كاردوك مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك
|
طرح بسته بندي عسل | معرفي محصولعسل محصول غذايي معطر، شيرين، غليظ و چسبناكي است كه توسط زنبور عسل از شهد و گرده گل و گياهان، نباتات و درختان جمع آوري و تغيير شكل يافته و در كندوهاي ساخت شده از موم ذخيره ميگردد. اين ماده تركيبي از ساكاروز، مواد معدني و آب با ارزش غذايي بسيار زياد ميباشد. به لحاظ صنعتي بسته بندي و فرآوري عسل داراي كدهاي آيسيك و تعرفه گمركي به شرح ذيل است. در اين طرح بستهبندي عسل كوچك مقياس براي مصارف تك نفره مورد ارزيابي قرار ميگيرد.
طرح بسته بندي عسل | ويژگي و استانداردهابه دليل وجود انواع مختلفي از عسلهاي تقلبي در بازار، تشخيص ويژگيها و استاندارد محصول عسل طبيعي و بسته بندي آن بسيار الزامي است. براي تشخيص ويژگيها و روشهاي آزمون، اندازه گيري ميزان قندها، هيدروكسي متيل فوفورال و گليسرول موجود در عسل به روشهاي كروماتوگرافي، فتومتري و آنزيمي استاندارهاي شماره 11132 و 12048 و 12187 و A1-92 تدوين و مصوب شده است. رعايت الزامات مصوب استاندارد و ضوابط اداره نظارت غذا و داروي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي جهت گرفتن پروانه ساخت، تامين و تضمين كيفيت مطلوب محصول و يكسان بودن ويژگيهاي كيفي و بستهبندي مورد نظر مشتريان الزامي و پيش نياز اصلي مجوز شروع توليد بسته بندي عسل است. براي مشاهده ساير طرح توجيهي صنايع غذايي و آشاميدني كليك كنيد. طرح بسته بندي عسل | كالاهاي جايگزينعسلهاي فلهاي به صورتهاي مختلف رقيب اصلي عسلهاي كوچك بستهبندي شده ميباشند. به دليل وجود انواع عسل نامرغوب و تقلبي فراوان، اين گونه كالاها علي رغم ارزان بودن بدليل عدم تامين اطمينان از سالم بودن محصول، رقباي مناسبي براي عسلهاي داراي مجوزهاي بهداشتي توليد و با كيفيت تضمين شده توسط استاندارد و داراي پروانه ساخت بهداشتي محصول نيستند. لذا بستهبنديهاي يك نفره نه نتها امكان خريد به اندازه نياز مصرف وعدهاي را براي مشتريان همزمان با رعايت اصول بهداشت فردي در مصرف آن را كاملاً تامين مينمايد؛ بلكه سرويسدهي به مصرف كننده به دليل قرارگيري عسل در ظرف يكبار مصرف بستهبندي شده را، هم سر سفره غذا و هم نگهداري و توزيع آن را در شبكه خريد و فروش بسيار سادهتر مينمايد. طرح بسته بندي عسل | موارد كاربردعسل بستهبندي شده استاندار و داراي پروانه ساخت بهداشتي در هتلها، منازل، رستورانها به عنوان يك ماده غذايي مكمل و مغذي در سر سفرههاي غذا براي مصرف قرار ميگيرد. مزيت بستهبندي مناسب عسل طبيعي در ظروف يكبار مصرف با كيفيت امكان صادرات آن را نيز مهيا ميسازد. طرح بسته بندي عسل |دانش فني و فرايند بسته بنديدر ابتدا عسل خريداري شده از توليدكنندگان پس از طي آزمايشات كنترل كيفيت استاندارد طبيعي و مرغوب به مخزن ذخيره منتقل ميشود و از اين تانك جهت بستهبندي در شرايط كاملاً بهداشتي به دستگاه الكتروفورمينگ پر كن و سيل محصول منتقل ميشود. در اين دستگاه ورق پليمري از جنس PSيا PET با استفاده از دماي مناسب و متناسب با نوع پليمر تخت فشار و وكيوم هواي فشرده با كشش مكانيكي به دورن قالب فرمدهنده ظرف بسته بندي عسل فرو رفته و شكل آن را به خود ميگيرد. ورق پس از فرمينگ به شكل ظرفهاي مورد نياز به صورت رديفي به سمت محل نازل پركن كه داراي كنترل وزن متناسب با ظرفيت ظرف يكبار مصرف است، هدايت ميشود. ظرفها به صورت رديفي پر شده در دستگاه به سمت سيل و نصب پوشش بالايي از جنس فويل آلومينيوم يا فويل پليمري كه از قبل آماده شده هدايت و بر اثر حرارت و فشار مكانيكي به صورت دقيق برروي ظرفهاي پرشده دربندي ميگردد. عسلهاي بستهبندي شده در ظروف رديفي به بخش برش جهت جداسازي ظروف پر شده منتقل و در نهايت به جعبههاي حاوي عسلهاي صد عددي منتقل ميشود. طرح بسته بندي عسل | بررسي بازار و رقبادركشور تعداد 1243 جواز و پروانه بهرهبرداري در سال 1389 براي بستهبندي و فرآوري عسل صادره شده است كه از اين تعداد 187 واحد توليدي داراي پروانه بهرهبرداري توليدي به ميزان 81041 تن عسل بسته بندي شده را دارند و 1000 تن ازمحصول توليدي را به ارزش 5/5 ميليون دلار به كشورهاي عراق، افعانستان، امارات متحده، مالزي، چين، تركيه و آذربايجان صادر نموده اند. اين ميزان صادرات معادل 0/06 درصد كل صادرات عسل در جهان را در اختيار ايران قرار داده است. تعداد جوازهاي تاسيس صادره با پيشرفت فيزيكي بالاي 60 درصد 50 طرح با پيش بيني فعالسازي ظرفيت آتي 13366تن در كشور نيز وجود دارد. بررسيهاي آماري ميزان عرضه و تقاضا و واردات و صادرات در سطح ملي و بين المللي ظرف 5 سال گذشته و پيش بيني روند براي 5 سال آينده با ديد محصول با كيفيت صادرات محور، مبناي توجيهپذيري طرح در ظرفيت اقتصادي و در يك شفيت كاري است.
طرح بسته بندي عسل | سرمايه گذاري مورد نيازبر اساس مطالعات انجام شده احداث واحد بستهبندي عسل در سال جاري با ظرفيت اقتصادي حدود 29 ميليارد ريال سرمايه نياز دارد. نرخ بازدهي داخلي سرمايه گذاري بيشتر از 34 درصد بوده و در 3 سال بعد از به توليد رسيدن سرمايه اوليه خود را برداشت ميكنيد. در ادامه خلاصهاي از نيازمنديهاي احداث اين واحد با ظرفيت اسمي توليد 210 تن در سال ارائه شده است. بيشتر بخوايند : نوشتن طرح توجيهي مشخصات عمومي طرح
جدول سرمايه گذاري طرح
شاخص هاي مالي
طرح بسته بندي عسل | مزاياي اجراي طرحكشور ايران به لحاظ ضرورت توليد عسل طبيعي با كيفيت داراي مزيت نسبي براي تبديل اين فرصت به مزيت رقابتي مبتني بر تكنولولوژي پيشرفته صنايع بسته بندي، مديريت و تامين منابع انساني كارآمد است. بستهبندي عسل طبيعي در ظروف يكبار مصرف استفاده تك نفره از مزيتهاي ذيل برخوردار ميباشد.
جهت مشاهده انواع طرح توجيهي صنعتي كليك كنيد. نتيجه مطالعات مالي و اقتصاديتحقيقات بازار و برآورهاي مالي فني و اقتصادي تهيه شده طرح در سال 1399 و تحليل شاخصهاي مالي و اقتصادي آن با محاسبات مالي كه از نرمافزار Comfar III Expert، وضعيت قابل قبولي را براي طرح بستهبندي عسلهاي يك نفره با كيفبت نشان ميدهد. جهت اخذ مجوزهاي توليد اين محصول و تامين زيرساخت براساس پلانهاي مهندسي توليد استاندارد و صادرات محور ميتوانيد در تمامي مراحل انجام كار از زمان بررسي ايده تا پيادهسازي و زمان بهرهبرداري از مشاوران و كارشناسان خبره و با تجربه كاردوك كمك بگيريد. خدمات مركز مشاوره كسب و كار كاردوككارشناسان كاردوك با بررسي همه جانبه و تجربه چندين ساله به شما در زمينههاي مطالعه بازار، ايدههاي سرمايه گذاري، نوشتن طرح توجيهي آماده خدمت رساني هستند.
براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.
منبع: طرح بسته بندي عسل
امتیاز:
بازدید:
|
|
||
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |