كاردوك
مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك

آيا طرح توجيهي ميوه خشك مي تواند نشان دهد اين كار صرفه اقتصادي دارد؟ در جهان قريب به 3.3 ميليون تن انواع ميوه خشك در سال 2020_2019 با رشد 5درصدي نسبت به سال قبل توليد شده است. ايران با توليد قريب به 130ميليون تن محصولات كشاورزي جزء 10كشور برتر جهان در توليد محصولات قرار دارد. اتلاف 30درصد محصولات كشاورزي معادل 30 ميليون تن، ايران را در رتبه نخست ضايعات محصولات ميوه و تره بار در دنيا قرار داده است. اين ميزان ضايعات در محصولات كشاورزي 25برابر كشورهاي پيشرفته است و سبب هدر رفت سرمايه بزرگي در كشور است. با برنامه‌ريزي صحيح و تقويت صنايع تبديلي مي‌توان ميزان ضايعات محصولات كشاورزي را كاهش و ضمن تامين مصرف داخل كشور به صادرات نيز كمك به سزايي نمود. يكي از فعاليت‌هاي صنايع تبديلي بخش كشاورزي توليد انواع ميوه خشك است كه امكان ماندگاري طولاني ميوه‌ها و توليد ارزش افزوده بيشتر را فراهم مي‌نمايد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع طرح هاي توجيهي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 منبع: طرح توجيهي ميوه خشك

طرح توجيهي ميوه خشك | معرفي محصول

محصولات توليدي اين واحد بسته‌بندي، انواع برگه ميوه‌جات خشـك شـده به شرح نمونه‌هايي مثل بـادام و گردو مي‌باشد، اما ساختار ماشين آلات و تجهيزات طوري است كه اغلب محصولات غذايي ديگر در اين گروه را نيز مي‌توان در همين واحد بسته‌بندي نمود.

انواع زردآلو

زردآلوي Castlebrite معمولاً نارنجي روشن است. Katy گونه‌اي نسبتاً جديد است كه از سـال 1978 پرورش يافته است. پوست آن زرد نارنجي با مقداري سرخي است كه پخته آن طعمي بسيار عالي دارد.

Gold Flaming داراي پوسـت زرد- نـارنجي و نـدرتاً زرد رنـگ اسـت كـه بـه خوشـمزگي گونـه‌هـاي katy وCastlebrite نمي‌باشـد. زردآلـوي Patterson بـه علـت محصـول زيـاد و دوام بالا از معروف است . زردآلـوي Tilton گونـه‌اي منحصـر بفـرد اسـت و يكي از خـوش طعـم‌تـرين انـواع زردآلوهـا محسـوب مي‌شــود. آنچه در ظــاهر ايــن نــوع زردآلــو جلــب توجــه مي‌كند ســطح صــاف آن اســت كــه يــك درز دورتــا دورآن امتــداد دارد. ايــن زردآلــو لطيــف، آبــدار و ترش و شيرين است. زردآلـوي Blenheim از تمامي گونـه‌ها لذيـذتر اسـت. بـه علـت ماهيـت ظريـف ايـن گونـه، تـازه آن بـه نـدرت يافـت مـي‌شـود. بنـابراين بـراي حفـظ طعـم تـرش و شـيرين و رنـگ خـاص آن‌ها معمـولاً ايـن نـوع زردآلـو را خشـك مي‌كنند.

زردآلوها از نظــر طعــم دو نوع هســتند هســته تلــخ و هســته شــيرين كه از دو طريق خودرو و پيونـدي به عمـل مي‌آينـد. انـواع خـودرو آن عبارتنـد از:

1-كبـابي 2- بـادامي 3 -مخملي 4 -معمـولي

و انواع پيوندي هم عبارتند از:

1 -آغ تبرزه 2- ساري تبرزه 3 -قره تبرزه

توت خشك

توت درختي مقاوم و كم نياز است كه در اكثـر منـاطق و آب و هـوا رشـد مي‌نمايـد و حتي مي‌تواند به ارتفاع 25 متر نيز برسد. واريته‌ها nigra.Morus داراي برگ‌هاي بزرگ و قلبي شكل كه در خرداد و تيرتا شهريور ميوه‌هاي تمشك مانند آن مي‌رسند، مي‌توان به صورت تازه و يا براي ساخت مربا از ميوه‌هاي آن استفاده نمود. واريته ديگر آن alba.Morus يا توت سفيد است كه اصل آن در چين بوده و به ارتفاع 20 – 18 متر مي‌رسد و در همه جا مي‌توان آن را يافت و در مقابل نوسان درجه حرارت مقاوم است و در هواي گرم و خشك سازگاري بيشتر نشان مي‌دهد و در مقابل سرما و كم آبي نيز مقاوم است.

توت در هر نوع خاك، در آفتاب يا سايه روشن به عمل مي‌آيد و چون سيستم ريشه سطحي و عميق دارند؛ لذا خاك‌هاي عميق و قوي و آهكي را ترجيح مي‌دهد.

ميوه شيرين و مطبوع توت خوراك انسان و برگ آن خوراك كرم ابريشم است. توت خشك با اينكه شيرين است اما براي بيماران ديابتي ضرري ندارند. 

گلابي

گلابي ميوه خوراكي درختـاني اسـت كـه بـه رده Pyrus تعلق دارند. گلابي يكي از مهم‌ترين ميوه‌هاي منـاطق آب و هوايي معتدل به حساب مي‌آيد. اين درختان بـراي ميـوه دهي به يك دوره سرما نياز دارند. اكنـون هـزاران گونـه گلابـي پـرورش يافتـه وجــود دارد.

گلابـي داراي گونـه‎هاي متعددي است كه مهم‌ترين آن‌ها از نظـر توليـد ميوه communis Pyrus اروپايي يـا سـاده و pyrifolia pyrus گلابي آسـيايي يـا گلابـي – سيب هستند. از ساير گونه‌ها بعنوان پيوند براي گلابي‌هاي آسيايي و اروپايي و يا بعنوان درختان تزييني اسـتفاده مي‌شود. با پيوند زدن نوع ussuriensis pyrus گلابي سيبريايي كه ميوه‌هايي بي مزه توليد مـي‌كنـد بـا نـوع communis pyrus گونه‌هايي از گلابي كـــه پايدارتر هستند حاصل مي‌گردد.

به منظور حفظ گلابي‌هاي اروپايي به صورت يكدست و با بهترين كيفيت، بايد آن‌ها را پس از رشد كامـل امـا قبـل از رسيدن، از درخت چيد. اغلب ميوه‌هايي كه بر روي درخت مي‌رسند، قبل از اينكه بتوانيم آن‌ها را برداشت كنيم از روي درخت كنده شده و به زمين مي‌افتد.

طرح توجيهي ميوه خشك

گردو وانواع آن

نام گردو به هر گونه درخت از رده Juglans كه به خانواده گردوهـا يـا Juglandaceae تعلـق دارد، اطـلاق مي‌شود. آن‌ها درختاني برگريز هستند به ارتفاع 45-10 متر، با برگ‌هاي شانه‌اي به طول 90-20 سـانتي‌متر، تعـداد 25-5 برگچه و جوانه‌ها داراي درونه حفره دار هستند كه اين ويژگي در همه Wingnut Pterocarya مشترك اسـت، بجز گردوهاي آمريكايي Carya در همين خانواده.

شايد معروف ترين اعضاي اين رده گردوي سياه nigra Juglans متعلق بـه شـرق آمريكـاي شـمالي و گـردوي ايراني يا معمولي regia Juglans كه بومي بالكان در جنوب شرقي اروپا، مركز و جنوب غربي آسيا تـا هيمالايـا و جنوب غربي چين است، باشد

گردو سرشار از روغن است و بصـورت گسـترده هم به شكل تازه و هم در غذا خورده مي‌شود. آن‌ها را بايد در مكان‌هاي خشك و خنك نگهـداري كـرد. چـون در شـــرايط گرم در مدت چنـــد هفته- مخصوصـــاً بعـــد از كنـــدن پوســـته آن، فاســـد مي‌شوند.

 بادام

گياهي است از خانواده گل سرخيان زير خانواده بادامي وارها، اين گياه بومي ايران مي‌باشد. سالانه دو ميليون و 113 هزار تن بادام در جهان توليد مي‌شود. آمريكا، اسپانيا، سوريه و ايتاليا به ترتيب بزرگترين توليدكنندگان بادام جهان هستند كه ايران با توليد سالانه حدود 200 هزار تن پنجمين توليدكننده اين محصول در دنيا به شمار مي‌رود. استان‌هاي چهارمحال و بختياري، خراسان شمالي، جنوبي و خراسان رضوي، فارس، آذربايجان شرقي، كرمان، مركزي و زنجان بيشترين برداشت بادام در كشور را دارند. 

طرح توجيهي ميوه خشك

طرح توجيهي ميوه خشك | كدهاي آيسيك توليد و بسته بندي

معمولا” ميوه‌هاي خشك و خشكبار در گذشته در كشور ما به صورت فله‌اي عرضه شده است، اما بويژه در يكي دو دهـه اخيـر، بسـته بندي اين گونه محصولات رواج بيشتري يافته و حتي توانسته است تا حـد زيـادي محصول بسته‌بندي شده را بـه سـاير كشـورهاي جهـان نيـز صادر نمود. بنابراين، بطور كلي در حال حاضر نيز اين فراورده‌ها در دو شكل بسته‌بندي شده و فله‌اي در بازار در دسترس مي‌باشند.

كدهاي آيسيك آماده سازي و بسته‎بندي انواع ميوه‌هاي خشك بشرح ذيل مي‌باشد. 

 

نوع كالا كد  ISIC   
فراوري وبسته بندي ميوه وسبزيجات خشك 15131140
ميوه جات خشك 15131121
حفاظت ازفساد ميوه جات و سبزيجات بروش انجماد و خشك كردن 15131110
چيپس ميوه 1513512496
انواع ميوه خشك 1513412363
برگه ميوه جات 15131122
بسته بندي بادام 15492132
توليد و بسته بندي گردو 15492132
ميوه جات خشك (توت خشك) 15131121

طرح توجيهي ميوه خشك | مشخصات فني و استانداردهاي

جهت جلب اعتماد مصرف‌كنندگان و نيز رعايت كليه نكات مربوط به كنترل كيفيت محصولات توليدي توجه به استانداردهاي فراوري، توليد و نگهداري  بسيار ضروري است. بطور كلي در مورد هر محصول استانداردهاي مختلف ملي و بين المللي وجود دارد، استاندارد ملي توسط موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايـران تهيـه شـده و كليـه توليدكننـدگان ملـزم بـه اجراي آن هستند.

در جـدول زيـر شـماره و موضـوع استانداردهاي مرتبط به محصولات توليدي اين طرح مشاهده مي‌گردد. مراحل مختلف آمادسازي، توليد و بسته‌بندي و انبارداري انواع ميوه‌ها از آيين‌نامه كار بهداشتي و الزامات استاندارد ملي ايران به شماره 9343 پيروي مي‌كند. هدف از تدوين اين آيين كار، راهنمايي توليدكنندگان در تأمين حداقل نيازمندي‌هاي بهداشتي توليد، عرضه و تطبيق ويژگي‌هاي آن با استاندارد مرتبط مي‌باشد. ساير استاندارهاي ملي و فرايند اين كسب و كار بشرح ذيل است.

استاندارد ملي ايران 3507:  ”  ويژگي‌ها و روش‌هاي آزمون توت خشك”

استاندارد ملي ايران 495:   ”  بسته بندي پسته و مغز بادام صادراتي”

استاندارد ملي ايران 3937:   ” آئين كار تهيه مغز بادام”

ويژگي هاي بسته بندي مطابق استاندارد

مطابق استاندارد فرايند توليد محصول بايد هم داراي استانداردهاي سلامتي  و كيفيت مواد اوليه و هم فرايند توليد باشد. سلفون و ورق‌هاي پليمري بسته‌بندي محصول توليدي بايد داراي نرمش، قابليت چاپ، قابليت دوخت حرارتي، قابليت شكل‌پذيري پنوماتيك، شفافيت، نفوذناپذيري نسبت به بخار آب و گازهاي محيطي را داشته باشد.

در بسته‌بندي خشكبار و ميوه خشك بايد نشانه‌گذاري‌هاي محصول شامل  درج نام و نوع محصول، اندازه، درجه‌بندي، نام واحد توليدكننده، شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، شماره پروانه بهره‌برداري وزارت صنعت معدن وتجارت، شماره سريال ساخت، تاريخ توليد و انقضاي مصرف، وزن خالص و شرايط نگهداري قيد شود.

طرح توجيهي ميوه خشك | موارد كاربرد انواع ميوه خشك

ميوه‌هاي خشك شده به مناسبت‌هاي مختلف به عنوان تنقلات و ميان وعده مفيد با ارزش غذايي بالا هم مورد استفاده قرار مي‌گيرد و هم از تعدادي از آن‌ها به عنوان يكي از مواد اوليه در طبخ غذا استفاده مي‌شود. بسته‌بندي‌هاي صحيح و مناسب محصولات مواد غذايي برگه‌ها و مغز ميوه‌هاي خشك شده به حفظ بهداشت و هم به ماندگاري بيشتر آن كمك مي‌نمايد. اين فرايند در مقياس صنعتي امكان رعايت الزامات بهداشتي را بيشتر و ميسرتر مي‌سازد. قرارگيري توليد و بسته‌بندي ميوه خشك در بسته‌بندي ضمن حفاظت از آن در مقابل جانوران، ميزان مصرف كنترل شده محصول را نيز بهبود مي‌دهد.  

فوايد انواع ميوه خشك

خواص برگه ميوه‌ها تقريبا” همانند ميوه‌هاي تازه است با اين تفاوت كه روش‌هاي خشـك كـردن مي‌تواننـد تـا حدي برخي از مواد مغذي حساس به حرارت را تقليـل داده و از ارزش آن‌ها بكاهنـد. هماننـد ويتـامين C. بـديهي است كه خشك كردن تاثيري بر مواد معدني و املاح يا كربوهيـدرات‌هاي آن نداشـته و بـر ايـن اسـاس محصـولات خشك شده ميوه‌ها، سرشار از انواع املاح معدني و ويتامين‌ها بوده كه مي‌تواند در فصـول مختلف مـورد اسـتفاده قرار گيرد. بادام و گردو نيز منابع اصلي انواع اسيدهاي چرب غيراشباع و ويتامين E هستند.

طرح توجيهي ميوه خشك | كالاهاي جايگزين  ميوه هاي خشك

استفاده از گردو و بادام در تهيه غذا و شيريني جانشيني ندارد.  از آن‌ها در تهيه انواع آجيل‌ها و همچنين جهت روغن كشي مي‌توان استفاده نمود كه البتـه هـدف اصـلي اين طرح بسته‌بندي جهت مصارف مستقيم و يا به عنوان مكمل انواع مواد غذايي و جهت بالا بـردن ارزش غـذايي محصول نهايي مي‌باشد. محصولات ميوه‌اي اين واحد نيز علاوه بر مصرف بصورت تفنني، بـه عنـوان كـالاي حـد واسط در توليد انواع محصولات نهايي مانند مربا، مارمالاد، انواع دسرها و غيره كاربرد دارند؛ از محصولات جانشين، مي‌توان به انواع ميوه‌هاي تازه اشاره نمود. بسياري از تنقلات ديگر همانند چيپس و پفك رقبايي با قيمت پايين‌تر براي آجيل وخشكبار هستند، اما ارزش غذايي، طعم و مزه ميوه‌هاي خشك را ندارند.

طرح توجيهي ميوه خشك |  دانش فني و فرايند توليد و بسته بندي

خط توليد و بسته بندي ميوه هاي خشك، نياز به دانش و تجهيزاتي دارد كه در ادامه در 11 مرحله فرآيند تهيه انواع برگه ميوه‌ها (زردآلو ـ قيسي ـ هلو ـ شليل و نظاير آن) را شرح داده‌ايم.

برداشت و چيدن

ميوه براي برداشت و چيدن بايد رسيده باشد. علائم كلي شروع رسيدن عبارت است از؛

شروع تغيير رنگ و درجه رسيدگي و زمان رسيدن محصول بستگي به نوع و رقم آن، شرايط آب و هوائي، منطقه و محل كاشت دارد. از اين رو ميوه به تدريج كه مي‌رسد؛ بايد چيده شود. بهترين طريقه چيدن ميوه براي تهيه برگه چيدن با دست است. به خصوص در مورد قيسي و بعضي از انواع هلو حتمأ بايستي با دست چيده شوند. هنگام چيدن ميوه از نظر نظافت و سلامت نسبي پس از برداشت ميوه‌ها درون جعبه‌هاي چوبي تميزي قرار داده شوند.

شستشو ، هسته گيري و لپه كردن

پس از چيدن ميوه‌ها و شستشو بايد عمل هسته‌گيري و لپه كردن انجام شود. عمل لپه كردن، برش و هسته گيري در خط توليد مسقف و بهداشتي توسط دستگاه‌هاي اتوماتيك هسته‌گيري و اسلايسر انجام مي‌گيرد. در مورد قيسي و بعضي از انواع برگه زردآلو كه به صورت درسته تهيه مي‌شوند، فقط عمل هسته‌گيري بر روي آن‌ها انجام مي‌شود. بدين ترتيب كه نيمه شياردار و محل گود ميوه توسط دستگاه بريده مي‌شود. بايد تذكر داد كه عمل هسته گيري و لپه كردن بايد صنعتي صورت گيرد و از عدم وجود هر گونه زائده و يا بريدگي در هر نيمه جلوگيري شود. زيرا باعث كاهش مرغوبيت محصول مي‌گردد. ميوه‌هاي هسته گيري شده و لپه و اسلايس شده بر روي طبق‌هاي مناسب در يك رديف قرار مي‌گيرد.

طرح توجيهي ميوه خشك

 مرحله انيدريد سولفورو زدن دود دادن با گوگرد

پس از مرحله بريدن و لپه كردن ميوه عمل دود گوگرد دادن صورت مي‌گيرد. عمل گوگردزني بايد سريعأ و متعاقب بريدن ميوه انجام شود، تا از سياه رنگ شدن محصول از يك طرف و حذف و نقصان ويتامين‌هاي موجود به خصوص ويتامين C از طرف ديگر جلوگيري شود. عمل دود گوگرد دادن به اين صورت انجام مي‌گيرد كه طبق‌هاي حاوي ميوه را به روي چرخ‌هاي دستي گذاشته و به داخل اطاقك دود گوگردزني هدايت مي‌نمايند. طبق‌هاي حاوي ميوه در اطاق به نحوي روي هم چيده مي‌شود كه گاز و هوا بتواند از لابلاي طبق‌ها به راحتي عبور كرده و به كليه ميوه‌هاي داخل طبق‌ها برسد.

گوگرد مورد استفاده بايد حتي المقدور خالص بوده تا بهتر بسوزد و مخصوصأ بايد عاري از آرسنيك باشد. گوگرد را در خارج از اطاق دودگوگردزني سوزانده و دود آنرا به داخل اطاق هدايت مي‌نمايند گاز انيدريدسولفور_روي توليد شده به قسمت بالاي اطاق دودگوگردزني وارد شده و از آنجا بوسيله منافذي وارد اطاق مي‌گردد و هواي مورد احتياج براي احتراق از قسمت پائين اطاقك وارد مي‌شود. انيدرنيدسولفور-روي توليد شده از لابلاي طبق‌هاي ميوه عبور نموده و به علت سنگيني آن به سمت پائين اطاق حركت و خوش رنگي ميوه‌ها را تثبيت مي‌كند.

مرحله خشك كردن

بعد از عمل سولفوره كردن ميوه بايد هرچه زودتر خشك شود. ميوه بريده شده و دودگوگرد زده شده را بايد فورا از بخش  تثبيت رنگ خارج و پس از تحكيم جداره خارجي اقدام به خشكانيدن آن نمود. در شيوه خشك كردن به روش‌هاي سنتي حفظ شرايط بهداشت محصول ميسر نيست. خشك كن‌هاي كابينتي انواع ميوه روشي با كيفيت بوده و به صورت كم جا قابليت كاربري مناسبي دارد.

ميوه سولفور شده در خشك كن‌هاي كابينتي با استفاده از سيركوله نمودن هواي داغ يكنواخت امكان خروج رطوبت موجود در ميوه به هواي محفظه خشك كن را دارد. يكنواختي خشك شدن محصول به تنظيم و ساخت مناسب خشك كن بستگي دارد. ميوه خشك لپه‌اي يا چيپس ميوه بايد داراي زيبايي، طعم، رنگ و بوي مناسب بوده و مواد مغذي و ويتامين‌هاي آن طي فرايند خشك شدن حفظ شود. به همين دليل عمل خشك شدن در دماي كم و با سرعت متوسط انجام مي‌گيرد.

رطوبت برگه هنگام جمع‌آوري بايد به حدي باشد كه اگر مقداري از برگه‌هاي ميان دست بفشاريم بعد از باز كردن دست به هيچ وجه حالت چسبندگي نداشته باشد. برگه‌هاي جمع آوري شده آماده انتقال به بخش انبار و بسته‌بندي است. برگه جمع آوري شده قبل از ورود به بخش بسته بندي با توجه به بالانس ظرفيت توليد بايد درظرف و جعبه‌هاي مناسب و در انبارهاي كاملا خنك، خشك، داراي تهويه، تميز و بهداشتي كه غيرقابل نفوذ حشرات و آفات انباري باشد، نگهداري شود. تا بر اساس ظرفيت بعد به خط توليد بسته‌بندي انتقال داده شوند.

سورت و درجه بندي

ميوه‌ها پس از طي مراحل مقدماتي شستشو، سورت، درجه‌بندي، تثبيت رنگ، استحكام جداره و خشك كردن به بخش بسته‌بندي و ضدغفوني نهايي محصول منتقل مي‌نمايند. هر چه عمليات بسته‌بندي سريع‌تر انجام گيرد درصد آلودگي و خطر آفت زدگي كمتر خواهد شد. عمل سورت كردن و درجه بندي بلافاصله پس از جمع آوري و شستشو انجام مي‌گيرد. سورت كردن ميوه‌ها بر حسب نوع و رقم روي نوار نقاله متحرك از نظر كيفيت، رنگ، درشتي و ريزي، آلودگي، نارسي، لهيدگي، آفت زدگي و ساير عوامل مؤثر درجه‌بندي و تفكيك مي‌گردند.

بسته بندي محصول

برگه‌ها و چيپس‌ها بسته به نوع و درجه آن‌ها در بسته‌هاي كوچك و بزرگ بسته‌بندي مي‌شود. آن‌ها را مي‌توان در ظرف، كيسه‌هاي پلاستيكي، سلوفاني و يا در كارتن و جعبه‌هاي چوبي بسته‌بندي نمود. در اين مرحله بايد رعايت كامل بهداشت و حفاظت از نفوذ آفات انباري و ساير ميكروارگانيسم‌ها مخرب طبق استانداردهاي مربوط به بسته‌بندي انجام گيرد. به نحوي كه هيچ گونه امكان آلودگي در آن نباشد.

همچنين مفاد استانداردهاي انواع برگه در مورد بسته‌بندي بايد رعايت گردد. بسته‌بندي اين فراورده‌ها در اشكال و اوزان مختلف قابل عرضه مي‌باشد. ماشين آلات نيز طوري انتخاب شده‌اند تا بتوانند انواع بسته‌بندي‌هاي مختلف را توليد نموده و به اين ترتيب گستره مصرف‌كننـدگان وسـيع‌تـر گـردد. بسـته‌بندي‌ها از 5 كيلوگرم جهت مصارف تقريبا تجاري و صادرات تا 200 گرمي قابل انجام مي‌باشد.

 ضدعفوني

پس از عمليات بسته‌بندي مرحله ضدعفوني برگه‌ها مي‌تواند طبق آئين كار ضدعفوني خشكبار و حبوبات شماره 2339 انجام گيرد.

انبار كردن

انبار جهت نگهداري مواد غذائي بايستي همواره خشك و خنك و غيرقابل نفوذ آفات بخصوص آفات انباري باشد و نيز انبار نبايد در مكان مرطوب و نمناك باشد و ديوارها و كف بايد بدون درز بوده و پنجره ها با تور سيمي ريز مجهز باشد، تا آفات و حشرات به داخل آن راه نيابند. ساير شرايط انبار بايستي طبق استانداردهاي شماره (55 ـ 56 ـ 57 ـ 58 و 444) روش‌هاي انبارداري و نيز استاندارد شماره 1836 كاملا رعايت شود.

ويژگي‌هاي بهداشتي واحد توليدي

ويژگي‌هاي بهداشتي كارگاه‌هاي مقدماتي و كارگاه‌هاي بسته‌بندي از قبيل وضعيت ساختمان كارگاه‌ها، سالن كار، سالن غذاخوري، حمام، توالت، وضعيت بهداشتي لوازم و ماشين آلات، تهويه، نور، حرارت، وضعيت آب و فاضلاب، مسائل امدادي و كمك‌هاي اوليه و غيره بايد طبق مقررات بهداشتي معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت و علوم پزشكي باشد. جهت آشنايي با مواد اوليه بسته بندي كه مجاز باشند كليك كنيد.

 تشريح فرايند بسته بندي بادام و گردو

بادام و گردو داراي پوسته سختي بوده و بنابراين جداسازي اين پوسته تا حد زيادي مشكل است. در اين طرح ابتـدا بادام و گردو از باغداران خريداري شده و سپس در انبار واحد نگهداري مي‌شوند. سپس اين محصـولات شكسـته شده و پوست آن‌ها جداسازي و پاك مي‌شود، جهـت اطمينـان از پـاك شـدن كامـل آن‌ها، اپراتورهاي كنتـرل و بازرسي اقدام به كنترل چشمي آن‌ها نموده و در صورت وجود پوسته، آن‌ها را جدا مي‌كنند. سـپس مغـز فـرآورده‌هاي مذكور به قسمت بسته‌بندي منتقل شـده و در اوزان و اشـكال مختلـف بنـا بـه تقاضـاي بـازار بسـته‌بندي مي‌گردند. محصولات بسته‌بندي شده بعد از آن به انبار محصول جهت عرضه به بازار منتقل مي‌گردند. جهت آشنايي با تجهيزات خط توليد و بسته بندي مواد غذايي كليك كنيد.

بررسي ايستگاه‌ها و شيوه هاي كنترل كيفيت

كنترل كيفيت جهت تعيين صحت عمل براي دستيابي به محصولي با مشخصات تعريف شده است. اين عمل باعث مي‌شود تا ضمن جلوگيري از توليد محصولات معيوب از هدر رفتن سرمايه جلوگيري شده و قيمت تمام شده محصول نيز كمتر شود. در كنترل كيفيت توليد و بسته‌بندي انواع ميوه خشك علاوه بر بررسي خصوصيات ظاهري مواردي مانند بو، رنگ، طعم، وجود ناخالصي‌هاي مختلف و… بررسي مي‌شود. همچنين آزمون‌هاي مختلف ميكروبي مانند آزمون كپك و مخمر و آزمون‌هاي شيميايي مانند تعيين وضعيت انديس پراكسيد در گردو و بادام انجام مي‌شود. در اين راستا كنترل بهداشتي خط توليد و پرسنل ضروري است. در نهايت محصول توليدي بايد از نظر مطابقت با استاندارد ملي و كارخانه‌اي نيز آزمايش شود.

طرح توجيهي ميوه خشك

طرح توجيهي ميوه خشك | دستگاه‌ها و تجهيزات خط توليد

انتخاب ماشين آلات با توجه به ظرفيت توليد طرح و همچنين ظرفيت هر دستگاه تعداد ماشين آلات مورد نياز محاسبه خواهد شد. در اين طرح بخشي از ماشين آلات داخلي و قسمتي از آن‌ها داراي قطعات خارجي هستند. خط توليد و بسته‌بندي برگه و چيپس ميوه‌جات بشرح ذيل است.

سيستم بوجاري و شتشو و سورت ميوه شامل؛ مخازن شستشو و بالا بر  و نوار سورتينگ و دستچين، اسلايسر و لانچر، پوست گير و جدا كننده پوست، خط تثبيت رنگ ميوه، خشك كن، نوار نقاله و ميز بازرسي، بالابر Z، خطوط بسته‌بندي توزين دار سلفوني و قوطي پركني، سيستم چاپ تاريخ و مشخصات، سيستم تزريق گاز ازت، دستگاه حلزوني، سيستم هيتر و نمك زني، تجهيزات آزمايشگاه ميكروبي و شيميايي شامل هود – كوره الكتريكي – آون – ترازوي ديجيتال – pH متر – دسيكاتور – انكوباتور – ظروف شيشه اي است.

طرح توجيهي ميوه خشك

طرح توجيهي ميوه خشك | بررسي بازار و رقبا

با توجه به مزيت صنايع تبديلي بخش كشاورزي كشور تعداد 200 واحد توليد صنعتي توليد و بسته‌بندي ميوه خشك در كشور با ظرفيت اسمي 168هزار تني وجود دارد. تعداد طرح‌هاي در حال احداث كشور كه داراي پيشرفت فيزيكي بالاي 60 درصد مي‌باشند، 58 طرح است كه پيش بيني ايجاد ظزفيت جديد 71 هزارتني را دارند.

واحدهاي توليد وبسته بندي ميوه خشك كشور سال 1399
تعداد سزمايه(م.ر) اشتغال نفر ظرفيت واحد
200 17573354 7426 168316 تن
تعداد كل جوازهاي تاسيس توليد و بسته بندي ميوه خشك
1317
طرح‌هاي درحال احداث بالاي 60 درصد پيشرفت فيزيكي توليد و بسته بندي ميوه خشك
تعداد سزمايه اشتغال ظرفيت واحد
58 4237680 2279 71720 تن

طرح توجيهي ميوه خشك | سرمايه گذاري مورد نياز

بر اساس مطالعات انجام شده  احداث توليد در سال جاري حدود 159 ميليارد ريال سرمايه نياز دارد. نرخ بازدهي داخلي سرمايه‌گذاري بيشتر از39درصد بوده و ظرف سه سال بعد از به توليد رسيدن برگشت سرمايه خواهيد داشت. در ادامه خلاصه‌اي از نيازمندي‌هاي احداث اين واحد با ظرفيت عملي 1100 تن توليد و بسته‌بندي انواع ميوه خشك در سال ارائه شده است.

مشخصات عمومي طرح

رديف موضوع برآرود واحد
1 زمين   3000 متر مربع
2 زيربنا كل توليدي، خدماتي و ستادي و روباز 990 متر مربع

 

جدول سرمايه گذاري و شاخص هاي مالي طرح

رديف موضوع هزينه ها  (ميليون ريال )
    سرمايه گذاري كل 159178
  نرخ بازده داخلي IRR 39
  دوره برگشت سرمايه 1/3

طرح توجيهي ميوه خشك |  مزاياي اجراي طرح

  • ماندگاري بيشتر محصولات بسته بندي شده 
  • نگهداري امن و بهداشتي محصولات
  • رعايت ضوابط استاندارد و بهداشتي آماده سازي و بسته‌بندي كالاي با كيفيت
  • در نتيجه ايجاد ارزش افزوده بيشتر

 

 نتيجه مطالعات مالي و اقتصادي

تحقيقات بازار و برآوردهاي مالي فني و اقتصادي تهيه شده طرح در سال 1399 و تحليل شاخص‌هاي مالي و اقتصادي طرح با محاسبات مالي كه از نرم‌افزار Comfar III Expert وضعيت قابل قبولي را به لحاظ مالي براي صنايع تبديلي بخش كشاورزي در حوزه  توليد و بسته‌بندي ميوه خشك نشان مي‌دهد. جهت اخذ مجوزهاي توليد اين محصول و تامين زيرساخت بر اساس پلان‌هاي مهندسي توليد استاندارد و صادرات محور، مي‌توانيد در تمامي مراحل انجام كار از زمان بررسي ايده تا پياده سازي و زمان بهره برداري از مشاوران و كارشناسان خبره و با تجربه كاردوك كمك بگيريد. جهت سفارش نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

 

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرحها و واحدهاي

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • كمك به تامين نيروي انساني نصب، راه اندازي ماشين آلات و تاسيسات عمومي طرح
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي ميوه خشك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرح توجيهي ميوه خشك،
موضوع:
[ ۱۳ مهر ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۱۳:۳۸ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

براي انجام مطالعات و نگارش طرح توجيهي صنايع معدني لازم است كه مطالعات در سه بخش؛ بازار، فني و اقتصادي در طرح توجيهي به صورت كامل مورد بررسي قرار بگيرد. به همين دليل در اين مقاله به بررسي نحوه امكان سنجي پروژه هاي صنايع معدني مي پردازيم و تعدادي از طرح هاي انجام شده توسط تيم كاردوك در اين حوزه را در ادامه معرفي خواهيم كرد.

 

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 ماس بگيريد.

 منبع : طرح توجيهي صنايع معدني

طرح توجيهي صنايع معدني

همانطور كه گفته شد سه بخش مهم در امكان سنجي و طرح توجيهي در حوزه صنايع معدني وجود دارد كه عبارت است از:

  • مطالعات بازار (Market Study)
  • مطالعات فني (Technical Study)
  • مطالعات اقتصادي (Economic Study)

كه در ادامه هر بخش به طور مجزا شرح داده شده است.

بخش اول : مطالعات بازار در طرح توجيهي صنايع معدني (Market Study)

در اين بخش از طرح توجيهي به بررسي كامل منطقه راه اندازي پروژه پرداخته مي‌شود. هدف مطالعات بازار، شناسايي هدف پروژه، تحليل دقيق رقبا ( از جمله سياست‌هاي مديريتي و … )، شناسايي فرصت و تهديدهاي موجود در منطقه، كاهش ريسك پروژه و … مي‌باشد. به طور كلي مي‌توان گفت كه هدف از انجام تحقيقات بازار بررسي و پيشنهاد پتاسيل‌هاي ارزش آفرين موجود در منطقه جهت اطمينان يافتن سرمايه گذار براي سرمايه گذاري در منطقه پروژه مي‌باشد. علاوه بر موارد ذكر شده خروجي تحقيقات بازار به منظور اطلاعات اوليه براي انجام مطالعات فني به كار گرفته مي‌شود كه در اين بخش از امكان سنجي صنايع معدني موارد زير مورد بررسي قرار مي‌گيرد:

1-1- شناخت محيط و منقطه پروژه

  • شناخت موقعيت جغرافيايي و مكاني پروژه
  • بررسي شاخص‌هاي جمعيت شناختي منقطه پروژه
  • بررسي پتانسيل‌ها، زيرساخت و امكانات رفاهي و تفريحي در منطقه
  • بررسي دسترسي‌هاي پروژه از طريق شريان‌هاي اصلي و وسايل حمل و نقل عمومي

2-1- مطالعه كاربري و پروژه هاي تاثيرگذار منطقه

  • بررسي مشخصات، ويژگي‌ها، امكانات و … پروژه‌هاي رقيب در منطقه پروژه (توجه داشته باشيد كه شامل پروژه‌هاي در حال ساخت نيز مي‌شود)
  • تحقيقات بازار و بررسي سياست‌هاي قيمت گذاري
  • بررسي قيمت پروژه‌هاي مشابه در منطقه
  • بررسي موقعيت مكاني پروژه نسبت به منقطه پروژه هاي موفق و شاخص 
  • تدوين نقشه قيمت منطقه ( price map )

 

3-1- بررسي معاملات مسكن

  • بررسي شرايط كلي حاكم بر بازار مسكن و عوامل تاثير گذار بر آن در منطقه
  • حجم معاملات مسكن در منقطه
  • قيمت معاملات مسكن در منقطه
  • شاخص هاي آماري مسكن
  • بررسي اجاره بهاي مسكن در منقطه

1-4- جمع بندي مطالعات بازار و ارائه پيشنهاد ها

  • تجزيه و تحليل نقات قوت و ضعف و فرصت ها و تهديدهاي موجود (swot) پروژه
  • برآورد بازار هدف پروژه 
  • برآورد عرضه و تقاضاي پروژه

 

بخش دوم : مطالعات فني در طرح‌توجيهي صنايع معدني (Technical Study)

مطالعات فني به بررسي توجيه‌پذير بودن پروژه از لحاظ فني مي‌پردازد و شامل مطالعات ويژگي‌ها و مشخصات فني پروژه بر اساس نتايج توسعه داده شده مطالعات بازار مي‌باشد. هدف از مطاله فني پروژه بررسي توجيه‌پذيري و امكان اجراي آن از ديد فني است. اين بخش از طرح توجيهي شامل موارد زير مي‌باشد:

1-2- بررسي پروژه صنايع معدني

• موقعيت مكاني پروژه
• جدول سطوح پروژه
• پلان طبقات پروژه
• تصاويري از منطقه

2-2- تدوين برنامه فروش پروژه صنايع معدني

• برآورد استراتژي فروش در پروژه
• برآورد قيمت فروش پروژه به تفكيك طبقات
• تعيين نظام پرداخت پروژه

3-2- برآورد هزينه هاي پروژه صنايع معدني

• هزينه زمين پروژه
• هزينه مجوزهاي شهرداري، نظارت، مشاوره و …
• هزينه ساخت پروژه
• هزينه مالي پروژه
• هزينه تجهيز دفتر فروش

 

بخش سوم : مطالعات اقتصادي در طرح توجيهي صنايع معدني (Economic Study)

هدف از مطالعات و امكان سنجي اقتصادي پروژه صنايع معدني ارزيابي ميزان سودآوري پروژه و تجزيه و تحليل ريسك‌هاي اقتصادي پروژه ناشي از تغيير در پارامترهاي ريسك‌پذير پروژه (مانند؛ هزينه‌هاي ساخت، قيمت‌هاي فروش، هزينه عوارض و…) مي‌باشد. خروجي اصلي مطالعات اقتصادي برآورد ميزان سودآوري پروژه و تجزيه و تحليل ريسك‌هاي اقتصادي پروژه است. در اين بخش از طرح توجيهي صنايع معدني موارد زير مطرح مي‌گردد: 

3-1- برآورد اوليه از اقتصاد كلان پروژه بدون درنظرگرفتن ارزش زماني پول

اين قسمت در قالب جدولي كه شامل برآوردها و اطلاعات اوليه پروژه (اصطلاحا دو دوتا چهارتاي پروژه) مي‌باشد، ارائه خواهد شد.
• برآورد متراژ خالص اوليه كاربري هاي مختلف پروژه (مطابق متراژ تعيين شده در بخش اول و يا متراژ خالص پلان هاي معماري)
• برآورد متراژ ناخالص اوليه پروژه
• برآورد طول دوره ساخت پروژه
• برآورد هزينه‌هاي ساخت پروژه
• برآورد هزينه‌هاي تامين مالي پروژه (در صورت وجود)
• قيمت زمين
• برآورد درآمد فروش متراژ خالص كاربري هاي مختلف پروژه مطابق برنامه فروش
• برآورد مجموع درآمدهاي فروش پروژه (مطابق برنامه فروش)
• برآورد هزينه‌هاي مطالعات، تبليغات و فروش
• برآورد مجموع هزينه‌هاي پروژه (مجموع هزينه‌هاي زمين، عوارض، تامين مالي، ساخت و …)
• برآورد سود خالص پروژه
• برآورد سود خالص پروژه به ازاي يك مترمربع ساخت و ساز
• برآورد نرخ بازگشت سرمايه پروژه (ROR)

3-2- جريان نقدي خروجي پروژه (Cash Out Flow)

• جريان نقدي قيمت زمين (در صورت پرداخت اقساطي)
• جريان نقدي هزينه‌هاي تامين مالي (در صورت وجود)
• جريان نقدي هزينه عوارض ساخت (در صورت پرداخت اقساطي)
• جريان نقدي متوازن هزينه‌هاي ساخت (با درنظر گرفتن تورم هزينه‌هاي ساخت)
• كل جريان نقدي هزينه‌هاي پروژه (جريان نقدي خروجي پروژه)

3-3- جريان نقدي ورودي پروژه (Cash In Flow)

• درصدهاي عرضه و برنامه فروش به تفكيك كاربري هاي مختلف پروژه (شامل دوره‌هاي افزايش قيمت)
• جريان نقدي درآمدهاي فروش به تفكيك كاربري‌هاي مختلف پروژه (مطابق برنامه فروش هر كاربري)
• نظام دريافت اقساط فروش به تفكيك هر كاربري (نظام پرداخت خريدار شامل درصدهاي پيش پرداخت، اقساط، تحويل واحد، انتقال مالكيت و ثبت سند)
• كل جريان نقدي درآمدهاي پروژه (جريان نقدي ورودي پروژه)

3-4- جريان نقدي خالص پروژه (Net Cash Flow)

جريان نقدي خالص پروژه به همراه جريان نقدي خالص تجمعي، جريان نقدي خالص ارزش فعلي پروژه و جريان نقدي ارزش فعلي خالص تجمعي پروژه

3-5- محاسبه شاخص هاي اقتصادي پروژه

ارزيابي سودآوري پروژه با استفاده از تكنيك‌هاي اقتصادمهندسي (Engineering Economy) با استفاده از محاسبه شاخص‌هاي ذيل:
• ارزش فعلي خالص درآمدهاي پروژه
• ارزش فعلي خالص هزينه هاي پروژه
• ارزش فعلي خالص (NPV) پروژه
• شاخص سودآوري پروژه PI (نسبت منافع به مخارج B/C)
• نرخ بازده داخلي (IRR) سالانه پروژه
• نرخ بازده داخلي تعديل شده (MIRR) سالانه پروژه
• تجزيه و تحليل نقطه سربه سر پروژه (Break-Even Analysis)
1- دوره بازگشت سرمايه عادي (NPP) پروژه (ماه)
2- دوره بازگشت سرمايه پويا (DPP) پروژه (ماه)
• مقدار سرمايه اوليه مورد نياز براي اتمام بدون توقف پروژه

3-6- تجزيه وتحليل ريسك هاي اقتصادي پروژه (Economic Risk Analysis)

در اين قسمت تاثير ريسك‌هاي اقتصادي مختلف بر سودآوري پروژه از طريق آناليز حساسيت (Sensitivity Analysis) شاخص‌هاي اقتصادي پروژه نسبت به عوامل مختلف ايجادكننده ريسك منفي اقتصادي براي پروژه، مورد تجزيه و تحليل قرار مي‌گيرد.
• آناليز حساسيت شاخص‌هاي اقتصادي پروژه نسبت به ريسك كاهش قيمت‌هاي فروش پيش بيني شده كاربري-هاي مختلف پروژه (ريسك كاهش قيمت فروش)
• آناليز حساسيت شاخص‌هاي اقتصادي پروژه نسبت به ريسك افزايش هزينه (پايه) ساخت يك مترمربع بناي ناخالص (ريسك افزايش هزينه ساخت)
• آناليز حساسيت شاخص‌هاي اقتصادي پروژه نسبت به ريسك افزايش تورم هزينه‌هاي ساخت يك مترمربع بناي ناخالص (ريسك افزايش تورم هزينه ساخت)

 

طرح هاي توجيهي صنايع معدني

در اين قسمت از مقاله طرح هاي توجيهي صنايع معدني كه توسط مجموعه كاردوك تدوين شده‌اند را منتشر نموده‌ايم. مجموعه كاردوك در حوزه نگارش طرح هاي توجيهي صنايع معدني نيز سوابق كاري زيادي داشته است. از جمله اين طرح ها مي توان به موارد زير اشاره داشت : 

طرح توجيهي صنايع معدني
طرح توجيهي سنگبري مرمريت | واحد برش و فراوري سنگ تزييني ماربلي (مرمريت)

جهت نگارش هر يك از طرح‌هاي بروز با ما تماس بگيريد تا در سريع‌ترين زمان ممكن طرح توجيهي به روز مطابق با استانداردهاي مالي و بانكي كشور با خروجي كامفار مطابق با استاندارد سازمان UNIDO را تقديم‌تان نماييم كه علاوه بر اخذ تسهيلات بانكي براي دريافت مجوزهاي لازم و ارائه به سرمايه گذار يا توجيه ارگان‌هاي داخلي و خارجي بتوانيد از آن بهره ببريد. براي نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

 

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي

  • تهيه و مشاوره طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • راه اندازي و اجراي پروژه هاي صنعتي و خدماتي
  • كمك به تامين نيروي انساني نصب، راه اندازي ماشين آلات و تاسيسات عمومي طرح
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع : طرح توجيهي صنايع معدني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرح توجيهي صنايع معدني،
موضوع:
[ ۱۲ مهر ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۳۴:۰۹ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

چرا مواد اوليه مورد استفاده براي بسته بندي مواد غذايي اهميت دارد؟ مهم‌ترين هدف در بسته بندي محصولات غذايي افزايش طول عمر و ماندگاري محصول از طريق تنظيم فضاي مناسب در داخل بسته با توجه به ويژگي‌هاي مورد نياز نگهداري محصول است. لذا برقراري هماهنگي بـين ويژگي‌هاي مـاده بسته‌بندي و نيازمندي‌هاي نگهداري كالاي غذايي و توجه به شكل بسته و نقش آن در نگهداري و حمل نقل از كارخانه تا سر سفره مصرف كننده اهميت به سزايي دارد. تعدادي از پركاربردترين مواد مورد استفاده در بسته‌بندي محصولات غذايي به شرح ذيل مي‌باشد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع طرح هاي توجيهي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 منبع: مواد اوليه براي بسته بندي

مواد اوليه براي بسته بندي مواد غذايي

به دليل رعايت بهداشت و سلامت مواد غذايي مواد اوليه مورد استفاده در بسته بندي مواد غذايي از اهميت به سزايي برخوردارند. در ادامه برخي از پر كاربردترين مواد كه مورد تاييد استاندارد و بهداشت هستند را شرح مي‌دهيم. براي آشنايي با خط توليد بسته بندي مواد غذايي كليك كنيد.

 پلي اتيلن

پلي اتيلن با چگالي كم و زياد دو پليمر هستند كه در گريدهاي مناسب با اينكه به لحاظ ساختار فرمول شيميايي يكسان هستند، در توليد ظروف مواد بسته بندي كاربردي مختلفي دارند. پلي اتيلن در دانستيته كم براي توليد انواع فيلم‌هاي نازك داراي انعطاف و استفاده مي‌شود و به دليل خنثي بودن و عدم واكنش با محصولات غذايي و قابليت دوخت حرارتي به صورت گسترده مورد استفاده قرار مي‌گيرد. در بسته‌بندي‌هاي مركب و چند لايه نيز مي‌توان از فيلم پلي اتيلن در لايه داخلي داراي تماس با محصول غذايي استفاده نمود. فيلم پلي اتيلن به دليل شفافيت به همراه مواد ديگري همانند آلومينيم بكار مي‌رود. در تتراپك انواع آبميوه و محصولات لبني فيلم پلي اتيلن در لايه داخلي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

پلي اتيلن دانستيه بالا داراي استحكام زياد و عدم شفافيت بوده و به همين دليل در توليد ظروف صنايع غذايي همانند بطري و ظروف محصولات لبني مورد استفاده قرار مي‌گيرد. جهت بهبود و خواص آن از تركيب افزودني‌هاي بهبود دهنده‌اي همانند تينانيوم دي اكسايد نيز استفاده مي‌شود.

مواد اوليه براي بسته بندي | پلي پروپلين

از پلي پرويلين در گريدهاي مختلف استفاده وسيعي مي‌شود. از گريد پلي پروپيلن براي توليد انواع درپوش‌هاي رزوه‌دار بطري و ظروف پلاستيكي دهانه گشاد غذايي، دارويي و بهداشتي استفاده مي‌شود و از گريد خطي شده بيورينت آن براي توليد فيلم‌هاي نازك و شفاف جهت استفاده در بسته بندي انواع پفك، ماكاروني و خشكبار استفاده مي‌گردد. از گريد پلي پروييلن خطي پيرلايزدصدفي براي توليد فيلم نازك منعطف و پوشاننده لكه در بسته‌بندي انواع شكلات، ويفر و محصولات پودري صنايع غذايي استفاده مي‌شود.   

پلي اتيلن تترافتالات  

اين ماده پلي الفين كاربرد وسيعي را در توليد ظروف و بطري حاوي انواع نوشابه، روغن مايع و مايعات غذايي دارد. تكنولوژي شكل‌دهي و توليد بطري  از پت ظروفي را توليد مي‌كند كه ضمن داشتن استحكام زياد مكانيكي، كاملا شفاف و سبك و در نتيجه اقتصادي باشند. از اين ماده پليمري به صورت فيلم نازك جهت بسته بندي‌هاي نيازمند استحكام نيز استفاده مي‌گردد.   

مواد اوليه براي بسته بندي | پلي استايرن

پلي استايرن ماده‌اي شفاف و شكننده است و در توليد انواع ظروف يكبار مصرف همانند ليوان و بشقاب استفاده مي‌شود. گريد خاصي از پلي استايرن ضربه‌پذير بوده و به همين دليل براي توليد ظروف ماست، مارمالاد و عسل يك نفره مورد استفاده قرار مي‌گيرد. گريد ديگـري از پلي استايرن حجيم شده به دليل سبك بودن و خواص ضربه‌پذيري مطلوب در بسته بندي محصولات شكننده همانند تخم مرغ استفاده مي‌گردد. اين ماده به دليل دارا بودن خاصيت عايق حرارتي در انتقال غذاهاي گرم نيز مي‌تواند مناسب باشد. 

نايلون  

نايلون به دليل قابليت محافظت از محصولات غذايي در برابر آلودگي‌ها و گرد و غبار به صورت رول، كيسه و برش خورده جهت بسته بندي و حمل انواع مواد غذايي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. نايلون در بسته بندي‌هاي تحت خلا  فرآورده‌هاي گوشتي همانند سوسيس و كالباس نيز كاربرد دارد.

پلي وينيليدين كلرايد  (PVDC)

اين ماده بهترين نـوع پليمر با ويژگي حفاظتي در مقابل نفـوذ گازها و رطوبـت است. فيلم آن بسيار نازك و قابل انعطاف بوده و بـه همين سبب براي بسته بندي عمده فرآورده‌هاي گوشتي به كار مي‌رود. فيلم پليمري در بسته بندي تحت خلا مي‌‌تواند كاملا به سطح محصول بچسبد.

 

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي توليد كننده

  • مشاوره در زمينه تهيه و خريد مواد اوليه
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • تامين نيروي انساني نصب و راه اندازي ماشين آلات و تاسيات عمومي طرح
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي

براي سفارش و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: مواد اوليه براي بسته بندي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۱ مهر ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۵۲:۲۷ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

منسوجات بي بافت از شبكه تار عنكبوتي به وجود آمده‌اند كه بلافاصله بعد از تشكيل و فرم دهي استحكام اوليه محدودي را دارند. بنابراين متناسب با نوع الياف محصول؛ تكنيك و مكانيسم‌هاي مختلف پيوند استحكامي و تثبيت براي محصول نياز است. انتخاب روش تلفيق صفحات پارچه به شدت به ويژگي‌هاي عملكردي مورد نياز و همچنين به نوع الياف مورد استفاده بستگي دارد. در پارچه‌هاي بدون بافت سه نوع اتصال اصلي وجود دارد كه در ادامه آن‌ها را شرح داده‌ايم. براي آشنايي با تجهيزات و خط توليد پارچه هاي بي بافت كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: منسوجات بي بافت

 

پيوند حرارتي سازگار در الياف منسوجات بي بافت

در اين روش شكل‌دهي صفحات پارچه بدون بافت از خواص ترموپلاستيك برخي الياف مصنوعي براي ايجاد پيوندهاي تحت حرارت كنترل شده استفاده مي‌شود. در برخي موارد خود الياف تارعنكبوتي قابل استفاده است، اما در بيشتر مواقع بر روي الياف در حال ذوب يا الياف دو مولفه‌اي پس از مرحله شكل‌گيري لايه‌هاي پارچه در فرايند پيوند نهايي و تثبيت قرار مي‌گيرند كه چندين سيستم پيوند حرارتي مي‌تواند مورد استفاده قرار گيرد.

يكي از روش‌ها پيوند نورد با استفاده از گرما و فشار زياد از طريق غلطك براي جوش دادن الياف شبكه تار عنكبوتي الياف پارچه با سرعت بالا مي‌باشد.

پيوند حرارتي از طريق هوا در حالت ذوب كم به كل شبكه تار عتكبوتي پارچه برقرار مي‌كند. اين امر در يك جريان هواي گرم با دقت كنترل شده صورت مي‌گيرد. در اين فرايند از پوششي براي اعمال فشار و گرما جهت به دست آوردن محصولاتي با حجم متوسط استفاده مي‌شود. پيوند اولتراسونيك الياف به هم ديگر فن آوري است كه در آن مولكول‌هاي الياف تحت حركت با فركانس بالا ساطع شده از يك سلونويد باعث ايجاد گرمايش داخلي و نرم شدن الياف و تحرك و تثبيت لابه پيوندي مي‌شود:

پيوند حرارتي سازگار در الياف منسوجات بي بافت

  1. شكل گيري تار عنكبوتي
  2. سيلندر نقش برجسته گرم
  3. رول كن
  4. سيلندر صاف داغ

پيوند مكانيكي  در الياف منسوجات بي بافت  

در پيوند مكانيكي تقويت صفحات تار عنكبوتي پارچه هاي نبافته در اثر اصطحكاك بين الياف در نتيجه درگير شدن فيزيكي الياف حاصل مي‌شود. دو نوع اصلي اتصال مكانيكي وجود دارد؛

اتصال مكانيك سوزن زدن كه در آن  سوزن‌هاي مخصوص طراحي شده، به داخل صفحات نبافته كشيده مي‌شوند تا الياف را درگير و گرفتار كنند. شبكه‌هاي اليافي با خصوصيات مختلف مي‌توانند به يكديگر سوزن زده شوند تا بتوانند درجه ديگري از خواص را براي دستيابي به كاربردهاي ويژه به دست آورند. تكنيك سوزني شدن را مي‌توان در اكثر انواع الياف بلند صفحات مورد استفاده قرار داد، اما به دليل ماهيت تكنيك اين فرايند مناسب لابه پارچه نبافته داراي الياف كوتاه و بسيار ظريف نيست.

تكنيك اتصال مكانيك درگيري مرطوب الياف كه در آن براي ساخت پارچه بدون بافت معمولاً از شبكه‌هاي اليافي قلاب‌دار يا مرطوب استفاده مي‌شود كه با استفاده از نازل‌هاي پاشش آب پر فشار فيبرها را به هم متصل مي‌نمايد. تكنيك درگيري مرطوب گاهي اوقات به عنوان اتصال اسپان نيز گفته مي‌شود، زيرا از چيدمان جت‌ها مي‌توان براي ارائه طيف گسترده‌اي از نقش و جلوه‌هاي زيبا نيز استفاده كرد. فشار جت آب مورد استفاده تأثير مستقيمي بر استحكام صفحات وب دارد.

پيوند مكانيكي  در الياف منسوجات بي بافت  

  1. شكل گيري صفحه تارعنكبوتي از الياف
  2. برد و صفحه سوزن
  3. تقويت و استحكام پيوند 
  4. سوزني كردن صفحه
  5. فشرده سازي صفحه الياف تارعنكبوتي

پيوند شيميايي در الياف منسوجات بي بافت

پيوند شيميايي الياف پارچه بدون بافت مبتني بر كاربرد يك مايع پيونددهنده شيميايي استوار است، در اين فرايند از سه گروه از مواد پيوندي شامل پليمرها و كوپليمرها آكريلات، كوپليمرهاي استايرن بوتادين و كوپليمرهاي اتيلن وينيل استات استفاده مي‌شوند. سيستم‌هاي اتصال و چسباننده بر پايه آب بيشترين كاربرد را دارند، اما چسبنده‌هاي پودري، فوم و در بعضي موارد محلول‌هاي ارگانيگ آلي نيز مورد استفاده قرار مي‌گيرند. اتصال‌دهنده به روش‌هاي مختلفي قابل استفاده است. مي‌توان آن را به طور يكنواخت با آغشته سازي، پوشش يا اسپري كردن يا متناوب مانند پيونددهندگي چاپي اعمال كرد.

پيوند شيميايي در الياف منسوجات بي بافت

  1. ورودي از فرمينگ صفحات
  2. رولينگ‌هاي فشرده سازي
  3. سيستم خشك كردن
  4. رول كن
  5. ظرف مايع پيوند دهنده
  6. غلتك حكاكي شده نقش دار زير

 

بخش تكميل چاپ و بهبود پارچه هاي نبافته

در توليد و تكميل پارچه‌هاي بدون بافت فرصت تركيب مواد اوليه و فناوري‌هاي مختلف امكان دستيابي و توليد محصولات گسترده اي را فراهم كرده است. اين تنوع با طيف وسيعي از عمليات تكميل و بهبود نهايي بيشتر مي‌شود. پس از اتمام توليد پارچه هاي نبافته مي‌توان متناسب با ويژگي‌هاي خاص و متناسب يا كاربردي مورد نياز روش‌هاي تكميل و بهبود نهايي را كه هم مي‌تواند مكانيكي باشد همانند كشش، سوراخ كردن، بريدگي و غيره يا شيميايي همانند تغيير سطحي الياف پارچه نبافته، تغيير شكاف‌هاي سطح پارچه، خات لمس و دفع را تغيير داد.

پارچه‌هاي نبافته را با تكنيك‌هاي تكميل مي‌توان رسانا، مقاوم در برابر شعله، دافع آب، متخلخل، ضد الكتريسيته ساكن، فيلترتنفس، جاذب مواد و مايعات ساخت. همچنين مي‌توان آن‌ها را با مواد ديگر، چاپ، كرك دار، رنگ آميزي يا روكش كرد. براي شروع توليد و آشنايي بيشتر اين محصولات خلاصه طرح توجيهي پارچه هاي نبافته را مطالعه نماييد.

 

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرحها و واحدهاي

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • كمك به تامين نيروي انساني نصب، راه اندازي ماشين آلات و تاسيسات عمومي طرح
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: منسوجات بي بافت


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: منسوجات بي بافت،
موضوع:
[ ۱۰ مهر ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۰۸:۵۸ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

طرح توجيهي خدماتي (Feasibility Study for Services) يكي از انواع طرح توجيهي و خدمات پيشران رشد و تحول اقتصادي در هر كشوري است. سهم بخش خدمات در توليد ناخالص داخلي ايران در طول سال‌هاي گذشته روندي پاندولي داشته است، اما معاونت بررسي‌هاي اقتصادي تهران نشان مي‌دهد كه تعداد 335 هزار واحد صنفي در استان تهران داراي پروانه كسب بوده‌‏اند كه 21 درصد آن‎ها توليدي، 12 درصد خدمات فني، 48 درصد توزيعي و 19 درصد خدماتي هستند. در ادامه چندين طرح خدماتي معرفي شده است. 

 

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 منبع: طرح توجيهي خدماتي

طرح توجيهي خدماتي

بسياري از سرمايه‌گذران كه براي مشاوره و ثبت نام در سامانه بهين ياب با مشاوران كاردوك تماس مي‌گيرند، جوياي اين مطلب هستند كه سرمايه خود را در كدام حوزه سرمايه‌گذاري كنند تا علاوه بر سوددهي بتوانند براي رشد اقتصادي كشور نيز مفيد باشند. مطالعات و تهيه طرح توجيهي خدماتي فراي اين موضوع جهت اطمينان از موفقيت ايده و ورود به بازار تهيه مي‌گردد. طرح‌هاي خدماتي به دليل دارا بودن ويژگي‌هايي از جمله نرخ سود بالاتر، بهره‌وري بيشتر، دسترسي به نيرو كار ارزان، اشتغال‌زايي بالا، مدت زمان بهره برداري بيشتر از پروژه و … همواره يكي از پيشنهادهاي جذاب براي سرمايه‌گذاران محسوب مي‌گردد. همچنين بايد اشاره كرد كه اكثر طرح‌هاي توجيهي خدماتي از مدت ساخت بالايي برخوردار هستند.

يك مطالعه امكان سنجي (طرح توجيهي فني – اقتصادي) همواره بهترين روش براي تعيين اندازگيري ريسك پروژه محسوب مي‌گردد. ايجاد يك مطالعه مستند و كامل نياز به مجموعه‌اي از مهارت‌ها همچون دانش اقتصادي مهندسي، بازارسنجي، اندازه‌گيري كشش بازار و دانش خاص از وضعيت جامعه را دارد. در طرح‌توجيهي خدماتي همانند طرح توجيهي صنعتي تمامي عوامل دروني و بروني تاثيرگذار بر روي سودآوري طرح مورد بررسي دقيق قرار مي‌گيرند.

بايد بدانيد كه ميزان درآمد طرح هاي خدماتي ناشي از ارائه يك خدمت خاص است نه فروش يك محصول، به همين دليل مطالعات طرح توجيهي خدماتي با ساير طرح‌هاي توجيهي متفاوت است.

 

انواع مختلف طرح هاي توجيهي خدماتي

طرح‌توجيهي خدماتي به بررسي جامع و دقيق يك خدمت كه قرار است توسط يك سرمايه گذار يا كارآفرين ارائه شود مي‌پردازيد. طرح‌توجيهي خدماتي طيف وسيعي از خدمات را در برمي‌گيرد؛ خدمات صنعتي، آموزشي، گردشگري، رفاهي و… . به طور كلي طرح‌هاي خدماتي شامل سه بخش مي‌شوند كه عبارتند از :

  • طرح توجيهي خدماتي
  • طرح توجيهي توزيع و پخش
  • طرح توجيهي فني

 

بخش هاي مختلف طرح توجيهي خدماتي

يكي طرح‌توجيهي خدماتي از اجزاي مختلفي مثل ارزيابي وضعيت بازار، بررسي مشخصات فني طرح و برآورد مالي و اقتصادي پروژه و يا ايده سرمايه‌گذاري تشكيل شده است. هر يك از اين اجزاء زير نظر مشاورين و متخصصين موضوع ك ذي‌نفع پروژه نيستند انجام مي‌شود تا در نهايت به اين نتيجه برسيم كه آيا اين پروژه خدماتي از نظر اقتصادي توجيه‌پذير است يا خير؟ در ادامه به توضيح اجمالي هر يك از اين بخش‌ها مي‌پردازيم:

معرفي محصول در طرح‌توجيهي خدماتي

در بخش شرح محصول در طرح‌توجيهي خدماتي به چگونگي فرايند ارائه خدمات پرداخته مي‌شود. بنا به ماهيت طرح ميزان و كيفيت و درجه بندي خدمت ارائه شونده در خروجي كار تاثير مستقيم دارد و كار محصول در آغاز با شروع فعاليت اقتصادي همراه است.

بررسي بازار طرح توجيهي خدماتي

بررسي بازار طرح‌توجيهي خدماتي به بررسي دقيق مكان اجراي پروژه مي‌پردازد. يكي از مهم‌ترين بخش‌هاي طرح‌توجيهي خدماتي محلي است كه قرار است خدمات در آنجا ارائه گردد. در طرح‌هاي خدماتي بازار در مقياس مكاني بررسي مي‌شود كه ابتدا در محدوده جغرافيايي شروع خدمت است سپس در سطح كلان‌تر در استان، كشور و حتي جهاني مورد بررسي قرار مي‌گيرد كه باز هم بسته به نوع خدمت بررسي بازار طرح‌توجيهي خدماتي متفاوت مي‌باشد. 

تحليل بازار طرح‌هاي توجيهي خدماتي شامل چالش‌هاي خود است كه از همين رو متناسب با نوع پروژه و خدمت بسيار متفاوت از يكديگر مي‌باشد.

بررسي فني طرح توجيهي خدماتي

در بخش فني طرح‌توجيهي خدماتي به بررسي چگونگي ارائه خدمت پرداخته مي‌شود. طرح‌هاي خدماتي برخلاف طرح‌هاي صنعتي شامل خط توليد و فرايند توليد نمي‌باشند و در واقع بخش فني مربوط به تخصص مجريان خدمت در حوزه كاري خدمتي كه ارائه مي‌دهند مي‌باشد. همچنين بايد در نظر داشته باشيد كه كنترل كيفيت در محصول در مطالعات امكان سنجي طرح‌هاي توجيهي خدماتي معيار كيفي است و به طور دقيق نمي توان با شاخص هاي عددي به نتيجه رسيد و با توجه به نوع كيفيت و ارائه خدمات و امكانات مجموعه درجه‌بندي مي‌شوند. ظرفيت سنجي نيز در طرح توجيهي خدماتي با توجه به نوع خدمت محاسبه مي گردد.

بررسي مالي طرح‌توجيهي خدماتي

در طرح هاي خدماتي ميزان سرمايه‌گذاري بسيار متفاوت است و برخلاف طرح‌هاي صنعتي كه حداقل‌هايي براي ميزان سرمايه گذاري وجود دارد، در طرح‌هاي خدماتي اينگونه نيست.

با بررسي مالي در طرح توجيهي خدماتي مي‌توان به راحتي ميزان سودآوري پروژه، هزينه‌ها، ميزان سرمايه ثابت و در گردش مورد نياز براي پروژه را محاسبه و برآورد نمود. اما به طور كلي مي‌توان گفت كه خدماتي درصد ريسك پذيري كمتري نسبت به طرح صنعتي دارند. اصلي‌ترين شاخص تاثيرگذار در موفقيت طرح‌هاي خدماتي تسلط مجري بروي پروژه مي‌باشد.

 

چگونه براي كسب و كار خود طرح توجيهي خدماتي تهيه كنيم ؟

تدوين و نوشتن طرح توجيهي بايد توسط مشاوران مالي سرمايه گذاري تهيه شود. مراجعان مي‌توانند با مراجعه به شركت‌ها جهت تهيه طرح توجيهي اقدام نمايند. 

شما مي‌توانيد از خدمات تدوين و نگارش طرح توجيهي مشاوران با تجربه كاردوك نيز بهره‌مند شويد. براي سفارش و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

 

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • راه اندازي و اجراي پروژه هاي صنعتي و خدماتي
  • كمك به تامين نيروي انساني نصب، راه اندازي ماشين آلات و تاسيسات عمومي طرح
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

 

منبع: طرح توجيهي خدماتي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرح توجيهي خدماتي،
موضوع:
[ ۹ مهر ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۳۳:۵۷ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

دستگاه بسته بندي مواد غذايي به دليل فراهم كردن ويژگي‌هاي مهم و مورد نياز در بسته‌بندي محصولات غذايي، بيش از پيش مورد استفاده قرار مي‌گيرند. قابليت جابجايي آسان، سبك بودن، شكل پذيري، تسهيل‌كننده مصرف، افزايش زمان ماندگاري و حفظ بهداشت غذا موجب افزايش محبوبيت انواع مختلف بسته بندي‌ها شده است. اين ماشين آلات قادرند طيف گسترده‌اي از مواد غذايي را همانند تنقلات، محصولات گوشت و مرغ، آب نبات، شكلات، سس، ميوه و سبزيجات فرآوري شده، انواع پودر و دانه‌هاي غذايي و محصولات لبني در اندازه و شكل‌هاي متفاوت بسته‌بندي نمايند. اين امر باعث تشويق توليدكنندگان تجهيزات و ماشين آلات بسته‌بندي به سرمايه‌گذاري در فعاليت‌هاي تحقيق و توسعه فناوري‌هاي نو براي پاسخگويي به افزايش تقاضا بسته‌بندي مناسب مواد غذايي شده است.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع طرح هاي توجيهي مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 منبع : خط توليد بسته بندي مواد غذايي

دستگاه بسته بندي مواد غذايي | پيش‌بيني خريد و فروش

براساس پيش‌بيني سايت ResearchAndMarkets بازار ماشين آلات بسته‌بندي مواد غذايي طي سال‌هاي 2020-2024 با افزايش فروش به ميزان 4.05 ميليارد دلار همراه با رشد ساليانه چهاردرصد روبرو خواهد شد. افزايش تقاضا به سمت خريد ماشين آلات بسته‌بندي هوشمند و استفاده از مواد نازك بسته‌بندي گرايش پيدا خواهد داشت.

در نتيجه دستگاه‌هاي بسته‌بندي نوآورانه تقاضاي بالايي خواهند داشت. اين ماشين آلات  قادرند مواد غذايي مايع در غلظت‌هاي مختلف، انواع خمير، پودر، دانه و قطعات غذايي را بسته‌بندي نمايند.

ظروف و پوشش‌هاي بسته‌بندي مي‌تواند شيشه، پلاستيك، مواد مركب كامپوزيتي، كاغذ، فويل و فلز باشد. شيوه‌هاي بسته‌بندي نيز مي‌تواند به صورت پيچشي، پرسي، پمپي، چين‌دار و يا سيل و آب‌بندي باشد.

انواع ماشين بسته بندي صنايع غذايي

ماشين آلات بسته بندي مي‌تواند بر اساس نياز اتوماتيك، نيمه اتوماتيك، سيستم‌هاي بسته‌بندي نمونه توليد شده، سيستم مونوبلاك با امكان هم‌زمان پر كردن و بسته‌بندي روي يك دستگاه و يا خطوط كامل توليد باشند.

امكانات دستگاه هاي بسته بندي مواد غذايي

در اين دستگاه‌ها فرايندهاي تغذيه مواد غذايي تغذيه ظرف و پوشش، پالت بازكني، شستشو، تخليه، تميز و خشك كردن، توزين، پركن بر اساس دوز و غلظت مواد غذايي، دربندي، برچسب گذاري و هندلينگ انتهاي خط براي شيرينگ پك و بسته‌بندي تجمعي مي‌تواند انجام شود. بخش‌هايي از اين فرايندها همانند پركن مي‌تواند تحت خلاء و به همراه تخليه هوا و عاري از گرد و غبار صورت پذيرد و يا دربندي با استفاده از تكنيك‌هاي مختلفي همانند پيچ كردن، فشار دادن، جهت‌گيري موقعيت، چين دادن، آب‌بندي (القايي، التراسونيك، حرارتي) و يا سرعت و گشتاور قابل تنظيم صورت پذيرد.

براي آشنايي بيشتر نمونه‌هايي از ماشين آلات مختلف بسته بندي صنايع غذايي با اشاره به ظرفيت عملكردي به شرح ذيل معرفي مي‌گردد.

مشخصات 8 دستگاه بسته بندي مواد غذايي

1- دستگاه پركن وزني ويژه بسته‌بندي محصولات غذايي پودري و دانه‌اي و دانه‌هاي زبر

مشخصات:

ظرفيت : تا 150 ظرف در دقيقه

ميزان بارگيري : تا 30000ميلي ليتر

زمان تغيير تنظيم براي  فرمت محصول جديد: 5 دقيقه 

دستگاه پركن وزني ويژه بسته‌بندي محصولات غذايي پودري و دانه‌اي و دانه‌هاي زبر

 

 2-دستگاه پركن سرمته‌اي ويژه بسته بندي محصولات غذايي پودري و دانه‌اي  

مشخصات:

بارگيري : يك دهم تا دوبست گرم

زمان تغيير تنظيم براي  فرمت محصول جديد: 5 دقيقه

بيس وايعاد صفحه: 90*60*6/1(ميليمتر)

دستگاه پركن سرمته‌اي ويژه بسته بندي محصولات غذايي پودري و دانه‌اي  

3- دستگاه دربندي روتوكاپ براي انواع كاربري‌ها

مشخصات:

خروجي: 120 ظرف در دقيقه

زمان تغيير تنظيم براي  فرمت محصول جديد: 5 دقيقه 

بيس وابعاد صفحه: 24*3/2*7/1(ميليمتر)

دستگاه دربندي روتوكاپ براي انواع كاربري‌ها

 

4- دستگاه تخليه، تزريق گاز و دوخت ويژه بسته‌بندي محصولات غذايي پودري

مشخصات:

خروجي: تا 250 ظرف در دقيقه

مقدار اكسيژن باقيمانده : كمتر از نيم درصد

زمان تغيير تنظيم براي  فرمت محصول جديد: 60 دقيقه 

دستگاه تخليه، تزريق گاز و دوخت ويژه بسته‌بندي محصولات غذايي پودري

 

5- دستگاه پر كردن و بسته بند انواع كپسول يا پد

مشخصات:

خروجي: تا 1500 قطعه در دقيقه

ايعاد بسته : 20 تا 67 ميليمتر

بارگيري: 1 تا 18 گرم   

دستگاه پر كردن و بسته بند انواع كپسول يا پد

 

 

6 -دستگاه پر كردن و بسته‌بندي محصولات مايع، خمير و پودر

مشخصات:

خروجي: تا 1500 قطعه در دقيقه

بارگيري: 25 تا 10000 گرم  

زمان تغيير تنظيم براي  فرمت محصول جديد: 30 دقيقه 

دستگاه پر كردن و بسته‌بندي محصولات مايع، خمير و پودر

 

 

7- دستگاه پركردن و بسته‌بندي محصولات پودري، دانه‌اي و قطعه‌اي

مشخصات:

خروجي: تا 150 قطعه در دقيقه

قطر ظرف: 50 تا 99  ميليمتر  

ارتفاع ظرف: 60 تا 250  ميليمتر  

دستگاه پركردن و بسته‌بندي محصولات پودري، دانه‌اي و قطعه‌اي

 

 

8- دستگاه پر كردن و بسته‌بندي فرايندي محصولات فراوري شده در قوطي يا ظروف

مشخصات:

خروجي: تا 150 قطعه در دقيقه

قطر ظرف: 40 تا 165  ميليمتر  

ارتفاع ظرف: 40 تا 250  ميليمتر  

دستگاه پر كردن و بسته‌بندي فرايندي محصولات فراوري شده در قوطي يا ظروف

 

 

كدام صنايع غذايي را مي توان بسته بندي كرد؟

با توجه به نياز روز افزون بازار، بايد گفت تقريبا تمام مايحتاج غذايي را از طريق بسته بندي مي‌توان به دست مصرف كننده رساند. از اين طريق كالاهاي صادراتي نيز با ارزش افزوده بيشتري از كشور خارج مي‌شوند. طرح توجيهي بسته بندي برخي محصولات به شرح زير مي‌باشد.

طرح بسته بندي ادويه جات

طرح بسته بندي مربا و مارمالاد

طرح بسته بندي كشمش

طرح بسته بندي لواشك

طرح بسته بندي حبوبات

طرح بسته بندي آجيل و خشكبار

طرح بسته بندي عسل

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي توليد كننده

  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • تامين نيروي انساني نصب و راه اندازي ماشين آلات و تاسيات عمومي طرح
  • مشاوره در زمينه تهيه و خريد مواد اوليه
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي

 

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع : خط توليد بسته بندي مواد غذايي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۸ مهر ۱۳۹۹ ] [ ۱۰:۰۴:۳۵ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

كابل فشار قوي يا ولتاژ بالا با استفاده از تكنولوژي خاصي، امكان انتقال انرژي الكتريكي در ولتاژهاي بالا را فراهم مي‌كنند. دانش به كار رفته در اين كابل ها، موجب مهار ميدان الكتريكي حاصل از ولتاژ قوي مي‌شوند. بنابراين عدم توليد اين محصول بر اساس استانداردها مي‌تواند موجب آسيب به مصرف كننده شود. براي اطلاع از استانداردهاي كابل هاي فشار قوي كليك كنيد. در ادامه نيز جهت آشنايي با روند توليد كابل هاي ولتاژ بالا با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك جهت نوشتن طرح توجيهي مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 منبع : كابل فشار قوي

كابل هاي فشار قوي (Extra High Voltage XLPE)

كابل ولتاژ بالا از جنس آلومينيوم يا مس هستند كه با پلي اتيلن متقاطع فوق العاده تميز عايق‌بندي شده‌اند. سپس اين مجموعه هادي عايق شده توسط آلياژ سرب گاهاً با سيم مسي اضافي يا آلومينيوم موج‌دار پوشش داده مي‌شوند و نهايت توسط عايق‌كننده‌هاي PVC يا پلي اتيلن به عنوان غلاف نهايي پوشش داده مي‌شوند كه نقش حفاظت از سيم در برابر اثرات نامطلوب عوامل محيطي و پوسيدگي را بر عهده دارد. ساختار سطح مقطعي كابل به صورت زير است.

كابل-فشار-قوي-۱

 

  1. قسمت رسانا مركزي
  2. صفحه هادي
  3. عايق XLPE
  4. صفحه عايق
  5. نوار نيمه رسانا با قابليت جذب آب
  6. غلاف آلياژ سرب يا سيم هاي مسي
  7. نوار لامينت شده الومنيوم
  8. غلاف بيروني از جنس پي وي سي يا پلي اتيلن

براي سفارش طرح توجيهي توليد سيم و كابل كليك كنيد.

كابل فشار قوي | فرايند ساخت كابل با اكستروژن سه گانه

در فرايند كابل برق فشار قوي ورقه‌هاي رسانا و عايق به طور همزمان در طول خط توليد با استفاده از سه اكسترودرو سيلندر ماردون‌هاي متفاوت و داراي يك هد خروجي مشترك در استقرار ضريدري و مشترك متقاطع سيلندرهاي اكستروژ و داراي يك خط جوشكاري برقي مداوم عمودي داراي فناوري برقراري اتصال سرد متقابل خشك ورقه‌ها و لايه در شرايط بدون رطوبت است. در اين فرايند كانتينوس همزمان با اتصال كامل لايه‌هاي نيمه رسانا با عايق ريزي پوشش رساناها به گونه‌اي انجام مي‌شود كه از تشكيل نشدن حفره و فضاهاي ريز ميكروني در عايق را نيز تضمين مي‌كند.

خط جوش لايه‌ها (VCV) با اكستروژن سه گانه تضمين مي‌كند كه كابلي عالي همراه با يك عايق فشرده با اتصال كامل بين لايه‌ها و در نتيجه خواص دي‌الكتريك برتر در ولتاژ بسيار بالا توليد شود. نظارت و كنترل اين فرايند به صورت آنلاين در روند توليد و با رعايت استانداردهاي دقيق و سختگيرانه در اتصال دقيق صفحات حاصل و عايق‌كاري در طي فرآيند كاملاً خشك صورت گيرد. با اين كار احتمال خرابي الكتروشيميايي هم در فرايند توليد و هم در طول عمر كامل كابل از بين مي‌رود.

سيم رسانا

رسانا مركزي كابل از سيم‌هاي مس آنيل شده و يا آلومينيوم سخت تاييده شده، ساخته شده‌اند. شكل مقطعي ظاهري سيم يا به صورت دايره فشرده حاوي رشته‌اي تشكيل شده است يا به شكل قطعاتي از يك دايره به هم  فشرده شده‌اند. هسته دايره‌اي متراكم شده داراي رشته‌هاي متشكل از سيم‌هايي است كه در كنار هم قرار گرفته و سپس متراكم شده‌اند. سيم مقطع دار به طور معمول از 4 الي 5 بخش تشكيل شده است و معمولا براي سيم‌هايي كه اندازه رساناي آن‌ها بالاتر از 1000 ميلي‌متر است، كاربرد دارد. از سيم‌هاي مذكور براي جلوگيري از افزايش مقاومت AC ناشي از اثرات سطحي و هم جواري رساناها مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

 

صفحه رسانا

صفحه هادي از يك لايه اكسترود شده از كامپوند نيمه رسانا، تشكيل شده است. صفحه هادي نه تنها مخاطره تخليه الكتريكي مابين هادي و عايق را برطرف مي‌كند؛ بلكه يك لايه بسيار صاف ايزوله را براي حذف فشار موضعي متمركز را ايجاد مي‌نمايد.

 

كابل فشار قوي |  پوشش عايق

عايق پوششي پلي اتيلن از طريق اكسترود متقاطع تزريق مي‌شود و ساختار آن به گونه‌اي است كه در شرايط جوي كاملاً كنترل شده محافظ مناسب بخش هادي را برعهده دارد. فرآيند هماهنگ اتصال متقابل مواد به صورت همزمان در فضاي محافطت شده خشك ناشي  از وجود گاز نيتروژن قادر است، از بهم ريخته‌گي و خراب شدن خصوصيات الكتريكي در طول فرايند توليد جلوگيري نمايد.

كابل فشار قوي | صفحه عايق كننده

صفحه عايق حائلي را ير روي عايق با اكسترود كردن ماده نيمه رسانا به صورت متمركز در طول سراسر عايق فراهم مي‌كند تا احتمال يونيزاسيون سطح خارجي دي الكتريك به حداقل برساند. لايه نيمه رساناي اكسترود شده توسط يك نوار بدون بافت نيمه رسانا با قابليت جذب آب شونده دنبال مي‌شود.

صفحه فلزي

صفحه فلزي شامل غلاف آلومينيوم موج دار يا غلافي از آلياژ سرب است. در حالت استفاده از طراحي غلاف، چنانچه غلاف آلياژ سرب به تنهايي براي تأمين نياز جريان گسيل ارت به زمين كافي نباشد، سيم مسي ممكن است اضافه شود.

 غلاف بيروني

براي محافظت از غلاف فلزي در برابر خوردگي الكتروشيميايي يا گالوانيك (خوردگي در اثر وجود اختلاف پتانسيل الكتريكي بين فلزات) غلان بيروني توسط PVC يا PE پوشانده مي‌شود.

 لايه خارجي رسانا

لايه بيروني رسانا تست و آزمايش لايه بيروني غيرفلزي را تسهيل مي‌كند. اين تست براي اطمينان از سلامت فيزيكي كابل مهم است.

كابل-فشار-قوي

 

كابل فشار قوي | مزايا تكنولوژي

ويژگي‌هاي برجسته كابل‌هاي XLPE توليد شده توسط خط VCV عبارتند از:

  • عايق كاملا متحدالمركز
  • اتصال متقابل خشك و خنك شده خشك با استفاده از گاز نيتروژن جهت تضمين و حفظ ويژگي‌هاي الكتريكال عالي عايق
  • اكستروژن همزمان لايه‌هاي نيمه رساناي داخلي و خارجي و عايق از شرايط خلاء از تغيير فرم كابل جلوگيري مي‌كند
  • فرايندهاي توليد كنترل شده رايانه‌اي، يكنواختي كيفيت را حفظ مي‌كنند.

براي احداث واحد توليد انواع سيم وكابل از هادي مسي و جهت اخذ مجوزهاي توليد اين محصول و تامين زيرساخت بر اساس پلان‌هاي مهندسي  توليد استاندارد و صادرات محور مي‌توانيد در تمامي مراحل انجام كار  از زمان بررسي ايده تا پياده‌سازي و زمان بهره برداري از مشاوران و كارشناسان خبره و با تجربه كاردوك كمك بگيريد.

 

خدمات قابل ارايه  كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • كمك به تامين نيروي انساني نصب، راه اندازي ماشين آلات و تاسيسات عمومي طرح
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه

 

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع : كابل فشار قوي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كابل فشار قوي،
موضوع:
[ ۵ مهر ۱۳۹۹ ] [ ۰۹:۳۰:۲۰ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

اطلاع از استاندارد كفپوش PVC جهت دستيابي به كيفيت مناسب محصول و جلب اعتماد مصرف كنندگان و رعايت كليه نكات مربوط به كنترل كيفيت محصول، ضروري است. براي آشنايي با آزمون ها و استانداردهاي توليد كفپوشPVC در ادامه مقاله با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 منبع : استاندارد كفپوش pvc

چند نوع استاندارد وجود دارد؟

به طور كلي در مورد هر محصول، استانداردهاي مختلف ملي و بين‌المللي وجود دارد. استانداردهاي ملي توسط مؤسسه استانداردها و تحقيقات صنعتي ايران تهيه مي‌گردد و كليه توليدكنندگان محصول ملزم به رعايت اين استانداردها هستند.

با توجه به اينكه مؤسسه استاندارد از اعضاء سازمان بين المللي استاندارد (ISO) تشكيل شده است و از آخرين پيشرفت‌هاي علمي و فني و صنعتي جهان استفاده مي‌نمايد و به علاوه شرايط كلي و نيازمندي‌هاي خاص كشور را مورد توجه قرار مي‌دهد؛ استانداردهاي ذكر شده در اين مورد مطابق با استانداردهاي جهاني بوده و كاملا قابل قبول و لازم الاجراء است.

استاندارد هاي مربوط به كفپوش هاي لاستيكي و پلاستيكي ( PVC )

در زير شماره و موضوع استانداردهاي مصوب براي توليد انواع كفپوش لاستيكي و پلاستيكي درج شده است. ويژگي‌هاي انواع كفپوش در استاندارد ملي ايران به شرح ذيل مصوب و ابلاغ شده است. 

استاندارد  شماره 2170   تحت عنوان كفپوش‌هاي لاستيكي 

استاندارد  شماره  10901  تحت عنوان كفپوش‌هاي قابل انعطاف  

استاندارد  شماره  16846 تحت عنوان كفپوش‌هاي داخل سالن محيط‌هاي ورزشي

استاندارد  شماره 22711  تحت عنوان كفپوش‌هاي قابل انعطاف بر پايه پليمرهاي گرما نرم

كدام ويژگي ها در آزمون استاندارد كفپوش ها انجام مي‌شود؟

ويژگي‌ها و روش‌هاي آزمون انواع كف پوش‌هاي لاستيكي و پلاستيكي از نقطه نظر مشخصات فيزيكي، مكانيكي و شيميايي بيان شده است. دامنه كاربرد اين استاندارد در مورد كف پوش‌هاي مذكور قابل مصرف در داخل منازل و ساختمان‌ها كه از مواد پلاستيك و پلي‌اولفين‌ها و همچنين كائوچوي طبيعي و يا لاستيك‌هاي مصنوعي كه با مواد افزودني مناسب مخلوط و ولگانيزه شده تشكيل يافته است.

اين ويژگي‌ها شامل آزمون‌هاي كنترل كيفيت، مواد تشكيل دهنده كفپوش‌ها، شرايط مخلوط شدن مواد اوليه، خواص ضد چسبندگي، مواد پركننده، رنگينه‏‌ها و ساير مواد افزودني مناسب تشكيل دهنده لايه‌هاي زيرين، مياني و بالايي كفپوش‌ها و وضعيت ظاهري و مهارت در ساخت آن‌ها مي‌باشد كه بايد به طور رضايت‌بخشي فراوري شده باشد و عاري از پوسته، لكه‏‌هاي ناخواسته، ترك خوردگي، حفره و كثافات بوده و بوي تند و نامطبوع از خود منتشر نكند. براي اطلاع از تجهيزات مورد نياز خط توليد كفپوش PVC كليك كنيد.

طراحي و انعطاف مطابق با استاندارد كفپوش ها 

مطابق استاندارد سطح رويي كفپوش‌ها را مي‌توان صاف و يا داراي برجستگي‌هاي طراحي شده، هرمي، راه راه ‏و يا شياردار باشد. مشروط بر اينكه ارتفاع اين برجستگي‌ها از 50 درصد ضخامت كلي كف پوش تجاوز نكند. اگر استحكام كششي كف پوش بيش از 100 كيلو گرم بر سانتي‌متر مربع باشد، ارتفاع اين برجستگي‌ها مي‌تواند تا 60 درصد ضخامت كلي كفپوش‌ها برسد. براي آشنايي با انواع كفپوش ها كليك كنيد.

در سطح زيرين كف پوش‌‏هاي لاستيكي مي‌تواند يك لايه پارچه‌‏اي چسبانده شده باشد. رنگ كفپوش‌ها بايد در سرتاسر سطح و ضخامت آن به طور يكنواختي پخش شده و به صورت ساده مرمري و يا خال خال باشد و از مرمري و خال خال بودن بايد همواره رنگ زمينه در تمام ضخامت كف پوش وجود داشته و تنها ناحيه سطح را در بر نگيرد.

اندازه اضلاع طبقاستاندارد كفپوش PVC

به لحاظ اندازه اضلاع كف‌پوش‌هاي مربع شكل هنگامي كه طبق بند 3-4 استاندارد شماره 1470 ايران اندازه ‏گيري شده باشد؛ تلرانس ابعاد آن‌ها بايد ±0/1 درصد باشد. عرض ورقه‌‏ها و رول‌هاي كفپوش در طول‌هاي ممتد آن‌ها بايد 100، 150 و 200 سانتي‌متر بوده و هنگامي كه كف پوش به صورت رول تهيه مي‌شود طول آن از 10 متر نبايد كمتر باشد.

چنان چه به صورت ورقه عرضه شود طول آن با توافق خريدار تعيين مي‌گردد. ضخامت كفپوش‌ها وقتي كه به روش بند 2-3 استاندارد شماره 1470 ايران اندازه‏‌گيري شود؛ بايد 3 ميلي‌متر، 4/5 ميلي‌متر و 6 ميلي‌متر و  تلرانس  ضخامت ±0/1 ميلي‌متر باشد.

گونيا بودن اضلاع در مورد كف‌پوش‌ها مربع شكل طبق بند 3 استاندارد شماره 1470 مورد آزمون قرار مي‌گيرد. ميزان انحراف از گونيا بدون يك ضلع آن نبايد بيش از 0/3 ميلي‌متر باشد.

ميزان مقاومت طبق استاندارد كفپوش PVC

مقاومت كششي كفپوش‌ها، چنانچه طبق بند 4 تا 6 استاندارد 769 ايران مورد آزمون قرار گيرد، بايد حداقل 50 كيلوگرم بر سانتي‌متر مربع باشد و حداكثر ازدياد طول در نقطه پارگي ازدياد طول كفپوش‌ها چنانچه طبق بند 4 تا 6 استاندارد 764 ايران مورد آزمون قرار گيرد؛ بايد حداقل 250 درصد طول اوليه نمونه باشد.

تحمل دما طبق استاندارد كفپوش PVC

چنان چه كفپوش به مدت 168 ساعت در دماي 70±1 درجه سانتي‌گراد در يك اتو و باد زدن دار قرار گيرد، قشر لاستيكي كفپوش نبايد سخت و يا چسبناك شود و يا تغيير رنگ دهد.

مقاومت كششي

مقاومت كششي نمونه پس از كهنه‌گي نبايد بيش از 20 درصد مقاومت كششي قبل از كهنه‌گي اختلاف داشته باشد. ازدياد طول در نقطه پارگي را پس از كهنه‎گي نبايد از 25 درصد مقدار قبل از كهنه‌گي آن كمتر شود.

ميزان فرورفتگي

ميزان فرورفتگي بوسيله ميله سر گرد در 25 درجه سانتي‌گراد پس از آزمون نمونه مطابق بند 9 استاندارد شماره 1470 ايران ميزان فرورفتگي پس از يك دقيقه نبايد از 0/70 ميلي‌متر تجاوز كند و مقدار هر بار قرائت نبايد 0/05 ميلي‌متر از مقدار متوسط انحراف داشته باشد.

سختي طبق استاندارد كفپوش PVC

سختي كف پوش وقتي كه مطابق بند 5-1 اندازه‌‏گيري شود، بسته به توافق بين خريدار و فروشنده صورت مي‌گيرد و در همه حال اين سختي نبايد از 64 كمتر و از 96 بيشتر باشد. براي بررسي مقاومت به فشردگي چنانچه دو سري نمونه آزمون از كف پوش را انتخاب نموده و يك سري از آن‌ها را طبق بند 3-9 تحت آزمون كهنه‌گي قرار داده و سپس روي هر دو سري نمونه طبق روش بند 5-2 آزمون مقاومت فشردگي انجام گيرد.

ميزان فشردگي در مورد هر يك از دو سري نمونه‌‏ها نبايد بيشتر از 10 درصد باشد. بررسي مقاومت سايشي پس از آزمون نمونه مطابق بند 5-3، افت حجمي نمونه نبايد از 600 ميلي‌متر مكعب بيشتر باشد.

قابليت انعطاف

قابليت انعطاف پس از آزمون كف پوش مطابق بند 11 استاندارد 1470 نبايد شكنندگي، ترك خوردگي و يا هر گونه آثار شكستگي در آن مشاهده شود. چسبندگي لايه پارچ‌ه‏اي پس از آزمون نمونه كف پوش مطابق بند 3 استاندارد شماره 1470 ايران بار وارده جهت جدا نمودن لايه پارچ‌ه‏اي از كفپوش نبايد كمتر از 0/7 كيلوگرم براي هر سانتي‌متر عرض نمونه باشد.

ثبات رنگ طبق استاندارد كفپوش PVC

ثبات رنگ نسبت به نور چنانچه كفپوش طبق بند 6 استاندارد 1470 ايران آزمون گردد. ميزان ثبات رنگ آن در مقابل نور موقعي رضايت بخش تلقي مي‌گردد كه حداكثر اختلاف رنگ كفپوش پس از گذشت مدت زمان آزمون به الگوي شماره 5 پشم رنگ شده استاندارد كه از پارچه اين رنگ بافته شده تشكيل يافته است نرسد.

ميزان ناخالصي ها

ميزان مواد ناراحت كننده پس از آزمون نمونه كف پوش نبايد از 0/5 درصد وزن كف پوش تجاوز كند. در ضمن نبايد محتواي موادي باشد كه باعث خارش، التهاب و آسيب رساندن به پوست بدن گردد.

مواد فرار هنگامي كه كف پوش طبق بند 7 استاندارد شماره 1470 ايران آزمون گردد؛ ميزان افت وزني آن نبايد از يك درصد بيشتر باشد.

ميزان جذب در مقابل مواد مختلف

جذب آب پس از آزمون كف پوش به مدت 168 ساعت مطابق بند 19 استاندارد 1470 ايران ميزان جذب آب بايد كمتر از 2 درصد وزن اوليه باشد. مقاومت به حلال‌ها پس از آزمون كف پوش مطابق بند 5-5 نبايد اثر چسبندگي و يا تورم در آن مشاهده گردد . مقاومت نسبت به مواد مختلف پس از غوطه ور ساختن نمونه كف پوش در اتانل، پيه، روغن نباتي، روغن معدني محلول 2 درصد هيدراكسيد سيديوم، محلول 5 درصد كربنات سديم و آزمون آن مطابق بند 12 استاندارد 1470 ايران عرض خراش روي سطح نمونه نبايد از 3 ميلي‌متر تجاوز كند.

رنگ نمونه آزمون پس از غوطه ور شدن نبايد تغييرات قابل ملاحظه‌اي نسبت به نمونه غوطه ور شده از خود نشان دهد. مقاومت به لكه شدن هنگامي كه كف پوش طبق پيوست شماه 11 استاندارد  1332 ايران آزمون گردد؛ نبايد هيچ كدام از نمونه‏‌ها تغيير رنگ داده و يا لكه لكه شود.

شستشوي طبق استاندارد كفپوش PVC

اثر سايدي و قليائي كف پوش پس از شستشو و آزمون كف پوش مطابق بند 5-6 آب حاصل از شستشو نبايد نسبت به متيل اوارنژ اسيدي و نسبت به فنل فتالئين قليائي باشد.

مقاومت به آتش سيگار

مقاومت به آتش سيگار پس از آزمون كف پوش مطابق بند 5-7 كف پوش نبايد اثر قابل ملاحظه‌‏اي از سوختگي، تغيير رنگ، ترك خوردگي يا پوسيدگي از خود نشان دهد. پس از آزمون كف پوش مطابق بند 5-8 براقيت آن حداقل بايد برابر 25 باشد.

ميزان ضخامت طبقاستاندارد كفپوش PVC

ضخامت كفپوش‌ها بين ۱ تا ۳ ميلي‌متر بوده ولي بيشتر محصولات ضخامتي حدود ۱/ ۵ ميلي‌متر دارند. سختي لايه‌هاي مختلف كفپوش بسته به نوع مصرف مي‌تواند بين” ۰تا short A۱۰۰” تغيير كند. محصول اين واحد توليدي نوع سه لايه مي‌باشد كه در آن يك لايه زيرين با پركننده زياد وجود دارد كه ضخيم‌ترين لايه نيز مي‌باشد و حدود ۰/۸ ميلي‌متر ضخامت دارد. لايه مياني كه پركننده كمتري دارد ضخامتي حدود ۰/ ۶ ميلي‌متر دارد و روي آن نقش مورد نظر چاپ مي‌شود. لايه مياني از پاك شدن طرح جلوگيري مي‌كند. اين محصول از نظر سايشي به مراتب بهتر از انواع يك لايه هست كه مقدار پركننده بسيار زيادي دارد.

جهت اطلاع از روند توليد و نوشتن طرح توجيهي كفپوش PVC كليك كنيد.

استاندارد-كف-پوش-PVC

 

براي دريافت مشاوره از متخصصان مركز مشاوره كسب و كار و كاريابي كاردوك مي توانيد با شماره 02166418908 ماس بگيريد.

منبع : استاندارد كفپوش pvc


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: استاندارد كفپوش PVC،
موضوع:
[ ۴ مهر ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۱۷:۱۸ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

طرح توجيهي مطالعه‌اي است كه براي پاسخ دادن به توجيه‌پذير بودن يا نبودن يك ايده (در رابطه با راه‌اندازي يك كسب و كار) انجام مي‌شود. شايد در ظاهر پاسخ به اين سوال ساده به نظر برسد. اما اگر تجربه راه‌اندازي يك كسب و كار را داشته باشيد مي‌دانيد كه پاسخگويي به اين سوال كار ساده‌اي نيست و نيازمند صرف انرژي قابل توجه در زمينه‌هاي گوناگون است. مطالعه و بررسي بازار (رقبا موجود در بازار، قيمت محصول يا خدمات رقبا و…)، مطالعات مالي (هزينه، سرمايه اوليه مورد نياز و…) مطالعات اقتصادي (نقطه سر به سر و…)، مطالعات فني از جمله مطالعاتي است كه در زمان راه‌اندازي هر كسب و كار تازه بايد صورت گيرد. نوشتن طرح توجيهي را از كجا بايد شروع كرد؟ شاخص‌هايي كه در گزارش نهايي‌تان بايد بدست آوريد كدامند؟پرسش‌نامه‌ها چه كمكي در انجام اين تحليل به شما مي‌كند؟ چه كسي بهترين طرح توجيهي در شهركرد را مي‌نويسد؟

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تهيه طرح توجيهي مي توانيد با كارشناسان كاردوك از طريق شماره 02166418908  مشاوره دريافت كنيد.

 منبع: طرح توجيهي در شهر كرد

طرح توجيهي در شهركرد | بهترين زمان براي بررسي

شايد يك ايده نو يا طرحي هوشمندانه داشته باشيد ولي هميشه پيس از صرف زمان و پول زياد بايد توجيه پذيري آن را در دنياي واقعي مورد بررسي قرار دهيد. تمام كسب و كارهاي تازه بايد قبل از شروع توليد يا ورد به بازار، طرح توجيهي تهيه كنند. در بزرگترين شركت ها نيز قبل از آغاز توليد محصول جديد، طرح توجيهي تدوين مي‌شود. طرح توجيهي همچنين داده‌هاي كمي لازم براي تصميم‌گيري‌هاي دشوار در مسير آينده كسب و كارتان را در اختيار شما قرار مي‌دهد. اگر در مراحل بعدي تحقيق بازار، بهره برداري، توسعه و گسترش كسب و كارتان دچار اختلاف شويد، طرح توجيهي اختلافات را با در دست داشتن اطلاعات بي طرفانه حل و فصل مي كند.

چرا برخي از كسب و كار ها طرح توجيهي ندارند

بسياري از كارآفرينان براي صرفه جويي در پول و زمان، بدون فوت وقت پيش از تهيه طرح توجيهي وارد بازار مي‌شوند. اين كار مي‌تواند در ابتداي ظهور منفعت آور باشد يا با مواجه شدن با موانع پيش‌بيني نشده نتيجه‌اي عكس را به همراه داشته باشد. از جمله مهمترين دلايل دور زدن طرح توجيهي مي‌توان به موارد زير اشاره داشت :

1- كار آفرينان بر اساس تجربه شخصي يا مدل‌هاي كسب و كار موفق مشابه مي‌دانند كه راه‌اندازي كسب و كارشان اقتصادي و توجيه پذير است.

2- نتايج بدست آمده از مطالعات و پيمايش‌هاي قبلي را معتبر دانسته و فكر مي‌كنيد تغييرات بازار به اندازه‌اي نبوده كه نياز به انجام تحقيق جديدي باشد.

3- هزينه هاي مالي و زماني طرح به اندازه‌اي باشد كه به اتمام رساندن طرح توجيهي را با مانع مواجه مي‌سازد.

طرح توجيهي در شهركرد | مولفه‌ها و شاخص‌هاي كليدي

يك طرح توجيهي موضوعات مختلفي را در بر مي‌گيرد كه هر كدام مي‌توان بر روي كسب و كار جديد شما تاثير گذار باشد. اما اين موضوعات را در يك يا چند دسته از موضوعات زير خلاصه مي‌شود.

فني و تكنولوژي

آيا تمامي تكنولوژي‌هاي لازم براي شروع كسب و كارتان را بررسي كرده‌ايد ؟ اين انتخاب شما از لحاظ فني بهترين انتخاب براي شروع كسب و كار شما مي‌باشد يا نه ؟

اقتصادي

شرايط اقتصادي زمان حال و آينده را كه بر روي بازار يا تمايل خريد محصولات يا خدمات شما تاثيرگذار است را بايد در كنار منابع اوليه جريان نقدي كسب و كارتان در نظر بگيريد.

قانوني

مطالعات قانوني شامل بررسي امتيازات و حقوق ثبت شده قانوني، كپي رايت يا ديگر انحصاراتي است كه ممكن است ايده شما را تحت شعاع خود قرار دهد.

اجرايي و عملياتي

راه‌هاي معرفي خدمات يا محصولتان چيست؟ آيا نياز به ويترين فروشگاه داريد؟ به چند نفر پرسنل اجرايي نيازمنديد؟ هزينه كارهاي اجرايي كسب و كارتان را يادداشت كنيد.

برنامه زمان بندي

اگر نياز است كه محصول يا خدماتتان در يك فصل خاص ارائه شود حتما بايد يك محدوديت زماني را در برنامه كاريتان لحاظ كنيد.

بازار

بررسي و مطالعات مربوط به بازار خود داراي دسته‌هاي فراواني مي‌باشد كه از جمله مهمترين مواردي كه در اين قسمت از طرح توجيهي مطرح مي‌شود عبارتند از:

  • بررسي رقبا
  • سطح تقاضا
  • جاويژه‌ها (niches) و جايگاه‌هاي اشغال نشده در بازار
  • بازارهاي هدف، شامل اطلاعات جمعيت شناختي خاص و عادات خريد
  • بازاريابي حضوري در برابر بازاريابي آنلاين
  • و …

طرح توجيهي در شهركرد | تهيه اطلاعات

بدون شك بهترين و سريع‌ترين راه براي تهيه طرح توجيهي استخدام مشاور و يا همكاري با يك شركت در زمينه مشاوره كسب و كار است، كه اين كار را از ابتدا تا انتها براي شما انجام دهد و نتايج را به شما اعلام كند. اما اغلب استارت آپ‌هاي نوپا به دليل هزينه مالي از انجام اين كار صرف نظر مي‌كند.

خوشبتخانه به دليل امكان دسترس گسترده به داده‌هاي مطالعات پيشن از بازار و پرسشنامه‌هايي كاربردي خودتان مي‌توانيد تا حد زيادي كارهاي جمع آوري اطلاعات را انجام دهيد و از اين طريق از هزينه كلي تهيه طرح توجيهي بكاهيد، به اين ترتيب با صرف هزينه كمتر مي‌توانيد اطلاعات مفيدي از طرح توجيهي به دست آوريد.

مطالعات انجام شده پيشين

يكي از منابعي كه به شما در بدست آوردن اطلاعات لازم براي نگارش طرح توجيهي كمك مي‌كند استفاده از طرح‌هاي توجيهي كسب و كارهاي مشابه است كه در سال‌هاي پيشين انجام شده است.

پرسشنامه ها

پرسشنامه بهترين ابزار براي بدست آوردن اطلاعات در مورد افرادي است كه اميدواريد براي استفاده از خدمات يا محصولات شما پول پرداخت كنند.

پرسشنامه ابزاري دقيق و معتبر براي يافتن اطلاعات در مورد عادات خريد مردم در گذشته و آينده است. اگر بتوانيد به جامعه هدف‌تان دست پيدا كنيد و از آن‌ها سوال بپرسيد، به اطلاعات دقيق و متمازي درباره مخاطبان‌تان دست پيدا خواهيد كرد.

جمع آوري اطلاعات پرسونا (مشتريان احتمالي) با استفاده از پرسشنامه امكان‌پذير است. شما مي‌توانيد به نارضايتي انها از محصول يا خدمات يا ويژگي‌هاي خاص محصولاتان پي ببريد.

قالب گزارش طرح توجيهي

زماني توانسيد اطلاعات را جمع آوري كنيد. لازم است كه آن‌ها را در يك شكل مناسب و قابل فهم بيان كنيد كه ايده شما چگونه قرار است به دنيا نمايش داده شود. گزارش طرح توجيهي بايد حداقل شامل بخش‌هاي زير باشد، ممكن است شما بسته به نيازتان موارد ديگري نيز به ليست اضافه كنيد :

خلاصه اجرايي

نكات اساسي و خلاصه كلي داده‌هايي كه به دست آورده‌ايد و بعدا آن‌ها را شرح مي‌دهيد را ارائه كنيد. مهم‌ترين جزئيات را در اين بخش بياوريد چرا كه بسياري از افراد تنها همين بخش را مطالعه خواهند كرد.

مشخص كردن ايده

در اين بخش توضيحاتي درباره ايده كسب و كار (نوع محصول يا خدمات، شركت، سايت ، اپ يا هر چيزه ديگري كه مشغول بررسي آن هستيد) را بنويسيد. تمايزها و چيزهايي كه كار شما را منحصر به فرد مي‌كند را ذكر كنيد. توجه داشته باشيد كه ذكر كردن محصولات و يا خدمات مشابه به اين بخش تعلق دارد.

تحليل بازار

اين بخش تمام اطلاعات مربوط به تحليل بازار را نشان مي‌دهد. از تحليل رقبا، نقاط قوت و ضفع‌شان تا رفتار خريداران و بخش‌بندي بازار، وجود بازار خوب و قوي در موفق شدن كسب و كار شدن حياتي است. بنابراين بايد در گزارش‌تان به تفضيل به اين بخش بپردازيد.

طرح توجيهي در شهركرد | توصيه هاي نهايي و نتيجه گيري

در انتهاي گزارش بايد به اين پرسش پاسخ دهيد كه آيا اين طرح توجيه پذير است يا نه ؟ براي پاسخ دادن به اين پرسش لازم است تا تمام داده‌ها را به صورت يك زنجيروار با هم در نظر بگيريد.

آيا انجام طرح توجيهي در شهركرد ضروري است ؟

شايد تهيه طرح توجيهي هراس آور باشد، ولي بعد از جمع آوري اطلاعات، تحليل و آماده سازي گزارش تمام داده هايي كه به دست آورده ايد مي‌توانيد از اين نتايج براي رشد كسب و كارتان استفاده هاي گوناگوني بكنيد.

علاوه بر اين مي‌توانيد از طرح توجيهي كسب و كارتان براي گرفتن جواز، دريافت تسهيلات بانكي و همچنين دريافت كمك مالي از بنگاه هاي سرمايه گذاري‌هاي خطر پذير (شتابدهنده‌ها) و يا ساير مراكز استفاده نماييد. از طرح توجيهي مي‌توانيد براي نوشتن يك بيزينس پلن حرفه‌اي يا جهت دهي منطقي به بازاريابي اوليه تان استفاده نماييد كه بسيار ارزشمند است. توصيه مي‌كنيم حتما قبل از راه اندازي كسب و كارتان براي تهيه طرح توجيهي زمان بگذاريد و يا از خدمات يك شركت كسب و كار در اين زمينه استفاده نماييد. خواهيد ديد كه طرح توجيهي نه فقط براي شروع كسب و كارتان ضروري است بلكه حتي در مراحل بعدي براي شما لذت بخش نيز خواهد بود.

خدمات قابل ارايه  كاردوك جهت تهيه طرح توجيهي در شهركرد

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • تامين نيروي انساني نصب و راه اندازي ماشين آلات و تاسيات عمومي طرح توليد
  • مشاوره فرمولاسيون مواد اوليه
  • مشاوره اصلاح تكنوgوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر
 

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي در شهر كرد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرح توجيهي در شهركرد،
موضوع:
[ ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۱۰:۳۸:۰۲ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

طرح توجيهي مطالعه‌اي است كه براي پاسخ دادن به توجيه‌پذير بودن يا نبودن يك ايده (در رابطه با راه‌اندازي يك كسب و كار) انجام مي‌شود. شايد در ظاهر پاسخ به اين سوال ساده به نظر برسد. اما اگر تجربه راه‌اندازي يك كسب و كار را داشته باشيد مي‌دانيد كه پاسخگويي به اين سوال كار ساده‌اي نيست و نيازمند صرف انرژي قابل توجه در زمينه‌هاي گوناگون است. مطالعه و بررسي بازار (رقبا موجود در بازار، قيمت محصول يا خدمات رقبا و…)، مطالعات مالي (هزينه، سرمايه اوليه مورد نياز و…) مطالعات اقتصادي (نقطه سر به سر و…)، مطالعات فني از جمله مطالعاتي است كه در زمان راه‌اندازي هر كسب و كار تازه بايد صورت گيرد. نوشتن طرح توجيهي را از كجا بايد شروع كرد؟ شاخص‌هايي كه در گزارش نهايي‌تان بايد بدست آوريد كدامند؟پرسش‌نامه‌ها چه كمكي در انجام اين تحليل به شما مي‌كند؟ چه كسي بهترين طرح توجيهي در زاهدان را مي‌نويسد؟

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تهيه طرح توجيهي مي توانيد با كارشناسان كاردوك از طريق شماره 02166418908  مشاوره دريافت كنيد.

 منبع: طرح توجيهي در زاهدان

طرح توجيهي در زاهدان | بهترين زمان براي بررسي

شايد يك ايده نو يا طرحي هوشمندانه داشته باشيد ولي هميشه پيس از صرف زمان و پول زياد بايد توجيه پذيري آن را در دنياي واقعي مورد بررسي قرار دهيد. تمام كسب و كارهاي تازه بايد قبل از شروع توليد يا ورد به بازار، طرح توجيهي تهيه كنند. در بزرگترين شركت ها نيز قبل از آغاز توليد محصول جديد، طرح توجيهي تدوين مي‌شود. طرح توجيهي همچنين داده‌هاي كمي لازم براي تصميم‌گيري‌هاي دشوار در مسير آينده كسب و كارتان را در اختيار شما قرار مي‌دهد. اگر در مراحل بعدي تحقيق بازار، بهره برداري، توسعه و گسترش كسب و كارتان دچار اختلاف شويد، طرح توجيهي اختلافات را با در دست داشتن اطلاعات بي طرفانه حل و فصل مي كند.

چرا برخي از كسب و كار ها طرح توجيهي ندارند

بسياري از كارآفرينان براي صرفه جويي در پول و زمان، بدون فوت وقت پيش از تهيه طرح توجيهي وارد بازار مي‌شوند. اين كار مي‌تواند در ابتداي ظهور منفعت آور باشد يا با مواجه شدن با موانع پيش‌بيني نشده نتيجه‌اي عكس را به همراه داشته باشد. از جمله مهمترين دلايل دور زدن طرح توجيهي مي‌توان به موارد زير اشاره داشت :

1- كار آفرينان بر اساس تجربه شخصي يا مدل‌هاي كسب و كار موفق مشابه مي‌دانند كه راه‌اندازي كسب و كارشان اقتصادي و توجيه پذير است.

2- نتايج بدست آمده از مطالعات و پيمايش‌هاي قبلي را معتبر دانسته و فكر مي‌كنيد تغييرات بازار به اندازه‌اي نبوده كه نياز به انجام تحقيق جديدي باشد.

3- هزينه هاي مالي و زماني طرح به اندازه‌اي باشد كه به اتمام رساندن طرح توجيهي را با مانع مواجه مي‌سازد.

طرح توجيهي در زاهدان | مولفه‌ها و شاخص‌هاي كليدي

يك طرح توجيهي موضوعات مختلفي را در بر مي‌گيرد كه هر كدام مي‌توان بر روي كسب و كار جديد شما تاثير گذار باشد. اما اين موضوعات را در يك يا چند دسته از موضوعات زير خلاصه مي‌شود.

فني و تكنولوژي

آيا تمامي تكنولوژي‌هاي لازم براي شروع كسب و كارتان را بررسي كرده‌ايد ؟ اين انتخاب شما از لحاظ فني بهترين انتخاب براي شروع كسب و كار شما مي‌باشد يا نه ؟

اقتصادي

شرايط اقتصادي زمان حال و آينده را كه بر روي بازار يا تمايل خريد محصولات يا خدمات شما تاثيرگذار است را بايد در كنار منابع اوليه جريان نقدي كسب و كارتان در نظر بگيريد.

قانوني

مطالعات قانوني شامل بررسي امتيازات و حقوق ثبت شده قانوني، كپي رايت يا ديگر انحصاراتي است كه ممكن است ايده شما را تحت شعاع خود قرار دهد.

اجرايي و عملياتي

راه‌هاي معرفي خدمات يا محصولتان چيست؟ آيا نياز به ويترين فروشگاه داريد؟ به چند نفر پرسنل اجرايي نيازمنديد؟ هزينه كارهاي اجرايي كسب و كارتان را يادداشت كنيد.

برنامه زمان بندي

اگر نياز است كه محصول يا خدماتتان در يك فصل خاص ارائه شود حتما بايد يك محدوديت زماني را در برنامه كاريتان لحاظ كنيد.

بازار

بررسي و مطالعات مربوط به بازار خود داراي دسته‌هاي فراواني مي‌باشد كه از جمله مهمترين مواردي كه در اين قسمت از طرح توجيهي مطرح مي‌شود عبارتند از:

  • بررسي رقبا
  • سطح تقاضا
  • جاويژه‌ها (niches) و جايگاه‌هاي اشغال نشده در بازار
  • بازارهاي هدف، شامل اطلاعات جمعيت شناختي خاص و عادات خريد
  • بازاريابي حضوري در برابر بازاريابي آنلاين
  • و …

طرح توجيهي در زاهدان | تهيه اطلاعات

بدون شك بهترين و سريع‌ترين راه براي تهيه طرح توجيهي استخدام مشاور و يا همكاري با يك شركت در زمينه مشاوره كسب و كار است، كه اين كار را از ابتدا تا انتها براي شما انجام دهد و نتايج را به شما اعلام كند. اما اغلب استارت آپ‌هاي نوپا به دليل هزينه مالي از انجام اين كار صرف نظر مي‌كند.

خوشبتخانه به دليل امكان دسترس گسترده به داده‌هاي مطالعات پيشن از بازار و پرسشنامه‌هايي كاربردي خودتان مي‌توانيد تا حد زيادي كارهاي جمع آوري اطلاعات را انجام دهيد و از اين طريق از هزينه كلي تهيه طرح توجيهي بكاهيد، به اين ترتيب با صرف هزينه كمتر مي‌توانيد اطلاعات مفيدي از طرح توجيهي به دست آوريد.

مطالعات انجام شده پيشين

يكي از منابعي كه به شما در بدست آوردن اطلاعات لازم براي نگارش طرح توجيهي كمك مي‌كند استفاده از طرح‌هاي توجيهي كسب و كارهاي مشابه است كه در سال‌هاي پيشين انجام شده است.

پرسشنامه ها

پرسشنامه بهترين ابزار براي بدست آوردن اطلاعات در مورد افرادي است كه اميدواريد براي استفاده از خدمات يا محصولات شما پول پرداخت كنند.

پرسشنامه ابزاري دقيق و معتبر براي يافتن اطلاعات در مورد عادات خريد مردم در گذشته و آينده است. اگر بتوانيد به جامعه هدف‌تان دست پيدا كنيد و از آن‌ها سوال بپرسيد، به اطلاعات دقيق و متمازي درباره مخاطبان‌تان دست پيدا خواهيد كرد.

جمع آوري اطلاعات پرسونا (مشتريان احتمالي) با استفاده از پرسشنامه امكان‌پذير است. شما مي‌توانيد به نارضايتي انها از محصول يا خدمات يا ويژگي‌هاي خاص محصولاتان پي ببريد.

قالب گزارش طرح توجيهي

زماني توانسيد اطلاعات را جمع آوري كنيد. لازم است كه آن‌ها را در يك شكل مناسب و قابل فهم بيان كنيد كه ايده شما چگونه قرار است به دنيا نمايش داده شود. گزارش طرح توجيهي بايد حداقل شامل بخش‌هاي زير باشد، ممكن است شما بسته به نيازتان موارد ديگري نيز به ليست اضافه كنيد :

خلاصه اجرايي

نكات اساسي و خلاصه كلي داده‌هايي كه به دست آورده‌ايد و بعدا آن‌ها را شرح مي‌دهيد را ارائه كنيد. مهم‌ترين جزئيات را در اين بخش بياوريد چرا كه بسياري از افراد تنها همين بخش را مطالعه خواهند كرد.

مشخص كردن ايده

در اين بخش توضيحاتي درباره ايده كسب و كار (نوع محصول يا خدمات، شركت، سايت ، اپ يا هر چيزه ديگري كه مشغول بررسي آن هستيد) را بنويسيد. تمايزها و چيزهايي كه كار شما را منحصر به فرد مي‌كند را ذكر كنيد. توجه داشته باشيد كه ذكر كردن محصولات و يا خدمات مشابه به اين بخش تعلق دارد.

تحليل بازار

اين بخش تمام اطلاعات مربوط به تحليل بازار را نشان مي‌دهد. از تحليل رقبا، نقاط قوت و ضفع‌شان تا رفتار خريداران و بخش‌بندي بازار، وجود بازار خوب و قوي در موفق شدن كسب و كار شدن حياتي است. بنابراين بايد در گزارش‌تان به تفضيل به اين بخش بپردازيد.

طرح توجيهي در زاهدان | توصيه هاي نهايي و نتيجه گيري

در انتهاي گزارش بايد به اين پرسش پاسخ دهيد كه آيا اين طرح توجيه پذير است يا نه ؟ براي پاسخ دادن به اين پرسش لازم است تا تمام داده‌ها را به صورت يك زنجيروار با هم در نظر بگيريد.

آيا انجام طرح توجيهي در زاهدان ضروري است ؟

شايد تهيه طرح توجيهي هراس آور باشد، ولي بعد از جمع آوري اطلاعات، تحليل و آماده سازي گزارش تمام داده هايي كه به دست آورده ايد مي‌توانيد از اين نتايج براي رشد كسب و كارتان استفاده هاي گوناگوني بكنيد.

علاوه بر اين مي‌توانيد از طرح توجيهي كسب و كارتان براي گرفتن جواز، دريافت تسهيلات بانكي و همچنين دريافت كمك مالي از بنگاه هاي سرمايه گذاري‌هاي خطر پذير (شتابدهنده‌ها) و يا ساير مراكز استفاده نماييد. از طرح توجيهي مي‌توانيد براي نوشتن يك بيزينس پلن حرفه‌اي يا جهت دهي منطقي به بازاريابي اوليه تان استفاده نماييد كه بسيار ارزشمند است. توصيه مي‌كنيم حتما قبل از راه اندازي كسب و كارتان براي تهيه طرح توجيهي زمان بگذاريد و يا از خدمات يك شركت كسب و كار در اين زمينه استفاده نماييد. خواهيد ديد كه طرح توجيهي نه فقط براي شروع كسب و كارتان ضروري است بلكه حتي در مراحل بعدي براي شما لذت بخش نيز خواهد بود.

خدمات قابل ارايه  كاردوك جهت تهيه طرح توجيهي در زاهدان

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار كامفار توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • تامين نيروي انساني نصب و راه اندازي ماشين آلات و تاسيات عمومي طرح توليد كاشي سراميكي مختلف
  • مشاوره فرمولاسيون مواد اوليه ،لعاب و انگوب
  • مشاوره اصلاح تكنواوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي توليد كاشي
  • مشاوره صادرات محصول با كيفيت به كشورهاي ديگر

براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: طرح توجيهي در زاهدان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرح توجيهي در زاهدان،
موضوع:
[ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۰۹:۰۶:۴۵ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی