پوست گيريپس از اينكه شستشو و ضدعفوني كردن سير به پايان رسيد، سيرهاي شسته شده به دستگاه پوست گيري منتقل مي شوند و پوست آن ها جدا مي گردد. 4.مرحله چهارم : خرد كردن حبه هاي سيرحبه هاي سير توسط دستگاه خرد كن و اسلايسر در اندازه هاي كوچك و در حدود 5 ميلي متر برش داشته مي شوند. پس از اين مرحله سير ها براي خشك شده وارد دستگاه خشك كن مي شوند. طي اين مرحله نيز سيرها براي بار دوم شسته مي شوند و شستشوي آن ها با ريزش آب بر روي آن ها صورت مي گيرد. 5.مرحله پنجم : خشك كردنسير هاي خرد شده در دماي حداكثر 65 درجه سانتي گراد خشك مي شوند. 6. مرحله ششم : آسياب كردن | طرح توجيهي توليد پودر سير با گريد داميطي اين مرحله خرده هاي سير خشك شده در داخل يك آسياب غلطكي به صورت پودر در مي آيند و در نهايت به كمك بالابر هاي حلزوني در سيلوها ذخيره مي گردند. 7. مرحله هفتم : پر كردن پودر سير و بسته بنديپودر سير از سيلوهاي ذخيره به ماشين هاي پركن منتقل مي شوند و در بسته هاي كوچك بسته بندي ميگردند. 8. مرحله هشتم : بسته بندي در جعبه هاي مقواييمعمولا بسته هاي كوچك پودر سير در جعبه هاي مقوايي نيز بسته بندي مي گردد. 9. مرحله نهم : بسته بندي در كارتن | طرح توجيهي توليد پودر سير با گريد داميبه منظور ارائه محصول به فروشندگان، جعبه هاي مقوايي پودر سير در داخل يك كارتن نيز قرار مي گيرند و به انبار منتقل مي شوند. كارتن هاي انبار شده به منظور رساندن پودر سيرها به دست مصرف كننده از انبار به بازار حمل مي گردند. لازم است اشاره كنيم كه براي توليد پودر سير روش هاي مختلفي و با استفاده از تكنولوژي هاي مختلفي وجود ندارد كه بتوان نقاط ضعف و يا نقاط قوت آن را تعيين كرد. از نكات مهم در توليد پودر سير اين نكته است كه پارامترهاي كيفيت مورد بررسي قرار بگيرند و از استاندارد هاي لازم براي مصرف برخوردار باشند. ماشين آلات و تجهيزات خط توليد پودر سير گريد داميبراي راه اندازي خط توليد پودر سير با گريد دامي به ماشين آلاتي به شرح موارد زير نياز است:
براي آشنايي بيشتر با ساير طرح توجيهي صنعتي كليك كنيد. خدمات قابل ارايه كاردوك به طرحها و واحدهاي توليد كنندهبراي تهيه طرح توجيهي در زمينه هاي مختلف مي توانيد با كارشناسان تماس بگيريد. از جمله خدمات مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توان به موارد زير اشاره داشت :
براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.
منبع: طرح توجيهي توليد پودر سير با گريد دامي
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |