كاردوك
مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك

ماليات‌ها منابع مالي مهم و اصلي كشورها براي توسعه زيرساخت‌ها محسوب مي‌شوند. اما متأسفانه فرار مالياتي باعث شده كه كمبود بودجه براي ساخت و توسعه زيرساخت‌ها افزايش پيدا كند. زماني كه افراد، شركت‌ها و گاهي برخي از اُرگان‌ها به نحوي قانوني و يا غير قانوني تلاش مي‌كنند تا از پرداخت ماليات خود شانه خالي كنند، فرار مالياتي رخ مي‌دهد كه اين مهم براي اقتصاد كشورها شرايط خوبي را ايجاد نمي‌كند. در ادامه به مفهوم فرار مالياتي، انواع و عواقب آن اشاره كرده‌ايم.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه فرار مالياتي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 منبع: فرار مالياتي

 

 

 

فرار مالياتي

پرداخت ماليات در بسياري از كشورها جزء اصول شهروندي و براي رفاه حال افراد جامعه تعبيه شده است و دولت حق اين را دارد كه اگر افراد به دلايل غير قانوني از پرداخت ماليات خود طفره بروند، براي آن‌ها مجازات‌هايي را تعبيه كند. گاه ندانستن تعاريف و يا علل فرار مالياتي بسياري از كسب و كارها را دچار مشكل مي‌كند.

اغلب تجار به دليل عدم آگاهي از چگونگي پر كردن فرم هاي مالياتي علارغم قوانين مربوط به حوزه فعاليت‌شان كه داراي بخشودگي هاي متعددي است، هزينه زيادي بابت ماليات پرداخت مي كنند. كافي از همان ابتدا از مشاوران مجرب استفاده كرده تا مشمول چنين ماليات‌هايي نشويد. بنابراين جهت دريافت كد اقتصادي كليك كنيد.

 

مفهوم فرار مالياتي

فرقي نمي‌كند كه افراد براي چه نوع مالياتي از پرداخت آن طفره مي‌روند. هر نوع اقدام در خصوص عدم پرداخت ماليات مانند ندادن اطلاعات لازم در مورد عوايد، منافع مشمول ماليات به مقامات مسئول، فرار مالياتي خوانده مي‌شود. فرار مالياتي ممكن است به روش‌هاي مختلفي صورت بگيرد ولي هدف اصلي در به كارگيري اين روش‌ها، عدم پرداخت كامل يا ناقص ماليات است.

 

انواع مختلف فرار مالياتي

فرار مالياتي انواع مختلفي دارد. رايج‌ترين نوع فرارهاي مالياتي به روش‌هاي زير صورت مي‌گيرد:

  • حساب سازي و حساب به حساب كردن آنها
  • استفاده صورت حساب خريد و هزينه بيش از يكبار
  • ثبت مطالبات سوخت شده واهي و غير واقعي
  • انعقاد قرارداد و فاكتورهاي صوري و غير واقعي
  • جا به جا كردن مقدار تعدادي و ريالي كالاي خريداري شده
  • كم فروشي و تغيير مقادير كمي و كيفي آن
  • ثبت ارز غير واقعي و محقق نشده

فرار مالياتي بانك ها

برخي از بانك ها به منظور افزايش رضايت مشتري، اقدام به پرداخت سودهاي بيشتر و يا بهره مالي پايين‌تر مي‌كنند. در صورتي كه اين اقدام آن‌‌ها بيشتر از نرخ تعيين شده توسط بانك مركزي باشد، مشمول ماليات مي‌شوند.

 

علت‌هاي اصلي فرار مالياتي در ايران

  • عدم تنوع پايه‌هاي مالياتي و تركيب نامناسب درآمدهاي مالياتي
  • وجود معافيت‌هاي مالياتي وسيع و متنوع
  • تعدد، پيچيدگي و ابهام در قوانين، مقررات و فرآيندهاي مالياتي
  • افزايش فساد و گستردگي بخش غيررسمي اقتصاد
  • عدم اعتماد مردم به كارآيي و اثربخشي دولت
  • فرهنگ مالياتي ضعيف
  • فقدان نظام جامع اطلاعات مالياتي
  • مشكلات ساختار اقتصاد

 

راه‌هاي پيشگيري از فرار مالياتي

ايجاد شرايط مناسب

يكي از راه‌هايي كه دولت و سازمان امور مالياتي بايد در نظر بگيرند اين است كه قبل از افزايش ماليات‌ها حتماً بايد رضايت و شرايط مناسبي را براي كارمندان اداره ماليات و مميزي‌ها فراهم كند، در اين صورت آن‌ها نيز مي‌توانند با سرعت و گستردگي بيشتري ماليات‌ها را دريافت كنند.

بالا بردن فرهنگ مالياتي

فرهنگ مالياتي در كشور ايران بسيار ضعيف است. افراد فكر مي‌كنند با عدم پرداخت ماليات مي‌توانند سود خوبي به دست آوردند، اما در واقع در حق خودشان و ديگران اجحاف مي‌كنند. اُرگان‌ها و نهادهاي مختلف بايد اين باور را در افراد و ماليات دهندگان ايجاد كنند كه ماليات‌هاي پرداختي صرف ساخت و ساز و بهبود اوضاع مملكتي مي‌شود.

توجه به وضعيت اقتصادي مردم

با توجه به بحران‌هاي مختلفي كه اقتصاد ايران در آن قرار دارد، در امر ماليات ستاني بايد به شرايط اقتصادي كشور و وضعيت كسبه و بنگاه‌هاي خصوصي توجه شود، در غير اين صورت اخذ ماليات‌هاي سنگين از فعالان اقتصادي بر خلاف واقعيت‌ها و درآمدهاي اقتصاديِ موجود، به تكدر خاطري منتهي مي‌شود كه به مرور ممكن است برخي از اين افراد را مجاب به فرارهاي مالياتي كند كه مي‌بايد نسبت به اين موارد، با دقت نظر هر چه بيشتر توجه شود. مشاوران كاردوك به شما مي توانند جهت يافتن راهي براي كاهش ضرر و استفاده بخشودگي هاي مالياتي راهنمايي ارائه دهند.

پُر كردن خلاءهاي اجرايي

قوانين زيادي در خصوص ماليات‌ها و مجازات كساني كه ماليات نمي‌دهند وجود دارد اما مشكل اصلي در خلاء اجرايي درست قوانين است. به همين دليل مسئولان مربوطه بايد بتوانند خلاءهاي موجود را با مديريت خود اصلاح كنند تا جلوي فرار مالياتي گرفته شود.

اخذ ماليات بر ارزش افزوده

به منظور جلوگيري از فرار مالياتي و ضربه به اقتصاد كشور، اخذ ماليات بر ارزش افزوده در كشور لازم است. در حال حاضر در كشور فرارهاي مالياتي صورت مي‌گيرد؛ بنابراين ساماندهي ماليات‌ها، دريافت ماليات به صورت منطقي و اجراي ماليات بر ارزش افزوده الزامي به نظر مي‌رسد.

افراد مشمول مجازات فرار مالياتي

شايد بخواهيد بدانيد كه چه كساني به دليل مشكلات مالياتي مجازات مي‌شوند. ما در ادامه اين مورد را براي شما بررسي كرده‌ايم.

_افرادي كه از تحويل اظهار نامه مالياتي و مدارك و گزارش‌هاي مالي مربوطه به سازمان امور مالياتي سر باز مي‌زنند.

_افرادي كه طي سه سال پشت سر هم از رد اظهارنامه مالياتي شانه خالي مي‌كنند.

_افرادي كه از كارت امور بازرگاني اشخاص ديگر به منظور فرار از ماليات استفاده مي‌نمايند.

_افرادي كه مدارك و اسناد ارسالي به سازمان امور مالياتي را با اطلاعات مالي غير واقعي و دروغين تكميل مي‌كنند.

_افرادي كه با هدف فرار از پرداخت ماليات، به صورت آگاهانه و از روي عمد قرار دادها را با نام ديگران تنظيم مي‌نمايند.

_افرادي كه قرارداد هاي موديان ديگر را به نام خود تنظيم مي‌كنند و از اين جهت در فرار مالياتي به آن‌ها كمك مي‌رساند.

_افرادي كه از دسترسي بازرسين مالياتي يا شخص ثالث به اطلاعات و گزارش هاي مالي كسب و كار خود جلوگيري مي‌نمايند.

ا_فرادي كه از ارسال و ايجاد اطلاعات مالي (مربوط به ماده قانوني شماره ۱۶۹) به سازمان امور مالياتي امتناع مي‌كنند.

_افرادي كه مكلف به انجام وظايف قانوني مربوط به ماليات بر ارزش افزوده و ماليات‌هاي مستقيم هستند اما آن را در موعد مقرر انجام نمي‌دهند.

 

مجازات فرار مالياتي

  • ۶ الي ۲۴ ماه حبس به صورت تعزيري
  • پرداخت جزاي نقدي به ميزان ۲ تا ۸ ميليون تومان
  •  سي و يك تا هفتاد و چهار ضربه شلاق
  •  محروميت شش الي پنج ساله از حق و حقوق اجتماعي
  • ممنوعيت حداكثر ۵ ساله از يك سري فعاليت هاي اجتماعي و شغلي
  • ممنوعيت حداكثر ۵ ساله از دعوت افراد توسط شخص حقوقي به جهت افزايش درآمد و سرمايه
  • ممنوعيت حداكثر ۵ ساله از صدور يك سري اسناد و مدارك تجاري توسط شخص حقوقي

براي اطلاع از جرايم مالياتي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه فرار مالياتي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: فرار مالياتي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: فرار مالياتي،
موضوع:
[ ۴ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۵۷:۳۹ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

طرح توجيهي توليد پوشاك بچه گانه ( كودك ) نيازمند اين است كه شخصي كه قصد راه اندازي توليدي پوشاك را دارد، تخصص و تجربه كافي در اين زمينه را داشته باشد. براي راه اندازي يك واحد براي توليد پوشاك بچه گانه، توليد كننده ضمن آشنايي با زمينه پوشاك، بايد از بازار فروش داخلي آن نيز مطلع باشد. شروع اينكار نيازمند هدفگذاري جدي و دقيق است و توليد كننده بايد در ابتدا تمامي را جوانب را بسنجد. در ادامه اين مطلب قصد داريم خلاصه اي در مورد طرح توجيهي توليد پوشاك كودك – بچه گانه را ارائه دهيم. شما در هر جايي كه هستيد مي توانيد با براي دريافت طرح توليد پوشاك كودك با كارشناسان كاردوك تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد. 

منبع: طرح توجيهي توليد پوشاك كودك

 

 

 

معرفي محصول | طرح توجيهي توليد پوشاك كودك ( بچه گانه )

در طرح توليد پوشاك كودك بچه گانه، محصول نهايي انواع لباس هاي بچه گانه است. راه اندازي يك واحد توليدي در وهله اول نيازمند اين است كه فرد توليد كننده مكان و دستگاه هاي مناسب مورد نياز را فراهم آورد و پس از اطمينان براي شروع كار از اتحاديه مربوطه جواز كار خود را دريافت كند.

براي شروع كار به چندين نيرو در بخش هاي مختلف نياز است و توليدات پوشاك بچه گانه بايد با توجه به ساخت الگو، برش و ساخت نمونه و همينطور با خريد مواد اوليه و پارچه انجام شود. لازم است اشاره كنيم كه براي فروش محصولات توليدي نيز نياز به بازار يابي و فروش لباس كودك مي باشد.

قدم گذاشتن در حوزه توليد پوشاك بچه گانه نيازمند اين است كه توليد كننده اطلاعات خوبي از پارچه هاي مرغوب داشته باشد و دانسته هاي خود را پيرامون انواع آن ها افزايش دهد. بررسي بازار فروش و توليد متناسب با نياز و تقاضاي مردم نيز مي تواند باعث افزايش فروش و سود توليد كننده گردد. مي توانيد براي تجربه موفقيت بيشتر با افرادي كه در اين زمينه در حال فعاليت هستند، مشورت كنيد.

معرفي كاربردهاي طرح توجيهي توليد پوشاك كودك – بچه گانه

در طرح توجيهي توليد پوشاك كودك – بچه گانه، هدف توليد لباس هاي مناسب براي كودكان است كه مي توان در اين زمينه به موارد زير اشاره كرد :

  • انواع پيراهن بچه‌ گانه
  • ژاكت‌ هاي بچه گانه‌
  • بلوز‌هاي بچه‌ گانه‌
  • پيراهن دخترانه و شلوار بچه‌ گانه

براي پوشاك بچه گانه هيچ جايگزيني وجود ندارد. تنها موردي كه در زمينه پوشاك بچه گانه مي توان به آن اشاره كرد، اين است كه  توليد كننده اين پوشاك مي تواند از انواع پارچه هاي مختلف شامل پارچه‌ هاي پلي‌استر، كتان، پنبه، پشم طبيعي و… براي توليد استفاده كند.

بررسي سابقه مصرف محصول | طرح توجيهي توليد پوشاك كودك

مطابق آخرين اطلاعاتي كه از سال 1384 در اختيار داريم، در طول يك سال 25649 هزار دست پوشاك كودك فروخته شده است. با توجه به اينكه جمعيت كودكان تا سال 1390 افزايش پيدا كرد، مقدار قبلي به 28600 هزار دست لباس كودك رسيد. اين آمار در حالي است كه هر كودك سالانه فقط به دو دست لباس احتياج داشته باشد.

تحليل ضرورت اجراي پروژه | طرح توجيهي توليد پوشاك بچه گانه

از جمله صنعت هاي رو به رشد، توليد پوشاك و پوشاك بچه گانه مي باشد كه پس از كشاورزي، مهم ترين بخش اشتغال در كشور است. اين حوزه از توليدات داراي ظرفيت بالايي براي سرمايه گذاري مي باشند و از جمله زمينه هايي است كه داراي آينده خوبي است.

17 درصد از درآمد صادرات غير نفتي ايران مرتبط با اين صنعت مي باشد. توليد پوشاك داخلي باعث كاهش هزينه هاي يك جامعه و در نهايت باعث كاهش واردات پوشاك از جمله پوشاك بچه گانه به داخل كشور مي گردد.

رونق صنعت نساجي كه مرتبط با توليد پوشاك بچه گانه است، در نهايت باعث اشتغال ميليون ها نفر خواهد شد چراكه براي توليد يك لباس بچه گانه افراد بسياري به صورت غير مستقيم براي توليد پنبه ، فرآوري و تبديل مواد اوليه ، كارگاه ها و كارخانه هاي توليد پوشاك، خريد و ساخت ماشين آلات  و تجهيزات نساجي و … فعاليت مي كنند.

كشورهاي عمده توليدكننده و مصرف كننده محصول

در ميان كشورهايي مختلفي كه در جهان در زمينه توليد پوشاك بچه گانه فعال هستند، كشورهاي تركيه و چين بيشترين صادرات لباس بچه گانه را بر عهده دارند. به طوري كه توليد پوشاك در كشور تركيه جزو صنعت هاي پيشرو محسوب مي گردد. در ميان كشورهاي وارد كننده نيزكشورهاي اروپايي و آسيايي بيشترين سهم وارادت پوشاك بچه گانه را از كشورهاي صادر كننده داشته اند.

كد آيسيك محصول

كد آيسيك مرتبط با پوشاك بچه گانه، كد هاي 18101242 و18101242 مي باشد.

روش توليد پوشاك بچه گانه | طرح توجيهي توليد پوشاك كودك

روش توليد پوشاك بچه گانه در چندين مرحله از تهيه پارچه تا بسته بندي و عرضه به بازار انجام مي شود كه در ادامه به آن ها پرداخته ايم :

مرحله اول  : تهيه پارچه

در اولين مرحله از توليد پوشاك بچه گانه، پارچه مورد نظر بايد تهيه شود. انتخاب و تهيه پارچه از مهم ترين اقدامات توليد پوشاك بچه گانه مي باشد.

مرحله دوم : تهيه الگو

براي توليد مدل هاي مختلف لباس بچه گانه، الگوي هاي مختلفي وجود دارد. توليد پوشاك بچه گانه نيازمند داشتن الگوي لباس بچه گانه، الگوي دامن، الگوي مانتو، الگوي كت و شلوار، الگوي پيراهن و … مي باشد. الگو لباس هاي بچه گانه بايد توسط يك فرد حرفه اي و متناسب با خواسته و سليقه مشتري تهيه و آماده شود.

مرحله سوم : برش

پارچه ها منطبق بر روي يكديگر به صورت لايه لايه و بر روي ميز برش قرار مي گيرند. در قسمت برش سعي بر اين است كه پارچه ها متناسب با الگوهاي آماده شده، برش داده شوند.

ميز برش داراي سطح صافي است كه پارچه هاي مورد نظر بر روي آن  قرار مي گيرند. برش پارچه ها به وسيله كارگر برشكار و با علامت گذاري بر روي پارچه انجام مي گردد. برش پارچه  در توليد پوشاك بچه گانه به وسيله قيچي دستي، قيچي برقي، ماشين برش متحرك،ماشين برش ثابت (مشابه ماشين اره چوب بري) و يا ماشين برش قالبي انجام مي گردد.

لازم است اشاره كنيم كه برش پارچه، كاري تخصصي مي باشد كه بايد توسط يك فرد حرفه اي انجام شود چراكه برش پارچه ها داراي تاثير مستقيمي بر روي زيبايي لباس توليدي خواهد بود. پس از برش پارچه ها به واحد دوخت منتقل مي شوند.

 مرحله چهارم : دوخت لباس و وسط كاري

تكه هاي برش خورده پارچه، توسط چرخ كارهاي وسط كار به يكديگر دوخته مي شوند. در اين مرحله ممكن است برخي جزئيات شامل زيپ و دگمه و … نيز به لباس ها اضافه گردد.

مرحله پنجم : اتوكشي

متناسب با جنس پارچه، دماي مناسب براي اتوكشي آن انتخاب مي شود تا  براي هر چه زيباتر شدن و شكل گرفتن لباس، اتوكشي شود. ظاهر تميز پوشاك بچه گانه داراي تاثير مستقيمي بر ميزان فروش آن ها خواهد داشت. به همين دليل در اين مرحله درزهاي لباس و خطوط دوخت اتوكشي مي شوند.

در واحد هاي توليدي پوشاك بچه گانه از انواع اتو ها شامل اتوي پرسي، اتوي بخار، اتو روي مانكن و … استفاده مي شود. سعي مي شود براي اتوكشي لباس ها از بخار و پرس بر روي پارچه ها استفاده كنند.

مرحله ششم : بسته بندي و تكميل

در نهايت و پس از اتو كشي، پوشاك بچه گانه توليدي آماده عرضه به بازار و مشتري است. به همين دليل لباس هاي آماده شده، آماده بسته بندي و تكميل مي شوند. بسته بندي لباس ها از مهم ترين مواردي است كه در فروش آن ها تاثير گذار است، بنابراين بهتر است در اين زمينه توجهات لازم انجام گردد.

ماشين آلات توليد پوشاك بچه گانه

براي توليد پوشاك بچه گانه به برخي دستگاه ها و تجهيزات نياز است كه در اختيار خياطان ماهر قرار مي گيرد تا به كمك آن ها بتواند مراحل توليد اين پوشاك را طي كنند. از مهم ترين ماشين آلات مورد نياز براي توليد پوشاك بچه گانه مي توان به موارد زير اشاره كرد:

  • چرخ خياطي راسته دوز صنعتي اتوماتيك
  • چرخ خياطي سردوز پنج نخي
  • صندلي
  •  قيچي معمولي
  •  قيچي برقي بزرگ
  • قيچي برقي كوچك
  • اتوبخار شش كله
  • دستگاه دكمه زن
  • دستگاه قزن اتوماتيك
  • دستگاه گلدوزي يك كله
  • چرخ خياطي سردوز كش دوز
  • چرخ خياطي ميان دوز اتوماتيك
  • دستگاه عمود بر
  • و …

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي توليد پوشاك كودك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۴:۲۱:۰۲ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

شركت سهامي در ايران از جمله رايج‌ترين نوع شركت‌ها محسوب مي‌شود. افرادي كه سرمايه‌گذار هستند و يا كساني كه قصد تأسيس شركت را دارند، بيشتر تمايل دارند در شركت‌هاي سهامي فعاليت كنند. شركت‌هاي سهامي بر اساس سرمايه تشكيل مي‌شوند، اما به شرطي كه اين سرمايه به سهام تبديل شده باشد. در مورد سهام هم بايد بگوييم كه مسئوليت صاحب سهام محدود به مبلغ اسمي سهام آن‌ها است.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع شركت‌ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: شركت سهامي

 

 

 

شركت سهامي

در شركت‌هاي سهامي همه چيز به صورت مساوي تقسيم مي‌شود و شايد اين يكي از دلايل علاقه‌مندي افراد به اين نوع از شركت‌ها است. براي اينكه با شركت‌هاي سهامي بيشتر آشنا شويد، لطفاً تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد. براي آشنايي با انواع شركت ها كليك كنيد.

 

انواع شركت‌هاي سهامي

شركت‌هاي سهامي به دو نوع بسيار مهم تقسيم مي‌شوند، بر اساس نوع شركت نحوه تامين سرمايه، شراكت و استراتژي شركت تغيير مي كند. پس بنابر اهدافي كه داريد بايد نوع شركت را تعيين كنيد. مركز كاردوك به شما كمك مي‌كند تا به راحت‌ترين شكل ثبت و مجوزهاي لازم را اخذ نماييد.

شركت سهامي عام

يكي از شركت‌هاي معروف سهامي، شركت سهامي عام است. در اين شركت‌ها مؤسسين، براي اينكه بخشي از سرمايه شركت خود را تأمين كنند، سهام خود را به مردم مي‌فروشند كه اگر دقت كرده باشيد، نمونه‌هاي تبليغاتي فروش سهام را در آگهي‌هاي بازرگاني ديده‌ايم. براي تاسيس اين نوع شركت حداقل 5 عضو اصلي نياز است و سهم سرمايه مؤسسين شركت نبايد كمتر از 20 درصد باشد. سهام اين شركت‌ها در بورس مورد معامله قرار مي‌گيرد.

همچنين اظهارنامه به انضمام طرح اساسنامه شركت و طرح اعلاميه پذيره نويسي سهام كه به امضاء كليه مؤسسين رسيده باشد با قيد روزنامه كثيرالانتشار منتخب، در تهران به اداره ثبت شركت‌ها و در شهرستان‌ها به اداره ثبت شركت‌ها و در نقاطي كه اداره ثبت وجود ندارد به اداره ثبت اسناد و املاك محل تسليم و رسيد دريافت شود.

شركت سهامي خاص

اين نوع از شركت‌ها همانطور كه از نام‌شان پيداست، تمام سرمايه خود را از طريق مؤسسين تأمين مي‌كنند كه دقيقاً نقطه مقابل شركت سهامي عام است. در شركت سهامي خاص حداقل مديران 3 نفر هستند. در اين شركت مؤسسين نمي‌توانند اوراق قرضه را منتشر كنند، مجمع عمومي وجود ندارد و تعداد شركاي آن كمتر از سهامي عام است. در اين گونه شركت‌ها صدور اعلاميه پذيره نويسي وجود ندارد و در بدو امر 35 % از سرمايه بايد در حساب مخصوصي سپرده شود. نكته مهم اين شركت‌ها اين است كه سهامشان در بورس به هيچ عنوان قابل معامله نمي‌باشد. براي آشنايي با ساير انواع شركت ها كليك كنيد.

 

ويژگي‌هاي شركت‌هاي سهامي

1- نام شركا ذكر نخواهند شد.

2- به جاي نام شركت عنوان «سهامي» قيد مي‌شود.

3- ركن اصلي آن‌ها بر پايه سرمايه است.

4- مركز اصلي كه به عنوان اقامتگاه وجود دارد، بايد ثبت شود.

5- تابعيت اين شركت‌ها به هيچ وجه تابع تابعيت شركاء آن نيست.

6- موضوع شركت بايد همان چيزي باشد كه شركت به خاطر آن سرمايه گذاري كرده و تأسيس گرديده است.

 

اهميت شركت سهامي

1- شركت سهامي همه ويژگي‌هاي يك شركت تجاري به معناي خاص را دارد.

2- در مورد بازرگاني بودن اين شركت‌ها (بدون توجه به موضوع فعاليتش)، هيچ گونه اختلافي ميان حقوقدانان وجود ندارد.

3- سرمايه عنصر اساسي و محوريت تجارت است.

4- مقررات ناظر به فعاليت، اداره و نظارت بر عملكرد شركت و مديران با وسواس و دقت پيش بيني شده است.

5- مقررات قانوني حاكم بر شركت سهامي در مقايسه با ديگر شركت‌هاي بازرگاني مفصل‌تر و كامل‌تر به نظر مي‌رسد.

6- كاركردها و مكانيزم فعاليت و اداره به گونه‌اي است كه امكان نقش آفريني بيشتر اين نوع شركت‌ها را در روابط تجاري فراهم ساخته است.

7- تعداد شركا معمولاَ زياد است؛ در نتيجه در حالي كه ممكن است سرمايه هر يك از شركا به تنهايي قابل ملاحظه نباشد، با اين حال كل سرمايه شركت خيلي زياد و قابل توجه هست.

8- مسئوليت شركا محدود به سهامي است كه در شركت دارند و در مقابل طلبكاران بيشتر از آن مسئوليتي ندارد.

9- تمام اعمال و معاملاتي كه شركت انجام مي‌دهد تجاري محسوب مي‌شود.

 

خلاصه

طبقه بندي شركت‌ها در دنيا بر اساس قوانين كشورها محاسبه و انجام مي‌شود. در ايران نيز هر گاه دو يا چند نفر به منظور انجام امور تجاري با تسهيم سرمايه و ترسيم نحوه تقسيم سود و زيان طبق مفاد قرارداد تفاهم نمايند؛ فعاليت آن‌ها يك شركت تجاري را تشكيل داده است. نام ديگر اين شركت‌ها شركت سهامي است كه بسته به اهداف مؤسسين آن به عام و يا خاص تبديل مي‌شوند. شركت‌هاي سهامي از هر نوعي كه باشند وجودشان براي رشد اقتصادي كشور لازم و ضروري است.

اگر قصد ايجاد شركتي‌سهامي را داريد، مي توانيد تمامي مراحل اداري و قانوني را به مركز كاردوك بسپاريد. براي اطلاع از مدارك لازم ثبت شركت كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع شركت‌ها مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

ميزان سرمايه براي اين نوع از شركت‌ها چقدر است؟

سرمايه شركت‌هاي سهامي عام از پنج ميليون ريال و سرمايه شركت‌هاي سهامي خاص از يك ميليون ريال نبايد كمتر باشد.

پرداخت سرمايه در شركت سهامي به چه صورتي است؟

قانون اجازه داده است كه در زمان تشكيل شركت‌هاي سهامي دارندگان سهام حداقل سي و پنج درصد از سرمايه تعيين شده را پرداخت و مابقي را فقط تعهد نمايند. البته مدت تعهد باقي مانده سرمايه نبايد از پنج سال تجاوز كند.

 

منبع: شركت سهامي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: شركت سهامي،
موضوع:
[ ۲ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۵:۴۳:۳۸ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

طرح توليد روغن موتور براي شروع و ايجاد يك كسب و كار در زمينه توليد روغن موتور مي باشد. روغن موتور در واقع در تركيب خود دو ماده اصلي روغن پايه و مواد افزودني را دارد و براي دو كاربرد مختلف روان كاري و تميز كاري در موتور خودرو استفاده مي شود. مي توان گفت يك روغن موتور مناسب در كنار ديگر اجزا مي تواند در كيفيت عملكرد موتور نقش موثري داشته باشد. در ادامه اين مطلب اطلاعات بيشتري پيرامون طرح توجيهي توليد روغن موتور ارائه كرده ايم.

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: طرح توجيهي روغن موتور

 

 

 

معرفي محصول | طرح توليد روغن موتور

روغن موتور محصولي به شكل مايع است كه در قطعات متحرك داخلي موتور خودرو حركت مي كند و با روان كاري از برخورد مستقيم سطوح آلياژي مختلف درون موتور جلوگيري مي‌كند و از خوردگي و جلوگيري از داغ شدن بيش از حد اين قطعات كاربرد دارد.

براي توليد روغن موتور به نفت خام نياز است، به گونه اي كه از نفت خام ماده اي به نام لوبكات توليد مي گردد و سپس براي توليد روغن پايه روغن موتور، در واحد استخراج تركيبات بنزيني نيز از اين ماده خارج مي شود. روغن موتور بر پايه روغن پايه و ديگر افزدوني ها است.

به طور كلي روغن موتور، داراي دو وظيفه اصلي روان كاري و تميز كاري در موتور خودرو است. نوع موتور در عملكرد روغن موتور تاثير گذار است، چراكه موتور هاي خودرو هاي مختلف از نظر قدرت و سرعت توليدي با يكديگر تفاوت هايي دارند.

از طرفي در تمامي موتور ها، آلياژ هايي كه براي ساخت اجزاي موتور شامل پيستون، سيلندر، سوپاپ، ميل لنگ و … در آن ها به كار رفته است بر روي عملكرد روغن موتور تاثير مي گذارد، چراكه هر چه اين قطعات از كيفيت بهتري برخوردار باشند، روغن موتور بهتر جريان مي يابد.

معمولا كارخانه هاي توليد كننده خودرو، متناسب با فناوري ساخت خودرو و كيفيت قطعات آن، نوع روغن موتوري كه كارايي بيشتري براي آن داشته باشد را معرفي مي كنند.

كاربرد هاي روغن موتور | طرح توليد روغن موتور

كاربرد اصلي روغن موتور در موتور خودرو است كه از مهم ترين آن ها مي توان به موارد زير اشاره كرد:

  • روغن موتور باعث كاهش اصطحكاك و ساييدگي بين قطعات موتور خودرو مي گردد.
  • موتور خودرو حاصل از سوختن، برخي آلودگي ها و ذرات كوچك توليد مي كند كه روغن موتور اين آلودگي و قطعات ريز توليدي را به خود جذب مي كند و مانع از رسوب كردن آن ها مي شود، چراكه رسوب اين قطعات مي تواند باعث كثيفي و اختلال در عملكرد قطعات خودرو شود.
  • روغن موتور با حركت داخل موتور خودرو، آن را خنك مي كند و از گرم شدن موتور جلوگيري مي كند.
  • در واقع حركت روغن موتور در موتور باعث آببندي قطعات خودرو و همينطور روان شدن حركت موتور مي شود.
  • و …

انواع روغن موتور | طرح توليد روغن موتور

روغن موتور با توجه به مواد اوليه در پنج نوع توليد و مورداستفاده‌ قرار مي گيرد:

  • روغن هاي پايه معدني (مينرال) : اين روغن از نفت خام توليد مي شود و روغن موتور رايجي است. براي تمامي موتور خودرو ها از روغن هاي پايه معدني استفاده مي كنند.
  • روغن هاي پايه مصنوعي (سنتتيك) : روغن هاي پايه مصنوعي از تركيب برخي مواد مصنوعي توليد مي شود و براي اولين بار در موتور جت استفاده شده است.  روغن هاي پايه مصنوعي (سنتتيك) مي توانند متناسب با مواد شيميايي كه در تركيب آن ها به كار مي روند، انواع مختلفي داشته باشند.  از مهم ترين ويژگي هاي اين روغن مي توان به عمر بالا، كاهش مصرف روغن موتور، غير سمي بودن، تبخير شوندگي پايين، مقاومت بالا در برابر اكسيد شدن، دماي سوختن بالا و … اشاره كرد.
  • روغن هاي تركيبي از پايه معدني و مصنوعي ( نيمه سنتتيك) : روغن هاي نيمه سنتتيك مشابه به روغن مينرال اما با كيفيت بالاتري است، چراكه در دماي بالا نيز داراي عملكرد بهتري مي باشد. همين عامل باعث شده قيمت بالاتري نيز داشته باشد.
  • روغن هاي حاصل از بهينه سازي پايه معدني ( پايه نسل جديد) : اين روغن با روش توليد جديد تر مشابه روغن هاي موتور مينرال توليد مي گردد و داراي پايه نفتي است.
  • روغن هاي پايه تصفيه اي ( مونو گريد) : روغن هاي پايه تصفيه اي در توليد روغن هاي سطح پايين استتفاده مي گردد و از آنجايي كه داراي اسيد است، براي استفاده در موتور خودرو مناسب نيست.

كد آيسيك براي طرح توجيهي توليد روغن موتور | طرح توليد روغن موتور

كد گذاري روشي است كه مشخصات يك محصول شامل قطعات، مدارك و هويت آن را مشخص مي كند. مطابق سيستم بين المللي طبقه بندي استاندارد صنايع كد آيسيك روغن موتور خودرو كد 3220512434 مي باشد.

در صورتي كه روغن موتور داراي 70 درصد مواد نفتي باشد در تعرفه گمركي 27101910 و در صورتي كه داراي كم تر از 70 درصد از ماده نفتي باشد، در تعرفه گمركي 34031900 قرار مي گيرد.

ميزان توليد و مصرف روغن موتور | طرح توليد روغن موتور

مطابق آماري كه در اختيار داريم تا سال 1399، تعداد 149 واحد داراي پروانه بهره برداري جهت توليد روغن موتور بوده اند، كه سالانه 1،548،864 تن روغن موتور توليد مي كنند.

اما در ميان اين واحد هاي توليدي توليد كننده هاي برتر در اين صنعت با نام هاي ايرانول، بهران، سپاهان و پارس 80 درصد از نياز داخلي را به روعن موتور برطرف مي كنند.

با توجه به واحد هاي توليدي فعال در ايران و مواد اوليه در دسترس براي توليد روغن موتور در كشورمان، مي توان طرح توجيهي توليد روغن موتور را براي رسيدن به سود و بازدهي بالا بررسي كرد.

روش توليد روغن موتور خودرو | طرح توليد روغن موتور

همانطور كه اشاره كرديم روغن موتور خودرو بر پايه نفت خام است و از روغن پايه اي كه از نفت خام خارج مي گردد، توليد مي شود. عناصر موجود در نفت خام شامل هيدروژن و كربن است.

براي توليد روغن موتور ابتدا نفت خام را از چاه استخراج مي كنند. توسط پمپ هاي مخصوصي گازها و نمك هاي محلول در آن جداسازي مي شود و وارد پالايشگاه هاي نقت مي گردد.

در پالايشگاه هاي نفت روي نفت خام عمليات هاي مختلفي شامل تقطير و تصفيه انجام مي شود و در نهايت فرآورده هاي متنوعي نيز توليد مي گردد. فرآورده هاي توليد شده جهت توليد روغن موتور به كارخانه هاي روغن سازي ارسال مي شوند.

در كارخانه هاي روغن سازي نيز ناخالصي هاي موجود در فرآورده نفت خام گرفته مي شود و روغن پايه توليد مي گردد. براي اينكه روغن پايه تبديل به روغن موتور شود، برخي افزودني ها به آن اضافه مي گردد.

ماشين آلات مورد نياز | طرح توليد روغن موتور

در كارخانه هاي توليد كننده روغن موتور به برخي ماشين آلات و ابزار ها به شرح موارد زير نياز است:

  • مخزن زميني
  • مخازن ته نشين
  • تانك تقطير 1 و 2
  • تانك هاي اختلاط و مخازن
  • واحد پخت گريس
  • همزن ها و متعلقات
  • فيلتر پرس
  • دستگاه لجن كش
  • پمپ خلاء
  • پمپ دنده اي كنداتسور

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي روغن موتور


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرح توليد روغن موتور،
موضوع:
[ ۱ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۴:۴۱:۴۴ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

آخرين ارزيابي‌هاي آماري حاكي از آن است كه ارزش بازار تجهيزات پزشكي در سال 2019 به  456.9 ميليارد دلار رسيده است و از سال 2015 با نرخ رشد سالانه 4.4 درصد افزايش يافته است. در حال حاضر به دليل ضرورت، با رشد 6درصد در توليد اين بازار در سال 2021 مواجه هستيم و انتظار مي‌رود اين حجم بازار جهاني تا سال 2023 به 603.5 ميليارد دلار برسد و لازم به ذكر است به لحاظ اقتصاد كلان كشور ما هم به جاي واردات بايد سهم مناسبي از اين بازار را داشته باشد. در ادامه خلاصه اي طرح توجيهي توليد نوارهاي ارتوپدي سنتتيك ارائه شده است. جهت سفارش و نوشتن طرح توجيهي واحد خود  كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 منبع: طرح توجيهي توليد نوارهاي ارتوپدي سنتيك

 

 

 

طرح توجيهي توليد نوارهاي ارتوپدي سنتتيك | معرفي محصول

نوارهاي سنتتيك ارتوپدي يا گچ پلاستيكي نوارهاي ساخته شده از الياف فايبرگلاس و پلي استر آغشته شده به رزين هستند كه از آن براي گچ گيري اندام در حوزه ارتوپدي استخوان‌هاي آسيب ديده استفاده مي‌شود. امروزه استفاده از گچ Plaster و الفا براي درست كردن اين قالب‌ها به تدريج كمتر شده و جاي خود را به نوارهايي با الياف سنتتيك داده است. نوار فايبرگلاس يك ماده كامپوزيت بوده كه از الياف شيشه و رزين تشكيل شده است. الياف پلي استر مورد استفاده نيز با پلي يورتان سازگار است و محصولات توليدي نيز در عين سبكي بسيار مقاوم هستند و به همين علت جانشين مناسبي براي گچ‌هاي طبي ارتوپدي محسوب مي‌شوند. جهت بازديد از ساير طرح توجيهي صنايع شيميايي و دارويي كليك كنيد.

باند ارتوپدي فايبر گلاس

اين باند از نخ فايبر گلاس مخصوص با دستگاه‌هاي بافندگي خاص بافته مي‌شود تا ضمن سبك و محكم بودن به عنوان مواد اوليه براي توليد گچ فايبرگلاس ارتوپدي استفاده شود. براي توليد آن از دستگاه‌هاي بافندگي مدرن با عرض 5 الي 20 سانت و حتي بيشتر براساس نياز استفاده مي‌شود و قابليت اين را دارد كه از عرض تا يك ونيم برابر كش بيايد. اين محصول براق، لطيف، فرآوري شده و مستحكم است و با قابليت آغشته شدن به رزين پلي يورتان از آن مي‌توان براي توليد نوار و آتل فايبرگلاس ارتوپدي استفاده نمود.

باند ارتوپدي پلي استر

اين باند از نخ پلي استر مخصوص با دستگاه‌هاي بافندگي خاص بافته مي‌شود تا ضمن سبك و محكم بودن تطابق مناسبي را در بانداژ اندام داشته باشد. نوار ارتوپدي ساخته شده از آن داراي خاصيت آغشته پذيري مناسبي با رزين پلي اورتان اصلاح شده بوده و ظاهر نهايي مناسبي را بعد از نصب به خود مي‌گيرد. از اين باند فراوري شده در فرايند توليد نوار پلي استر و آتل پلي استر استفاده مي‌شود.

 

نوارهاي بانداژي براساس نياز حوزه پزشكي در عرض‌هاي متفاوت تهيه مي‌شود و پزشك معالج با پيچاندن اين نوارها به دور اندام يك قالب محكم و سبك را در اطراف آن ايجاد مي‌كند.

آتل يا اسپلينت

اسپلينت يا آتل در واقع يك نوع قالب آماده شده است كه از يك طرف باز مي‌باشد. براي مثال آتل ساق به صورت يك نيم استوانه در پشت ساق پا قرار مي‌گيرد و جلوي ساق آزاد است. آتل ممكن است توسط پزشك با استفاده از گچ يا فايبرگلاس براي بيمار و متناسب با اندازه اندام بيمار درست شود و يا ممكن است از آتل‌هاي پيش ساخته استفاده شود.

آتل‌هاي پيش آماده در اندازه‌هاي مختلف و از جنس مواد مختلفي ساخته مي‌شود. اين آتل‌ها را مي‌توان راحت‌تر و سريع‌تر استفاده كرد. همچنين مي‌توان آن‌ها را با باندهاي محكم كننده كه به آن متصل است، سفت ويا شل كرده ويا آن را از بدن بيمار جدا كرد.

مزيت هاي استفاده از نوار و آتل پلي استر در ارتوپدي

* نفوذپذيري هوا خوب دليل داشتن خلل و فرج جهت تنفس راحت‌تر پوست

* ترانسپرنسي عالي نسبت به اشعه ايكس

* ضد آب بودن

* سازگار با محيط زيست

* سادگي نصب

طرح توجيهي توليد نوارهاي ارتوپدي سنتتيك | معرفي كدهاي ISIC متعلق به محصولات مورد بررسي

بر اساس سيستم طبقه بندي آيسيك، عدد 24 مربوط به ساخت مواد و محصولات شيميائي و گچ ارتوپدي پليمري با كد آيسيك ده رقمي 24232019 طبقه بندي مي‌شود كدهاي آيسيك فعاليت‌هاي مرتبط طرح به شرح ذيل ارايه گرديده است.

 

     

كاربرد انواع بانداژها

بانداژها به عنوان پوشش خارجي بدن در فرآيندهاي پزشكي و بهداشتي براي كاربردهاي متفاوتي همانند مواردي ذيل طراحي مي‌شوند. 

  • محافظت پوششي از زخم ها و پانسمان‌هاي اعضاي بدن
  • بي‌تحرك سازي شكستگي‌هاي استخوان و نگهدارنده آتل و باندهاي زير گچ
  • ايجاد فشار بر روي اعضاي بدن  
  •  استفاده در فرآيندهاي ارتوپدي، نظير باندهاي نگهدارنده ها آتل و باندهاي زير گچ

لذا تامين انواع مختلف باند نوارهاي سنتتيك ارتوپدي در مراكز درماني همانند بيمارستان‌ها، درمانگاه‌ها، خانه‌هاي بهداشت و اكيپ‌هاي امداد و نجات لازم است.

طرح توجيهي توليد نوارهاي ارتوپدي سنتتيك | ويژگي‌ها و استانداردهاي محصول

سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي الزامات عمومي و اختصاصي خود را در قالب استانداردهاي تدوين شده به شرح ذيل اعلام نموده است:

تمامي اين دستورالعمل‌ها با هدف تضمين و ماندگاري و تكرارپذير بودن  توليد محصولاتي با كيفيت براي مصرف مشتريان مي‌باشد. تعدادي از استاندارهاي الزامي مرتبط با نوارهاي ارتوپدي به شرح ذيل است.

  • مداخلات پرستاري-ارتوپدي – انواع آتل گذاري – آيين كار شماره استاندارد 15284
  • تعيين زمان گيرش و مقاومت باند قالب‌گيري ارتوپدي فايبر گلاس پلي اورتان سنتزي فعال شونده با آب -روش آزمون شماره استاندارد 18149
  • ويژگي‌هاي پارچه حلقوي بافت لوله‌اي مورد مصرف در ارتوپدي شماره استاندارد 4307
  • باند گچي-ويژگي‌ها و روش‌هاي آزمون شماره استاندارد 11806

استانداردهاي ملي تدوين شده در تعيين زمان گيرش و مقاومت باند قالب‌گيري ارتوپدي فايبر گلاس پلي اورتان سنتزي فعال شونده با آب – روش آزمون 18149 inso است.

طرح توجيهي توليد نوارهاي ارتوپدي سنتتيك | كالاهاي جايگزين

در بسياري از موارد با تشخيص پزشك متخصص از نوار و گچ‌هاي ارتوپدي معمولي و ستتيك به عنوان جايگزين همديگر استفاده مي‌شود، اما به لحاظ رعايت تميزي سادگي و كيفيت كار قالب‌گيري ارتوپدي به سمت توسعه استفاده قالب‌گيري سنتتيك رزيني پيش مي‌رود.

فرايند توليد باندهاي ارتوپدي سنتتيك

نوارهاي قالب‌گيري ارتوپدي و باندهاي ارتوپدي، داراي دو نوع ساختار متفاوت براي بافت منسوج به صورت بي‌بافت و بافته شده است. لذا روش توليد و ماشين آلات مورد استفاده در فرآيند توليد پارچه براي توليد باند ارتوپدي به روش پارچه تاري دو دسته نخ متقاطع (تار و پود) طي عمليات بافندگي در دستگاه بافندگي انجام مي‌شود كه در آن نخ‌هاي كشيده طولي تار را با نخ‌هاي عرضي پود بهم بافته و توليد پارچه مي‌نمايد.

 

منسوجات بي بافت كه از شبكه تار عنكبوتي به وجود آمده‌اند و بعد از تشكيل و فرم دهي استحكام اوليه محدودي را دارند، متناسب با نوع الياف محصول؛ تكنيك و مكانيسم‌هاي مختلف پيوند استحكامي و تثبيت براي توليد محصول نياز است. انتخاب روش تلفيق صفحات پارچه به شدت به ويژگي‌هاي عملكردي مورد نياز و همچنين به نوع الياف مورد استفاده بستگي دارد. در پارچه‌هاي بدون بافت سه نوع اتصال اصلي وجود دارد.

  • پيوند حرارتي سازگار در الياف منسوجات بي بافت
  • پيوند در الياف منسوجات بي بافت 
  • پيوند شيميايي در الياف منسوجات بي بافت
  • فرايند آغشته سازي رزيني

شرح كامل فرايند توليد

در اين فرايند توليد نوار قالبگيري ارتوپدي مصنوعي با استفاده از الياف فايبرگلاس بافتني يا پلي استر، الياف در فرايند توليد با رزين پلي اورتان اصلاح شده با قابليت فعال شدن با آب آغشته مي‌گردند. در اين فرايند پارچه و نوار ساخته شده در يك جهت و يا در تمامي جهات قابليت انعطاف پيدا مي‌كند كه امكان استفاده از آن را در درمان بسيار راحت مي‌نمايد.

به گونه‌اي كه نوار با قرار گرفتن در معرض هر گونه رطوبت مي‌تواند سفت و محكم شود. زمان تنظيم شده استفاده در قالب گيري تقريباً 2 الي4 دقيقه است و زمان تحمل وزن كامل حدود 20 دقيقه طول مي‌كشد و در نهايت لبه‌ها و سطح قالب‌گيري شده صاف مي‌شود. بستر بافتني داراي كيفيت بالا، چسبندگي لايه‌هاي قوي‌، رنگ فوق العاده و متمايز و در ناحيه منحني لبه‌ها نيازي به استفاده از تاشو را ندارد.

مواد اوليه رزيني داراي كيفيت‌هاي تاييد شده جهت توليد نوارهاي قالب گيري ارتوپدي سنتتيك و آتل را مي‌توان در فرايند تحقيق و توسعه بنگاه بهبود داد. دستيابي به رزين تخصصي و نوار فايبر گلاس يا پلي استر در كنار فرايند توليد مطلوب از مهم‌ترين عناصر كليدي كيفيت محصولات هستند. محصول نهايي استحكام كششي عالي و كارايي بالايي را در قالب گيري سطوح بدن انسان به ويژه در نواحي كه برجستگي‌هاي استخواني مانند مفاصل، مچ پا و پاشنه پا را دارد. هنگام برش، الياف  فايبرگلاس ريشه شده با عمليات حرارتي منحصر به فرد كيفيت مطبوب را مي‌تواند در توليد نوار ايجاد نمود.

 

رزين پلي اورتان

رزين قالب گيري ارتوپدي داراي خواص نرم سازي و  روانكاري است كه به هنگام اجرا قالب گبري نه تنها كف نمي‌كند و چسبناك نيست؛ بلكه قابليت صاف بودن سطحي قالب را پس از سفت شدن فراهم مي‌كند. رزين مورد استفاده به صورت آب دوست طراحي و ساخته مي‌شود تا آب بتواند به عمق رزين نفوذ كند و در نتيجه امكان استحكام فشاري و چسبندگي فوق العاده بالايي را مابين لايه‌هاي نوار فراهم مي‌نمايد. رزين تثبيت كننده، كيفيت پايداري فوق العاده‌اي را در بافت باند مي‌تواند ايجاد نمايد و در زمان مصرف نيز ضمن سهولت كاربرد، بوي نامطبوع شيميايي را نبايد داشته باشد و حتي با سوزاندن نيز نبايد از خود ديوكسين توليد نمايد. سيستم اختلاط پلي يورتان همراه با بخش رطوبت زدايي و بخش قالب گيري آتل براساس مواد ورودي زنجيره تامين يك مجموعه كامل صنعتي را شكل مي‌دهد.

وينيل استات-اتيلن

چسب آب، يك كوپليمر وينيل استات-اتيلن (VAE) اصلاح شده ويژه براي ارائه چسبندگي عالي به طيف گسترده‌اي از بسترهاي سخت چسبنده است، امولسيون از پلي (وينيل الكل) تثبيت شده براي مديريت رطوبت مناسب، سرعت گيرش و خواص مكانيكي عالي بكارگرفته مي‌شود.

از اين چسب‌ها مي‌توان براي توليد چسب‌هايي بدون نياز به نرم كننده استفاده كرد كه ضمن انعطاف پذيري و مقاومت در برابر ماندگاري زماني چسبندگي دائمي را ايجاد مي‌كند. چسب آب در دماهاي بالا استحكام چسبندگي بهتري را نشان مي‌دهد و هنگامي كه به صورت پلاستيكي درمي‌آيد، مقاومت حرارتي كمتر از ساير كوپليمرهاي VAE  را نشان مي‌دهد. خاصيت جريان عالي و سرعت گيرش بسيار بالاي چسب باآب، آن را به عنوان يك امولسيون هم اختلاط براي پلي يورتان‌ها يا ساير پليمرها در انواع كاربردهاي ماشيني با سرعت متوسط ​​تا بالا ايده آل مي‌كند.

طرح توجيهي توليد نوارهاي ارتوپدي سنتتيك | ماشين آلات و تجهيزات اصلي خط توليد

ماشين آلات در دو بخش توليد نوارهاي سنتتيك ارتوپدي و توليد آتل‌هاي آماده استفاده مي‌باشد.

دستگاه بافندگي

اين دستگاه براساس تكنولوژي تار وپودي باند پارچه مورد نياز محصول را تامين مي‌نمايد. در بخش استفاده از پارچه نبافته بدبهي است بنگاه از محصولات آماده شده در زنجيره تامين استفاده خواهد نمود.

دستگاه قالب گيري سنتتيك آتل 

دستگاه با قابليت به كارگيري انواع نوار براي توليد آتل‌هاي سنتتيك آماده استفاده مي‌شود و امكان فيدر نوارهاي الياف شيشه و پلي استر آغشته شده به رزين‌هاي آب دوست اصلاح شده‌اي همانند پلي يورتان متناسب در قالب و شكل‌هاي تكرار شونده را دارد.

 

دستگاه خشك كن اتاقكي 

محصولات توليدي پس از فرايند آغشته سازي و لايه گذاري آتل‌هايي كه در اشكال و سايزهاي استاندارد ساخته مي‌شود، بايد در اتاقك حرارتي تميز تحت شرايط ترموديناميكي برنامه ريزي شده خشك شوند؛ لذا اتاقك‌هاي خشك كن صنعتي قابليت برنامه ريزي حرارتي زمانبندي شده را دارند.

دستگاه توليد نواري هاي سنتتيك ارتوپدي

دستگاه توليد نوار سنتتيك ارتوپدي الياف شيشه/ پلي استر و با ظرفيت حداكثر توليد 200 رول در ساعت با سايزهاي (2 اينچ/3 اينچ/4 اينچ/5 اينچ/6 اينچ) و طول 3.6 متر به صورت بسته بندي شده در كيسه‌اي آلومينيومي قابليت كار با برق شبكه برق -AC220  ولت و دامنه فركانس 50 الي 60Hz، و توان مصرفي kwh 10 وظيفه آغشته سازي نوار را به رزين تخصصي برعهده دارد. سيستم پنوماتيك اين دستگاه قادر است هواي فشرده مورد نياز فيدر رزين به نوار را كنترل نمايد.

 

دستگاه بسته بندي

اين دستگاه بسته بندي نوارهاي توليد شده سنتتيك را در داخل كيسه‌هاي آلومينيومي سيلد شده بر عهده دارد و قادر است با استفاده از انواع فيلم ترموفرمينگ نيز كار كند. كنترل دما دستگاه به صورت خودكار انجام مي‌گيرد، دستگاه بسته بندي با استاندارد پزشكي و درجه اتوماتيك قابل تنظيم داراي نيروي محركه الكتريكي است.

طرح توجيهي توليد نوارهاي ارتوپدي سنتتيك | بررسي بازار و رقبا

كشورهاي آسياي جنوب شرقي و چين ازجمله كشورهايي هستند كه انواع نوار ارتوپدي سنتتيك را به ايران صادر مي‌كنند. در حال حاضر در كشور 20 واحد توليد نوارهاي ارتوپدي با پروانه بهره برداري فعال هستند و 81 جواز تاسيس ديگر نيز در اين زمينه صادر شده است.

 

سرمايه گذاري مورد نياز در طرح نوارهاي ارتوپدي سنتتيك

بديهي است سرمايه گذاري با توجه به موقعيت طرح، ظرفيت، قيمت‌ها و زمان تهيه طرح متفاوت مي‌باشد. بر اساس مطالعات انجام شده احداث توليد در سال جاري ارزش ماشين آلات خارجي اين محصولات حدود 200هزار دلار اعلام شده است. نرخ بازدهي داخلي طرح تهيه شده براساس ويژگي‌هاي سرمايه گذاري پروژه 34درصد بوده و ظرف سه سال بعداز به توليد رسيدن برگشت سرمايه خواهيد داشت. 

نتيجه مطالعات مالي و اقتصادي

تحقيقات بازار و برآوردهاي مالي فني و اقتصادي تهيه شده طرح در سال 1400 و تحليل شاخص‌هاي مالي و اقتصادي طرح با محاسبات مالي كه از نرم‌افزار Comfar III Expert مشخص شد؛ وضعيت قابل قبولي را به لحاظ مالي براي توليد و بسته بندي نوارهاي ارتوپدي سنتتيك نشان مي‌دهد.

جهت اخذ مجوزهاي توليد اين محصول و تامين زير ساخت براساس پلان‌هاي مهندسي توليد استاندارد و صادرات محور مي‌توانيد در تمامي مراحل انجام كار از زمان بررسي ايده تا پياده سازي و زمان بهره برداري از مشاوران و كارشناسان خبره و با تجربه كاردوك كمك بگيريد.

براي بازديد از نمونه كارهاي كارشناسان كاردوك در زمينه طرح توجيهي صنعتي كليك كنيد.

خدمات قابل ارايه كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي توليد كننده

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • تامين نيروي انساني نصب و راه اندازي ماشين آلات و تاسيات عمومي طرح توليد
  • مشاوره فرمولاسيون مواد اوليه
  • مشاوره اصلاح تكنواوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي توليد نوارهاي ارتوپدي سنتيك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۲۱:۲۴ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

آدرس اداره صنايع و معادن استان يزد چيست؟ بسياري از كسب و كارها و صاحبان مشاغل براي دريافت خدمات مربوطه، بايد به اداره صنايع معادن مراجعه كنند. اما قبل از مراجعه بايد بدانيد كه بسياري از اين خدمات به صورت اينترنتي از طريق سامانه بهين ياب ارائه مي‌شود. كارشناسان كاردوك به شما براي دريافت خدمات هر چه بهتر راهنمايي لازم را ارائه مي‌دهند.

براي دريافت خدمات از كارشناسان با تجربه كاردوك مي‌توانيد از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: صنايع و معادن استان يزد

 

 

 

آدرس اداره صنايع و معادن و تجارت استان يزد

آدرس و اطلاعات مهم در مورد صنعت، معدن و تجارت استان يزد به شرح زير مي‌باشد:

 
يزد-بلوار دانشجو،سازمان صنعت معدن و تجارت ساختمان شهيد پارسائيان
 
 
يزد-بلوار 17 شهريور،سازمان صنعت معدن و تجارت ساختمان شهيد طاقه باف
 
 
شماره تماس ساختمان اصلي:
۰۳۵۳۶۲۴۸۰۵۱-۴
۰۳۵۳۶۲۳۱۰۸۵
 
 
آدرس ايميل: info@mimtyazd.gov.ir
 
آدرس وب سايت:  yzd.mimt.gov.ir
 
ساعات كاري : از شنبه تا چهارشنبه از ساعت هفت و نيم تا دو نيم (7:45 تا 14:15) و پنجشنبه ها از ساعت (7:45 تا 13:15)

خدمات صنايع معادن استان يزد

تمام كساني كه با حوزه صنعت، معدن و تجارت درگير هستند مي‌دانند كه اين سازمان خدمات بسياري از گرفتن وام تا ارائه جواز را انجام مي‌دهد. مهم‌ترين خدمات صنعت و معدن عبارتند از؛

بررسي و ارائه جواز و پروانه براي طرح‌هاي صنعتي

ارائه واحدي با امكانات صنعتي در شهرك‌هاي صنعتي

ارائه وام براي طرح‌هايي با توجيه اقتصادي

ارائه سهميه مواد اوليه

اعلام آمارهاي واحدهاي توليدي و صنعتي

و….

خدمات الكترونيكي صنايع معادن

سازمان صنايع، معادن و تجارت (صمت) با توجه به پيشرفت تكنولوژي همانند ساير حوزه‌ها بسياري از خدمات خود را به صورت آنلاين و از طريق اينترنت ارائه مي‌دهد. بهين ياب يكي از جامع‌ترين سامانه هاي مربوطه به صنايع، معادن و تجارت كشوري است.

خدمات قابل ارائه كاردوك

شركت كاردوك به صاحبان مشاغل و كارآفرينان در تمامي مراحل انجام پروژه خدمات ارائه مي‌دهد. شما مي‌توانيد در زمينه‌هاي زير با كارشناسان تماس گرفته و راهنمايي لازم را دريافت كنيد.

مشاوره كسب و كار

اصلاح طرح توجيهي و نوشتن طرح توجيهي

انجام تمام امور مربوط به سامانه بهين ياب

عيب يابي پروژه

مكان يابي و اجراي پروژه

دريافت جواز تاسيس صنعتي و پروانه بهره برداري

تامين مالي و دريافت وام

تامين تجهيزات و معرفي دستگاه هاي مناسب

براي دريافت خدمات از كارشناسان با تجربه كاردوك مي‌توانيد از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: صنايع و معادن استان يزد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: صنايع و معادن استان يزد،
موضوع:
[ ۲۹ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۵۶:۰۳ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

طرح توجيهي راه اندازي كشتارگاه صنعتي طيور براي راه اندازي يك مجموعه اقتصادي در جهت توليد گوشت طيور مي باشد. معمولا كشتارگاه هاي صنعتي طيور به گونه اي راه اندازي مي شوند كه صفر تا صد توليد گوشت طيور شامل ذبح تا انجام برخي فرآيند ها بر روي گوشت، در يك مجموعه انجام شود.  كشتارگاه هاي صنعتي طيور در كشورمان تازه تاسيس هستند و نياز به كسب اطلاعات بيشتري براي شروع دارند. در ادامه اين مقاله اطلاعات كاملي از طرح كشتارگاه صنعتي طيور ارائه كرده ايم.

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد. 

منبع: طرح كشتارگاه صنعتي طيور

 

 

 

معرفي محصول | طرح كشتارگاه صنعتي طيور

در سال هاي گذشته براي تهيه و توليد گوشت طيور، يك مكان متمركزي وجود نداشت. ارائه و فروش گوشت طيور به افراد مختلف به اين صورت انجام شد كه هر گوشت فروشي و قصاب دام و طيور را در مكان خود ذبح مي كرد و پس از پاك كردن در اختيار افراد ديگر قرار مي داد. اين روش ضمن اينكه كاري زمانبر بود، از نظر رعايت مسائل بهداشتي نيز مشكل داشت.

به همين دليل در ابتدا با برنامه ريزي دولت و كمك شهرداري، مكان هايي بهداشتي براي ذبح طيور و ارائه آن به مشتريان در نظر گرفته شد و پس از مدتي به بخش هاي خصوصي تحت نظر سازمان بازرسي گوشت واگذار گرديد كه در اين حالت نيز دولت كنترلي بر كشتارگاه ها نداشت.

تمامي اين دلايل در كنار رشد جمعيت و شهر ها باعث شد براي توليد گوشت سفيد طيور و مواد غذايي پروتئيني، كشتارگاه هاي صنعتي طيور راه اندازي شوند. كنترل و بازرسي در اين كشتارگاه ها توسط  دامپزشكان و بازرسان مربوطه انجام مي شود.

اداره كشتارگاه هاي صنعتي طيور تعاوني بر عهده شركتي مي باشد كه شركت هاي تعاوني تعيين كرده اند. در هر بازه زماني، در آمد هاي  حاصله محاسبه شده و با كسر مخارج و هزينه هاي مربوط به نوسازي تجهيزات، به حساب شركت هاي تعاوني واريز مي شود.

اهداف احداث كشتارگاه صنعتي طيور | طرح كشتارگاه صنعتي طيور

از مهم ترين اهداف احداث كشتار گاه صنعتي طيور به عنوان يك مجموعه صنعتي كه با بهره دهي كامل، مي توان به موارد زير اشاره كرد:

  • تأمين گوشت سفيد طيور به صورت بهداشتي و البته با رعايت موازين اسلامي
  • ايجاد كشتارگاه ها در مناطق دامخيز به منظور جلوگيري از خسارت هاي ناشي از حمل دام زنده
  • اشتغال زايي
  • گسترش صنايع مرتبط نظير دامداري، دامپروري، توليد علوفه و …
  • بالا بردن ظرفيت توليد گوشت طيور
  • تبديل ضايعات طيور شامل خون، چربي و… به فرآورده هاي قابل مصرف
  • كاهش آلودگي محيط زيست
  • نگهداري گوشت با استفاده از تجهيزات بسته بندي و امكانات سردخانه اي
  • تكميل زنجيره توليد گوشت و رسيدن به خود كفايي
  • كشتار متمركزدر جهت كسب آمار دقيق جهت برنامه ريزي هاي آتي

ارزش غذايي گوشت مرغ | طرح كشتارگاه صنعتي طيور

از مهم ترين منابع غذايي حاوي پروتئين براي انسان، گوشت مرغ مي باشد. از آنجايي كه ميزان پروتئين موجود در گوشت مرغ از ديگر گوشت ها بيشتر است و همينطور احتمال انتقال بيماري از اين مرغ ها به انسان بسيار كم تر مي باشد، جزو مواد غذايي پر مصرف در كشورمان مي باشد. به طور كلي گوشت مرغ به دليل داشتن پروتئين بالا باعث سلامت استخوان ها، جلوگيري از پوكي استخوان و … مي شود. ضمن اينكه داراي انواع ويتامين ها و مواد معدني نيز هست.

لازم به ذكر است اگر گوشت مرغ در مرحله آماده سازي آلوده شود، مي تواند موجب انتقال بيماري هاي سالمنلوزيس  به انسان شود. بنابراين رعايت بهداشت در مراحل مختلف شامل سر بريدن، پر كني و … بسيار حائز اهميت است تا گوشت سالم و بدون آلودگي به دست مصرف كننده برسد.

معرفي كد آيسيك مرتبط با صنعت كشتارگاه صنعتي طيور | طرح كشتارگاه صنعتي طيور

در اين قسمت كد آيسيك مرتبط با محصولات غذايي توليد شده در كشتارگاه صنعتي طيور را ارائه كرده ايم.

  •  كد آيسيك كشتارگاه مرغ : كد  511412457
  •  كد آيسيك دل و جگر و سنگدان حاصل از كشتارگاه طيور ( خوراك انسان ) : كد  1511512423
  •  كد آيسيك پاي مرغ حاصل از كشتارگاه طيور( خوراك انسان ) : كد 1511512421
  •  كد آيسيك توليد پودر گوشت طيور حاصل از كشتارگاه طيور ( خوراك انسان ) : كد 1511512422
  •  كد آيسيك پودر پر مرغ و ديگر پرندگان حاصل از كشتارگاه طيور( خوراك حيوان ) : كد 1511512434
  •  كد آيسيك چربي صنعتي حاصل از ضايعات كشتارگاه طيور: كد 1511512449
  •  كد آيسيك گوشت مرغ تازه بسته بندي شده : كد 1511412483
  •  كد آيسيك گوشت مرغ منجمد بسته بندي شده : كد 1511412484

كدهاي زير نيز شامل كشتارگاه صنعتي طيور مي شوند :

  •  كد آيسيك كشتارگاه مرغ  : كد 1511412458
  •  كد آيسيك كشتارگاه بوقلمون : كد 1511412458
  •  كد آيسيك كشتارگاه شترمرغ :كد 1511412459
  •  كد آيسيك كشتارگاه بلدرچين : كد 1511412496

محصولات و خدمات كشتارگاه طيور | طرح كشتارگاه صنعتي طيور

محصولاتي كه علاوه بر مرغ در كشتارگاه طيور توليد و به مشتريان عرضه مي شود، شامل موارد زير است:

  • مرغ كامل آماده طبخ
  • ران كامل با پوست و  ران كامل بدون پوست
  • مغز ران با پوست و مغز ران بدون پوست
  • ساق ران با پوست و ساق ران بدون پوست
  • سينه بدون بال و گردن وكتف
  • جوجه كباب با استخوان ساده و زعفراني
  • جوجه كباب بدون استخوان ساده و زعفراني
  • شنيسل با كتف و شنيسل بدون كتف
  • كتف ساده، زعفراني و سوخاري
  • فيله ساده و فيله سوخاري
  • گردن با پوست و  گردن بدون پوست
  • بال ساده، زعفراني و سوخاري
  • پاي مرغ
  • جگر
  • سنگدان
  • دل
  • پودر گوشت

بخش‌هاي مختلف كشتارگاه صنعتي طيور | طرح كشتارگاه صنعتي طيور

كشتارگاه هاي صنعتي طيور شامل بخش هاي مختلفي است كه در ادامه به آن ها اشاره كرده ايم.

  • خط  كامل كشتار مرغ
  • بسته بندي و قطعه بندي
  • سردخانه
  • كارخانه تبديل ضايعات ( تهيه پودر گوشت )
  • تصفيه فاضلاب

واحدهاي مختلف كشتارگاه مرغ نيز شامل بخش هاي متفاوتي كه به شرح موارد زير مي باشد:

  • سكوي پذيرش مرغ زنده
  • سالن پذيرش
  • خط كشتار
  • سالن كشتار
  • تخليه شكم
  • شستشوي مرغ
  • چيلر آبي (خنك كننده)
  • خط آب چكان
  • آب چكان (اتاق سرد)
  • بسته بندي و قطعه بندي مرغ
  • واحد تونل انجماد به ظرفيت
  • واحد نگهداري (سردخانه)

ويژگي هاي لاشه مرغ خوب | طرح كشتارگاه صنعتي طيور

لاشه مرغ تازه بايد در تمامي اجزا، ويژگي هاي مورد قبولي داشته باشد تا بتوان آن را به عنوان يك ماده غذايي سالم مصرف كرد. از مهم ترين ويژگي هاي لاشه مرغ تازه مي توان به موارد زير اشاره كرد:

  • پوست بدن : به رنگ سفيد مايل به زرد كمرنگ يا كهربائي، كشيده شده به صورت يكنواخت بر روي مرغ، بدون پارگي، تورم، خونمردگي، تغيير رنگ، خراش و كاملاً تميز و عاري از پر و بدون ذرات خارجي و هرگونه آلودگي
  • ماهيچه‌ هاي اسكلتي : به رنگ سفيد مايل به صورتي، بدون تغيير رنگ، خونمردگي و آثار تور، سفت و داراي قوام طبيعي
  • چربي‌ها : به رنگ زرد روشن، بدون بوي غيرطبيعي
  • استخوان‌هاي اسكلتي بدن : بدون شكستگي و يا انحناي غيرطبيعي و غيرعادي
  • بو: بدون بوي غيرطبيعي همچون بوي ترشيدگي، تعفن يا گنديدگي

لاشه مرغ منجمد علاوه بر ويژگي هاي لاشه مرغ تازه، بايد داراي ويژگي هاي زير نيز باشد:

  • به‌ صورت كاملاً منجمد
  • عضلات سخت و داراي قوام طبيعي پس از انجماد جدايي
  • بدون آثارو نشانه‌ هاي سوختگي ناشي از انجماد
  • بدون علائم كپك‌ زدگي
  • نداشتن آب يا خونابه در بسته بندي مرغ منجمد
  • داراي نشانه‌ گذاري مربوط برابر ضوابط

فرآيند توليد گوشت مرغ در كشتارگاه هاي صنعتي | طرح كشتارگاه صنعتي طيور

فرآيند توليد گوشت مرغ در كشتارگاه هاي صنعتي طيور در چندين مرحله انجام مي شود كه در ادامه آن ها را توضيح داده ايم.

مرحله اول: تخليه مرغف

در اين مرحله مرغ توسط كاميون و يا وانت هايي كه داراي قفسه هاي مخصوص حمل مرغ زنده است، وارد كشتارگاه صنعتي طيور مي شود. پس از انتقال مرغ ها به سالن، يكي يكي از پا از قلاب هايي آويزان مي شوند.

مرحله دوم : شوك

مرغ هاي آويزان از پا به نوار نقاله هوايي براي آرام شدن وارد دستگاه شوك الكتريكي مي شوند. شوك اكلتريكي با وارد شدن مرغ به دستگاهي كه داراي واني از فايبرگلاس با آب حاوي الكتريسيته ضعيف است براي 10 تا 15 ثانيه انجام مي شود.

مرحله سوم : ذبح مرغ

مرغ ها پس از شوك الكتريكي به روش اسلامي ذبح مي شوند. به دليل آويزان بودن مرغ ها، خون از بدن مرغ سريعا خالي مي شود.

مرحله چهارم :  اسكالدر يا پر خيس كن

شستشوي اوليه مرغ ها توسط اين دستگاه انجام مي شود. در اين مرحله پرهاي مرغ ها آماده جداسازي مي گردد. بقاياي خون از بدن مرغ ها خارج مي شوند و شسته و تميز مي گردند. براي اينكه پرها به راحتي جدا شود تا دماي  55 تا 60 درجه سانتيگراد نيز گرم مي شوند.

مرحله پنجم :  قسمت پر كن

مرغ ها براي جداسازي پرها توسط خط نقاله هوايي وارد دستگاه مي شوند و پر آن ها بدون هيچ آسيبي به مرغ ها، جدا مي شود.

مرحله ششم : قسمت كله كش

سر مرغ در اين مرحله جدا مي گردد.

مرحله هفتم : قسمت پا انداز

پاي مرغ ها در اين مرحله از قلاب خارج مي شود.

مرحله هشتم : قسمت پابر

در مرحله هشتم، مرغ ها بر روي يك ديسك آلومينيومي هدايت مي شوند و پس از خم شدن پا از مفصل، با تيغ ثابت برش داده مي شوند و در نهايت توسط تيغ متحرك از مفصل جدا مي شوند.

مرحله نهم : قسمت مقعد بر

قسمت مقعد مرغ توسط ماشين ركتوم بريده مي شود تا هيچ گونه آلودگي وارد شكم مرغ نشود. در اين مرحله يه كمك سيستم نگهدارنده پاي مرغ و همينطور سيستم نگهدارنده دم مرغ، مقعد تا جناح سينه مرغ نيز پاره و باز مي شود. در اين مرحله نيز برش ها به گونه اي انجام مي شود كه پارگي روده موجب آلودگي مرغ نشود. تيغ ها پس از هر بار استفاده، به طور اتوماتيك شسته مي شوند.

مرحله دهم : قسمت تخليه اتوماتيك شكم مرغ

در اين مرحله شكم مرغ تخليه مي شود به طوري كه قاشق تخليه شكم از جلوي سينه وارد شكم مرغ مي شود و با يك حركت تمامي شكم مرغ را خالي مي كند. تمامي قاشق ها بعد از هراستفاده به صورت اتوماتيك شسته مي شوند.

مرحله يازدهم : جداسازي

پس از اينكه شكم مرغ را تخليه مي كنند، بايد قسمت هاي مختلف آن را از يكديگر جدا كنند. در اين مرحله قسمت هاي خوراكي مرغ مثل دل و جگر و سنگدان تميز و شسته مي شوند و وارد نوار نقاله و ميز مربوطه مي گردند. ديگر قسمت هاي غير خوراكي مرغ نيز از طريق كانالي براي دپوي زير زميني انتقال مي بابد تا به خوراك دام تبديل شود.

مرحله دوازدهم : قسمت چيلر حلزوني

مرغ ها وارد چيلر حلزوني مي شوند تا ضمن شستشو با پودر يخ نيز به درجه حرارت 4 درجه سانتي گراد برسند.

مرحله سيزدهم : بسته بندي

در نهايت مرغ ها بايد بسته بندي شوند و براي عرضه به مشتري آماده گردند. براي اينكار ابتدا آب هاي اضافي مرغ حاصل از مرحله شست و شو را از آن خارج مي كنند. بسته بندي هاي دل و جگر را نيز درون مرغ ها قرار مي دهند و در نهايت در كيسه هايي از جنس نايلون قرار داده مي شود و پس از تخليه هوا، پلمپ مي گردد. مرغ ها پس از بسته بندي در سرد خانه نگهداري مي شوند.

ماشين آلات و ابزار مناسب | طرح كشتارگاه صنعتي طيور

براي كشتالرگاه صنعتي شيور در هر بخشي از كشتار، به برخي ماشين آلات و ابزار مناسب نياز است كه در ادامه به تمامي آن ها اشاره كرده ايم.

خط اصلي كشتار در كشتارگاه مرغ

  • ريل اصلي خط كشتار
  • ترولي و زنجير
  • قلاب و رابط
  • واحد قطعه ­بندي
  • دستگاه سورتينگ
  • دستگاه قطعه بندي
  • دستگاه استرژ
  • ليبل زني
  • و …

تجهيزات ذبح و پركني كشتارگاه مرغ

  • ريل حمل قفس
  • قفس شور
  • شوكر
  • حوض جمع آوري خون
  • شمارشگر
  • اسكالدر
  • پركن
  • كله كش
  • پرنده شوي
  • پا بر
  • پيلر
  • پا انداز
  • قلاب شور
  • و …

تجهيزات واحد تبديل ضايعات كشتارگاه مرغ

  • سپريتور
  • ديگ پخت
  • پركوليتور
  • آسياب پودر گوشت
  • ايستگاه توزين و دوخت
  • كندانسور و بوگير و بوسوز
  • كانواير
  • صفحه خشك كن
  • پمپ انتقال ضايعات
  • و ….

خط چيلينگ روم كشتارگاه مرغ شامل:

  • ريل اصلي خط چيلينگ روم
  • ترولي و زنجير
  • قلاب
  • مرغ انداز
  • و….

تجهيزات واحد فرآوري (عمل آوري) و بسته­ بندي مواد پروتئيني (گوشت سفيد) شامل:

  • خط ريل حمل لاشه
  • چنگك مخصوص لاشه
  • ميز مخصوص برش
  • نوار تقاله مخصوص انتقال قطعات گوشت و استخوان
  • چرخ گوشت در سايزهاي مختلف
  • راك هاي حمل گوشت
  • و …

ساير تجهيزات موردنياز كشتارگاه مرغ

  • تسمه نقاله جداسازي دل و جگر و سنگدان
  • دستگاه سنگدان پاك كن
  • دستگاه پوست­گير سنگدان
  • چيلر مخصوص دل و جگر و سنگدان
  • ميزهاي مخصوص جداسازي و بسته ­بندي دل و جگر و سنگدان
  • پوست گير پاي مرغ
  • دستگاه برش ساق پاي مرغ
  • دستگاه ناخن زن و …

تجهيزات واحد فرآوري (عمل آوري) پاي مرغ كشتارگاه مرغ | طرح كشتارگاه صنعتي طيور

  • دستگاه شستشو
  • وان آب گرم
  • پوست­گير پا مرغ
  • دستگاه برش ساق
  • فينيشر
  • سورتينگ
  • بسته ­بندي
  • كارتن زني
  • شيرينگ پك
  • راك­ هاي حمل پا مرغ به تونل انجماد
  • و …

واحد بسته بندي در كشتارگاه مرغ | طرح كشتارگاه صنعتي طيور

  • ميز مخصوص بسته بندي
  • قيف پركني مرغ
  • كليپ زن
  • شيرينگ پك
  • راك­هاي حمل مرغ بسته بندي شده به تونل انجماد و …

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح كشتارگاه صنعتي طيور


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۵۴:۲۴ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

آيا به دنبال طرح توجيهي توليد انواع لامپ و چراغ ال اي دي (LED) هستيد؟ توليد انواع لامپ و چراغ LED  در كشور از مزيت اقتصادي مناسبي برخوردار بوده و سودآوري قابل توجهي دارد. با توليد اين محصول مي‌توانيد زمينه اشتغال 40 نفر را فراهم كرده و در يك فرايند زماني از محل ستادهاي پروژه و متناسب با وضعيت بازار طرح توسعه متعددي را اجرا نماييد. نوشتن طرح نياز به مهارت و دانش مربوط به صنايع را به صورت عملي دارد. مركز كاردوك با ارائه انواع خدمات كسب و كار تضمين كننده تمامي محصولاتش نيز است. در ادامه خلاصه‌ي يكي از طرح‌هاي توجيهي توليد لامپ را آورده‌ايم. براي اطلاع از اصول كلي طرح توجيهي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره از كارشناسان مركز كاردوك جهت شروع كار و بهره برداري از خلاقيت هودتان مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع : طرح توليد لامپ 

 

 

 

طرح توجيهي توليد لامپ ال اي دي | معرفي محصول

لامپ ها و چراغ‌هاي روشنايي LED  از انرژي بسيار كمي براي توليد نور در رنگ‌هاي مختلف استفاده مي‌كنند؛ به طوري كه مصرف برق آن‌ها ده درصد لامپ‌هاي معمولي با تقريبا طول عمر بالا تا ۵۰۰۰۰ ساعت و نوردهي بسيار زياد مي‌باشند.

واژه LED مخفف كلمات Light Emitting Diode به معناي ديود ساطع كننده نور است. ديودهاي ساطع‌كننده نور زير گروه نيمه رساناها به شمار مي آيند. خاصيتي كه LED ها را از ساير نيمه هادي‌ها متمايز مي‌سازد؛ اين است كه با گذر جريان از آنها انرژي بر اثر مقاومت به صورت نور ساطع مي شود. به طور كلي لامپ‌هاي ديودهاي نوري از پنج بخش اصلي  LED، عدسي يا لنز، مجموعه قاب و هيت سينك، بردهايي مدار چاپي و منبع تغذيه تشكيل شده است. بطور معمول ولتاژ ورودي آن‌ها بين 111 تا 311 است و اشعه ماوراء بنفش و مادون قرمز توليد نمي‌كنند. در حال حاضر اين لامپ‌ها با توان‌هاي 1،3،5،11،28،31،51،61 و 111 وات و بيشتر نيز توليد مي‌شوند. براي سفارش و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

طرح توجيهي توليد لامپ ال اي دي | ويژگي‌ ها

مصرف كم انرژي

در شرايطي كه ايجاد نيروگاه‌هاي توليد برق بسيار پرهزينه و زمان‌بر است و پيك مصرفي فعلي كشور به بيش از ۵۲ هزار و ۶۰۰ مگاوات رسيده، مشتركان برق كشور بايد با كاهش مصرف خود امكان جلوگيري از قطعي برق را فراهم نمايند. يكي از راه‌هاي كاهش مصرف، جايگزيني لامپ‌هاي LED به جاي ساير لامپ‌هاي رشته اي، بخار جيوه و بخار سديم و CFL است.

لامپ‌هاي ال اي دي امكان توليد روشنايي مورد نياز و مطلوب را با تنظيم شدت و زاويه تابش نور با صرف انرژي بسيار كمتر فراهم مي‌كند. اين لامپ‌ها هم قابليت تغذيه با جريان مستقيم و هم جريان متناوب الكتريكي را با مصرف كم دارند. همچنين از منابع انرژي خورشيدي يا باتري نيز مي‌توان جهت تامين انرژي خود استفاده كنند. در جدول زير ميزان مصرف انرژي الكتريكي لامپ‌هاي مختلف بر حسب شاخص روشنايي لومن (ميزان نوردهي يكنواحت منبع روشنايي) مقايسه شده است.

              ميزان نور خروجي(لومن)

 

نوع لامپ

LM 350 500 LM 700 LM 900 LM
رشته اي 30وات 40 60 80
كم مصرف CFL 7وات 9 14 18
LED  نوري 5/3وات 5/5 5/7 10

طول عمربالا

چون ديودهاي نوري گرماي زيادي توليد نمي‌كنند داراي مزيت هاي مهمي چون اتلاف انرژي بسيار اندك، بازده انرژي بسيار بالا، استقامت بيشتر و طول عمر زياد هستند. اين لامپ‌ها طول عمري بين ۵۰ تا ۶۰ هزار ساعت دارند. همچنين كيفيت نور خروجي نسبت به ساير انواع لامپ‌ها در سطح بالاتري قرار مي‌گيرد.

نوع لامپ عمرمفيد(ساعت)
رشته اي 1000
كم مصرف CFL 10000
LED  نوري 50000

زمان واكنش بهتر   Response Time

لامپ‌هاي ال اي دي به محض دريافت ولتاژ برق روشن مي‌شوند (كمتر از 20ميكرو ثانيه)، ولي لامپ‌هاي متال هاليدي زماني بالغ بر 5 دقيقه لازم دارند تا به حداكثر نوردهي خود برسند. يعني لامپ‌هاي ال اي دي پانزده بسيار سريع‌تر روشن مي‌شوند. لامپ‌هاي متال هاليد را اگر به مدت بيش از 5 دقيقه روشن بگذاريد گرم شده و بعد از 5 دقيقه اگر لامپ را خاموش كنيد ديگر فوراً روشن نمي شوند و سنسور داخل لامپ اجازه روشن شدن مجدد لامپ را تا زمان سرد شدن نمي‌دهد.

بهداشتي بودن

لامپ‌هاي LED فاقد اشعه‌هاي مضر ماوراء بنفش و ماوراء قرمز لامپ هاي فلورسنت و كم مصرف هستند. با توجه به پاك و سالم بودن نور لامپ‌هاي ال اي دي، اين گونه لامپ‌ها با لامپ‌هاي مضر فلورسنت و كم مصرف (داراي جداره حباب آغشته به جيوه) جايگزين شده اند.

كالاهاي جايگزين انواع لامپ وچراغ LED

لامپ‌هاي رشته‌اي، لامپ‌هاي فلورسنت جيوه‌اي و كم مصرف، لامپ‌هاي گازي بخار سديم، مهتابي‌ها، لامپ‌‌هاي متال هاليد، لامپ‌هاي با نور سفيد و معمولي را مي‌توان كالاي جايگزين لامپ‌هاي ديودهاي نوري فرض نمود. اما با توجه به مزيت لامپ‌هاي ديود نوري به لحاظ طول عمر، مصرف كم انرژي، روشنايي بيشتر و باكيفيت‌تر،  جايگزين خوبي براي ساير محصولات رقيب از نظر تكنولوژي و اقتصادي است. براي بازديد از ساير طرح توجيهي صنايع برق و الكترونيك كليك كنيد.

طرح توجيهي توليد لامپ ال اي دي | موارد كاربرد

موارد كاربرد اين لامپ‎ها عبارتند از :

  • استفاده براي تامين روشنايي محيط هاي بسته، مسكوني و اداري (سقف، دكوراسيون منزل، كابينت آشپزخانه ،اتاق ها و راهرو) و نور پردازي و تزئين محيط هاي داخلي همانند قفسه كتابخانه ها، ويترين مغازه‌ها، موزه ها
  • استفاده برا تامين روشنايي محيط‌هاي عمومي و معابر شهري، پاركينگ‌ها، در قالب چراغ هاي خياباني و پروژكتورها در روشنايي محيط‌هاي عمومي، خيابان‌ها، نورپردازي و تزئين محيط خارجي همانند نماي ساختمان‌ها، آب نماها، پايه پل‌ها، بناهاي تاريخي، پارك‌ها

تنوع اندازه، شكل ظاهري و رنگ لامپ‌هاي LED مصرف آن را در اين زمينه‌ها دو چندان كرده است. طراحي آن‌ها شبيه لامپ‌هاي معمولي بوده تا امكان جايگزيني آسان براي مصرف كننده وجود داشته باشد.

دانش فني پروژه و روش توليد محصول

عمده فرآيند توليد لامپ LED، در خط  مونتاژ قطعات متشكل لامپ شكل مي‌گيرد. قطعات با كيفيت و كنترل شده مورد نياز توليد لامپ به صورت آماده در فرآيند مونتاژ  ال اي دي به كار گرفته مي‌شود تجهيزات خط توليد عبارتند از:

  1. خط مونتاژ كليه قطعات لامپ به همراه سيستم‌هاي انتقال اتوماتيك (دو خط)
  2. سيستم چسب كاري اتوماتيك 2 دستگاه
  3. پرس اتوماتيك و دستي 4 دستگاه
  4. دستگاه پانچ اتوماتيك 2 دستگاه
  5. ليزر جت دوستگاه
  6. سيستم پنوماتيك تامين هواي فشرده يك دستگاه
  7. دستگاه هاي سنجش پارامترهاي نوري دو دستگاه
  8. دستگاه تست پايداري وعمر لامپ دو دستگاه
  9. تجهيزات، ابزارآلات الكترونيكي و كارگاهي و آزمايشگاهي (اسيلوسكوپ، ائومتر، لايت متر، حرارت سنج، ابزار لحيم‌كاري و جوش و…) ست كامل

بررسي بازار و رقبا

نظر به ويژگي‌هاي منحصر به فرد اين نوع لامپ‌هاي ال اي دي در كاهش مصرف انرژي، عمر طولاني، گستردگي كاربرد آن در صنايع مختلف از جمله ساختمان سازي، درك نيازهاي متنوع خريداران و ضرورت صرفه‌جويي در ميزان انرژي مصرفي، بهترين بازار هدف براي اين محصول بازار داخل كشور سپس صادرات به كشورهاي همسايه است.

در حال حاضر در 435 كشور جواز تاسيس و پروانه صنعتي با سرمايه گذاري اسمي 19894338 ميليون ريال و اشتغال اسمي 18236 جهت توليد انواع لامپ صادر شده است. از اين تعداد 189 فقره آنها مربوط به صدور پروانه بهربرداري بنگاه‌هاي صنعتي توليد كننده انواع لامپ مختلف با اشتغال  10123 نفر و سرمايه گذاري 6871855 ريال مي‌باشد. از اين تعداد بنگاه 132 واحد دركشور پروانه توليد انواع لامپ و چراغ ال اي دي را با ظرفيت  اسمي توليد 140 ميليون عدد (شعله) را دريافت داشته‌اند.

درحال حاضر بيش از 60 درصد نياز بازار از محل واردات تامين مي‌شود كه غالبا لامپ‌هايي با طول عمر استاندارد را تشكيل نمي‌دهد. توليد عملياتي كشور در بهترين شرايط 40 درصد نياز داخلي را پاسخ داده است.

سرمايه گذاري مورد نياز

بر اساس مطالعات انجام شده احداث يك واحد توليد و مونتاژ لامپ و چراغ‌هاي اي سي دي در سال جاري با ظرفيت اقتصادي حدود  72  ميليارد ريال سرمايه  اوليه نياز دارد. نرخ بازدهي سرمايه گذاري بيشتر از ۳۵ درصد بوده و كمتر از ۳ سال برگشت سرمايه اوليه خود را خواهد داشت. در ادامه خلاصه‌اي از نيازمندي‌هاي احداث اين واحد با ظرفيت عملي توليد ساليانه   500000 چراغ  ال اي دي  دار و 2100000 لامپ ال اي دي در سال ارائه شده است. بديهي است با گذشت زمان و شرايط اقتصادي لازم است مطالعات پيش امكاسنجي بروز رساني شود.

طرح توجيهي توليد لامپ ال اي دي | مشخصات عمومي

رديف موضوع برآرود واحد
1 زمين 2200 متر مربع
2 زيربنا كل توليدي ،خدماتي و ستادي ) 1120 متر مربع
3 ماشين آلات داخلي 1800 ميليون ريال
4 ماشين آلات خارجي 51000 يورو

جدول سرمايه گذاري طرح

رديف موضوع هزينه ها  (ميليون ريال )
1 سرمايه گذاري ثابت 24838
2 سرمايه گذاري  درگردش 50122
3 كل سرمايه گذاري 74950

شاخص هاي مالي

موضوع هزينه ها  (ميليون ريال )
نرخ بازده داخلي IRR 4/35
دوره برگشت سرمايه 99/2

طرح توجيهي توليد لامپ ال اي دي | مزاياي اجرا

لامپ‌ها و چراغ‌هاي ال اي دي با توجه به مصارف متعدد در محيط هاي باز و بسته نيازمند روشنايي، به عنوان كالايي ضروري اين صنعت مي‌باشد. لذا با توجه به افزايش توسعه عمراني در كشور تقاضاي بالا و جذابيت قابل قبول در اين زمينه هم جهت جايگزيني لامپ‌هاي قبلي هم به عنوان كالاي جديد مورد نياز موجود مي‌باشد. در ادامه برخي مزاياي اجراي اين طرح ارائه شده است:

  1. سودآوري، بازده و دوره برگشت مناسب سرمايه­ گذاري
  2. كاربرد گسترده و رو به رشد محصولات؛ هم به عنوان كالاي جايگزين هم بعنوان محصول جديد
  3. امكان صادرات در صورتي كه استانداردهاي لازم در اين محصول رعايت شوند
  4. امكان تامين اعتبار ارزي از طريق سامانه نيما جهت موارد اوليه خارجي
  5. امكان توسعه سطح تكنولوژي و افزايش ظرفيت توليد و ايجاد تنوع در محصولات توليدي براساس نتايح حاصل از فعاليت تخصصي واحد تحقيق و توسعه
  6. امكان شبيه سازي، ارتقا كيفيت و توليد انبوه بخشي از مواد اوليه مورد نياز در زنجيره تامين در طرح توسعه

براي ديدن ساير طرح توجيهي صنعتي هاي نوشته شده توسط تيم كاردوك كليك كنيد.

طرح توجيهي توليد لامپ ال اي دي | نتايج مطالعات

اخذ مجوزهاي لازم و تامين زير ساخت براساس پلان‌هاي مهندسي حوزه  هاي سويل، صنعتي، مكانيكال و الكتريكي و برقراري ارتباطات فرا ملي به منظور تامين بخشي از ماشين آلات و تجهيزات، بخش توليد قطعات و مواد اوليه مورد نياز واحد از كمپاني‌هاي خارجي از ضروريات اين طرح سرمايه گذاري است.

نظر به ضرورت بومي سازي دانش فني، بهبود، اصلاح و تنوع بخشي مستمر محصول و فرايندهاي برنامه‌ريزي، راه اندازي و اخذ پروانه واحد تحقيق و توسعه بنگاه و اتخاذ تهميدات به منظور توليد محصولات براساس استاندارهاي ملي و بين‌المللي بسيار ضروري است.

به دليل قوانين و نحوه خاص نگارش طرح توجيهي بسياري از كارآفرينان نياز دارند تا براي شروع كار از موسساتي ياري بطلبند. موسسه كاردوك نيز در اين زمينه خدمات ارائه مي دهد. براي اطلاع از نحوه نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره از كارشناسان مركز مشاوره كسب و كار كاردوك جهت شروع كار و بهره برداري از خلاقيت هودتان مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع : طرح توليد لامپ 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۵:۳۹:۳۲ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

يكي از رشته هاي پُرطرفدار در ايران، مديريت بازرگاني است. اصولاً رشته‌هاي مديريت در ايران به دليل شرايط شغلي مناسب، علاقه‌مندان خود را دارد. بازرگاني از گرايش‌هاي جذاب رشته مديريت است، اما بسياري از جوانان در ابتداي انتخاب اين رشته از آينده و جايگاه شغلي كه در انتظارشان هست، اطلاعي ندارند. همين امر باعث ميشه نتوانند مهارت‌هاي و مسيرهاي درست جهت رسيدن به اهداف شان را انتخاب كنند. براي اطلاع از نحوه ورود به بازار كار و سرمايه گذاري حتي در دوران دانشجويي از كارشناسان مركز كاردوك مشاوره كسب و كار دريافت كنيد.

 

براي مشاوره كسب و كار و شروع كار مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 منبع: رشته مديريت بازرگاني

 

 

رشته مديريت بازرگاني

اگر علاقه‌مند به كار در شركت‌ها و مؤسسات مختلف تجاري و بازرگاني هستيد، رشته مديريت بازرگاني مناسب شماست. با جذب افراد اين رشته و تربيت مديران بازرگاني لايق، مؤسسات و اُرگان‌هاي تجاري توانستند به پيشرفت‌هاي خوبي برسند، بسياري از كسب و كارهاي موفق نيز با استفاده از مهارت‌ها و تكنيك‌هاي مديريتي به سودهاي كلان دست يافته‌اند. براي اطلاع از نحوه عمل و حيطه هاي كاري يك شركت بازرگاني كليك كنيد. در ادامه اطلاعات كامل‌تري را در مورد اين رشته در اختيار شما قرار مي‌دهيم.

1- معرفي رشته مديريت بازرگاني

يك شركت تجاري به مديراني نياز دارد تا بتوانند بين مشتريان و خريداران ارتباط برقرار كنند. هر مديري با استفاده از دانش و امكانات سازماني خود علاوه بر بهبود اين مسير ارتباطي، سعي در شكل دادن مسيرهاي تازه هست. بنابراين لازمه نشستن در اين جايگاه داشتن ديدي فراتر و خلاقانه نسبت به ساير افراد است.
مدير شركت با اعمال سياست‎‌هاي خود، مشتريان را جذب مي‌كند، برند و محصول را معرفي مي‌كند و عامل اصلي در سود و زيان شركت به حساب مي‌آيد. براي رسيدن به اين جايگاه لازمه در دانشگاه در يكي از رشته هاي مدريتي به تحصيل بپردازيد. اين رشته افراد را مقاطع مختلف كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري تربيت مي‌كند و آن‌ها را براي ورود به بازار كار آماده مي‌كند.

2- هدف اصلي رشته مديريت بازرگاني

هر رشته بنابر اهدافي تعريف شده و در دانشگاه‌ها تدريس مي‌شود. هدف اين رشته اين است كه دانشجويان را با وظايف سازمان‌هاي بازرگاني آشنا كند و به آن‌ها آموزش قدرت تجزيه و تحليل اطلاعات مهم و اساسي را ارائه دهد. همچنين اين رشته دانشجويان را آماده مي‌كند تا بتوانند بهترين تصميمات را در جهت منافع شركت‌ها و سازمان‌هاي بازرگاني اتخاذ كنند و براي هر مشكلي نيز راه حل‌هايي اساسي طبق قانون ارائه دهند.

3- گرايشات رشته بازرگاني

اين رشته مانند ساير رشته ها در مقطع كارشناسي بيشتر به مباني و اصول مديريتي مي‌پردازد، اما در مقطع كارشناسي ارشد افراد مي‌توانند در يكي از رشته‌هاي بازاريابي، بازرگاني بين المللي، تجارت الكترونيك، مديريت استراتژيك، بازرگاني داخلي و كارآفريني به تحصيل بپردازند. كساني كه در مقطع دكتري مي‌خواهند به تحصيل بپردازند نيز مي‌توانند يكي از گرايشات اين رشته از جمله؛ مديريت بازرگاني، مديريت سياست‌گذاري بازرگاني و رفتار سازماني و مديريت منابع انساني را انتخاب كنند. همانطور كه مي‌بينيد رشته بازرگاني با گرايشات مختلفي كه در ايران دارد، توانسته علاقه‌مندان به خود را به چند برابر افزايش دهد كه البته اين به نفع سازمان‌ها و اُرگان‌هايي است كه در زمينه تجارت فعاليت مي‌كنند.

4- بازار كار رشته مديريت بازرگاني

دانشجويان با تحصيل در رشته مديريت بازرگاني مي‌توانند به شناخت خوبي از كسب و كارها برسند و به شيوه‌هاي موفقيت در يك تجارت پي ببرند. بر همين اساس بازار خوبي براي اين رشته وجود دارد كه البته با توجه به مهارت و تخصص، فرد مي‌تواند به جايگاه خوبي دست پيدا كند. برخي از مشاغل حاضر براي اين رشته عبارتند از:

بازاريابي و مشاغل مرتبط با آن

فعاليت در حوزه صادرات و واردات

فعاليت در زمينه برند سازي و تحقيقات بازار شركت‌ها

فعاليت در قسمت بازار فروش و جذب مشتري

فعاليت در زمينه بيمه

فعاليت در زمينه امور مالي و بانكداري

فعاليت در زمينه تجارت الكترونيك

5- مهارت‌هاي لازم براي رشته بازرگاني

كسي كه مي‌خواهد مدير بازرگاني شود، بايد بتواند ويژگي‌هايي را در خود پرورش دهد و يا آن‌ها را داشته باشد. از جمله اين ويژگي‌ها مي‌توان به خلاقيت، اعتماد به نفس بالا، فن بيان قوي، توانايي مديريت و كنترل، قدرت تجزيه و تحليل و علاقه‌مند به مسائل تجاري، بازرگاني و اقتصادي اشاره داشت. داشتن اين ويژگي‌ها به فرد كمك مي‌كند تا در طي دوران تحصيل و بعد از مشغول شدن به كار موفق‌تر از ديگر همتايان خود عمل كند.

بهترين كار براي موفقيت در رشته تحصيلي و تضمين آينده شغلي انتخاب مسير درست و كسب مهارت هاي مورد نياز در آن رشته است.

براي مشاوره كسب و كار و شروع كار مي توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

اين رشته چند واحد درسي دارد؟

مجموع واحدهاي رشته مديريت بازرگاني در دوره كارشناسي 140 واحد و در مقطع كارشناسي ارشد 32 واحد است كه از اين تعداد 4 واحد آن مختص پايان نامه مي‌باشد.

آيا مي‌توان غير از ورود از طريق كنكور مدرك اين رشته را به دست آورد؟

ورود از طريق كنكور سراسري يكي از بهترين گزينه‌ها براي تحصيل در اين رشته است. اما اگر مي‌خواهيد از طريق ديگري در اين رشته تحصيل كنيد مي‌توانيد به آموزشگاه‌هاي حضوري و مجازي مراجعه كرده و پس از انجام تحقيقات لازم و اطمينان از اعتبار مدرك اعطايي، شروع به تحصيل كنيد.
اگر مدرك دانشگاهي نيز براتون اهميت ندارد، مي توانيد با ورود به بازار كار و شركت در كارگاه هاي مختلف مهارت هاي مديريتي را كسب كنيد.

 

منبع: رشته مديريت بازرگاني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مديريت بازرگاني،
موضوع:
[ ۲۵ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۲۶:۲۰ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

طرح توليد كنسانتره ميوه ها در واقع طرح توجيهي توليد آب ميوه طبيعي تغليظ شده مي باشد. در واقع در فرآيند توليد كنسانتره هدف توليد آب ميوه هاي طبيعي تغليظ شده و سپس تبديل آن به آب ميوه هايي مي باشد كه در دسترس مردم است. با توجه به اهميت مصرف ميوه و دريافت ويتامين هاي مختلف براي بدن انسان، طرح توجيهي توليد كنسانتره ميوه ها مي تواند ايده مناسبي براي شروع يك كسب و كار باشد. در ادامه اين مطلب سعي كرده ايم تمامي مراحل تبديل ميوه به كنسانتره و همينطور جوانب مهم در طرح توجيهي كنسانتره ميوه را بررسي كنيم.

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: طرح توجيهي توليد كنسانتره ميوه

 

 

 

 

معرفي محصول | طرح توليد كنسانتره ميوه

كنسانتره به معني آب ميوه تغليظ شده است. هدف از كنسانتره كردن ميوه ها اين است كه ابتدا آن ها را به آبميوه هاي تغليظ  شده تبديل كنند و سپس به آبميوه هايي كه در بازار وجود دارد تغيير دهند.

دليل كنسانتره كردن ميوه ها اين است كه نگهداري آن ها آسانتر مي باشد و همينطور حجم كمتري نيز نسبت به آبميوه دارند. كنسانتره داراي حجم كم تري نسبت به آبميوه است اما وزن بيشتري دارد و بسيارشفاف و بدون ناخالصي مي باشد. اين محصول به تنهايي كاربردي ندارد و از آن در صنعت نوشابه سازي و توليد آبميوه استفاده مي شود. كنسانتره به دليل داشتن ويتامين هاي بسيار مي تواند در زمان هايي كه انسان به ميوه دسترسي ندارد، جايگزين خوبي باشد.

كاربردهاي كنسانتره ميوه ها | طرح توليد كنسانتره ميوه

كنسانتره ميوه ها در واقع يك نوع آبميوه تغليظ شده هستند. از اين فرآورده غذايي مي توان جهت رفع تشنگي استفاده كرد. از طرفي چون كنسانتره ميوه از ميوه هاي مختلفي توليد مي شود، داراي ويتامين هاي بسياري است كه مي تواند براي تقويت بدن مفيد باشد.

افراد مي توانند زمان هايي كه به ميوه دسترسي ندارند، از كنسانتره ميوه ها استفاده كنند و از اين طريق ويتامين هاي لازم را به بدن خود برسانند. كنسانتره ميوه ها و آبميوه ها هميشه در انواع بسته بندي در دسترس مي باشند و مي توان از آن ها در زمان هاي مختلف به عنوان نوشيدني هاي خوشمزه و مفيد استفاده كرد.

كد آيسيك محصول | طرح توليد كنسانتره ميوه

  • كد آيسيك كنسانتره مركبات : كد 15491520
  • كد آيسيك كنسانتره سيب : كد 15491511
  • كد آيسيك كنسانتره انگور : كد 15491512
  • كد آيسيك كنسانتره انار : كد 15491513
  • كد آيسيك كنسانتره مخلوط ميوه جات  : كد 15491514
  • كد آيسيك كنسانتره پرتقال : كد 15491521
  • كد آيسيك آبميوه از كنسانتره : كد  15131740

ضرورت اجراي طرح توجيهي كنسانتره ميوه ها | طرح توليد كنسانتره ميوه

مطابق نظر كارشناسان تغذيه، هر فردي بايد سالانه حداقل 5 ليتر آبميوه بنوشد. با توجه به اين آمار و همينطور جمعيت كشور و يك محاسبه ساده، مي توان نتيجه گرفت كه ايجاد كسب و كار در زمينه كنسانتره ميوه ها مي تواند ايده مناسب و پرسودي باشد.

كنسانتره ميوه ها نسبت به آبميوه ها داراي حجم كمتري است و آسان تر مي توان از آن نگه داري نمود و از طرفي ديگر كنسانتره ميوه ها شفاف تر و خالص تر از آبميوه هستند و همين يعني مي تواند باعث جلب رضايت مشتري نيز شود.

 

مواد اوليه براي توليد كنسانتره ميوه ها

مواد اوليه در طرح توجيهي توليد كنسانتره ميوه ها، انواع ميوه ها مي باشد. به عنوان مثال اگر هدف توليد كنسانتره سيب باشد مي توان به عنوان مواد اوليه از سيب هاي درجه دو و درجه سه براي توليد آن استفاده كرد. ( سيب هاي درجه يك براي مصرف داخلي و همينطور صادرات مورد استفاده قرار مي گيرد.)

همينطور اگر در طرح توجيهي توليد كنسانتره ميوه ها، هدف توليد كنسانتره انگور باشد، مي توان از انگور هاي رسيده و بي دانه براي اينكار استفاده كرد. معمولا براي تصفيه آب ميوه جات و مواد اضافي از آبميوه ها به آنزيم هاي مخصوص نيز به عنوان مواد اوليه نياز است.

بازار هدف طرح توجيهي كنسانتره ميوه ها

توليد كنندگان كنسانتره ميوه ها در ابتدا بايد به فكر بازار داخلي باشند. بازار خارجي به دليل اينكه در اروپا و آمريكا استاندارد هاي سخت خوراكي وجود دارد، معمولا بازار هدفشان، كنسانتره ميوه توليدي ايران نيست. دليل اين امر نيز اين است كه رعايت استانداردهاي لازم هزينه زيادي را براي توليد كننده خواهد داشت.

البته لازم است اشاره كنيم كه توليدكنندگان كنسانتره ميوه ها مي توانند علاوه بر هدف قرار دادن بازار داخلي، به صادرات اين محصولات غذايي به كشورهايي كه داراي تعرفه گمركي كمتري هستند، نيز فكر كنند.

روش توليد طرح توجيهي

روش توليد كنسانتره ميوه ها در 12 مرحله خلاصه مي شود. ميوه هاي مختلف پس از تهيه و آماده سازي در سيلوهاي بزرگي ذخيره مي شوند و سپس براي تبديل شدن به كنسانتره ميوه ها مراحل زير را طي مي كنند.

لازم است اشاره كنيم كه براي آبگيري ميوه ها روش هاي مختلفي همچون سانتريفوژ و پرس كردن وجود دارد كه در ادامه به روش توليد كنسانتره ميوه ها به طريق پرس كردن اشاره كرده ايم:

  • شستشو

در مرحله اول ميوه ها براي شستشو آماده مي شوند و در اين مرحله برگ و خاشاك آن ها گرفته مي شود. به طور كلي ميوه ها از سه مرحله شستشو عبور مي كنند.

  • سورتينگ

مرحله دوم، مرحله سورتينگ مي باشد. طي اين مرحله ميوه هاي له شده و خراب از ميوه هاي سالم جدا مي شود.

  •  خرد كردن

در مرحله سوم، براي اينكه مرحله آبگيري ميوه ها به خوبي انجام شود، ميوه ها را خرد مي كنند. البته لازم است اشاره كنيم كه فرآيند خرد كردن فقط براي ميوه هاي همچون سيب و گلابي انجام مي شود.

  • آبگيري از ميوه

مرحله چهارم، مرحله آبگيري از ميوه ها مي باشد. معمولا در اين مرحله از روش پرس كردن براي آبگيري از ميوه استفاده مي گردد.

  •  فيلتر مقدماتي

در مرحله پنجم، فيلتر مقدماتي به وسيله فيلترهاي لرزشي انجام مي شود.

  • آروماگيري

در مرحله ششم يعني آروماگيري، آب ميوه تا دماي 85 درجه سانتي گراد گرم مي شود و سپس وارد يك مخزن خلا مي گردد. تمامي اين مراحل به منظور استحصال مواد معطر ميوه انجام مي شود و در نهايت مقدار آروما ي استحصال شده يك درصد آب ميوه است.

  • آنزيم زني

مرحله هفتم، مرحله آنزيم زني است. در اين مرحله براي جداسازي برخي مواد اضافه موجود در آبميوه به آن آنزيم اضافه مي كنند.  معمولا آنزيم ها مواد شيميايي هستند.

  •  فيلتراسيون

در مرحله هشتم، فيلتر ثانويه انجام مي شود. در فيلتراسيون دومي كه در اين مرحله انجام مي شود، ذرات كلوئيدي حاصل از اضافه كردن آنزيم ها جدا مي گردد.  پس از اين مرحله يك آبميوه شفاف و بدون ذرات اضافي توليد مي گردد.

  •  تغليظ

تغليظ مرحله اول به منظور تغليظ آب ميوه و تبديل آن به كنسانتره انجام مي شود. براي اين كار آبميوه توليد شده بايد دو مرحله را پشت سر بگذارد. در مرحله اول آبميوه را به دماي 90 درجه سانتي گراد مي رسانند و سپس وارد يك محفظه خلاء با فشار۲/۰ اتمسفر مي كنند.

با عبور از اين مرحله، آبميوه تا حدود بيست درصد تغليظ مي شود. مرحله اول بايد به سرعت انجام شود تا دماي بالا موجب از بين رفتن ويتامين هاي موجود در آبميوه طبيعي نشود. در اين مرحله دماي آبميوه را تا 30 درجه سانتيگراد كاهش مي دهند.

در تغليظ مرحله دوم، مجدد دماي آب ميوه را افزايش مي دهند اما اين بار دما را  به 60 الي 70 درجه سانتيگراد مي رسانند و فشار آن به حدود ۹/۰ تا ۸/۰ اتمسفر تغيير مي كند.

  • سرد كردن

در نهايت براي كاهش دماي كنسانتره از يك مبدل حرارتي استفاده مي شود و دماي آن تا 10 درجه سانتي گراد كاهش مي يابد.

  • بسته بندي

كنسانتره ميوه توليد شده در نهايت در بشكه هاي 300 كيلوگرمي  كه با بخار استريل شده ، بسته بندي مي شوند.

دانش فني پروژه طرح توجيهي كنسانتره ميوه ها

با توجه به توضيخاتي كه ارائه كرديم دانش فني توليد كنسانتره ميوه ها با مشكلاتي همراه است. جهت آبگيري بهتر ميوه ها خرد مي شوند. خرد شدن ميوه ها باعث كاهش راندمان مي گردد چرا كه ممكن است در حين خرد شدن مقداري آب ميوه به طور ناخواسته از بين برود. از طرفي ديگر اگر ميوه ها در اندازه مشخصي نيز خرد نشده باشند، مجدد بازدهي كم مي شود و دليل آن نيز اين است كه اندازه ميوه ها براي آب گيري مناسب نبوده است.

با بررسي كلي دانش فني توليد كنسانتره ميوه ها، به نظر مي رسد اين روش توليد بايد بهينه گردد. از ديگر نقطه ضعف هاي اين دانش فني مي توان به موارد زير اشاره كرد:

  • استفاده از روش پرس براي آبگيري چندان روش مناسبي نيست و مي توان از سانتريفيوژ براي اين كار استفاده كرد.
  • در مرحله آنزيم زني، برخي مواد شيميايي و خارجي به توليدات اضافه مي شود كه خيلي مطلوب نيست.
  • در مرحله اول تغليظ درجه حرارت بالا ممكن است باعث از بين رفتن ويتامين ميوه جات شود.

ماشين آلات و تجهيزات مورد نياز | طرح توليد كنسانتره ميوه

براي توليد كنسانتره ميوه ها به برخي ماشين آلات و تجهيزات به شرح موارد زير نياز مي باشد:

  • مارپيچ حمل ميوه
  • مارپيچ شستشو
  • تسمه نقاله سورتينگ
  •  دستگاه خرد كن
  • سيلو موقت
  • دستگاه پرس آبگيري
  • صافي اوليه ( فيلتر مجهز به ويبراتور )
  •  دستگاه آروماگيري
  •  تانك آنزيم زني
  •  اولترا فيلتراسيون
  •  دستگاه تغليظ كننده
  •  مبدل حرارتي خنك كننده
  •  تانك ذخيره سازي كنسانتره
  •  دستگاه پر كن
  •  سرد خانه
  •  تجهيزات و لوازم آزمايشگاهي

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي توليد كنسانتره ميوه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۴ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۴۱:۱۳ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی