كاردوك مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك
|
معرفي محصول | طرح توليد خوراك آبزيان با روش اكسترودرتوجه به تغذيه آبزيان در شيلات كه پرورش ماهيان گرم آبي و سرد آبي در بخش هاي خصوصي كشور را بر عهده داشت، از سال 1370 شكل گرفته است. در گذشته اغلب مزارع سرد آبي، داراي مزرعه توليد غذا بودند و از ضايعات كشتارگاهي براي تعذيه آبزيان استفاده مي كردند. همينطور براي خوراك هاي آغازين قزل آلا، شيلات اقدام به واردات غذاي مناسب آبزيان از كشورهاي دانمارك و آلمان مي نمود. ضمن اينكه به كپورها نيز به روش سنتي غذا داده مي شد. توسعه آبزي پروري در كشور نيازمند توسعه نهاد هاي تاثيرگذار در اين زمينه همچون واحد هاي توليدي خوراك آبزيان مي باشد. در واقع لازم است براي افزايش ارزش افزوده حاصل از آبزي پروري، توليد خوراك آبزيان در داخل كشور انجام شود و واردات آن كاهش يابد. خوشبختانه با برنامه ريزي هايي كه در اين زمينه انجام شده است، شاهد افزايش توليدات داخلي و همينطور كاهش واردات در زمينه خوراك آبزيان هستيم. نوع خوراكتوليد خوراك آبزيان شامل توليد خوراك براي مراحل رشد آبزيان شامل آغازين، رشد و پاياني مي باشد. در سيستم هاي پرورشي آبزيان، براي اينكه آن ها مراحل رشد و نمو را به بهترين شكل ممكن طي كنند، لازم است علاوه بر غذاهاي طبيعي موجود در استخر، غذاهاي كاملي را دريافت كنند. به همين دليل در توليد خوراك آبزيان سعي مي شود غذاي كاملي كه از نظر مواد اصلي تشكيل دهنده، شامل چربي، پروتئين، انواع ويتامين هاي لازم و … است با فرمول مشخصي تهيه گردد و در اختيار آبزيان قرار بگيرد تا در مقاطع مختلف زندگي خود، بتوانند از آن ها استفاده كنند. از نكات مهم در توليد خوراك آبزيان، اندازه غذا مي باشد؛ دليل اين موضوع اين است كه آبزيان در مقاطع مختلف زندگي و رشد خود، به اندازه هاي متفاوتي از غذا نياز دارند. در واقع اندازه غذا بايد متناسب با مرحله رشد آبزيان باشد تا بتوانند به راحتي آن را مصرف كنند. به طوري كه آبزيان كوچك به غذاي كوچك و آبزيان بزرگ به غذاهايي در ابعاد بزرگ تر نياز دارند. از سويي ديگر، تركيبات به كار رفته در غذاي آبزيان نيز بايد حتما متناسب با سن و وزن آن ها باشد. بنابراين براي توليد خوراك آبزيان بايد ابعاد فيزيكي، كيفيت و فرمولاسيون شيميايي و ديگر تركيبات لحاظ شود تا بهترين اثر گذاري را در زمينه پرورش آبزيان داشته باشد. نام و كد آيسيك محصول | طرح توليد خوراك آبزيان با روش اكسترودربر اساس سيستم طبقه بندي وزارت صنايع و معادن، كد آيسيك مرتبط با توليد خوراك آبزيان شامل موارد زير مي باشد.
شرايط وارداتواردات خوراك آبزيان غالبا شامل واردات انواع مكمل هاي غذايي و كنسانتره ها صورت مي گيرد. البته از آنجايي كه كشور ايران در زمينه توليد خوراك آبزيان فعاليت دارد، واردات آن ها نيز متناسب با نياز داخلي و تحت نظر سازمان دامپزشكي كشور و شيلات انجام مي شود. توضيح موارد مصرف و كاربردهمانطور كه از نام محصول مورد بررسي در طرح توجيهي توليد خوراك آبزيان مشخص است، از اين محصول در زمينه توليد و پرورش آبزيان در تمامي مراكز مرتبط استفاده مي گردد. بررسي كالاهاي جايگزين و تجزيه و تحليل اثرات آن بر مصرف محصولدر بررسي كالاهاي جايگزين خوراك آبزيان، مي توانيم بگوييم كه امروزه در اكثر واحد هاي توليدي و پرورش آبزيان، از خوراك هاي يكساني براي آن ها استفاده مي شود و شايد فقط در فصول مختلف سال، مكمل هاي موجود در آن كمي متغير باشد. بنابراين به طور كلي در زمينه خوراك آبزيان نمي توان جايگزيني را براي اين محصول معرفي كرد كه داراي خواص و ويژگي هاي آن باشد و بتواند به عنوان يك منبع غني براي تغذيه آبزيان به كار رود. اهميت استراتژيكي كالا در دنياي امروز | طرح توليد خوراك آبزيان با روش اكسترودرتغذيه در پرورش آبزيان پرورشي سرد آبي و گرم آبي، داراي جايگاه ويژه اي است. مراحل تغذيه آبزيان از زمان تولد ماهي ها و ميگوها و تا زماني كه آماده صيد و ارائه به بازار هستند، ادامه دارد. بنابراين از مهم ترين موضوعات در پرورش آبزيان تغذيه است كه بيشترين هزينه هاي توليد انواع ماهي و ميگو را نيز به خود اختصاص مي دهد. گفتني است كه تغذيه آبزيان داراي تاثير مستقيمي بر رشد و كيفيت آن ها نيز خواهد داشت. در صورتي كه براي تغذيه آبزيان برنامه ريزي درستي انجام نشود، مي تواند ضرر و خسارت هاي بسياري را براي سرمايه گذار در پي داشته باشد. بنابراين اهميت تغذيه آبزيان، بيانگر اهميت توليد خوراك آبزيان است. كشورهاي عمده توليد كننده و مصرف كننده محصولدر شرايط كنوني كه اغلب كشورها به تغذيه آبزيان اهميت مي دهند، محصول مورد بررسي در طرح توجيهي توليد خوراك آبزيان در اغلب كشورها مورد استفاده قرار مي گيرد؛ به همين دليل مصرف كنندگان خود تلاش دارند اقدام به توليد خوراك آبزيان نمايند و واردات آن را به حداقل برسانند. با اين حال آمار توليد خوراك آبزيان در كشورهاي جهاني شامل چين، تايوان، شيلي، فرانسه، هلند، استراليا و … بيش از ديگر كشورها مي باشد. همينطور كشورهايي كه بيشترين مصرف خوراك آبزيان را نيز دارند شامل كشورهاي چين، ايران و زلاندنو هستند. مواد اوليه مورد نياز براي توليد خوراك آبزيانبراي توليد خوراك آبزيان به برخي مواد اوليه شامل موارد زير نياز است:
دانش فني و روش توليد | طرح توليد خوراك آبزيان با روش اكسترودرتوليد خوراك آبزيان پرورشي بر اساس آخرين تكنولوژي هاي موجود در جهان، شامل مراحل زير است:
عوامل تاثير گذار بر كيفيت غذاي آبزيان | طرح توليد خوراك آبزيان با روش اكسترودردر كيفيت غذايي كه براي آبزيان توليد مي شود، عوامل بسياري تاثير گذار هستند كه در ادامه به مهم ترين آن ها اشاره كرده ايم:
تجهيزات و دستگاه هاي مورد نياز در روش اكسترودردر فرآيند توليد غذاي آبزيان به روش اكسترودر، به تجهيزاتي نياز است كه از خارج از كشور وارد مي شود. اين تجهيزات شامل دستگاه هاي ورود مواد اوليه، دستگاه هاي قسمت اكسترودر، اضافه كردن چربي و … است. در ادامه به تمامي تجهيزاتي كه در خط توليد غذاي آبزيان نياز است، اشاره كرده ايم: گروه : 1 ورود مواد اوليه | طرح توليد خوراك آبزيان با روش اكسترودر
گروه 2 : آسياب اوليه
گروه 3 : قسمت اكسترودر
گروه 4 : اضافه نمودن چربي
گروه 5 : ماشين آلات حاضر بفروش | طرح توليد خوراك آبزيان با روش اكسترودر
گروه 6 : تاسيسات برقي | طرح توليد خوراك آبزيان با روش اكسترودر
خدمات قابل ارايه كاردوك به طرحها و واحدهاي توليد كنندهبراي تهيه طرح توجيهي در زمينه هاي مختلف مي توانيد با كارشناسان تماس بگيريد. از جمله خدمات مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توان به موارد زير اشاره داشت :
براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |