كاردوك مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك
|
معرفي محصول | طرح توجيهي توليد انواع سالاد فصلمحصولي كه در طرح توجيهي توليد انواع سالاد فصل مورد بررسي قرار مي گيرد، توليد و بسته بندي انواع سالاد فصل است. به طور كلي سالاد ها به عنوان پيش غذا و يا بعد از غذاي اصلي مورد استفاده قرار مي گيرند. البته سالاد ها وابسته به مواد اوليه اي كه در درست كردن آن ها استفاده مي شود، حتي به عنوان وعده اصلي نيز استفاده مي شوند. هزاران سال پيش، ايراني ها براي استفاده از سبزيجات به آن روغن و سركه اضافه مي كردند و سپس آن را مصرف مي نمودند. جالب است بدانيد اين رسم در پي جنگ هاي ايران و رم به اروپا رسيد و كم كم دچار تحولاتي شد؛ به طوري كه همزمان با انقلاب صنعتي، مصرف غذاهاي آماده به صورت سالاد نيز وارد سبد غذايي مردم شد. امروزه در سراسر جهان از سالادها در كنار غذاي اصلي استفاده مي شود. سالادها به اندازه اي در ميان مردم جا افتاده اند كه امروزه در برخي رستوران ها و هتل ها، محل هايي به نام سالادكده يا سالاد بار وجود دارد كه در آن ها انواع سالادها به مشتريان عرضه مي شود. در حالت كلي سالادها مخلوطي از سبزيجات و صيفي جات خام هستند و پس از گذراندن برخي عمليات آماده سازي و فرآوري شامل شستشو، خرد كردن، مخلوط كردن و … در ظروف يكبار مصرفي كه مورد تائيد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي است، بسته بندي مي شوند. آنچه كه در توليد انواع سالادها حائز اهميت است؛ رعايت ايمني غذايي و بهداشتي آن مي باشد. محتويات انواع سالاد ها شامل كاهو، هويج، انواع كلم برگ، خيار، گوجه و … است كه نياز بدن را از نظر تامين ويتامين ها برآورده مي كند، از سويي براي سيستم گوارشي نيز بسيار مفيد است. سالادها متناسب با ذائقه غذايي افراد با چاشني هاي مختلفي شامل آبليمو، انواع سس هاي سالاد، ماست و … استفاده مي شوند. كد آيسيك محصول | طرح توجيهي توليد انواع سالاد فصلبر اساس سيستم طبقه بندي وزارت صنايع و معادن، كد آيسيك مرتبط با طرح توجيهي توليد انواع سالاد فصل، كد 15132143 مي باشد. موارد مصرف و كاربرد محصولسالاد ها در واقع يك تركيب غذايي هستند كه از آن ها به عنوان پيش غذا، همراه غذا و يا حتي به عنوان يك وعده اصلي استفاده مي شود. در واقع مواد اوليه به كار رفته در انواع سالادها حتي مي تواند آن را به يك وعده غذاي اصلي در سبد تغذيه خانوارها تبديل كند. مواد اوليه متنوعي در تهيه انواع سالادها به كار مي رود كه عمده ترين آن ها سبزيجات و صيفي جات هستند. هر كدام از مواد اوليه به كار رفته در انواع سالادها از نظر خواص تغذيه اي، بسيار ارزشمند مي باشند و هر يك شامل كلم، كاهو، ذرت، گوجه و … مي توانند نيازهاي تغذيه اي بدن از جمله ويتامين هاي مورد نياز براي آن را تامين كنند. اين مواد اوليه براي سيستم گوارشي بدن نيز بسيار مفيد هستند، به طوري كه از بروز بيماري هاي مختلف در بدن جلوگيري مي كنند. كالاهاي جايگزين و تجزيه و تحليل اثرات آن بر روي مصرف محصولهمانطور كه اشاره كرديم، مواد اوليه متنوعي در توليد انواع سالادها استفاده مي شود كه مي توان به كمك آن ها انواع سالادهاي مناسب براي ذائقه هاي مختلف را درست كرد. در حالت كلي نمي توان كالاي جايگزيني را همانگونه كه براي ديگر محصولات كالاي جايگزين معرفي مي شود، براي محصول مورد بررسي در طرح توجيهي توليد انواع سالاد فصل مشخص كرد. با افزايش مصرف انواع سالادها طي سال هاي اخير و همينطور فراهم شدن زمينه اي براي توليد صنعتي اين محصول، مي توان متوجه اين موضوع شد كه سالادها از جايگاه خانگي، سنتي و دستي حالا به جايگاه صنعتي ارتقاء پيدا كرده اند و از نظر ذائقه نيز مطلوب مصرف كنندگان واقع شده اند. اهميت استراتژيك كالا در دنياي امروزمحصول مورد بررسي در طرح توجيهي توليد انواع سالاد فصل داراي اهميت استراتژيكي نمي باشد. مصرف كنندگان عمده محصول در كشوركليه اقشار جامعه جزو مصرف كنندگان انواع سالاد فصل هستند. سالاد ها به شيوه هاي مختلفي شامل سنتي، دستي و يا صنعتي آماده مي شوند و در اشكال مختلف در داخل خانه ها، رستوران ها، هتل ها، غذاخوري ها، فست فودها و … به مشتريان عرضه مي شوند. از سالادهاي رايج در كشور ما مي توان به سالاد كلم، سالاد الويه، سالاد لوبيا و … اشاره كرد كه براي تهيه آن ها از انواع سبزي، صيفي جات و … استفاده مي شود و اين نوع سالاد ها نسبت به ديگر انواع سالاد ها در ميان اقشار مختلف جامعه مورد پذيرش قرار گرفته اند. دانش فني و فرآيند توليددر سراسر جهان از دو روش براي تهيه انواع سالاهاي فصل استفاده مي شود:
در ادامه به مراحل توليد انواع سالاد فصل اشاره كرده ايم :
در روشي كه به صورت كاملا اتوماتيك انجام مي شود، ضريب ايمني تغذيه اي و بهداشتي محصول و همينطور كميت توليد بسيار بالا است. در روش نيمه اتوماتيك ظرفيت توليد وابسته به تعداد و مهارت نيروي انساني است؛ همينطور محصول به طور مستقيم توسط مصرف كننده مورد استفاده قرار مي گيرد؛ به همين دليل لازم است كه در خط توليد و آماده سازي مواد اوليه و ظروف بسته بندي، تمامي ضوابط بهداشتي رعايت گردد. ماشين آلات و تجهيزات مورد نياز | طرح توجيهي توليد انواع سالاد فصلدر خط توليد انواع سالاد فصل به برخي ماشين آلات و تجهيزات به شرح موارد زير نياز است :
خدمات قابل ارايه كاردوك به طرحها و واحدهاي توليد كنندهبراي تهيه طرح توجيهي در زمينه هاي مختلف مي توانيد با كارشناسان تماس بگيريد. از جمله خدمات مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توان به موارد زير اشاره داشت :
براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.
منبع: طرح توجيهي توليد انواع سالاد فصل
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |