كاردوك
مشاوره كسب و كار كاريابي كاردوك

آدرس اداره صنايع و معادن استان زاهدان چيست؟ بسياري از كسب و كارها و صاحبان مشاغل براي دريافت خدمات مربوطه، بايد به اداره صنايع معادن مراجعه كنند. اما قبل از مراجعه بايد بدانيد كه بسياري از اين خدمات به صورت اينترنتي از طريق سامانه بهين ياب ارائه مي‌شود. كارشناسان كاردوك به شما براي دريافت خدمات هر چه بهتر راهنمايي لازم را ارائه مي‌دهند.

براي دريافت خدمات از كارشناسان با تجربه كاردوك مي‌توانيد از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: صنايع و معادن سيستان و بلوچستان

 

 

 

آدرس اداره صنايع و معادن و تجارت استان زاهدان

آدرس و اطلاعات مهم در مورد صنعت، معدن و تجارت استان زاهدان به شرح زير مي‌باشد:

آدرس اداره صنعت و معدن استان زاهدان :
 زاهدان – خيابان امام خميني روبروي شركت نفت
 
شماره تماس:
۰۵۴-۳۳۲۲۵۲۲۲-۳۳۲۳۰۰۱۳-۳۳۲۲۶۶۰۴-۳۳۲۳۱۰۹۵
 
آدرس ايميل: sistansbco@chmail.ir
 
آدرس وب سايت: sb.mimt.gov.ir

ساعات كاري : از شنبه تا چهارشنبه از ساعت هفت و نيم تا دو نيم (7:30 تا 14:30) و پنجشنبه ها از ساعت (7:30 تا 13:30)

خدمات صنايع معادن استان زاهدان

تمام كساني كه با حوزه صنعت، معدن و تجارت درگير هستند مي‌دانند كه اين سازمان خدمات بسياري از گرفتن وام تا ارائه جواز را انجام مي‌دهد. مهم‌ترين خدمات صنعت و معدن عبارتند از؛

بررسي و ارائه جواز و پروانه براي طرح‌هاي صنعتي

ارائه واحدي با امكانات صنعتي در شهرك‌هاي صنعتي

ارائه وام براي طرح‌هايي با توجيه اقتصادي

ارائه سهميه مواد اوليه

اعلام آمارهاي واحدهاي توليدي و صنعتي

و….

خدمات الكترونيكي صنايع معادن

سازمان صنايع، معادن و تجارت (صمت) با توجه به پيشرفت تكنولوژي همانند ساير حوزه‌ها بسياري از خدمات خود را به صورت آنلاين و از طريق اينترنت ارائه مي‌دهد. بهين ياب يكي از جامع‌ترين سامانه هاي مربوطه به صنايع، معادن و تجارت كشوري است.

خدمات قابل ارائه كاردوك

شركت كاردوك به صاحبان مشاغل و كارآفرينان در تمامي مراحل انجام پروژه خدمات ارائه مي‌دهد. شما مي‌توانيد در زمينه‌هاي زير با كارشناسان تماس گرفته و راهنمايي لازم را دريافت كنيد.

مشاوره كسب و كار

اصلاح طرح توجيهي و نوشتن طرح توجيهي

انجام تمام امور مربوط به سامانه بهين ياب

عيب يابي پروژه

مكان يابي و اجراي پروژه

دريافت جواز تاسيس صنعتي و پروانه بهره برداري

تامين مالي و دريافت وام

تامين تجهيزات و معرفي دستگاه هاي مناسب

براي دريافت خدمات از كارشناسان با تجربه كاردوك مي‌توانيد از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: صنايع و معادن سيستان و بلوچستان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۵:۰۳ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

براساس چشم انداز بازار جهاني، طي سال‌هاي 2021- 2026 به نقل از گروه بين المللي تحقيقات بازار ايمارك حجم بازار سركه در سال 2020 بالغ بر 25/2  ميليارد دلار رسيده است و انتظار مي‌رود تا سال 2026 به ارزش 55/2ميليارد دلار نيز برسد. بررسي بازار جهاني سركه، همراه با پيش بيني رشد در سطح جهاني، منطقه‌اي و كشورها طي سال‌هاي 2021- 2026 بر اساس نوع سركه، منبع تامين مواد اوليه و مصرف نهايي در كانال‌هاي توزيع به ترتيب اولويت، سركه بالزاميك، سركه قرمز، سركه سيب، سركه سفيد، سركه برنج و ساير سركه‌ها مي‌باشند. در ادامه خلاصه‌اي از طرح توجيهي توليد انواع سركه را آورده‌ايم. جهت سفارش و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شروع كار و طرح توجيهي از مشاوره مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: طرح توجيهي توليد انواع سركه صنعتي معطر

 

 

 

طرح توجيهي توليد سركه | معرفي محصول

سركه نوعي مايع اسيدي ترش مزه و مناسب براي مصرف خوراك انسان است كه از فرآيند تخمير الكلي و سپس تخمير استيكي موادي كه داراي نشاسته و قند مي‌باشند، به دست مي‌آيد و در انواع تخميري و تقطيري، توليد و عرضه مي‌شود و حاوي اسيد استيك (اسيد اتانوليك) است.

غلظت اسيد استيك در سركه‌هاي خوراكي موجود در بازار كه بيشتر مصرف آشپزخانه‌اي دارند، بين ۴ تا ۸ درصد و سركه‌هايي كه براي تهيه ترشيجات استفاده مي‌شوند، تا ۱۸ درصد غلظت دارند. سركه طبيعي حاوي مقدار كمي اسيد تارتريك، اسيد سيتريك و ديگر اسيدهاي گياهي معطر و سرشار از ويتامين1 B، ريبوفلاوين و همچنين نمك‌هاي معدني مي‌باشند. سركه به طور گسترده‌اي به عنوان طعم‌دهنده، مواد نگهدارنده و متعادل كننده طعم در صنايع غذايي استفاده مي‌شود. انگور، سيب، نارگيل، مالت، نيشكر، ليمو، انجير و تمشك از رايج‌ترين طعم دهنده‌هاي سركه موجود در بازار هستند.

 

طرح توجيهي توليد سركه | انواع سركه

سركه هاي تخميري

سركه‌اي است كه از تخمير الكلي و سپس تخمير استيكي انواع ميوه و يا غلات به دست مي‌آيد.

سركه ميوه

سركه‌اي است كه از تخمير الكلى و سپس استيكي انواع ميوه سالم، تميز، بدون دم، شاخه، هسته، تخمدان و يا از آب ميوه و يا كنستانتره ميوه به دست مي‌آيد. رنگ سركه بسته به نوع ميوه مورد مصرف در فرايند توليد متغير است. سركه ميوه را مي‌توان از انواع ميوه همانند سيب، به، تمشك، انواع انگور سياه و سفيد و خرما، نيشكر، كيوي و نارگيل به دست آورد.

سركه غلات

سركه‌اي است كه از هيدروليز آنزيمي نشاسته انواع غلاتي مانند برنج و مالت و سپس تخمير الكلى و استيكي آن‌ها به دست مي‌آيد.

سركه تقطيري

سركه تقطيري سركه توليد شده از اتانول مي‌باشد و سركه اي است كه از راه تخمير استيكي (الكل اتيليك) تقطير شده به دست مي‌آيد. سركه  تقطير شده بي‌رنگ است. اين نوع سركه عطر و طعم تندي دارد، غلظت اسيد استيك آن بين ۵ تا ۸درصد مي‌باشد و به نام سركه سفيد معروف است.

از آن در حوزه‌هاي بهداشتي و غذايي همانند آزمايشگاه‌ها، موارد طبي و در تهيه ترشيجات، سس و آشپزي استفاده مي‌نمايند. در صورت رقيق شدن با آب مي‌توان از آن به عنوان ماده تميز كننده طبيعي و يا پاك كننده خانگي نيز استفاده كرد. استفاده از آن طعم مناسبي به سالادها، سس كباب ،ترشي سبزيجات مي‌دهد. اصطلاح سركه تقطيرشده گاهي براي سركه‌هايي كه اسيد استيك آن بين ۵ تا ۲۰درصد مي‌باشد نيز  به كار  مي‌رود. سركه‌هاي تقطيري را از اتانول نيشكر، چغندر قند و يا الكل سنتزي تهيه مي‌كنند.

 

سركه عسل

سركه حاصل از عسل به دليل گراني آن كمياب است. سركه عسل تجاري محصولي از ايتاليا و فرانسه است و در ايران نيز توليد آن شروع شده است.

سركه بالزاميك

نوعي سركه كهنه و معطر سنتي كشور ايتاليايي است كه از آب غليظ انگور سبز به دست مي‌آيد. اين نوع سركه داراي رنگ قهوه‌اي تيره و مزه‌اي قوي است.

گاهي در فرايند توليد سنتي آن را براي چند سال در بشكه هاي چوب درختان معطر همانند بلوط، شاه بلوط، گيلاس، توت، سرو و درخت زبان گنجشك بدليل طعم گيري نگه مي‌دارند. طول  عمر سركه‌هاي بالزاميك واقعي بين 10 تا ۲۵ سال مي‌باشد. اين سركه مستقيماً از انگورهايي تهيه مي‌شود كه در بشكه‌هاي بلوط تخمير مي‌شوند. بسياري از انواع اين سركه را به دليل گراني مي‌توان يك محصول خاص و لوكس دانست. عطر و طعم آن شيرين و به لحاظ فيزيكي همانند شربت است.

اين سركه هرچه پير و ماندگارتر باشد، گران‌تر است . سركه بالزاميك جوان و تازه فراوري شده در فروشگاه‌هاي مواد غذايي يافت مي‌شود و آن را همراه روغن زيتون به عنوان سس سالاد و يا به عنوان يك سس غليظ براي طعم داركردن گوشت و سبزيجات و درآشپزي استفاده مي‌كنند.

طرح توجيهي توليد سركه | كدهاي آيسيك

بر اساس سيستم طبقه بندي آيسيك، كد دو رقمي 15 گروه صنعتي غذايي و آشاميدني‌ها و انواع سركه با كد آيسيك ده رقمي 1549312397 طبقه بندي مي‌شود.

 

طرح توجيهي توليد سركه | موارد كاربرد و فوايد مصرف سركه

سركه جهت مصارف خانگي و كارخانجات توليد كننده صنايع غذايي از جمله كنسرو سازي، سس سازي و در توليد ترشي كاربرد وسيعي دارد. براي طعم و مزه دادن و حفظ مواد غذايي در انواع غذاها از سركه به عنوان نوعي چاشني استفاده مي‌كنند. در تهيه انواع ترشي و طعم داركردن گوشت هم كاربرد وسيعي دارد و سبب ماندگاري ميوه‌هاي ترش شده وجا افتادن طعم آن‌ها مي‌شود.

سركه نوعي ماده پاك كننده خنثي (منظور از خنثي، داشتن ثابت اسيدي بازي ۷ است) و ارزان قيمت است كه به محيط زيست هم آسيبي نمي‌رساند. مصرف سركه مي‌تواند سطح قند خون را كاهش دهد و با ديابت مقابله كند. به كاهش وزن و كاهش چربي بدن كمك مي‌كند و مي‌تواند سطح كلسترول را كاهش دهد و به عنوان درماني براي بيماري‌هاي مختلف استفاده شود.

همچنين در درمان مراقبت از پوست و درمان شوره سر نيز استفاده مي‌شود. سركه با كنترل چربي و  قند خون، افزايش سطح كلسترول”خوب” HDL و كمك به كاهش وزن ارتباط دارد. تعدادي از  سركه‌ها ميزان بالايي اسيدهاي فنوليك دارند كه اين مواد خاصيت آنتي اكسيداني دارند. پلي‌فنول‌ها راديكال‌هاي آزاد توليد شده در بدن را خنثي مي‌كنند و تمامي انواع آن ضد بيماري بوده در نتيجه مصرف،  عملكرد سيستم ايمني بهبود مي‌يابد.

طرح توجيهي و استانداردهاي توليد سركه

براي محصولات توليد سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي الزامات  عمومي و اختصاصي خود را در قالب استانداردهاي تدوين شده بشرح ذيل اعلام نموده است. تمامي اين دستورالعمل‌ها با هدف تضمين و ماندگاري و تكرار پذير بودن توليد محصولاتي با كيفيت براي مصرف مشتريان مي‌باشد.

استانداردهاي ملي تدوين شده در خصوص ويژگي‌هاي سركه و اصلاحيه‌هاي آن به شرح ذيل است.

استاندارد ملي ايران 355      ” سركه-ويژگي‌ها”

استاندارد ملي ايران 12830  ” سس سركه و سبزي – ويژگي‌ها و روش‌هاي آزمون”

استاندارد ملي ايران 1394  ” ادويه و چاشني – سركه – روش‌هاي آزمون”

استاندارد ملي ايران 21142   “سركه بالزاميك -ويژگي‌ها و روش‌هاي آزمون”

طرح توجيهي توليد سركه | روش توليد صنعتي سركه از الكل

در روند توليد سركه، الكل به تدريج تبديل به سركه مي‌شود. ابتدا ميوه تبديل به الكل و سپس سركه مي‌شوند. در فرايند تهيه سركه از الكل براي توليد سركه ميكروارگانيسم‌هاي توليدكننده سركه كه همان باكتري هاي اسيد استيك يا استوباكترها هستند، پس از مدتي كه از توليد الكل گذشت، آن را مصرف و تبديل به اسيد يا همان سركه مي كنند در صنعت هم باكتري هاي اسيد استيك را براي توليد سركه به الكل اضافه مي كنند و با پمپ، هوايي به داخل محصول مي دمند تا تمام الكل تبديل به سركه بشود.

طرح توجيهي توليد سركه | مراحل صنعتي توليد سركه از الكل

در فرآيند سركه سازي به روش تخمير غوطه وري باكتري‌هاي اسيد استيك (سركه) به طور همگن در مش تخمير پراكنده مي‌شوند و از هيچ ماده ديگر حاملي استفاده نمي‌شود. براي رشد بهينه باكتري‌ها، مواد مغذي خاص به مش اضافه مي‌شوند و يك توربين خود آغازگر اكسيژن لازم را براي تخمير هوازي تأمين مي‌نمايد.

آماده سازي مش

در مرحله مش سازي مواد خام در مخزن تزريق، الكل خالص با آب فرآوري و تصفيه شده رقيق شده و با سركه خام حاوي باكتري‌هاي اسيد استيك مخلوط مي‌شود. مواد مغذي و مقداري سركه به همراه گلوكز و برموفرم در ظرف غذايي مخلوط و  سپس به مخزن تزريق اضافه  و مخلوط مي‌شوند تا رقيق گردد.

اين آماده سازي مش به صورت دسته‌اي هفته‌اي يك يا دو بار در يكي از مخازن تزريق انجام مي‌شود، در حالي كه مخازن ديگر به عنوان مخزن تغذيه‌اي براي تخمير استفاده مي‌شود. ماده مغذي برموفرم براي تخميرات سركه تركيبي از ويتامين‌ها، مواد معدني و ساير مواد مغذي است. براي باكتري‌هاي سركه كه با توجه به نوع ماده اوليه فرموله شده است اين مخلوط مواد مغذي براي بهينه‌سازي توليد به كار گرفته مي‌شود تا انتشار باكتري سركه در تخمير غوطه وري بدرستي انجام شود.

مرحله تخمير سركه (بيو راكشن)

تخمير سركه در اين روش به صورت نيمه مداوم انجام مي‌شود. مش الكلي با استفاده از سيستم هوادهي اختصاصي خودكار در مخزن تخمير هوادهي مي‌شود. چرخه تخمير زماني به پايان مي‌رسد كه غلظت سركه به حداكثر خود برسد و ميزان الكل به حدود 3/0 در حجم كاهش يابد. سپس حدود يك سوم محتواي تخمير شده به مخزن ديگر پمپ مي‌شود. تخمير با مش تازه از مخزن تزريق براي مرحله بعدي تخمير پر مي‌شود. چرخه زنجيره‌اي تخميز حدود يك روز طول مي‌كشد، اما زمان دقيق به ميزان و مشخصات الكل به عنوان ماده اوليه بستگي دارد.

 

مرحله بلوغ و فيلتراسيون سركه

جداسازي و تمركز محصول سركه تازه (خام) تخليه شده از دستگاه و سيستم تخمير براي جا افتادن چندين هفته در مخازن نگهداري قرار مي‌گيرد. در طي دوره بلوغ ناخالصي‌هايي كه باعث كدورت مي‌شوند (مانند باكتري‌ها، پروتئين‌هاي انعقادي، نمك‌هاي رسوبي) در ته مخازن  رسوب مي‌كنند. جهت شفاف سازي سركه خام، مي‌توان از مواد رسوب گير در مخازن مخصوص استفاده كرد. براي جدا سازي ذرات جامد باقي‌مانده، سركه بالغ آن را از يك ماژول فيلتري عبور مي‌دهند تا قبل از پر كردن بطري‌ها يا در ظرف بزرگ حمل فله، فيلتراسيون و شفاسازي و رقيق سازي با آب فرآوري و تصفيه شده جهت تنظيم غلظت استاندارد  مورد نظر انجام شده باشد.

تخمير كاملاً خودكار

كنترل فرايند تخمير سركه مي‌تواند به صورت كاملاً اتوماتيك از يك سيستم اندازه گيري مجهز به انواع سنسور براي تشخيص آنلاين درجه  الكل در مش تخمير استفاده نمايد و غلظت الكل به طور مداوم در طول فرآيند تخمير اندازه‌گيري شود.

به محض رسيدن ميزان الكل باقيمانده به مقدار تنظيم شده، سركه خام به طور خودكار خارج مي‌شود و مخزن تخمير با مواد اوليه تازه پر و فرايند به طور مستمر ادامه مي‌يابد. منبع تغذيه اضطراري نيز با شروع خودكار تخمير بدون وقفه حتي در صورت قطع برق استمرار فرايند را  تضمين مي‌كند.

 

طرح توجيهي توليد سركه | ماشين آلات خط توليد سركه

ماشين آلات خط توليد سركه عبارتند از:

  • تجهيزات و منابع آماده سازي موادمغذي مخمر
  • استاتور و تجهيزات فراوري كامل شامل مخازن بزرگ  20000ليتري 5 عدد
  • تجهيزات تخمير نهايي به همراه مخازن 10000ليتري 3عدد
  •  تجهيرات كامل كويل ها و كندانسورها خنك كننده
  •  مخازن ذخيره سركه عمل آوري شده 5000 ليتري يك عدد
  •  ژنراتور برق اضطراري
  • سيستم بسته بندي (دستگاه‌هاي پركن و ليبل زن برقي و جت پرينت اتوماتيك)
  • دستگاه درب بند اتوماتيك
  • انواع الكتروپمپ مكش جهت انتقال  سركه، جابه جايي مواد در جريان ساخت و آب
  • ماشين آلات و تجهيزات تعميرگاه و آزمايشگاه
  • ساير لوازم و متعلقات خط توليد به همراه سيستم اتوماسيون صنعتي خط توليد

براي مشاهده جديدترين تكنولوژي هاي توليد سركه كليك كنيد.

 

طرح توجيهي توليد سركه | سرمايه گذاري مورد نياز

بر اساس  مطالعات انجام شده احداث واحد توليد سركه در سال جاري نرخ بازدهي داخلي سرمايه گذاري بيشتر از 33درصد بوده كه ظرف سه سال بعد از توليد، برگشت سرمايه گذاري را خواهيد داشت. در ادامه خلاصه‌اي از نيازمندي‌هاي احداث اين واحد با ظرفيت عملي 1500 تن سركه در سال ارائه شده است.

نتيجه مطالعات مالي و اقتصادي

تحقيقات بازار و برآورهاي مالي فني و اقتصادي تهيه شده طرح در سال 1400 نشان دهنده و تحليل شاخص‌هاي مالي و اقتصادي طرح با محاسبات مالي كه از نرم‌افزار Comfar III Expert وضعيت قابل قبولي را در شرايط خاص بلحاظ مالي و منطقه‌اي براي توليد سركه نشان مي‌دهد.

 

جهت اخذ مجوزهاي توليد اين محصول و تامين زيرساخت براساس پلان‌هاي مهندسي توليد استاندارد و صادرات محور مي‌توانيد در تمامي مراحل انجام كار از زمان بررسي ايده تا پياده سازي و زمان بهره‌برداري از مشاوران و كارشناسان خبره و با تجربه كاردوك كمك بگيريد. براي مشاهده ساير طرح توجيهي صنعتي هاي نوشته شده توسط تيم كاردوك كليك كنيد.

خدمات قابل ارايه كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي صنعتي

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح  توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • ارائه خدمات مديريت پيمان راه اندازي طرح
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه
  • اخذ مجوزهاي راه اندازي پروژه

 براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي توليد انواع سركه صنعتي معطر

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۱۶:۵۰ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

براساس چشم انداز بازار جهاني، طي سال‌هاي 2021- 2026 به نقل از گروه بين المللي تحقيقات بازار ايمارك حجم بازار سركه در سال 2020 بالغ بر 25/2  ميليارد دلار رسيده است و انتظار مي‌رود تا سال 2026 به ارزش 55/2ميليارد دلار نيز برسد. بررسي بازار جهاني سركه، همراه با پيش بيني رشد در سطح جهاني، منطقه‌اي و كشورها طي سال‌هاي 2021- 2026 بر اساس نوع سركه، منبع تامين مواد اوليه و مصرف نهايي در كانال‌هاي توزيع به ترتيب اولويت، سركه بالزاميك، سركه قرمز، سركه سيب، سركه سفيد، سركه برنج و ساير سركه‌ها مي‌باشند. در ادامه خلاصه‌اي از طرح توجيهي توليد انواع سركه را آورده‌ايم. جهت سفارش و نوشتن طرح توجيهي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شروع كار و طرح توجيهي از مشاوره مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: طرح توجيهي توليد انواع سركه صنعتي معطر

 

 

 

طرح توجيهي توليد سركه | معرفي محصول

سركه نوعي مايع اسيدي ترش مزه و مناسب براي مصرف خوراك انسان است كه از فرآيند تخمير الكلي و سپس تخمير استيكي موادي كه داراي نشاسته و قند مي‌باشند، به دست مي‌آيد و در انواع تخميري و تقطيري، توليد و عرضه مي‌شود و حاوي اسيد استيك (اسيد اتانوليك) است.

غلظت اسيد استيك در سركه‌هاي خوراكي موجود در بازار كه بيشتر مصرف آشپزخانه‌اي دارند، بين ۴ تا ۸ درصد و سركه‌هايي كه براي تهيه ترشيجات استفاده مي‌شوند، تا ۱۸ درصد غلظت دارند. سركه طبيعي حاوي مقدار كمي اسيد تارتريك، اسيد سيتريك و ديگر اسيدهاي گياهي معطر و سرشار از ويتامين1 B، ريبوفلاوين و همچنين نمك‌هاي معدني مي‌باشند. سركه به طور گسترده‌اي به عنوان طعم‌دهنده، مواد نگهدارنده و متعادل كننده طعم در صنايع غذايي استفاده مي‌شود. انگور، سيب، نارگيل، مالت، نيشكر، ليمو، انجير و تمشك از رايج‌ترين طعم دهنده‌هاي سركه موجود در بازار هستند.

 

طرح توجيهي توليد سركه | انواع سركه

سركه هاي تخميري

سركه‌اي است كه از تخمير الكلي و سپس تخمير استيكي انواع ميوه و يا غلات به دست مي‌آيد.

سركه ميوه

سركه‌اي است كه از تخمير الكلى و سپس استيكي انواع ميوه سالم، تميز، بدون دم، شاخه، هسته، تخمدان و يا از آب ميوه و يا كنستانتره ميوه به دست مي‌آيد. رنگ سركه بسته به نوع ميوه مورد مصرف در فرايند توليد متغير است. سركه ميوه را مي‌توان از انواع ميوه همانند سيب، به، تمشك، انواع انگور سياه و سفيد و خرما، نيشكر، كيوي و نارگيل به دست آورد.

سركه غلات

سركه‌اي است كه از هيدروليز آنزيمي نشاسته انواع غلاتي مانند برنج و مالت و سپس تخمير الكلى و استيكي آن‌ها به دست مي‌آيد.

سركه تقطيري

سركه تقطيري سركه توليد شده از اتانول مي‌باشد و سركه اي است كه از راه تخمير استيكي (الكل اتيليك) تقطير شده به دست مي‌آيد. سركه  تقطير شده بي‌رنگ است. اين نوع سركه عطر و طعم تندي دارد، غلظت اسيد استيك آن بين ۵ تا ۸درصد مي‌باشد و به نام سركه سفيد معروف است.

از آن در حوزه‌هاي بهداشتي و غذايي همانند آزمايشگاه‌ها، موارد طبي و در تهيه ترشيجات، سس و آشپزي استفاده مي‌نمايند. در صورت رقيق شدن با آب مي‌توان از آن به عنوان ماده تميز كننده طبيعي و يا پاك كننده خانگي نيز استفاده كرد. استفاده از آن طعم مناسبي به سالادها، سس كباب ،ترشي سبزيجات مي‌دهد. اصطلاح سركه تقطيرشده گاهي براي سركه‌هايي كه اسيد استيك آن بين ۵ تا ۲۰درصد مي‌باشد نيز  به كار  مي‌رود. سركه‌هاي تقطيري را از اتانول نيشكر، چغندر قند و يا الكل سنتزي تهيه مي‌كنند.

 

سركه عسل

سركه حاصل از عسل به دليل گراني آن كمياب است. سركه عسل تجاري محصولي از ايتاليا و فرانسه است و در ايران نيز توليد آن شروع شده است.

سركه بالزاميك

نوعي سركه كهنه و معطر سنتي كشور ايتاليايي است كه از آب غليظ انگور سبز به دست مي‌آيد. اين نوع سركه داراي رنگ قهوه‌اي تيره و مزه‌اي قوي است.

گاهي در فرايند توليد سنتي آن را براي چند سال در بشكه هاي چوب درختان معطر همانند بلوط، شاه بلوط، گيلاس، توت، سرو و درخت زبان گنجشك بدليل طعم گيري نگه مي‌دارند. طول  عمر سركه‌هاي بالزاميك واقعي بين 10 تا ۲۵ سال مي‌باشد. اين سركه مستقيماً از انگورهايي تهيه مي‌شود كه در بشكه‌هاي بلوط تخمير مي‌شوند. بسياري از انواع اين سركه را به دليل گراني مي‌توان يك محصول خاص و لوكس دانست. عطر و طعم آن شيرين و به لحاظ فيزيكي همانند شربت است.

اين سركه هرچه پير و ماندگارتر باشد، گران‌تر است . سركه بالزاميك جوان و تازه فراوري شده در فروشگاه‌هاي مواد غذايي يافت مي‌شود و آن را همراه روغن زيتون به عنوان سس سالاد و يا به عنوان يك سس غليظ براي طعم داركردن گوشت و سبزيجات و درآشپزي استفاده مي‌كنند.

طرح توجيهي توليد سركه | كدهاي آيسيك

بر اساس سيستم طبقه بندي آيسيك، كد دو رقمي 15 گروه صنعتي غذايي و آشاميدني‌ها و انواع سركه با كد آيسيك ده رقمي 1549312397 طبقه بندي مي‌شود.

 

طرح توجيهي توليد سركه | موارد كاربرد و فوايد مصرف سركه

سركه جهت مصارف خانگي و كارخانجات توليد كننده صنايع غذايي از جمله كنسرو سازي، سس سازي و در توليد ترشي كاربرد وسيعي دارد. براي طعم و مزه دادن و حفظ مواد غذايي در انواع غذاها از سركه به عنوان نوعي چاشني استفاده مي‌كنند. در تهيه انواع ترشي و طعم داركردن گوشت هم كاربرد وسيعي دارد و سبب ماندگاري ميوه‌هاي ترش شده وجا افتادن طعم آن‌ها مي‌شود.

سركه نوعي ماده پاك كننده خنثي (منظور از خنثي، داشتن ثابت اسيدي بازي ۷ است) و ارزان قيمت است كه به محيط زيست هم آسيبي نمي‌رساند. مصرف سركه مي‌تواند سطح قند خون را كاهش دهد و با ديابت مقابله كند. به كاهش وزن و كاهش چربي بدن كمك مي‌كند و مي‌تواند سطح كلسترول را كاهش دهد و به عنوان درماني براي بيماري‌هاي مختلف استفاده شود.

همچنين در درمان مراقبت از پوست و درمان شوره سر نيز استفاده مي‌شود. سركه با كنترل چربي و  قند خون، افزايش سطح كلسترول”خوب” HDL و كمك به كاهش وزن ارتباط دارد. تعدادي از  سركه‌ها ميزان بالايي اسيدهاي فنوليك دارند كه اين مواد خاصيت آنتي اكسيداني دارند. پلي‌فنول‌ها راديكال‌هاي آزاد توليد شده در بدن را خنثي مي‌كنند و تمامي انواع آن ضد بيماري بوده در نتيجه مصرف،  عملكرد سيستم ايمني بهبود مي‌يابد.

طرح توجيهي و استانداردهاي توليد سركه

براي محصولات توليد سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي الزامات  عمومي و اختصاصي خود را در قالب استانداردهاي تدوين شده بشرح ذيل اعلام نموده است. تمامي اين دستورالعمل‌ها با هدف تضمين و ماندگاري و تكرار پذير بودن توليد محصولاتي با كيفيت براي مصرف مشتريان مي‌باشد.

استانداردهاي ملي تدوين شده در خصوص ويژگي‌هاي سركه و اصلاحيه‌هاي آن به شرح ذيل است.

استاندارد ملي ايران 355      ” سركه-ويژگي‌ها”

استاندارد ملي ايران 12830  ” سس سركه و سبزي – ويژگي‌ها و روش‌هاي آزمون”

استاندارد ملي ايران 1394  ” ادويه و چاشني – سركه – روش‌هاي آزمون”

استاندارد ملي ايران 21142   “سركه بالزاميك -ويژگي‌ها و روش‌هاي آزمون”

طرح توجيهي توليد سركه | روش توليد صنعتي سركه از الكل

در روند توليد سركه، الكل به تدريج تبديل به سركه مي‌شود. ابتدا ميوه تبديل به الكل و سپس سركه مي‌شوند. در فرايند تهيه سركه از الكل براي توليد سركه ميكروارگانيسم‌هاي توليدكننده سركه كه همان باكتري هاي اسيد استيك يا استوباكترها هستند، پس از مدتي كه از توليد الكل گذشت، آن را مصرف و تبديل به اسيد يا همان سركه مي كنند در صنعت هم باكتري هاي اسيد استيك را براي توليد سركه به الكل اضافه مي كنند و با پمپ، هوايي به داخل محصول مي دمند تا تمام الكل تبديل به سركه بشود.

طرح توجيهي توليد سركه | مراحل صنعتي توليد سركه از الكل

در فرآيند سركه سازي به روش تخمير غوطه وري باكتري‌هاي اسيد استيك (سركه) به طور همگن در مش تخمير پراكنده مي‌شوند و از هيچ ماده ديگر حاملي استفاده نمي‌شود. براي رشد بهينه باكتري‌ها، مواد مغذي خاص به مش اضافه مي‌شوند و يك توربين خود آغازگر اكسيژن لازم را براي تخمير هوازي تأمين مي‌نمايد.

آماده سازي مش

در مرحله مش سازي مواد خام در مخزن تزريق، الكل خالص با آب فرآوري و تصفيه شده رقيق شده و با سركه خام حاوي باكتري‌هاي اسيد استيك مخلوط مي‌شود. مواد مغذي و مقداري سركه به همراه گلوكز و برموفرم در ظرف غذايي مخلوط و  سپس به مخزن تزريق اضافه  و مخلوط مي‌شوند تا رقيق گردد.

اين آماده سازي مش به صورت دسته‌اي هفته‌اي يك يا دو بار در يكي از مخازن تزريق انجام مي‌شود، در حالي كه مخازن ديگر به عنوان مخزن تغذيه‌اي براي تخمير استفاده مي‌شود. ماده مغذي برموفرم براي تخميرات سركه تركيبي از ويتامين‌ها، مواد معدني و ساير مواد مغذي است. براي باكتري‌هاي سركه كه با توجه به نوع ماده اوليه فرموله شده است اين مخلوط مواد مغذي براي بهينه‌سازي توليد به كار گرفته مي‌شود تا انتشار باكتري سركه در تخمير غوطه وري بدرستي انجام شود.

مرحله تخمير سركه (بيو راكشن)

تخمير سركه در اين روش به صورت نيمه مداوم انجام مي‌شود. مش الكلي با استفاده از سيستم هوادهي اختصاصي خودكار در مخزن تخمير هوادهي مي‌شود. چرخه تخمير زماني به پايان مي‌رسد كه غلظت سركه به حداكثر خود برسد و ميزان الكل به حدود 3/0 در حجم كاهش يابد. سپس حدود يك سوم محتواي تخمير شده به مخزن ديگر پمپ مي‌شود. تخمير با مش تازه از مخزن تزريق براي مرحله بعدي تخمير پر مي‌شود. چرخه زنجيره‌اي تخميز حدود يك روز طول مي‌كشد، اما زمان دقيق به ميزان و مشخصات الكل به عنوان ماده اوليه بستگي دارد.

 

مرحله بلوغ و فيلتراسيون سركه

جداسازي و تمركز محصول سركه تازه (خام) تخليه شده از دستگاه و سيستم تخمير براي جا افتادن چندين هفته در مخازن نگهداري قرار مي‌گيرد. در طي دوره بلوغ ناخالصي‌هايي كه باعث كدورت مي‌شوند (مانند باكتري‌ها، پروتئين‌هاي انعقادي، نمك‌هاي رسوبي) در ته مخازن  رسوب مي‌كنند. جهت شفاف سازي سركه خام، مي‌توان از مواد رسوب گير در مخازن مخصوص استفاده كرد. براي جدا سازي ذرات جامد باقي‌مانده، سركه بالغ آن را از يك ماژول فيلتري عبور مي‌دهند تا قبل از پر كردن بطري‌ها يا در ظرف بزرگ حمل فله، فيلتراسيون و شفاسازي و رقيق سازي با آب فرآوري و تصفيه شده جهت تنظيم غلظت استاندارد  مورد نظر انجام شده باشد.

تخمير كاملاً خودكار

كنترل فرايند تخمير سركه مي‌تواند به صورت كاملاً اتوماتيك از يك سيستم اندازه گيري مجهز به انواع سنسور براي تشخيص آنلاين درجه  الكل در مش تخمير استفاده نمايد و غلظت الكل به طور مداوم در طول فرآيند تخمير اندازه‌گيري شود.

به محض رسيدن ميزان الكل باقيمانده به مقدار تنظيم شده، سركه خام به طور خودكار خارج مي‌شود و مخزن تخمير با مواد اوليه تازه پر و فرايند به طور مستمر ادامه مي‌يابد. منبع تغذيه اضطراري نيز با شروع خودكار تخمير بدون وقفه حتي در صورت قطع برق استمرار فرايند را  تضمين مي‌كند.

 

طرح توجيهي توليد سركه | ماشين آلات خط توليد سركه

ماشين آلات خط توليد سركه عبارتند از:

  • تجهيزات و منابع آماده سازي موادمغذي مخمر
  • استاتور و تجهيزات فراوري كامل شامل مخازن بزرگ  20000ليتري 5 عدد
  • تجهيزات تخمير نهايي به همراه مخازن 10000ليتري 3عدد
  •  تجهيرات كامل كويل ها و كندانسورها خنك كننده
  •  مخازن ذخيره سركه عمل آوري شده 5000 ليتري يك عدد
  •  ژنراتور برق اضطراري
  • سيستم بسته بندي (دستگاه‌هاي پركن و ليبل زن برقي و جت پرينت اتوماتيك)
  • دستگاه درب بند اتوماتيك
  • انواع الكتروپمپ مكش جهت انتقال  سركه، جابه جايي مواد در جريان ساخت و آب
  • ماشين آلات و تجهيزات تعميرگاه و آزمايشگاه
  • ساير لوازم و متعلقات خط توليد به همراه سيستم اتوماسيون صنعتي خط توليد

براي مشاهده جديدترين تكنولوژي هاي توليد سركه كليك كنيد.

 

طرح توجيهي توليد سركه | سرمايه گذاري مورد نياز

بر اساس  مطالعات انجام شده احداث واحد توليد سركه در سال جاري نرخ بازدهي داخلي سرمايه گذاري بيشتر از 33درصد بوده كه ظرف سه سال بعد از توليد، برگشت سرمايه گذاري را خواهيد داشت. در ادامه خلاصه‌اي از نيازمندي‌هاي احداث اين واحد با ظرفيت عملي 1500 تن سركه در سال ارائه شده است.

نتيجه مطالعات مالي و اقتصادي

تحقيقات بازار و برآورهاي مالي فني و اقتصادي تهيه شده طرح در سال 1400 نشان دهنده و تحليل شاخص‌هاي مالي و اقتصادي طرح با محاسبات مالي كه از نرم‌افزار Comfar III Expert وضعيت قابل قبولي را در شرايط خاص بلحاظ مالي و منطقه‌اي براي توليد سركه نشان مي‌دهد.

 

جهت اخذ مجوزهاي توليد اين محصول و تامين زيرساخت براساس پلان‌هاي مهندسي توليد استاندارد و صادرات محور مي‌توانيد در تمامي مراحل انجام كار از زمان بررسي ايده تا پياده سازي و زمان بهره‌برداري از مشاوران و كارشناسان خبره و با تجربه كاردوك كمك بگيريد. براي مشاهده ساير طرح توجيهي صنعتي هاي نوشته شده توسط تيم كاردوك كليك كنيد.

خدمات قابل ارايه كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي صنعتي

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح  توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • ارائه خدمات مديريت پيمان راه اندازي طرح
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه
  • اخذ مجوزهاي راه اندازي پروژه

 براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي توليد انواع سركه صنعتي معطر

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۱۶:۲۱ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

ثبت شركت چيست و چه زماني بايد شركت ثبت كرد؟ زماني كه دو يا چند نفر شروع به فعاليت اقتصادي مي‌كنند بعد از مدتي احساس به بستن قراردادي بين خود كرده و به دنبال تاسيس شركت مي‌روند. ولي در اين مسير با سوالات اساسي بسياري مواجه مي‌شوند؛ كه بر آينده تجاري آن‌ها تاثير مستقيمي خواهد داشت. براي ثبت شركت بايد با انواع آن، سمت‌ها و اختيارات هر عضو آشنايي داشته باشيد، تا بتوانيد قراردادي متناسب با نياز موسسه‌تان بنويسيد. در ادامه كلياتي درباره ثبت شركت آورده شده است.  

براي دريافت مشاوره و ثبت شركت‌ها با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: ثبت شركت

 

 

اشتباهات رايج در ثبت شركت

قبل از اينكه به توضيح چگونگي راه اندازي شركت بپردازيم بايد مهم‌ترين اشتباهاتي كه اكثر كساني كه حين ثبت‌شركت مرتكب مي‌شوند را بدانيد.

1- عدم توجه به نام تجاري 

2- عدم توجه به امور مالياتي و سرمايه اوليه

3- عدم آگاهي از تفاوت ثبت برند با ثبت شركت

4- عدم توجه به اهداف شركت و اقدام عجولانه

5- عدم توجه به آدرس اعلامي و ايجاد مشكل در دارايي

6- عدم توجه به سرمايه اعلامي اوليه

7- عدم توجه به انتخاب مدير عامل

8- عدم تفكيك وظايف بر اساس اختيارات

9- عدم شناخت كافي شركاء و مشكلات حقوقي آتي

با توجه به 9 موردي كه در اغلب پرونده‌هاي ثبت شركت مواجه شده‌ايم، توصيه مي‌شود حتما قبل از اقدام به احداث شركت آگاهي لازم را دريافت نماييد. براي دريافت اطلاعات بيشتر در مورد مقالات اهميت برند و نحوه ثبت برند كليك كنيد.

 

تعريف شركت

شركت به مجموعه‌اي از اشخاص گفته مي‎‌شود كه واحدي را به منظور انجام فعاليت اقتصادي با هم تشكيل داده‌اند تا با آن نفعي ببرند و پس از كسر هزينه‌ها، سود باقيمانده بين اعضاي شركت تقسيم گردد.

شايد اشخاصي را ببنيد كه به صورت شراكتي با هم كاري را راه انداختند و تمام اين قوانين را رعايت مي‌كنند؛ ولي شركتي ثبت نكرده‌اند. تفاوت فعاليت اين دست افراد تنها در رسمي نبودن آن است، البته كه اين نحوه همكاري علاوه بر منافع داراي ريسك بالايي نيز هست.

 

انواع شركت

شركت‌ها به طور كلي به دو دسته شركت‌هاي تجاري و شركت‌هاي مدني تقسيم مي‌شوند. از جمله انواع شركت‌هاي مي‌توان به موارد زير اشاره داشت :

  • شركت سهامي
  • شركت با مسئوليت محدود (جهت دريافت راهنماي ثبت شركت با مسئوليت محدود كليك كنيد)
  • شركت تضامني
  • شركت مختلط غير سهامي
  • شركت مختلط سهامي
  • شركت نسبي
  • شركت تعاوني توليد و مصرف
  • شركت دانش بنيان

براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد انواع شركت‌ها توصيه مي‌كنيم مقاله انواع شركت‌ها را مطالعه نماييد تا مفاهيم آن به طور كامل آشنا شويد. براي مطالعه مقاله انواع شركت ها كليك كنيد.

 

مزايا و معايب ثبت شركت | چرا بايد شركت ثبت كنيم ؟

ثبت شركت بين شركا داراي مزاياي زيادي است كه از جمله مهم‌ترين اين مزايا مي‌توان به موارد زير اشاره داشت :

  1. زماني كه شركت ثبت‌شده باشد، اگر بين شركا اختلاف نظر يا مشكل پيش بياييد. چون تمامي مسائل و اوراق اداري در اساسنامه ذكر شده است، هنگام تقسيم سود شركا به مشكل برنخواهند خورد و در صورت بروز مشكل به راحتي مي‌توانند از حق خود دفاع كنند.
  2. جلوه حقوقي كه شركت به كسب و كار شما مي‌بخشد يكي از مهم‌ترين مزاياي ثبت‌شركت است. اين روزها بسياري از مراجع دولتي و حتي خصوصي تنها با اشخاص حقوقي وارد مذاكره و قرارداد مي‌شوند. شما اگر شركت نداشته باشيد فرصت قرارداد بستن با بسياري از مراجع، ارگان‌ها و سازمان‌ها را از دست خواهيد داد.

ثبت شركت براي شما عيب‌هايي را به همراه خواهد داشت. اين عيب‌ها در واقع جنبه‌هاي قانوني هستند كه بايد قبل از تاسيس در مورد آن‌ها اطلاعات كافي را داشته باشيد تا مشكل ساز نشوند.

بعد از ثبت‌شركت بايد شركت خود را به امور مالياتي و دارايي معرفي كنيد و سالانه شرح كاملي از عملكرد فعاليت شركت خود به سازماني دارايي ارائه دهيد. بايد دفاتر حسابداري را پر نماييد و بايد نسبت به سود خالصي كه در سال براي شما مي‌ماند، درصدي را به عنوان ماليات به سازمان مالياتي و دارايي بپردازيد.

ثبت شركت بسياري از مزيت‌ها و مسائل قانوني مشكل ساز (در صورت عدم توجه به آنها) را به همراه خواهد داشت كه بحث در مورد آن خارج از حوصله اين مطلب است. شما مي‌توانيد با تماس با كارشناسان كاردوك اطلاعات كافي در اين زمينه بدست آوريد.

 

انتخاب نام شركت

بايد نامي را براي شركت خود به اداره ثبت شركت‌ها ارائه دهيد. اين اداره بعد از بررسي نام درخواستي شما و اينكه نام شما مشابه با شركت‌هاي ديگر نباشد، به شما اجازه استفاده از آن را خواهد داد. براي استعلام نام مد نظرتان مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك تماس بگيريد. 

هزينه هاي ثبت شركت

هزينه ثبت شركت نسبت به شركتي كه قصد تاسيس آن (مسئوليت محدود، سهامي عام، سهامي خاص و … ) را داريد، متفاوت است. مي‌توانيد با تماس با كارشناسان مركز كاردوك از هزينه تاسيس شركت مد نظر خود مطلع گرديد. 

 

روند و مراحل ثبت شركت

مراحل ثبت شركت‌ها داراي پيچيدگي‌هايي است كه ممكن است بسياري از افراد در زمان تاسيس شركت دچار مشكل شود.

با توجه به ايجاد سيستم ثبت شركت‌ها و موسسات غير تجاري، متقاضيان مي‌توانند براي ثبت‌شركت به جاي مراجعه حضوري به اين اداره از طريق سامانه http://sherkat.ssaa.ir اقدام به ثبت شركت و حتي ثبت صورت جلسه تغييرات شركت خود نيز به صورت اينترنتي بكنند. همچنين مي‌توانند آخرين صورت جلسه ابرازي، مدارك لازم بخشنامه‌ها و شيوه نامه‌هاي اجرايي ثبت شركت‌ها و اطلاع رساني‌هاي آني و پيگيري درخواست انواع تاسيسي و تغيير و … شركت‌ها و موسسات غير تجاري نيز در همين سامانه صورت مي گيرد. براي اطلاع دقيق از روند و مراحل ثبت شركت كليك كنيد. جهت آشنايي با مراحل ثبت شركت ها كليك كنيد. 

نكات مهم در زمان ثبت شركت

در زمان تاسيس شركت نكاتي وجود دارد كه قبل از تاسيس بايد از آن‌ها آگاه باشيد از جمله اين نكات مي‌توان به موارد زير اشاره داشت :

1- اظهارنامه ثبت‌شركت از اوراق بهادار بوده كه بايد از طريق اداره ثبت شركت‌ها و موسسات غيرتجاري تهيه گردد. براي دريافت اظهارنامه نام برده شده بايد تقاضانامه‌اي به منظور تاسيس تنظيم گردد.

2- به موجب ماده 5 قانون اصلاحي آيين نامه ثبت شركت‌ها، اداره ثبت شركت‌ها و موسسات غيرتجاري قائم مقام دفترخانه‌هاي اسناد رسمي هستند. از همين رو براي تظيم شركت نامه رسمي، نيازي به مراجعه به دفترخانه اسناد رسمي نيست.

3- در صورت جلسه شركت بايد نكات ذيل درج گردد :

زمان تشكيل جلسه شركت، تصريح به تصويب و امضا رسيدن اساسنامه، اضهارنامه و شركت نامه توسط كليه اعضاي شركت. تعيين و تصريح امضاي اعضاي هيئت مديره و ميزان مديريت آنها، تعيين دارندگان حق امضاي اسناد تعهدآور شركت، تعيين مبلغ سرمايه شركت و تحويل آن توسط مدير عامل و اقرار مدير عامل به وصول سرمايه شركت، تعيين شخصي. 

براي ثبت چه شركت هايي نياز به دريافت مجوز است ؟

از آنجايي كه ليست شركت‌هايي كه براي تاسيس نياز به جواز دارند بسيار زياد است براي اطلاع از ليست اين شركت‌ها مي توانيد مقاله ليست شركت هايي كه نياز به جواز دارند را مطالعه نماييد يا با متخصصان مركز كاردوك تماس بگيريد تا شما را راهنمايي كنند.

مركز مشاوره كسب و كار كاردوك

مركز مشاوره كسب و كار كاردوك آماده است تا با بهرمندي از تيمي مجرب و با تجربه در زمينه ثبت شركت شما را ياري كند تا بتوانيد تاسيس شركت و مسائل مربوط به آن را به راحتي انجام دهيد. شما در هرجايي كه باشيد مي توانيد با تماس با شماره 09351520300 از خدمات اين مركز بهرمند شويد. 

براي دريافت مشاوره در اين زمينه با مشاوران مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: ثبت شركت


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ثبت شركت،
موضوع:
[ ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۲:۵۹ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

آدرس اداره صنايع و معادن استان شهركرد چيست؟ بسياري از كسب و كارها و صاحبان مشاغل براي دريافت خدمات مربوطه، بايد به اداره صنايع معادن مراجعه كنند. اما قبل از مراجعه بايد بدانيد كه بسياري از اين خدمات به صورت اينترنتي از طريق سامانه بهين ياب ارائه مي‌شود. كارشناسان كاردوك به شما براي دريافت خدمات هر چه بهتر راهنمايي لازم را ارائه مي‌دهند.

براي دريافت خدمات از كارشناسان با تجربه كاردوك مي‌توانيد از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: صنايع و معادن شهركرد 

 

 

آدرس اداره صنايع و معادن و تجارت استان شهركرد

آدرس و اطلاعات مهم در مورد صنعت، معدن و تجارت استان شهركرد به شرح زير مي‌باشد:

آدرس اداره صنعت و معدن استان شهركرد :
شهركرد _ دروازه سامان (كوي فرهنگيان)، خيابان پيروزي، مجتمع ادارات، سازمان صنعت، معدن و تجارت شهركرد
 
شماره تماس:
۰۳۸-۳۲۲۲۳۱۰۰
۰۳۸-۳۲۲۶۰۷۷۰
۰۳۸-۳۲۲۵۱۸۳۰
۰۳۸-۳۲۲۵۲۴۴۱
 
آدرس ايميل: chb@mimt.gov.ir 
 
آدرس وب سايت: chb.mimt.gov.ir

ساعات كاري : از شنبه تا چهارشنبه از ساعت هفت و نيم تا دو نيم (7:30 تا 14:30) و پنجشنبه ها از ساعت (7:30 تا 13:30)

خدمات صنايع معادن استان شهركرد

تمام كساني كه با حوزه صنعت، معدن و تجارت درگير هستند مي‌دانند كه اين سازمان خدمات بسياري از گرفتن وام تا ارائه جواز را انجام مي‌دهد. مهم‌ترين خدمات صنعت و معدن عبارتند از؛

بررسي و ارائه جواز و پروانه براي طرح‌هاي صنعتي

ارائه واحدي با امكانات صنعتي در شهرك‌هاي صنعتي

ارائه وام براي طرح‌هايي با توجيه اقتصادي

ارائه سهميه مواد اوليه

اعلام آمارهاي واحدهاي توليدي و صنعتي

و….

خدمات الكترونيكي صنايع معادن

سازمان صنايع، معادن و تجارت (صمت) با توجه به پيشرفت تكنولوژي همانند ساير حوزه‌ها بسياري از خدمات خود را به صورت آنلاين و از طريق اينترنت ارائه مي‌دهد. بهين ياب يكي از جامع‌ترين سامانه هاي مربوطه به صنايع، معادن و تجارت كشوري است. 

 

خدمات قابل ارائه كاردوك

شركت كاردوك به صاحبان مشاغل و كارآفرينان در تمامي مراحل انجام پروژه خدمات ارائه مي‌دهد. شما مي‌توانيد در زمينه‌هاي زير با كارشناسان تماس گرفته و راهنمايي لازم را دريافت كنيد.

مشاوره كسب و كار

اصلاح طرح توجيهي و نوشتن طرح توجيهي

انجام تمام امور مربوط به سامانه بهين ياب

عيب يابي پروژه

مكان يابي و اجراي پروژه

دريافت جواز تاسيس صنعتي و پروانه بهره برداري

تامين مالي و دريافت وام 

تامين تجهيزات و معرفي دستگاه هاي مناسب

براي دريافت خدمات از كارشناسان با تجربه كاردوك مي‌توانيد از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: صنايع و معادن شهركرد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: صنايع و معادن شهركرد،
موضوع:
[ ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۵۷:۰۶ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

فرايندهاي توليد سركه را به طور كلي مي‌توان در دو گروه صنعتي و سنتي تقسيم كرد و روش‌هاي توليد را نيز مي‌توان به روشهاي كند و سريع توليد سركه دسته بندي نمود. براي هر كدام از اين روش هاي تكنولوژي خاصي براي توليد سركه به كار گرفته مي‌شود. با توجه به شرايط محيطي و نياز بازار هدف بايد تكنولوژي و روش مناسب را براي كار توليدتان برگزينيد. در ادامه انواع روش‌هاي كشت و توليد سركه و انواع تكنولوژي مورد استفاده براي توليد سركه را شرح داده‌ايم.

براي دريافت مشاوره در زمينه شروع كار و طرح توجيهي از مشاوره مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: تكنولوژي توليد سركه

 

 

 

تكنولوژي توليد سركه به روش كشت سطحي آرام   

در روش‌هاي توليد غيرپيوسته و استاتيك توليد سركه همانند روش توليد سركه خانگي و روش فرانسوي مايع الكلي در طول دوره ترش شدن حركتي نداشته و جابجا نمي‌شود. فرايند ترش شدن عصاره طبيعي ميوه‌ها به آرامي و خودبه خودي انجام مي‌شود. در اين مراحل تخمير و اكسيداكسيون تحت تاثير عوامل زيادي از قبيل كيفيت ميوه، درجه حرارت، رعايت بهداشت محل و ظروف مورد استفاده، نوع مخمر و يا باكتري‌هايي كه برحسب تصادف در ظرف عصاره رشد و نمو مي‌يابد قرار دارد.

كيفيت سركه حاصله را نمي‌توان پيش‌بيني نمود. در روش فرانسوي با تنظيم حرارت محل توليد و امكان اكسيژن دهي بيشتر براي باكتري‌هاي تخمير كننده در بشكه چوبي ويژه زمان لازم براي توليد سركه را كاهش داده‌اند. در تمام روش‌هاي كند كه به نام‌هاي مختلف در منابع مختلف از آن‌ها ياد مي‌شود روش‌هاي اصلاح شده اورلئان مي‌باشد.

 

تكنولوژي توليد سركه به روش سنتي

در روش سنتي توليد سركه خانگي، ابتدا ميوه‌ها را خرد مي‌كنند و داخل ظرف مي‌ريزند. سپس در ظرف را براي مدتي مي‌بندند تا تخمير الكلي توسط مخمرها انجام بشود. بعد از اينكه مخمرها، كربوهيدرات‌ها را در شرايط بي‌هوازي به الكل تبديل كردند، بايد درِ ظرف را باز كرد تا هوا وارد محيط الكلي ميوه‌ها بشود. در اين شرايط هوازي، استوباكترها وارد عمل مي‌شوند و با مصرف الكل، سركه  توليد مي‌كنند.

معمولاً كساني كه سركه خانگي تهيه مي‌كنند، از روي تجربه مي‌دانند كه چه زماني بايد درب ظرف را باز كنند؛ اما بهترين زمان براي اين كار وقتي است كه ميوه‌ها جوش آمده و حباب ساز مي‌گردند و حالت حباب سازي در سطح ظرف و ميان آن‌ها تشكيل شود. در اين صورت است كه الكل توليد شده است.

اين جوش و حباب، ناشي از خارج شدن گازكربنيك از ميوه‌هايي است كه براي مدتي در شرايط بي‌هوازي باقي مانده‌اند. بعد از باز كردن در ظرف، يك قاشق سركه به محتويات آن اضافه مي‌شود تا شرايط لازم براي توليد سركه به خوبي فراهم گردد.

روش هاي سريع

در اين روش مايع الكلي دائماً در حركت و جابجائي است. همانند روش‌هاي چكه‌اي، تعليقي توليد سركه در اين روش‌ها از مخمر استفاده مي‌شود و در طي فرايند ابتدا مواد قندي موجود در ميوه‌ها به الكل تبديل شده و سپس الكل توليد شده به كمك هوادهي و هوادمي به سركه تبديل مي‌شود.

روش چكه اي

در اين روش جهت افزايش سطح تماس استوباكتر با هوا، فضاي مياني مولد با ذرات ريز همانند كك و يا تراشه‌هاي چوب پرمي‌گردد و با عبور دادن مايع سركه قوي غير پاستوريزه از لابه لاي آن‌ها موجب نشستن استوباكترها بر روي سطح تراشه‌ها مي‌شوند. حال اگر مايع الكلي به صورت ملايم روي تراشه‌ها چكه كند (ژنراتور چكه‌اي) الكل اتيليك توسط استوباكتر به اسيد استيك اكسيد شده و مايع خروجي در كف ژنراتور سركه ضعيفي است كه مي‌توان آن را پس از خنك كردن مجدداً به قسمت ورودي ژنراتور پمپاژ  وارد نمود.

امروزه در تجارت از اين روش بخصوص با مولدهاي مجهز به مكانيسم پخش كننده، سيستم هوادهي و خنك كننده استفاده فراوان مي‌گردد.

 

تكنولوژي توليد سركه به روش تعليقي (كشت غوطه وري)

در اين پروسه حباب‌هاي كوچك هوا در ميان مايع الكلي كه توسط همزن پروانه‌اي درحالي بهم مي‌خورد كه با مش خالص استوباكتر تلقيح شده اضافه مي‌گردد. حباب‌هاي ريز هوا در اين روش امكان اكسيده شدن و تبديل اتانول به اسيد استيك را توسط استوباكتر فراهم مي‌كنند.

دستگاه‌هاي طراحي شده غوطه وري توليد سركه در اين روش نام‌هاي مختلفي دارند كه معروف‌تر از همه استاتور، كاويتاتور و اسپيراتور هستند كه در آن‌ها شيوه ورود حباب‌هاي هوا و چگونگي پخش شدن آن‌ها در دستگاه تفاوت دارد.

امروزه از استاتور مجهز به الكل گراف، الكترود اتوماتيك تنظيم PH، فيلتر هوا، فلومتر جهت تنظيم هواي ورودي، نازل پاشش، ترمومتر، ضد كف و بالاخره تنظيم مبدل حرارتي اتومات در واحدهاي بزرگ جهت تهيه انواع سركه استفاده مي‌گردد.

روش هاي صنعتي توليد سركه

توليد سركه از ميوه

در اين روش سركه را با استفاده از خود ميوه‌ها تهيه مي‌كنند. ميوه‌هايي كه براي توليد سركه به كار برده مي‌شوند، بايد داراي كربوهيدرات بالايي باشند، يعني يا ميزان نشاسته آن‌ها زياد باشد يا به اندازه كافي، شيرين باشند. به همين دليل براي تهيه سركه‌هاي صنعتي بيشتر از ميوه‌هايي مانند انگور، سيب و خرما استفاده مي‌كنند.

توليد سركه از اتانول

در اين روش كه كاربرد بيشتري در صنايع توليد سركه دارد، كارخانه‌ها براي توليد سركه، در زنجيره تامين مواد اوليه از الكل استفاده مي‌كنند. در روش توليد سركه تقطيري، از قبل آبميوه‌ها يا ضايعات آبميوه‌هاي كارخانه‌هاي توليد را كه داراي كربوهيدرات بالايي هستند، صاف و از آن‌ها براي تهيه سركه استفاده كرده و تبديل به الكل مي‌كنند و محصول  آن‌ها به عنوان مواد اوليه مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

گاهي هم كارخانه‌هاي توليد سركه، محصول خود را با استفاده از الكل تهيه شده از ملاس چغندر، درست مي‌كنند. به طور كلي، توليد سركه از الكل در صنايع، بسيار سهل‌تر از توليد مستقبم آن از خود ميوه‌ها است.

 

روش هاي تخمير سركه

سركه محصولي از تخمير دو مرحله‌اي است. در مرحله اول، مخمر قندها را به صورت بي هوازي به اتانول تبديل مي‌كند. در مرحله بعد اتانول توسط باكتري‌هايي از جنس استوباكتر و گلوكونوباكتر به صورت هوازي به اسيد استيك اكسيد مي‌شود. سه روش تخمير اورلئان، ژنراتور و غوطه وري براي توليد سركه بكار گرفته مي‌شود. 

روش اورلئان

يكي از روش‌هاي زودرس و كندتر ايجاد سركه با كيفيت بالا است. در اين روش مواد اوليه تخمير سركه درون بشكه‌اي قرار مي‌گيرد. بشكه‌هاي چوبي در كنار هم گذاشته شده. بشكه‌ها در سمت بالا و انتهايي سوراخ مي‌شوند و قسمت بالايي آن با درپوش مسدود مي‌شود.

الكل از طريق قيف‌هاي بلند كه در سوراخ‌ها قرار داده شده به داخل بشكه ريخته مي‌شود. مادر و مايع سركه در اين مرحله اضافه مي‌شود (سركه مادر يك عامل فراوري مهم است كه سبب تبديل الكل توليد شده به سركه شده و حاوي مقدار زياد و غلظت بالايي از استوباكتورها است). اين ماده از قسمت فوقاني به بشكه‌هاي بعدي الكل نيز اضافه مي‌شود تا تشكيل سركه گسترده شود.

بشكه‌ها تا سطح زير سوراخ‌هاي انتهايي آن پر مي‌شود و تورها يا صفحه‌ها خاصي روي سوراخ‌ها را مي‌پوشانند تا از ورود حشرات به داخل بشكه جلوگيري نمايند. بشكه‌ها براي چند ماه در دماي حدود 29 درجه سانتي‌گراد نگهداري مي‌شود. نمونه‌گيري از محصول با قرار دادن يك خروجي در سوراخ‌هاي كناري و كشيدن مايع جمع شونده انجام مي‌شود. هنگامي كه الكل به سركه تبديل شد آن را از طريق مجرا تخليه خارج مي‌كنند و حدود 15درصد از مايع سركه توليدشده را نيز  براي اختلاط در توليد مرحله بعد نگهداري مي‌كنند.

روش ژنراتور

سركه نقطيري و صنعتي را مي‌توان با اين روش توليد كرد. در اين روش بشكه‌هاي بلند بلوط با تراشه‌هاي چوبي مرطوب شده و زغال چوب يا تفاله پر مي‌شوند. مواد اوليه در قسمت بالايي ظرف ريخته مي‌شود و به آرامي با عبور از مسيرهاي تعبيه شده به پايين مي‌ريزد. هوادهي نيز بصورت همزمان از دو طرف ظرف مولد وارد مي‌شود.

يك مسير از طريق سوراخ تعبيه شده در دو طرف بشكه و مسير سوراخي در ته مولد قرار دارد. كمپرسور واقع در اين سيستم با فشار، هوا را از سوراخ‌ها خارج مي‌كند تا فرآورده داراي الكل به ته مولد برسد. اين فرايند طي چند روز تا تبديل محصول به سركه ادامه مي‌يابد و در انتها سركه توليد شده از ته ديگ مولد به مخازن ذخيره سازي منتقل مي‌گردد

سركه توليد شده در اين روش غالباً تا 14درصد اسيدي است و بايد با آب رقيق شود تا سطح اسيدي محلول به حداكثر 5 تا 6درصد برسد. در ادامه براي توليد سركه مقطر، مايع رقيق شده را در ديگ ريخته و آن را به نقطه جوش مي‌رسانند. بخار خارج شده از مايع در كندانسور جمع و سپس سرد مي‌شود و دوباره مايع مي‌شود، سپس اين مايع را به صورت سركه مقطر در شيشه قرار مي‌دهند.

روش غوطه وري

اين روش ويژه توليدصنعتي توليد سركه از الكل است. در  فرآيند توليد انبوه و پيوسته سركه از روش تخمير غوطه ور استفاده مي‌كند. در اين روش باكتري‌هاي اسيد استيك (سركه) به طور همگن در مش تخمير پراكنده مي‌شوند و هيچ ماده حاملي ديگري استفاده نمي‌شود.

براي رشد بهينه باكتري‌ها، مواد مغذي خاص به مش اضافه مي‌شود و يك توربين خود آغازگر اكسيژن لازم را براي تخمير هوازي تأمين مي‌كند. در روند توليد سركه، الكل توليد شده به تدريج تبديل به سركه مي‌شود. ميوه‌ها براي سركه شدن، ابتدا تبديل به الكل و سپس سركه مي‌‌شوند.

يعني زماني ميوه‌ها را براي تهيه سركه در ظرف مي‌ريزند يا از الكل براي اين كار كمك مي‌گيرند، ميكروارگانيسم‌هاي توليدكننده سركه كه همان باكتري‌هاي اسيد استيك يا استوباكترها هستند، پس از مدتي كه از توليد الكل گذشت، آن را مصرف و تبديل به اسيد يا همان سركه مي‌كنند. در صنعت هم باكتري‌هاي اسيد استيك را براي توليد سركه به الكل اضافه مي‌كنند و با پمپ، هوايي به داخل محصول مي‌دمند تا تمام الكل تبديل به سركه بشود.

مقايسه روش غوطه ور با ساير روش ها

اين روش از روش‌هاي جديد، سريع و كارآمدتر براي توليد سركه است. در اين روش مخازن بزرگ استيل ضدزنگ بنام استاتور از مواد اوليه پر مي‌شوند. اين مخازن مجهز به پمپ‌هاي گريز از مركز در پايين هستند كه مي‌توانند در حين فرايند حباب‌هاي هوا را به مخزن وارد مي‌كند، دقيقاً به همان روشي كه پمپ آكواريوم كار مي‌كند، همزمان با تحريك الكل توسط هواي پمپ شده، مواد مغذي استوزيم نيز به درون مخزن وارد شده و اين مواد مغذي باعث رشد استوباكتورها روي حباب‌هاي اكسيژن در شرايط گرمايي ايجادشده توسط بخار در مخزن در دماي26 الي 38درجه سانتي گراد مي‌شوند.

اين فرايند در عرض چند ساعت قادر است محصول الكلي را به سركه تبديل نمايد. سركه توليد شده از دستگاه‌هاي مولد به دستگاه فيلتراسيون صفحه‌اي منتقل و صفحات فولاد ضد زنگ براي جداسازي رسوبات، معمولاً حدود 3درصد از كل محصول را از طريق فيلتر لوله‎‌اي به صورت فشرده شده جدا مي‌كنند. سركه پس از شفاف سازي و فيلتر شدن به سمت ايستگاه رقيق سازي حركت مي‌كند و همزمان رسوبات فرايند نيز به داخل يك منبع هدايت مي‌گردد.

 

تكنولوژي توليد سركه | مواد اوليه فرايند توليد سركه تقطيري

اساس كار سركه سازي تبديل الكل به سركه از طريـق فعاليـت باكتري‌هاي اسـيد سـاز از جملـه استوباكتر است. براي تهيه سركه ابتدا مش تهيه مي‌گردد كه شامل الكل 96 درصـد بـه مقـدار 11 درصد و سركه 11درصد به مقدار 4/1درصد و استئوزوم D به مقدار 1/0درصد و اسـتئوزوم GZ بـه مقـدار 08/0 درصد و آب بدون كلر است.

عواملي كه در رشد و تكثير باكتري‌هاي اسـيدسـاز موثرند، عبارتند از: هوادهي پيوسته، ثابت بودن درجه حـرارت (30 درجـه سـانتيگراد ) كنتـرل درصـد اسيد و الكل، بدين طريق كه هميشه 60 درصد سركه داخل استاتور باقي بماند.

استاتور طوري طراحي شده كه قسمت ته آن محدب است و انتهاي لوله ورود هـوا و ورود مش مجاور يكديگر قرار دارند. هوادهي توام با فشار موجب ايجاد حباب هوا در تـه اسـتاتور شـده و در اين قسمت باكتري‌ها تكثير مي‌يابند و به تدريج شروع بـه توليـد سـركه مي‌كنند.

بـه مـوازات افـزايش اسيديته، درصد الكل كاهش مي‌يابد تا درانتها به 5/0درصد مي‌رسد، دراين مرحله دستگاه تخليه مي‌گردد. سركه به دست آمده به دليل وجود پيكره باكتري‌ها داراي كدورت مي‌باشد كـه ابتدا بـه آن خـاك بنتونيت زده و سپس عمل صاف كردن انجام مي‌گيرد. در مرحله بعـد جهـت تهيـه سـركه رنگـي از رنـگ طبيعي كارامل به ميزان 04/0 گرم درصد استفاده مي‌شود. سركه بدسـت آمـده داراي اسـيديته 11 الي 15 است كه براي مصارف خانگي سركه با مقدار لازم آب تا حد اسيديته 5 رقيق گردد.

 

تكنولوژي توليد سركه | تجهيزات خط توليد سركه تقطيري

تجهيزات خط توليد محصول توليد شده مطابق بـا تكنولوژي‌هاي روز دنيـا، بايد بتواند همواره كليـه خـصوصيات محصول نهايي ذكر شده در استانداردهاي معتبر و يا ضوابط اعلام شده از سوي اداره كل غذا و دارو  را تامين نمايد.

تجهيزات مورد نياز براي توليد سركه تقطيري عبارتند از:

  •  مخزن ذخيره الكل از جنس مناسب براي صنايع غذايي استيل و مناسب با ظرفيت توليـد و نگهـداري الكل
  • مخزن تهيه مش از جنس مناسب براي صنايع غذايي استيل با توجه به ظرفيت مخازن استاتور
  • دستگاه استاتور (محلول 12درصد الكل و آب با مواد مغذي مورد نياز و همچنين شرايط خـاص خـود، الكل را به سركه مبدل مي‌سازد)
  • كمپرسور هوا جهت هم زدن (مجهز به زغال اكتيو جهـت جلـوگيري از آلـودگي هـوا) بـه همـراه پمـپ حلزوني جهت سير كوله كردن بيشتر هوا در داخل استاتور
  • مخزن متناسب باظرفيت توليد براي مرحله رقيق كردن
  • مخزن ذخيره و بسته بندي متناسب با ظرفيت توليد
  • سيستم صافي (تانك ته نشيني خاك بنتونيت)
  • پركن و بسته بندي سركه به صورت خودكار 
  • دستگاه چت پرينت تاريخ زن و برچسب زن 

اين تجهيزات مربوط به واحدهاي توليدكننـده سركه تقطيري است، آب مورد استفاده جهت استفاده درخط توليـد منحـصراً بايـد آب آشـاميدني باشد. آب مصرفي براي اين منظور نبايد داراي كلر باشد و بايستي قبل از ورود به سيستم كلر گيري شود.

الزامات فرايند كشت و تخمير صنعتي  

مقدار و وضعيت فيزيولوزيكي محيط كشت ارگانيسم انتخاب شده بايد درست و دقيق انتخاب شده و محيط استرليزه باشد. دستگاه فرمانتور تخمير اوليه براي رشد و شروع فرايند در اندازه كوچك و محصول پس از آن به فرمانتوز بزرگ انتقال مي‌يابد كه بتوانند حجم‌هاي وسيعي از ارگانيسم مورد نظر را درخود جاي دهد.

پايداري وضعيت محيط كشت براي جداسازي سلول‌ها، جمع‌آوري مواد شناور و تخليص محصول لازم است.

همچنين فرمانتورها و بيوراكتورها با يك دمنده هوا براي تامين اكسيژن مورد نياز فرايندهاي هوازي و نيز يك سيستم حركت دهنده براي يكنواخت ساختن غلظت محيط كشت و ترموستات براي تنظيم دما و دتكتور pH و ابزارهاي كنترلي مجهز شده‌اند. امروزه اين سيستم‌ها بوسيله سيستم‌هاي كامپيوتر كنترل مي‌شوند كه شرايط مناسب را براي رشد ارگانيسم‌ها به لحاظ تركيبات شيميايي خاص به عنوان ماده غذايي يا واسط رشدي، pH، دما، خلوص ارگانيسم كشت، رشد و تكثير و در نتيجه توليد بيو مس و نيز تركيبات مختلف تاثيرگذار است را فراهم مي‌نمايند. 

جهت اخذ مجوزهاي توليد اين محصول و تامين زيرساخت براساس پلان‌هاي مهندسي توليد استاندارد و صادرات محور مي‌توانيد در تمامي مراحل انجام كار از زمان بررسي ايده تا پياده سازي و زمان بهره‌برداري از مشاوران و كارشناسان خيره و با تجربه كاردوك كمك بگيريد.

خدمات قابل ارايه كاردوك به  طرح‌ها و واحدهاي صنعتي 

  • تهيه طرح توجيهي و امكان سنجي طرح توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • ارائه خدمات مديريت پيمان راه اندازي طرح  
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول به كشورهاي ديگر
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه
  • اخذ مجوزهاي راه اندازي پروژه

 براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و تكنولوژي توليد سركه مي‌توانيد با كارشناسان مركز كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: تكنولوژي توليد سركه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۱۱:۴۰ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

زندگي كارمندي و كسب درآمد با حقوق‌هاي ناچيزي كه از طرف كارفرمايان داده مي‌شود نمي‌تواند انتظارات بسياري از افراد را برآورده كند. اگر شما هم جز كساني هستيد كه به دنبال افزايش كيفيت زندگي خود هستيد و مي‌خواهيد با اندك سرمايه‌تان تغييراتي ايجاد كنيد، بايد راه‌هاي مختلف را جستجو كنيد. با دست روي دست گذاشتن و اندوه خوردن هيچ تغييري ايجاد نمي‌شود. اما چگونه مي‌توان راهي براي افزايش درآمد خود پيدا كنيم؟ شايد در سايت‌هاي مختلف ايده‌هاي مختلفي براي كسب سود و كار با سرمايه كم خوانده باشيد، اما ما در ادامه اين مقاله به شما ياد خواهيم داد كه چگونه كسب و كار مختص خودتان را راه اندازي كنيد، به طوري كه اولين و بهترين باشيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه نوشتن طرح و دريافت جواز از مشاوره مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

منبع: كار با سرمايه كم 

 

تعيين هدف پيش از كار با سرمايه كم

لازم است پيش از آن كه كاري را شروع كنيد، ابتدا با خود صادق بوده و هدف‌تان را از انجام آن كار مشخص نماييد. پس كاغذ و قلم را برداشته و ميزان درآمدي كه در ماه و يا در سال مد نظرتان هست را بنويسيد. مشخص كنيد كه براي به دست آوردن اين هدف چقدر به خود زمان مي‌دهيد. خوب است انتظارات خود را بر اساس واقعيت و نيازي كه داريد برآورد كنيد. براي مثال اگر قرار است ماهي 5 ميليون درآمد داشته باشيد، اين را هم مشخص كنيد كه چقدر براي به دست آوردن آن حاضريد انرژي و زمان بگذاريد. مشخص كردن تمام جوانب كار به كاري كه مي خواهيد بكنيد فرم مي‌دهد.

 

به چه كار هايي علاقه داريد با سرمايه كم مشغول شويد؟

مسلما وقتي فعاليتي را از رو علاقه انجام مي‌دهيد، نتايج بهتري نيز به دست مي‌آوريد. پس بهتر است براي شروع از علايق‌تان شروع كنيد. اما به ياد داشته باشيد هميشه حركت به سمت علايق پرسودترين كار نمي‌تواند باشد. شايد مهارتي داريد، اما از انجام آن به عنوان شغل شرم داريد. براي مثال پسري به آشپزي علاقه دارد و در خانه خلاقيت زيادي در اين زمينه از خود نشان مي‌دهد، اما تنها به دليل شاُن اجتماعي خانواده به اين كار مبادرت نمي‌ورزد (البته منظور اين نيست كه آشپزي شغلي مناسب نيست، بلكه تنها اشاره به ديدگاه افراد و خانواده‌ها به مشاغل مختلف داريم).

 

مهارت هاي شما كار با سرمايه كم را آسان تر مي كند

حتما شما هم داراي مهارت‌هايي هستيد كه مي‌توانيد از آن‌ها در كسب و كارتان استفاده نماييد. لازم نيست حتما خياطي، طراحي، آشپزي، مكانيكي و… بدانيد (چه بسا داشتن چنين مهارت‌هايي به شما در شروع كار جديد، ايده‌هاي بهتري مي‌دهد)؛ با مهارت‌هاي ذاتي نيز مي‌توانيد به كسب و كار خود رونق دهيد. توانايي قانع كردن، داشتن مهارت‌هاي ارتباطي، مهارت‌هاي مديريتي، صبوري و حوصله در انجام امور نيز مهارت‌هايي هستند كه نقطه قوت محسوب شده و شما را از ديگران متمايز مي‌نمايند.

 

4 نكته براي به دست آوردن سود با سرمايه كم

بعد از آن كه مطالب گفته شده را بررسي و ارزيابي كرديد، بايد نكاتي را در مورد شروع كار بدانيد. با به كار گرفتن اين نكات مي‌توانيد خود را در مسير درست ببينيد. توصيه مي‌كنيم مقاله راه اندازي كسب و كار را نيز مطالعه نماييد.

1- نياز روز جامعه و برآورد ميزان تقاضا

در كشورهايي چون آمريكا موسساتي با استفاده از ابزارهاي مختلف نياز روز جامعه را مورد ارزيابي قرار داده و اطلاعات با ارزشي در اين زمينه به دست مي‌آورند. مسلما كساني كه به اين اطلاعات دسترسي پيدا بكنند، گويي نقشه گنجينه‌اي را به دست آورده‌اند كه تنها بايد با كشتي‌شان به سمت آن حركت كنند.

يكي از اين موسسات مشاغل پردرآمد و پرتقاضا را در حوزه‌هاي فناوري اطلاعات، پزشكي، بازاريابي و فروش اعلام كرد. اين نيازها تا حد زيادي با نيازهاي بازار كشور ما نيز مطابقت دارند. اما خبر خوش آن كه در كشور ايران نيز شركت‌هايي در حال به وجود آمدن هستند كه مي‌توانند اين اطلاعات را به طور اختصاصي در رابطه با منطقه شما ارائه دهند. يكي از اين شركت‌ها مركز مشاوره كاردوك هست كه به سرمايه داران كمك مي‌كند تا چند گام جلوتر از ديگران حركت كنند.

2- چند كار پردرآمد با سود كم را هم زمان آغاز كنيد

با شروع چند كار با سرمايه كم مي‌توانيد زودتر به نتيجه دلخواه برسيد. لازم نيست براي شروع كار همه چيز به طور كامل انجام شود، بلكه مي‌توانيد چند كار را كه مكمل يكديگرند و يا مي‌توانند همزمان انجام شوند را شروع كنيد. براي مثال كار توليد كيك و شيريني در خانه آغاز كرده‌ايد و يك صفحه اينستاگرام هم در كنار آن راه اندازي كرده‌ايد. همزمان مي‌توانيد به نوشتن دستور پخت‌هاي خود بپردازيد و آن‌ها را به فروش رسانده و يا فالور جذب نماييد.

3- كارهاي درمنزل هم مي توانند پر سود باشند

ديگر معناي كار در منزل مفهومي متفاوت به خود گرفته است. با پيشرفت تكنولوژي بسياري از مشاغل بدون نياز به مراجعه از طريق اينترنت انجام مي‌شوند. مي‌توانيد در خانه خود كلاس‌هاي آموزشي برگزار كنيد، پروژه‌هاي طراحي (در زمينه‌هاي مختلف) قبول كنيد، مشاوره بدهيد و كارهاي بزرگ‌تري انجام دهيد. لازمه همه اين‌ها داشتن كامپيوتر و اينترنت هست. از ديگر مشاغل خانگي پرسود نيز مي‌توان به پرورش گياهان خاص، توليد و بسته بندي، توليد غذا، وبلاگ نويسي، بازاريابي تلفني، ترجمه، تدريس خصوصي و…. اشاره كرد. خوب است بدانيد تنها اين كارها مختص خانم‌ها نبوده و مردان زيادي خانه خود را تبديل به دفتر كارشان كرده‌اند.

4- شغل دوم يا شغل آزاد در كنار كارمندي

اگر در مركزي مشغول به كار هستيد و درآمد ثابتي كسب مي‌كنيد؛ لازم نيست براي كسب سود بيشتر از آن جا بيرون آمده و از صفر شروع كنيد. مي‌توانيد در كنار شغل ثابت خود به دنبال شغل دومي باشيد. شايد فكر كنيد زمان كافي براي انجام كار ديگري را نداريد، اما تنها با يك برنامه ريزي ساده اين كار محقق خواهد شد. پس با توجه به آن چه كه از ابتداي مقاله گفته شد، مي‌توانيد فرصت‌هاي خود را شناسايي كرده و آن‌ها را تبديل به واقعيت نماييد.

 

نتيجه گيري براي شروع كار با سرمايه كم

بنابه آن چه كه گفته شد براي شروع به كار بايد جوانب مختلفي را درنظر بگيريد. اما بدون داشتن مهارت‌هاي مديريتي نمي‌توانيد در اين عرصه موفقيتي كسب نماييد. براي اطلاع از اصول مديريت كليك نماييد.

همچنين ياد آور مي‌شويم كه با دريافت يك مشاوره كسب و كار مي‌توانيد بهترين انتخاب را با كمترين هزينه‌ها داشته باشيد. براي اين منظور توصيه مي‌كنيم با متخصصان اين امر شرايط خود را در ميان بگذاريد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه هاي نوشتن طرح و دريافت جواز از مشاوره مركز كاردوك مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: كار با سرمايه كم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كار با سرمايه كم،
موضوع:
[ ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۰۷:۴۶ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

طرح توجيهي احداث سردخانه با چه هدفي نوشته مي‌شود؟ طول عمر كوتاه ماندگاري مواد غذايي در شرايط محيط طبيعي علل الخصوص در مناطقي گرمسير و يا در زمان جابجايي و ضرورت دسترسي به بسياري از موادغذايي تازه و سالم در تمام طول سال، نيازمند نگهداري كنترل شده محصولات خوراكي است. ضرورت حفظ ارزش و ظاهر محصولات غذايي، احداث انبارهاي سردخانه را به يك صنعت جهاني تبديل كرده است. سردخانه‌ها براي نگهداري محصولات خوراكي به بهترين شكل نيازمند كنترل موارد مختلفي همانند شرايط استاندارد كنترل دما، رطوبت و تهويه كاملا اتوماتيك مي‌باشند، با وجود سردخانه‌ها ضايعات محصولات غذايي بسيار كاهش مي‌يابد. در نتيجه تعداد جمعيت بيشتري را مي‌توان با زراعت محصول كمتر تغذيه نمود و امكان عرضه مواد غذايي را در تمام فصول سال نيز فراهم كرد. تبعات فرايندهاي سردخانه كاهش  قيمت تمام شده محصولات، جلب رضايت مشتري و افزايش ميزان مصرف بموازات ارزش افزوده بيشتر محصول غذايي است.

 

منبع: طرح توجيهي احداث سردخانه

 

 

طرح توجيهي سردخانه | تعريف خدمات

انبار محلي است كه از آن براي نگهداري مواد و كالاها استفاده مي‌شود. در صنايع مختلف براي موارد گوناگوني ازجمله؛ نگهداري مواد اوليه، يا محصولات توليدي،كالاي در جريان ساخت، اقلام و كالاهاي خريداري شده از روش انباركردن استفاده مي‎‌‎گردد. در كشاورزي و دامپروري نيز وجود انبار و سردخانه از الزامات نگهداري و فراوري محصولات مي‌باشد. براي مشاهده ساير طرح توجيهي صنايع غذايي و آشاميدني كليك كنيد.

طرح توجيهي سردخانه | معرفي كدهاي ISIC متعلق به محصول مورد بررسي

ISIC نوعي طبقه بندي استاندارد براي فعاليت‌هاي اقتصادي توليدي است. هدف اصلي ISIC فراهم كردن مجموعه‌اي از رده‌هاي فعاليتي است. به طوري كه در آن بتوان موجوديت‌هاي اقتصادي را بر اساس نوع فعاليتي كه انجام مي‌دهند طبقه بندي كرد. وزارت صنعت معدن و تجارت و كميته‌هاي صنايع روستايي جهاد كشاورزي از اين طبقه‌بندي براي دسته‌بندي فعاليت‌هاي صنعتي استفاده مي‌نمايد. براساس اين سيستم طبقه بندي كد آيسيك محصولات پيش بيني شده در طرح به شرح ذيل مي‌باشد.

كد آيسيك ذخيره سازي و نگهداري كالا در سردخانه: 6302312301

كد آيسيك ذخيره سازي و نگهداري مواد غذايي در سردخانه در دماي بالاي صفر درجه سانتي‌گراد:  6302612306

 

طرح توجيهي سردخانه | ضرورت وجود انبارهاي سردخانه

از آنجا كه بسياري از مواد غذايي در همه طول سال به صورت مصرف تازه خوري يا براي واحدهاي صنعتي در دسترس نيستند يا در مناطقي به دليل شرايط آب و هوايي، محصولات خاصي توليد نمي‌شود يا بيش از ميزان مصرف توليد مي‌گردد. بنابراين براي جلوگيري از فساد و ذخيره طولاني‌تر اين مواد ناگزير به احداث انبارهاي سردخانه‌اي هستيم كه علاوه بر عمر بيشتر سبب سودهي بيشتر و حمل و نقل آسان‌تر محصولات مي‌شود. كشاورزان و تجار زيادي جهت نگهداري طولاني‌تر و كاهش ضايعات محصولات‌شان، آن‌ها را در سردخانه نگهداري مي‌كنند.

طرح توجيهي سردخانه | انواع مختلف سردخانه

سردخانه‌ها براساس نحوه تقسيم بندي داخل سازه سردخانه‌اي، ظرفيت، نحوه چيدمان، محصولاتي كه در آن نگهداري مي‌كنند و همچنين نوع تهويه با هم تفاوت دارند. محصولاتي كه در سردخانه نگهداري مي‌شوند؛ مي‌تواند شامل مواد خوراكي و يا غيرخوراكي (بذري) باشند. براي مثال سردخانه‌هاي مخصوص نگهداري محصولات پروتئيني و دامي، محصولات كشاورزي و باغي، نگهداري مواد شيميايي و دارويي، سردخانه انجماد سريع محصولات غذايي (IQF)، سردخانه‌هاي پيش سردكن وجود دارند.

انواع سردخانه بر اساس نوع مبرد

مواد تبريدي سردخانه بلحاظ سطح امنيت در سه دسته قرار مي‌گيرند؛ دسته اول را مبردهاي هالوژنه و انيدريد كربنيك در بر مي‌گيرد كه غلظت اين گروه كمتر از ۲ تا ۴ درجه حجمي در هوا بوده كه براي تنفس بي خطر است و قابل اشتعال نمي‌باشد.  

دسته دوم شامل مواد مبردي نظير آمونياك، اتيلن كلرايد، متيل كلرايد، انيدريدسولفورو و نظاير آن مي‌باشد. اين مواد خورنده سطوح بوده و سمي هستند و در غلظت بين ۵ تا ۲۵ درصد قابل انفجار هستند.

دسته سوم را مبردهايي از نوع هيدروكربورها مانند اتان، پروپان، بوتان و غيره تشكيل مي‌دهند كه قابل اشتعال هستند. اين مواد با غلظت بين4/0 تا ۵درصد بوده و براي تنفس در زمان‌هاي كوتاه مضر نمي‌باشند ولي چون قابليت اشتعال آن‌ها خيلي زياد است، بايستي احتياط‌هاي لازم را در استفاده از آن‌ها به عمل آورد.

سردخانه هاي آمونياكي

اين سردخانه از مبرد آمونياكي بدليل قيمت مناسب گاز آمونياك بهره مي‌برند، اين گاز آسيبي به لايه اوزون وارد نمي‌كند ولي بايد توجه داشت تماس و تنفس آن مخاطره آميز است و غالباً در سردخانه‌هايي با ظرفيت‌هاي بالاتر از 2000 تن به كار مي‌رود.

سردخانه هاي گاز دي اكسيد كربن

دي اكسيد كربن گاز نسبتاً  بي خطري است و به لايه ازون آسيب نمي‌رساند. اين گاز براي استفاده در سيستم‌هاي برودتي مناسب است و خطرات آمونياك را نيز ندارد.

سردخانه هاي فريوني

اين مبردها توان برودتي خوبي دارند، اما گاز فريون به لايه اوزون آسيب وارد مي‌كند و از آن در سردخانه‌هاي كوچك مقياس استفاده مي‌شود. به دليل تبعات زيست محيطي در كشورهاي پيشرفته استفاده از آن ممنوع شده است و از آن در سردخانه‌هاي كوچك مقياس استفاده مي‌شود.

طرح توجيهي سردخانه | سازه هاي سرد خانه

ساختار سازه‌هاي سردخانه‌اي را هم با سوله‌هاي فلزي، هم سازه‌هاي خرپايي و يا با اسكلت‌هاي تير ورقي مي‌سازند.

سازه‌هاي خرپايي داراي وزن واحد سطح و ورق‌هاي نازك‌تر و سبك‌تري نسبت به سازه تيرورقي هستندو هزينه‌هاي نگهداري كمتر را به دليل رطوبت موجود در سردخانه يا رطوبت مناطق مرطوب دارد.

سردخانه تيرورقي از سازه خرپايي و در برابر رطوبت موجود در سردخانه مقاوم‌تر هستند و در طولاني مدت بدليل طول عمر بالا مقرون به صرفه‌تر مي‌باشند.

بدليل تنوع در شرايط نگهداري محصولات، سردخانه‌هاي بزرگ سالن‌هاي زياد و متعددي دارند. به همين دليل در وسط اتاقك‌هاي سردخانه‌اي جهت ترانزيت محصولات يك راهرو قرار مي‌دهند. غالباً سردخانه‌هاي 1000تا 2000تن نيازي به راهرو ندارند. در صورت كمبود فضا حتي مي‌توان دو سردخانه مجزا ساخت كه داراي دو درب خروجي و بدون راهرو باشند.

ارتفاع مناسب سردخانه تا 10 متر است. بالا بودن ارتفاع سردخانه، نه تنها سبب هزينه اضافي نمي‌شود؛ بلكه ميزان فضا سردخانه را به سادگي افزايش مي‌دهد.

كف سالن سردخانه را جهت ايزوله شدن با پنل و عايق پليمري كه مانع نفوذ دما و رطوبت است مي‌پوشانند و بر روي عايق، اسكريد يا بتون ريخته مي‌شود و در آن از لوله‌هاي انتقال سيال براي جلوگيري از يخ زدگي نيز استفاده مي‌شود. كاربرد پايه‌هاي عنكبوتي جهت جلوگيري از خروج سرما از كف است. در سردخانه‌هايي كه به صورت انجمادي هستند به دليل سرماي زياد كف اتاقك‌ها برفك ميزند و به همين دليل براي جلوگيري از ايجاد يخ و آسيب به كف زير عايق يك  گرم كننده مرتبط با سنسور حرارتي قرار مي‌دهند به خصوص در مناطق مرطوب كه خاك خشك نيست، كنترل دقيق آن بصورت اتوماتيك انجام مي‌گيرد.

 

 

انواع سردخانه برحسب ميزان برودت

سسيستم سرمايشي و سردخانه‌هاي صنعتي به سردخانه‌هاي بالاي صفر كه جهت نگهداري محصولات كشاورزي و لبني به كار مي‌رود و سردخانه‌هاي زير صفر همراه تونل انجماد براي ذخيره سازي مواد پروتئيني و برخي مواد لبني به كار مي‌رود و سردخانه‌هاي دومداره و اتمسفريك تقسيم مي‌شوند.

كاربرد سردخانه هاي بالاي صفر

معمولا دماي آن بين 0 الي 5 درجه سانتي گراد است. محصولاتي قبيل؛ ميوه جات، سبزيجات، لبنيات و همچنين گوشت تازه و تخم مرغ و … در سردخانه‌هاي بالاي صفر درجه سانتي گراد نگهداري مي‌شوند. اين دما براي حفظ كيفيت و ساختار فيزيكي و شيميايي محصولاتي نظير مواد غذايي الزامي است. براي نگهداري انواع غلات و حبوبات و گل و گياهان و … به طور معمول سطح دمايي حدود 25 درجه سانتي گراد به كار مي‌رود.

كاربرد سردخانه هاي زير صفر

دماي اين نوع سردخانه گاه حتي به منفي 32 درجه زير صفر نيز مي‌رسد. مواد غذايي فاسد شدني مانند گوشت، كره و … را در اين سردخانه نگهداري و به حالت انجماد در مي‌آورند تا مدت زمان بيشتري بتوان از آن‌ها نگهداري كرد.

سردخانه دو مداره

در اين نوع سردخانه، از هر دو سردخانه زيرصفر و بالاي صفر بهره مي‌برند. در اين سردخانه بر اساس نوع كاربرد، دما سردخانه را مجددا تنظبم مي‌كنند. به دليل اينكه براي ساخت سردخانه‌هاي مجزا هزينه بالايي نياز است، معمولا از سردخانه‌هاي دو مداره استفاده مي‌كنند. قبل از تغيير دما در سردخانه‌هاي دومداره، ابتدا آن را كاملا تخليه و ضدعفوني مي‌كنند و مطمئن مي شوند از محصولات قبلي چيزي باقي نماند.

 

سردخانه اتمسفريك

محيط اين سردخانه‌ها مي‌تواند به عنوان كنترل سطح گازهاي محيط اطراف و در نتيجه گازهاي داخل ميوه‌ها و سبزي‌ها فرض گردد. سردخانه‌هاي اتمسفريك كنترل شده، با تنظيم و بازسازي مداوم اكسيژن و دي اكسيد كربن در انبارها و كانتينرهاي نفوذ ناپذير تركيب گاز بر اثر فعاليت تنفسي ميوه‌ها و سبزي‌هاي انبار و نشت گازها از طريق درب و ديوار را كنترل مي‌كند. بنابراين گازها در فاصله‌هاي زماني مشخص اندازه گيري مي‌شوند و توسط هواي تازه، نيتروژن يا عبور اتمسفر انبار از ميان يك ماده شيميايي براي گرفتن دي اكسيد كربن، تنظيم مي‌شوند.

طرح توجيهي سردخانه | تجهيزات اصلي سرما زاي سردخانه

سازه سردخانه تا حد امكان ايزوله ساخته مي‌شود و داراي سيستم‌هاي برودت هوا نظير اواپراتور و كمپرسور است.

كمپرسور

كمپرسورهاي سردخانه‌اي به مثابه قلب سيستم عمل مي‌نمايند.  كمپرسورها وظيفه تراكم و انتقال ماده سرمازا را در سيستم تبريد برعهده دارند. گاز دريافتي از تبخير كننده توسط كمپرسور با فشار از بخش رانش آن خارج مي‌شود.

كمپرسور در واقع حجم گازها را با فشردگي كم مي‌كند و به اين ترتيب فشار آن‌ها را افزايش مي‌دهد و طي اين عمل، درجه حرارت گاز افزايش مي‌يابد. براي كاهش درجه حرارت، هنگام خروج گاز پرفشار آن را از يك سيستم خنك كننده عبور مي‌دهند. كمپرسورها انواع مختلفي دارند و بلحاظ فني مي‌توانند از نوع پيستون‌هاي متقارن رفت و برگشتي، دوراني، حلزوني يا گريز از مركز باشند.

كندانسور

كندانسور به عنوان يك مبدل و خنك كننده وظيفه جذب حرارت محيط نگهداري مواد و محصولات غذايي داخل اتاقك‌هاي سردخانه و انتقال آن به عامل سرمازا را دارند. كندانسور با گرفتن گرما و انتقال آن به خارج سيستم، باعث تغيير شكل ماده تبريدي از حالت بخار به مايع مي‌گردند. هواي موجود در محيط سرخانه‌اي به كمك فن‌ها امكان يكنواخت كردن شرايط محيط و افزايش سرعت انتقال حرارت را دارد.

دو عامل اساسي و مهم در كارآيي كندانسورهاي خنك كننده سطح خنك‌كننده‌هاي در تماس با محيط  سردخانه و حجم هواي دور كننده گرما در واحد زمان مي‌باشد؛ به همين دليل لوله‌هاي اواپراتور براي افزايش سطح تماس انتقال حرارت، در شبكه‌اي از فلزات نازك با قابليت هدايت حرارتي بالا قرار مي‌گيرند تا از ايجاد اختلاف درجه حرارت زياد بين دستگاه تبخير كننده و محيط سردخانه جلوگيري نمايد و هوا هنگام برگشت مجدد به محيط سردخانه رطوبتش را از دست بدهد و با ادامه اين فرايند خشك شدن سطح محصول امكان پذير مي‌گردد.

 

اوپراتور

اواپراتور حرارت موجود در سردخانه را جذب و به مايع سرمازا انتقال مي‌دهد. براي كارايي بالاتر، لوله‌هاي اپراتور را در شبكه‌اي از فلزات نازك قرار مي‌دهند. اين امر هم باعث افزايش سطح انتقال حرارت و همچنين سرعت انتقال بالاتر مي‌گردد.

احداث سردخانه و عوامل محاسباتي آن

طراحي فني متناسب با اقليم و ظرفيت قدم اوليه و اساسي در احداث سردخانه است. عواملي كه در طراحي و محاسبات احداث سردخانه موثر هستند، عبارتند از:

  • نوع كاربري سردخانه برحسب دما و نوع محصولاتي كه در آن نگهداري مي‌گردد.
  • محل احداث و استقرار سردخانه و منطقه جغرافيايي و اقليمي آن
  • ساختار سازه و فنداسيون و جنس عايق‌هاي مورد استفاده در بدنه و كف سردخانه و و جنس لوله‌هاي مورد استفاده متناسب با  آب وهواي محل احداث و نوع سردخانه
  • كيفيت تجهيزات سردخانه و اجرا و نصب صحيح وسايل به كار رفته ميزان اتلاف انرژي و حرارت و مقدار ذخيره سازي محصول
  • اندازه و ابعاد سردخانه و اتاقك هاي آن
  • نوع مبرد مورد استفاده

براي مشاهده ساير طرح توجيهي صنعتي نگارش شده توسط تيم كاردوك كليك كنيد.

 

خدمات قابل ارائه كاردوك

  • تهيه طرح توجيهي امكان سنجي طرح با استفاده از نرم افزار  توسط متخصصين كارآمد مهندسي
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشين آلات، تاسيسات عمومي و طراحي سايت پلان
  • مشاوره بازاريابي و صادرات محصول با كيفيت 
  • مشاوره اصلاح تكنولوژي، نوسازي و بازسازي واحدهاي قديمي
  • مشاوره ارتقا بهروري بنگاه
  • همكاري در راه اندازي طرح هاي صنعتي

   براي دريافت مشاوره كسب و كار در ايران و ديگر كشورها مي‌توانيد با كارشناسان مركز مشاوره كاردوك از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: طرح توجيهي احداث سردخانه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۱۰:۲۳ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

شايد در نگاه اول تعريف كارآفريني مفهومي ساده و قابل فهم به نظر برسد، ولي تعريف دقيق و يكساني ميان همگان وجود ندارد. تعريف‌هاي زيادي وجود دارد كه ويژگي هاي مختلف كارآفريني و جنبه‌هاي شخصيتي را توصيف مي‌كنند. در اين مقاله سعي داريم تا شما را با تعريف كارآفريني و ويژگي‌هاي يك كارآفرين آشنا سازيم. اگر قصد شروع كار جديد را داريد حتما مقاله راه اندازي كسب و كار را نيز مطالعه نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه هاي كارآفريني از مشاوره مركز مشاوره كسب و كار كاردوك مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: كارآفريني چيست

 

كارآفرين كيست ؟ كارآفريني چيست ؟

همانطور كه گفته شده علارغم تصور كلي در مورد كارآفريني، تعريف واحدي براي كارآفريني وجود ندارد. اينكه كارآفريني را يك علم بدانيم و يا اينكه كساني بخواهند بين كارمندي و كارآفريني يكي را انتخاب كنند،  دغدغه‌اي است كه در يك قرن اخير ذهن بسياري از افراد را به خود مشغل كرده است. اما ژوزف شومپيتر (پدر كارافريني) تعريف كارآفريني را از مفهوم صرفه جويي و فرصت پروري مي‌ديد. شومپيتر به رابطه بين نوآوري و كارآفريني توجه ويژه داشت. او پنج شيوه را در نوآوري مطرح مي‌كند كه عبارتند از:

  • معرفي يك محصول جديد (كالا يا خدمات)
  • به كارگيري شيوه‌اي نو براي توليد يك محصول قديمي
  • كشف يك منبع جديد براي بدست آوردن مواد اوليه
  • ايجاد يك ساختار جديد براي يك صنعت

ويژگي هاي كارآفرين

ويژگي هاي رفتاري زير از جمله ويژگي‌هايي است كه به تمام كارآفرينان نسبت داده مي‌شود:

  • خلاقيت
  • پيشرو بودن
  • آينده نگري يا پيش بيني آينده
  • آينده سازي
  • ريسك پذيري
  • ارزش آفريني
  • ايجاد اشتغال و كار
  • خلق ثروت

در ادامه به توضيح هر كدام از ويژگي‌هاي كارآفرينان مي‌پردازيم تا با مفهوم هر كدام بهتر آشنا شويد. جهت آموزش مهارت هاي كارآفريني كليك كنيد.

خلاقيت از ويژگي هاي كارآفرين

به كلي خلاقيت به معني خلق يك اثر جديد با به كارگيري قدرت تخيل است. فرايند كارآفريني فردي و سازماني، از خلاقيت شروع مي‌شود. خلاقيت و نوآوري اولين مرحله كارآفريني است كه با به كارگيري آن براي رفع يك مشكل در سطح جامعه و يا سازمان مي‌توانيد مسير كارآفريني خود را شروع كنيد.

پشرو بودن

در اين مرحله شما بايد ايده خود را عملي كنيد. شايد اولين نفري باشيد كه شروع به ارائه اين خدمت يا محصول مي‌كنيد، در نتيجه در اين مسير با مشكلات، مخالفت‌ها و چالش‌هاي بسياري روبرو خواهيد شد. فراتر رفتن از مركز امكانات از جمله ويژگي‌هاي يك كارآفرين است. كارافريني يك فرايند است كه در آن، فرصت‌هايي را كه مي‌بينيد، بدون توجه به منابع و شرايطي كه در زمان حال داريد، تعقيب كنيد تا بتوانيد از كالا و خدمت خودتان كه در آينده خلق ارزش مي‌كند، بهره ببريد.

تفاوت اصلي كارآفرينان با ساير افراد جامعه عمل است. آن‌ها اقدام مي‌كنند و فكر خود را عملي خواهند ساخت. اگر يك كارآفرين جايي حرفي بشنود، شكايتي داشته باشد، فرصتي ببيند، تهديدي حس كند، راهكار را در اقدام كردن با خلق يك كسب و كار جديد ببيند، مي‌كوشد تا نسبت به ديده‌ها و شنيده‌هاي خود عكس العملي نشان دهد.

آينده نگري ( پيش بيني آينده ) و آينده سازي

داشتن ديدگاهي وسيع‌تر نسبت به آينده، لازمه موفقيت در توليد يك محصول يا خدمت است. يك كارآفرين با آينده نگري، محصولي (كالا يا خدمتي) را ارائه مي‌دهد، تنها براي زمان حال مخاطبانش طراحي نشده است بلكه پاسخگوي نيازهاي آينده مشتريانش نيز مي‌باشد.

ريسك پذيري از ويژگي هاي كارآفرين

اگر تاكنون شكست نخورديد يا اشتباهي نكرديد به يقين بدانيد كه تا حالا كار بزرگي انجام نداده‌ايد. كسي كه كسب و كاري را راه اندازي مي‌كند، ريسك اين كار را مي‌پذيرد. به اين اميد كه از اين ريسك كردن سودي بدست آورد. البته ريسك پذيري منطقي و مبتني بر استدلال با تصميم گيري هيجاني تفاوت بسياري دارد.

ارزش آفريني

هدف اصلي يك كار آفرين چيست ؟ شايد ابتدا فكر كنيد پول و ثروت هدف يك كارآفرين است. در حالي كه برخلاف تصور عمومي كارآفرينان در تلاشند تا محصولي (كالا يا خدماتي) را به مخاطبان خود ارائه كنند تا با استفاده از آن چيزي به مشتريان خود اضافه كرده باشند. بدهي است كه ارائه يك محصول ارزشمند منجر به رسيدن پول و ثروت مي‌شود و حتي مي‌توان با سنجش گردش مالي كسب و كارتان، ميزان موفقيت آن را ارزيابي كنيد.

مركز مشاوره كسب و كار كاردوك

مركز مشاوره كسب و كار كاردوك با بهرمندي از يك تيم متخصص و با تجربه در زمينه كسب و كار، پاسخگوي سوالات و مشكلات شما در زمينه كسب و كار مي‌باشد.

براي دريافت مشاوره در زمينه هاي كارآفريني از مشاوره مركز كاردوك مي توانيد با شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: كارآفريني چيست


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كارآفريني،
موضوع:
[ ۹ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۵:۱۵:۴۲ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]

آدرس اداره صنايع و معادن استان سمنان چيست؟ بسياري از كسب و كارها و صاحبان مشاغل براي دريافت خدمات مربوطه، بايد به اداره صنايع معادن مراجعه كنند. اما قبل از مراجعه بايد بدانيد كه بسياري از اين خدمات به صورت اينترنتي از طريق سامانه بهين ياب ارائه مي‌شود. كارشناسان كاردوك به شما براي دريافت خدمات هر چه بهتر راهنمايي لازم را ارائه مي‌دهند.

براي دريافت خدمات از كارشناسان با تجربه كاردوك مي‌توانيد از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 منبع: صنايع و معادن سمنان

آدرس اداره صنايع و معادن و تجارت استان سمنان

آدرس و اطلاعات مهم در مورد صنعت، معدن و تجارت استان سمنان به شرح زير مي‌باشد:

آدرس اداره صنعت و معدن استان سمنان :
سمنان _ ميدان معلم – رو به روي فروشگاه زنجيره اي رفاه، مجتمع اداري صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان
 
شماره تماس:
۰۲۳۳۳۴۴۱۱۰۱-۴
 
كد پستي: 6931144171
  
 
آدرس وب سايت:sem.mimt.gov.ir

ساعات كاري : از شنبه تا چهارشنبه از ساعت هفت و نيم تا دو نيم (7:30 تا 14:30) و پنجشنبه ها از ساعت (7:30 تا 13:30)

خدمات صنايع معادن استان سمنان

تمام كساني كه با حوزه صنعت، معدن و تجارت درگير هستند مي‌دانند كه اين سازمان خدمات بسياري از گرفتن وام تا ارائه جواز را انجام مي‌دهد. مهم‌ترين خدمات صنعت و معدن عبارتند از؛

بررسي و ارائه جواز و پروانه براي طرح‌هاي صنعتي

ارائه واحدي با امكانات صنعتي در شهرك‌هاي صنعتي

ارائه وام براي طرح‌هايي با توجيه اقتصادي

ارائه سهميه مواد اوليه

اعلام آمارهاي واحدهاي توليدي و صنعتي

و….

خدمات الكترونيكي صنايع معادن

سازمان صنايع، معادن و تجارت (صمت) با توجه به پيشرفت تكنولوژي همانند ساير حوزه‌ها بسياري از خدمات خود را به صورت آنلاين و از طريق اينترنت ارائه مي‌دهد. بهين ياب يكي از جامع‌ترين سامانه هاي مربوطه به صنايع، معادن و تجارت كشوري است. 

 

خدمات قابل ارائه كاردوك

شركت كاردوك به صاحبان مشاغل و كارآفرينان در تمامي مراحل انجام پروژه خدمات ارائه مي‌دهد. شما مي‌توانيد در زمينه‌هاي زير با كارشناسان تماس گرفته و راهنمايي لازم را دريافت كنيد.

مشاوره كسب و كار

اصلاح طرح توجيهي و نوشتن طرح توجيهي

انجام تمام امور مربوط به سامانه بهين ياب

عيب يابي پروژه

مكان يابي و اجراي پروژه

دريافت جواز تاسيس صنعتي و پروانه بهره برداري

تامين مالي و دريافت وام 

تامين تجهيزات و معرفي دستگاه هاي مناسب

براي دريافت خدمات از كارشناسان با تجربه كاردوك مي‌توانيد از طريق شماره 02166418908 تماس بگيريد.

 

منبع: صنايع و معادن سمنان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۲۷:۱۷ ] [ كاردوك ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی