كاردوك
مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك

نگارش طرح توجيهي پارچه كشباف جهت دريافت مجوزهاي لازم و راهنمايي براي راه اندازي واحد توليدي ضروري است. صادرات پوشاك و پارچه در دنيا در سال 2018 برابر با 480ميليارد دلار بوده كه 266 ميليارد آن (با توجه به توليد انبوع وقيمت تمام شده پايين) متعلق به چين مي‌باشد. صنعت نساجي نيمي از صادرات بازار جهاني را در بردارد، آلمان عمده‌ترين صادركننده ماشين‌آلات صنايع نساجي و كشورهاي بنگلادش، ويتنام و هند با دارا بودن نيرو كار ارزان بعد از چين عمده‌ترين توليدكنندگان و صادركنندگان پارچه هستند. آمار صادرات در داخل كشور به نقل از گمرگ ايران 64 ميليون دلار بوده و بخش زيادي از پوشاك وارداتي به نقل از اتحاديه پوشاك از مبادي غيررسمي مي‌باشد كه نشان از جذابيت اقتصادي اين كسب و كار دارد. در ادامه خلاصه اي از ميزان سرمايه و ماشين آلات مورد نياز ذكر شده است. جهت سفارش و نوشتن طرح توجيهي متناسب با امكانات خودتان كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع طرح هاي توجيهي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع : طرح توجيهي پارچه كشباف

طرح توجيهي پارچه كشباف | معرفي محصولات

پارچه‌هاي كشباف از تداخل حلقه‌هاي نخ با يكديگر به وجود مي‌آيند و به دو روش تار و پودي توليد مي‌شوند. در روش پودي، يك نخ پود با حلقه شدن در جهت پود يا در جهت عرضي بافت، پارچه مورد نظر را تشكيل مي‌دهد؛ اين كشباف‌ها روي ماشين‌هاي نساجي مدور مانند كيسه‌اي يا لوله‌اي توليد مي‌شوند. در پارچه‌هاي كشباف تاري براي بافت پارچه يك دسته از نخ‌هاي تار به دور خودشان حلقه شده و به نخ‌هاي مجاور پيوند داده مي‌شوند.

البسه كشباف به دليل الزام به رعايت بهداشت بايد از بهترين پارچه‌هاي بافته شده از الياف مناسب همانند نخ‌هاي پلي آميد، فانتزي و اكريليك جهت پوشش زيبا و با كيفيت به موازات حفظ سلامت بدن انسان توليد شوند. اين محصولات در شرايط پاكيزه حاكم بر كارگاه‌هاي صنعتي توليد و هدف از توليد آن‌ها پوششي مناسب، سالم و عاري از آلودگي براي انسان است. طرح، تنوع و رنگبندي اين محصولات بسيار زياد بوده و شامل انواع دستكش، ژاكت، بلوز، شال و ساير مصنوعات كشباف مي‌باشد.

كدهاي آيسيك صنعتي البسه كشباف 

نام محصول كد ISIC
پوشاك كشباف 17301130
كلاه كشباف 17301152
شال گردن 18101341
ژاكت كشباف 17301131
انواع زيرپوش كشباف 17301132
انواع بلوز كشباف 17301135
مصنوعات پوشاك كشباف 17301150
دستكش كشباف 17301151
پوشاك راحتي مردانه و پسرانه 1810412329
انواع لباس خواب زنانه و دخترانه، تاري، پودي، دوخته شده 1810512339

طرح توجيهي پارچه كشباف | تعرفه‌هاي گمركي

توليدات مورد نظر در اين طرح طيف وسيعي از تعرفه‌هاي گمركي را شامل مي‌شود. تعرفه‌هاي تخصيصي به محصولات از شماره تعرفه 6101 شروع و تا 6117 ادامه دارد.

جدول تعرفه گمركي محصولات طرح

نوع كالا شماره تعرفه
انواع پوشاك كشباف (لباس ومتفرعات لباس، كشباف يا قلاب باف) 6101 الي 6115
كلاه كشباف (ساير متفرعات لباس دوخته و مهيا كشباف و اجزاء آن) 6117
شال گردن (ساير متفرعات لباس دوخته و مهيا كشباف واجزاء آن) 6117

      

طرح توجيهي پارچه كشباف | ويژگي‌هاي  محصول

ازنقطه نظر كيفيت و الزامات قانوني، توليد اين محصولات در گروه البسه حلقوي پودي از جنس اكريليك شامل انواع پوشاك تريكو بافتني و كلاه كشباف بافتني و شال گردن بافتني و مصنوعات كشباف تحت عنوان استاندارد ملي شماره 1045 ثبت شده است كه در الزامات مرتبط آن به ويژگي‍‌هايي همانند ثبات رنگ تحت تاثير عوامل خارجي، تغييرات ابعادي، ويژگي‌هاي نخ مصرفي، پرزدهي، شرايط دوخت و الصاق لوازم تكميلي و عيوب غيرمجاز بسته‌بندي و نشانه‌گذاري اشاره گرديده است. 

طرح توجيهي پارچه كشباف | كالاي جايگزين

اين محصولات با ظهور تكنولوژي نوين توليد پارچه‌هاي حلقوي و كش بافت از جنس الياف طبيعي و سنتتيك همانند پلي استر، اكرليك و تكيه بر طراحي‌هاي نوين با استفاده از نرم افزار و كامپيوتر به لحاظ كيفيت، چاپ، رنگ و طرح  ضمن داشتن تنوع بسيار گسترده، تقاضاي بازار انحصاري خود را دارند.

موارد كاربرد پارچه هاي كشباف

اين پارچه‌ها در انواع البسه كشباف مصرف مي‌شوند. البسه كشباف به عنوان پوششي زيبا و حافظ  بدن به كار مي‌روند و براي مصرف‌كنندگان كالايي حياتي هستند. پوشاك در برگيرنده هزاران نوع، طرح و مدل است كه متناسب با تغيير شرايط فصلي، مكاني، زماني و همچنين با توجه به سن و فرهنگ جامعه انواع جديد و متفاوت آن‌ها ابداع، خلق و مصرف مي‌شود. بنابراين در شكل‌گيري و تركيب مصرف و كاربرد پوشاك عوامل متعددي همانند مذهب، شرايط و عوامل طبيعي، معيشت، منزلت اجتماعي در انتخاب جنس، رنگ، شكل، زيورها و ضمايم آن در هر جامعه‌اي مد نظر قرار مي‌گيرد.

 

طرح توجيهي پارچه كشباف | دانش فني پروژه و فرايند توليد

عمده‌ترين بخش طرح توليدي، انتخاب ماشين آلات با توجه به نوع صنعت و خصوصيات آن، فناوري ساخت، ظرفيت توليـد و خريـد و نصب و راه‌اندازي آن‌ها مي‌باشد. در اين طرح براساس بررسي ماشين آلات مورد نياز توليد محصولات كشباف حلقوي پودي ژاپني انتخاب شده كه از طريق نماينده تامين داخلي باقابليت گارانتي، ارائه خدمات فني بخش‌هاي مكانيكال، الكترونيك، بخش برنامه نويسي، طراحي هنري، تامين قطعات يدكي، برگزاري كلاس‌هاي آموزش طراحي و كار با ماشين آلات توليد مشاوره در نظر گرفته شده است.

مشخصات فني ماشين‌آلات اصلي خط توليد

ماشين‌هاي تخت باف سري SIG تلفيقي از كيفيت، بهره‌وري و راحتي در كاربرد هستند كه انتظارات بالاي صنعت جهاني مد را برآورده مي‌كنند. اين ماشين‌ها داراي سيستم كنترل حلقه ديجيتال DSCS مي‌باشند كه يكي از مهم‌ترين پيشرفت‌ها در دنياي مدرن و امروز بافندگي تخت باف به شمار مي‌آيد. اين سيستم مصرف نخ را به طور مداوم كنترل كرده و تغذيه نخ و كشش را براي رسيدن به ثبات در پارچه با تلرانس قابل توجه 1% ± تنظيم مي‌كند كه اين امر در توليد پوشاك حلقوي خصوصا انواع shaping آن ضروري است. 

ماشين آلات سري  SIG

SIG داراي روكشي سريع و كوچك است كه به دليل جرم كم آن و در نتيجه اينرسي كمتر، بازگشت روكش سريع‌تر انجام مي‌شود، همچنين روكش براي بازگشت در انتهاي ماشين به فضاي كمتري نياز دارد و مي‌تواند فضاي بيشتري را با سرعت بالا كار كند و اين امر منجر به افزايش بهره‌وري مي‌شود. 
ماشين‌هاي SIG122 و SIG123 داراي قابليت WideGauge هستند كه امكان بافت چندين گيج را روي يك ماشين فراهم مي‌سازند. بدين ترتيب بدون سرمايه‌گذاري براي خريد چند ماشين براي چند گيج و بدون صرف زمان آماده‌سازي و تعويض گيج‌ها، به سهولت مي‌توان تغييرات مورد نظر را روي ماشين اعمال كرده و دامنه وسيعي از توليدات را با يك ماشين به دست آورد.

ماشين‌هاي سري SIG قابليت كاركردن تا 30 نخ بر را دارند. نخ برهاي جديد اينتارسيا متراكم‌تر و سريع‌تر هستند و امكان تغيير رنگ بيشتري را در يك عرض معين از بافت ميسر مي‌سازند. سيستم بهبوديافته مذكور همچنين بي‌صداتر بوده و به طور ميانگين 3/2 واحد كمتر از سيستم قبلي اينتارسيا ايجاد صدا مي‌كند. 
از ديگر امكانات ماشين‌هاي سري SIG، برخورداري از سيستم قيچي و نگهدارنده نخ، شانه، ورودي USB جهت حافظه‌هاي خارجي، دو سري غلتك كشش پارچه با قابليت تنظيم ديجيتالي، سرپره‌هاي متحرك، سيستم فشاردهنده حلقه و يك منبع تغذيه پشتيباني بعد از قطعي برق مي‌باشد.

سري SSG

ماشين‌هاي تخت باف سري SSG تلفيقي از كيفيت، بهره‌وري و راحتي كاربرد هستند. اين ماشين‌ها داراي سيستم كنترل حلقه ديجيتال DSCS مي‌باشند كه يكي از مهم‌ترين پيشرفت‌ها در دنياي مدرن و امروز بافندگي تخت باف به شمار مي‌آيد. اين سيستم مصرف نخ را به طور مداوم كنترل كرده و تغذيه نخ و كشش را براي رسيدن به ثبات در پارچه با تلرانس قابل توجه 1% ± تنظيم مي‌كند كه اين امر در توليد پوشاك حلقوي خصوصا انواع shaping آن ضروري است.

SSG داراي روكشي سريع و كوچك است كه به دليل جرم كم آن و در نتيجه اينرسي كمتر، بازگشت روكش سريع‌تر انجام مي‌شود. همچنين روكش براي بازگشت در انتهاي ماشين به فضاي كمتري نياز دارد و با سرعت بالا كار مي‌كند، در نتيجه منجر به افزايش بهره‌وري مي‌شود.

ماشين‌هاي SSG122 داراي قابليت WideGauge هستند كه امكان بافت چندين گيج را روي يك ماشين فراهم مي‌سازند. بدين ترتيب بدون سرمايه‌گذاري براي خريد چند ماشين، بدون صرف زمان براي آماده‌سازي و تعويض گيج‌ها به سهولت مي‌توان تغييرات مورد نظر را روي ماشين اعمال كرده و دامنه وسيعي از توليدات را با يك ماشين به دست آورد.

از ديگر امكانات ماشين‌هاي سري SSG، برخورداري از سيستم قيچي و نگهدارنده نخ، شانه، ورودي USB جهت حافظه‌هاي Flash، دو سري غلتك كشش پارچه با قابليت تنظيم ديجيتالي، سرپره‌هاي متحرك، سيستم فشاردهنده حلقه و يك منبع تغذيه پشتيباني بعد از قطعي برق مي‌باشد.  ماشين‌هاي SSG به صورت تك فاز كار مي‌كنند.

نرم‌افزار طراحي SDS-ONE

در ابتدا سيستم SDS فقط قابليت تهيه نقشه به زبان ماشين را داشت اما به نسخه‌هاي بعدي آن قابليت‌هاي زيادي افزوده شد تا جائي كه با ارائه نسخه SDS ONE تحولي عميق در طراحي پوشاك حلقوي پودي به وجود آمد.

 نرم افزار شامل پنج برنامه فرعي به شرح ذيل مي‌باشد

 1-Paint : اين برنامه فضاي لازم جهت طراحي بافت و شبيه‌سازي را در اختيار كاربر قرار مي‌دهد. ابزارهاي مناسب و آرشيو كاملي از انواع بافت‌هاي پايه از خصوصيات اصلي اين برنامه است.

2- Knit : با اين برنامه، كاربر قادر است طرح تهيه شده در قسمت paint را به زبان ماشين تبديل نمايد. بسياري از پارامترهاي اصلي بافت در اين برنامه تعريف مي‌شوند.

3-  PGM : اين برنامه داراي محيطي جامع جهت ترسيم الگو مي‌باشد. ابزارهاي جانبي متعلق به اين نرم‌افزار موجب سرعت بالا و دقت زياد در ترسيم الگو مي‌شود.

4- Textile : در اين برنامه، كاربر توانايي طراحي پارچه‌هاي تاري پودي را دارد. كاربر با قرار دادن نخ‌هاي مورد نظر در جدول مخصوص طراحي پارچه، مي‌تواند هم‌زمان پارچه شبيه‌سازي شده را مشاهده كند.

5- Embroidery : در اين محيط كاربر با استفاده از ابزارهاي مناسب، امكان طراحي، گلدوزي و شبيه‌سازي آن را در اختيار دارد.  

 

طرح توجيهي پارچه كشباف |  فرآيند  توليد، نكات فني و شرايط عملياتي

ماشين آلات پيش بيني شده در اين طرح قابليت توليد انواع البسه و ملحقات آن را به صورت تكه كارهاي يك پارچه و بدون دوخت و سفارشي دارا مي‌باشند. چنان چه توليد به صورت پارچه كشباف و توليد انبوه مد نظر باشد جهت انجام عمليات تكميلي و توليد محصول تا بسته‌بندي و عرضه نهايي مستلزم طي فرآيند ذيل است.

بافت

نخ در دستگاهي بافنده تبديل به پارچه مي‌گردد كه قسمت‌هاي كلي دستگاه و نيز نحوه عملكرد دستگاه بر روي مواد اوليه در ذيل آورده شده است.

نخ مصرفي در اين نوع پارچه‌ها از نوع نخ اكريليك يا انواع نخ‌هاي فانتزي و پلي آميد مي‌باشد. نخ‌ها به صورت دوك‌هاي آماده شده خريداري مي‌گردند. در ابتدا توسط دوك برگردان اين نخ از دوك باز شده تا عيوب آن از قبيل گره، در هم رفتگي، مقدار كشش، پارگي نخ و… مورد كنترل قرار گيرد. نخ پس از طي اين مرحله آماده بافت است. عمل بافت عبارت است از تشكيل پارچه به وسيله درگيري حلقه هايي از نخ با يكديگر كه بر روي سيلندر انجام مي‌گيرد.  

 دوخت زيكزاك اوليه

انواع دوخت شامل قفلي، زنجيري و اورلوگ (زيكزاك) است كه توسط آن لبه‌هاي برش خورده با اين نوع بخيه دوخته مي‌شود. پس از طي اين مرحله اگر پارچه برش خورده احتياج به دانه‌گيري داشت، ابتدا دانه گيري و سپس به قسمت زيكزاك نهايي فرستاده مي‌شود.

دوخت زيگزاگ ثانويه نهايي

پس از طي عمل بافت، پارچه كنترل و عيوب آن برطرف مي‌گردد و به قسمت دوخت تحويل داده مي‌شود.

 دوخت

در بخش دوخت عمليات زير بر روي پارچه بافته شده انجام مي‌گيرد.

الف-كوك:

نوع بخيه آن زنجيري است و اغلب براي اتصال موقت دو قطعه پارچه استفاده مي‌شد و آماده‌سازي قواره براي اطوكشي با بخار در مرحله اوليه توسط اين عمل انجام مي‌شود. در ضمن اگر پارچه مورد نظر احتياج به شستشو داشته باشد قبل از اطوكشي براي شستشو فرستاده مي‌شود.

ب-بخار اوليه اطوكشي:

اطوكشي ضمن توليد به منظور باز كردن درزها، چروك‌گيري و آماده سازي شكل پارچه مطابق طرح يا مدل مورد نظر مي‌باشد.

 برش

پارچه مورد نظر ابتدا گسترده شده و با توجه به نوع پارچه براي سري دوزي محصول از قيچي برقي عمودي پس از قرار دادن الگو در آخرين لايه پارچه و علامت‌گذاري استفاده مي‌گردد.

دوخت

قطعات برش خورده با عمل دوخت قفلي، زنجيري و اورلوگ (زيگزاگ) به هم متصل مي‌شوند. چرخ كاري جز اصلي فرايند دوخت تريكو است و اغلب عمليات دوخت به شرخ ذيل توسط چرخ انجام مي‌شود.

– راسته دوز

نوع بخيه آن قفلي (دوخت با دو نخ) است. از اين نوع چرخ‌كاري براي دوخت روي جيب، يقه، مارك و اتصالات براي محكم شدن بخيه زيكزاك استفاده مي‌شود. بعضي از پوشاك تريكو پس از طي اين مرحله احتياج به پس دوزي و دوخت دكمه و مادگي دارند و سپس به قسمت تميز كاري و دست دوزي فرستاده مي‌شوند. ولي بعضي از البسه‌ها ممكن است احتياج به پس دوزي نداشته و فقط دوخت دكمه و مادگي داشته باشند. بعضاً هم ممكن است مستقيماً از قسمت راسته دوزي به قسمت دست دوزي هدايت شوند.

– پس دوزي

در اين نوع چرخ‌كاري پايين كار يا لبه كار طوري دوخته مي‌شود كه از روي لباس ديده نشود.

 -دكمه دوزي

چرخ‌كاري دكمه براي دوخت انواع دكمه انجام مي‌گيرد.

– جادكمه زني

جادكمه زني كه اصطلاحاً مادگي دوزي نيز مي‌گويند براي انواع جا دكمه استفاده مي‌شود.

 – تميزكاري و دست دوزي

در اين مرحله اضافات نخ و غيره گرفته مي‌شود و دست دوزي براي تكميل كار به خصوص كار تزئيني انجام مي‌گيرد.

 – مارك دوزي

در اين مرحله برچسب‌هاي مناسبي در اندازه‌هاي دلخواه معمولاً به پشت يقه دوخته مي‌شود.

 اتوكاري و بخار نهايي

در اين مرحله توسط بخار و عمل پرس كردن الياف محصول مورد نظر تثبيت شده و به آن شكل داده مي‌شود. پس از طي اين مراحل لباس آماده شده مورد كنترل و بازبيني قرار مي‌گيرد و عيوب آن برطرف شده و بسته‌بندي مي‌گردد.

 

طرح توجيهي پارچه كشباف | بررسي بازار و رقبا

كل جوازهاي تاسيس و پروانه‌هاي بهره‌برداري صنعتي توليد انواع البسه كشباف كشور تا پايان سال 1398 تعداد 834 است كه از اين تعداد 174 واحد صنعتي به توليد رسيده و با ظرفيت 17585 تن البسه كشباف داراي پروانه بهره‌برداري هستند. تعداد 12 طرح در حال احداث داراي پيشرفت فيزيكي بيشتر از 60 درصد نيز در كشور وجود دارد كه با پيش بيني ظرفيت اسمي  پوشاك كشباف در كشور در حال ساخت و ساز مي‌باشند.

 

تعداد كل جوازها و پروانه‌هاي صنعتي كشور البسه كشباف
834
تعداد طرح‌هاي درحال احداث داراي پيشرفت فيزيكي بالاي 60 درصد البسه كشباف
تعداد سرمايه اشتعال ظرفيت واحد
12 216128 473 100374300

 

1348

عدد

 

تن

 

پروانه بهره‌برداري توليد صنعتي البسه كشباف
تعداد سرمايه اشتعال ظرفيت واحد
174 1043634 3916 17589 تن

طرح توجيهي پارچه كشباف | سرمايه ذاري مورد نياز

بر اساس مطالعات انجام شده احداث واحد توليد پوشاك كشباف با كيفيت صادراتي ساليانه 240تن در سال زيرساخت‌هايي به شرح ذيل نياز دارد:

مشخصات عمومي طرح

رديف موضوع برآرود واحد
1 زمين  2000 متر مربع
2 زيربنا كل توليدي ،خدماتي و ستادي 520 متر مربع

 

جدول سرمايه گذاري طرح

رديف موضوع  
1 سرمايه گذاري    54910ميليون ريال
2 اشتغال 24 نفر

 

 شاخص هاي مالي

موضوع  
نرخ بازده داخلي IRR(درصد) 28
دوره بازگشت سرمايه گداري انجام شده(سال) 3/9
درصد فعاليت در نقطه سر به سر 3/42

طرح توجيهي پارچه كشباف | مزاياي اجراي طرح

بخش زيادي از توليدات لباس كشباف به صورت صنفي در كارگاهايي با مقياس كم كه داراي قيمت تمام شده بالايي هستند، توليد مي‌شود. بخشي از مصرف داخلي هم از طريق واردات تامين مي‌شود. مزاياي اجراي طرح به ترتيب عبارت است از:

  • اشتعال‌زايي بالاي نيروي انساني
  • امكان تامين مواد اوليه مرغوب در داخل كشور
  • امكان صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي هم جوار
  • قابليت رقابت به لحاظ كيفيت و قيمت تمام شده                 
  • منعطف بودن خط توليد

 

نتيجه مطالعات مالي و اقتصادي

تحقيقات بازار و ارايه معيارهاي محاسبه هر يك از موارد برآورد سرمايه ثابت و در گردش و توضيح پيرامون هزينه‌هاي توليد پيش‌بيني و قيمت تمام‌شده و همچنين سود ساليانه طرح محاسبه گرديده است. بررسي مهم‌ترين شاخص‌هاي اقتصادي طرح با محاسبات مالي كه از نرم‌افزار Comfar III Expert استخراج شده وضعيت قابل قبولي را به لحاظ مالي براي توليد  البسه كشباف استاندارد نشان مي‌دهد.

 

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرحها و واحدهاي

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • كمك به تامين نيروي انساني نصب، راه اندازي ماشين آلات و تاسيسات عمومي طرح
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع : طرح توجيهي پارچه كشباف


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرح توجيهي پارچه كشباف،
موضوع:
[ ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۰۸:۴۳:۵۳ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

آيا شما هم نياز به طرح توجيهي بسته بندي ادويه جات داريد؟ با افزايش جمعيت كره زمين بخش كشاوررزي روزبه‌روز اهميت بيشتري جهت تامين غذا پيدا كرده است. براساس ارزيابي‌هاي «فائو» مجموع توليد غلات ايران در انتهاي ۲۰۱۹ به سطح ۶/ ۲۱ميليون تن رسيده و در سال 2018 اندازه بازار ادويه‌هاي جهاني نيز معادل 15.93 ميليارد دلار بود است و پيش‌بيني مي‌شود تا سال 2026 به 22.87 ميليارد دلار برسد. هند با قريب به 1.01 ميليون تن توليد در رتبه اول است و پس از آن بنگلادش ، چين و تركيه قرار دارند. در طول سال 2018–2019 صادرات ادويه و ادويه‌هاي فراوري شده 1100250 تن بود و بازارهاي عمده اين كالاها امريكا، چين، ويتنام، تايلند، بنگلادش، امارات، انگلستان، مالزي، سري‌لانكا و هندوستان هستند. در ادامه خلاصه‌اي از طرح فرآوري و بسته‌بندي ادويه‌جات و آرد آماده غلات آورده شده است. جهت سفارش و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع طرح هاي توجيهي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع : طرح توجيهي بسته ادويه جات

طرح توجيهي بسته بندي ادويه جات | معرفي محصول

غلات گياهان تك لپه خانواده گندميان هستند و دانه‌هاي ريز آن‌ها همانند برنج، ذرت، ذرت خوشه‌اي و ارزن مصرف خوراكي دارد. غلات به دليل داشتن هيدرات كربن، پروتئين، چربي، مواد معدني و انواع ويتامين منبع انرژي براي انسان هستند. ادويه‌ها، طعم دهنده‌هايي گياهي هستند كه براي بهبود مزه غذا يا بعضاً مصارف دارويي مورد استفاده قرار مي‌گيرند.

ادويه‌ها در اصل بخشي از يك گياه همانند زعفران يا درخت همانند دارچين و يا ميوه همانند فلفل سياه و يا به صورت دانه همانند جوزهندي مي‌باشد. آن‌ها را مي‌‌توان به صورت تازه، خرد يا پودر شده به منظور معطر كردن، بهبود طعم و يا رنگ غذا مورد استفاده قرار داد.

در اين طرح آردهاي آماده غلات شامل (آرد گندم سبوس دار ،سمولينا،غني شده ،كامل ،اگرومره،سوخاري)، آرد ذرت و جو و چاودار و برنج و پودر و بسته‌بندي انواع ادويه همانند سماق، پودر سير و موسير، زنجبيل، زيره سبز و سياه، دارچين، پك ادويه مخصوص غذاهاي خاص زردچوبه و دارچين، باديان رومي، فلفل سياه، قرمز سفيد، جوزهندي، باديان رومي و ميخك، هل سياه، هل سفيد و هل سبز، جوزهندي،كاري، پاپريكا، گل محمدي، رازيانه، ليمو عماني، زعفران، آويشن، نعنا و ريحان و جعفري، رزماري، وانيل، مرزه و گشنيز، شويد، نعناع، شنبليله، ريحان و جعفري، ترخون، آويشن مورد بررسي قرار گرفته است.

كدهاي آيسيك و تعرفه گمركي بسته‌بندي غلات و ادويه

تعرفه گمركي وكدهاي آيسيك آماده سازي و بسته‌بندي انواع ادويه و آرد غلات به شرح ذيل مي‌باشد.    

محصول تعرفه‌گمركي كد آيسيك
بسته بندي گياهان داروئي 071134000 24231980
خشك كردن وبسته بندي غلات 15311410
درجه بندي وبسته بندي زيره 15492414
درجه بندي وبسته بندي ادويه جات 15492411
پاستوريزه كردن وبسته بندي ادويه جات 15492415
عمل‌اوري و بسته‌بندي داروهاي گياهي 24231970

استانداردهاي آماده سازي و بسته بندي ادويه و پودر غلات

بسته‌بندي غلات و پودر ادويه‌ها از مرحله آماده سازي، بسته‌بندي و انبارداري از آيين نامه كار بهداشتي و الزامات استاندارد ملي ايران به شماره 2889  پيروي مي‌كند. هدف از تدوين اين آيين كار، راهنمايي توليدكنندگان در تأمين حداقل نيازمندي‌هاي بهداشتي توليد و عرضه و تطبيق ويژگي‌هاي آن با استاندارد مرتبط مي‌باشد. ساير استاندارهاي ملي و فرايند اين كسب و كار به شرح ذيل مي‌باشد.

استاندارد ملي ايران 1031:  ” ادويه و چاشني- اندازه‌گيري عصاره اتري غيرفرار”

استاندارد ملي ايران 1032:   “ادويه‌ها و چاشني‌ها – اندازه‌گيري ناخالصي‌ها و مواد خارجي”

استاندارد ملي ايران 1196   : “ادويه و چاشني -اندازه‌گيري مقدار رطوبت -روش بيرون راندن”

استاندارد ملي ايران 1197:    “ادويه و چاشني- اندازه‌گيري خاكستر كل”

استاندارد ملي ايران 12185:   “ادويه و چاشني -زعفران -اندازه‌گيري عصاره محلول در آب سرد”

استاندارد ملي ايران 12258:   “ادويه و چاشني- نامگذاري”

استاندارد ملي ايران 1836 :    “واحدهاي توليدكننده مواد غذايي – آيين كار اصول بهداشتي”

استاندراد ملي ايران 2135 : ” ويژگي‌هاي عمومي برچسب بسته‌بندي مواد غذايي “

استاندارد ملي ايران 1365:   “ادويه و چاشني -اندازه گيري آلودگي”

 استاندارد ملي ايران 16412:  “پرتودهي انواع ادويه، گياهان دارويي، سبزي و چاشني‌هاي گياهي خشك به منظور كنترل ميكروارگانيسم‌هاي بيماري‌زا و ديگر ميكروارگانيسم ها-راهنما”

استاندارد ملي ايران 1727:  ” ادويه و چاشني -آماده سازي نمونه ساييده شده براي تجزيه”

استاندارد ملي ايران 21112: ” ادويه و چاشني -پودر موسير-ويژگي‌ها و روش‌هاي آزمون”

استاندارد ملي ايران 4470 : ” برچسب‌گذاري مواد غذايي از پيش بسته بندي شده “

استاندارد ملي ايران 1-251: ” ادويه و چاشني -فلفل كامل و ساييده شده ويژگي‌ها و روش‌هاي آزمون-قسمت اول -فلفل سياه”

استاندارد ملي ايران 253:  ” روش آزمون ادويه”

استاندارد ملي ايران 2600: ” ادويه و چاشني -تعيين درجه نرمي ادويه آسياب شده -الك كردن توسط دست (روش مرجع)”

استاندارد ملي ايران 2889: ” آئين كار آماده سازي و بسته‌بندي ادويه”

 

ويژگي‌هاي فني آماده سازي و بسته‌بندي پودر غلات و ادويه

پودر فله غلات به صورت استاندارد و فرآوري شده از بنگاه‌هاي داراي مجوز و تعيين صلاحيت شده تامين و جهت بسته‌بندي در گرماژهاي مختلف به واحد خط توليد منتقل مي‌شود. در خط توليد دوم ادويه‌هاي تامين شده از زنجيره تامين با توجه به نوع آن بوجاري و به صورت كاملا تميز آسياب و بسته‌بندي مي‌شود.

كيفيت و سلامتي ادويه‌ها نه تنها به صورت دقيق كنترل مي‌گردد؛ بلكه ماشين آلات و فرايند فرآوري در خط توليد هم بايد داراي استانداردهاي صنايع غذايي باشند. جعبه‌ها، ظروف مورد نياز بسته‌بندي بايد داراي استانداردهاي نگهداري مواد غذايي بوده و سلفون و ورق‌هاي پليمري بسته‌بندي محصول توليدي نيز بايد داراي نرمش، قابليت چاپ، قابليت دوخت حرارتي، قابليت شكل‌پذيري پنوماتيك، شفافيت، نفوذناپذيري نسبت به بخار آب و گازهاي محيطي را داشته باشد. در بسته‌بندي پودر غلات و ادويه بايد نشانه‌گذاري‌هاي محصول شامل مشخصات كالا و توليدكننده، پروانه ساخت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، شماره پروانه بهره‌برداري وزارت صمت نيز قيد شود.

موارد كاربرد پودر غلات و ادويه ها  

هدف از بسته‌بندي انواع آرد غلات و ادويه‌ها براي به حداقل رساندن فساد محصولات غذايي، استفاده از بسته‌بندي‌هاي صحيح و متناسب با اين محصولات است. ادويه‌ها نه تنها به حفظ بهداشت محصول سالم و ماندگاري بيشتر آن كمك مي‌نمايد، بلكه در مقياس صنعتي امكان رعايت الزامات بهداشتي را نيز بيشتر ميسر مي‌سازد. قرارگيري ادويه و پودر غلات سالم در بسته‌بندي ضمن حفاظت از آن در مقابل جانوران، ميزان مصرف كنترل شده محصول را نيز بهتر مي‌نمايد.

 

طرح توجيهي بسته بندي ادويه جات | فوايد مصرف پودرادويه وآرد غلات

اَدويه يا چاشني گياهي به منظور عطر و طعم‌دهي به مواد غذايي در فرايند توليد انواع غذاها و خوراكي‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرند و از برخي از آن‌ها براي مقاصد خوراكي يا دارويي نيز استفاده مي‌شود. ادويه‌ها همچنين ماده نگهدارنده مفيدي هستند كه باكتري‌هاي مضر را از بين مي‌برند يا از رشد آن‌ها ممانعت به عمل مي‌آورد. در آشپزخانه، ادويه جات از سبزيجات برگ‌دار براي طعم دهي يا به عنوان چاشني مورد استفاده قرار مي‌گيرند. غلات پودر منبع بسيار غني پروتئين بوده و در توليد انواع نان، غذا، شيريني و خوراكي‌هاي انسان مورد استفاده قرار مي‌گيرند.

 

كالاهاي جايگزين غلات و ادويه هاي بسته بندي شده

پودر غلات آماده وادويه‌هاي طعم‌دهنده گياهي كه به وفور و با قيمت مناسب به صورت فله‌اي يا بسته‌بندي در بازارهاي سنتي و مدرن عرضه مي‌شود، در بسياري از انواع نان، غذا و شيريني و خوراكي‌هاي مورد استفاده قرار مي‌گيرند و در زمره زنجيره تامين و مواد اوليه بسياري از كنسروها و غذاهاي آماده و نان‌ها و شيريني‌هاي مختلف قرار داشته و جايگزيني ندارند.

 

دانش فني و فرايند توليد بسته بندي انواع ادويه  وآرد غلات

ماشين آلات بسته‌بندي انواع آرد آماده غلات فرآوري و بسته‌بندي ادويه به آسياب‌هاي مختلفي اعم از كراشرهاي چكشي، سوزني و سيستم بسته‌بندي تك محصول، ساشه و ظرفي، كانوايرهاي انتقال و در مورد ادويه‌هاي ميكس از دستگاه ريبون بلندر و در انتها از شيرنگ پك و سيستم‌هاي تهويه ويژه استفاده مي‌شود.

در اين كسب و كار به دليل تنوع محصولات حداقل فضاي صنعتي مورد نياز بايد بيش از يك‌هزار مترمربع باشد. چون آسياب كردن خشك ادويه مولد گرد و خاك است، لذا ساختار تهويه كنترل شده‌اي قوي نياز دارد، طراحي استاندارد انبارها بايد به گونه اي باشد كه رطوبت را به صفر برساند و امكان خشك نگهداشتن محصولات وجود داشته باشد.

در بخش اول انواع آرد فله غلات توسط كانوايرها به سيستم بسته‌بندي پودري در گرماژهاي مختلف منتقل و بسته‌بندي مي‌شود. در بخش فراوري ادويه بسته به نوع ادويه در ابتداي فرايند خط آماده‌سازي مواد اوليه پاكسازي كامل و كنترل شده و از طريق فيدر و بالابر به آسياب‌هاي محصول و در مورد ادويه‌هاي تركيبي پس از انتقال به بلندر ميكس و پودر شدن كامل در سايز و دانه‌بندي استاندارد آماده انتقال به دستگاه‌‌هاي بسته‌بندي تك محصول، تركيبي و لايه ساشه‌اي و بسته‌بندي ظرفي كه همگي داراي كنترلرهاي تنظيم وزني اتوماتيك هستند، منتقل مي‌شود. بسته‌ها و ظروف پر شده براي چاپ مشخصات و  بسته‌بندي ثانويه روي نوار نقاله قرار مي‌گيرند. طراحي، نصب و چيدمان دستگاه‌ها و تجهيزات بسته‌بندي براساس ظرفيت و تنوع محصول در سالن توليد جانمايي و انجام مي‌گيرد.

طرح توجيهي بسته بندي ادويه جات | بررسي بازار و رقبا

با توجه به مزيت صنايع تبديلي كشور تعداد 304  واحد بسته‌بندي انواع پودرهاي غذايي در كشور با ظرفيت اسمي57288 تن در كشور وجود دارد و تعداد واحدهاي بسته‌بندي انواع ادويه نيز در كشور 291 واحد بوده كه ظرفيت فرآوري و بسته‌بندي 55273 تن انواع ادويه را دارند. تعداد طرح‌هاي در حال احداث بسته‌بندي انواع ادويه در كشور كه داراي پيشرفت فيزيكي بالاي 60درصد مي‌باشند 47 طرح است كه پيش‌يبني ايجاد ظرفيت جديد 28870 تني را دارند.

 

  تعداد جواز تاسيس توليد پودر غذايي  
  2840  
پروانه توليد پودر خوراكي كشور
تعداد سرمايه اشتعال ظرفيت واحد
304 3058350 11129 57288 تن
جواز تاسيس پودر غذايي بالاي 60 درصد
تعداد سرمايه اشتعال ظرفيت واحد
45 793861 1058 11810 تن

 

 

تعداد جواز تاسيس بالا بسته‌بندي ادويه
292
پروانه بهره‌برداري‌هاي صادر بسته‌بندي ادويه
تعداد سرمايه اشتعال ظرفيت واحد
291 2877438 9121 55273 تن
جواز تاسيس بالاي 60 درصد پيشرفت فيزيكي بسته بندي ادويه
تعداد سرمايه اشتعال ظرفيت واحد
47 793742 1103 28870 تن

 

طرح توجيهي بسته بندي ادويه جات | سرمايه گذاري مورد نياز

بر اساس مطالعات انجام شده احداث توليد در سال جاري حدود 82ميليارد ريال سرمايه نياز دارد. نرخ بازدهي داخلي سرمايه‌گذاري بيشتر از 25درصد بوده و ظرف سه سال و نيم بعد از به توليد رسيدن برگشت سرمايه خواهيد داشت. در ادامه خلاصه‌اي از نيازمندي‌هاي احداث اين واحد با ظرفيت عملي 1200 تن بسته‌بندي انواع آرد آماده و ادويه در سال ارائه شده است.

مشخصات عمومي طرح

رديف موضوع برآرود واحد
1 زمين   3000 متر مربع
2 زيربنا كل توليدي، خدماتي و ستادي و روباز 1150 متر مربع

 

جدول سرمايه گذاري طرح

رديف موضوع هزينه ها  (ميليون ريال )
1 سرمايه‌گذاري ثابت 40214
2 سرمايه گذاري در گردش 42408
3 كل سرمايه گذاري 82622

                                    

شاخص هاي مالي

موضوع  
نرخ بازده داخلي IRR 25/9
دوره برگشت سرمايه 3/5
درصد فعاليت در نقطه سر به سر 30/3

 

طرح توجيهي بسته بندي ادويه جات | مزاياي اجراي طرح

  • ماندگاري بيشتر محصولات بسته‌بندي شده 
  • نگهداري امن و بهداشتي محصولات
  • رعايت ضوابط استاندارد و بهداشتي آماده‌سازي و بسته‌بندي كالاي با كيفيت
  • در نتيجه ايجاد ارزش افروده بيشتر

 

نتيجه مطالعات مالي و اقتصادي

تحقيقات بازار و برآوردهاي مالي فني و اقتصادي تهيه شده طرح در سال 1399 و تحليل شاخص‌هاي مالي و اقتصادي طرح با محاسبات مالي نرم‌افزار Comfar III Expert وضعيت قابل قبولي را به لحاظ مالي براي صنايع تبديلي بخش كشاورزي در حوزه بسته‌بندي انواع ادويه و آرد آماده را نشان مي‌دهد. جهت اخذ مجوزهاي توليد اين محصول و تامين زيرساخت براساس پلان‌هاي مهندسي توليد استاندارد و صادرات محور مي‌توانيد در تمامي مراحل انجام كار از زمان بررسي ايده تا پياده‌سازي و زمان بهره‌برداري از مشاوران و كارشناسان خبره و با تجربه كاردوك كمك بگيريد.

 

خدمات قابل ارائه كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي توليد كننده

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • تامين نيروي انساني نصب و راه اندازي ماشين آلات و تاسيات عمومي طرح توليد كاشي سراميكي مختلف
  • مشاوره فرمولاسيون مواد اوليه ،لعاب و انگوب
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي 

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع : طرح توجيهي بسته ادويه جات


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۰۳:۲۲:۵۹ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

طرح توليد شمع خودرو با توجه به نياز بالاي مصرف‌كنندگان و شرايط واردات، داراي توجيه اقتصادي است. قطعه‌سازي خودرو يكي از صنايع مادر و اساسي در هر كشور به شمار مي‌آيد. فقط در سال 2018، تعداد96,850,046 دستگاه خودرو در جهان توليد شده است. در ايران طي سال۹۸ در مجموع ۹۲۷هزار و ۱۹۷دستگاه انواع خودرو توليد شده است كه در صورت داشتن شرايط مطلوب در سال99 مي‌تواند يك ميليون و ۲۰۰هزار دستگاه نيز توليد كند. قطعات خودرو به عنوان كالاي واسطه‌اي مورد مصرف در توليد انواع خودرو يا در بازار خدمات‌پس‌ازفروش و تعميرات اهميت اقتصادي زيادي دارند. لذا مجموعه قطعه‌سازي همانند توليد انواع شمع خودرو را مي‌توان به‌عنوان يكي از محورهاي توسعه صنعتي كشورها تلقي كرد كه محصولات آن هم در خودروهاي صنعتي و هم در موتورسيكلت‌ها و موتورهاي صنعتي بنزيني استفاده مي‌شود. در ادامه خلاصه‌اي از طرح توليد شمع خودرو آورده شده است. جهت سفارش نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع طرح هاي توجيهي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 منبع: طرح توجيهي توليد شمع

طرح توليد شمع خودرو | معرفي محصول و اهميت آن

اولين عمل موثر شمع در موتور خودرو و ساير انواع موتور احتراقي، آتش زدن مخلوط هوا و سوخت در شرايط احتراق داخلي در سيلندر موتور است. شمع ماشين بايد پالس الكتريكي با ولتاژ ۲۵۰۰۰ ولت را به صورت مكرر به داخل محفظه احتراق موتور توسط الكترودهاي با دوام كه در بين آن‌ها جريان الكتريكي به قوس و جرقه تبديل مي‌شود منتقل نمايد.

در نتيجه مخلوط هوا و سوخت در سيلندر را براي تامين مكانيزيم حركت  خودرو محترق نمايد. سلامتي و كيفيت مطلوب شمع باعث كاهش خام سوزي سوخت و تامين قدرت مناسب حركت خودرو خواهد شد. شمع‌ها تحت شرايط فشار و حرارت شديد داخل سيلندر مي‌توانند تا ميليون‌ها بار جرقه بزند و ميزان عملكرد شمع در موتور خودرو هم زمان با افزايش توان خروجي خودرو نقش بسيار حساسي را پيدا مي‌كند.

طرح توليد شمع خودرو | تعريف محصول 

وظيفه شمع جرقه زني به منظور مشتعل ساختن مخلوط هوا و بنزين در داخل سيلندر مي‌باشد. اين عمل ساده به نظر مي‌رسد، ولي مشكل اصلي اين است كه جرقه زني بايد با ولتاژ بسيار بالا و چند بار در ثانيه، در معرض حرارت بالا و فشار هواي بالا انجام گيرد.

مهم‌تر آن كه كوچك‌ترين خللي در عملكرد اين قطعه كوچك باعث افت بازده موتور، ايجادآلودگي و صدمه به ديگر اجزاء موتور مي‌گردد. اجزاء و قطعات تشكيل‌دهنده شمع از بالا به ترتيب فيش اتصال واير ولتاژ بالا، عايق سراميكي بدنه و الكترودها مي‌باشند. عايق سراميكي به شكلي طراحي گرديده است كه جريان را به صورت كانال هدايت نمايد. شكل كشيده عايق و برجستگي‌هاي روي آن به همين دليل است.

در داخل بدنه عايق قطعه‌اي ميله‌اي شكل از رساناي فلزي قرار داده شده است كه بالا تا پايين امتداد يافته است. جريان پس از عبور از ميله و قبل از ورود به الكترود، از قطعه‌اي با جنس شيشه رسانا گذشته و به دماغه سراميكي شمع كه الكترود در آن جاي گرفته مي‌رسد. جنس الكترود معمولا از آلياژ نيكل با مغزي از جنس مسي، پلاتيني يا فلزات هادي جريان مي‎باشد. جرقه بين الكترود مركزي و الكترود اتصال بدنه زده مي‌شود. همان طوري كه از نام آن مشخص است الكترود اتصال بدنه به تنه سيلندر وصل است.

سيستم جرقه زني  خودرو

در موتورهاي بنزيني براي ايجاد احتراق در محفظه احتراق سيلندر، نياز به ايجاد جرقه در زمان مناسب مي‌باشد. قطعات مختلفي تحت عنوان سيستم جرقه زن در به وجود آوردن جرقه در داخل سيلندر موثر هستند. اجزاي سيستم جرقه‌زني خودرو  به طور كلي عبارتند از شمع، كويل (مگنتي يا تخليه خازني) واير و ECU در خودروهاي انژكتوري و دلكو در خودروهاي كاربراتوري.

طرز كار سيستم جرقه زني  خودرو

درسيستم جرقه زن شمع در درون محفظه احتراق با دريافت ولتاژ در زمان مناسب از دلكو جرقه انفجار را ايجاد مي‌كند. وايرها داراي روپوش عايق بوده و ارتباط الكتريكي كويل و شمع ها را تامين مي‌كنند. كويل برق ورودي 12 ولت را بيش از 20هزار ولت تقويت و از طريق وايرها به صورت زمان‌بندي شده به شمع‌ها مي‌رسانند.

مكانيزم سيستم جرقه زني خودرو با استارت ماشين و حركت دوراني ميل لنگ كه فرايندهاي مكش هوا و سوخت، تراكم، احتراق و تخليه را در سيلندرها ساماندهي مي‌كند، آغاز مي‌شود. در هر سيلندر مخلوط سوخت متراكم شده با جرقه زني شمع براي انفجار هم‌زمان مي‌گردد. تشخيص دقيق زمان مناسب احتراق در خودروهاي انژكتوري از طريق سنسورهاي موقعيت سنج ميل لنگ به ECU و به كويل و شمع و در خودروهاي كابراتوري توسط كاربراتور انجام مي‌شود.

طرح توليد شمع خودرو | كد آيسيك و تعرفه گمركي

كد ISIC نوعي طبقه بندي استاندارد براي فعاليت‌هاي اقتصادي توليدي است. هدف اصلي ISIC فراهم كردن مجموعه‌اي از رده‌هاي فعاليتي است؛ به طوري كه در آن بتوان محصولات صنعتي را بر اساس نوع فعاليتي كه انجام مي‌دهند، طبقه بندي كرد.

رديف نام محصول كد گروه محصول   (آيسيك ) تعرفه گمركي
1 انواع شمع موتور 31901126 85111000
2 شمع موتور جرقه اي 31901128
3 شمع موتور خودرو (جرقه اي) 3190512365

طرح توليد شمع خودرو | ويژگيهاي و استاندارهاي

شمع خودرو براساس استانداردهاي مصوب بايد بتواند استانداردهاي ملي و بين‌المللي كيفيت را برمبناي تست‌هاي الكتريكي و حرارتي و طول عمر، كيفيت قطعات و عملكرد در شرايط فشار و دماي بالاي را پاس كند. 

استانداردهاي محصول

در مورد انواع شمع خودرو سري استانداردهاي ملي ايران كه در موسسه استاندارد ايران به ثبت رسيده است، به شرح زير ارائه شده  است.

شماره استاندارد ملي

شرح

2101 شمع اتومبيل موتورهاي احتراقي درون سوز اصطلاحات فني
13350 خودرو جاده‌اي سيستم‌هاي جرقه زن –روش‌هاي آزمون و الزامات كلاهك لاستيكي ولتاژ بالا روي سيم پيچ و كويل‌هاي مدادي
13473 خودرو جاده‌اي سيستم‌هاي جرقه زن و محفظه آن‌ها در سر سيلندر مشخصات اصلي و ابعاد آنها
19221 خودرو جاده اي- درجه بندي حرارتي شمع خودرو
1-37662 خودرو جاده‌اي شمع‌هاي گرمكن با نشيمن‌گاه مخروطي و محفظه آنها در سر سيلندر قسمت 1
2-27773 خودرو جاده‌اي شمع‌هاي گرمكن با نشيمن‌گاه مخروطي و محفظه آن‌ها در سر سيلندر قسمت 2

طرح توليد شمع خودرو | كالاهاي جايگزين 

با توجه به عملكرد اين وسيله در خودرو و توجه به اين نكته كه شمع خودرو قطعه‌اي است از مجموعه قطعات خودرو كه حضور آن در روي كليه خودروها امري اجتناب‌ناپذير است؛ لذا اين قطعه هيچ‌گونه جايگزيني ندارد و از طرفي امكان حذف آن از روي خودروهاي بنزيني وجود ندارد.

موارد استفاده شمع خودرو

شمع خودرو يكي از قطعات حساس و مهم در بخش برقي و جرقه زني خودرو محسوب مي‌گردند كه هم در زمان ساخت خودرو و هم به عنوان قطعات مصرفي در دوره بهره‌برداري از آن مورد استفاده قرار مي‌گيرد. شمع خودرو قطعه تند مصرف است كه دوره‌هاي نسبتا” كوتاه بر روي خودروها نياز به تعويض دارد.

طرح توليد شمع خودرو | دانش فني پروژه و روش توليد

فرايند توليد شمع خودرو شامل آماده سازي سه بخش اصلي و مونتاژ نهايي آن‌ها مي‌باشد. سه بخش اصلي شمع شامل الكترود مركزي، بدنه و پوسته فلزي به همراه الكترود جانبي و عايق سراميكي است كه در يك فرآيند توليد و مونتاژ نهايي پيوسته تبديل به محصول نهايي مي‌شوند. در اين فرايند الكترود جانبي به پوسته فلزي وصل مي‌شود و الكترود مركزي در داخل عايق سراميكي قرار مي‌گيرد و سرانجام، قسمت‌هاي اصلي در خط توليد به صورت محصول نهايي مونتاژ مي‌شوند.

فرايند توليد شمع خودرو

فرايند توليد شمع خودرو

ساخت پوسته و بدنه فلزي شمع خودرو

پوسته‌هاي فلزي شمع را مي‌توان بسته به سطح تكنولوژي به چندين روش توليد كرد. ابتدا مفتول فولادي آماده شده در فرايند نورد سرد يا اكسترودينگ گرم به شكل و اندازه دل‌خواه در مي‌آيد تا شكل تو خالي مناسب پوسته فلزي را پيدا كند. بدنه فلزي فولاد در شش مرحله ماشين كاري و سوراخ كاري و رزوه تراشي قرار گرفته و شكل نهايي را به خود مي‌گيرد.

جوش الكترود جانبي

الكترود جانبي از يك سيم از جنس آلياژ نيكل ساخته شده است كه پس از فيدر در دستگاه جوش الكتريكي به صورت مستقيم به بدنه فلزي شمع جوش داده مي‌شود، سپس در اندازه مناسب برش داده شده در ادامه توسط قالب شكل‌دهي و به سمت مركز بدنه فلزي خميده مي‌شود. كاليبره نمودن  فاصله آن با الكترود مركزي در بخش نهايي مونتاز انجام مي‌گيرد.

آبكاري بدنه فلزي شمع

بدنه فلزي شمع قبل از آبكاري در محلول شستشو و آماده سازي و توسط اسيدها، نمك‌ها يا قلياها قرار گرفته و پس از خشك شدن در فرآيند الكتروليتي يك لايه نقره‌اي دائمي و محافظ از طريق جريان الكتريكي كه از محلول عبور مي‌كند روي آن قرار مي‌گيرد. آبكاري يك پوشش فلزي نازك است كه به طور مساوي روي بدنه فلزي شمع اعمال مي‌شود.

 ساخت بدنه عايق سراميكي

توليد بدنه سراميكي با آماده سازي مايع سراميك توسط بالمير، آسياب و ميكسر و ريختن سراميك مايع به درون قالب‌هاي لاستيكي و اعمال فشار هيدروليكي بر آن شروع مي‌شود. عايق سراميكي شكل گرفته، پس از تخليه از قالب توسط دستگاه‌هاي سنگ زني پرداخت مي‌شود. سپس با قرار گرفتن در يك كوره تونلي در دماي بالاتر از 2700 درجه فارنهايت پخت، محكم و متراكم مي‌شود تا در برابر رطوبت، حرارت و ضربه مقاوم گردد. سراميك پخته شده پس از ليبل زني و پاشش لعاب مجددا در كوره حرارتي قرار گرفته و پخت نهايي مي‌گردد.

 آمادسازي الكترود مركزي

الكترودهاي مركزي را با استفاده از آلياژهاي نيكل توليد مي‌كنند. مفتول آلياژي را به كله ترمينال فولادي و به واير تامين كننده جريان الكتريكي احتراق، متصل مي‌شود. سپس آن را تحت فشار سنگين به داخل عايق سراميكي قرار مي‌دهند. در ادامه بخش مركزي عايق سراميك با پودر شيشه هادي و پين الكترود تكميل و با واشرگذاري آب‌بندي مي‌نمايند تا آماده مونتاژ نهابي گردد. 

 بخش مونتاژ  نهايي شمع خودرو

در بخش مونتاژ نهايي، بدنه سراميكي عايق حاوي الكترود مركزي به پوسته فلزي رزوه و آبكاري شده (حاوي الكترود جانبي) پس از واشرگذاري خارجي متصل و محكم مي‌گردد و در انتها فاصله شكاف الكترود مركزي و جانبي كاليبره مي‌گردد. در انتهاي خط توليد مطابق استاندارد محصول توليد شده  آماده تست‌هاي نهايي و بسته‌بندي مي‌گردد.

 

طرح توليد شمع خودرو | مواد اوليه مورد استفاده

الكترودهاي موجود در شمع خودرو معمولاً از آلياژهاي نيكل تشكيل شده اند، در حالي كه براي ساخت عايق‌هاي سراميكي از كاني‌هايي همانند اكسيد آلومينيوم، فلدسپات و لعاب و براي ساخت پوسته فلزي از مفتول فولادي  استفاده مي‌شود.

براي انتخاب مواد اوليه الكترودها و عايق، زمان و هزينه تحقيق و توسعه زيادي مصرف شده كه نتايج آن جزء دانش فني طرح مي‌باشد. از آنجايي كه سيستم جرقه زن خودرو حرارت و ولتاژ بسيار بالايي را در طول عمر زياد بايد تحمل كند، لذا استفاده از مواد بهبود يافته در حوزه‌هاي فلزي همانند آلياژهاي نيكل، فلزات گران‌بها و سراميك همانند اكسيد آلومنيم بسيار اهميت دارد.

 

 بررسي بازار و رقبا

بر اساس آمارهاي منتشر شده توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت تا پايان تيرماه سال 1399 تعداد 11 واحد صنعتي با ظرفيت توليد اسمي 62051130   عدد در زمينه توليد انواع شمع خودرو داراي پروانه بهره‌برداري مي‌باشند كه براساس طول عمر متوسط و فرسودگي ماشين آلات، راندمان توليد عملي و پالايش آماري واحدهاي راكد براساس تجارب قبلي و انجمن‌هاي صنفي مربوطه آمار واقعي اين توليد كمتر از ظرفيت اسمي مي‌باشد.

 

تعداد جوازهاي تاسيس طرح توليد شمع خودرو كشور تا پايان تير ماه 1399
39
تعداد پروانه‌هاي بهره‌برداري توليد شمع خودرو كشور
تعداد سرمايه اشتغال ظرفيت واحد
11 313536 1461 62051130 عدد
طرح‌هاي داراي پيشرفت فيزيكي بيش از 60 درصد توليد شمع خودرو كشور
تعداد سرمايه اشتغال ظرفيت واحد
1 19420 15 5000000 عدد

وضعيت صادرات  و واردات محصول

براساس آمار اتاق بازرگاني در سال 1397 واردات محصول با تعرفه 87083029 شمع‌هاي جرقه زن مورد استفاده از كشورهاي فرانسه، ژاپن، چين، هند، امارات، تركيه، آلمان، بلغارستان، كره معادل 7,911,530 دلار و به ارزش ريالي 331,324 ميليون ريال بوده است.

 

طرح توليد شمع خودرو | سرمايه گذاري مورد نياز

بر اساس مطالعات انجام شده احداث طرح توليد انواع شمع خودروهاي بنزيني در سال جاري با ظرفيت اقتصادي ساليانه توليد 1200000 عدد شمع خودرو 151 ميليارد ريال سرمايه‌گذاري نياز دارد. نرخ بازدهي بيشتر از 35درصد بوده و نزديك به 3سال بازگشت سرمايه اوليه را خواهد داشت. در ادامه خلاصه‌اي از نيازمندي‌هاي احداث ارائه شده است.

مشخصات عمومي طرح

رديف موضوع برآرود واحد
1 زمين   4000 متر مربع
2 زيربنا كل توليدي، خدماتي و ستادي 1850 متر مربع
3 ماشين آلات صنعتي   61200 ميليون ريال

جدول سرمايه گذاري طرح

رديف موضوع هزينه ها  (ميليون ريال )
1 سرمايه گذاري ثابت 104800
2 سرمايه گذاري  درگردش 47197
3 كل سرمايه گذاري 151997

   شاخص هاي مالي

موضوع هزينه ها 
نرخ بازده داخلي IRR 34/7  درصد
دوره برگشت سرمايه 3/2
درصد فعاليت در نقطه سر به سر 29

طرح توليد شمع خودرو | مزاياي اجراي طرح

  • نياز به توليد باكيفيت جهت جايگزيني واردات
  • امكان تامين مواد اوليه مورد نياز در كشور
  • سودآوري، بازده و دوره برگشت مناسب سرمايه گذاري با توجه امكان توليد چند محصول در يك خط توليد
  • امكان استفاده از سيستم‌هاي مجهز به كنترل PLC با عملكرد اتوماتيك
  • امكان ايحاد تنوع در محصول با توجه به نياز بازار و نتايج واحد تحقيق و توسعه
  • امكان اخذ مجوزهاي استانداردهاي كيفيت و فرايند

 

 نتيجه گيري

توليد و مصرف اين محصولات با توجه به مشكلات تامين ارز واردات محصول و مصرفي بودن كالا براي تمامي خودروها منوط به بررسي‌هاي دقيق فني مالي و اقتصادي و نياز روز افزون داخلي و صادراتي كشور يكي از زمينه‌هاي موجه براي فعاليت اقتصادي مي‌باشد.

 

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرحها و واحدهاي

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • كمك به تامين نيروي انساني، نصب و راه اندازي ماشين آلات و تاسيسات عمومي طرح
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي توليد شمع


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرح توليد شمع خودرو،
موضوع:
[ ۲۰ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۱۰:۵۸:۱۱ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

فرصتي مناسب براي توليد كنندگان و سرمايه گذاران در صنعت برش سنگ، اگر به فكر احداث و يا نوسازي واحد توليدي برش سنگ خود هستيد مي توانيد تمامي دستگاه هاي مورد نياز خط توليد را با بهترين قيمت بازار خريداري كنيد. تمامي ماشين آلات اين خط توليد محصول شركت ايتاليايي SIMEC مي باشد. جزئيات دستگاه ها در ادامه شرح داده شده است.

براي دريافت اطلاعات كامل در مورد قيمت و مشخصات دقيق خط مي توانيد با مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: ماشين برش سنگ گرانيت

 

 

ليست ماشين آلات عبارتند از:

1- دستگاه قله بر 52 تيغه اروپايي براي برش سنگ گرانيت داراي كف بر اتوماتيك الكترو موتور 315  كيلو وات    مدل       NI 2/525      

2- دستگاه قله بر اروپايي دو تيغه با كف بر اتوماتيك با الكترو موتور  200 كيلوات  مدل    NI2/2M

3- دستگاه كاليبره و پيش ساب SIMEC     مدل      LM600/32

4- دستگاه پوليش SIMEC           مدل      LM600/12

5- دستگاه گرمكن     12 متري

6- دستگاه عرضي بر 7 كله  اتوماتيك    SIMEC    مدل      INT600/7

7- دستگاه پخ زن 60 سانت 4 محور همراه پوليش لبه ها مدل      SMM600/24

8- ميز پاياني و سورت  مدل    60GF2P          

9- دستگاه پيش ساب  و پوليش   COMBE     مدل      CLG600/312

10- دستگاه نصف كن 4 كله افقي با تيغه هاي   62 سانتي

11- دو دستگاه كله بر پنوماتيك

تصاوير خط كامل ماشين اروپايي برش سنگ گرانيت شركت SIMEC ايتاليا

در زير تصوير ماشين خط كامل ماشين اروپايي برش سنگ گرانيت شركت SIMEC ايتاليايي را مي توانيد مشاهده كنيد :

خط كامل ماشين اروپايي برش سنگ گرانيت شركت SIMEC ايتالياخط كامل ماشين اروپايي برش سنگ گرانيت شركت SIMEC ايتالياخط كامل ماشين اروپايي برش سنگ گرانيت شركت SIMEC ايتالياخط كامل ماشين اروپايي برش سنگ گرانيت شركت SIMEC ايتالياخط كامل ماشين اروپايي برش سنگ گرانيت شركت SIMEC ايتاليا

 

فروش  ماشين آلات سنگبري گرانيت اروپايي | مزيت هاي سرمايه گذاري

  • مزيت توليد محصول با كيفيت قابل رقابت صادراتي
  • قابليت خريد ماشين آلات با قيمت مناسب

براي هماهنگي و بازديد از ماشين آلات با مشاورين كسب و كار كاردوك هماهنگ فرماييد. لازم به ذكر است كارشناسان كاردوك كيفيت دستگاه ها را تضمين كرده‌اند.

معرفي ساير خدمات كاردوك

شروع هر كاري نياز به تجربه و دانش لازم دارد. امروزه در كشورهاي پيشرفته سرمايه گذاران از متخصصين جهت طراحي پلتفرم، برآورد هزينه ها، ارزيابي تجهيزات و خريد آن ها، آموزش نيروي كار، بازاريابي نوين، عارضه يابي سيستم و… استفاده مي‌كند. كاردوك نيز با ايجاد راه ارتباطي ميان سرمايه گذاران و متخصصين به شما در زمينه هاي نام برده خدمات ارائه مي‌دهد.

 

براي دريافت اطلاعات كامل در مورد قيمت و مشخصات دقيق خط مي توانيد با مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: ماشين برش سنگ گرانيت

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ماشين برش سنگ گرانيت،
موضوع:
[ ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۰۵:۴۸:۰۹ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

طرح توجيهي مطالعه‌اي است كه براي پاسخ دادن به توجيه‌پذير بودن يا نبودن يك ايده (در رابطه با راه‌اندازي يك كسب و كار) انجام مي‌شود. شايد در ظاهر پاسخ به اين سوال ساده به نظر برسد. اما اگر تجربه راه‌اندازي يك كسب و كار را داشته باشيد مي‌دانيد كه پاسخگويي به اين سوال كار ساده‌اي نيست و نيازمند صرف انرژي قابل توجه در زمينه‌هاي گوناگون است. مطالعه و بررسي بازار (رقبا موجود در بازار، قيمت محصول يا خدمات رقبا و…)، مطالعات مالي (هزينه، سرمايه اوليه مورد نياز و…) مطالعات اقتصادي (نقطه سر به سر و…)، مطالعات فني از جمله مطالعاتي است كه در زمان راه‌اندازي هر كسب و كار تازه بايد صورت گيرد. نوشتن طرح توجيهي را از كجا بايد شروع كرد؟ شاخص‌هايي كه در گزارش نهايي‌تان بايد بدست آوريد كدامند؟پرسش‌نامه‌ها چه كمكي در انجام اين تحليل به شما مي‌كند؟ چه كسي بهترين طرح توجيهي در بجنورد را مي‌نويسد؟

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تهيه طرح توجيهي مي توانيد با كارشناسان كاردوك از طريق شماره 02166418908  مشاوره دريافت كنيد.

 

منبع : طرح توجيهي در بجنورد

طرح توجيهي در بجنورد | بهترين زمان براي بررسي

شايد يك ايده نو يا طرحي هوشمندانه داشته باشيد ولي هميشه پيس از صرف زمان و پول زياد بايد توجيه پذيري آن را در دنياي واقعي مورد بررسي قرار دهيد. تمام كسب و كارهاي تازه بايد قبل از شروع توليد يا ورد به بازار، طرح توجيهي تهيه كنند. در بزرگترين شركت ها نيز قبل از آغاز توليد محصول جديد، طرح توجيهي تدوين مي‌شود. طرح توجيهي همچنين داده‌هاي كمي لازم براي تصميم‌گيري‌هاي دشوار در مسير آينده كسب و كارتان را در اختيار شما قرار مي‌دهد. اگر در مراحل بعدي تحقيق بازار، بهره برداري، توسعه و گسترش كسب و كارتان دچار اختلاف شويد، طرح توجيهي اختلافات را با در دست داشتن اطلاعات بي طرفانه حل و فصل مي كند.

 

چرا برخي از كسب و كار ها طرح توجيهي ندارند

بسياري از كارآفرينان براي صرفه جويي در پول و زمان، بدون فوت وقت پيش از تهيه طرح توجيهي وارد بازار مي‌شوند. اين كار مي‌تواند در ابتداي ظهور منفعت آور باشد يا با مواجه شدن با موانع پيش‌بيني نشده نتيجه‌اي عكس را به همراه داشته باشد. از جمله مهمترين دلايل دور زدن طرح توجيهي مي‌توان به موارد زير اشاره داشت :

1- كار آفرينان بر اساس تجربه شخصي يا مدل‌هاي كسب و كار موفق مشابه مي‌دانند كه راه‌اندازي كسب و كارشان اقتصادي و توجيه پذير است.

2- نتايج بدست آمده از مطالعات و پيمايش‌هاي قبلي را معتبر دانسته و فكر مي‌كنيد تغييرات بازار به اندازه‌اي نبوده كه نياز به انجام تحقيق جديدي باشد.

3- هزينه هاي مالي و زماني طرح به اندازه‌اي باشد كه به اتمام رساندن طرح توجيهي را با مانع مواجه مي‌سازد.

 

طرح توجيهي در بجنورد | مولفه‌ها و شاخص‌هاي كليدي

يك طرح توجيهي موضوعات مختلفي را در بر مي‌گيرد كه هر كدام مي‌توان بر روي كسب و كار جديد شما تاثير گذار باشد. اما اين موضوعات را در يك يا چند دسته از موضوعات زير خلاصه مي‌شود.

فني و تكنولوژي

آيا تمامي تكنولوژي‌هاي لازم براي شروع كسب و كارتان را بررسي كرده‌ايد ؟ اين انتخاب شما از لحاظ فني بهترين انتخاب براي شروع كسب و كار شما مي‌باشد يا نه ؟

اقتصادي

شرايط اقتصادي زمان حال و آينده را كه بر روي بازار يا تمايل خريد محصولات يا خدمات شما تاثيرگذار است را بايد در كنار منابع اوليه جريان نقدي كسب و كارتان در نظر بگيريد.

قانوني

مطالعات قانوني شامل بررسي امتيازات و حقوق ثبت شده قانوني، كپي رايت يا ديگر انحصاراتي است كه ممكن است ايده شما را تحت شعاع خود قرار دهد.

اجرايي و عملياتي

راه‌هاي معرفي خدمات يا محصولتان چيست؟ آيا نياز به ويترين فروشگاه داريد؟ به چند نفر پرسنل اجرايي نيازمنديد؟ هزينه كارهاي اجرايي كسب و كارتان را يادداشت كنيد.

برنامه زمان بندي

اگر نياز است كه محصول يا خدماتتان در يك فصل خاص ارائه شود حتما بايد يك محدوديت زماني را در برنامه كاريتان لحاظ كنيد.

بازار

بررسي و مطالعات مربوط به بازار خود داراي دسته‌هاي فراواني مي‌باشد كه از جمله مهمترين مواردي كه در اين قسمت از طرح توجيهي مطرح مي‌شود عبارتند از:

  • بررسي رقبا
  • سطح تقاضا
  • جاويژه‌ها (niches) و جايگاه‌هاي اشغال نشده در بازار
  • بازارهاي هدف، شامل اطلاعات جمعيت شناختي خاص و عادات خريد
  • بازاريابي حضوري در برابر بازاريابي آنلاين
  • و …

 

طرح توجيهي در بجنورد | تهيه اطلاعات

بدون شك بهترين و سريع‌ترين راه براي تهيه طرح توجيهي استخدام مشاور و يا همكاري با يك شركت در زمينه مشاوره كسب و كار است، كه اين كار را از ابتدا تا انتها براي شما انجام دهد و نتايج را به شما اعلام كند. اما اغلب استارت آپ‌هاي نوپا به دليل هزينه مالي از انجام اين كار صرف نظر مي‌كند.

خوشبتخانه به دليل امكان دسترس گسترده به داده‌هاي مطالعات پيشن از بازار و پرسشنامه‌هايي كاربردي خودتان مي‌توانيد تا حد زيادي كارهاي جمع آوري اطلاعات را انجام دهيد و از اين طريق از هزينه كلي تهيه طرح توجيهي بكاهيد، به اين ترتيب با صرف هزينه كمتر مي‌توانيد اطلاعات مفيدي از طرح توجيهي به دست آوريد.

مطالعات انجام شده پيشين

يكي از منابعي كه به شما در بدست آوردن اطلاعات لازم براي نگارش طرح توجيهي كمك مي‌كند استفاده از طرح‌هاي توجيهي كسب و كارهاي مشابه است كه در سال‌هاي پيشين انجام شده است.

پرسشنامه ها

پرسشنامه بهترين ابزار براي بدست آوردن اطلاعات در مورد افرادي است كه اميدواريد براي استفاده از خدمات يا محصولات شما پول پرداخت كنند.

پرسشنامه ابزاري دقيق و معتبر براي يافتن اطلاعات در مورد عادات خريد مردم در گذشته و آينده است. اگر بتوانيد به جامعه هدف‌تان دست پيدا كنيد و از آن‌ها سوال بپرسيد، به اطلاعات دقيق و متمازي درباره مخاطبان‌تان دست پيدا خواهيد كرد.

جمع آوري اطلاعات پرسونا (مشتريان احتمالي) با استفاده از پرسشنامه امكان‌پذير است. شما مي‌توانيد به نارضايتي انها از محصول يا خدمات يا ويژگي‌هاي خاص محصولاتان پي ببريد.

قالب گزارش طرح توجيهي

زماني توانسيد اطلاعات را جمع آوري كنيد. لازم است كه آن‌ها را در يك شكل مناسب و قابل فهم بيان كنيد كه ايده شما چگونه قرار است به دنيا نمايش داده شود. گزارش طرح توجيهي بايد حداقل شامل بخش‌هاي زير باشد، ممكن است شما بسته به نيازتان موارد ديگري نيز به ليست اضافه كنيد :

خلاصه اجرايي

نكات اساسي و خلاصه كلي داده‌هايي كه به دست آورده‌ايد و بعدا آن‌ها را شرح مي‌دهيد را ارائه كنيد. مهم‌ترين جزئيات را در اين بخش بياوريد چرا كه بسياري از افراد تنها همين بخش را مطالعه خواهند كرد.

مشخص كردن ايده

در اين بخش توضيحاتي درباره ايده كسب و كار (نوع محصول يا خدمات، شركت، سايت ، اپ يا هر چيزه ديگري كه مشغول بررسي آن هستيد) را بنويسيد. تمايزها و چيزهايي كه كار شما را منحصر به فرد مي‌كند را ذكر كنيد. توجه داشته باشيد كه ذكر كردن محصولات و يا خدمات مشابه به اين بخش تعلق دارد.

تحليل بازار

اين بخش تمام اطلاعات مربوط به تحليل بازار را نشان مي‌دهد. از تحليل رقبا، نقاط قوت و ضفع‌شان تا رفتار خريداران و بخش‌بندي بازار، وجود بازار خوب و قوي در موفق شدن كسب و كار شدن حياتي است. بنابراين بايد در گزارش‌تان به تفضيل به اين بخش بپردازيد.

 

طرح توجيهي در بجنورد | توصيه هاي نهايي و نتيجه گيري

در انتهاي گزارش بايد به اين پرسش پاسخ دهيد كه آيا اين طرح توجيه پذير است يا نه ؟ براي پاسخ دادن به اين پرسش لازم است تا تمام داده‌ها را به صورت يك زنجيروار با هم در نظر بگيريد.

 

آيا انجام طرح توجيهي در بجنورد ضروري است ؟

شايد تهيه طرح توجيهي هراس آور باشد، ولي بعد از جمع آوري اطلاعات، تحليل و آماده سازي گزارش تمام داده هايي كه به دست آورده ايد مي‌توانيد از اين نتايج براي رشد كسب و كارتان استفاده هاي گوناگوني بكنيد.

علاوه بر اين مي‌توانيد از طرح توجيهي كسب و كارتان براي گرفتن جواز، دريافت تسهيلات بانكي و همچنين دريافت كمك مالي از بنگاه هاي سرمايه گذاري‌هاي خطر پذير (شتابدهنده‌ها) و يا ساير مراكز استفاده نماييد. از طرح توجيهي مي‌توانيد براي نوشتن يك بيزينس پلن حرفه‌اي يا جهت دهي منطقي به بازاريابي اوليه تان استفاده نماييد كه بسيار ارزشمند است. توصيه مي‌كنيم حتما قبل از راه اندازي كسب و كارتان براي تهيه طرح توجيهي زمان بگذاريد و يا از خدمات يك شركت كسب و كار در اين زمينه استفاده نماييد. خواهيد ديد كه طرح توجيهي نه فقط براي شروع كسب و كارتان ضروري است بلكه حتي در مراحل بعدي براي شما لذت بخش نيز خواهد بود.

 

خدمات قابل ارايه  كاردوك جهت تهيه طرح توجيهي در بجنورد

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • تامين نيروي انساني نصب و راه اندازي ماشين آلات و تاسيات عمومي طرح توليد
  • مشاوره فرمولاسيون مواد اوليه
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي توليد
  • مشاوره صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع : طرح توجيهي در بجنورد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرح توجيهي در بجنورد،
موضوع:
[ ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۰۹:۱۹:۳۷ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

طرح توجيهي مطالعه‌اي است كه براي پاسخ دادن به توجيه‌پذير بودن يا نبودن يك ايده (در رابطه با راه‌اندازي يك كسب و كار) انجام مي‌شود. شايد در ظاهر پاسخ به اين سوال ساده به نظر برسد. اما اگر تجربه راه‌اندازي يك كسب و كار را داشته باشيد مي‌دانيد كه پاسخگويي به اين سوال كار ساده‌اي نيست و نيازمند صرف انرژي قابل توجه در زمينه‌هاي گوناگون است. مطالعه و بررسي بازار (رقبا موجود در بازار، قيمت محصول يا خدمات رقبا و…)، مطالعات مالي (هزينه، سرمايه اوليه مورد نياز و…) مطالعات اقتصادي (نقطه سر به سر و…)، مطالعات فني از جمله مطالعاتي است كه در زمان راه‌اندازي هر كسب و كار تازه بايد صورت گيرد. نوشتن طرح توجيهي را از كجا بايد شروع كرد؟ شاخص‌هايي كه در گزارش نهايي‌تان بايد بدست آوريد كدامند؟پرسش‌نامه‌ها چه كمكي در انجام اين تحليل به شما مي‌كند؟ چه كسي بهترين طرح توجيهي در بيرجند را مي‌نويسد؟

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تهيه طرح توجيهي مي توانيد با كارشناسان كاردوك از طريق شماره 02166418908  مشاوره دريافت كنيد.

 منبع: طرح توجيهي در بيرجند

طرح توجيهي در بيرجند | بهترين زمان براي بررسي

شايد يك ايده نو يا طرحي هوشمندانه داشته باشيد ولي هميشه پيس از صرف زمان و پول زياد بايد توجيه پذيري آن را در دنياي واقعي مورد بررسي قرار دهيد. تمام كسب و كارهاي تازه بايد قبل از شروع توليد يا ورد به بازار، طرح توجيهي تهيه كنند. در بزرگترين شركت ها نيز قبل از آغاز توليد محصول جديد، طرح توجيهي تدوين مي‌شود. طرح توجيهي همچنين داده‌هاي كمي لازم براي تصميم‌گيري‌هاي دشوار در مسير آينده كسب و كارتان را در اختيار شما قرار مي‌دهد. اگر در مراحل بعدي تحقيق بازار، بهره برداري، توسعه و گسترش كسب و كارتان دچار اختلاف شويد، طرح توجيهي اختلافات را با در دست داشتن اطلاعات بي طرفانه حل و فصل مي كند.

 

چرا برخي از كسب و كار ها طرح توجيهي ندارند

بسياري از كارآفرينان براي صرفه جويي در پول و زمان، بدون فوت وقت پيش از تهيه طرح توجيهي وارد بازار مي‌شوند. اين كار مي‌تواند در ابتداي ظهور منفعت آور باشد يا با مواجه شدن با موانع پيش‌بيني نشده نتيجه‌اي عكس را به همراه داشته باشد. از جمله مهمترين دلايل دور زدن طرح توجيهي مي‌توان به موارد زير اشاره داشت :

1- كار آفرينان بر اساس تجربه شخصي يا مدل‌هاي كسب و كار موفق مشابه مي‌دانند كه راه‌اندازي كسب و كارشان اقتصادي و توجيه پذير است.

2- نتايج بدست آمده از مطالعات و پيمايش‌هاي قبلي را معتبر دانسته و فكر مي‌كنيد تغييرات بازار به اندازه‌اي نبوده كه نياز به انجام تحقيق جديدي باشد.

3- هزينه هاي مالي و زماني طرح به اندازه‌اي باشد كه به اتمام رساندن طرح توجيهي را با مانع مواجه مي‌سازد.

 

طرح توجيهي در بيرجند | مولفه‌ها و شاخص‌هاي كليدي

يك طرح توجيهي موضوعات مختلفي را در بر مي‌گيرد كه هر كدام مي‌توان بر روي كسب و كار جديد شما تاثير گذار باشد. اما اين موضوعات را در يك يا چند دسته از موضوعات زير خلاصه مي‌شود.

فني و تكنولوژي

آيا تمامي تكنولوژي‌هاي لازم براي شروع كسب و كارتان را بررسي كرده‌ايد ؟ اين انتخاب شما از لحاظ فني بهترين انتخاب براي شروع كسب و كار شما مي‌باشد يا نه ؟

اقتصادي

شرايط اقتصادي زمان حال و آينده را كه بر روي بازار يا تمايل خريد محصولات يا خدمات شما تاثيرگذار است را بايد در كنار منابع اوليه جريان نقدي كسب و كارتان در نظر بگيريد.

قانوني

مطالعات قانوني شامل بررسي امتيازات و حقوق ثبت شده قانوني، كپي رايت يا ديگر انحصاراتي است كه ممكن است ايده شما را تحت شعاع خود قرار دهد.

اجرايي و عملياتي

راه‌هاي معرفي خدمات يا محصولتان چيست؟ آيا نياز به ويترين فروشگاه داريد؟ به چند نفر پرسنل اجرايي نيازمنديد؟ هزينه كارهاي اجرايي كسب و كارتان را يادداشت كنيد.

برنامه زمان بندي

اگر نياز است كه محصول يا خدماتتان در يك فصل خاص ارائه شود حتما بايد يك محدوديت زماني را در برنامه كاريتان لحاظ كنيد.

بازار

بررسي و مطالعات مربوط به بازار خود داراي دسته‌هاي فراواني مي‌باشد كه از جمله مهمترين مواردي كه در اين قسمت از طرح توجيهي مطرح مي‌شود عبارتند از:

  • بررسي رقبا
  • سطح تقاضا
  • جاويژه‌ها (niches) و جايگاه‌هاي اشغال نشده در بازار
  • بازارهاي هدف، شامل اطلاعات جمعيت شناختي خاص و عادات خريد
  • بازاريابي حضوري در برابر بازاريابي آنلاين
  • و …

 

طرح توجيهي در بيرجند | تهيه اطلاعات

بدون شك بهترين و سريع‌ترين راه براي تهيه طرح توجيهي استخدام مشاور و يا همكاري با يك شركت در زمينه مشاوره كسب و كار است، كه اين كار را از ابتدا تا انتها براي شما انجام دهد و نتايج را به شما اعلام كند. اما اغلب استارت آپ‌هاي نوپا به دليل هزينه مالي از انجام اين كار صرف نظر مي‌كند.

خوشبتخانه به دليل امكان دسترس گسترده به داده‌هاي مطالعات پيشن از بازار و پرسشنامه‌هايي كاربردي خودتان مي‌توانيد تا حد زيادي كارهاي جمع آوري اطلاعات را انجام دهيد و از اين طريق از هزينه كلي تهيه طرح توجيهي بكاهيد، به اين ترتيب با صرف هزينه كمتر مي‌توانيد اطلاعات مفيدي از طرح توجيهي به دست آوريد.

مطالعات انجام شده پيشين

يكي از منابعي كه به شما در بدست آوردن اطلاعات لازم براي نگارش طرح توجيهي كمك مي‌كند استفاده از طرح‌هاي توجيهي كسب و كارهاي مشابه است كه در سال‌هاي پيشين انجام شده است.

پرسشنامه ها

پرسشنامه بهترين ابزار براي بدست آوردن اطلاعات در مورد افرادي است كه اميدواريد براي استفاده از خدمات يا محصولات شما پول پرداخت كنند.

پرسشنامه ابزاري دقيق و معتبر براي يافتن اطلاعات در مورد عادات خريد مردم در گذشته و آينده است. اگر بتوانيد به جامعه هدف‌تان دست پيدا كنيد و از آن‌ها سوال بپرسيد، به اطلاعات دقيق و متمازي درباره مخاطبان‌تان دست پيدا خواهيد كرد.

جمع آوري اطلاعات پرسونا (مشتريان احتمالي) با استفاده از پرسشنامه امكان‌پذير است. شما مي‌توانيد به نارضايتي انها از محصول يا خدمات يا ويژگي‌هاي خاص محصولاتان پي ببريد.

قالب گزارش طرح توجيهي

زماني توانسيد اطلاعات را جمع آوري كنيد. لازم است كه آن‌ها را در يك شكل مناسب و قابل فهم بيان كنيد كه ايده شما چگونه قرار است به دنيا نمايش داده شود. گزارش طرح توجيهي بايد حداقل شامل بخش‌هاي زير باشد، ممكن است شما بسته به نيازتان موارد ديگري نيز به ليست اضافه كنيد :

خلاصه اجرايي

نكات اساسي و خلاصه كلي داده‌هايي كه به دست آورده‌ايد و بعدا آن‌ها را شرح مي‌دهيد را ارائه كنيد. مهم‌ترين جزئيات را در اين بخش بياوريد چرا كه بسياري از افراد تنها همين بخش را مطالعه خواهند كرد.

مشخص كردن ايده

در اين بخش توضيحاتي درباره ايده كسب و كار (نوع محصول يا خدمات، شركت، سايت ، اپ يا هر چيزه ديگري كه مشغول بررسي آن هستيد) را بنويسيد. تمايزها و چيزهايي كه كار شما را منحصر به فرد مي‌كند را ذكر كنيد. توجه داشته باشيد كه ذكر كردن محصولات و يا خدمات مشابه به اين بخش تعلق دارد.

تحليل بازار

اين بخش تمام اطلاعات مربوط به تحليل بازار را نشان مي‌دهد. از تحليل رقبا، نقاط قوت و ضفع‌شان تا رفتار خريداران و بخش‌بندي بازار، وجود بازار خوب و قوي در موفق شدن كسب و كار شدن حياتي است. بنابراين بايد در گزارش‌تان به تفضيل به اين بخش بپردازيد.

طرح توجيهي در بيرجند | توصيه هاي نهايي و نتيجه گيري

در انتهاي گزارش بايد به اين پرسش پاسخ دهيد كه آيا اين طرح توجيه پذير است يا نه ؟ براي پاسخ دادن به اين پرسش لازم است تا تمام داده‌ها را به صورت يك زنجيروار با هم در نظر بگيريد.

آيا انجام طرح توجيهي در بيرجند ضروري است ؟

شايد تهيه طرح توجيهي هراس آور باشد، ولي بعد از جمع آوري اطلاعات، تحليل و آماده سازي گزارش تمام داده هايي كه به دست آورده ايد مي‌توانيد از اين نتايج براي رشد كسب و كارتان استفاده هاي گوناگوني بكنيد.

علاوه بر اين مي‌توانيد از طرح توجيهي كسب و كارتان براي گرفتن جواز، دريافت تسهيلات بانكي و همچنين دريافت كمك مالي از بنگاه هاي سرمايه گذاري‌هاي خطر پذير (شتابدهنده‌ها) و يا ساير مراكز استفاده نماييد. از طرح توجيهي مي‌توانيد براي نوشتن يك بيزينس پلن حرفه‌اي يا جهت دهي منطقي به بازاريابي اوليه تان استفاده نماييد كه بسيار ارزشمند است. توصيه مي‌كنيم حتما قبل از راه اندازي كسب و كارتان براي تهيه طرح توجيهي زمان بگذاريد و يا از خدمات يك شركت كسب و كار در اين زمينه استفاده نماييد. خواهيد ديد كه طرح توجيهي نه فقط براي شروع كسب و كارتان ضروري است بلكه حتي در مراحل بعدي براي شما لذت بخش نيز خواهد بود.

خدمات قابل ارايه  كاردوك جهت تهيه طرح توجيهي در بيرجند

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • تامين نيروي انساني نصب و راه اندازي ماشين آلات و تاسيات عمومي طرح توليد
  • مشاوره فرمولاسيون مواد اوليه
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي توليد
  • مشاوره صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي در بيرجند


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرح توجيهي در بيرجند،
موضوع:
[ ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۱۰:۴۰:۲۱ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

 فروش كارخانه سنگبري در شهرك صنعتي با تمامي امكانات و تجهيزات آماده واگذاري است. واحد در حال حاضر فعال بوده و داراي مشخصات زير مي‌باشد. جهت اطلاع از قيمت و ساير شرايط با شماره هاي زير مي توانيد تماس بگيريد. با مراجعه به صفحه فرصت سرمايه گذاري مي توانيد از ساير واحدها اطلاع كسب كنيد.

شماره تماس : 09351520300 _ 02166418908

 منبع: فروش كارخانه سنگبري در شهرك صنعتي

عكس هاي كارخانه 

نماي داخلي كارخانه

كارخانه-سنگ-بري

 

محوطه كارخانه

كارخانه-سنگ-بري

 

فروش كارخانه سنگبري در شهرك صنعتي | مشخصات عمومي بنگاه

مجوز: داراي پروانه بهره برداري معتبر از وزارت صنعت، معدن و تجارت 

مكان استقرار: شهرك صنعتي

مساحت زمين: 24000 مترمربع    

زير بنا: صنعتي و اداري كامل 4300 مترمربع   

امتياز برق: KW  1400

تاسيسات عمومي: تاسيسات كامل مكانيكي و برق رساني (تابلوها و روشنايي) به انضمام تاسيسات كامل فيلتر پرس و جرثقيل 40 تني، دو دستگاه كمپرسور و ليفتراك و ريل‌هاي انتقال سنگ كوپو و تاسيسات حرارت مركزي كامل 

محصولات: توليد سنگ‌هاي ماربلي (مرمريت) به صورت تايل (كاشي)، اسلب (صفحه‌اي) و سنگ‌هاي آنتيك و دكوراتيو با ظرفيت ساليانه  300000 متر مربع

فروش كارخانه سنگبري در شهرك صنعتي | ماشين آلات موجود صنعتي تماماً اروپايي

خط توليد خارجي اسلب

 قله بر اره‌اي 80 تيغه (Gang Saw): دو دستگاه با فنداسيون دستگاه سوم  

ميزهاي ابتداي خط توليد، واگن و ريل‌هاي انتقال سنگ بريده شده هر كدام سه دستگاه

دستگاه پبش ساب 8 كله و دستگاه ساب 12 كله و دستگاه رزين كاري و پخت رزين سه دستگاه  

ميز رولر انتقال سنگ و ميز تخليه نهايي چهار عدد

خط توليد سنگ تايل خارجي 

دستگاه فرز دروازه‌اي، دستگاه قله بر ديسكي چهار دستگاه

دستگاه كاليبره  6 كله، نصف كن و ساب 12 كله و طولي بر و ميز تنظيف 5 دستگاه

خط كامل توليد سنگ آنتيك 

 دستگاه خشك كن نهايي سنگ صادراتي 

موجودي: بيش از  دوميليارد تومان سنگ موجود و بريده شده با كيفيت

مزيت هاي سرمايه گذاري

  • امكان استفاده از بخشودگي هاي مالياتي و مزيت استقرار در شهرك هاي صنعتي
  • مزيت توليد محصول با كيفيت قابل رقابت صادراتي
  • قابليت خريد بنگاه باقيمت مناسب
  • قابليت تامين مواد اوليه با كيفيت  و امكان استفاده از ضايعات در خط توليد سنگ آنتيك
  • جهب كسب اطلاعات دقيق شرايط  فروش بنگاه و هماهنگي بازديد
  • با مشاورين كسب وكار كاردوك هماهنگ فرماييد.

معرفي ساير خدمات كاردوك

شروع هر كاري نياز به تجربه و دانش لازم را دارد. امروزه در كشورهاي پيشرفته سرمايه گذاران از متخصصين جهت طراحي پلتفرم، برآورد هزينه ها، ارزيابي تجهيزات و خريد آن ها، آموزش نيروي كار، بازاريابي نوين، عارضه يابي سيستم و… استفاده مي‌كند. كاردوك نيز با ايجاد راه ارتباطي ميان سرمايه گذاران و متخصصين به شما در زمينه هاي نام برده خدمات ارائه مي‌دهد.

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: فروش كارخانه سنگبري در شهرك صنعتي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۰۸:۰۹:۱۲ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

يك واحد آماده به فعاليت در نزديكي تهران جهت اجراي پروژه هاي صنعتي مي‌تواند فرصت مناسبي براي شما باشد. واگذاري كارخانه نزديك تهران با مشخصات زير با موقعيت جغرافيايي و امكانات لازم علاوه بر قيمت مناسب، موجب كاهش هزينه ها آتي شما نيز مي‌شود.

شماره تماس 09351520300 _ 02166418908

 منبع: واگذاري كارخانه

عكس هاي كارخانه

نماي داخلي كارخانه

نماي بيرون

 

واگذاري كارخانه نزديك تهران | مشخصات عمومي بنگاه

مجوز: پروانه بهره برداري با كاربري صنعتي 

مكان استقرار: كيلومتر 35 تهران به طرف ساوه

مساحت زمين: 20000 مترمربع    

زير بنا: صنعتي، اداري و خدماتي كامل 5500 مترمربع

محوطه سازي: محوطه محصور با ديواركشي و درب‌هاي مناسب

 امتياز برق: KW  1800  و داراي پست زميني

آب: داراي مجوز چاه و منبع داير

تاسيسات عمومي: برق و آب و اقدام جهت خريد امتياز گاز

ماشين آلات: فاقد ماشين آلات  

مزيت هاي سرمايه گذاري:

  • داراي سند صنعتي مناسب براي فعاليت‌هاي مختلف صنعتي
  • نزديكي به جاده اصلي، مراكز جمعيتي با امكان لجستيك مناسب
  •  قيمت مناسب
  • جهت كسب اطلاعات دقيق و شرايط فروش بنگاه و هماهنگي بازديد با مشاورين كسب و كار كاردوك تماس بگيريد.

 

 

شما مي توانيد در صفحه فرصت سرمايه گذاري كاردوك از ساير پيشنهادات نيز مطلع شويد. جهت شروع و راه اندازي پروژه با دريافت مشاوره كسب و كار مي توانيد با كمترين هزينه، توليدي خود را راه اندازي كنيد.

 

معرفي ساير خدمات كاردوك

شروع هر كاري نياز به تجربه و دانش لازم را دارد. امروزه در كشورهاي پيشرفته سرمايه گذاران از متخصصين جهت طراحي پلتفرم، برآورد هزينه ها، ارزيابي تجهيزات و خريد آن ها، آموزش نيروي كار، بازاريابي نوين، عارضه يابي سيستم و… استفاده مي‌كند. كاردوك نيز با ايجاد راه ارتباطي ميان سرمايه گذاران و متخصصين به شما در زمينه هاي نام برده خدمات ارائه مي‌دهد.

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: واگذاري كارخانه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۰۷:۵۴:۲۲ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

يك واحد آماده به فعاليت در نزديكي تهران جهت اجراي پروژه هاي صنعتي مي‌تواند فرصت مناسبي براي شما باشد. واگذاري كارخانه نزديك تهران با مشخصات زير با موقعيت جغرافيايي و امكانات لازم علاوه بر قيمت مناسب، موجب كاهش هزينه ها آتي شما نيز مي‌شود.

شماره تماس 09351520300 _ 02166418908

 منبع: واگذاري كارخانه

عكس هاي كارخانه

نماي داخلي كارخانه

نماي بيرون

 

واگذاري كارخانه نزديك تهران | مشخصات عمومي بنگاه

مجوز: پروانه بهره برداري با كاربري صنعتي 

مكان استقرار: كيلومتر 35 تهران به طرف ساوه

مساحت زمين: 20000 مترمربع    

زير بنا: صنعتي، اداري و خدماتي كامل 5500 مترمربع

محوطه سازي: محوطه محصور با ديواركشي و درب‌هاي مناسب

 امتياز برق: KW  1800  و داراي پست زميني

آب: داراي مجوز چاه و منبع داير

تاسيسات عمومي: برق و آب و اقدام جهت خريد امتياز گاز

ماشين آلات: فاقد ماشين آلات  

مزيت هاي سرمايه گذاري:

  • داراي سند صنعتي مناسب براي فعاليت‌هاي مختلف صنعتي
  • نزديكي به جاده اصلي، مراكز جمعيتي با امكان لجستيك مناسب
  •  قيمت مناسب
  • جهت كسب اطلاعات دقيق و شرايط فروش بنگاه و هماهنگي بازديد با مشاورين كسب و كار كاردوك تماس بگيريد.

 

 

شما مي توانيد در صفحه فرصت سرمايه گذاري كاردوك از ساير پيشنهادات نيز مطلع شويد. جهت شروع و راه اندازي پروژه با دريافت مشاوره كسب و كار مي توانيد با كمترين هزينه، توليدي خود را راه اندازي كنيد.

 

معرفي ساير خدمات كاردوك

شروع هر كاري نياز به تجربه و دانش لازم را دارد. امروزه در كشورهاي پيشرفته سرمايه گذاران از متخصصين جهت طراحي پلتفرم، برآورد هزينه ها، ارزيابي تجهيزات و خريد آن ها، آموزش نيروي كار، بازاريابي نوين، عارضه يابي سيستم و… استفاده مي‌كند. كاردوك نيز با ايجاد راه ارتباطي ميان سرمايه گذاران و متخصصين به شما در زمينه هاي نام برده خدمات ارائه مي‌دهد.

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: واگذاري كارخانه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۰۷:۵۴:۱۱ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

اگر به فكر توليد و بسته بندي كشمش هستيد، پس بايد اقدامات لازم جهت توليد را پيش بيني نماييد. در طرح توجيهي بسته بندي كشمش پلتفرم اجراي توليدي و هزينه‌هاي پيش بيني شده برآورد مي‌شوند. ميزان جهاني توليد كشمش در سال 2018 برابر 1149402 تن و در سال 2019 معادل 1205000 تن بوده است، كشورهاي برتر توليد و صادره‌كننده كشمش جهان در سال 2020 آمريكا، تركيه، ايران هستند. ايران با ۱۷۵هزار تن توليد كشمش در سال، سومين توليدكننده كشمش پس از امريكا و تركيه بوده و بيشترين باغ‌هاي زيركشت انگور آن در استان‌هاي آذربايجان‌غربي، آذربايجان‌شرقي و همدان قرار دارد. در ايران كشمش بعد از پسته دومين كالاي مهم غيرنفتي به‌شمار مي‌آيد و به بسياري از كشورهاي دنيا صادرات انجام مي‌شود. در ادامه خلاصه اي طرح بسته بندي كشمش آورده شده. جهت سفارش و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع طرح هاي توجيهي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي بسته بندي كشمش

طرح توجيهي بسته بندي كشمش | معرفي محصول

انگور به روش‌هاي مختلفي از جمله تازه‌خوري و تهيه كشمش، كنسانتره، آبميوه، فرآورده‌هاي تخميري، مربا، شيره و روغن دانه انگور مورد استفاده قرار مي‌گيرد؛ بدين لحاظ نقش مهمي را در اقتصاد كشورها ايفا مي‌نمايد. كشمش فرآورده‌اي خشك شده از انگور  همانند سلطاني بيدانه (به رنگ روشن) و كورنت (به رنگ تيره) است؛ از جمله انگورهايي كه براي صادرات به كشمش تبديل مي‌شوند مي‌توان به انگور سفيد يا سلطاني و انگور عسكري براي توليد كشمش سبز اشاره كرد. انگور سياه براي توليد مويز استفاده مي گردد. رايج‌ترين كشمش‌هاي مورد استفاده عبارتند ازكشمش‌هاي سبز قلمي، زرد قلمي، آفتابي كاشمري، مويز پولويي كه با استفاده از انواع انگور و افزودني‌هاي مجاز توليد مي‌شوند.

كدهاي آيسيك و تعرفه گمركي  فرآوري و بسته بندي كشمش

تعرفه گمركي و كدهاي آيسيك آماده‌سازي و بسته‎بندي انواع كشمش به شرح ذيل مي‌باشد.    

محصول تعرفه گمركي كد آيسيك
تصفيه وبسته بندي كشمش 071134000 15131911
توليد انواع كشمش و خرما 15131910
توليد كشمش تيزآبي 15131912
درجه بندي و شستشوي كشمش 15131913
كشمش 1513512366

استانداردهاي آماده سازي و بسته بندي كشمش

در بسته بندي كشمش از مرحله آماده سازي، بسته بندي و انبارداري از آيين نامه كار بهداشتي و الزامات استاندارد ملي ايران به شماره 17 پيروي مي‌شود. هدف از تدوين اين آيين كار، راهنمايي توليدكنندگان در تأمين حداقل نيازمندي‌هاي بهداشتي توليد و عرضه و تطبيق ويژگي‌هاي آن با استانداردهاي مرتبط  مي‌باشد. ساير استاندارهاي ملي و و موثر در فرايند توليد كشمش بشرح ذيل است.

استاندارد ملي ايران 2494 :  ” ويژگي‌ها و روش‌هاي آزمون كشمش جهت مصارف صنعتي”

 استاندارد ملي ايران 2387 : ” ويژگي‌ها و روش‌هاي آزمون كشمش دانه دار  جهت مصارف صنعتي “

استاندراد ملي ايران 10777 : ” راهنماي برنامه و پيش نياز و سيستم تحليل نقاط بحراني در فراوري و بسته بندي  كشمش “

استاندارد ملي ايران 2204 : “مقررات بهداشتي كارگران كارگاه‌هاي توليد مواد غذايي “

استاندارد ملي ايران 19461 : ” كشمش ويژگي‌ها و روش‌هاي آزمون ميكروبي  “

استاندارد ملي ايران 4470 : ” برچسب گذاري مواد غذايي از پيش بسته بندي شده “

استاندارد ملي ايران 61 :  ” كارگاه‌ها و كارخانه‌‏هاي برگه زردآلو و كشمش “

 

طرح توجيهي بسته بندي كشمش | ويژگي‌هاي فني

كشمش‌هاي توليدي مطابق الزامات استاندارد بايد عاري از آفت‌هاي زنده بوده و عاري از شن و سنگريزه باشد. ميزان رطوبت قابل قبول از شانزده درصد نبايد تجاوز كند و ميزان انيدريد سولفور در كشمش بايد كمتر از ۲ در هزار بوده و كشمش‌هاي دم دار و چوب خوشه در محصول بسيار اندك باشد. كشمش نبايد لهيده، نارس و يا شكرك زده باشد و سطح سموم احتمالي باقيمانده آن نبايد از سطح مجاز استاندارد تجاوز كند.

معيارهاي درجه‌بندي كيفي كشمش براساس اندازه‌گيري درصد رطوبت، درصد كشمش آلوده، درصد كشمش آفت زده، درصد كشمش نارس، شكرك زده و لهيده بين درجه يك تا 4 تقسيم‌بندي مي‌شوند.

 

طرح توجيهي بسته بندي كشمش | موارد كاربرد

از كشمش بسته بندي شده به عنوان كالاي نهايي مصرفي در دسته خشكبار و  همچنين به عنوان تنقلات استفاده مي‌شود. البته بعضي از انواع كشمش با عنوان كشمش پلويي در مصارف غذايي به كار گرفته مي‌شوند.

 

طرح توجيهي بسته بندي كشمش | فوايد كشمش

كشمش سرشار از مواد مفيد مورد نياز بدن انسان همانند آهن، پتاسيم، كلسيم و ويتامين‌هاي گروهB مي‌باشد و به دليل داشتن خواص آنتي اكسيداني از تخريب سلولي نيز جلوگيري مي‌كند. كشمش نسب به انگور حجم كمتري داشته و در شرايط انبار معمولي داراي ماندگاري طولاني است.

مصرف كشمش سستي و رخوت را از بدن دور كرده و موجب تقويت آن مي‌گردد. كشمش حاوي مقدار مناسبي از فيبر و آنتي اكسيدان است، فيبر زياد موجود در كشمش موجب كنترل قند خون شده و براي درمان بي‌نظمي معده و يبوست و كاهش كلسترول و بهبود عملكرد روده‌ها مفيد است. وجود پتاسيم در آن موجب كاهش فشارخون و جلوگيري از دفع مايعات بدن مي‌شود. مصرف كشمش به دليل داشتن كلسيم فراوان براي سلامت استخوان‌ها مفيد و از پوكي استخوان جلوگيري مي‌كند.

 

طرح توجيهي بسته بندي كشمش | كالاهاي جايگزين

كشمش به عنوان تنقلات را مي‌توان با انواع ميوه‌جات خشك، مغزها و دانه‌هاي خشك شده و ساير تنقلات مانند چيپس، انواع غلات حجيم، مانند پفك جايگزين كرد. در سال‌هاي اخير و با رشد و عرضه فراوان ساير تنقلات، عملا استفاده از كشمش به عنوان ماده‌اي با ارزش و انرژي‌زا جايگاه واقعي خود را از دست داده است و تنقلاتي كه از نظر ارزش تغذيه‌اي چندان غني نيستند مصرف بيشتري يافته و اثرات سويي بر سلامت افراد جامعه دارند.

مورد استفاده ديگر كشمش مصرف آن در توليد انواع غذا است كه همانند كشمش پلويي كه در حال حاضر براي آن جايگزيني وجود ندارد.

 

طرح توجيهي بسته بندي كشمش | دانش فني و فرايند توليد

فرآوري انگور برايتوليد كشمش پس از برداشت به دو روش سنتي و صنعتي صورت مي‌گيرد. در روش سنتي كشاورزان فرايند خشك كردن انگور را در قطعه زميني از تاكستان به نام ورزن و فرايند عمل‌آوري آن را در خانه باغ‌هايي در مجاورت تاكستان‌ها به شيوه‌هاي مختلف انجام مي‌دهند.

اما در روش صنعتي انگورهاي تحويلي به كارخانه فرآوري با كمترين دخالت دست و عوامل آلاينده وارد جوي شتشو، خشك، غربال و بسته بندي مي‌شوند. روش توليد كشمش تيزآبي يكي از رايج‌ترين شيوه‌هاي كشمش سازي، آغشته كردن سطح خارجي انگورها به مايعات قليايي است. براي تهيه تيزآب مورد استفاده از مخلوط كربنات پتاسيم، روغن و آب استفاده مي‌شود.

دستگاه هاي مورد نياز

توليد مرغوب‌ترين نوع كشمش، در كارخانه‌هاي مجهز به دستگاه‌هاي تمام اتوماتيك شامل خوشه جداساز، شن‌گير، بوجاري، سانتريفوژ، بالابر، بلانچر، خشك كن تونلي، اتاقك خنك سازي، بالابرهاي Z، بوجاري ثانويه، دم گير، كارنوايرهاي انتقال و بازبيني، تامبلر، كيسه پركن، سيستم توزين و بسته بندي، دستگاه دوخت، چت پرينت، چسب زن، نوار نقاله انتهايي و شرينگ پك هستند.

 

طرح توجيهي بسته بندي كشمش | فرآيندهاي توليد

فرايند توليد شامل مراحل انبار مواد اوليه كشمش، تحويل انگور، بوجاري مقدماتي، شستشو، گوگردزني، خشك كردن، دم‌گيري و بوجاري، غربال كردن، طبقه‌بندي، سورتينگ، بسته بندي انبار و نگهداري به شرح ذيل است.

بوجاري  اوليه

پاكسازي محصول از ساقه‌ها، چوب خشك، خوشه‌ها و نظاير آن به وسيله دستگاه اتوماتيك بوجاري انجام مي‌شوند. اين دستگاه‌ها داراي محورهاي مخروطي شياردار و چرخان بوده كه دانه‌هاي كشمش از داخل آن عبور كرده و برگ‌ها، دم‌ها و قطعات بزرگ آن جدا مي‌شوند. در اين مرحله بايد رطوبت كشمش مناسب باشد. براي جدا كردن قطعات فلزي، شن، سنگريزه و نظاير آن‌ها، محصول از كانال‌هاي مخصوص شن‌گير و آهن‌گير يا آهن‌ربا عبور مي‌كند.  

شستشو ، شن و دم گيري

كشمش در حال فرآوري در مراحل مختلف برداشت، آماده‌سازي، خشك كردن و حمل و نقل به گرد و غبار آلوده مي‌شود. براي رفع اين آلودگي كشمش‌ها در دستگاهي استوانه‌اي مشبك كه حول محور خود درون استوانه‌اي بزرگتر مي‌چرخد توسط فشار آب شسته شده و توسط كفه‌هايي به جلو رانده مي‎شود. بعد از خروج استوانه مشبك بر روي نوار نقاله ريخته و به قسمت شن‌گير مي‌روند.

دستگاه شن گير استوانه‌اي است كه در مركز آن محوري با  چندين دستك  قرار دارد كه مي‌تواند كشمش را توسط جريان آب به جلو هدايت كرده و متناسب با وزن مخصوص، كشمش معلق را از سنگ‌ريزه به روش ته‌نشيني جدا نمايد. كشمش‌هاي جداسازي شده جهت آبگيري و خشك شدن به دستگاه سانتريفوژ كه توسط نيروي جانب مركز مي‌چرخد، منتقل و پس از آن در ماشين ريزگيري كشمش‌هاي ريز و غوره جداسازي مي‌شود. محصول خروجي توسط سيستم مستقر روي كانواير پوش‌گيري و كشمش تميز براي دم‌گيري در سانتريفوز دوراني (با استوانه خاص) تحت تاثير پرتاب نيروي جانب مركز دم‌گيري و آماده ورود به مرحله بعد مي‌شود.

گوگردزني

محصول نهايي براي شفافيت رنگ و نيز مقابله با نفود حشرات و قارچ‌ها  گوگردزني مي‌شود. دود دادن آن در اطاقك‌هاي خاص انجام مي‌گيرد، دود گوگرد را مي‌توان در داخل يا خارج از محفظه توليد توسط منافذ مرتبط به قسمت بالاي اطاق هدايت نمود و يا با مكانيزم فني به طور يكنواخت در لابلاي طبقات حاوي كشمش پخش كرد.

خشك و سورت كردن

براي جلوگيري از فساد و تخمير كشمش بعد از شستشو و دود دادن، محصول بايد بلافاصله خشك شود. براي اين كار از گرم‌خانه و يا دستگاه خشك كن تونلي استفاده مي‌شوند. بدين ترتيب كه طبق‌هاي محتواي كشمش را در داخل تونل‌ها و يا اطاقك‌هاي مخصوص (هواي گرم با درجه حرارت مناسب در آن جريان دارد) قرار مي‌دهند. كشمش‌ها تا رطوبت كمتر از ۱۷ درصد خشك شده و سپس وارد سيستم طبقه‌بندي و سورتينگ مي‌شود كه قادر است محصول ريز و درشت را جداسازي و مواد احتمالي ناخواسته باقيمانده را نيز جدا نمايد. در نهايت كشمش‌هاي تفكيك و كنترل شده توسط كانواير وارد بخش بسته‌بندي مي‌شود.

بسته بندي و انبار كشمش

ظرف‌هاي استاندارد بسته‌بندي بايد تميز، خشك و بدون بو باشد. در اين مرحله محصول به صورت اتوماتيك توسط دستگاه‌هاي بسته بندي چند توزين به صورت كنترل شده  در بسته‌هاي كوچك سلوفاني يا بسته‌هاي بزرگ جعبه‌اي يا مقوايي يا چوبي قرار گرفته و اغلب در زمان بسته بندي به كشمش، روغن مايع خاصي براي جلوگيري از چسبندگي و درخشندگي اضافه مي‌شود.

يكي از مراحل مهم نگهداري محصول، شيوه درست نگهداري آن در انبار با رعايت كامل بهداشت و حفاظت در مقابل ميكرو ارگانيسم‌هاي مضر است. ساختمان انبار بايد تميز و امكان آلودگي و يا فساد در آن وجود نداشته باشد و همواره خشك و خنك باشد. به گونه‌اي كه بتوان تا مدت يكسال كشمش را در آن نگهداري كرد.

 بررسي بازار و رقباي صنعت كشمش

با توجه به مزيت صنايع تبديلي كشور علل الخصوص فرآوري تبديل انگور به كشمش تعداد 108 واحد توليد صنعتي آماده سازي، سورت و بسته بندي انواع كشمش با ظرفيت اسمي 204478تن در كشور وجود دارد. تعداد طرح‌هاي در حال احداث كشور با پيشرفت فيزيكي بالاي 60 درصد، 15طرح است كه پيش‌بيني ايجاد ظرفيت جديد 54710هزار تني را دارند.

ارزش ريالي صادرات كشمش كشور در سال 1397 برابر 3843651 ميليون ريال به كشورهاي ويتنام، كانادا، مقدونيه، پاكستان، عراق، روسيه، فرانسه، تركمنستان، اكراين، ليتواني، قطر، كويت، اسپانيا، اتريش، قزاقستان، تركيه، هلند، روماني، مالزي، عمان، ايتاليا، آلمان، امارات، افغانستان، آذربايجان، گرجستان و استراليا بوده و ارزش ارزي آن معادل 59,183,715 دلار بوده است.

تعداد جوازهاي تاسيس توليد كشمش كشور
534
تعداد جوازهاي تاسيس داراي پيشرفت فيزيكي بالاي 60 درصد توليد كشمش كشور
تعداد سرمايه (م ر) اشتغال ظرفيت واحد
15 187008 503 54710 تن
تعداد پروانه‌هاي بهره برداري توليد كشمش كشور
تعداد سرمايه(م.ر) اشتغال ظرفيت واحد
108 52266 3106 204478 تن

سرمايه گذاري مورد نياز سورت و بسته بندي كشمش

براساس مطالعات انجام شده احداث طرح با توجه به موارد فوق در ظرفيت اقتصادي، 3000 تن در سال و در يك شيفت ۸ ساعته در سال حدود 243 ميليارد ريال سرمايه نياز دارد. نرخ بازدهي داخلي سرمايه‌گذاري بيشتر از 25درصد بوده و ظرف چهار سال بعد از به توليد رسيدن برگشت سرمايه خواهيد داشت. در ادامه خلاصه‌اي از نيازمندي‌هاي احداث اين واحد با ظرفيت عملي 3000 تن آماده سازي، سورت و بسته بندي انواع كشمش در سال ارائه شده است.

مشخصات عمومي طرح

رديف موضوع برآرود واحد
1 زمين   5000 متر مربع
2 زيربنا كل توليدي، خدماتي و ستادي و روباز 2250 متر مربع

 جدول سرمايه گذاري طرح

رديف موضوع هزينه ها  (ميليون ريال )
1 سرمايه گذاري ثابت 84066
2 سرمايه گذاري  درگردش 159702
3 كل سرمايه گذاري 243768

شاخص هاي مالي

موضوع  
نرخ بازده داخلي IRR 25/6
دوره برگشت سرمايه 4/2
درصد فعاليت در نقطه سر به سر 18/9

 مزاياي اجراي طرح توليد و بسته بندي كشمش

  • صادرات محور بودن محصول با كيفيت با قيمت رقابتي
  • در دسترسي بودن  دانش فني توليد صنعتي و زنجيره تامين مواد اوليه
  • امكان رعايت ضوابط استاندارد و بهداشتي آماده سازي و بسته بندي كالاي با كيفيت
  • در نتيجه ايجاد ارزش افروده بيشتر

 

 نتيجه مطالعات مالي و اقتصادي

تحقيقات بازار و برآوردهاي مالي فني و اقتصادي تهيه شده طرح در سال 1399 و تحليل شاخص‌هاي مالي و اقتصادي طرح با محاسبات مالي كه از نرم‌افزار Comfar III Expert به دست آمده؛ وضعيت قابل قبولي را به لحاظ مالي براي صنايع تبديلي بخش كشاورزي در حوزه بسته‌بندي كشمش نشان مي‌دهد.

جهت اخذ مجوزهاي توليد اين محصول و تامين زيرساخت براساس پلان‌هاي مهندسي توليد استاندارد و صادرات محور مي‌توانيد در تمامي مراحل انجام كار از زمان بررسي ايده تا پياده‌سازي و زمان بهره برداري از مشاوران و كارشناسان خبره و با تجربه كاردوك كمك بگيريد.

 

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي توليد كننده

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • تامين نيروي انساني نصب و راه اندازي ماشين آلات و تاسيات عمومي طرح توليد كاشي سراميكي مختلف
  • مشاوره فرمولاسيون مواد اوليه، لعاب و انگوب
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي 

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي بسته بندي كشمش


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۴ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۳۱:۰۲ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی