كاردوك
مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك

طرح كشتارگاه صنعتي دام جهت بررسي امكان احداث كشتارگاه دام اعم از گاو و گوسفند و راه اندازي كشتار گاه صنعتي با يك برنامه بسيار حساس و برنامه ريزي شده است. در گذشته كشتارگاه ها در يك نقطه خاص متمركز نبودند و هر فردي كه شغل فروش گوشت را در بر عهده داشت، در محل خود نيز تمامي مراحل ذبح و پاكسازي گوشت را انجام مي داد. اين كار باعث به خطر افتادن سلامت گوشت و در نهايت سلامتي مصرف كننده مي شد چراكه هيچ گونه اصول بهداشتي در آن ها رعايت نمي گرديد. با گذشت زمان و با مديريت دولت و شهرداري ها، كشتارگاه ها در يك مكان متمركز شده اند و تمامي مراحل از ذبح تا پاكسازي گوشت به صورت صنعتي انجام مي شود كه در ادامه پيرامون آن اطلاعات بيشتري ارائه كرده ايم. جهت سفارش و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: طرح توجيهي كشتار دام

 

 

 

 

معرفي محصول | طرح توجيهي كشتارگاه صنعتي دام

در گذتشه و قبل از احداث كشتارگاه ها، افراد براي ارائه گوشت به مشتري در همان محل نسبت به ذبح و پاكسازي گوشت حيوان اقدام كرده و سپس گوشت را ميان افراد توزيع مي كردند. اين كار براي گوشت دام ها همچون گوسفند، گاو و … كاري زمانبر و غير بهداشتي بود.

در نهايت اين روش سنتي بر چيده شد و به كمك دولت و شهرداري ها تصميم بر احداث واحد هايي مجهز، گرفته شد كه تمامي مراحل براي ذبح حيوانات در اين مركز انجام شود. در طرح توجيهي كشتارگاه صنعتي دام، هدف بررسي امكان  امكان احداث كشتارگاه دام اعم از گاو و گوسفند است.

در حال حاضرانواع توليدات كشتارگاهي شامل گوشت قرمز ( گوشت گاو و گوشت گوسفند)، پوست ، دل و جگر، روده و … در كشتارگاه هاي صنعتي در كشورمان توليد و عرضه مي شود. ديگر توليدات قابل استفاده از دام نيز شامل خون و امعاء و احشاء و … نيز با رعابت بهداشت و مسائل زيست محيطي توليد و عرضه مي گردد.

براي آشنايي با ساير طرح توجيهي صنايع غذايي نوشته شده در كاردوك كليك كنيد.

محصولات توليد شده در كشتارگاه دام

محصولات اصلي توليد شده در كشتارگاه هاي صنعتي دام شامل گوشت قرمز و سفيد از حيواناتي شامل گاو، گوسفند، شتر، گوساله، شترمرغ، مرغ است. علاوه بر اين توليدات كشتارگاه هاي دام داراي برخي محصولات جانبي نيز شامل موارد زير مي باشد :

  • پوست
  • دل و جگر
  • روده
  • استخوان و يا قلم گاو

موارد مصرف و كاربرد

گوشت از مواد غذايي حاوي پروتئين است كه در استفاده از آن در تغذيه انسان ها از اهميت بالايي برخوردار است. دليل اين مورد نيز اين است كه پروتئين هاي حيواني داراي اسيد آمينه هاي ضروري و عوامل محرك رشد هستند و نقش موثري در سلامتي افراد دارند. گوشت قرمز اصلي ترين محصول كشتارگاه هاي صنعتي دام مي باشد كه داراي دو دسته از مصرف نهايي و مصرف واسطه اي است.

  • مصرف نهايي گوشت قرمز به اين معني است كه گوشت براي استفاده مستقيم توسط مشتري بسته بندي و عرضه مي شود.
  • مصرف واسطه اي گوشت نيز به اين معني است كه از گوشت براي توليد ديگر فرآورده هاي گوشتي شامل سوسيس، كالباس و … استفاده مي شود.

كالاي جايگزين و اثرات بر محصول | طرح توجيهي كشتارگاه صنعتي دام

اگر بخواهيم گوشت قرمز را به عنوان يك منبع پروتئين بررسي كنيم، مي توانيم از محصولات گياهي كه داراي پروتئين يكساني با گوشت قرمز هستند را جايگزين كنيم. برخي از مواد غذايي شامل  حبوبات، سويا، تخم مرغ و … مي تواند جايگزين گوشت شود.

البته لازم است اشاره كنيم كه پروتئين موجود در گوشت و حبوبات داراي تفاوت هايي باهم مي باشد كه بهتر است بصورت مكمل باهم مصرف شود. افرادي كه گياه خوار نيستند و به دنبال مواد غذايي براي جايگزيني با گوشت مي باشند، مي توانند از گوشت سفيد مانند ماهي، مرغ و حتي فرآورده هاي گوشتي شامل سوسيس و كالباس استفاده كنند.

كشورهاي عمده توليد كننده و مصرف كننده فرآورده هاي دامي

در حال حاضر بيشترين توليدات گوشت به ترتيب در كشورهاي برزيل، استراليا، كانادا، هندوستان، نيوز لند، ايالات متحده آمريكا انجام مي شود و كشورهايي شامل ايالات متحده آمريكا، روسيه، ژاپن، 25 كشور اروپايي ، مكزيك و كره جنوبي نيز بيشترين واردات فرآورده هاي دامي را انجام مي دهند.

كد آيسيك محصول

در اين قسمت به كد آيسيك مربوط به محصولات و فرآورده هاي دامي توليد شده در كشتارگاه هاي صنعتي دام اشاره كرده ايم :

  • فعاليت هاي كشتارگاهي شامل كشتار، پاك كردن و … :  كد 1511512453
  • گوشت گاو منجمد و بسته بندي شده به صورت قطعه قطعه شده : كد 1511512307
  • گوشت گاو تازه بسته بندي شده به صورت لاشه :  كد 1511512303
  • كله و پاچه حاصل از كشتار دام (خوراك انسان ) : كد  1511512413
  • معده حاصل از كشتار دام (خوراك انسان) : كد 1511512414
  • جگر و دل و قلوه حاصل از كشتار دام (خوراك انسان) : كد  1511512419

بررسي اجمالي تكنولوژي و روش هاي توليد و عرضه محصول در كشور

در حال حاضر از روش هاي مختلفي در كشتارگاه هاي صنعتي براي توليد و عرضه گوشت استفاده مي شود. در ادامه سعي كرديم تكنولوژي و روش هاي توليد گوشت را بررسي كنيم.

انواع كشتارگاه ها از جهت مالكيت

در حال حاضر به جز تعداد معدودي از كشتارگاه ها، اكثرا به صورت عمومي اداره مي شوند. عمومي بودن كشتارگاه ها به اين معني است كه آن ها زير نظر شهرداري ها فعاليت مي كنند و در آمد حاصل از آن ها نيز به شهرداري تعلق مي گيرد. به صورت كلي در كشورهاي مختلف كشتارگاه هاي متفاوتي از نظر مالكيت  وجود دارد كه مي توان از مهم ترين آن ها به موار زير اشاره كرد :

  • كشتارگاه هاي خصوصي
  • كشتارگاه هاي عمومي شهرداري ها
  • كشتارگاه هاي صنعتي
  • كشتارگاه هاي ناحيه اي
  • كشتارگاههاي تعاوني

كشتارگاه ها از جهت شيوه هاي توليد

اگر بخواهيم كشتارگاه هاي دام موجود در كشور را از نظر شيوه توليد دسته بندي كنيم، در حال حاضر كشتارگاه هاي موجود در كشور براي توليد گوشت از سه روش صنعتي، نيمه صنعتي و سنتي استفاده مي كنند.

  • روش صنعتي : روش صنعتي از بهترين روش ها براي كشتارگاه ها است و در اين روش ضايعات گوشت نيز به پودر گوشت تبديل شده و استفاده مي شود. اين روش كم ترين آسيب زيست محيطي را دارد. فاضلاب اين كشتارگاه ها نيز تصويه شده و صرف كشاورزي مي گردد.
  • روش نيمه صنعتي : در كشتارگاه هاي نيمه صنعتي عمليات پوست كني دام ها بر روي خط كشتار انجام مي شود. آلودگي هاي ناشي از اين نوع كشتار نيز به حداقل خود مي رسد. شما در هر جايي كه هستيد براي تهيه طرح توجيهي كشتارگاه صنعتي دام مي تونيد با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.
  • روش سنتي : در اين روش مسائل بهداشتي رعايت نمي شود و كم كم با احداث كشتارگاه هاي صنعتي و نيمه صنعتي، اين روش در حال برچيده شدن است. در روش سنتي تفكيك و جداسازي ديگر اجزاي دام سخت تر است و علاوه بر اين داراي معضلات زيست محيطي نيز مي باشد. مرحله بسته بندي و عرضه گوشت نيز در اين روش به درستي انجام نمي گردد. اين روش فاقد شرايط لازم جهت حفظ بهداشت گوشت است و توصيه نمي شود.

روش كار در كشتارگاه صنعتي دام | طرح كشتارگاه صنعتي دام

در ادامه به روش كشتار صنعتي دام در كشتارگاه هاي ايران پرداخته ايم.

ورود دام ها به كشتارگاه

در ابتدا دام ها به وسيله ماشين هاي باربري كوچك و بزرگ وارد محوطه كشتارگاه مي شوند. دام ها در اين مرحله وارد محوطه قرنطينه مي شوند.  ماشين هاي حامل دام نيز پس از شست و شو از محوطه كشتارگاه خارج مي گردند.

معاينه توسط دامپزشك

يك دامپزشك دام هايي را در در محوطه قرنطينه كشتارگاه قرار دارند را مورد معاينه قرار مي دهد. دام هاي سالم پس از عبور از اين مرحله وارد قسمت نگهداري و آماده سازي مي شوند. دام ها در اين قسمت به مدت 24 ساعت بدون خوراك نگهداري مي شوند تا آماده كشتار شوند.

دام هايي كه سلامت آن ها مورد تاييد دامپزشك نبوده است، در محل ديگري با رعايت مسائل بهداشتي كشتار مي شوند. پس از كشتار نيز دامپزشك مجدد سلامت گوشت دام ها را بررسي و تاييد مي كنند. در صورتي كه سلامت دام كشتار شده مورد تاييد دامپزشك قرار نگيرد، به بخش ضايعات منتقل مي شوند.

زمان كشتار

دام هاي سالم در زمان كشتار وارد سالن كشتار مي شوند. با توجه به ذبح اسلامي در كشورمان، دام ها در اين مرحله به وسيله شوك الكتريكي بيهوش مي شوند و پس از وارد شدن به خط كشتار به روش اسلامي ذبح مي گردند. در اين مرحله خون دام ها در حالي كه به پلو خوابانيده شده اند، از بدن آن ها خارج مي گردد. شما در هر جايي كه هستيد براي تهيه طرح توجيهي كشتارگاه صنعتي دام مي تونيد با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.

خون هاي حاصله از ذبح دام در اين مرحله از طريق حوضچه هاي خونگيري وارد تانك خون مي شود تا از آن ها به عنوان مواد اوليه جهت فرآيند پخت ضايعات استفاده شود. محصولات حاصل از پخت ضايعات براي مصرف دام و طيور عرضه مي گردد.

قطع سر دام ها به طور كامل

در اين مرحله سر دام هاي ذبح شده از بدنشان به صورت كامل جدا مي شود و به بخش آلايش ارسال مي گردد. در مرحله آلايش پس از جداسازي گوشت، زبان و مغز نيز جدا شده و سپس به بخش سرخانه منتقل مي شوند. ديگر موارد شامل استخوان ها ، شاخ ها و ضايعات باقيمانده نيز به بخش پخت ضايعات انتقال داده مي شوند.

مرحله پوست كني

در اين مرحله پوست دام ذبح شده جدا مي گردد. پاچه دام ها به قسمت آلايش، پوست جدا شده به اتاق هاي جمع آوري پوست منتقل مي شود. پوست ها در اين مرحله نمك زدايي شده و به قسمت هاي مربوطه جهت سالامبور سازي و دباغي منتقل مي گردد.

سينه بر شدن لاشه

در اين مرحله كه اصطلاحا سينه بر شدن نام دارد، ارگان هاي داخلي دام از بدنش شامل شكمبه و روده خارج مي گردد و وارد بخش شكمبه پاك كني مي گردد. امعاء و احشاء ، شكمبه و روده شستشو داده مي شود و جهت نگهداري به سردخانه منتقل مي شود. موادي كه در نتيجه تخليه روده ها بدست مي آيد به واحد خشك كني و توليد كود ارسال مي گردد. در ادامه نيز ارگان هاي قرمز دام جدا شده و براي شستشو در محل ديگري ارسال مي گردد و در نهايت با تاييد دامپزشك راهي سردخانه مي شود.

تاييد دامپزشك

پس از انجام تمامي مراحل، دامپزشك مجددا لاشه باقي مانده را بررسي مي كند. در نهايت پس از اينكه دامپزشك سلامت گوشت را تاييد كند، لاشه ها مهر شده و براي توزيع وارد بخش سرد كن مي شوند. لاشه ها در اين مرحله بايد 24 ساعت در سرد كن بمانند تا دماي آن ها متعادل شوند. لاشه ها پس از گذشت اين مراحل توسط ماشين هاي يخچال دار بهداشتي به بازار عرضه مي گردند.

البته لازم است اشاره كنيم كه بخشي از لاشه ها در اين مرحله استخوان گيري شده و در ظروف با توجه به سفارش و تقاضا، بسته بندي مي شوند. لاشه هايي كه دامپزشك در اين مرحله تاييد نكند، وارد بخش ضايعات خواهند شد.

تجهيزات و ماشين آلات كشتارگاه | طرح توجيهي كشتارگاه صنعتي دام

در كشتارگاه صنعتي دام، به برخي تجهيزات و ماشين آلات نياز است كه به شرح موارد زير مي باشد:

  • تونل خون (محلي براي استخراج خون حيوانات)
  • شمارشگر
  • سبدي براي  شستشوي خوابيده يا ايستاده گوشت
  • تجهيزات كشتار مكانيزه گوسفندي
  • تجهيزلات كشتار مكانيزه گاوي
  • تجهيزات كشتار دام مشكوك و مصدوم
  • دستگاه لاشه سوز دامي
  • تجهيزلات كله پاك كني
  • تجهيزات عمل آوري شكمبه و روده
  • تجهيزات سرد خانه
  • و …

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي

براي تهيه طرح توجيهي كشتارگاه صنعتي دام و ساير طرح توجيهي ها در زمينه هاي مختلف مي توانيد با كارشناسان تماس بگيريد. از جمله خدمات مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توان به موارد زير اشاره داشت :

  • تهيه و مشاوره طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • راه اندازي و اجراي پروژه هاي صنعتي و خدماتي
  • كمك به تامين نيروي انساني نصب، راه اندازي ماشين آلات و تاسيسات عمومي طرح
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

براي مشاهده ساير طرح ها و پروژه ها به طرح توجيهي دام و طيور هاي نوشته در كاردوك مراجعه نماييد.

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي كشتار دام


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۱۸:۴۳ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

در صورتي كه فرد بخواهد هر نوع كسب و كاري را راه اندازي كند، نيازمند داشتن پروانه كسب است. پروانه كسب طبق قانون نظام صنفي براي شروع هر نوع كسب و كاري به فرد داده مي‌شود. اين قانون نوعي اجازه نامه نيز تعريف مي‌شود. اين مدرك نشان مي‌دهد شما مي‌توانيد كار حرفه‌اي خود را آغاز كنيد و مراجع ذي ربط آن را تأييد كرده‌اند. مشاوران مركز كاردوك به شما جهت دريافت، تمديد و ديگر روش هاي شروع كار خدمات ارائه مي دهند.

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 منبع: پروانه كسب

 

 

 

پروانه كسب

پروانه كسب در هر تجارتي جز اسناد مهم اقتصادي به شمار مي‌رود. هر شغلي كه نياز به مهارت‌هاي خاص داشته باشد و از طرفي با حقوق اساسي مصرف كنندگان در ارتباط باشد، نيازمند پروانه است. بسياري از اقدامات مربوط به اصناف امروزه از طريق سامانه ايرانيان اصناف بايد انجام شود.

 

پروانه كسب به كساني تعلق مي‌گيرد؟

اشخاص حقيقي و حقوقي كه در يكي از فعاليت‌هاي مهمي صنفي زير سرمايه‌گذاري كرده و خواهان ايجاد كسب و كار هستند بايد جواز كسب داشته باشند.
واحدهاي صنفي توليد، تبديل، خريد، فروش، توزيع و خدمات از جمله واحدهاي صنفي مذكور است.

 

ويژگي‌هاي مورد نياز براي اخذ پروانه كسب

براي اينكه جواز كسب به شما تعلق بگيرد، بايد بر اساس شغل مورد نظر خود مهارت‌هاي آن را آموخته باشيد. البته فقط مهارت حرفه‌اي شما مورد نظر نيست، بايد بتوانيد مدرك معتبري از مراكز فني و حرفه‌اي و يا آموزشگاه‌هاي مجاز و حرفه‌اي كسب كنيد. گواهينامه شما بايد مورد تأييد سازمان دولتي و نظارتي مثل آموزش پرورش باشد و بعد از اينكه به اتحاديه مربوطه ارجاع داده شد؛ در صورت مورد تأييد بودن مي‌توانيد براي دريافت پروانه كسب اقدامات لازم را انجام دهيد.

البته برخي از مشاغل به آموزش‌هاي خاصي نيازي ندارند و بايد توانايي انجام كار و مكان مناسب را داشته باشند تا بتوانند مدارك لازم براي كسب را به دست آورند.

 

مدت زمان اعتبار

بايد در مورد مدت زمان اعتبار پروانه كسب مورد نظر خود اطلاعات كافي را داشته باشيد. در واقع اين مدت زمان 5 ساله است و بعد از زمان تعيين شده انقضاي آن به اتمام مي‌رسد كه بايد براي تمديد آن اقدامات لازم را انجام دهيد.

 

پروانه كسب موقت

البته در مواردي پروانه كسب موقت هم صادر مي‌شود كه مدت زمان اعتبار آن يك سال است. اين نوع پروانه براي كساني است كه به مدت يك سال براي فعاليت‌هاي خود مكاني مشخص را اجاره كرده‌اند و يا صاحب ملك يك سال توافق كرده كه فرد در ملكش فعاليت اقتصادي را انجام دهد. البته سعي كنيد پروانه كسب خود را بر اساس سال‌هايي كه ملك را اجازه كرده‌ايد تمديد كنيد، چون ممكن است شما ملك را تخليه كرده در حالي كه هنوز پروانه شما اعتبار لازم را دارد، در اين صورت ممكن است از پروانه شما سوء استفاده شود.

 

انتقال پروانه كسب

يكي از ويژگي‌هاي خوب پروانه كسب قابل انتقال بودن آن است. در صورتي كه فرد بخواهد محل كسب و كار خود را به ديگري منتقل كند بايد به صورت قانوني درخواست كتبي خود را به اتحاديه مربوطه ارائه دهد. وقتي فرد مورد نظر شما از نظر اتحاديه شرايط لازم را دارد بعد از اينكه پروانه قبلي باطل شد، پروانه جديد به نام فرد جديد صادر مي‌شود.

 

اهميت پروانه كسب

1- اهميت به محيط زيست

2- استانداردسازي محصولات توليدي

3- اجراي سياست‌هاي مالياتي

 

مراحل اخذ پروانه كسب

  • مراجعه به سايت دبيرخانه هيات عالي نظارت بر سازمان‌هاي اصناف كشور به آدرس ايران اصناف
  • ارائه درخواست كتبي متقاضي
  • ثبت درخواست و ارائه رسيد به شخص متقاضي
  • بازديد از محل واحد صنفي توسط كميسيون بازرسي اتحاديه مربوطه
  • بررسي درخواست متقاضي

 

مدارك مورد نياز

  • كپي برابر اصل شناسنامه و كارت ملي براي اتباع ايراني
  • ارائه گذرنامه، جواز كار و سكونت معتبر براي بيگانه
  • ارائه كارت معاينه پزشكي و تاييديه صلاحيت بهداشتي از مراكز بهداشتي-درماني براي مكان‌هاي فروش كالا‌هاي بهداشتي
  • براي آقايان پايين 50 سال، ارائه كپي برابر اصل كارت پايان خدمت نظام وظيفه يا معافيت دائم يا پزشكي
  • 6 عدد عكس۴×۳
  • تاييديه صلاحيت شخصي، انتظامي و ترافيكي از نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران
  • تصوير مدرك تحصيلي
  • جواز تخصصي و فني (براي جواز كسب موقت) يا مدرك ديپلم فني يا مدارك تحصيلي بالاتر در حوزه اصناف
  • رسيد پرداخت مبلغ اخذ

براي اشنايي با روند دقيق‌تر مراحل گرفتن پروانه كسب كليك كنيد.

 

نكات كليدي در رابطه با پروانه كسب

اتحاديه صنفي وظيفه دارد با به پايان رسيدن انقضاي اعتبار جواز كسب‌، اخطاريه يك ‌ماهه براي تبديل جواز موقت به جواز دائم يا تمديد جواز كسب دائم بفرستد. اگر هيچ اقدامي صورت نگيرد آن واحد صنفي بدون پروانه و فعاليتش غيرقانوني محسوب مي‌شود. بند ۱۹ مقررات نظام صنفي همچنين براي صاحبان جوازي كه خودشان نمي‌توانند در مورد مسائل مالي‌شان تصميم بگيرند، راه‌ حلي گذاشته است. اگر صاحب جواز كسب مجنون شود، وكيل او قادر است با رعايت منفعت مجنون و براساس قوانين نسبت به كنترل يا انتقال واحد صنفي اقدام نمايد.

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

آيا جواز كسب بدون اجازه مالك به مستأجر تعلق مي‌گيرد؟

در اين زمينه بايد با مالك صحبت كنيد و با او به توافق برسيد.

در صورتي كه ندانم جواز كسب را از كدام اتحاديه بايد بگيرم به كجا مراجعه كنيم؟

در هر شهر و استان، اتحاديه ها زير نظر اتاق اصناف فعاليت مي‌كنند. در صورت كسب اطلاع درباره اتحاديه صنف خودتان با اتاق اصناف شهرستان خود تماس بگيريد.

آيا شرايط دريافت همه پروانه كسب ها يكي است؟

خير بعضي رسته ها فني هستند و بعضي رسته ها از نظر بهداشتي شرايط خاصي را بايد رعايت كنند. بنابراين با توجه به رسته و موقعيت مكاني شرايط تغيير مي‌كند.

آيا خريد و فروش جواز كسب قانوني است؟

بله برخي از افراد جهت انتقال جواز خود هزينه اي را دريافت مي كنند. قيمت و نحوه انجام اين كار به قرارداد في مابين ربط دارد؟

از كجا بايد براي جواز كسب اقدام كنم؟

در قدم اول بايد رسته (شاخه) فعاليت تان را مشخص كنيد و سپس با توجه به شرايط مندرج در اتحاديه مربوطه شروع به فعاليت نماييد.

 

منبع: پروانه كسب


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: پروانه كسب،
موضوع:
[ ۱۵ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۵۳:۵۳ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

طرح توجيهي توليد گاز استيلن از سنگ آهك يك فرصت عالي براي ايجاد يك كسب و كار پرسود از سنگ آهك مي باشد. با توجه به اينكه در حال حاضر در كشورمان واحد فعالي در زمينه توليد گاز استيلن در عين داشتن تقاضا وجود ندارد، طرح توجيهي توليد گاز استيلن مي تواند پرسود باشد. شروع يك كسب و كار جديد نيازمند اين است كه تمامي جوانب سنجيده شود، به همين دليل در اين مقاله از مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك قصد داريم به طرح توجيهي توليد گاز استيلن بپردازيم. جهت سفارش و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي گاز استيلن

 

 

 

 

 

معرفي محصول طرح توجيهي توليد گاز استيلن از سنگ آهك

گاز استيلن يك گاز بدون رنگ مي باشد كه در شيمي با فرمول C2H2 ( دو اتم كربن و دو اتم هيدروژن ) شناسايي مي شود. گاز استيلن گازي سبك تر از هوا و با بوي تند و شبيه به بوي پياز است كه در هواي آزاد بسيار ناپايدار است.

از مزيت هاي گاز استيلن كه باعث شده است بسيار مورد توجه قرار گيرد اين است كه زماني كه آزاد مي شود با اكسيژن تركيب مي شود و در اثر تركيب شدن شعله بسيار داغي توليد مي كند.

در طرح توجيهي توليد گاز استيلن از سنگ آهك استفاده مي شود. لازم است اشاره كنيم كه با توجه به توليد شعله داغ از تركيب استيلن با اكسيژن، اين گاز از پركاربرد ترين گازهاي سوختني مي باشد كه باعث شده است در كاربرد هاي مختلفي مورد استفاده قرار گيرد. شما در هر جايي كه هستيد براي تهيه طرح توجيهي توليد گاز استيلن از سنگ آهك مي توانيد با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.

انواع گاز استيلن

گاز استيلن داراي سه نوع به شرح موارد زير مي باشد:

  1. استيلن واقعي
  2. استيلن نيمه واقعي
  3. استيلن غير واقعي

كاربرد محصول طرح توجيهي توليد گاز استيلن از سنگ آهك

از آنجايي كه گاز استيلن از پركاربرد ترين گازهاي سوختني است، داراي كاربرد هاي متنوعي مي باشد كه به شرح موارد زير است:

  •  هر گونه فرآيند حرارتي موضعي شامل جوشكاري برنجي
  • صنعت جوشكاري
  • برشكاري
  • صافكاري ( تاب گير)
  • روكش كاري
  • توليد تركيبات شيميايي شامل حلال هاي مورد استفاده در صنعت ساختمان، عطرها، ويتامين ها، افزودني هاي پليمر و ….
  • كاربرد گاز استيلن در آزمايشگاه‌ها و شيمي تجزيه به عنوان يك گاز سوختني در طيف سنجي جذب اتمي

گاز استيلن در مقايسه با گاز اتيلن

گاز استيلن نيز همانند گاز اتيلن از گازهاي سوختني است كه داراي تفاوت هايي نسبت به يكديگر مي باشد. اين تفاوت ها به شرح موارد زير است:

  • گاز استيلن در مقايسه با اتيلن وات دماي شعله بالاتري دارد، به عبارتي داراي شعله داغي است.
  • خاصيت اسيدي بيشتري دارد.
  • الكترون منفي نيز بيشتر است.

بررسي بازار گاز استيلن طرح توجيهي توليد گاز استيلن از سنگ آهك

همانطور كه اشاره كرديم گاز استيلن از پركاربرد ترين گازهاي سوختني مي باشد. همين ويژگي باعث شده است از اين گاز در صنعت هاي مختلف استفاده هاي متنوعي شود. در حال حاضر نيز در كشورمان واحد توليدي فعال در زمينه توليد گاز استيلن وجود ندارد، به همين دليل در طرح توجيهي توليد گاز استيلن مي توان گفت كه بازار خوب و تقاضاي زيادي براي اين محصول وجود دارد. شما در هر جايي كه هستيد براي تهيه طرح توجيهي توليد گاز استيلن از سنگ آهك مي توانيد با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.

با ايجاد يك واحد توليدي گاز استيلن نياز داخلي به اين گاز سوختني پركاربرد برطرف مي گردد. چراكه نياز به گاز استيلن در صنايع مختلف جوشكاري، برشكاري و … با توليد داخلي برطرف خواهد شد. از طرف ديگر كشورمان سرشار از سنگ آهك مي باشد كه با توجه به فرواني مواد اوليه در داخل كشور و ارزان بودن مواد اوليه توليد گاز استيلن داراي توجيه اقتصادي نيز هست، به طوري كه تا 40 درصد بازدهي دارد.

فرآيند توليد طرح توجيهي توليد گاز استيلن از سنگ آهك

به طور كلي فرآيند توليد گاز استيلن از سنگ آهك در چهار مرحله به شرح موارد زير خلاصه مي شود:

  • مرحله اول : در مرحله اول از توليد گاز استيلن از سنگ آهك، ابتدا سنگ آهك و يا همان كربنات كلسيم را گرم مي كنند. در نتيجه گرم كردن كربنات كلسيم، اكسيد كلسيم توليد مي شود.
  • مرحله دوم : در اين مرحله زغال سنگ تبديل به كك مي شود.
  • مرحله سوم : براي توليد مونوكسيد كربن و كاربيد كلسيم دو ماده اكسيد كلسيم و كك با يكديگر واكنش نشان مي دهند.
  • مرحله چهارم : در مرحله آخر به كاربيد كلسيم آب اضافه مي شود تا استيلن و هيدروكسيد كلسيم ايجاد شود.

استانداردهاي مربوط به طرح توجيهي توليد استيلن از سنگ آهك

در طرح توجيهي توليد گاز استيلن از سنگ آهك بايستي كه برخي استانداردها رعايت شود.

  • مطابق استاندارد توليد گاز استيلن، سيلندرهاي استيلن بايد در رنگ عنابي توليد شوند.
  • شيرهاي استوانه اي گاز استيلن بايد DIN1 يا BS4 باشند.
  • گاز استيلن داراي خاصيت اشتعال است، به همين دليل سيلندر اين محصول بايد داراي شير چپ گرد باشد.

نكات قابل توجه طرح توجيهي توليد گاز استيلن از سنگ آهك

در فرآيند توليد گاز استيلن از سنگ آهك بهتر است به برخي موارد توجه شود. از مهم ترين نكات طرح توجيهي توليد گاز استيلن مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • همانطور كه اشاره كرديم گاز استيلن به دليل ساختار شيميايي اشباع نشده و ناپايدار، در صورتي كه با گاز اكسيژن در تماس باشد، شعله داغي ايجاد مي كند. از طرفي گاز استيلن يك ماده منفجره است كه بايستي با دقت ذخيره سازي و جا به جا گردد. به همين دليل اين گاز را بايد در مخازن حاوي مواد متخلخل و استون نگهداري كنند.
  • پس از توليد گاز استيلن، براي انبار آن ها بايستي كه سيلندرها را به دور از هرگونه مواد شيميايي قليايي و اسيدي قرار دهند. لازم است كه انبار از سيستم تهويه درستي برخوردار بوده و سرد نيز باشد.
  • سيلندرهاي گاز استيلن نبايد در مجاورت سيلندرهاي اكسيد كننده مانند نيتروژن اكسيد و اكسيژن قرار گيرد.

براي مشاهده ساير طرح ها و پروژه ها به طرح توجيهي صنعتي هاي نوشته در كاردوك مراجعه نماييد.

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي توليد كننده

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • تامين نيروي انساني نصب و راه اندازي ماشين آلات و تاسيات عمومي طرح توليد
  • مشاوره فرمولاسيون مواد اوليه
  • مشاوره اصلاح تكنواوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي گاز استيلن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۳۲:۳۹ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

طرح توليد يخ خشك از طرح هاي توجيهي براي ايجاد كسب و كار در زمينه توليد شكل جامد كربن دي اكسيد مي باشد. يخ خشك همچون يخ سرد معمولي است اما بدون رطوبت مي باشد. در واقع يخ خشك همانند يخ معمولي داراي فرآيند ذوب نيست و با افزايش دما تصعيد مي گردد، به اين معني كه از حالت جامد تبديل به حالت گاز مي شود. همين ويژگي هاي يخ خشك باعث شده است در زمينه هاي بسياري كاربرد داشته باشد. در ادامه اين مقاله سعي داريم اطلاعاتي پيرامون طرح توجيهي توليد يخ خشك ارائه كنيم.

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: طرح توليد يخ خشك

 

 

 

معرفي محصول | طرح توليد يخ خشك

توليد يخ خشك به سال 1835 بر مي گردد كه كربن دي اكسيد جامد توسط يك دانشمند فرانسوي كشف شد. يخ خشك با نام كربن دي اكسيد جامد نيز شناخته مي شود. كربن دي اكسيد در اتمسفر وجود دارد، چراكه انسان ها در بازدم كربن دي اكسيد توليد مي كنند. كربن دي اكسيد با فرمول شيميايي CO2 يك تركيب شيميايي بدون بو و بدون رنگ است و ضمن بي اثر و پايدار بودن، داراي چگالي بيشتري نسبت به هوا مي باشد و سنگين تر است. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد طرح توجيهي توليد يخ خشك با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.

كربن دي اكسيد در دماي منفي 78.5 تبديل به جامد و يك جسم سفيد رنگ مي شود.  با اينكه توصيه مي گردد براي دست زدن به يخ خشك از دستكش استفاده گردد، اما اين ماده به خودي خود سمي نمي باشد. از آنجايي كه حتي ميزان بيشتر از پنج درصد از كربن دي اكسيد باعث سمي شدن هوا مي گردد، يخ خشك نيز يا بايد در فضاي باز و يا محيط هايي كه تهويه مناسبي دارد، استفاده شود.

مزيت هاي يخ خشك نسبت به يخ معمولي

اشاره كوتاهي كرديم كه يخ خشك مشابه به يخ معمولي است اما داراي تفاوت هاي بسياري مي باشد. از جمله تفاوت ها و البته ها مزيت هاي يخ خشك نسبت به يخ معمولي مي توان به موارد زير اشاره كرد:

  • يخ خشك تصعيد مي شود و از حالت جامد به حالت گاز تبديل مي شود، به همين دليل پس از فرآيند تصعيد همانند يخ معمولي هيچ مايعي را از خود برجاي نميگذارد.
  • يخ خشك باعث خيس شدن چيزي نمي شود.
  • اگر يخ خشك در صنايع غذايي مصرف شود، باعث تغيير مزه غذا نمي گردد.
  • استفاده از يخ خشك باعث كاهش هزينه تعميرات و نگهداري مي شود.
  • يك تكه يخ خشك نسبت به يخ معمولي هم وزن خود، داراي سرماي بيشتري است.
  • يخ خشك داراي چگالي و دانسيته بالايي است، بنابراين داراي حمل و نقل آساني مي باشد.

بررسي كاربرد هاي يخ خشك | طرح توليد يخ خشك

يخ خشك در زمينه هاي مختلفي كاربرد دارد كه از ميان آن ها مي توان به موارد زير اشاره كرد:

  • استفاده در آزمايشگاه ها و مراكزعلمي
  • سرد سازي بدون يخچال در موارد پزشكي و صنايع هوايي
  • ايجاد مه و يا بخار در جلوه هاي ويژه
  • صنعت روغن
  • ذخيره مواد غذايي
  • صنعت پخت نان
  • كندن سراميك و آجرهاي كف پوش از كف
  • پايين بردن دما در واكنش هاي شيميايي و يا كاهش سرعت آن ها
  • تهيه نوشابه و گاز دار كردن آن
  • انتقال گياهان
  • رشد گياهان
  • عامل توليد فشار
  • انقباض فلزات جهت فيت شدن
  • چاه هاي آب
  • جذب كننده مگس ها و حشرات موذي
  • باران زا كردن ابرها
  • استفاده در قسمت بسته بندي مواد غذايي و كنسرو سازي جهت جلوگيري از رشد باكتري ها
  • استفاده در صنايع استخراج نفت
  • براي برداشتن عيوب پوستي
  • صنعت ماكيان
  • صنعت نان
  • طولاني كردن عمر يخ معمولي
  • جهت پاكسازي تانك هاي سوخت
  • جهت داغ زدن حيوانات
  • براي آزمايش هاي دماي پايين
  • به عنوان يك پشه گير در تله هاي دامي
  • استفاده توسط كترينگ هاي خطوط هوايي جهت خنك نگه داشتن غذا
  • استفاده توسط بانك هاي خون براي حمل و نقل
  • استفاده در صنعت بتون
  • جهت خطوط انجماد آب بدون دريچه هاي خاموش كننده
  • بازسازي ساختمان هاي آسيب ديده در آتش سوزي
  •  و …

كد آيسيك محصول

كد آيسيك يخ خشك مرتبط با صنعت ساخت گاز كربنيك جامد در طرح توجيهي توليد يخ خشك كد 24111251 مي باشد.

مواد اوليه مورد نياز توليد يخ خشك

براي توليد يخ خشك به چندين مواد اوليه به شرح موارد زير نياز است:

  • منواتانول امين
  • سيليكاژن
  • سوداش
  • پرمنگنات پتاسيم
  • پلي اتيلن
     

روش توليد يخ خشك | طرح توليد يخ خشك

براي توليد يخ خشك از كربن دي اكسيد، كافي است كربن دي اكسيد با فشار بالا وجود داشته باشد. به عنوان مثال كپسول حاوي كربن دي اكسيد با فشار حداقل 75 بار و دماي حدود 31 درجه سانتي گراد اگر برعكس شود به دليل پديده اختناق و يا خفگي از شير تعبيه شده بر روي كپسول مي توان يخ خشك خارج كرد. براي توليد يخ خشك بي رنگ و مرغوب از فرآيند فشرده كردن گاز كربن دي اكسيد استفاده مي كنند. به طور كلي مراحل توليد يخ خشك در چند مرحله زير خلاصه مي شود.

  • مرحله اول : در اولين مرحله از توليد يخ خشك، گاز كربن دي اكسيد را در مخازن بزرگي قرار مي دهند تا تحت فشار و سرما به مايع تبديل شود.
  • مرحله دوم :  در اين مرحله فشار كربن دي اكسيد مايع توسط شير انبساط كاهش مي يابد.
  • مرحله سوم : در اين مرحله كربن دي اكسيد مايع را تا فشار اتمسفر منبسط مي كنند. ممكن است در فرآيند منبسط سازي مقداري از كربن دي اكسيد مايع تبخير شود.  در نهايت با كم كردن درجه حرارات كربن دي اكسيد، مقدار باقي مانده تبديل به يخ خشك مي شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد طرح توليد يخ خشك با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.
  • مرحله چهارم : يخ هاي خشك توليد شده به كمك پرس هاي هيدروليكي تبدلي به بلوك مي شوند و از دستگاه ساچمه زن خارج مي گردند.
  • مرحله پنجم : يخ هاي خشك را در قالب هاي كوچك و بزرگ بسته بندي مي كنند.  معمولا استاندار قالب هاي يخ خشك، قالب هاي مكعبي تقريبا 30 كيلوگرمي مي باشد. بسته بندي يخ هاي خشك در جعبه هاي عايقي مي باشد. بسته بندي يخ هاي خشك هر چه عايق تر باشد، فرآيند تصعيد به آهتسگي انجام مي شود.

بررسي نحوه توليد دي اكسيد كربن در واحد توليد يخ خشك

همانطور كه اشاره كرديم براي توليد يخ خشك به كربن دي اكسيد نياز است. معمولا براي توليد يخ خشك در واحد هاي توليد، دي اكسيد كربن را به يكي از شش روش زير توليد مي كنند:

  1. احتراق سوخت هاي فسيلي
  2. محصول جانبي توليد هيدروژن در فرآيند تبديل متان به كربن دي اكسيد
  3. محصول جانبي تخمير قند در كارخانجات توليد كننده نوشابه هاي الكلي
  4. تجزيه گرمايي كربنات كلسيم
  5. محصول جانبي در توليد سديم فسفات
  6. توليد مستقيم كربن دي اكسيد از بخارات دي اكسيد كربن توليد شده طي فرآيند اسيدي كردن سنگ آهك يا دولوميت(كلسيم منيزيم كربنات)

تجهيزات و ماشين آلات طرح توليد گاز كربنيك جامد (يخ خشك)

براي توليد يخ خشك به برخي تجهيزات و ماشين آلات به شرح موارد زير نياز مي باشد :

  • بخش توليد كربن دي اكسيد
  • تانك ذخيره عمودذي كربن دي اكسيد
  • سيستم اتوماتيك كاهش فشار
  • سيستم اتوماتيك ذخيره فشار
  • خط گاز و شير سوپاپ يدكي
  • پر كن سيلندر كربن دي اكسيد
  • شيرهاي پشتيبان
  • سيستم توزين
  • سيستم كنترل پر كن
  • سري اتصلات پر كن
  • ماشين اتوماتيك توليد يخ خشك
  • دستگاه كنترل
  • رمز گذار خطي
  • خنك كننده و صافي روغن
  • ابزار تعيين ضخامت
  • جبران اتوماتيك فشار
  • اتاقك فشار
  • مجموعه ارتقاء قطر
  • كاهش سرعت
  • سيستم بازيابي
  • برج خنك كننده
  • لوله اتصال

براي دريافت مشاوره در زمينه طرح توليد يخ خشك از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توليد يخ خشك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرح توليد يخ خشك،
موضوع:
[ ۱۳ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۵:۵۳:۴۴ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

اشخاص حقيقي يا حقوقي كه تمايل به راه اندازي يك فعاليت توليد صنعتي دارند، براي شروع فعاليت نيازمند اخد جواز تاسيس به عنوان يك موافقت نامه اوليه قانوني جهت شروع فعاليت هستند. جواز درقالب يك طرح توجيهي سرمايه گذاري در زمينه انتخاب شده ارائه مي شود. دارنده جواز حال بايد براي راه اندازي واحد صنعتي اقدامات لازم را انجام دهد. در نهايت فرد براي توليد و گرفتن پروانه بهره برداري بايد تلاش كند.

 

براي دريافت مشاوره جهت جواز تأسيس مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 منبع: جواز تاسيس صنعتي

 

 

 

جواز تأسيس

جواز را به كساني مي‌دهند كه شرايط لازم را داشته باشند. بايد كسب و كارشان مطابق با قوانين جمهوري اسلامي ايران باشد و قدرت تجاري سازي و رشد را نيز دارا باشد. وقتي توانستيد مجوز فعاليتي كه مي‌خواهيد را به دست آوريد، بايد هر سال براي تمديد آن نيز اقدام كنيد. اگر به دنبال تمديد جواز تأسيس خود نرويد، باطل خواهد شد. براي آشنايي بيشتر با جواز تأسيس و نحوه گرفت آن، لطفاً تا انتهاي اين مقاله همراه ما باشيد.

 

مزاياي اخذ جواز

  • امكان تامين زير ساخت‌هاي مورد نياز اجراي طرح صنعتي شامل زمين، آب، برق، گاز، جاده هاي دسترسي، مخابرات و اينترنت
  • امكان خريداري زمين بصورت اقساطي و بخشودگي بخشي از قيمت زمين در صورت راه اندازي سريع
  • امكان عضويت در انجمن هاي صنايع همگن
  • امكان اخذ مشاور و آموزش عمومي و تخصصي در حوزه هاي كسب و كار توسط ارگان‌هاي صادر كننده مجوز و تامين كننده زير ساخت
  • امكان تامين تسهيلات مالي مورد نياز راه اندازي طرح با هماهنگي و معرفي ارگان صادر كننده مجوز و متولي كار به بانك‌ها (با ملحوظ داشتن دوره تنفس بازپرداخت در زمان اجراي طرح و بخشودگي بهره بهره مصوب)
  • امكان اخذ كارت بازرگاني جهت ورود ماشين آلات و مواد اوليه و تجهيزات خارجي در صورت نياز

 

مراجع صادر كننده جواز تاسيس صنعتي و نهاد هاي ديگر مرتبط

در حوزه صنايع تبديلي بخش كشاورزي كميته‌هاي صنايع روستايي وزارت جهاد كشاورزي و در ساير موارد سازمان‌هاي صنعت، معدن و تجارت وابسته به وزارت صمت متوليان صدور جواز تاسيس هستند. بسته به نوع محصول يا محصولات صدور جواز تاسيس و پروانه بهره‌برداري نيازمند هماهنگي با ارگان‌هاي ذيل است.

جهت اخذ جواز تاسيس كالاهاي استراتژيك همانند خودروسازي كسب موافقت وزارت صنايع الزامي است. در ساير موارد همانند كالاهاي حوزه غذا و دارو و شوينده‌ها هماهنگي لازم با معاونت غذا و دارو علوم پزشكي استان‌ها جهت رعايت مقررات زمان اجراي طرح ضروري است. براي توليد كالاهايي كه مشمول استاندارد اجباري هستند، هماهنگي‌هاي اوليه و نهايي با ادارات استاندارد و تحقيقات صنعتي الزامي است.

ساير ارگان ها

در خصوص رعايت ضوابط زيست محيطي و شرايط استقرار، الزامات فاضلاب‌هاي صنعتي با ادارات محيط زيست انجام مي‌پذيرد. دربخش كاني‌هاي غير فلزي به طور مثال توليد آجر و ماسه، آزمايشات استاندارد خاك و معدن مورد نياز توليد آجر يا اخذ موافقت فاتر فني استاندارد در تامين محدوده برداشت ماسه رودخانه‌اي لازم است. در زمان نياز به تامين نيروي انساني و تامين تسهيلات ادارت كل تعاون، رفاه و تامين اجتماعي و استانداري‌ها، حامي و هماهنگ كننده موضوع خواهند بود. پس دارنده جواز و طرح صنعتي لازم با اخذ مشاوره با ضوابط اجراي پروژه خود از قبل آشنايي كامل داشته باشد. براي دريافت خدمات اخذ جواز مي توانيد به كارشناسان مركز كاردوك اعتماد كنيد.

مدت زمان اعتبار اخذ جواز تاسيس صنعتي

جواز تاسيس صنعتي پس از صدور توسط مرجع صادر كننده بمدت يكسال معتبر بوده و در صورت نياز به زمان بيشتر براي راه اندازي طرح با نظر مثبت تيم كارشناسي دستگاه صادره كننده مجوز قابل تمديد مي‌باشد.

 

روش اخذ جواز تاسيس

جهت اخذ جواز تاسيس صنعتي از قبل طرح توجيهي فعاليت آماده و با ورود به سامانه بهين ياب پس از دريافت نام كاربري ورمز اختصاصي اطلاعات طرح بشرح ذيل وارد مي گردد طرح صنعتي ارجاع شده از طريق سامانه بهين ياب به سازمان متولي استاني  پس از كار كارشناسي و اصلاح اطلاعات و اخذ مدارك با صدور جواز تاسيس صنعتي بنام م تقاضي با امضا رئيس دستگاه اجرايي صادر وثبت مي گردد. براي اطلاع از روند كار در سامانه بهين ياب كليك كنيد.

 

گام هاي اجرايي اخذ جواز تاسيس صنعتي

صدور جواز تاسيس احداث و تاسيس واحدهاي صنعتي گام‌هاي مشروحه ذيل طي مي گردد.

متقاضي با ورود نام كاربري و رمز خود مي‌تواند به فرم‌ها ثبت موضوع فعاليت صنعتي دسترسي پيدا كند. چنانچه از قبل نام كاربري و رمز دريافت نكرده باشد؛ مي‌تواند به لينك موجود توضيحات مندرج در پايين فيلدهاي دريافت نام كاربري و رمز مراجعه كرده و روي لينك كليك نمايد. پس از تكميل عضويت و اخذ نام كاربري و رمز مجددا به اين صفحه بازگشته و نام كاربري و رمز خود را جهت ورود به سامانه  وارد نمايد.

عكس 1

گام 1- در اين گام پس از تكميل اطلاعات اوليه متقاضي مي‌بايست موضوع مورد نظر خود را انتخاب نمايد. استان، شهر و نوع طرح نيز بايد درج شود.

عكس 2

گام 2- در گام دوم اطلاعات مشخصات عمومي طرحي كه در گام يك ثبت شده است از متقاضي دريافت مي‌شود، ممكن است قسمتي از اطلاعاتي كه در گام يك از متقاضي دريافت شده است، در اين گام ثبت شده باشد كه در صورت لزوم متقاضي مي‌تواند نسبت به اصلاح آن اقدام كند. 

در اين قسمت بايد اطلاعات مربوط به ميزان انرژي مصرفي، تعداد پرسنل و نيروي كار، مواد اوليه، مساحت مورد نياز و…. درج شود

عكس 3

گام 3- در اين گام مشخصات مربوط به سرمايه گذاري واحد صنعتي از قبيل ماشين آلات مورد نياز، تعداد، قيمت و… از متقاضي دريافت مي‌گردد.

عكس 4

گام 4- در اين گام نحوه تامين مالي طرح توسط متقاضي مشخص مي‌گردد. همچنين بايد مدت اجراي طرح نيز حتما ذكر شود.

عكس 5

گام 5- در اين گام اطلاعات مربوط محصولات توليدي حوزه صنايع پيشرفته و دانش بنيان جهت استفاده آتي از مزيت‌هاي اين حوزه مشخص مي‌گردد.

پس از تكميل فرم‌هاي هر 5 گام عبارت تاييد نهايي ثبت نام فعال مي‌شود كه با كليك بر روي آن تاييد مي‌­گردد تا اطلاعات تكميل شده توسط كارشناس مربوطه بررسي شود.

 

مدارك مورد نياز براي اخذ جواز تاسيس صنعتي

مستندات و مدارك هويتي لازم براي اخذ جواز تاسيس صنعتي شخص حقيقي عبارت است از:

  • كپي شناسنامه و كارت ملي فرد يا افراد متقاضي
  • كارت يا معافيت ازخدمت فرد يا افراد متقاضي
  • اخذ مجوز در صورت لزوم
  • اخذ مستندات فيش‌هاي مالي واريزي بابت صدور مجوز
  • خلاصه طرح توجيهي اوليه

ب) مستندات و مدارك هويتي لازم براي اخذ جواز تاسيس صنعتي شخص حقوقي عبارت است از:

۱. كپي شناسنامه وكارت ملي اعضا هيئت مديره و دارندگان حق امضا

۲. كارت پايان خدمت اعضا هيئت مديره و دارندگان حق امضا

۳. اخذ مجوزهاي لازم به تناسب نوع فعاليت صنعتي مورد نظر

۴. كپي آگهي روزنامه رسمي تاسيس شركت

۵. كپي اسناسنامه و شركتنامه يا اظهارنامه شركت

۶. كپي طرح توجيهي تهيه شده

۷. كپي آگهي روزنامه رسمي تغييرات شركت

۸.  درخواست در سربرگ وبا مهر شركت

متقاضيان سرمايه گذاري صنعتي  ضروري است با كسب مشاوره‌هاي فني و تخصصي كسب وكار از كارشناسان متخصصين قبل از شروع؛ يعني در مرحله ايده‌يابي و در طول اجراي طرح تا مرحله بهره‌برداري فعاليت صنعتي توجيهات كافي، فني و اقتصادي را به استناد شناخت دقيق از نقاط قوت و ضعف، فرصت‌ها و تهديدهاي فراروي اجراي پروژه بررسي نموده و انتخاب درست فعاليت را به شيوه درست اجرا نمايند. براي اطلاع از ماهيت طرح توجيهي و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره جهت جواز تأسيس مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول در مورد جواز تأسيس

مدت زمان صدور جواز تأسيس چقدر است؟

مدت زمان جواز تأسيس براي اشخاص حقيقي و حقوقي حدود ۱۴ الي ۲۰ روز كاري است؟ البته اگر فرد شرايط ويژه‌اي داشته باشد، جواز كسب در مدت زمان بسيار كوتاهي صادر خواهد شد.

 آيا مي‌توان جواز كسب را انتقال داد؟

جواز تأسيس قابل انتقال به افراد ديگر مي‌باشد  فرد مي‌تواند از ديگران طبق شرايط و قوانيني جواز كسب را خريداري كند.

كساني كه مي‌خواهد جواز تأسيس بگيرند و سنشان بالاي 50 سال است هم بايد كارت پايان خدمت داشته باشند؟

تنها كساني كه بالاي ۶۰ سال داشته باشند از داشتن كارت پايان خدمت معاف هستند.

 

منبع: جواز تاسيس صنعتي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: جواز تاسيس صنعتي،
موضوع:
[ ۱۱ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۰۱:۱۱ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك براي راه اندازي يك خط توليد براي توليد انبوه قطعات پلاستيكي يكسان با خطاي پايين مي باشد. بسياري از قطعات پلاستيكي كه در اطرافمان وجود دارد، به روش تزريق پلاستيك توليد مي شوند. در دستگاه هاي تزريق پلاستيك، ابتدا گرانول هاي پليمر ذوب مي شوند و در اين دستگاه با تحت فشار و در قالب به محصول نهايي مورد نظر تبديل مي گردند. با توجه به كاربرد هاي گسترده قطعات پلاستيك، اين طرح توجيهي مي تواند براي توليد كننده سود آور باشد. در ادامه اين مقاله همراه ما باشيد تا با طرح توليد دستگاه تزريق پلاستيك بيشتر آشنا شويم.

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد. 

 

منبع: طرح توجيهي دستگاه تزريق پلاستيك

 

 

 

معرفي محصول | طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك

حدود چند صد سال است كه انسان از پلاستيك استفاده مي كند اما توليد اولين دستگاه تزريق پلاستيك به سال 1872 بر مي گردد كه دو برادر توانستند اولين دستگاه تزريق پلاستيك را توليد و استفاده كنند كه نسبت به دستگاه هاي امروزي ساده تر بود. در سال 1946 اولين دستگاه تزريق پلاستيكي كه داراي تزريق مارپيچي بود، توليد شد و توانست اين صنعت را دگرگون كند. شما در هر جايي كه هستيد مي توانيد براي تهيه طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.

عملكرد دستگاه هاي تزريق مارپيچي پلاستيكي به اين صورت است كه يك مته قبل از اينكه مواد تزريق شود، مي تواند مواد اوليه را با يكديگر مخلوط كند. اين ويژگي سبب مي شود پيش از عمليات تزريق هرگونه مواد اوليه اي شامل پلاستيك رنگي، بازيافتي و … را بتوان با يكديگر تركيب نمود. در حال حاضر نيز دستگاه هاي تزريق مارپيچي، 95 درصد از سهم توليد شركت هاي مختلف را بر عهده دارند.

صنعت قالب هاي تزريق | طرح توليد دستگاه تزريق پلاستيك

در ابتدا از دستگاه هاي تزريق پلاستيك براي توليد انواع شانه و يا دكمه استفاده مي گرديد. با پيشرفت اين صنعت، انسان ها توانستند از اين دستگاه ها براي توليد محصولات صنايع پزشكي، هوافضا، اسباب بازي، بسته بندي، خودروسازي، ساخت وساز و … نيز استفاده كنند.

پس از اينكه به يك محصول پلاستيكي در يك صنعت نياز است، بايد توسط مهندس طراحي گردد. قالب مناسب با طرح توسط يك قالب ساز ساخته مي شود. قالب هايي كه در ماشين هاي تزريق پلاستيك استفاده مي شود، معمولا از جنس آلومينيوم و يا فولاد هستند. لازمه يك توليد دقيق اين است كه قالب ساز با تراشكاري دقيق، تمامي جزئيات طرح را در قالب منعكس كند تا در نهايت محصول توليدي در دستگاه تزريق پلاستيك با آنچه كه مشتري تقاضا دارد، همخواني داشته باشد.

كاربرد محصول | طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك

از دستگاه هاي تزريق پلاستيك براي توليد انبوه يك قطه پلاستيكي با كم ترين خطا استفاده مي گردد. مواد اوليه مورد استفاده اين دستگاه ها گرانول هاي پليمر است كه پس از ذوب شدن تحت فشار بالا، در قالب هايي كه پيش تر به آن ها اشاره كرديم، تزريق مي شوند. پلاستيك مايع پس از قرار گرفتن در قالب ها، خنك شده و به حال جامد در مي آيد. شما در هر جايي كه هستيد مي توانيد براي تهيه طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.

مواد اوليه مورد استفاده در دستگاه تزريق پلاستيك، قابليت رنگ آميزي و پر شدن توسط افزودني ها را نيز دارند. مي توانيم با قطعيت بگوييم اغلب قطعات پلاستيكي كه در اطراف ما وجود دارد، به وسيله اين دستگاه ها توليد مي شوند.  دستگاه تزريق پلاستيك اين امكان را به توليد كننده مي دهد تا در يك زمان كم و با هزينه پايين ، به توليد انبوه يك قطعه برسد.

دستگاه هاي تزريق پلاستيك | طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك

به طور كلي دستگاه هاي تزريق پلاستيك در دو دسته تقسيم مي شوند :

  • دستگاه تزريق پلاستيك عمودي : مكانيسم اين دستگاه ها به صورت عمودي است. يك موتور در بالاي دستگاه قرار دارد و به واسطه يك پيستون، مواد اوليه را در داخل قالب تزريق مي كند. در اين دستگاه ها سيستم قفل و گيره نيز براي قفل كردن قالب در نظر گرفته شده است. مزيت اين دستگاه عمودي نسبت به دستگاه افقي اين است كه فضاي كم تري را در واحد توليدي اشغال مي كند. معمولا توليد كنندگان زماني از دستگاه تزريق عمودي استفاده مي كنند كه امكان توليد قطعه با دستگاه تزريق افقي وجود نداشته باشد. شما در هر جايي كه هستيد مي توانيد براي تهيه طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.
  • دستگاه تزريق پلاستيك افقي : آنچه كه در اين مقاله قصد داريم به آن بپردازيم دستگاه تزريق پلاستيك به صورت افقي است.  دستگاه تزريق پلاستيك افقي داراي دو واحد به شرح موارد زير است :
  1.  واحد تزريق : اين واحد متشكل از سيلندر، مارپيچ، گير باكس، قيف مواد، المنت ها، نازل تزريق و … مي باشد. در اين قسمت از دستگاه گرانول هاي پليمر تبديل به پلاستيك مايع مي شوند و سپس در قالب تزريق مي گردند.
  2. واحد گيره بندي : اين واحد متشكل ازهيدروموتور، تايبارها، صفحه متحرك، بخش پران دستگاه، صفحه ثابت، قالب تزريق پلاستيك و … است. در اين واحد قالب دستگاه مديريت مي شود و محصول نهايي خارج مي گردد.

انواع دستگاه هاي تزريق پلاستيك از نظر سيستم مواد رساني

دستگاه هاي تزريق پلاستيك از نظر سيستم مواد رساني، داراي دو نوع به شرح موارد زير مي باشند :

  • دستگاه تزريق پلاستيك مارپيچي : در اين دستگاه مواد اوليه در درون مارپيچ ذوب مي شود. مارپيچي بودن باعث مي شود مواد اوليه با عبور از يك مسير مارپيچي، به نازل برسد و در قالب تزريق شود. مواد پس از قرار گيري در مارپيچ سه فاز را تجربه مي كند. در ابتداي مارپيچ مواد اوليه گرم مي شود و كم كم ذوب مي گردد. در فاز دوم كه مواد اوليه در حالت نيمي جامد و نيمي مايع قرار دارد، كم كم فشرده مي شود و در نهايت در فاز سوم مواد اوليه كاملا مذاب بوده و امكان اعمال پارامترهاي لازم بر روي آن وجود دارد.
  • دستگاه تزريق پلاستيك پيستوني يا پالنجر: در اين دستگاه مواد اوليه به كمك يك پيستون و سيلندر به داخل قالب تزريق مي شوند. مواد اوليه ابتدا درون مارپيچ ذوب مي گردد و سپس وارد محفظه مربوط به سيلندر و پيستون مي گردد. وظيفه تزريق مواد اوليه به داخل قالب برعهده سيلندر و پيستون است كه اين قسمت تفاوت اين دستگاه با دستگاه مارپيچي مي باشد. اين دستگاه زماني كه قطعه توليدي كوچك اما سنگين است، استفاده مي گردد.

دستگاه هاي تزريق پالستيك از نظر تعداد مارپيچ | طرح توجيهي دستگاه تزريق پلاستيك

دستگاه هاي تزريق پلاستيك از نظر تعداد مارپيچ نيز به دو دسته تقسيم مي شوند.

  • دستگاه تزريق پالستيك تك مارپيچ
  • دستگاه تزريق پالستيك دو مارپيچ : در اين دستگاه ها علاوه بر حركت خطي، حركت دوراني نيز وجود دارد؛ به اين معنا كه ابتدا قالب بسته مي شود و مارپيچ اول تزريق مي كند، سپس قالب باز مي گردد. متحرك با حركت دوراني مي چرخد و مجدد قالب بسته مي شود و حالا مارپيچ دوم تزريق مي كند. دستگاه هاي تزريق پلاستيك با دو مارپيچ زماني استفاده مي شود كه قطعه دو رنگ و يا دو تكه باشد و نياز باشد كه مواد اوليه در دو مرحله در قالب تزريق گردد.

پارامتر هاي مهم در دستگاه قالب گيري تزريقي

واحد گيره بندي دستگاه هاي تزريق پلاستيك از اهميت بسيار بالايي برخوردار است. به طوري كه اين دستگاه ها بر اساس قدرت گيره ها طبقه بندي مي شوند. از مهم ترين پارامترهايي كه تعيين كننده قدرت دستگاه قالب گيري تزريقي است، مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • قدرت گيره
  • ظرفيت واحد تزريق
  • فاصله بين ميله هاي راهنما
  • كورس بازشو گيره
  • حداقل و حداكثر ارتفاع قالب

با توجه به اين پارامترها دستگاه هاي قالب گيري در سه دسته به شرح موارد زير قرار مي گيرند.

  • دستگاه هاي قالب گيري هيدروليكي : داراي چند مشخصه شامل قيمت پايين، قطعات ارزان و قابل تعويض، قطعات قوي، پرقدرت، با دوام بالا، قدرت بستن بالا و … هستند.
  • دستگاه هاي قالب گيري برقي (الكتريكي) : اين دستگاه داراي چند مشخصه شامل بهروري بالاي انرژي، استفاده فقط با برق، توليد محصولات در زمان كم تر، بدون نشتي روغن، بدون تعويض فيلتر، كاهش هزينه، فرآيند سرعت بالا، كنترل به صورت ديجيتالي، بدون نظارت، داراي عملكرد صحيح، به دليل نداشتن روغن قابل استفاده در بخش پزشكي و … مي باشد.
  • دستگاه هاي قالب گيري هيبريدي (تركيبي) : اين مدل تركيبي از دستگاه قالب گيري هيدروليكي و الكتريكي مي باشد و همين مي تواند راندمان و بازدهي بالايي را براي توليد كننده به همراه داشته باشد. از مزاياي دستگاه قالب گيري هيبريدي مي توان به صرفه جويي در انرژي، دقت بالا، داشتن ظرافت توليد، امكان تعويض موتور، امكان خرابي كم تر، نياز كم تر به تعويض و نگهداري و .. اشاره كرد.

اجزاي دستگاه تزريق پالستيك | طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك

در اين قسمت از مقاله قصد داريم، اجزاي دستگاه تزريق پلاستيك را بررسي كنيم.

1. واحد تزريق

در واحد تزريق در دستگاه تزريق پلاستيك، مواد اوليه به داخل قالب تزريق مي گردد. اجزاي اصلي واحد تزريق به شرح موارد زير مي باشد:

  • گيرباكس و موتور
  • قيف خوراك دهي مواد
  • مارپيچ
  • رينگ چك
  • المنت
  • بارل (محفظه قرار گيري سيلندر)
  • نازل
  • درايو موتور

2. واحد قفل و گيره

باز و بسته شدن قالب در واحد قفل و گيره انجام مي شود. اجزاي اصلي واحد قفل و گيره به شرح موارد زير مي باشد.

  • صفحه ثابت
  • قالب
  • سمت متحرك قالب
  •  تايبار(چهار ميله موازي افقي با روكش كروم)
  • پران
  • بازويي
  •  صليبي
  • جك باز و بست گيره
  • درايو هيدرو موتور واحد قفل و گيره
  • هيدروموتور و صفحه گيرباكس

3. واحد قالب گير

واحد قالب گير در واقع شامل يك محفظه بزرگي مي باشد كه قالب و تمامي اجزاي آن در داخل آن جاي مي گيرند. اين واحد شامل دو قسمت ثابت و متحرك است. قدرت دستگاه هاي تزريق پلاستيك، وابسته به ميزان نيروي فشارنده به قالب ها مي باشد. فشار ايجاد شده در پشت قالب ها نيز به كمك سيستم هاي مكانيكي و سيستم هيدروليكي ايجاد مي گردد.

كاربرد دستگاه تزريق پلاستيك

از دستگاه هاي تزريق پلاستيك براي توليد انواع قطعات پلاستيكي استفاده مي شود. از مهم ترين كاربردهاي اين دستگاه مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • كاربرد در صنايع ارتباطي شامل پوسته پلاستيكي تلفن هاي هوشمند، راديو پلاستيكي، قطعات پلاستيكي براي تلفن،  قطعات پلاستيكي كامپيوتر،  قطعات پلاستيكي شارژر،  انواع داكت پلاستيكي،  قطعات مخابراتي،  قطعات پلاستيكي  راديو، تلويزيون، رايانه،  جعبه پست مخابراتي
  • كاربرد در صنايع هوايي شامل نواحي كناري اتاقك خلبان، محفظه هاي نگهداري موادغذايي، قسمت هاي مختلف صندلي و …
  • كاربردر در صنعت راهسازي و شهرسازي شامل توليد قطعات ماشين آلات راه سازي، سرعت گير ها، چراغ ها و علائم راهنمايي رانندگي،  سرعت گير لاستيكي و سرعت گير پلاستيكي و …
  • كاربرد درصنعت ساختمان شامل پنجره ها، درهاي منازل، كف سازي، سقف سازي ساختمان ها و منازل و …
  • توليد كانكتورهاي صنايع نظامي
  • توليد اجزاي خودرو همچون داشبورد، انواع سپرهاي خودرو، كاور و محفظه هاي دكوراتيو داخلي خودرو، دينام خودرو، فرمان، ساخت روكش درب ها و …
  • ظروف نگهداري
  • قطعات آلت موسيقي
  • شانه هاي مو
  • لوازم خانگي
  • وسايل الكترونيكي مصرفي
  • ابزاربرقي
  • مسواك
  • اسباب بازي هاي كوچك
  • دستگاه هاي پزشكي همچون سرنگ
  • انواع سبد ميوه
  • گلدان
  • سطل

كد آيسيك مرتبط با صنعت توليد دستگاه تزريق پالستيك

در سيستم بين المللي طبقه بندي استاندارد صنايع براي تعيين هويت كالا، قطعات، مدارك و اموال، به هر كالايي يك كد را اختصاص مي دهند. در ادامه كد آيسيك مرتبط با صنعت توليد دستگاه تزريق پلاستيك مورد نياز در طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك را ارائه كرده ايم :

  • كد آيسيك ماشين هاي تزريق و اكسترودينگ پلاستيك : 2929512310
  • كد تعرفه گمركي ماشين هاي تزريق و اكسترودينگ پلاستيك : 84771000

ماشين آلات مورد نياز در خط توليد پلاستيك تزريقي

يكي از موارد مهم مطرح در طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك مي توان به موارد زير اشاره كرد. براي توليد انواع قطعات پلاستيكي با كمك دستگاه تزريق پلاستيك به ماشين آلاتي به شرح موارد زير نياز مي باشد :

  • دستگاه تزريق
  • گرم كن قالب
  • چيلر
  • گاز گير و رطوبت گير
  • مواد كش
  • آسياب
  • ميكسر
  • تجهيزات اتوماسيون
  •  و …

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي

براي تهيه طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك و ساير طرح توجيهي ها در زمينه هاي مختلف مي توانيد با كارشناسان تماس بگيريد. از جمله خدمات مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توان به موارد زير اشاره داشت :

  • تهيه و مشاوره طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • راه اندازي و اجراي پروژه هاي صنعتي و خدماتي
  • كمك به تامين نيروي انساني نصب، راه اندازي ماشين آلات و تاسيسات عمومي طرح
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي دستگاه تزريق پلاستيك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۲۰:۴۹ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك براي راه اندازي يك خط توليد براي توليد انبوه قطعات پلاستيكي يكسان با خطاي پايين مي باشد. بسياري از قطعات پلاستيكي كه در اطرافمان وجود دارد، به روش تزريق پلاستيك توليد مي شوند. در دستگاه هاي تزريق پلاستيك، ابتدا گرانول هاي پليمر ذوب مي شوند و در اين دستگاه با تحت فشار و در قالب به محصول نهايي مورد نظر تبديل مي گردند. با توجه به كاربرد هاي گسترده قطعات پلاستيك، اين طرح توجيهي مي تواند براي توليد كننده سود آور باشد. در ادامه اين مقاله همراه ما باشيد تا با طرح توليد دستگاه تزريق پلاستيك بيشتر آشنا شويم.

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد. 

 

منبع: طرح توجيهي دستگاه تزريق پلاستيك

 

 

 

معرفي محصول | طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك

حدود چند صد سال است كه انسان از پلاستيك استفاده مي كند اما توليد اولين دستگاه تزريق پلاستيك به سال 1872 بر مي گردد كه دو برادر توانستند اولين دستگاه تزريق پلاستيك را توليد و استفاده كنند كه نسبت به دستگاه هاي امروزي ساده تر بود. در سال 1946 اولين دستگاه تزريق پلاستيكي كه داراي تزريق مارپيچي بود، توليد شد و توانست اين صنعت را دگرگون كند. شما در هر جايي كه هستيد مي توانيد براي تهيه طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.

عملكرد دستگاه هاي تزريق مارپيچي پلاستيكي به اين صورت است كه يك مته قبل از اينكه مواد تزريق شود، مي تواند مواد اوليه را با يكديگر مخلوط كند. اين ويژگي سبب مي شود پيش از عمليات تزريق هرگونه مواد اوليه اي شامل پلاستيك رنگي، بازيافتي و … را بتوان با يكديگر تركيب نمود. در حال حاضر نيز دستگاه هاي تزريق مارپيچي، 95 درصد از سهم توليد شركت هاي مختلف را بر عهده دارند.

صنعت قالب هاي تزريق | طرح توليد دستگاه تزريق پلاستيك

در ابتدا از دستگاه هاي تزريق پلاستيك براي توليد انواع شانه و يا دكمه استفاده مي گرديد. با پيشرفت اين صنعت، انسان ها توانستند از اين دستگاه ها براي توليد محصولات صنايع پزشكي، هوافضا، اسباب بازي، بسته بندي، خودروسازي، ساخت وساز و … نيز استفاده كنند.

پس از اينكه به يك محصول پلاستيكي در يك صنعت نياز است، بايد توسط مهندس طراحي گردد. قالب مناسب با طرح توسط يك قالب ساز ساخته مي شود. قالب هايي كه در ماشين هاي تزريق پلاستيك استفاده مي شود، معمولا از جنس آلومينيوم و يا فولاد هستند. لازمه يك توليد دقيق اين است كه قالب ساز با تراشكاري دقيق، تمامي جزئيات طرح را در قالب منعكس كند تا در نهايت محصول توليدي در دستگاه تزريق پلاستيك با آنچه كه مشتري تقاضا دارد، همخواني داشته باشد.

كاربرد محصول | طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك

از دستگاه هاي تزريق پلاستيك براي توليد انبوه يك قطه پلاستيكي با كم ترين خطا استفاده مي گردد. مواد اوليه مورد استفاده اين دستگاه ها گرانول هاي پليمر است كه پس از ذوب شدن تحت فشار بالا، در قالب هايي كه پيش تر به آن ها اشاره كرديم، تزريق مي شوند. پلاستيك مايع پس از قرار گرفتن در قالب ها، خنك شده و به حال جامد در مي آيد. شما در هر جايي كه هستيد مي توانيد براي تهيه طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.

مواد اوليه مورد استفاده در دستگاه تزريق پلاستيك، قابليت رنگ آميزي و پر شدن توسط افزودني ها را نيز دارند. مي توانيم با قطعيت بگوييم اغلب قطعات پلاستيكي كه در اطراف ما وجود دارد، به وسيله اين دستگاه ها توليد مي شوند.  دستگاه تزريق پلاستيك اين امكان را به توليد كننده مي دهد تا در يك زمان كم و با هزينه پايين ، به توليد انبوه يك قطعه برسد.

دستگاه هاي تزريق پلاستيك | طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك

به طور كلي دستگاه هاي تزريق پلاستيك در دو دسته تقسيم مي شوند :

  • دستگاه تزريق پلاستيك عمودي : مكانيسم اين دستگاه ها به صورت عمودي است. يك موتور در بالاي دستگاه قرار دارد و به واسطه يك پيستون، مواد اوليه را در داخل قالب تزريق مي كند. در اين دستگاه ها سيستم قفل و گيره نيز براي قفل كردن قالب در نظر گرفته شده است. مزيت اين دستگاه عمودي نسبت به دستگاه افقي اين است كه فضاي كم تري را در واحد توليدي اشغال مي كند. معمولا توليد كنندگان زماني از دستگاه تزريق عمودي استفاده مي كنند كه امكان توليد قطعه با دستگاه تزريق افقي وجود نداشته باشد. شما در هر جايي كه هستيد مي توانيد براي تهيه طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.
  • دستگاه تزريق پلاستيك افقي : آنچه كه در اين مقاله قصد داريم به آن بپردازيم دستگاه تزريق پلاستيك به صورت افقي است.  دستگاه تزريق پلاستيك افقي داراي دو واحد به شرح موارد زير است :
  1.  واحد تزريق : اين واحد متشكل از سيلندر، مارپيچ، گير باكس، قيف مواد، المنت ها، نازل تزريق و … مي باشد. در اين قسمت از دستگاه گرانول هاي پليمر تبديل به پلاستيك مايع مي شوند و سپس در قالب تزريق مي گردند.
  2. واحد گيره بندي : اين واحد متشكل ازهيدروموتور، تايبارها، صفحه متحرك، بخش پران دستگاه، صفحه ثابت، قالب تزريق پلاستيك و … است. در اين واحد قالب دستگاه مديريت مي شود و محصول نهايي خارج مي گردد.

انواع دستگاه هاي تزريق پلاستيك از نظر سيستم مواد رساني

دستگاه هاي تزريق پلاستيك از نظر سيستم مواد رساني، داراي دو نوع به شرح موارد زير مي باشند :

  • دستگاه تزريق پلاستيك مارپيچي : در اين دستگاه مواد اوليه در درون مارپيچ ذوب مي شود. مارپيچي بودن باعث مي شود مواد اوليه با عبور از يك مسير مارپيچي، به نازل برسد و در قالب تزريق شود. مواد پس از قرار گيري در مارپيچ سه فاز را تجربه مي كند. در ابتداي مارپيچ مواد اوليه گرم مي شود و كم كم ذوب مي گردد. در فاز دوم كه مواد اوليه در حالت نيمي جامد و نيمي مايع قرار دارد، كم كم فشرده مي شود و در نهايت در فاز سوم مواد اوليه كاملا مذاب بوده و امكان اعمال پارامترهاي لازم بر روي آن وجود دارد.
  • دستگاه تزريق پلاستيك پيستوني يا پالنجر: در اين دستگاه مواد اوليه به كمك يك پيستون و سيلندر به داخل قالب تزريق مي شوند. مواد اوليه ابتدا درون مارپيچ ذوب مي گردد و سپس وارد محفظه مربوط به سيلندر و پيستون مي گردد. وظيفه تزريق مواد اوليه به داخل قالب برعهده سيلندر و پيستون است كه اين قسمت تفاوت اين دستگاه با دستگاه مارپيچي مي باشد. اين دستگاه زماني كه قطعه توليدي كوچك اما سنگين است، استفاده مي گردد.

دستگاه هاي تزريق پالستيك از نظر تعداد مارپيچ | طرح توجيهي دستگاه تزريق پلاستيك

دستگاه هاي تزريق پلاستيك از نظر تعداد مارپيچ نيز به دو دسته تقسيم مي شوند.

  • دستگاه تزريق پالستيك تك مارپيچ
  • دستگاه تزريق پالستيك دو مارپيچ : در اين دستگاه ها علاوه بر حركت خطي، حركت دوراني نيز وجود دارد؛ به اين معنا كه ابتدا قالب بسته مي شود و مارپيچ اول تزريق مي كند، سپس قالب باز مي گردد. متحرك با حركت دوراني مي چرخد و مجدد قالب بسته مي شود و حالا مارپيچ دوم تزريق مي كند. دستگاه هاي تزريق پلاستيك با دو مارپيچ زماني استفاده مي شود كه قطعه دو رنگ و يا دو تكه باشد و نياز باشد كه مواد اوليه در دو مرحله در قالب تزريق گردد.

پارامتر هاي مهم در دستگاه قالب گيري تزريقي

واحد گيره بندي دستگاه هاي تزريق پلاستيك از اهميت بسيار بالايي برخوردار است. به طوري كه اين دستگاه ها بر اساس قدرت گيره ها طبقه بندي مي شوند. از مهم ترين پارامترهايي كه تعيين كننده قدرت دستگاه قالب گيري تزريقي است، مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • قدرت گيره
  • ظرفيت واحد تزريق
  • فاصله بين ميله هاي راهنما
  • كورس بازشو گيره
  • حداقل و حداكثر ارتفاع قالب

با توجه به اين پارامترها دستگاه هاي قالب گيري در سه دسته به شرح موارد زير قرار مي گيرند.

  • دستگاه هاي قالب گيري هيدروليكي : داراي چند مشخصه شامل قيمت پايين، قطعات ارزان و قابل تعويض، قطعات قوي، پرقدرت، با دوام بالا، قدرت بستن بالا و … هستند.
  • دستگاه هاي قالب گيري برقي (الكتريكي) : اين دستگاه داراي چند مشخصه شامل بهروري بالاي انرژي، استفاده فقط با برق، توليد محصولات در زمان كم تر، بدون نشتي روغن، بدون تعويض فيلتر، كاهش هزينه، فرآيند سرعت بالا، كنترل به صورت ديجيتالي، بدون نظارت، داراي عملكرد صحيح، به دليل نداشتن روغن قابل استفاده در بخش پزشكي و … مي باشد.
  • دستگاه هاي قالب گيري هيبريدي (تركيبي) : اين مدل تركيبي از دستگاه قالب گيري هيدروليكي و الكتريكي مي باشد و همين مي تواند راندمان و بازدهي بالايي را براي توليد كننده به همراه داشته باشد. از مزاياي دستگاه قالب گيري هيبريدي مي توان به صرفه جويي در انرژي، دقت بالا، داشتن ظرافت توليد، امكان تعويض موتور، امكان خرابي كم تر، نياز كم تر به تعويض و نگهداري و .. اشاره كرد.

اجزاي دستگاه تزريق پالستيك | طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك

در اين قسمت از مقاله قصد داريم، اجزاي دستگاه تزريق پلاستيك را بررسي كنيم.

1. واحد تزريق

در واحد تزريق در دستگاه تزريق پلاستيك، مواد اوليه به داخل قالب تزريق مي گردد. اجزاي اصلي واحد تزريق به شرح موارد زير مي باشد:

  • گيرباكس و موتور
  • قيف خوراك دهي مواد
  • مارپيچ
  • رينگ چك
  • المنت
  • بارل (محفظه قرار گيري سيلندر)
  • نازل
  • درايو موتور

2. واحد قفل و گيره

باز و بسته شدن قالب در واحد قفل و گيره انجام مي شود. اجزاي اصلي واحد قفل و گيره به شرح موارد زير مي باشد.

  • صفحه ثابت
  • قالب
  • سمت متحرك قالب
  •  تايبار(چهار ميله موازي افقي با روكش كروم)
  • پران
  • بازويي
  •  صليبي
  • جك باز و بست گيره
  • درايو هيدرو موتور واحد قفل و گيره
  • هيدروموتور و صفحه گيرباكس

3. واحد قالب گير

واحد قالب گير در واقع شامل يك محفظه بزرگي مي باشد كه قالب و تمامي اجزاي آن در داخل آن جاي مي گيرند. اين واحد شامل دو قسمت ثابت و متحرك است. قدرت دستگاه هاي تزريق پلاستيك، وابسته به ميزان نيروي فشارنده به قالب ها مي باشد. فشار ايجاد شده در پشت قالب ها نيز به كمك سيستم هاي مكانيكي و سيستم هيدروليكي ايجاد مي گردد.

كاربرد دستگاه تزريق پلاستيك

از دستگاه هاي تزريق پلاستيك براي توليد انواع قطعات پلاستيكي استفاده مي شود. از مهم ترين كاربردهاي اين دستگاه مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • كاربرد در صنايع ارتباطي شامل پوسته پلاستيكي تلفن هاي هوشمند، راديو پلاستيكي، قطعات پلاستيكي براي تلفن،  قطعات پلاستيكي كامپيوتر،  قطعات پلاستيكي شارژر،  انواع داكت پلاستيكي،  قطعات مخابراتي،  قطعات پلاستيكي  راديو، تلويزيون، رايانه،  جعبه پست مخابراتي
  • كاربرد در صنايع هوايي شامل نواحي كناري اتاقك خلبان، محفظه هاي نگهداري موادغذايي، قسمت هاي مختلف صندلي و …
  • كاربردر در صنعت راهسازي و شهرسازي شامل توليد قطعات ماشين آلات راه سازي، سرعت گير ها، چراغ ها و علائم راهنمايي رانندگي،  سرعت گير لاستيكي و سرعت گير پلاستيكي و …
  • كاربرد درصنعت ساختمان شامل پنجره ها، درهاي منازل، كف سازي، سقف سازي ساختمان ها و منازل و …
  • توليد كانكتورهاي صنايع نظامي
  • توليد اجزاي خودرو همچون داشبورد، انواع سپرهاي خودرو، كاور و محفظه هاي دكوراتيو داخلي خودرو، دينام خودرو، فرمان، ساخت روكش درب ها و …
  • ظروف نگهداري
  • قطعات آلت موسيقي
  • شانه هاي مو
  • لوازم خانگي
  • وسايل الكترونيكي مصرفي
  • ابزاربرقي
  • مسواك
  • اسباب بازي هاي كوچك
  • دستگاه هاي پزشكي همچون سرنگ
  • انواع سبد ميوه
  • گلدان
  • سطل

كد آيسيك مرتبط با صنعت توليد دستگاه تزريق پالستيك

در سيستم بين المللي طبقه بندي استاندارد صنايع براي تعيين هويت كالا، قطعات، مدارك و اموال، به هر كالايي يك كد را اختصاص مي دهند. در ادامه كد آيسيك مرتبط با صنعت توليد دستگاه تزريق پلاستيك مورد نياز در طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك را ارائه كرده ايم :

  • كد آيسيك ماشين هاي تزريق و اكسترودينگ پلاستيك : 2929512310
  • كد تعرفه گمركي ماشين هاي تزريق و اكسترودينگ پلاستيك : 84771000

ماشين آلات مورد نياز در خط توليد پلاستيك تزريقي

يكي از موارد مهم مطرح در طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك مي توان به موارد زير اشاره كرد. براي توليد انواع قطعات پلاستيكي با كمك دستگاه تزريق پلاستيك به ماشين آلاتي به شرح موارد زير نياز مي باشد :

  • دستگاه تزريق
  • گرم كن قالب
  • چيلر
  • گاز گير و رطوبت گير
  • مواد كش
  • آسياب
  • ميكسر
  • تجهيزات اتوماسيون
  •  و …

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي

براي تهيه طرح توجيهي توليد دستگاه تزريق پلاستيك و ساير طرح توجيهي ها در زمينه هاي مختلف مي توانيد با كارشناسان تماس بگيريد. از جمله خدمات مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توان به موارد زير اشاره داشت :

  • تهيه و مشاوره طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • راه اندازي و اجراي پروژه هاي صنعتي و خدماتي
  • كمك به تامين نيروي انساني نصب، راه اندازي ماشين آلات و تاسيسات عمومي طرح
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي دستگاه تزريق پلاستيك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۹ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۲۰:۱۲ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

طرح توجيهي تجهيزات بيمارستاني براي ايجاد يك كسب و كار در زمينه توليد تجهيزاتي است كه پس از يكبار استفاده پزشكي دور انداخته مي شوند، نوشته مي شود. ايجاد كسب و كار در زمينه توليد تجهيزات يكبار مصرف بيمارستاني در كشورمان اتفاق تازه اي نيست اما از اين جهت كه نياز به تجهيزات پزشكي يكبار مصرف در بيمارستان ها وجود دارد، با سود خوبي همراه است. در ادامه اطلاعاتي پيرامون طرح توجيهي توليد تجهيزات يكبار مصرف بيمارستاني ارائه كرده ايم. براي تهيه طرح توجيهي توليد تجهيزات بيمارستاني مي توانيد با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه طرح توجيهي تجهيزات يكبار مصرف بيمارستاني از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: طرح توجيهي تجهيزات بيمارستاني

 

 

 

معرفي محصول | طرح توجيهي تجهيزات بيمارستاني

تجهيزات پزشكي يكبار مصرف بيمارستاني در واقع تجهيزاتي هستند كه پزشك از آن ها فقط يكبار براي معالجه و درمان بيمار استفاده مي كند و  پس از آن اين تجهيزات دور انداخته مي شوند.

مزيت استفاده از تجهيزات يكبار مصرف بيمارستاني اين است كه به گونه اي ساخته مي شوند كه پس از يكبار مصرف توسط پزشك، جراح، پرستار و يا توسط بيمار در منزل دور انداخته شوند و همين كار نقش موثري در جلوگيري از انتقال بيماري ها و عفونت ها دارد.

تجهيزات و لوازم يكبار مصرف در بسياري از مكان ها از جمله كلينيك ها و مراكز درماني پزشكي و دندانپزشكي استفاده مي شود و مي تواند مانع انتقال بسياري از بيماري هاي واگير دار همچون كرونا و يا آنفولانزا شود.

لزوم استفاده از لوازم يكبار مصرف پزشكي | طرح توجيهي تجهيزات بيمارستاني

استفاده از لوازم يكبار مصرف در مراكز بهداشتي، درماني و همينطور دندانپزشكي ها حايز اهميت است. چراكه طبق تحقيقاتي كه انجام شده است، در صورتي كه لوازم دائمي پس از استفاده در مطب هاي دندانپزشكي به درستي در فرآيند اتوكلاو (دستگاه استريل كننده) تميز نگردد، باعث ايجاد پروتئين هاي غيرنرمالي خواهد شد كه خود عامل بيماري هستند.

انواع لوازم يكبار مصرف در مطب هاي دندانپزشكي

در طرح توجيهي تجهيزات بيمارستاني انواع لوازم يك بار مصرف مورد بررسي قرار مي گيرد. از شايع ترين بيماري هاي دهان و دندان، عفونت مي باشد كه گاهي اين عفونت ها واگير دار نيز هستند. مي توان براي جلوگيري از انتقال اين بيماري ها، لوازم را استريل كرد و يا به طور كلي از ابتدا از لوازم و تجهيزات يكبار مصرف بيمارستاني استفاده كرد. از مهم ترين لوازم يكبار مصرف قابل استفاده در مطب دندانپزشكي مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • اندوباكس
  • جاي قلم
  • آينه يكبار مصرف
  • آينه بزرگنمايي
  • آينه بيمار نشكن
  • آمالگام كرير
  • اسلپ شيشه اي
  • استند فايل فنري
  • ايندومتر
  • برس كامپوزيت
  • پيش بند يكبار مصرف
  • پنس يكبار مصرف
  • پين جت
  • انواع تري
  • تاريكخانه ساده
  • تورج گازي
  • جاي رول پنبه
  • جاي دستكش
  • انواع جاي فرز
  • جاي سرنگ
  • جاي كامپوزيت
  • جاي كارپول
  • جاي پلاك ارتودنسي
  • دستكش معاينه
  • دسته برس كامپوزيت
  • انواع روكش
  • سرپوآر يكبار مصرف
  • سر ساكشن
  • سيني دندانپزشكي يكبار مصرف
  • سوند يكبار مصرف
  • انواع شيلد
  • فرز پاك كن
  • گوده
  • وج چوبي
  • غلاف پوآر
  • عينك محافظ
  • ميكروبراش
  • انواع شان
  • انواع گان
  • پك بيمار
  • پك ساده
  • پك جراح
  • پك ايمپلنت

ديگر تجهيزات پزشكي يكبار مصرف | طرح توجيهي تجهيزات بيمارستاني

تجهيزات پزشكي تنوع بالايي دارند و براي كاربرد هاي مختلفي در زمينه درمان، براي تشخيص و براي جراحي استفاده مي شوند. از ديگر تجهيزات يكبار مصرف قابل استفاده در مراكز بهداشتي و بيمارستان ها مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • البسه يكبار مصرف بيمارستاني
  • كلاه يكبار مصرف پزشكي
  • شان پرفوره يكبار مصرف
  • گان پزشكي يكبار مصرف پزشكي
  • اقلام يكبار مصرف دندانپزشكي
  • اقلام يكبار مصرف آزمايشگاهي

خط توليد تجهيزات پزشكي يكبار مصرف | طرح توجيهي توليد تجهيزات بيمارستاني

از جمله موارد مورد بررسي در طرح توليد تجهيزات بيمارستاني بررسي خطر توليد و تجهيزات به روز محصول مي باشد. همانطور كه اشاره كرديم در زمينه توليد تجهيزات پزشكي يكبار مصرف، زمينه فعاليت مي تواند متفاوت باشد و به عبارتي راه اندازي خط توليد تجهيزات يكبار مصرف داراي گستردگي فراواني است.

شما عزيزان مي توانيد براي فعاليت در اين زمنيه ابتدا با دريافت مشاوره تخصصي از يك خط توليد كوچك با تجهيزات محدود همچون سرنگ انسولين و يا سوزن سرنگ كه دانش فني توليد آن در كشورمان وجود دارد، شروع كنيد و به تدريج همانند كارخانه هاي بزرگ كار خود را گسترش دهيد. شما در هر جايي كه هستيد مي توانيد براي تهيه طرح توجيهي توليد تجهيزات بيمارستاني با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.

توليد سرنگ و يا ست سرم و لوازم تزريقات در بلند مدت داراي سود خوبي است و البته لازم است بدانيد كه انواع سرنگ از تجهيزاتي مي باشد كه امكان صادرات آن نيز وجود دارد.

استاندارد توليد تجهيزات پزشكي يكبار مصرف

تجهيزات پزشكي يكبار مصرف بيمارستاني و دندانپزشكي در واقع بايستي با استانداردهاي خاصي توليد شوند تا مشكلاتي را براي پزشك و بيمار به وجود نياورد. از مهم ترين استانداردهاي توليد لوازم يكبار مصرف بيمارستاني مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • استاندارد هاي توليد : استاندارد هاي مربوط به ايمني و عملكرد محصول
  • استاندارد نصب : در استاندارد نصب موارد مربوط به  قواعد سيم كشي الكتريكي و … بايستي رعايت شود.
  • استاندارد هاي كاربري : استاندارد مربوط به كيفيت و …

طرح توجيهي توليد البسه يكبار مصرف بيمارستاني

از ديگر تجهيزات پزشكي يكبار مصرف كه با در طرح توجيهي توليد آن با سود بسياري همراه است، مي توان به البسه بيمارستاني اشاره كرد. از مهم ترين لباس هاي يكبار مصرف بيمارستاني مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • كلاه يكبار مصرف
  • گان جراحي
  • گان بيمار
  • لباس دندانپزشك
  • لباس بيمار
  • زير انداز بيمار
  • پيشبند
  • آستين يكبار مصرف
  • لباس پزشكان
  • لباس پرستاران
  • لباس بهيار

لازم است توجه داشته باشيد كه البسه هاي بيمارستاني متناسب با كاربرد هاي مختلفي كه دارند، از پارچه هاي مختلفي طراحي و توليد مي شوند. از مهم ترين پارچه هايي كه در طرح توجيهي توليد البسه يكبار مصرف بيمارستاني كاربرد دارد، مي توان به پارچه تترون، پارچه ترگال ساده، پارچه ترگال كجراه، پارچه فلامنت فلامنت، پارچه فلامنت پنبه، انواع پارچه ويسكوز، پارچه اسپان باند يا ببدون بافت، پارچه sms نوعي پارچه استريل، پارچه هاي ملحفه اي، پارچه برزنت بيمارستاني و پارچه هاي پرده اي اشاره كرد.

كد آيسيك تجهيزات يكبار مصرف بيمارستاني

تجهيزات يكبار مصرف بيمارستاني داراي تنوع بالايي هستند كه هر كدام داراي كد آيسيك مختص به خود مي باشد. در اين قسمت كد آيسيك برخي از آن ها را آورده ايم.

  • كد آيسيك ظروف يكبار مصرف بيمارستاني : 100000259
  • البسه يكبارمصرف بيمارستاني : 18101235
  • انواع پوشش و لباس بيمارستاني يكبار مصرف : 3311413570
  • لباس  بيمارستاني : 18101232

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي

براي تهيه طرح توجيهي توليد تجهيزات بيمارستاني و ساير طرح توجيهي ها در زمينه هاي مختلف مي توانيد با كارشناسان تماس بگيريد. از جمله خدمات مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توان به موارد زير اشاره داشت :

  • تهيه و مشاوره طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • راه اندازي و اجراي پروژه هاي صنعتي و خدماتي
  • كمك به تامين نيروي انساني نصب، راه اندازي ماشين آلات و تاسيسات عمومي طرح
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

براي دريافت مشاوره در زمينه طرح توجيهي تجهيزات يكبار مصرف بيمارستاني از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي تجهيزات بيمارستاني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۸ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۴۸:۳۱ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

طرح توليد لاستيك و تاير خودرو براي راه اندازي خط توليد لاستيك مي باشد. از لاستيك براي انتقال صحيح نيرو به سطح استفاده مي شود. اختراع و استفاده از لاستيك ها به صد سال گذشته برمي گر دد. از گذشته تا كنون صنعتگران به دنبال توليد لاستيك و تاير هايي بوده اند كه مقاوم، سبك، داراي عملكرد مكانيكي و حركتي بهتر و مطلوبي باشد. در ادامه اين مطلب سعي داريم در طرح توجيهي توليد لاستيك و تاير خودرو تمامي جوانبي كه درراه اندازي خط توليد لاستيك و تاير حائز اهميت است را بررسي كنيم. شما در هر جايي كه هستيد، مي توانيد براي طرح توجيهي لاستيك و تاير خودرو با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: طرح توجيهي توليد لاستيك خودرو

 

 

 

معرفي محصول | طرح توجيهي توليد لاستيك و تاير خودرو

در حال حاضر كارخانه هايي كه در زمينه توليد لاستيك و تاير فعال هستند، لاستيك ها را در دو نوع باياس و راديال توليد و به مشتريان عرضه مي كنند. لاستيك هاي باياس نسبت به لاستيك هاي راديال، داراي تكنولوژي قديمي تري هستند.

  • تايرهاي باياس : براي توليد لاستيك هاي باياس از رشته نخ استفاده مي شود. در اين نوع تايرها امتداد نخ هاي لايه با خط مركزي به صورت مورب است و لايه ها را به صورت ضربدري بر روي يكديگر قرار مي دهند. جنس لايه ها در لاستيك هاي باياس از جنس پلاستيك مي باشد و فقط در ناحيه طوقه ها از سيم فولادي استفاده مي شود.
  • تايرهاي راديال : براي توليد لاستيك هاي راديال از رشته هاي سيمي استفاده مي شود. در اين نوع تاير امتداد نخ هاي لايه با خط مركزي زاويه 90 درجه مي سازد. جنس نخ لايه ها در اين نوع از تاير از ريون يا پلي استر است.

لاستيك هاي باياس داراي تكنولوژي قديمي تري نسبت به لاستيك راديال مي باشد. به همين دليل تاير هاي باياس داراي ضعف هايي است كه از مهم ترين آن ها مي توان به كم بودن عمر لاستيك هاي باياس اشاره كرد. همينطور لاستيك هاي باياس داراي ميزان كمي چسبندگي به جاده هستند و دليل آن نيز اين است كه با افزايش سطح تماس آج به جاده اين لاستيك ها تغيير شكل مي دهند. براي تهيه طرح توجيهي توليد لاستيك كافي است با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.

در لاستيك هاي راديال سعي شده است كه در ساختار آن ها از رشته هاي سيمي استفاده گردد تا با داشتن يك ساختار محكم، تغيير شكل كم تري داشته باشد. همينطور اين لاستيك ها در پيچ ها بهتر عمل كرده و تحمل سرعت در آن ها بالاتر است. به طور كلي لاستيك هاي راديال 40 تا 60 درصد بيشتر از لاستيك هاي باياس عمر مي كنند.

بخش هاي اصلي لاستيك | طرح توليد لاستيك و تاير خودرو

بخش هاي اصلي در هر دو نوع از لاستيك هاي باياس و راديال شامل موارد زير است :

  • آج تايرها
  • لايه هاي سرپوش
  • تسمه محافظ (بلت)
  • بدنه تاير
  • زهوار تاير (طوقه يا بيد)
  • ديواره هاي كناري
  • آستر داخلي تاير
  • فيلر
  • فليپر
  • لايه هاي منجيد
  • اسكوئيجي

انواع لاستيك برحسب نوع مصرف

تاير و لاستيك بر اساس نوع مصرف نيز داراي دسته بندي متفاوتي به شرح موارد زير است:

  • تايرهاي دوچرخه
  • تايرهاي موتورسيكلت
  • تايرهاي سواري
  • تايرهاي وانتي
  • تايرهاي باري و اتوبوسي
  • تايرهاي كشاورزي
  • تايرهاي راهسازي
  • تايرهايي با كاربرد ويژه شامل  تاير هواپيما، تاير اتومبيل هاي مسابقه و …

مواد مورد نياز براي توليد لاستيك | طرح توليد لاستيك خودرو

از جمله موارد مطرح در طرح توليد لاستيك مواد اوليه مورد نياز مي باشد. براي توليد لاستيك و تاير از مواد اوليه متفاوتي شامل مواد شيميايي، طبيعي و معدني استفاده مي شود. در ادامه به مواد اوليه مورد نياز در خط توليد لاستيك و تاير اشاره كرده ايم.

  • اصلي ترين ماده اي كه در ساختار تاير استفاده مي گردد، كائوچو مي باشد كه از نظر تهيه و فرآوري، كائوچوها شامل كائوچوي طبيعي ( شيره يك درخت مخصوص در مناطق استوايي)، كائوچوي مصنوعي ( از مشتقات نفتي و محصول نهايي كارخانجات پتروشيمي مثل بوتادين رابر (BR) و استايرن بوتادين رابر (SBR) ) و كائوچوي بازيافتي است.
  • دوده (Carbon Black) : از دوده براي افزايش مقاومت سايشي كائوچو استفاده مي شود. علاوه بر دوره از كربنات كلسيم يا كائولين نيز براي اين منظور استفاده مي شود.
  • نخ (Textile Cord)
  • سيم : سيم هاي فولادي بر روي طوقه قرار مي گيرند.
  • محافظت كننده ها شامل ضد اكسيدانت ها، موم ها و ضد اوزونانت ها : براي جلوگيري از تخريب و فرسايش اجزاء تاير در مقابل اكسيژن و ازن موجود در هوا
  • ساير عوامل شيميايي شامل انواع روغن، شتاب دهنده ها، گوگرد (به عنوان عامل پخت) و … جهت فرآوري بهتر

از هر كدام از مواد اوليه نامبرده در توليد تاير و لاستيك، با توجه به فاكتورهايي مختلفي شامل نوع و ساختار تاير، شرايط حركتي جاده، شرايط آب و هوايي و … درصد معيني استفاده مي شود. به طور معمول از اين مواد اوليه براي توليد لاستيك با درصد هاي زير استفاده مي شود.

  • كائوچوي طبيعي و مصنوعي : 46 – 42 درصد
  • نخ : 5 – 3 درصد
  • دوده : 26 – 22 درصد
  • سيم : 15 – 11 درصد
  • ساير مواد شيميايي : 15 – 12 درصد

كد آيسيك در طرح توجيهي توليد لاستيك | طرح توليد لاستيك و تاير خودرو

مطابق سامانه محصولات صنعتي، معدني و كشاورزي اطلاعات وزارت صنعت، معدن و تجارت، تاير هاي سواري داراي كد آيسيك 2511312301 و تاير راديال موتور سيكلت داراي كد آيسيك 2511512395 مي باشد.

بررسي كالاهاي جايگزين

لاستيك ها به طور كلي داراي دو نوع راديال و باياس مي باشند. به طور مثال اگر بخواهيم براي لاستيك هاي راديال جايگزيني معرفي كنيم، مي توانيم فقط به لاستيك هاي باياس اشاره كنيم كه اين لاستيك ها در مقابل تايرهاي راديال داراي معايبي مي باشد.

به همين دليل مي توانيم به راحتي بگوييم كه براي لاستيك ها از هر دو نوع هيچ جايگزيني وجود ندارد و در ميان اين دو لاستيك نيز به دليل اينكه لاستيك هاي راديال داراي دوام و عمر بالاتري هستند، حتي اگر قيمت بيشتري داشته باشند باز صرفه خريد با آن ها مي باشد. در حال حاضر نيز توليد كنندگان فعال در زمينه توليد لاستيك هاي باياس در حال جايگزيني آن با لاستيك هاي راديال مي باشند. شما در هر جايي كه هستيد براي تهيه طرح توجيهي توليد لاستيك مي توانيد با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.

اهميت استراتژيكي محصول

يكي از مهمترين موارد مطرح در طرح توجيهي توليد لاستيك خودرو اهميت استراتژيكي محصول است. اگر بخواهيم به اهميت استراتژيكي محصول بپردازيم، مي توانيم اينطور بگوييم كه لاستيك و تاير جزو ركن اساسي در حمل و نقل به شمار مي رود. در كشور ما نيز كه سرزمين پهناوري است و خطوط راه آهن و حمل و نقل هوايي آن نيز محدود است، تايرها جزو ملزومات محسوب مي شوند.

حمل كالاهاي تجاري، جابه جايي مسافران برون شهري و درون شهري و … همه از طريق حمل و نقل زميني انجام مي شود كه براي تمامي اين موارد نيز لاستيك و تاير از ملزومات است. بنابراين توليد لاستيك و تايرجزو صنايع استراتژيك و كليدي كشور محسوب مي شود.

روش توليد لاستيك و تاير | طرح توليد لاستيك و تاير خودرو

طي سال هاي اخير لاستيك هاي راديال مورد توجه قرار گرفته اند و بيشتر كارخانه ها، خط توليد خود را به اين تاير ها اختصاص داده اند. توليد لاستيك ها بر اساس اينكه چه نوعي باشند، داراي فناوري هاي توليد متفاوتي هستند اما در اين قسمت سعي كرده ايم روش توليد كلي را به صورت خلاصه و كاربردي در چندين مرحله ارائه كنيم.

مرحله اول : فرآيند اختلاط مواد و تهيه تركيبات لاستيكي ( كامپاند)

تمامي مواد اوليه در اين مرحله در دستگاه مخلوط كن با يكديگر مخلوط مي شوند. دستگاه مخلوط كن از قسمت تغذيه مواد اوليه را دريافت مي كند و در قسمت اختلاط در دو سيلندر كه حاوي دو مارپيچ حلزوني است كه در جهت مخالف يكديگر حركت مي كنند، آن ها را با يكديگر مخلوط مي كند. مارپيچ هاي حلزوني به كمك يك موتور حركت مي كنند.

لازم است اشاره كنيم كه در اين مرحله آميزه كاري براي بدست آوردن بهترين فرمولاسيون براي توليد لاستيك و تاير نيز انجام مي گردد.

مرحله دوم : فرآيند ساخت و آماده سازي اجزا لاستيك

در اين مرحله اجزاي تشكيل دهنده لاستيك در سه مرحله به شرح موارد زير آماده سازي و ساخته مي شود.

  • بخش اكسترودر: ساخت ترد، ديواره ها، نوارهاي لاستيكي، سرشانه و هامپ
  • بخش كلندر: ساخت لايه ها (جزء عمده بدنه يا منجيد تاير)
  • بخش بيدسازي : ساخت بلت سيمي روي دستگاه استيلاستيك و ساخت بيد يا طوقه

مرحله سوم : فرآيند پخت تاير

در فرآيند پخت تاير، لاستيك شكل نهايي و خواص مكانيكي، ديناميكي خود را بدست مي آورد. پس از پخت تاير، تركيبات نهايي در پرس پخت شكل نهايي خود را بدست مي آورد. در نهايت لاستيك هاي توليد شده با حرارت قالب و ايجاد اتصالات عرضي در تركيبات لاستيكي،  داراي خاصيت الاستيك و يا كشسان مي شوند.

مرحله چهارم : شكل دهي

لاستيك ها به كمك ماشين آلاتي مشابه ماشين آلات شكل دهي پلاستيك ها، شكل داده مي شوند. در اين مرحله بايد فاكتورهاي مختلفي شامل  پارامترهاي فني و اقتصادي و … رعايت گردد. شكل دهي به لاستيك ها به سه روش به شرح موارد زير انجام مي شود:

  • قالب گيري و تزريق ( قالب گيري فشاري، قالب گيري انتقالي، قالب گيري تزريقي)
  • اكستروژن (اكستروژن با اعمال برش بالا در كلگي)
  • كلندرينگ

مرحله پنجم : فرآيند بازرسي

در نهايت لاستيك هاي توليد شده بايستي كه بر اساس استانداردهاي خاصي مورد تست و بررسي قرار بگيرد. به طور كلي لاستيك هاي توليد شده از نظر موارد زير تست مي شوند:

  • تست نواحي بيروني و داخلي تاير به صورت چشمي
  • بررسي ميزان نابالانسي (سرب بري) و غير يكنواختي
  • بررسي بخش هاي دروني تاير از نظر ميزان ورود حباب هوا و جدايي بين اجزا تاير با استفاده از اشعه ليزر در دستگاه X- Ray
  • تست كنترل فرمان
  • تست مصرف سوخت
  • بازرسي منجيد
  • بافتينگ
  • باف دستي و تعميرات تاير
  • سمنت زني
  • پر كن

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي

براي تهيه طرح توجيهي توليد لاستيك خودرو و ساير طرح توجيهي ها در زمينه هاي مختلف مي توانيد با كارشناسان تماس بگيريد. از جمله خدمات مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توان به موارد زير اشاره داشت :

  • تهيه و مشاوره طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • راه اندازي و اجراي پروژه هاي صنعتي و خدماتي
  • كمك به تامين نيروي انساني نصب، راه اندازي ماشين آلات و تاسيسات عمومي طرح
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي توليد لاستيك خودرو


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۱۹:۱۱ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

ثبت برند يكي از راه‌هاي حفظ ارزش شركت و خدمات ارائه شده توسط شماست. در واقع وقتي شركت خود را ثبت مي‌كنيد، با توجه به نوع فعاليتي كه انجام مي‌دهيد، نياز به ثبت برند خود نيز داريد. وقتي اين كار را انجام دهيد، ارزش معنوي محصول و يا خدمات شما حفظ مي‌شود و در صورتي كه كسي بخواهد از نمونه كار و خدمات شما كپي كند، با موانع سخت قانوني مواجه خواهد شد. شما به راحتي مي‌توانيد از طريق مراكزي مثل كاردوك برند خود را ثبت كنيد.

براي دريافت مشاوره جهت ثبت برند مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: ثبت برند

 

 

 

ثبت برند

ريشه نام برند كاملاً انگليسي است. در واقع برند را يك نشان تجاري، طرح و يا يك نام مي‌دانند. برند باعث مي‌شود محصول شما از سايرين متمايز گردد. در واقع برند شما بايد خاص باشد تا در ذهن مشتري بماند. وقتي شما برند مخصوص به خود را طراحي مي‌كنيد، مشتري با ديدن محصول شما، ترغيب مي‌شود كه آن را بخرد. در ادامه بيشتر با ثبت برند آشنا خواهيم شد.

اهميت و مزاياي ثبت برند

  • مشتريان راحت‌تر شما را پيدا مي‌كنند
  • رسانه‌هاي اجتماعي شما را فوراً تشخيص خواهند داد
  • علامت تجاري سبب كاهش هزينه‌هاي جانبي كالا يا خدمات شركت مي‌شود
  • ثبت نام تجاري فضاي گسترش تجارت را فراهم مي‌كند
  • علامت تجاري، معرف رسمي و اختصاري يك شركت محسوب مي‌گردد
  • برندتان به جاي شما صحبت مي‌كند
  • علامت تجاري سبب اعطاي نمايندگي به شركت مي‌شود
  • علامت تجاري سبب تسريع و تسهيل بازاريابي مي‌گردد

براي آشنايي با اهميت برند سازي كليك كنيد.

آموزش مراحل ثبت برند

گام اول: انتخاب نام

قبل از هر كاري بايد يك نام اختصاصي براي خود در نظر بگيريد. نبايد در انتخاب نام برند از اسامي معروف و راحت استفاده كنيد. اسامي جغرافيايي و يا اشخاص معروف نمي‌توانند نام برند شما باشند و با آن مخالفت مي‌شود. اگر محصول شما در دسته مواد غذايي باشد، تشابه نام زياد است. برخي از افراد دوست دارند به همراه برند خود لوگوي مخصوصي هم داشته باشند. در اين صورت از تصاوير ساده و مشخصي استفاده كنيد كه درك آن براي مخاطب ساده باشد.

گام دوم: تكميل مدارك

وقتي توانستيد يك نام مناسب براي برند خود انتخاب كنيد، حالا بايد به دنبال جمع آوري و تكميل مدارك خود باشيد. تكميل مدارك به دو شيوه اشخاص حقيقي و حقوقي صورت مي‌گيرد. براي درك بهتر اين موضوع ما مدارك لازم براي هر دو را ذكر خواهيم كرد.

مدارك اشخاص حقيقي

  • كپي شناسنامه
  • كارت ملي
  • كپي كارت بازرگاني(در صورتي كه از حروف لاتين استفاده شده باشد)
  • كپي مجوز فعاليت(جواز تأسيس، پروانه‌ي بهره‌برداري، پروانه‌ي ساخت، جواز كسب يا كارت بازرگاني و يا هر گونه گواهي فعاليت صادره از نهادهاي نظارتي و حاكميتي دولتي)

مدارك اشخاص حقوقي

  • كپي شناسنامه
  • كپي كارت ملي
  • كپي روزنامه‌ي تأسيس و آخرين تغييرات شركت (از آخرين تغييرات شركت نبايد بيش از دو سال گذشته باشد)
  • كپي مجوز فعاليت (جواز تأسيس، پروانه‌ي بهره‌برداري، پروانه‌ي ساخت، جواز كسب يا كارت بازرگاني و يا هر گونه گواهي فعاليت صادره از نهادهاي نظارتي و حاكميتي دولتي)
  • كارت بازرگاني (در صورتي كه از حروف لاتين استفاده شده باشد)

گام سوم: استعلام برند

در اين مرحله شما بايد مشخص كنيد كه قرار است برند خود را به نام اشخاص حقوقي ثبت كنيد و يا اشخاص حقيقي. اين مورد توسط اداره ثبت علائم تجاري مورد بررسي قرار مي‌گيرد و نتيجه به شما اعلام مي‌گردد. وقتي بدانيد كه قرار است براي اشخاص حقيقي و يا حقوقي برند خود را ثبت كنيد، ميزان رد اظهارنامه شما كاهش پيدا مي‌كند. چون برخي اين دو را اشتباه انتخاب مي‌كنند.

گام چهارم: ثبت اظهارنامه

وقتي كه پاسخ استعلام شما ارسال شد، حالا مي‌توانيد علامت تجاري و يا برند خود را از طريق سامانه اداره مالكيت صنعتي ارسال كنيد. اين كار 30 تا 60 روز زمان مي‌برد. در اين مدت كارشناس مربوطه همه چيز را مورد بررسي قرار مي‌دهد تا نتيجه را به شما اعلام كند. بعد از اينكه نتيجه را دريافت كرديد هم بايد 30 روز صبر كنيد تا در صورتي كه كسي اعتراضي داشت، به آن رسيدگي شود.

گام پنجم: اتمام مراحل

در اين مرحله وقتي كه مدت زمان 30 روزه به اتمام رسيد و كسي هيچگونه اعتراضي نسبت به نام تجاري شما نداشت.، فرآيند ثبت رسمي 10 ساله و اقدامات لازم جهت اخذ تصديق نامه علامت تجاري را مي‌توانيد انجام دهيد.

نحوه مراجعه براي ثبت برند

مراجعه حضوري

متقاضي شخصاً با مراجعه به اداره ثبت علائم تجاري و ارائه درخواست كتبي، ثبت برند خود را به انجام مي‌رساند.

مراجعه اينترنتي

متقاضي با مراجعه به سامانه اينترنتي ثبت علائم تجاري با آدرس اينترنتي http://iripo.ssaa.ir ثبت نام اوليه ثبت برند خود را به انجام مي‌رساند. اين سامانه جهت ثبت علائم تجاري در نظر گرفته شده است و مي‌توان بدون مراجعه حضوري به اداره ثبت علائم تجاري، علامت خود را ثبت نمود.

ويژگي‌هاي علامت تجاري قابل قبول

  • تفاوت با ساير برندهاي تجاري
  • ارتباط با جنس، خدمات و محصولات توليدي توسط شركت
  • علامت تجاري بايد جديد، ابتكاري بوده و گمراه كننده نباشد
  • نبايد در نظر مشتري باعث ايجاد اشتباه شود

علائم غير قابل ثبت

بيرق مملكتي ايران و هر بيرق ديگري كه دولت ايران استعمال آن را به طور علامت تجاري منع كند. علامت هلال احمر، نشان‌ها، مدال‌ها و انگ‌هاي دولت ايران از آن جمله‌اند.

كلمات و يا عباراتي كه موهم انتساب به مقامات رسمي ايران باشد (از قبيل جمهوري اسلامي، انقلابي، دولتي و غيره).

علامات مؤسسات رسمي مانند آرم جمهوري اسلامي و هلال احمر و صليب سرخ و غيره

علائمي كه محل انتظامات عمومي و يا منافي عفت باشد.

براي دريافت مشاوره جهت ثبت برند مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول در مورد ثبت برند

هزينه‌هاي ثبت برند به چه صورتي بايد پرداخت شود؟

هزينه‌هاي مربوط به ثبت برند و نشان تجاري، با مراجعه به سامانه (ssaa.ir) بايد اينترنتي پرداخت گردد.

آيا برند تجاري قابل انتقال است؟

علامت تجاري قابل نقل و انتقال است اما انتقال آن در مقابل شخص دوم زماني معتبر است كه مطابق مقررات اين قانون به ثبت رسيده باشد . براي آن كه اين انتقال نسبت به شخص دوم معتبر باشد نحوه انتقال علامت از صاحب قبلي به صاحب جديد بايد به ثبت برسد.

 

منبع: ثبت برند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ثبت برند،
موضوع:
[ ۶ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۴:۰۵:۱۲ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی