كاردوك مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك
|
طرح توجيهي توليد نمك طعام | تعريف محصولاتنمك طعام در طرح توجيهي توليد نمك طعام، مادهاي سفيد رنگ، متبلور، شور مزه و بدون بو است كه طي انجام فرآيند خالص سازي فرآوري ميشود. به طور عمده از كلرورسديم تشكيل شده است. نمك طعام يا كلرورسديم به مقدار فراوان در طبيعت و به صورت سنگ معدن و يا محلول در آب دريا وجود دارد. نمك جامد غالباً با املاح پتاسيم و منيزيم و كلسيم همراه است و به صورت تودههاي حجيم رسوبي در معادن نمك زيرزميني قرار گرفته است. نمك طعام محلول يكي از تركيبات موجود در آب درياها است و به همين دليل به آن نمك دريايي اطلاق ميگردد. اقيانوسها شامل بخش اعظم كلرورسديم موجود در پوسته زمين ميباشند و آب درياها در حدود 2/8-3 درصد وزني خود داراي كلرورسديم هستند. نمك طعام جزء اصلي سفره غذايي انسانها را تشكيل ميدهد. جهت ثبت نام در سامانه بهين ياب و سامانه مختلف كليك كنيد.
طرح توجيهي توليد نمك طعام | استاندارهاي محصولموسسه استاندارد و و تحقيقات صنعتي و سازمان غذا و دارو الزامات و استانداردهايي را براي تعيين ويژگيهاي فيزيكي و شيميائي، نمونه برداري، بسته بندي و نشانهگذاري نمك خوراكي بسته بندي شده تدوين نمودهاند كه طي استاندارد شماره 26 ابلاع شده است. رعايت ضوابط استاندارد جهت دستيابي به ويژگيهاي نمك طعام مورد بحث در طرح توجيهي توليد نمك طعام، مندرج در مفاد آن الزامي است. براي اطلاع از اصول كلي طرح توجيهي كليك كنيد. جدول ويژگي استاندارد نمك طعام
معرفي كدهاي ISIC متعلق به محصولات مورد بررسيوزارت صنعت، معدن و تجارت از اين طبقهبندي براي دستهبندي فعاليتهاي صنعتي استفاده مينمايد. بر اساس سيستم طبقه بندي دارويي و طرح توجيهي توليد نمك طعام، كدهاي آيسيكي نمونه به شرح ذيل ارايه ميگردد. جدول كدهاي آيسيك نمك
طرح توجيهي توليد نمك طعام | بررسي كالاهاي جايگزينبسته به نوع كاربرد، غالباً براي اين محصولات امكان جايگزيني كالايي كه داراي پذيرش علمي باشد، وجود ندارد، وجود كيفيت در ساختار فراوردههاي توليدي مطابق استاندارد بر بهبود و تاثير مثبت محصول با كيفيت ميافزايد. براي ثبت نام وام در بهين ياب كليك كنيد. تكنولوژيهاي مراحل ساخت توليد نمك طعامسنگ نمك استخراج شده معادن يا آب درياها و درياچههاي شور، حاوي املاح و مواد ناخالص بسياري است. پالايش و خالصسازي نمك خام و تهيه كلرورسديم خوراكي به روشهاي مختلفي در طرح توجيهي توليد نمك طعام آمده كه به شرح ذيل صورت ميگيرد. روشهاي پالايش و خالص سازي نمك طعامدر حال حاضر اداره نظارت بر مواد غذا و دارو يكي از دو روش ذيل را به عنوان خط توليد نمك خوراكي به رسميت ميشناسد.
روش خالص سازي XRTاز اين روش يراي پالايش نمك استخراج شده از معادن سنگ نمك، دريائي و يا درياچهاي ميتوان استفاده كرد كه طي آن سنگ نمك پس از انتقال از معدن به كارخانه، توسط دستگاههاي سنگ شكن (در صورت استفاده از سنگ نمك)، تا اندازه مناسب خردايش و ريز ميشود و در نهايت توسط سرند الك ميشود. گرانول حاصل، درون يك دستگاه جداساز هيدروسپراتور وارد شده و همراه آب نمك اشباع تصفيه شده به دستگاه ديگري به نام هبدرواكستراكتور وارد و از آنجا به سيستم هيدروميل و سپس به سيستم هيدرو سپراتور منتقل ميشود و در ادامه مجددا به هيدرو اكستراكتور بازگشته و از آنجا به سانتريفيوژ و در نهايت به خشك كن و سيستم اضافه نمودن يد و مواد افزودني منتقل ميشود. محصول نمك طعام توليد ذخيره و سپس به سيستم بستهبندي ارسال ميگردد. براي مشاهده ساير طرح توجيهي صنعتي نوشته شده توسط تيم كاردوك كليك كنيد.
روش ريكريستاله كردن | طرح توجيهي توليد نمك طعامدر اين روش مواد اوليه پس از خرد كردن سنگ نمك، به كمك آب تصفيه شده بهداشتي تبديل به محلول آب نمك اشباع ميشود. اين آب نمك در يك سيستم همانند خالص سازي آب نمك در روش XRT خالص و ذخيره ميگردد. اين آب نمك خالص تحت شرايط خلاء و يا فشار جوشانده تا به مرحله فوق اشباع ميرسد. دانههاي نمك ايجاد شده (كريستالايزر) در اين سيستم ايجاد و در سانتريفيوژ از محلول جدا و به خشك كن ارسال و در آنجا خشك ميشود. بقيه مراحل همانند روش قبلي است. ليست ماشين آلات توليد طرح توجيهي توليد نمك طعامليست ماشين آلات توليد نمك طعام در طرح توجيهي توليد نمك طعام براي ظرفيت توليد 50000 تن در سال عبارت است از:
براي مشاهده ساير انواع طرح توجيهي صنايع غذايي و آشاميدني كليك كنيد. خدمات قابل ارائه كاردوك به طرحها و واحدهاي توليد كنندهبراي تهيه طرح توجيهي توليد نمك طعام و طرح توجيهي در زمينههاي مختلف ميتوانيد با كارشناسان تماس بگيريد. از جمله خدمات مركز مشاوره كسب و كار كاردوك ميتوان به موارد زير اشاره داشت :
براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي ميتوانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.
منبع: طرح توجيهي توليد نمك طعام | خلاصه اي از طرح توليد نمك طعام
امتیاز:
بازدید:
|
|
|||
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |