براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها ميتوانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.
كاردوك مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك
|
دريافت جواز كسب عمده فروشي لوازم نظافت منزل و ساختمان براي فعاليت در اين زمينه الزامي است. با توجه به تغييراتي كه در روند دريافت پروانه كسبها ايجاد شده، بسياري از افراد با مشكلاتي در صدور درخواست مواجه شدهاند. در ادامه روند دريافت مجوز به طور مختصر شرح دادهايم. براي انجام ثبت نام ها مي توانيد با كاردوك نيز تماس بگيريد.
براي دريافت جواز كسب با كمترين دردسر ميتوانيد با كارشناسان مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد. منبع : طرح توجيهي فروش لوازم نظافت دريافت جواز كسب براي عمده فروشي لوازم نظافت منزل و ساختمانعمده فروشي لوازم نظافت ساختمان ، در واقع يك واحد صنفي به حساب ميآيد و هر فرد كه بخواهد در اين زمينه فعال باشد و واحد صنفياش را تاسيس كند ميبايست جواز كسب دريافت نمايد. طبق قانون بدون صلاحيتهاي لازم نميتوانيد اقدام به تاسيس عمده فروشي لوازم نظافت كنيد و شرايطتان ميبايست ابتدا توسط بازرسين تاييد گرديده و سپس فعاليت خود را آغاز كنيد. براي تاييد شدن فرد ميبايست از اتحاديه مربوطه شهرش جواز كسب دريافت كند. در تهران پروانه كسب عمده فروشي لواز نظافت منزل و ساختمان از اتحاديه فروشندگان لوازم بهداشتي با كد آيسيك 519016 صادر ميشود. در اين اتحاديه براي 5 رسته شغلي به شرح زير مجوز صادر ميشود. 1- فروشندگي لوازم بهداشتي ساختمان شامل كالاهاي زير است:
2- فروشندگي قير، گوني و كنف. 3- فروشندگي لوازم نظافت منزل (جارودستي – برس – تي و غيره) 4- دفتر فروش لوازم بهداشتي ساختمان (عمده فروشي) 5- دفتر فروش قير، گوني و كنف (عمده فروشي) شرايط اخذ جواز كسب براي عمده فروشي لوازم منزل و ساختمانمتقاضياني كه مي خواهند يكعمده فروشي لوازم نظافت منزل را تاسيس كنند و براي آن جواز كسب دريافت نمايند ميبايست قبل از هر كاري شرايط دريافت جواز كسب را داشته باشند. اين شرايط به قرار زير است:
نحوه اخذ جواز كسب براي عمده فروشي لوازم نظافت منزل و ساختمانبراي دريافت جواز كسب واحد صنفي ذكر شده فرد متقاضي بايد مراحل زير را به خوبي طي كند:
دو نكته
در مرحله آخر اگر فرد صلاحيت دريافت جواز كسب را داشت رئيس اتحاديه جواز كسب او را براي يك سال صادر نموده و بعد از يك سال براي يك دوره پنج ساله يا ده ساله تمديد مينمايد. براي آشنايي با روش تمديد پروانه كسب كليك كنيد. براي آشنايي بيشتر با مراحل گرفتن جواز كسب كليك كنيد. مدارك مورد نياز براي گرفتن پروانه كسب عمده فروشي لوزام نظافت منزل و ساختمانمدارك زير در طي ثبت نام و برخي در طي مراجعه به اتحاديه بايد ارائه شود (مدارك شناسايي از طريق سامانه اينترنتي ايرانيان اصناف بايد تحويل داده شود).
فرد سه ماه فرصت دارد تا مدارك بالا را به اتحاديه اصناف شهرش ارائه كند. پس از ارائه اين مدارك رئيس اتحاديه در صورت موافقت تا پانزده روز كاري جواز كسب را براي فرد صادر مينمايد. نكته بسيار مهم: توجه داشته باشيد كه جواز كسب به هيچ عنوان فروشي نيست و فرد براي انتقال آنبه نام ديگري ميبايست از راه هاي قانوني عمل كند. براي آشنايي بيشتر با سامانه ايرانيان اصناف كليك كنيد. سوالات متدوالحداقل مساحت عمده فروشي لوازم نظافت منزل چقدر بايد باشد؟مي بايست حداقل نه متر مساحت داشته باشد. آيا مي توان جواز كسب دريافت شده را به فروش رساند؟خير فقط مي توان از راه هاي قانوني آن را به نام ديگري انتقال داد. براي دريافت جواز كسب با كمترين دردسر ميتوانيد با كارشناسان مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد.
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
تمام كساني كه قصد توزيع و فروش گوشت گوسفندي را دارند حتما بايد براي جواز كسب خرده فروشي گوشت گوسفند ( قصابي ) اقدام نمايند. گوشت گوسفند طرفداران بسيار زيادي دارد و همين دليل باعث شده است كه تعداد گوشت فروشي ها در سراسر كشور افزايش يابد. سالانه افراد زيادي اقدام به تاسيس قصابي يا خرده فروشي گوشت گوسفند ميكنند. اما به دليل مسائل بهداشتي قوانين خاصي را بايد رعايت كنيد. در ادامه تمامي شرايط و مراحل جهت دريافت جواز كسب آورده شده است.
براي دريافت جواز كسب با كمترين دردسر ميتوانيد با كارشناسان مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد. منبع : جواز كسب قصابي جواز كسب يا پروانه كسب خرده فروشي گوشت گوسفند | جواز كسب قصابيجواز كسب در واقع تاييديه صلاحيت فني افراد ميباشد و اتحاديه با صدور جواز كسب موافقت خود را با تاسيس واحد صنفي فرد متقاضي اعلام مينمايد. جواز كسب خرده فروشي گوشت گوسفند در تهران با كد آيسيك 522318 توسط اتحاديه تهيه و توزيع گوشت گوسفندي صادر ميشود. در اين اتحاديه براي دو رسته شغلي پروانه صادر ميشود؛ 1- تهيه و توزيع گوشت گوسفندي 2- دفتر تهيه و پخش گوشت گوسفندي
شرايط واحد جهت دريافت جواز كسب خرده فروشي گوشت گوسفند |جواز كسب قصابيبراي تاسيس خرده فروشي گوشت گوسفند ميبايست حتما جواز كسب دريافت كرد و براي دريافت جواز كسب نيز بايد شرايط زير را دارا بود:
جواز كسب قصابي | نحوه دريافت جواز كسب خرده فروشي گوشت گوسفندبراي دريافت جواز كسب خرده فروشي گوشت گوسفند مي بايست متقاضي مراحل زير را طي كند:
دو نكته
در مرحله آخر اگر فرد صلاحيت دريافت جواز كسب را داشت رئيس اتحاديه جواز كسب او را براي يك سال صادر نموده و بعد از يك سال براي يك دوره پنج ساله يا ده ساله تمديد مينمايد. براي آشنايي با روش تمديد پروانه كسب كليك كنيد. براي آشنايي بيشتر با مراحل گرفتن جواز كسب كليك كنيد.
مدارك مورد نياز براي دريافت جواز كسب خرده فروشي گوشتتمامي مدارك خواسته شده طبق قانون جديد از طريق سامانه يكپارچه ايرانيان اصناف براي اتحاديه ارسال ميشود. بنابراين از مراجعه حضوري خودداري كنيد. كارشناسان كاردوك تمامي مراحل ثبت نام را براي شما انجام ميدهند.
براي آشنايي بيشتر با سامانه ايرانيان اصناف كليك كنيد. ارائه استعلامات زير به اتحاديه در مرحله آخرپس از انجام ثبت نام اينترنتي و ارسال مدارك بازرسان به واحد مذبور مراجعه كرده و گزارشاتي را به اتحاديه ارسال مي كنند.
برخي قوانين مربوط به جواز كسب
سوالات متدوالجواز كسب به همه افراد داده مي شود؟خير افراد مي بايست داراي شرايط به خصوصي باشند. حداقل فضا براي تاسيس خرده فروشي گوشت گوسفند چقدر است؟حداقل فضا براي خرده فروشي گوشت گوسفند 12متر مربع است.
براي دريافت جواز كسب با كمترين دردسر ميتوانيد با كارشناسان مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد.
منبع : جواز كسب قصابي ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
تمام كساني كه قصد توزيع و فروش گوشت گوسفندي را دارند حتما بايد براي جواز كسب خرده فروشي گوشت گوسفند ( قصابي ) اقدام نمايند. گوشت گوسفند طرفداران بسيار زيادي دارد و همين دليل باعث شده است كه تعداد گوشت فروشي ها در سراسر كشور افزايش يابد. سالانه افراد زيادي اقدام به تاسيس قصابي يا خرده فروشي گوشت گوسفند ميكنند. اما به دليل مسائل بهداشتي قوانين خاصي را بايد رعايت كنيد. در ادامه تمامي شرايط و مراحل جهت دريافت جواز كسب آورده شده است.
براي دريافت جواز كسب با كمترين دردسر ميتوانيد با كارشناسان مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد. منبع : جواز كسب قصابي جواز كسب يا پروانه كسب خرده فروشي گوشت گوسفند | جواز كسب قصابيجواز كسب در واقع تاييديه صلاحيت فني افراد ميباشد و اتحاديه با صدور جواز كسب موافقت خود را با تاسيس واحد صنفي فرد متقاضي اعلام مينمايد. جواز كسب خرده فروشي گوشت گوسفند در تهران با كد آيسيك 522318 توسط اتحاديه تهيه و توزيع گوشت گوسفندي صادر ميشود. در اين اتحاديه براي دو رسته شغلي پروانه صادر ميشود؛ 1- تهيه و توزيع گوشت گوسفندي 2- دفتر تهيه و پخش گوشت گوسفندي
شرايط واحد جهت دريافت جواز كسب خرده فروشي گوشت گوسفند |جواز كسب قصابيبراي تاسيس خرده فروشي گوشت گوسفند ميبايست حتما جواز كسب دريافت كرد و براي دريافت جواز كسب نيز بايد شرايط زير را دارا بود:
جواز كسب قصابي | نحوه دريافت جواز كسب خرده فروشي گوشت گوسفندبراي دريافت جواز كسب خرده فروشي گوشت گوسفند مي بايست متقاضي مراحل زير را طي كند:
دو نكته
در مرحله آخر اگر فرد صلاحيت دريافت جواز كسب را داشت رئيس اتحاديه جواز كسب او را براي يك سال صادر نموده و بعد از يك سال براي يك دوره پنج ساله يا ده ساله تمديد مينمايد. براي آشنايي با روش تمديد پروانه كسب كليك كنيد. براي آشنايي بيشتر با مراحل گرفتن جواز كسب كليك كنيد.
مدارك مورد نياز براي دريافت جواز كسب خرده فروشي گوشتتمامي مدارك خواسته شده طبق قانون جديد از طريق سامانه يكپارچه ايرانيان اصناف براي اتحاديه ارسال ميشود. بنابراين از مراجعه حضوري خودداري كنيد. كارشناسان كاردوك تمامي مراحل ثبت نام را براي شما انجام ميدهند.
براي آشنايي بيشتر با سامانه ايرانيان اصناف كليك كنيد. ارائه استعلامات زير به اتحاديه در مرحله آخرپس از انجام ثبت نام اينترنتي و ارسال مدارك بازرسان به واحد مذبور مراجعه كرده و گزارشاتي را به اتحاديه ارسال مي كنند.
برخي قوانين مربوط به جواز كسب
سوالات متدوالجواز كسب به همه افراد داده مي شود؟خير افراد مي بايست داراي شرايط به خصوصي باشند. حداقل فضا براي تاسيس خرده فروشي گوشت گوسفند چقدر است؟حداقل فضا براي خرده فروشي گوشت گوسفند 12متر مربع است.
براي دريافت جواز كسب با كمترين دردسر ميتوانيد با كارشناسان مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد.
منبع : جواز كسب قصابي ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
براي آغاز هر شغلي بهتر است ابتدا در مورد آن تحقيق نمود و از راههاي قانوني فعاليت خود را آغاز كرد. براي مثال اگر فردي بخواهد يك نانوايي تاسيس كند مي بايست حتما جواز كسب واحد صنفي اش را از اتحاديه دريافت كند تا بتواند به صورت رسمي و قانوني فعاليت خود را شروع كند. در شهر تهران امروزه شغل نانوايي بسيار پيشرفت كرده و شاهد فعاليت قويتر افراد در اين رشته هستيم. در ادامه قصد داريم در مورد نحوه و شرايط دريافت جواز كسب براي نانوايي در تهران توضيحات كامل تري را در اختيارتان قرار دهيم، با ما همراه باشيد.
براي دريافت جواز كسب با كمترين دردسر ميتوانيد با كارشناسان مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد. منبع: جواز كسب نانوايي در تهران صنف نانوايان و جواز كسب نانوايي در تهران نانوايان براي عرضه محصولات و خدمات بايد جواز كسب دريافت كنند. در تهران نانهاي لواش، بربري، تافتون، خشكه پزي و در مجموع نان هاي سنتي (غير از سنگكي) زير مجموعه اتحاديه نانوايان با كد ايسيك 154533 هستند. بنابراين براي دريافت مجوزهاي اين 4 نوع نان بايد به قوانين و مقررات اتحاديه نانوايان تهران توجه كنيد.
شرايط دريافت جواز كسب نانوايي در تهرانبراي دريافت جواز كسب نانوايي در تهران فرد نانوادار ميبايست داراي برخي شرايط باشد تا بتواند جواز كسب را از اتحاديه بگيرد، اين شرايط به شرح زير مي باشند:
مداركلازم براي دريافت جواز كسب نانوايي در تهرانبراي دريافت جواز كسب فرد مي بايست برخي مدارك را به اتحاديه تحويل دهد تا توسط رئيس اتحاديه بررسي شوند. اين مدارك به شرح زير ميباشند:
پس از اينكه اين مدارك را از طريق سامانه ايرانيان اصناف به اتحاديه ارائه نموديد، رئيس اتحاديه يا نايب رئيس اتحاديه مدارك را بررسي كرده و اگر شرايط دريافت جواز كسب اتحاديه را دارا باشيد، براي شما جواز كسب نانوايي صادر مينمايند. براي آشنايي بيشتر با سامانه ايرانيان اصناف كليك كنيد. نحوه دريافت جواز كسب نانوايي در تهرانبراي دريافت جواز كسب نانوايي در تهران مي بايست فرد آرايشگر تمام مراحل زير را انجام دهد:
در مرحله آخر اگر فرد صلاحيت دريافت جواز كسب را داشت رئيس اتحاديه جواز كسب او را براي يك سال صادر نموده و بعد از يك سال براي يك دوره پنج ساله يا ده ساله تمديد مينمايد. براي تمديد پروانه كسب كليك كنيد. براي آشنايي بيشتر با مراحل گرفتن جواز كسب كليك كنيد. هزينه دريافت جواز كسب نانواييبا توجه به توضيحات بالا شايد برايتان سوال شود كه هزينه دريافت جواز كسب نانوايي چقدر است؟ كه در اين باره بايد بگوييم براي دريافت جواز كسب نانوايي نياز به صرف هزينه زيادي نخواهد بود. هزينه عضويت سالانه 375 هزار تومان و وروديه سال اول 800 هزار تومان است. البته به دلايل مختلف وزارت صنايع و معادن صدور جواز نانوايي را مسدود كرده و در حال حاضر هيچ گونه مجوز نانوايي حتي براي آزادپزي نيز داده نميشود. صدور جوازهاي جديد تنها براي مناطقي كه نانوايي وجود ندارد و يا شهركهاي تازه تاسيس داده ميشود. سوالات متدوالجواز كسب نانوايي به چه دليل صادر مي شود؟جواز كسب نانوايي براي تاييد صلاحيت فني فرد صادر مي شود. هزينه دريافت جواز كسب نانوايي چقدر است؟هزينه دريافت جواز كسب نانوايي حدودا ۵۰۰هزار تا دومليون تومان مي باشد. براي دريافت جواز كسب با كمترين دردسر ميتوانيد با كارشناسان مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد.
منبع: جواز كسب نانوايي در تهران ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
براي آغاز هر شغلي بهتر است ابتدا در مورد آن تحقيق نمود و از راههاي قانوني فعاليت خود را آغاز كرد. براي مثال اگر فردي بخواهد يك نانوايي تاسيس كند مي بايست حتما جواز كسب واحد صنفي اش را از اتحاديه دريافت كند تا بتواند به صورت رسمي و قانوني فعاليت خود را شروع كند. در شهر تهران امروزه شغل نانوايي بسيار پيشرفت كرده و شاهد فعاليت قويتر افراد در اين رشته هستيم. در ادامه قصد داريم در مورد نحوه و شرايط دريافت جواز كسب براي نانوايي در تهران توضيحات كامل تري را در اختيارتان قرار دهيم، با ما همراه باشيد.
براي دريافت جواز كسب با كمترين دردسر ميتوانيد با كارشناسان مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد. منبع: جواز كسب نانوايي در تهران صنف نانوايان و جواز كسب نانوايي در تهران نانوايان براي عرضه محصولات و خدمات بايد جواز كسب دريافت كنند. در تهران نانهاي لواش، بربري، تافتون، خشكه پزي و در مجموع نان هاي سنتي (غير از سنگكي) زير مجموعه اتحاديه نانوايان با كد ايسيك 154533 هستند. بنابراين براي دريافت مجوزهاي اين 4 نوع نان بايد به قوانين و مقررات اتحاديه نانوايان تهران توجه كنيد.
شرايط دريافت جواز كسب نانوايي در تهرانبراي دريافت جواز كسب نانوايي در تهران فرد نانوادار ميبايست داراي برخي شرايط باشد تا بتواند جواز كسب را از اتحاديه بگيرد، اين شرايط به شرح زير مي باشند:
مداركلازم براي دريافت جواز كسب نانوايي در تهرانبراي دريافت جواز كسب فرد مي بايست برخي مدارك را به اتحاديه تحويل دهد تا توسط رئيس اتحاديه بررسي شوند. اين مدارك به شرح زير ميباشند:
پس از اينكه اين مدارك را از طريق سامانه ايرانيان اصناف به اتحاديه ارائه نموديد، رئيس اتحاديه يا نايب رئيس اتحاديه مدارك را بررسي كرده و اگر شرايط دريافت جواز كسب اتحاديه را دارا باشيد، براي شما جواز كسب نانوايي صادر مينمايند. براي آشنايي بيشتر با سامانه ايرانيان اصناف كليك كنيد. نحوه دريافت جواز كسب نانوايي در تهرانبراي دريافت جواز كسب نانوايي در تهران مي بايست فرد آرايشگر تمام مراحل زير را انجام دهد:
در مرحله آخر اگر فرد صلاحيت دريافت جواز كسب را داشت رئيس اتحاديه جواز كسب او را براي يك سال صادر نموده و بعد از يك سال براي يك دوره پنج ساله يا ده ساله تمديد مينمايد. براي تمديد پروانه كسب كليك كنيد. براي آشنايي بيشتر با مراحل گرفتن جواز كسب كليك كنيد. هزينه دريافت جواز كسب نانواييبا توجه به توضيحات بالا شايد برايتان سوال شود كه هزينه دريافت جواز كسب نانوايي چقدر است؟ كه در اين باره بايد بگوييم براي دريافت جواز كسب نانوايي نياز به صرف هزينه زيادي نخواهد بود. هزينه عضويت سالانه 375 هزار تومان و وروديه سال اول 800 هزار تومان است. البته به دلايل مختلف وزارت صنايع و معادن صدور جواز نانوايي را مسدود كرده و در حال حاضر هيچ گونه مجوز نانوايي حتي براي آزادپزي نيز داده نميشود. صدور جوازهاي جديد تنها براي مناطقي كه نانوايي وجود ندارد و يا شهركهاي تازه تاسيس داده ميشود. سوالات متدوالجواز كسب نانوايي به چه دليل صادر مي شود؟جواز كسب نانوايي براي تاييد صلاحيت فني فرد صادر مي شود. هزينه دريافت جواز كسب نانوايي چقدر است؟هزينه دريافت جواز كسب نانوايي حدودا ۵۰۰هزار تا دومليون تومان مي باشد. براي دريافت جواز كسب با كمترين دردسر ميتوانيد با كارشناسان مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد.
منبع: جواز كسب نانوايي در تهران ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
براي آغاز هر شغلي بهتر است ابتدا در مورد آن تحقيق نمود و از راههاي قانوني فعاليت خود را آغاز كرد. براي مثال اگر فردي بخواهد يك نانوايي تاسيس كند مي بايست حتما جواز كسب واحد صنفي اش را از اتحاديه دريافت كند تا بتواند به صورت رسمي و قانوني فعاليت خود را شروع كند. در شهر تهران امروزه شغل نانوايي بسيار پيشرفت كرده و شاهد فعاليت قويتر افراد در اين رشته هستيم. در ادامه قصد داريم در مورد نحوه و شرايط دريافت جواز كسب براي نانوايي در تهران توضيحات كامل تري را در اختيارتان قرار دهيم، با ما همراه باشيد.
براي دريافت جواز كسب با كمترين دردسر ميتوانيد با كارشناسان مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد. منبع: جواز كسب نانوايي در تهران صنف نانوايان و جواز كسب نانوايي در تهران نانوايان براي عرضه محصولات و خدمات بايد جواز كسب دريافت كنند. در تهران نانهاي لواش، بربري، تافتون، خشكه پزي و در مجموع نان هاي سنتي (غير از سنگكي) زير مجموعه اتحاديه نانوايان با كد ايسيك 154533 هستند. بنابراين براي دريافت مجوزهاي اين 4 نوع نان بايد به قوانين و مقررات اتحاديه نانوايان تهران توجه كنيد.
شرايط دريافت جواز كسب نانوايي در تهرانبراي دريافت جواز كسب نانوايي در تهران فرد نانوادار ميبايست داراي برخي شرايط باشد تا بتواند جواز كسب را از اتحاديه بگيرد، اين شرايط به شرح زير مي باشند:
مداركلازم براي دريافت جواز كسب نانوايي در تهرانبراي دريافت جواز كسب فرد مي بايست برخي مدارك را به اتحاديه تحويل دهد تا توسط رئيس اتحاديه بررسي شوند. اين مدارك به شرح زير ميباشند:
پس از اينكه اين مدارك را از طريق سامانه ايرانيان اصناف به اتحاديه ارائه نموديد، رئيس اتحاديه يا نايب رئيس اتحاديه مدارك را بررسي كرده و اگر شرايط دريافت جواز كسب اتحاديه را دارا باشيد، براي شما جواز كسب نانوايي صادر مينمايند. براي آشنايي بيشتر با سامانه ايرانيان اصناف كليك كنيد. نحوه دريافت جواز كسب نانوايي در تهرانبراي دريافت جواز كسب نانوايي در تهران مي بايست فرد آرايشگر تمام مراحل زير را انجام دهد:
در مرحله آخر اگر فرد صلاحيت دريافت جواز كسب را داشت رئيس اتحاديه جواز كسب او را براي يك سال صادر نموده و بعد از يك سال براي يك دوره پنج ساله يا ده ساله تمديد مينمايد. براي تمديد پروانه كسب كليك كنيد. براي آشنايي بيشتر با مراحل گرفتن جواز كسب كليك كنيد. هزينه دريافت جواز كسب نانواييبا توجه به توضيحات بالا شايد برايتان سوال شود كه هزينه دريافت جواز كسب نانوايي چقدر است؟ كه در اين باره بايد بگوييم براي دريافت جواز كسب نانوايي نياز به صرف هزينه زيادي نخواهد بود. هزينه عضويت سالانه 375 هزار تومان و وروديه سال اول 800 هزار تومان است. البته به دلايل مختلف وزارت صنايع و معادن صدور جواز نانوايي را مسدود كرده و در حال حاضر هيچ گونه مجوز نانوايي حتي براي آزادپزي نيز داده نميشود. صدور جوازهاي جديد تنها براي مناطقي كه نانوايي وجود ندارد و يا شهركهاي تازه تاسيس داده ميشود. سوالات متدوالجواز كسب نانوايي به چه دليل صادر مي شود؟جواز كسب نانوايي براي تاييد صلاحيت فني فرد صادر مي شود. هزينه دريافت جواز كسب نانوايي چقدر است؟هزينه دريافت جواز كسب نانوايي حدودا ۵۰۰هزار تا دومليون تومان مي باشد. براي دريافت جواز كسب با كمترين دردسر ميتوانيد با كارشناسان مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد.
منبع: جواز كسب نانوايي در تهران ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
آيا دريافت جواز كسب آرايشگري مردانه يا پروانه كسب آرايشگري مردانه واجب است؟ آرايشگري از جمله مشاغل پردرآمد براي مردان به حساب ميآيد و امروزه شاهد رونق بسيار خوب اين شغل در استان تهران هستيم. اگر قصد راه اندازي يك كسب و كار با امنيت شغلي داريد، پس حتما بايد براي دريافت مجوزهاي آن نيز اقدام كنيد. مردان با دارا بودن برخي شرايط قانوني و دريافت جواز كسب به راحتي ميتوانند به فعاليت در اين رشته بپردازند. در ادامه در مورد نحوه دريافتجواز كسب آرايشگاه مردانه و شرايط آن در تهران توضيحات كاملي دادهايم، با ما همراه باشيد.
براي دريافت جواز كسب با كمترين دردسر ميتوانيد با كارشناسان مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد.
منبع: جواز كسب آرايشگاه مردانه در تهران آرايشگري يا پيرايشگري مردانهتمام كساني كه در تهران متقاضي دريافت پروانه كسب آرايشگري مردانه هستند، بايد از اتحاديه مربوطه مجوز كار را دريافت نمايند. پيرايشگراي مردانه در تهران زير مجموعه اتحاديه آرايشگران مردانه با كد آيسيك 930212 است. در اين اتحاديه 4 رسته شغلي ديگر نيز مي توانند جواز كسب كنند. 1 – آرايشگاه مردانه 2 – توليد و نصب و بافت هرپيس و كلاه گيس مردانه 3 – توليد هرپيس و كلاه گيس 4- كارگاه توليد موم گياهي شرايط دريافت جواز كسب آرايشگاه هاي مردانه در تهرانجواز كسب آرايشگاه مردانه به همه افراد ارائه نميشود و هر فرد متقاضي بايد داراي شرايطي باشد تا اتحاديه به او مجوز فعاليت بدهد. شرايط دريافت جواز كسب آرايشگاه مردانه در تهران به شرح زير مي باشد:
نحوه دريافت جواز كسب آرايشگاه مردانه در تهرانبراي دريافت جواز كسب آرايشگاه مردانه در تهران مي بايست فرد آرايشگر تمام مراحل زير را انجام دهد:
در مرحله آخر اگر فرد صلاحيت دريافت جواز كسب را داشت رئيس اتحاديه جواز كسب او را براي يك سال صادر نموده و بعد از يك سال براي يك دوره پنج ساله يا ده ساله تمديد مينمايد. براي تمديد پروانه كسب كليك كنيد. براي آشنايي بيشتر با مراحل گرفتن جواز كسب كليك كنيد.
مدارك لازم براي گرفتن جواز كسب آرايشگاه مردانه در تهراندر اين مرحله نيز فرد مي بايست تمام مدارك زير را به اتحاديه ارائه دهد:
براي آشنايي بيشتر با سامانه ايرانيان اصناف كليك كنيد. دريافت جواز كسب آرايشگري مردانه چقدر طول مي كشد؟دريافت جواز كسب براي آرايشگاه هاي مردانه نياز به صرف مدت زمان زيادي ندارد و فرد ميتواند طي مدت يك الي دو ماه جواز خود را دريافت كند. با سيستماتيك شدن فرايند ثبت نام و به حداقل رسيدن مراجعه حضوري، اتلاف وقت بين سازمان هاي مربوطه نيز كاهش يافته و متقاضيان واجد شرايط به راحتي ميتوانند شروع به كار نمايند. سوالات متدوال چرا آرايشگران بايد جواز كسب دريافت كنند؟ زيرا دريافت جواز كسب صلاحيت آنها را براي انجام كار تاييد مي كند. دريافت جواز كسب به طور متوسط چقدر زمان نياز دارد؟ دريافت جواز كسب به طور متوسط به چهار الي پنجماه زمان نياز دارد. براي دريافت جواز كسب با كمترين دردسر ميتوانيد با كارشناسان مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد.
منبع: جواز كسب آرايشگاه مردانه در تهران ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
طرح توجيهي توليد دي كلسيم فسفات و ژلاتين در ايران چقدر نياز به سرمايه و بازگشست سود دارد؟ پيش بيني شده اندازه بازار جهاني ژلاتين تا سال 2027 به نقل از بيزينس واير با رشد 9.2درصدي نسبت به دوره قبل به 6.7ميليارد دلار برسد. انتظار ميرود رشد تقاضا در چندين صنعت كه از ژلاتين جهت توليد محصولات غذايي با توجه به پروتئين بالاي آن استفاده ميكنند، رشد بالايي داشته باشد. ژلاتين يك بيوپليمر ضروري است كه به طور گسترده براي بهبود قابليت ارتجاعي، سازگاري و پايداري در توليد محصول متعددي بهطور گسترده استفاده ميشود. در ادامه خلاصه طرح توليد آن آورده شده است. براي سفارش و نوشتن طرح توجيهي با اطلاعات بروز كليك كنيد.
براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها ميتوانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد. طرح توجيهي توليد دي كلسيم فسفات | تعريف محصولاتژلاتين محصول پروتئيني تقريباً شفاف، زرد كمرنگ، بدون بو و تقريباً بدون مزه است كه از جوشاندن استخوانها، پوست، رباط و پوست حيوانات در آب به دست ميآيد و از نظر فيزيكي تقريباً شفاف و شكننده ميباشد. ژلاتين در آب گرم، گليسرول و اسيد استيك محلول و در حلالهاي ارگانيك غير محلول ميباشد. پايه تشكيل ژلهها، چسبها و پوسته كپسولهاي دارويي، مواد آرايشي و دارويي و محصولات غذايي و صنعتي متعددي است. نام ژلاتين يك دسر خوشرنگ و خوشطعم دار را به ذهن متبادر ميكند. براي مشاهده ساير طرح توجيهي صنايع غذايي و آشاميدني كليك كنيد.
مشخصات و ويژگيها ژلاتينژلاتين در دماي حدود 30 تا 35 درجه حدود 5 تا 10 برابر وزن خود آب جذب ميكند و به يك ژل آبكي تبديل ميشود. نقطه ژلهاي شدن ژلاتيني كه از ماهي گرفته ميشود پائينتر از نقطه ژلهاي شدن ژلاتين تهيه شده از گاو ميباشد. ژلاتين يك ماده آمفوتريك است؛ بدين معنا كه نه اسيدي است و نه قليايي. ژلاتيني كه در فرآيند اسيدي توليد شده نقطه ايزوالكتريك بالاتري از ژلاتيني دارد كه در فرآيند قليايي توليد ميشود. ژلاتين صنعتي بهصورت گرانول زبر تا پودر نرم توليد ميشود. ژلاتين خشك حدود 9 الي 12درصد رطوبت داشته و مادهاي است با وزن مخصوص بين 1/1 و 4/1 . ژلاتين به عنوان يك پروتئين با هيدروليز بخشي از كلاژن بهدست ميآيد. ژلاتين در كاربردهاي صنعتيدر كاربردهاي صنعتي (غذايي، دارويي و عكاسي) ژلاتين بهصورت محلول بكار برده ميشود. ژلاتين در الكل خالص، استون، تتراكلريد كربن، اتر، بنزن و بيشتر حلالهاي غير قطبي غير قابل حل است. اما در آب، اسيداستيك و الكلهاي پلي هيدريك مانند گليسرول، پروپيلن گليكول، سوربيتول و مانيتول قابلحل است. ويسكوزيته محلول مايع با افزايش غلظت و كاهش دما افزايش مييابد. ژلاتين خشك آب را جذب ميكند. سرعت و درجه تورم يكي از خواص منحصر به فرد ژلاتين است. گرانولهاي متورم ژلاتين سريعا در آب حل ميشود. ژلاتين خشكشده با روش انجمادي با شكر حلشده. اما دوباره به حالت ژل پايدار برميگردد. خاصيت اتصال عرضي ماتريكس ژلاتين با مواد شيميايي بهطور وسيعي در توليد محصولات عكاسي كاربرد دارد. ژلاتين خشك انبار شده در بستههاي غيرقابل نفوذ نسبت به هوا در دماي اتاق سالها دوام دارد. جهت سوختن كامل آن دماي 500 درجه مورد نياز است. تورم ژلاتين نه تنها در صنايع غذايي مهم است، بلكه در فراوري عكاسي و حل شدن كپسولهاي دارويي نيز اهميت زيادي دارد. ژلاتين به لحاظ ساختار يك ماده شيميايي خالص نيست. اجزاء اصلي تشكيلدهنده آن مولكولهاي پيچيده پلي پپتيدي آمينو اسيدي موجود در كلاژن است. پنج اسيدآمينه اصلي شامل پرولين، هيدروكسي پرولين، اسيد گلوتاميك و آلانين در ساختار آن وجود دارد.
طرح توجيهي توليد دي كلسيم فسفات | جدول مشخصات فني ژلاتين
طرح توجيهي توليد دي كلسيم فسفات | معرفي كدهاي ISICوزارت صنعت، معدن و تجارت از طبقهبندي آيسيك براي دستهبندي فعاليتهاي صنعتي استفاده مينمايد. براساس اين سيستم طبقهبندي ژلاتين و دي كلسيم فسفات بهعنوان محصولات جانبي بايد مورد بررسي قرار گيرند. كدهاي آيسيكي مرتبط براساس كديشن آيسيك، كد 24291211 متعلق به توليد ژلاتين به عنوان محصول اصلي و كد 24111915 به توليد دي كلسيم فسفات به عنوان محصول جانبي يا فرعي فرايند داده شده است. جدول كدهاي آيسيك ژلاتين بشرح ذيل ميباشد.
ژلاتين در حالت خشك حدود 98تا 99درصد پروتئين دارد و يك تركيب غير همگن از پروتئينهاي با وزن مولكولي بالا ميباشد. طرح توجيهي توليد دي كلسيم فسفات | استانداردهاي توليد ژلاتينرعايت استاندارهاي ملي و جهاني توليد ژلاتين به شرح جدول ذيل ضامن توليد با كيفيت و رقابتي در بازار است.
ويسكوزيته ژلاتين با واحدي به نام بولوم درجه بندي ميشود. هر چه عدد بولوم ژلاتين بالاتر باشد، درجه و قيمت آن بالاتر خواهد بود. براي اندازه گيري بولوم ژلاتين را با درصد مشخصي آب مخلوط ميكنند، سپس از آن ورقههايي استاندارد تشكيل ميدهند و پس از خشك شدن اين ورقهها درجه سختي را اندازه گيري ميكنند. طرح توجيهي توليد دي كلسيم فسفات | معرفي كاربردهاي ژلاتينمصارف غذايياز كاربردهاي عمده ژلاتين استفاده در تهيه شيريني، آبنبات، مارمالاد، دسرهاي آماده و... ميباشد، همچنين در محصولات لبني و فرآوردههاي گوشتي و غذاهاي منجمد بعنوان كلوئيد محافظ عمل ميكند. در دسرها حدود 8 تا 10درصد وزن خشك دسر را ژلاتين تشكيل ميدهد. 3/0تا5/0 درصد در ماست، 2 تا 3 درصد از شيرينها را نيز ژلاتين تشكيل ميدهد. مصارف داروئياكثر آمينو اسيدهاي مورد نياز سلولهاس بدن در ژلاتين موجود است. در كل در ژلاتين 18 نوع آمينو اسيد وجود دارد. يعني از 10 آمينو اسيد مورد نياز بدن 9 عدد آن در ژلاتين موجود است. دليل استفاده از ژلاتين در صنايع دارويي اين است كه ژلاتين يكي از خالصترين و كاملترين پروتئينهاي موجود ميباشد. همچنين خيلي سريع جذب بدن ميگردد. لذا از ژلاتين در حوزه دارويي بعنوان ماده اوليه توليد براي تهيه كپسولهاي ژلاتيني نرم و سخت بعنوان روكش، در بايندر بعنوان حامل شيافها، بصورت فيلم ژلاتين قابل جذب، ژلاتين اسفنجي قابل جذب، پودر ژلاتين قابل جذب در قطره چشمي، و از آن بعنوان كمك پروتئين غذايي در سوء تغذيهها استفاده ميگردد. فرآيند توليد اين كپسولها بسيار مكانيزه و دقيق است تا بتواند كپسولهاي با ضخامت يكنواخت توليد گردد. ژلاتين به علت خاصيت نرمكنندگي در فرآوردههاي آرايشي جهت حفظ زيبايي پوست مصرف ميشود و در تهيه محيط كشت باكتريها نيز از اقلام مهم مواد اوليه محسوب ميگردد. مصارف صنعتيژلاتين در صنايعي نظير چسب سازي، صنايع نظامي، ساخت كاغذ اسكناس، رطوبتگيرها كاربرد دارد. از چسبهاي حيواني با پايه ژلاتين براي چسباندن دو قطعه ارگانيك به هم استفاده ميشود. همچنين در صنايع نساجي از ژلاتين بهعنوان يك ماده جهت تكميل، استنتر و آهار زني، كوتينگ، تكميل پنبه، چرم، ابريشم و پشم استفاده ميشود. در صنايع كاغذسازي از ژلاتين جهت توليدكاغذهاي خود كاربن استفاده ميگردد. بدين ترتيب كه يك لايه نازك از ژلاتين بر پشت كاغذ زده ميشود، اين ژلاتين بهصورت كپسولهاي بسيار ريزي ميباشد تا هنگاميكه بر روي كاغذ فشار آورده شود؛ كپسولها شكسته شده و اثر ژلاتين بر روي كاغذ بعد ميافتد كه اين حالت مانند اين است كه از كاغذ رويي، كپي گرفته شده است. در صنعت عكاسي از ژلاتين جهت توليد كاغذ عكس و همچنين توليد فيلم استفاده ميگردد. صنايع غذاييژلاتين در صنايع غذايي توليد انواع شيريني، دسرها، محصولات لبني نظير توليد ماست، خامه، بستني، كمپوت ها، مربا و ديگر مواد غذايي مصرف ميگردد. در محصولات لبني و غذاهاي منجمد عمل پايداركنندگي و كلوئيدي ژلاتين از كريستاليزه شدن يخ و شكر جلوگيري ميكند. در پنيرها به عنوان جداكننده آب عمل ميكند. در بعضي از شيرينيها ژلاتين از كريستاليزه شدن شكر جلوگيري كرده و باعث نرم نگهداشتن شيريني ميگردد. در محصولات گوشتي به نگهداري آب طبيعي كمك مينمايد. بيشترين استفاده از ژلاتين خوراكي در تهيه دسرهاي ژلاتين است كه در آن ژلاتين ميتواند بصورت مخلوط باشكر و همراه با مواد معطر يا بدون آن باشد.
طرح توجيهي توليد دي كلسيم فسفات | مكانيابي پروژهاصليترين ماده اوليه توليد ژلاتين استخوان ميباشد. در شرايط حاضر تعداد واحدهاي توليد اين محصول در كشور زياد نيست. از اينرو بازار مناسبي جهت توليد اين گروه از محصولات فراهم است. ژلاتين جزو اقلام صادراتي به كشور همسايه بوده وموقعيت ممتاز كشور شرايط خاصي را جهت اجراي طرحهاي صنعتي با رويكرد صادراتي فراهم كرده است. استانهايي كه از نظر توليد محصولات غذايي سهم قابل ملاحظهاي را به خود اختصاص داده است، باتوجه زمينههاي كاربري محصول به عنوان ماده واسط در صنايع غذايي جهت اجرايي طرح ژلاتين از نظر مكانيابي در ارجحيت بيشتري قرار دارد. طرح توجيهي توليد دي كلسيم فسفات | بررسي كالاهاي جايگزينبدليل ويژگيهاي ژلاتين همانند خاصيت ژل شوندگي و تقويتكنندگي و دارا بودن اسيدهاي آمنيه، كاربردهاي فراوان آن بعنوان پايداركننده، قوام دهنده و امولسيفايركننده در صنايع غذايي و دارويي دارد. در اين موارد ميتوان از جانشين كنندههاي ديگري بجاي ژلاتين همانند كاراژينان، فورسلاران، آلبومين، تخم مرغ، نشاسته، پكتين، آلژيناتها استفاده نمود. ولي ژلاتين با داشتن نقطه ذوب پايين و حل شدن آسان، قابليت بازگشت حالت ژل شوندگي پس از شكستن و خاصيت لاستيكي مانند انتقال غيرقابل بازگشت ژل به سل در محلولهاي مايع، ويسكوزيته مناسب محلول هاي گرم، به عنوان يك كلوييد حفاظت كننده، قابليت نفوذپذيري به آب و قابليت حل كامل در آب گرم، در استفاده از ژلاتين نسبت به مواد جايگزين ترجيح داده ميشود. مواد اوليه مورد نياز توليد ژلاتينبا توجه به ويژگيهاي فني محصول و كالاهاي جانبي كه در فرايند توليد بدست ميآيد. مواد اوليه اصلي مورد استفاده در طرح چيپس استخوان خشك شده و چربي گرفته شده ميباشد؛ ساير مواد خامي كه بيشتر نقش كمكي در فرايند توليد دارند عبارتند از؛ اسيد كلريدريك HCL، هيدرواكسيد كلسيم Ca(OH)2، سود سوزآور NaOH اسيد فسفريك H3PO4، پراكسيد هيدروژن H2O2، آب و پاكت هاي بسته بندي ژلاتين و دي كلسيم فسفات ميباشد. روش هاي توليد ژلانينژلاتين به سه روش اسيدي قليايي و آنزيمي قابل توليد است. ژلاتيني كه مواد اوليه آن با استفاده از اسيد آماده شدهاند نوع A ناميده ميشوند و ژلاتيني كه مواد اوليه آن از طريق قليائي آماده شده باشد؛ ژلاتين نوع B ناميده ميشود. تولي ژلاتين به روش قليائي و آنزيمي طولاني بوده و گرانتر تمام ميشود. روش توليد اسيدي در اكثر واحدهاي توليدي ژلاتين متداول است.
فرآيندتوليد ژلانينژلاتين از هيدروليز كلاژن كه پروتئين اصلي تشكيل دهنده پوست، استخوان و بافتهاي پيوندي سفيد بدن حيوان است، بدست ميآيد. ژلاتين محصول هيدروليز شدهاي است كه به وسيله استخراج آن با استفاده از آب داغ بدست آمده و در طبيعت بصورت خالص وجود ندارد. در اين فرايند ژلاتين از استخوان خردشده و فشرده با عمليات اسيدي و بدنبال آن فرايند قليايي بدست ميآيد. جهت جداسازي نمكهاي معدني ابتدا استخوان با اسيد تحت عمليات قرار ميگيرد. پس از عمليات اسيدي بقاياي استخوان را اوسئين مينامند. سپس اوسئين جهت هيدروليز با قليا تركيب ميشود. در طول اين فرايند كلاژن از مواد غيركلاژني جدا ميشود. اوسئين قليازده با آب شسته شده و سپس با محلول اسيد ضعيف رقيق ميشود.سپس اوسئين اسيدي شده به مرحله استخراج ژلاتين وارد ميشود. ژلاتين به شكل ليكور ضعيف استخراج و فيلتر ميشود. جهت كاهش خاكستر محلول در اسيد از واسط هاي تبادلگر يوني عبور كرده و بعد از آن ليكور ضعيف ژلاتين تحت خلا د-يونيزه و تغليظ ميشود. ليكور غليظ شده جهت تسهيل خشك كردن ژلاتين توسط اكسترودر به شكل نودل در ميآيد. سپس ژلاتين به دقت با هواي سرد خشك شده و بعد از آن دما با افزايش كنترل شده؛ خشك شده جهت مش بندي آسياب ميگردد. مراحل اصلي توليد ژلاتينفراوري اوسئين از استخوان خشك: قسمت ذخيره كردن و بارگيري و انتقال استخوان
توليد ژلاتين از اوسئين
استخراج ژلاتين و شفاف سازي آن
سيستم كنترل pH و تبادل يوني تبخير (تغليظ) و استريليزاسيون اكستروژن و خشك كردن
پودر ژلاتين و مخلوط كردن
طرح توجيهي توليد دي كلسيم فسفات | بررسي بازار و رقباعمدهترين توليدكننده ژلاتين جهان كشورهاي اروپايي هستند، مصرف ژلاتين در دهههاي اخير با توجه به صنعتيتر شدن جهان، رشد چشمگيري داشنه است. زيرا از اين ماده در صنايع غذايي، داروئي و صنعتي استفاده ميشود. اكثر صنايع غذايي نياز مبرم به ژلاتين داروئي دارند، از اين رو يكي از بزرگترين مصرف كنندگان ژلاتين ميباشند و با توجه به موقعيت كشورمان در منطقه و داشتن تخصص كافي در توليد دارو و محصولات جانبي آن و توليدات صنعتي مرتبط و راغب بودن كشورهاي همسايه، براي واردات آن و توجه به رشد بازار مصرف ژلاتين در كشور علل الخصوص در حوزه صنعتي اين كالا اهميت دارد. در حال حاضر بر اساس تنها 8 واحد توليدي ژلاتين داراي پروانه بهره برداري ميباشند كه با ظرفيت اسمي 4938 تن به ثبت رسيده اند. ظرفيت اين طرح بر اساس محصول اصلي آن 900تن پودر ژلاتين در سال ميباشد.
خدمات قابل ارايه كاردوك به طرحها و واحدهاي
براي مشاهده ساير طرح توجيهي صنعتي نوشته شده توسط كارشناسان كاردوك كليك كنيد.
براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها ميتوانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد. منبع : طرح توجيهي توليد ژلاتين و دي كلسيم فسفات ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
چطور ميتوان جواز كسب آرايشگاه زنانه در تهران دريافت كرد؟ آرايشگري يكي از پردرآمدترين مشاغل در كشور به شمار ميآيد. آرايشگران در واقع خالق زيبايي هستند و در استان تهران شغل آرايشگري رونق بسيار چشمگيري داشته است. اما هر خانم آرايشگري براي اينكه بتواند مهارتهاي خود را به پول تبديل كند ميبايست ابتدا جواز كسب آرايشگاه دريافت كند تا بتوانند به صورت قانوني كار خود را آغاز كند. در ادامه توضيحات مفصلي در اين خصوص شرح داده شده است،با ما همراه باشيد.
براي دريافت جواز كسب با كمترين دردسر ميتوانيد با كارشناسان مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد. منبع: جواز كسب آرايشگاه زنانه در تهران جواز كسب آرايشگاه چيست و چرا بايد آن را دريافت كرد؟جواز كسب آرايشگاه زنانه در واقع سندي است كه اثبات ميكند خانم آرايشگر صلاحيت انجام اين كار را دارد و ميتواند به خوبي شغلش را به انجام برساند. دريافت جواز كسب به اين دليل الزامي است كه فرد بتواند به صورت قانوني شغل خود را آغاز كند و در واقع به صورت قانوني مورد تاييد قرار گيرد. فردي كه ميخواهد شغل آرايشگري را آغاز كند، زير مجموعه اصناف قرار ميگيرد و طبق قانون ملزم به دريافت جواز كسب از اتحاديه است. شرايط دريافت جواز كسب آرايشگاه زنانه در تهرانبراي دريافت جواز كسب آرايشگاه زنانه در تهران ميبايست برخي شرايط را دارا بود و قوانين را رعايت كرد. در زير شرايط دريافت جواز كسب آرايشگاه زنانه شرح داده شده است:
مراحل اخذ مجوز آرايشگاه بانوان در تهرانبراي دريافت جواز كسب آرايشگاه زنانه مي بايست برخي مراحل را به خوبي طي نمود تا بتوان تاييد اتحاديه را دريافت كرد كه در آنصورت جواز كسب صادر مي گردد. در زير مراحل دريافت جواز كسب آرايشگاه زنانه شرح داده شده است:
در مرحله آخر اگر فرد صلاحيت دريافت جواز كسب را داشت رئيس اتحاديه جواز كسب اورا براي يك سال صادر نموده و بعد از يك سال براي يك دوره پنج ساله يا ده ساله تمديد مينمايد. براي تمديد پروانه كسب كليك كنيد. براي آشنايي بيشتر با مراحل گرفتن جواز كسب كليك كنيد. مدارك و مبالغي كه سازمان براي صادر كردن مجوز نياز دارد
براي آشنايي بيشتر با سامانه ايرانيان اصناف كليك كنيد. دريافت جواز كسب آرايشگاه زنانه در تهران چقدر طول مي كشد؟براي دريافت جواز كسب آرايشگاه زنانه در تهران نياز به صرف مدت زمان زيادي نخواهد بود و از آنجايي كه به محض تحويل مدارك درخواست متقاضي مورد بررسي قرار ميگيرد، در طي يك الي دو ماه با توجه به شرايط فرد جواز كسب او صادر خواهد گرديد. نكته مهم: ارائه تمام مداركذكر شده در بالا براي دريافت جواز كسب الزامي است و چنانچه مدارك بالا ارائه نشوند و يا داراي اشكالاتي باشند، جواز كسب صادر نخواهد شد. سوالات متدوالچرا بايد جواز كسب دريافت كنيم؟به دليل اينكه دريافت جواز كسب صلاحيت ما را براي انجام كار به صورت قانوني تاييد مي كند. اگر فرد داراي سو پيشينه باشد و يا اعتياد داشته باشد مي تواند جواز كسب بگيرد؟خير فرد آرايشگر نبايد اعتياد يا سو پيشينه كيفري داشته باشد. رعايت بهداشت براي صدور جواز كسب چقدر اهميت دارد؟رعايت بهداشت براي صدور جواز كسب بسيار مهم ميباشد و چنانچه فرد موارد بهداشتي را رعايت نكند جواز كسب براي او صادر نخواهد شد.
براي دريافت جواز كسب با كمترين دردسر ميتوانيد با كارشناسان مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگيريد. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
طرح توجيهي توليد پنير كوارگ جهت پذيرش و گرفتن مجوزهاي لازم و تسهيلات حتما بايد توسط افرادي مجرب نوشته شود. اما آيا توليد اين محصول صرفه اقتصادي دارد؟ درآمد جهاني بازار پنير در سال 2018 به 111.7 ميليارد دلار رسيد كه در مقايسه با سال قبل 3.2 درصد رشد داشت. بزرگترين صادر كنندگان پنير دنيا غالباً كشورهاي اروپايي هستند كه مجموعاً بيش از 61 درصد از كل صادرات جهاني پنير را دست دارد. نظر به اينكه كشور ما زمينه و پتانسيل رشد صنايع تبديلي بخش كشاورزي را دارد، لذا با به كارگيري تكنولوژيهاي نوين اين حوزه ميتواند سهم شايستهاي از اقتصاد جهاني صنايع لبني را به خود اختصاص دهد.
براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها ميتوانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.
طرح توجيهي توليد پنير كوارگ | معرفي محصولپنير يكي از محصولات لبني است كه به طور گسترده و با تنوع بسيار زياد از شير تهيه ميشود و در بيشتر نقاط جهان مصرف دارد. پنير به عنوان كنستانتره شير كه عمدتا از پروتئين (در واقع كازئين) و چربي تشكيل شده است؛ از دلمه بستن و انعقاد شير حيواناتي همانند گاو،گاوميش، بز و گوسفند تهيه ميشود. در فرايند و پروسه توليد پنير، شير را از طريق كشت باكتريها، ترش كرده و با اضافه نمودن مايه پنير (آنزيم) به صورت دلمه شده در ميآورند. در نتيجه شير منعقد شده و آب پنير به دست ميآيد. غالب پنيرها در درجه حرارتهاي پخت و پز به صورت مذاب در ميآيند كه اين خود زمينه توليد پنيرهاي متنوعي براي استفاده در صنايع غذايي است. براي مشاهده ساير طرح توجيهي صنايع غذايي و آشاميدني كليك كنيد. تاريخچه مصرف پنيربه لحاظ تاريخي استفاد از شير و فرآوردههاي آن همانند ماست و پنير توسط انسان به عنوان غذا به هزار سال پيش برميگردد. كشف و توليد پنير به دنبال اهلي كردن چهارپايان شيرده همانند بز، شتر يا گاوميش صورت گرفته است. اولين مايه پنير از شيره درخت انجير به دست آمد و و پنيرفرآوري شده به دليل ماندگاري زياد توسعه و تنوع بسياري پيدا نمود. انواع پنيرهامعمولاً پنير در تركيبي از تنوع پنيرهاي سخت و نرم داراي عطر و طعمهاي متفاوتي هستند كه با برخورداري از درجات مختلف سختي توليد ميشود. اين پنيرها دو نوع هستند:
طعم دهندههاي مختلفي را ميتوان در فرايند توليد پنير مورد استفاده قرار دارد. انواع مختلف پنيرها با عطر و طعم دودي را نيز ميتوان در اين رده قرار داد. پنيرهاي فرآوري شده معمولاً داراي 30الي 45درصد چربي ميباشند كه با اندازگيري كل مواد جامد آنها محاسبه ميشود. اگر چه انواع پنير با محتواي چربي كم يا چربي زياد نيز ساخته ميشوند، تركيب پنير توليدي از جنبههاي ديگر كاملاً به ميزان رطوبت و مواد اوليه مورد استفاده در ساخت آن بستگي دارد. پنيرهاي فرآوري شده از نظر، طعم، سطح، رنگ، بافت، اندازه و شكل و ماندگاري داراي كيفيتهاي متفاوتي هستند. پنيرهاي فرآوري شده با كيفيت را صرفاً ميتوان از مواد اوليه مرغوب و در شرايط استفاده از تكنيكهاي مطلوب و استاندارد توليد كرد. معرفي محصول مورد نظر در طرحمحصول مورد بررسي اين طرح پنير خاصي تحت نام پنير كوارگ است. كوارگ به عنوان يك پنير لخته بدون چربي كه معمولاً بدون مراحل سفت و رسانيدن مصرف ميشود؛ تعريف شده است. پنير كوارگ اغلب با خامه و گاهي نيز با ميوه و چاشني مخلوط ميشود و يكي از محصولات صنايع تبديلي و تكميلي استفاده كننده از شير دام ميباشد. با توجه به اطلاعات موجود در بانكهاي وزارت صنعت معدن و تجارت و موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران، تعدادي از كدهاي آيسيك و استانداردهاي مرتبط با توليد پنير به شرح زير ارايه شده است. طرح توجيهي توليد پنير كوارگ | كدهاي ISICوزارت صنعت، معدن و تجارت از اين طبقهبندي براي دستهبندي فعاليتهاي صنعتي استفاده مينمايد. بر اساس سيستم طبقه بندي محصولات لبني كدهاي آيسيك مرتبط با پنير سازي به شرح ذيل است.
جدول استانداردهاي مربوط به پنير
در طبقه بندي انواع پنير در محدودههاي خاص تعريف شده از شاخصهاي MFFB و FDS استفاده ميشود. MFFB = درصد وزن رطوبت به نسبت وزن پنير بدون چربي FDS= چربي موجود در پنير به نسبت وزن پنير بدون به رطوبت خواص پنير
طرح توجيهي توليد پنير كوارگ | فرايندهاي عمومي توليد پنيرفرايندهاي تهيه پنير به روش صنعتي غالباً پس از جمعآوري شير شامل مراحل زير است، اما لازم به ذكر است كه پنيرهاي گوناگون داراي مراحل و شرايط اختصاصي فرآوري مختص به خود نيز ميباشند.
فرآيند توليد پنير با برش، تكه كردن و شستن پنير آغاز ميشود. در كارخانههاي بزرگ، پنير خرد شده به طور كانتيتوس پخت ميشود و در واحدهاي توليدي كوچكتر اين فرايند در بخشهاي پخت كه ساختارهاي متفاوت دارند انجام ميگيرد. در فرآوري پنير آب، نمك و امولسيفاير يا تثبيت كنندهها در طي فرايند با شير مخلوط ميشود. مخلوط در اجاقهاي داراي تجهيزات تامين بخار در معرض تزريق مستقيم بخار با دماي 70 الي 95 درجه سانتيگراد يا حتي بالاتر (بسته به نوع پنير فرآوري شده) قرار ميگيرند. سرعت و زمان پخت براي پنيرهاي بلوكي4 الي 5 دقيقه و براي پنيرهاي پخش 10 الي 15 دقيقه طول ميكشد. پنير در حين گرم شدن براي جلوگيري از سوختن سطحي، دائماً حركت داده ميشود. اين فرآيند صنعتي معمولاً تحت خلا انجام ميشود تا از مزيتهاي گرمايش و امولسيون سازي بهرهمند شود. شرايط خلا در فرآوري مناسب محصول با از بين بردن بو و طعمهاي نامطلوب موثر بوده و تنظيم رطوبت پنير را آسانتر مينمايد.
طرح توجيهي توليد پنير كوارگ | فرايند توليد پنير كوارگپنير كوارگ اغلب با خامه و گاهي نيز با ميوه و چاشني مخلوط ميشود. استاندارد محصول در كشورهاي مختلف متفاوت است و ماده خشك و بدون چربي آن مابين 14 تا 24درصد قرار دارد. كوارگ را ميتوان به روش سنتي به عنوان پنير تازه تهيه كرد، اما امروزه پنير كوارگ با تكنيكهاي جداكننده صنعتي توليد ميشود. در پروسه توليد سنتي ابتدا شير قبل از تخمير و جداسازي در دماي حدود 73درجه سانتيگراد پاستوريزه ميشد. اما امروزه در توليد صنعتي استفاده از دماي بالا و طولاني مدتتر معمول است.
مرحله پاستوريزاسيونپاستوريزاسيون شير بدون چربي از عمليات حرارتي در دماي 85 الي 95 درجه سانتيگراد به مدت 5 تا 15 دقيقه و از حرارت در فراوري شير اسيدي قبل از جداسازي استفاده ميشود. روش اخير ترميزاسيون حرارتي ناميده ميشود كه طي آن شير در دماي 56 تا 60 درجه سانتيگراد تا سه دقيقه گرم و سپس سرد ميشود. در فرايند پاستوريزاسيون در درجه حرارت بالا شير بدون چربي، عملكرد پروسه را بهتر مينمايد. تبديل به لخته منسجمپس از پاستوريزاسيون و خنك سازي سريع در دماي 25 الي 28 درجه سانتيگراد، شير به درون مخزن مياني هدايت ميگردد. تا تحت تاثير كشت باكتريايي كه معمولاً حاوي باكتريهاي استريتوكوكوس لاكتيس يا كرموريس است، به همراه مقدار كمي مايه پنير به ميزان يك دهم آنچه در توليد پنير معمولي به كار ميرود (يا معادل حدود 2 ميلي ليتر مايه پنير كه در هر صد كيلوگرم شير است) استفاده ميشود. اين كار به منظور به دست آوردن لخته منسجم پنير انجام ميشود. به دست آوردن كوارگشير لخته شده بعد از حدود 16ساعت در شرايط 4/4 الي 4/5 PH ايجاد ميشود. پس از بهم زدن لخته، كوارگ توليد و با روش ترميزاسيون حرارت دهي و تادماي 37درجه سانتيگراد خنك سازي ميشود. در مرحله بعدي جداسازي با استفاده از سانتريفوژ گريز از مركز انجام ميگيرد تا طي آن مطابق فلوچارت نشان داده شده، توليد كوارگ شكل بگيرد. سپراتور توليد پنيركوارگ نقش مهمي در اين مرحله ايفا مينمايد. پنير كوارگ شكل يافته را از طريق نازلهاي تعبيه شده در بدني محيطي سپراتور به خارج هدايت ميگردد و پس از قرارگيري در درون يك سيكلون تخليه در جوار سپراتور از طريق پمپاژ جابجايي مثبت با قرارگيري در شرايط سرمايش ناشي از صفحات كولينگ به داخل مخزن ذخيره مياني هدايت ميگردد و همزمان آب پنير حاصل از فرايند به طور جداگانه از دهانه جدا كننده سپراتور عبور و در مخزني جداگانه جمع آوري ميشود. تنظيم دمادر اين پروسه دماي خنك كننده نهايي متناسب با مقدار كل مواد جامد كه در واقع محتوي پروتئين است تنظيم ميگردد. براي رسيدن به محتواي ماده خشك در حد 16 الي 19درصد دماي خنك كننده را مابين 8 - 10 درجه سانتي گراد رگوله ميكنند. وقتي مقدار ماده خشك محصول 19 – 20 درصد باشد، پنير كوارگ حاصله بايد در دماي 11 - 12 درجه سانتيگراد سرد شود. در اين فرايند توليدي از خنك كنندههاي لولهاي استفاده ميشود، لذا به دليل حجم زياد لولههاي سيستم كوكينك محصول سريع خنك شده و قبل از بسته بندي معمولاً آن را در يك مخزن ذخيره نگهداري مينمايند. اگر لازم باشد پنير كوارگ خامهاي شود، قبل از اينكه محصول به دستگاه بسته بندي انتقال يابد به آن مقدار كافي خامه شيرين فرآوري شده اضافه مينمايند. براي اين كار از يك ميكسر ديناميكي براي اختلاط استفاده ميشود. گاهي اوقات تقاضا براي يك محصول پنير كوارگ ماندگار شده وجود دارد كه بايد در خط توليد فرآيند عمليات حرارتي محصول براي غيرفعال كردن همه ميكروارگانيسمها به كار گرفته شود و طي آن پس از استفاده از پايداركنندههاي مناسب پنير براي عمل آوري در مخازن ذخيره و ماندگاري انتقال يابد و با هم زدن توزيعي يكنواخت و همگن حاصل شود. در اين فرايند براي تثبيت سيستم پروتئين قبل از گرمايش نهايي توسط صفحه و لوله يا مبدل حرارتي سطحي محصول آسياب ميشود. از خط توليد فرآوري پنير كوارگ ميتوان براي توليد ماست صاف شده، لبنه يا تووروگ و بخشي از خط فرآوري پنير خامهاي نيز استفاده كرد.
طرح توجيهي پنير كوارگ | بررسي بازار و رقبامرغوبترين كالاهاي لبني جهان به لحاظ كيفيت داراي مواد اوليه مرغوب و از قيمتهاي مناسبي برخوردار ميباشند. در ايران تعداد 316بنگاه صنعتي جهت توايد انواع پنير و محصولات لبني در مقياس صنعتي در حال فعاليت هستند.
طرح توجيهي توليد پنير كوارگبر اساس مطالعات انجام شده احداث طرح توليد انواع پنير در سال جاري با ظرفيت اقتصادي ساليانه توليد 240 تن در زميني به وسعت 2000متر مربع ارزيابي گرديده است. جهت اطلاع از مشخصات فني اقتصادي و مالي دقيقتر ميتوانيد از مشاوره كارشناسان كاردوك استفاده نماييد. براي مشاهده ساير طرح توجيهي صنعتي كليك كنيد. خدمات قابل ارايه كاردوك به طرحها و واحدهاي
براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها ميتوانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.
منبع: طرح توجيهي توليد پنير كوارگ ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ]
|
|
||
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |